tiistaina, syyskuuta 30, 2003

Rumat naiset

Absolute truth kyselee seuraavaa: "Kun Mika Häkkisen markkina-arvo on selkeästi korkein mahdollinen, miksi hän tyytyy 42-vuotiaaseen entiseen matkaoppaaseen?...Olen varma, että tähänkin on olemassa jonkin matemaattinen kaava, jonka vain Trio Erektus osaa formuloida." Jotta kysymystä ei tarvitse toistella jatkuvalla syötöllä, niin minä vastaan siihen Trio Erektuksen puolesta:

Iltalehden mukaan Erja ja Mika Häkkisen romanssi on kaunein suomalainen rakkaustarina. On itsestään selvää, että on olemassa suhteita, joihin markkina-arvoteoria ei yllä. Kauneimmissa rakkaustarinoissa on kyse siitä, että laivat kohtaavat yössä. Silloin laivojen pelleillä ei ole väliä. Erja olisi aivan hyvin voinut olla 50-vuotias, 50 kiloa ylipainoinen lähihoitaja Espoosta ja rakkaus olisi roihunnut samalla intensiteetillä. Tosirakkaus ei taivu matemaattisiin kaavoihin.

Absolute Truthilla on myöskin pientä parodiointia blogilistasijoituksensa seuraajia kohtaan. Koska kaikki kuitenkin seuraavat blogilistasijoitustaan silmä kovana, niin sijoituksen seuraamistakin naurettavampaa on väittää, että ei seuraa sijoitustaan tai naurettavuuden huippuna parodioida toisia oman salaisen paheen tekemisestä.

Tiramisu esittää minun väittäneen seuraavaa: "Naiset pihtaavat kiusallaan ja miehet siksi että nainen on ruma..." En minä muista sanoneeni, että miehet pihtaisivat siksi, että nainen on ruma. En minä ole ainakaan pihdannut koskaan siitä tai mistään muustakaan syystä. Ehkä Tiramisulla ovat menneet blogikirjoitukset ja omat kokemukset sekaisin? En kuitenkaan usko, että Tiramisulla on mitään hätää, sillä hän pystyy varmasti löytämään itselleen kaltaiseni mitään pihtaamattoman karpaasin. Ja toisekseen, ainahan voi käyttää perunasäkkiä.

Ei kommentteja: