keskiviikkona, lokakuuta 01, 2003

Nalkutus ja feminismi

Birdy myöntää sortuneensa joskus nalkutukseen, vaikka ei pidä siitä itsekään. Nalkutus alkoi tästä tilanteesta: "- Kuule kulta, otatko nuo likaiset sukkasi pois tuosta pöydältä. - Joo." On huomattava, että "joo" naisten kielelle käännettynä voi tarkoittaa joko joo tai sitten ei. Tilanne kehittyy seuraavasti: "- Kuule, ottaisitko nyt noi sukat tuosta pöydältä pois. - Joo." Eli nyt on selvinnyt varmaksi, että "joo" tarkoittaa ei.

Birdy analysoi nalkutukseen johtavaa ketjua seuraavasti: "Ensin minä otan puheeksi. Juttelen. Kyselen. Pyydän ja toivon. Sitten pyydän ja toivon toistamiseen (jos kerran juttelussa ei muuta ole tullut esiin). Sitten otan puheeksi vakavasti: miksei mitään tapahdu, onko joitain olosuhteita tai syitä, jotka estävät tapahtumisen?" Tässä vaiheessa huomaamme, että Birdy on syyllistynyt miehille tyypilliseen virheeseen: "Ei" ei kelpaa Birdylle vastaukseksi. Feministit ovat korostaneet suureen ääneen, että naisen "ei" on ei, mutta ilmeisestikään feministille miehen "ei" ole ei, vaan täysin merkityksetön örähdys. Feministien pitäisi opetella kunnioittamaan miehen "eitä", eikä menettää malttiaan huutaen: "- VITTU NYT NE SUKAT LÄHTEE SIELTÄ PÖYDÄLTÄ TAI SULTA LÄHTEE PÄÄ IRTI!"

Tiramisu päivittelee sanan "feministi" käyttöä: "Sanaa feministi käytetään surutta synonyyminä miesten vihaajalle. Oikeasti feminismi tarkoittaa pyrkimystä naisten ja miesten väliseen tasa-arvoon." Jos se tosiaan tarkoittaa tuota, niin minä taidan olla Suomen ainoa feministi. Paksut, siilitukkaiset ja yrmeäilmeiset naiset ovatkin vain kurjia huijareita, jotka eivät ymmärrä edes vaatia naisille asevelvollisuutta.

Ei kommentteja: