sunnuntaina, lokakuuta 16, 2016

Tulossa 27.10Julkistustilaisuus työmiehen tuumaustunnilla 27.10. Minulta mukana ovat artikkelit MIEHET JA TASA-ARVO sekä MIKÄ NAISTUTKIMUKSESSA ON VIKANA?

Punk of Finlandilla ollaan täpinöissään. :-)

3 kommenttia:

Gene kirjoitti...

Hieman outo kysymys "Perustuvatko sukupuoliroolit biologiaan vai kulttuuriin?". Biologia on osa kulttuurin muodostumista. Kyse on kulttuurikonstruktioista.

Anonyymi kirjoitti...

Mielenkiintoinen kirja. Täytyy hankkia.

Anonyymi kirjoitti...

Kannattaakohan olla missään tekemisissä fasisti-Hännikäisen kanssa?


"Niinpä muuttajavirran tyrehdyttäminen on ajan mittaan riittämätön tavoite sille, joka haluaa elää verraten turvallisessa ja toimivassa yhteiskunnassa. Sen ohella olisi pyrittävä laajamittaiseen sopeutumattomien siirtolaisten maastamuuttoon, siis palauttamiseen väkisin.Keinoja tähän on toki olemassa, sosiaalipoliittisista ratkaisuista ja rahallisista muuttokannustimista aina kansanmurhaan. "

"Mutta on selvää, että olemme siirtyneet vaiheeseen jossa perinteiset parlamentaariset keinot eivät enää yksin riitä. Taistelu identiteettimme jatkuvuudesta käydään sekä kabineteissa että kaduilla. "

"Kaikentyyppinen fyysisen kunnon ja itsepuolustuskyvyn lisäämiseen tähtäävä valmennus on tietenkin tärkeää. On syytä järjestää kursseja, joissa opetetaan vaikkapa kamppailulajeja ja aseenkäsittelyä."

" Tämäntyyppiselle omaehtoiselle järjestäytymiselle on myös eksistentiaalinen tarve. "

http://suomensisu.fi/timo-hannikaisen-kalevalan-paivan-juhlapuhe-2016/