perjantaina, tammikuuta 09, 2004

Suhtautuminen naisten väkivaltaan

Elleissä keskustellaan naisten väkivaltaisuudesta:

"Kappas vaan, kun roolit ovat "nurin päin", siis nainen lyö ja juo, lässytetään hoidoista ja hormooneista ja toivotellaan tsemppiä ja kestämistä. Jos joku nainen valittaisi täällä miehensä väkivaltaisuudesta, juomisesta ja väkivaltaisesta menneisyydestä, saisi varmasti Ellien patenttivastauksia: "Jätä se paska heti!", "Eihän tuota tarvitse kenenkään kestää!", "Laita ukko ulkoruokintaan!" Niinpä! Se siitä "tasa-arvosta", jonka perään huudetaan. Naisten mielestä kaikki ovat tasa-arvoisia, mutta naiset kuitenkin vähän enemmän."

"Toki - mutta useimmiten naispuolisen väkivalta ei aiheuta samanlaisia fyysisiä tuhoja kuin miesten tekemänä."

"Kyllä noissa lyömistapauksissa henkiset vauriot ovat suuremmat, kuin ruumiilliset, olipa lyöjänä mies tai nainen! Ihan turha vähätellä, että jos nainen lyö, se tekee vähemmän kipeää. Ei se fyysinen kipu ehkä haittaakaan, mutta häpeä ja järkytys!"

"Ei tuo ole mikään puolustus. Saako mieskin sitten lyödä jos lyö yhtä hiljaa kuin naiset?"

"Naisen väkivaltainen käytös ei siis ole yhtä paha asia kuin miehen, etenkin jos se johtuu hormoneista, eikä viinasta. Etenkään se ei ole vakavaa, koska nainen ei lyö yhtä kovaa."

"Joka päästää muijan lyömään ja sitten ei sitä itkemättä kestä, saakin saada turpaansa. Luusereita sellaiset!"

Maailmanlaajuinen ideapankki on pullollaan ideoita. Vuoden 2003 voittajaidea on nimetä "hallitukset" ja "hallitsemiset" "palvelu"-kantaisilla sanoilla, koska kansaa tulee palvella hallitsemisen sijaan. Hmm...Suomen palvelitus on päättänyt istunnossaan...

Ei kommentteja: