lauantaina, toukokuuta 13, 2017

Taas yksi tasa-arvoseminaari ilman miehiä

Toimittaja Marja Sannikka teki jonkin aikaa sitten videon, jossa hän ihmetteli miesten puuttumista tasa-arvo100 projektista, jossa tehdään 100 tasa-arvotekoa tasavuosia juhlivan Suomen kunniaksi.

Marja kertoo, että yksikään ensimmäisestä 40 tasa-arvoteosta ei keskity miesten aseman parantamiseen.
Eilen järjestettiin uusimaa-viikon kilpailukykypäivä.Paneelin oli kutsuttu 9 naista, mutta ei yhtään miestä.Seminaarin ohjelmasta ei löydy ainuttakaan miestä.On järkyttävää, että tällaisia tasa-arvotapahtumia voidaan edes järjestää. Eikö kenelläkään tapahtuman järjestäjällä käy mielessä, että tasa-arvoon tarvittaisiin myös miehiä?

6 kommenttia:

Yksi Turkkulaanen kirjoitti...

Ei siinä mitään uutta ole. Me miehethän olemme kaikki vastenmielisiä, naisia sortavia sovinistisikoja, kuka meitä nyt haluaisi sivistyneeseen seminaariin, missä puhutaan niinkin tärkeästä asiasta kuin tasa-arvosta?

Siis ainakin kaikki valkoihoiset kantasuomalaiset miehet. Muitten kohdalla voidaan tehdä poikkeuksia jos niin halutaan.

Anonyymi kirjoitti...

Trumpin valinta rikkoo avioliittoja Yhdysvalloissa: "35 vuoteen en ole nähnyt vastaavaa"

Moni sanoo harkitsevansa avioeroa, jos puoliso olisi eri puolella.

Yhdysvaltain uuden presidentin Donald Trumpin lupaus kansakunnan yhdistämisestä ei näytä toteutuvan ainakaan avioliittojen tasolla, kirjoittaa International Business Times. Toive on kaikunut lähinnä kuuroille korville.

”35-vuotisen, avioliittoja koskevan urani kuluessa en ole koskaan nähnyt niin monen parin eroavan poliittisten erimielisyyksien vuoksi”, avioerojuristi Louis Brenner sanoo FOX Business.

Konservatiivinen FOX on se media, johin Trumpin tiedetään luottavan.

”Sovittelen usein näiden parien välisiä erimielisyyksiä auttaakseni heitä tekemään lasten huoltajuuteen tai eroon liittyvän sopimuksen.”

Tutkimusten mukaan lähes joka neljäs pariskunta sanoi, että ”heillä on ollut Trumpin valinnan jälkeen politiikasta enemmän erimielisyyksiä kuin koskaan”.

Jopa joka kymmenennen avioeron lasketaan johtuvan näistä erimielisyyksistä.

Asiaa on selvittänyt Wakefield Research kyselytutkimuksella.

Noin joka viides yhdysvaltalainen myöntää, että ”he ja heidän kumppaninsa ovat eri mieltä tai kiistelevät politiikasta enemmän kuin koskaan” sen jälkeen, kun Trump valittiin.

Kolmannes heistä, jotka eivät äänestäneet Trumpia ilmoitti, että he harkitsisivat avoeroa, jos puoliso olisi Trumpin puolella. Niin sanotuista millennialeista näin ilmoitti peräti 43 prosenttia.

Anonyymi kirjoitti...

Linkkikommenttien lähettäjä: painu lopultakin täältä vittuun keskustelua häiritsemästä.

Imulippo kirjoitti...

Lopettamalla verotus kokonaan tämäkin ongelma korjaantuisi itsestään, mutta kun valtiouskovaiset ihmiset eivät usko ihmisten kykenevän tekemään ne samat asiat vapaaehtoisuuden pohjalta, mitkä nyt tehdään pienen eliitin pakottamana.

Anonyymi kirjoitti...

Sunnuntaisuomalainen: Suomalaisten ja irakilaisten välisiä avioliittoja syntyy nyt ennätystahtiin

Sunnuntaisuomalaisen mukaan suomalaisten ja irakilaisten välisiä avioliittoja syntyy nyt ennätystahtiin. Niitä solmittiin viime vuonna yli kaksinkertaisesti edellisvuosiin verrattuna.

Irakilaiset kiilasivat viime vuonna tilaston kärkeen suomalaisnaisten ja ulkomaalaisten miesten avioliitoissa. Taakse jäivät muun muassa turkkilaiset ja britit. Suomalaisten miesten ja ulkomaalaisten naisten välisissä avioliitoissa oli tilaston kärjessä thaimaalaiset, toisena venäläiset ja kolmantena vietnamilaiset.

Suomalaisnaisten ja irakilaismiesten välisiä avioliittoja solmittiin viime vuonna 135. Suomalaismiehet ottivat vaimoikseen 54 irakilaisnaista.

Suomessa asuu Sunnuntaisuomalaisen mukaan yli 56  000 suomalaistaustaista miestä ja naista, jotka ovat avo- tai avioliitossa ulkomaalaistaustaisen kanssa.

El Ninja kirjoitti...

Congrats, you have an all female panel!

Tämäkin tasa-arvotapahtuma on vähän kuin Sons of Odin pitäisi tapahtuman "Maahanmuuttajat ja hyvinvointi-paneeli". Periaatteessa maahanmuuttajat ja hyvinvointi ovat ihan kannatettavia ja positiivisia asioita, mutta tapahtuman agenda ja sävy on tästä huolimatta ulkopuolisille sanomattakin selvää.

"...Tapahtumaan ovat tietenkin myös maahanmuuttajat tervetulleita, varsinkin jos heidän puheensa ja olemuksensa ovat linjassa tapahtuman teeman kanssa. Tapahtuman järjestäjät pahoittelevat, ettei puhujaksi löytynyt akateemiset mitat täyttäviä maahanmuuttajia. Perinteisesti maahanmuuttajat ovat muutenkin vähemmän kiinnostuneita aihepiiristä, mutta onneksi SoD osaa ajaa tasapuolisesti heidänkin asiaansa!"