torstaina, joulukuuta 14, 2006

Ei ulkomaisia vaimoja

Let's not just make it tougher for American men to hook up with "mail order brides" over the Internet and import them, let's ban the practice altogether.
I say the mere act (to wit, the bizarre act) of deciding to marry someone from a foreign country who is just about guaranteed to be less well educated and a lot less well off financially, creates such an incurably unhealthy imbalance of power in the union, even horrifically burdensome regulation won't suffice.
No to foreign brides: Feminism meets fascism.
In an echo of Hitler's 1935 Racial Purity Law, which forbade sex between Germans and Jews, feminist TV host and columnist, Bonnie Erbe, is calling for a ban on American men taking foreign brides.

7 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

But I say the mere act (to wit, the bizarre act) of deciding to marry someone from a foreign country who is just about guaranteed to be less well educated and a lot less well off financially...
Tämä kommentti taitaa kertoa enemmän kirjoittajan omista asenteista kuin todellisuudesta.
Ymmärtääkseni valtaosa noista naisista ovat itä-euroopasta tai Venäjältä, eikä heidän koulutuksessaan tietääkseni ole mitään vikaa. Toisaalta en usko että keskiverto amerikkalaisnainenkaan on mikään sivistyksen ja älykkyyden perikuva.

Miksi kirjoittaja otaksuu että nämä naiset ovat lähes varmasti tyhmiä kuin saappaat?


... creates such an incurably unhealthy imbalance of power in the union, even horrifically burdensome regulation won't suffice.
Feministi tietysti näkee avioliiton vain valtataisteluna. Yllätys. En tosin ymmärrä mikä ihmeen epätasapaino siitä syntyy jos nainen ei ole yhtä koulutettu kuin mies.


And submissiveness is key, as the men portrayed in the Times article make clear.

"'It all started with women's lib', said Sam Smith, a former salesman of insurance and mutual funds, who founded I Love Latins in Houston six years ago. 'Guys are sick and tired of the North American me, me, me attitude.'"


Olen blogosfäärissä lukenut valituksia siitä miten nykyajan amerikkalais -ja brittinaiset ovat sietämättömiä kusipäitä jotka menevät naimisiin vain saadakseen elättäjän, elleivät sitten ota samantien avioeroa saadakseen talon, miehen omaisuuden ja vielä tuet päälle. On tietysti feministille aivan kertakaikkisen käsittämätöntä että miehille eivät kelpaa tällaiset naiset.

We are already a nation divided on mass immigration with polls showing more and more Americans want limits to the number of foreigners granted citizenship.
Laiton siirtolaisuus taitaa lähinnä olla se ongelma josta on kysymys. En ole kuullut kenenkään valittavan laillisista, tuottavista siirtolaisista jotka ovat valmiita integroitumaan.


And, if the mail order marriage industry is so great for women, then why aren't American women flocking to the Internet to find foreign husbands?
Miksi ihmeessä kirjoittaja olettaa että asia toimisi myös päinvastoin? Älytöntä.

Panu kirjoitti...

Naisella on oikeus ottaa kouluttamaton jamaikalaisen alaluokan edustaja sonnikseen, mutta miehellä ei ole oikeutta ottaa hyvinkoulutettua ja järkevää vaimoa Itä-Euroopasta tai Latinalaisesta Amerikasta. Selvä homma.

Ja kumpikohan varmemmin päätyy sosiaaliturvan ja poliisin rasitteeksi, Jamaikan sonni vai se venäläinen tai meksikolainen nainen? Venäläinen tai meksikolainen nainen oppii nopeasti kielen ja pärjää yhteiskunnassa. Jamaikan sonni on täysin pallo hukassa.

Anonyymi kirjoitti...

"In an echo of Hitler's 1935 Racial Purity Law, which forbade sex between Germans and Jews, feminist TV host and columnist, Bonnie Erbe, is calling for a ban on American men taking foreign brides."

Vertaus on ontuva, sillä Saksan rotulakien tarkoitus oli kieltää rotusekoitus kun taas Erben kaltaiset feminatsit - femikomut - haluavat valkoisen heteremiehen tuhoa kannattamalla rodunsekoitusta.

Valkoisten amerikkalaismiesten ulkomaalaisavioliitot solmitaan pääasiassa valkoisten itäeurooppalaisten naisten kanssa, mikä on feministien mielestä pahempi kuin jos he avioituisvat paikallisten mustien kanssa. Valkoisissa itäeurooppalaisnaisissa feministejä risoo eniten se, että he eivät emansipoituneiden amerikkalaissisarten tapaan kannata miesvihaista feminismiä vaan perinteisiä perhearvoja. Tämän seurauksena he tuottavat valkoisia poikia, joista syntyy uusi fallokraattinen sukupolvi.

Rotukysymykseksi tämä nousee siksikin, että feministit antavat tukensa naisille, jotka pariutuvat eksoottista Toiseutta edustavien muslimien kanssa. Afrikkalaisperäisten muslimimiesten naisvihamielinen kulttuuri ei merkitse feministeille mitään, vaan ainoastaan se että valkoiset miehet jäävät pimpatta ja ilman samanrotuisia jälkeläisiä, hinnalla millä hyvänsä.

Mikäli rodunsekoitusstrategia onnistuisi, olisi se ongelma myös feminismille, sillä ilman valkoisten keskinäistä paritumista ei olisi myöskään tyttölapsia, mistä seuraisi, että tulevaisuudessa ei voisi olla feministejä, koska feminismi on valkoisten naisten ideologia.

Anonyymi kirjoitti...

On niin kuin Pentti sanoo: ongelma korjaa itse itsensä. On vain valitettavaa joutua elämään miehenä näinä ankeina aikoina. Muslimivallan tultua kaikki korjaantuu.

Panu kirjoitti...

Ihan kaikessa ystävyydessä, Perusöyhö: jos olet niin rasisti, ettei sinulle tummemman naisen pillu kelpaa, niin eipä sinulle sitten pillua kuulu antaakaan. Jos sinulle jotkin jonninjoutavat rotuhömpötykset ovat tärkeämpiä kuin pillu, niin etpä sinä maailman ja naisten päälle paljoa ymmärrä. Oikealla miehellä olisi tärkeysjärjestys ja tarvehierarkia paremmassa kunnossa.

Tämä koskee tietenkin muutettavat muuttaen myös niitä poikia, joille jokin vasemmistolainen poliittinen korrektius on pillun saantia tärkeämpää.

Anonyymi kirjoitti...

Siis mitä rasistista Perusöyhön kommentissa oli?

Junakohtaus kirjoitti...

Kah.

Nähtiin Panu sekin päivä, kun sinä ja minä ollaan samaa mieltä jostain, mikä liittyy maahanmuuttoon ja itse kenenkin naaman tai pimppinahan väriin.

Näin se menee.