tiistaina, huhtikuuta 11, 2017

Red Pill elokuva

Punaisen pillerin elokuva on katsottavissa tästä.

Elokuva oli parempi kuin odotin. Erityisen kiinnostavaa oli amerikkalaisten miesaktivistien sanavalmius - sanoma tuli selkeästi esiin kuin apteekin hyllyltä.

Ajoittain möykkäävät feministit olivat niin vastenmielisiä kuin odottaa saattoi.

24 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Amerikkalaisnainen raiskasi miespuolisen taksikuskin - rikostoveri uhkasi uhria veitsellä

Brittinainen, 64, harrasti seksiä kolmen koiran kanssa - vältti vankilan

Anonyymi kirjoitti...

Soini analysoi plokissaan vaalitappiota - syynä miesäänestäjät, jotka jäivät sohvalle

Väistyvän puoluejohtajan mukaan vaalissa nukkuneet eivät äänestäsi muita kuin perussuomalaisia.

- Politiikka käy tunteeseen. Tiedän kokemuksesta, kirjoittaa ulkoministeri ja väistyvä perussuomalaisten puheenjohtaja Timo Soini "plokinsa" avajaisiksi.

Kirjoituksessaan Soini miettii tappion syitä, ja tulee siihen johtopäätökseen, että puolueen äänestäjät jäivät vaalipäivänä sohvalle.

Sohvalle jäivät nimenomaan puolueen mieskannattajat.

- Perussuomalaiset miesäänestäjät nukkuivat sankoin joukoin. Ei ne muita puolueita äänestä. Se oli parissa viime eduskuntavaaleissa Soini, ei sohva. Nyt se oli sohva.

Vaalivoittaja vihreille Soini suo riemun, joskin toteaa, että "arki koittaa".

Kato Timo peiliin kirjoitti...

Soinin kannattaa hakea syytä kannatuksen romahdukseen omista tekemättä jättämisistään.

Perussuomalaiset saivat jytkyn nimenomaan nettomaksajien Suomen ylisuureen ei-työperäiseen maahanmuuttoon kyllästymisen vuoksi, mutta he eivät Soinin johdolla hallitukseen päästyään tehneet mitään sen lopettamiseksi. Niinpä perussuomalaisten vallan ytimessä ollessa kävi juuri päinvastoin, turvallisesta Ruotsista valui Suomeen kymmeniä tuhansia afganistanilaisia, irakilaisia ja somalialaisia turvapaikapaikanhakijoita, joita viranomaiset eivät tunnu kykenevän poistamaan Suomesta edes kaikkien oikeusasteitten vahvistaman käännytyspäätöksen jälkeen.

El Ninja kirjoitti...

Tyly elokuva, mutta hyödyllistä katsottavaa kenelle tahansa. Mielenkiintoisinta oli seurata elokuvantekijän matkaa rivifeminististä raja-aidan toiselle puolelle. Pillerin nieleminen oli ilmeisen hankalaa, mutta kun se viimein oli tehty, niin maailmankuvan muuttuminen oli väistämätöntä.

Elokuvan avulla on myös helpompi ymmärtää feministien käytöstä ja yleistä keskusteluhaluttomuutta. Syyt voi tiivistää lauseeseen "Follow the money". Kaikki merkit viittaavat siihen, että sama vaiva on suomalaisillakin ammattifeministeillä.

Mitä tulee sohviemme soinien vaalikäytökseen, niin epäilen osan kyllä lähteneen äänestämään mutta he uhrasivät äänensä tällä kertaa sen hyväksi, ettei Sinnemäestä tule pormestaria. Well played, Kokkarit. Eikä siinä mitään, ei Soini olisi niillä äänillä osannut kuitenkaan mitään parempaakaan tehdä.

Jwep kirjoitti...

Hyvä, että kirjoittelet tuonne Oikeaan mediaan, sinne tuskin tulee tuota turhaa linkkipostitusta. Keskustelua siellä ei kuitenkaan syntyne, kun kommentointi on maksullista.
Mutta näkyvyyttä ja kuuluvuutta saat luultavasti enemmän.

Anonyymi kirjoitti...

Tutkimusartikkeli: Nuoret naiset opiskelevat pysyäkseen nuorekkaina – pomotehtäviin eteneminen harvinaista
Älyllinen jumppa ilman yksiviivaista päämäärää on tärkeää nuorille naisille, paljastaa Aikuiskasvatus-lehdessä julkaistu artikkeli.


Nuorten naisten omaehtoisuuteen perustuva opiskelu antaa kokemuksen nuorekkuudesta. Tämä käy ilmi Erja Laakkosen, Jyri Mannisen ja Juha Kauppilan juuri Aikuiskasvatus-lehdessä ilmestyneestä artikkelista Nuoret aikuiset naiset elinikäisinä oppijoina – notkeaa toimijuutta työn, perheen ja opiskelun rajapinnoilla?.

Omaehtoisuuteen perustuva opiskelu antaa mielikuvan siitä, että nainen ei ole jämähtänyt paikoilleen tai asettautunut pelkästään työssäkäyvän aikuisen rooliin. Opiskelulla voi muovata omaa elämän- ja työpolkuaan.

– Haastatellut naiset opiskelivat esimerkiksi kieliä sivistyäkseen ja kehittyäkseen ihmisinä. Valmistumisella ei vaikuttanut olevan kiire, vaan asioista oltiin laajasti kiinnostuneita, toteaa aikuiskasvatustieteen professori Jyri Manninen.

Opiskeleminen tuottaa nuorille naisille mielihyvää jo pelkästään älyllisen ponnistelun vuoksi. Uuden tiedon ja tutkintojen hankkiminen kuvastaa dynaamisuutta.

– Miehet opiskelevat yleensä jonkin päämäärän, kuten työssä etenemisen takia, huomauttaa Manninen.

Naiset opiskelevat ahkerasti, mutta eivät etene

Aineistona käytettiin 25–35-vuotiaiden pohjoiskarjalaisten naisten yksilöhaastatteluja. Artikkelin pohjana on kasvatustieteen tohtori Erja Laakkosen Itä-Suomen yliopistoon tekemä väitöskirja Aikuisuuden kulttuuriset kuvat 25–35-vuotiaiden naisten haastattelupuheissa ja naistenlehtiteksteissä.

– Jo aiemmissa tutkimuksissa on todettu, että naiset osallistuvat miehiä aktiivisemmin erityisesti omaehtoisuuteen koulutukseen. Lisäksi opiskeleminen tarjoaa nuorekkaan opiskelijan roolin vastapainoksi esimerkiksi työelämälle ja perheelle, sanoo professori Jyri Manninen.

Laakkosen, Mannisen ja Kauppilan johtopäätökset ovat, että lukioista aina yliopistoihin ja omaehtoiseen aikuiskoulutukseen asti naiset ovat enemmistönä, mutta työelämässä tämä kouluttautuminen ei näy naisten sijoittumisena johtotehtäviin, saati palkkauksessa.

Anonyymi kirjoitti...

Taulukko paljastaa merkittävät erot: Näillä aloilla paiskittiin eniten työtunteja

Tehtyjen työtuntien ero maataloussektorin ja koulutussektorin välillä on huima

Eniten työtunteja vuonna 2016 paiskivat Tilastokeskuksen mukaan maatalous-, metsätalous-, kalatalous- ja kaivostaloussektorilla työskentelevät ihmiset. Heidän kohdallaan vuosikeskiarvo oli 1980 työtuntia.

Toiseksi eniten työtunteja kertyi rakennusalan työntekijöille. He paiskivat keskimäärin 1845 tuntia vuodessa. Kuljetus - ja varastointisektorilla tehtiin keskimäärin 1754 ja teollisuudessa 1727 työtuntia vuodessa.

Vähiten työtunteja työllistä kohti kertyi koulutuksen sektorilla, jossa työtunteja vuodelle 2016 kertyi keskimäärin 1401. Taiteen, viihteen ja virkistyksen sektorilla työskenteleville tunteja kertyi toiseksi vähiten, keskimäärin 1415.

Ero koulutusalan ja maatalouden sektorin työntekijöiden tekemien työtuntien vuosikeskiarvolla on 579 tuntia.

Anonyymi kirjoitti...

2017-04-15 Annamari Sipilä: Älkää romantisoiko muslimien huiveja

Älkää romantisoiko muslimien huiveja - Sunnuntai - HS.fi

Feminismi on ihmeellistä! (yhdistetty)

Tuija Siltamäen kolumni: Rakkaat hyvikset, lopettakaa lässyttäminen | Yle Uutiset | yle.fi

Anonyymi kirjoitti...

Jaan taatusti samat arvot ja tavoitteet kuin tapahtuman järjestäjät ja osallistujat, mutta tällainen kevytfeministinen voimaannuttaminen on minulle yhtä “oma juttu” kuin puutikkujen työntäminen kynsien alle. En minä halua mitään karvatyöpajoja, haluan lukea pölyisiä esseitä feministisestä teoriaperinteestä.
...
Kun Suomi palauttaa turvapaikanhakijoita, juo Paula Risikko heidän mielestään “pakolaislasten verta”. Jokainen perussuomalainen on heistä tietenkin rasisti, ja kaikki paitsi viimeistä pilkkua myöten täsmällinen ja sensitiivinen kielenkäyttö on transfobista ja johtaa valtavaan vasemmistolaiseen uhriutumismussuttamiseen. Viranomaisia saa toki nimitellä murhaajiksi ja fasisteiksi niin paljon kuin haluaa, koska se on tärkeää yhteiskuntakritiikkiä.

Samankaltainen älyllinen epärehellisyys vallitsee vihreissä, jotka hekin ovat hyvällä asialla.
...
Illan aikana lähes kaikki poliisin viestinnästä mediatalojen uutismyllyihin epäonnistui. Pian yleiseksi totuudeksi muodostui, että Suomi lähettää läjäpäin lapsia kuolemaan.

Monien muiden poliitikkojen tavoin myös vihreiden puheenjohtaja Ville Niinistö kommentoi (siirryt toiseen palveluun)tapahtumia ahkerasti sosiaalisessa mediassa ja levitti samalla virheellistä tietoa.
...
Minun mielestäni ei kuitenkaan ole vihaa pohtia, onko kevytfeministinen lässyttäminen hyvä tapa purkaa yhteiskunnallisia sortorakenteita. En myöskään näe uuden vasemmiston nousua, kun twiittaajat kehottavat ministereitä “syömään sitä itseään”, ja kun katson vihreiden vaalivideota, minun tekee mieli äänestää Jussi Halla-ahoa.

Anonyymi kirjoitti...

Suomessa moni puolustaa muslimien huiveja ja perustelee sitä naisen oikeudella pukeutua miten haluaa. Solidaarisuutta ei riitä niille musliminaisille, jotka haluaisivat hylätä huivin, kirjoittaa kolumnissaan Annamari Sipilä.
...
Romantisoijat painottavat hanakasti ”naisen oikeutta pukeutua miten haluaa”, mutta vain, jos uhattuna on oikeus pukeutua huntuun. Jostain syystä heillä ei riitä samanlaista solidaarisuutta musliminaisille, jotka haluaisivat hylätä huivin.
...
HUIVIN romantisoijat saattavat myös itse pukeutua tempauksenomaisesti huiviin halutessaan osoittaa tukea esimerkiksi maahanmuuttajanaisille. Eikö mitään humaanimpaa tukimuotoa löytyisi? Miljoonat naiset pyristelevät tälläkin hetkellä eroon huntupakosta. Heille huivi on alistamisen symboli. En usko, että he ilahtuisivat nähdessään länsimaalaisia naisia huivia romantisoimassa ja asettumassa näin pakkovallan puolelle.

Huivin romantisoijille ei ole myöskään ongelma, jos esipuberteettiset pikkutytöt puetaan huiviin ja burkiniin. Sama joukko tarttuu kuitenkin herkästi siihen, kuinka tytöille tarjotaan kaupassa pinkkiä ja pojille sinistä. Lapsen etu tuntuu olevan suhteellista.

Anonyymi kirjoitti...

Toivottavasti uhri selvisi hengissä:

(47) Feminist makes false sexual assault allegation and then assaults innocent man - YouTube

Anonyymi kirjoitti...

Red Pill banned by U Sydney Union because it's "anti woman" : MensRights

University of Sydney Union - USU Board Disallows Screening of Mens Rights Film The Red Pill

Men's Rights :: Advocating for the social and legal equality of men and boys since 2008

Male rape victims tell of battle to have voices heard | Daily Mail Online

Catholic priest, 74, repeatedly raped a young boy | Daily Mail Online

Man Commits Suicide After Divorce Court Screws Him - Leaves Behind Sobering Note

Anonyymi kirjoitti...

Naisille yritetään alkaa imuroida miehen eläkettä. Alussa vapaaehtoisesti, jatkossa todnenäköisesti oikeuden kautta pakollakin jenkkimalliin. Ja mitäs sitten tehdään erotilanteessa - nainen jatkaa ex-miehensä eläkkeen imurointia...:

Selvitys väläyttää eläkkeen siirtoa osin puolisolle

16 naisia sortavaa iranilaissäädöstä | Alan Salehzadeh | Blogit | Iltalehti.fi

Maailman vanhin pornotähti, 82, paljastaa potenssinsa salaisuuden

Aamutelevision juontaja ilkeili ihonväriään pistoksilla muuttaneelle lentoemännälle - nainen vastasi napakasti takaisin

Kuuluuko yhteiskunnan rajoittaa islamia vai islamin yhteiskuntaa? — Seida Sohrabi

Nainen, mitä jos ryhtyisit seksilakkoon? Tässä hyvä syy | pinnalla | Iltalehti.fi

kirjoitti...

» Man Commits Suicide After Divorce Court Screws Him - Leaves Behind Sobering Note

Viitattu:

National Post: Christie Blatchford: B.C. man pleads for family court reform in suicide note (March 28, 2017)

――――――――――――――――――――――――――――――――

National Post: Christie Blatchford: Another tale of ‘justice’ from family court (March 23, 2017)

National Post: Christie Blatchford: Getting to the root of Ontario’s family law mess (March 21, 2017)

Anonyymi kirjoitti...

Vantaalla oli Koko Hubaran paratiisi ja helvetti – "Ymmärsin, että mikään ei muutu vaikka olisin kuinka hyvä tahansa"

BLOGITKUMPPANITMAKUMAAILMAASUMINENMINNE MENNÄLIIKENNEKYSYMYSKUNTAVAALIT 2017MEDIAMYYNTI


FacebookTwitterWhatsApp
17.4.2017 - 20.40PUHEENAIHE
Vantaalla oli Koko Hubaran paratiisi ja helvetti – "Ymmärsin, että mikään ei muutu vaikka olisin kuinka hyvä tahansa"

Koko Hubara sanoo, ettei ole vihainen, vaan haluaa tehdä elämästä hyvää. Armi Suojanen
Koko Hubaran takissa lukee ruskeat tytöt. Samannimisestä blogista alkoi hänen kirjoittamisensa, joka on nyt kasvanut verkkomediaksi. Armi Suojanen

KASVUTARINA Päätoimittaja ja kirjailija Koko Hubara kasvoi Vantaalla ruskeiden tyttöjen äänitorveksi.
Koko Hubaran, 33, silmiin syttyy iloinen pilke, kun otamme puheeksi Vantaan.

– Identiteettini on vantaalainen ja se on tosi tärkeä!

Hän on asunut jo pitkään Helsingissä, mutta Vantaa pysyy mielessä rakkaana lapsuuden ja nuoruuden paikkana. Hubaran koti ja mummila olivat Pähkinärinteessä ja Hämeenkylässä.

– Siellä oli iso kasvimaa, jossa kasvatettiin muun muassa perunat, porkkanat, palsternakat ja mansikat.

Kasvimaalla piti istuttaa, kastella ja kitkeä ja töihin osallistuivat kaikki kolme Hubaran siskosta.

– Se oli paratiisi, Hubara hymyilee.

Paratiisin ulkopuolella oli toisenlaista. Koulussa Hubara oli aina jollain tavalla silmätikkuna ihonvärinsä vuoksi. Hän oli erilainen kuin muut. Hubaran isä on Israelissa syntynyt jemeninjuutalainen.

– Ajattelin, että mitä tahansa teenkin, opettajat näkevät minut jonkinlaisen linssin läpi.

Häneltä kysyttiin, mistä hän on ”oikeasti” kotoisin, ja onko hän ”joku pakolainen”. Hubara sanoo, että lasten jutuista ymmärsi, että he olivat kuunnelleet aikuisten puheita.

– Opettajat eivät puuttuneet siihen ja oli aikoja, kun en halunnut mennä kouluun. Minulla oli kuitenkin aina kavereita.

Kiusaaminen loppui yläasteella. Koulu puuttui siihen, kun alikulkuun ilmestyi Hubaraa herjaava teksti.

Hämeenkylän yläasteella ja lukiossa Malminkartanossa oli pari opettajaa, jotka huomasivat Hubaran lahjakkuuden kirjoittamiseen. He eivät tarjonneet ruskealle tytölle sitä tavanomaisinta vaihtoehtoa: opiskelua lähihoitajaksi tai suomi toisena kielenä -opettajaksi, vaikka lukion opinto-ohjaaja niitä ehdottikin.

Maailma muuttuu, mutta ihmisten asenteet hitaasti.

– Yliopiston ruokalassa minua luultiin työntekijäksi, siivoojaksi ja vaihto-oppilaaksi. Työhaastatteluissa minulta kysytään juuristani tai en pääse edes haastatteluun nimeni vuoksi.

Hiljainen, kiltti koulutyttö on nykyisin ruskeiden tyttöjen äänitorvi.

– Käänteentekevää oli, kun sain lapsen viisi vuotta sitten. Ymmärsin, että mikään ei muutu. Ihan sama, kuinka kiltti ja ”hyvä maahanmuuttaja” olen.

Pari vuotta sitten hän alkoi purkaa mietteitään Ruskeat Tytöt -blogissa. Siitä on nyt kasvanut verkkomedia, joka tekee lähinnä suomenkielisiä juttuja ja muuta materiaalia ”ruskeilta ihmisiltä ruskeille ihmisille”.

Ehkä kaikki muuttuukin.

Anonyymi kirjoitti...

Loistavaa Henry että olet taas alkanut kirjoittamaan. Sinua tarvitaan nyt erityisen paljon!! Luin artikkelisi eri mediasta, en päässyt kommentoimaan koska piti rekisteröityä.

Lippu korkealla!! GO, GO,GO...

Anonyymi kirjoitti...

Viivi ja Wagner Tiistai, 18.4.

Anonyymi kirjoitti...

Feministi Saara Särmä epäilee: Onko valkoinen heteromies ihminen laisinkaan?
Saara Särmä halusi irvailla Ovatko transnaiset oikeita naisia -kirjoitukselle. Jokaisen pitäisi saada määritellä sukupuolensa itse, Tampereella asuva Saara Särmä sanoo. Osa kokee olevansa miehiä, osa naisia ja osa molempia.


Kansan Uutisissa julkaistiin sunnuntaina 16. huhtikuuta feministi Saara Särmän kolumni otsikolla Onko valkoinen heteromies ihminen?

Hän nostaa esiin muun muassa länsimaisen kahtiajaon mieheen ja naiseen.

Tässä jaossa mies on yhtä kuin ihminen ja nainen on se, jolla on sukupuoli. (...) Mediassa vilisee edelleen kirjailijoita ja naiskirjailijoita, urheilijoita ja naisurheilijoita.

Särmä viittaa myös Valerie Solanasin SCUM manifestiin, jossa Solanas kirjoittaa:

”Mies on epätäydellinen nainen, kävelevä surkastuma, geenitasolla tehty abortti. ’Olla mies’ tarkoittaa olla vajavainen, tunteellisesti rajoittunut; miehuus on rajoittava sairaus ja miehet ovat emotionaalisesti rampoja. Mies on täysin itsekeskeinen, loukussa itsensä sisällä, kykenemätön empatiaan tai samastumaan toisiin, kykenemätön rakkauteen, ystävyyteen, hellyydenosoituksiin. […] Hän on vankina hämärällä alueella, ihmisen ja apinan puolivälissä. Hänen asemansa on vielä paljon huonompi kuin apinoiden, sillä, toisin kuin apinat, hän on kykenevä laajaan valikoimaan negatiivisia tunteita”.

Mitä haluat tällä tekstillä sanoa?

- Se oli vähän niin kuin vastine aiemmin kyseisessä lehdessä julkaistulle jutulle, jonka otsikko oli ”Ovatko transnaiset oikeita naisia?”. Se liittyi keskusteluun, joka syntyi, kun kirjailija Chimamanda Ngozi Adichielta kysyttiin haastattelussa, että ovatko transnaiset naisia. Sellaista ei pidä kysyä, koska jokaisella pitäisi olla oikeus määritellä oma sukupuolensa. Jos joku kokee olevansa nainen, hän on nainen. Se ei ole kenenkään muun päätettävissä, vastaa taiteilija, tutkija sekä Feministisen ajatushautomo Hatun perustaja Särmä.

- Transkysymyksessä pitää kuunnella heitä, joita se koskee. Miltä se tuntuu, jos oma oleminen jatkuvasti kyseenalaistetaan, kuten esimerkiksi tuolla transnaiset-otsikolla. Valkoisen heteromiehen olemassaolon oikeutusta ei sen sijaan kyseenalaisteta koskaan.

Onko valkoisella länsimaisella heteromiehellä liian helppoa?

- Ei varmaan. Meillä kaikilla on omat ongelmamme. Mutta jos etuoikeudet kasautuvat tietylle ihmisryhmälle monella eri vallan akselilla, sitä enemmän heillä on elämää helpottavia asioita. Populaarikulttuuri ja -kirjallisuus tarjoavat meille samaistumiskohteeksi valkoisen heteromiehen, ja yhteiskunnissamme vallan huipulla ja yritysten keskijohdossa on valkoisia miehiä. He myös helposti palkkaavat kaltaisiaan.

- Eikä symbolien ja esimerkin voimaa pidä vähätellä. Jos lapsena katsoisi maailmaa, kaikki nähty luo kuvaa siitä, mikä on mahdollista.

Milloin sukupuolet ovat riittävän tasa-arvoisia? - Kun kaikilla on sukupuolen itsemääräämisoikeus ja oikeus ilmaista sukupuoltaan niin, ettei siitä ole negatiivista seurausta.

Onko oman sukupuolen määritteleminen kovin monelle ongelma?

- Vaikka heitä olisi vain yksi, meidän pitää ajaa heidän oikeuksiaan.

Onko ajatuksesi, ettei sukupuoleen pitäisi kiinnittää huomiota lainkaan?

- Ei välttämättä, ei. Rakenteellisella tasolla siihen pitää kiinnittää huomiota niin kauan kuin esimerkiksi valtapaikat ovat epätasaisesti jakautuneet. Sillä ei pitäisi olla merkitystä, mitä sukupuolta esimerkiksi näkemäsi kaupan kassa on. Voi tuntua häiritsevältä, ellei sukupuolta saa selville. Mutta miksi jonkun muun sukupuoli pitäisi pystyä määrittelemään?

- Maailmalla ei-valkoiset transnaiset ovat väkivallan kohteena. Yhdysvalloissa heitä on murhattu tänä vuonna yhdeksän. Kysymyksellä ”onko transnainen nainen” voi siis olla väkivaltaisia, fyysisiäkin seurauksia.

Anonyymi kirjoitti...

Turvapaikanhakijoita puolustanut pappi sanoo muuttavansa pois Suomesta: "Terveiset hallitukselle: voititte"

Turvapaikanhakijoiden puolesta näkyvästi kampanjoinut pappi Marjaana Toiviainen ilmoittaa Facebook-tilillään muuttavansa pois Suomesta. Syyksi hän mainitsee, ettei Suomessa voi enää asua.

– Terveiset hallitukselle: voititte, Toiviainen kirjoittaa.

Toiviainen kirjoittaa rasismia käsittelevässä kirjoituksessa, että kun hän "valkoinen nainen" pelkää henkensä edestä, poliisi antaa hänelle kotiin hälytysjärjestelmän.

– Mutta, kun erivärinen ystäväni kaasutetaan rautatientorilla, kun erivärisen ystäväni kädet poltetaan polttopullolla, kun häntä seurataan kotiin ja hän pelkää, että hänet tapetaan, kun uusnatsit tai mitä he ovatkaan vainoavat heitä, kun he saavat satoja ja tuhansia tappouhkauksia, kukaan ei auta. Poliisi sanoo, ettei mitään ole tehtävissä, Toiviainen kirjoittaa.

Helsingin Oulunkylän seurakunnan pastori Marjaana Toiviaisesta on tehty Helsingin hiippakunnan tuomiokapituliin 26 kantelua.

Sanomalehti Itä-Savon mukaan Helsingin kantelut ovat tulleet yksityishenkilöiltä ja ne koskevat Toiviaisen toimintaa turvapaikanhakijoiden parissa.

— Kanneltu on erityisesti siitä, että hän olisi yrittänyt estää poliiseja virkatoimissaan Metsälän vastaanottokeskuksen luona, kertoo hiippakunnan lakimiesasessori Ritva Saario Itä-Savossa.

Pakolaispappi MTV:lle: Minä lähden maasta vapaaehtoisesti, turvapaikanhakijat tungetaan koneeseen väkisin

Suomen turvapaikkapolitiikkaa rajusti kritisoiva ja Suomesta pois muuttava pappi Marjaana Toiviainen ei aio antaa haastatteluja Facebook-kirjoituksensa jälkeen.

Kurkunpäätulehdusta sairastava Toiviainen sanoo kyllästyneensä suomalaisen median käyttäytymiseen.

– En anna haastattelua MTV:lle, YLE:lle tai Helsingin Sanomille. Kaikki nyt kovasti kyselevät vieraaksi. Syynä on se, että olen tehnyt tilastoja median tavasta uutisioida turvapaikanhakijoista. Media haastattelee valkoisia naisia, eikä arabimiehiä tai yleensä turvapaikanhakijoita.

– Te pyydätte minua haastatteluun, koska olen valkoinen nainen. Minä lähden maasta vapaaehtoisesti, turvapaikanhakijat tungetaan väkisin lentokoneeseen.

Toiviainen kirjoitti tänään Facebookissa, että hän aikoo muuttaa pois Suomesta.

Anonyymi kirjoitti...

Huomasitko Henry, Aamulehdessä artikkeli jossa Saaara Särmä miettii "onko valkoinen heteromies ihminen ollenkaan?" ja viitataan Scum manifestiin. Sama julkaistu Kansan Uutisissa.

Reaaliteettiterapia kirjoitti...

Pahastujapapin kannattasi varmaan kokeilla asumista vaikkapa Afganistanissa, Irakissa tai Somaliassa.

Henry Laasanen kirjoitti...

"Huomasitko Henry, Aamulehdessä artikkeli jossa Saaara Särmä miettii "onko valkoinen heteromies ihminen ollenkaan?" ja viitataan Scum manifestiin. Sama julkaistu Kansan Uutisissa."

Joo, huomasin. Ajankohtaisia aiheitani löytyy Facebookista ja Twitteristäni.

https://twitter.com/Lassukat

https://www.facebook.com/henry.laasanen.9

Anonyymi kirjoitti...

Sukupuolikiintiö ei tuonut naisprofessoria – tutkimus paljasti taustalta miehisen ilmiön

Aalto-yliopiston kauppakorkeakoulun tutkijoiden mukaan naisen voi olla hankalampaa tulla nimitetyksi professoriksi, jos valintalautakunnassa on naisjäseniä. Samassa valintatilanteessa valintalautakunnan naisjäsenet eivät suosi naishakijoita enempää kuin mieshakijoita.

Tutkijat selvittivät, miten tieteellisten komiteoiden päätöksenteko muuttui Italiassa ja Espanjassa, kun valintalautakuntiin tuli naisjäseniä. Tutkijat kävivät läpi, miten 100 000 professorin tai apulaisprofessorin paikan saamiseksi jätettyä hakemusta näissä maissa käsiteltiin. Hakemuksia käsitteli 8 000 satunnaisesti valittua valintalautakunnan jäsentä.

Tutkijat eivät löytäneet tilastoista selvää näyttöä siitä, että naisjäsenien määrän lisääminen lautakunnissa parantaisi naishakijoiden mahdollisuuksia tulla valituksi. Naisten määrän lisääntyminen ei myöskään näyttänyt juuri vaikuttavan niiden hakijoiden tasoon, jotka saivat ylennyksen. Sekakomiteoiden valitsemat hakijat olivat tieteellisiltä näytöiltään suurin piirtein samantasoisia ennen valintaa sekä valinnan jälkeen niiden hakijoiden kanssa, jotka miehistä koostuvat lautakunnat olivat valinneet.

Italiassa tehtyjen valintojen osalta tutkijat pystyivät tarkastelemaan, miten valintakomiteoiden yksittäiset jäsenet olivat äänestäneet. Analyysi näytti, että naisten liittyminen valintalautakuntiin muutti havaittavasti miesten äänestyskäyttäytymistä. Lautakuntien miesjäsenet alkoivat äänestää havaittavasti enemmän naishakijoita vastaan.

Yksi syistä tähän saattaa olla ilmiö, jotka kutsutaan nimellä ”licensing effect”.

–Kun valintaa tekemässä on naisia, miehet voivat tuntea luvallisemmaksi arvioida naisia ankarasti, koska paikalla on myös naisjäsen, joka puolustaa naishakijaa, sanoo Aalto-yliopiston kauppakorkeakoulun apulaisprofessori Manuel Bagues tiedotteessa.

Päätöksiä tekevien naisten ilmestyminen alueelle, joka oli aiemmin kokonaan miesten aluetta, saattaa myös johtaa alitajuntaiseen tai avoimeen loukkaantumiseen.

–Perinteisesti tietyillä aloilla miehet ovat istuneet näissä lautakunnissa. Kun naiset tulevat mukaan valitsijoiden joukkoon, tämä voi johtaa takaiskuun, sanoo tutkijatohtori Natalia Zinovyeva Aalto-yliopiston kauppakorkeakoulusta.

Todennäköisesti tutkimuksen tärkein tulos oli kuitenkin se, mitä ei löydetty. Tutkimus ei löytänyt näyttöä siitä, että naisten asema valintoja tehtäessä paranisi valintalautakuntia naisistamalla. Baguesin mukaan hakijoiden arviointi ei todennäköisesti ole suurin ongelma naisten etenemisessä tiedeuralla.

–Tutkimuksen tekemisen jälkeen tuntumamme on, että on joitakin syvempiä ongelmia, miksi naisia on niin vähän tieteellisellä uralla edistyneiden joukossa, Zinovyeva sanoo.

–Päätöksentekijöiden tulisi siksi todennäköisesti keskittyä johonkin muuhun kuin esimerkiksi päättämään sukupuolikiintiöistä valintalautakuntien jäsenille.

Tutkimus on julkaistu American Economic Review -julkaisun huhtikuun numerossa.

yanmaneee kirjoitti...

off-white
curry shoes
yeezy boost 350
yeezy boost 350
yeezy
air max 95
kobe sneakers
nike kyrie 5
christian louboutin outlet
moncler jackets