sunnuntaina, huhtikuuta 15, 2007

Säärikarvojen ajaminen

More about leg-shaving.
I am going to muse about why women are expected to shave religiously, lest they be lepracised from the heteropatriarchal society for being too hairy.

Could it be simply be that the patriarchy hates women's bodies?

Femininity ensures that we women are too wrapped up in the little, irrelevent and insignificant things in life, it ensures that we are vain and narcissistic, while men, being the *insert heavy sarcasm here* superior beings, are go-getters; they don't worry about insignificant, trivial things. Because patriarchal ideology is so deep, so entrenched in their pysche, that is why they shave.

Leg shaving is reflective of an unequal society. Because, the way we view male/female body hair is unequal, and it is gendered.
Not the Titanic, but Greek rescue is full of drama.

15 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Jälleen näemme yhden karvaisen feministin kommenttilootan nousun ja tuhon. Keskustelu ei varmaankaan tule olemaan kovin pitkäikäistä.

Mistä lie johtuu, ettei eriäviä mielipiteitä kovin siedetä. Ehkä ne häiritsevät siinä omassa laalaa-maassa asustelua, jossa elämän kolhuista voi aina syyttää muita.

Suosikki-strategiana tuntuu olevan, että esitetään vapaasti valittu väite, ja otetaan mikä tahansa palaute uskonvahvistuksena. Hiljaisuus ja selkääntaputtelu kelpaavat. Eriävät mielipiteet taas ovat todiste siitä, että väitteen täytyy olla totta, koska kalikka on selvästi kalahtanut johonkin.

Miehen näkökannalta katsottuna monet näistä feministien väitteistä ovat täysin järkeä vailla. Feministinäkökulmaa noudattava mies elää elämänsä yksin ja köyhänä, koska rahat menevät valtiolle ja elatusmaksuihin. Tosin kuolemaa ei onneksi joudu odottamaan kovin kauan, se tulee lohdullisen pian ylipainon, ihoinfektioiden ja itsemurhan muodossa.

Minä väitän, että autot ja liikennevalot ovat vain patriarkaatin keksintöä, jolla kontrolloidaan naisen seksuaalisuutta ja kykyä ylittää katu. Toivottavasti monet feministit ottavat tämän teorian omakseen ja taistelevat rohkeasti (sokeasti) sitä vastaan.

sdasfafasd kirjoitti...

Kuukautiset kuten sukupolikin - on vain sosiaalinen konstruktio.

Anonyymi kirjoitti...

"women shave legs because patriarchy hates women's bodies"

Lol!

Anonyymi kirjoitti...

minua itseasiassa ärsyttää että täytyy käyttää vaatteita lähes aina sosiaalisissa tilanteissa ja paikoissa joissa ollaan muiden kanssa tekemisissä. niihin kuluu paljon rahaa, aikaa valitsemiseen, ostamiseen, huoltamiseen (pesu), joka-aamuiseen pukemiseen ja iltaisin riisumiseen. ketä saan syyttää tästä irrelevantista puuhastelusta? sivistystä? säärikarvat saa muuten pitää suuren osan vuotta piilossa vaatteiden alla, miehet sen sijaan joutuvat ajamaan partaa käsittääkseni lähes päivittäin - elleivät sitten kasvata täyspartaa, jota sitäkin kai joutuu siistimään säännöllisesti. joku kai vihaa ja alistaa miehiäkin, kun eivät saa antaa naaman kasvaa luonnonmukaisesti.

Anonyymi kirjoitti...

Until women are free to CHOOSE to FEEL however the fuck they want, without fear of being stigmatised, without patriarchal pressure, we are still NOT liberated.
Eli heti kun totalitäärinen feministifasistinen hallitus kaappaa vallan ja kieltää säärikarvojen ajamisen lailla, vain sitten naiset ovat vapaita valitsemaan. Missään nimessä naiset eivät voi nyt valita vapaasti, sillä...

I believe that simple everyday rituals, such as female body hair removal, are indicative of an unequal society. It reflects of the compromises women have to make, what they have to do to conform. It smacks of the patriarchy's hatred of women's bodies.
... kompromissien tekeminen ei kuulu feminismiin. Ja miehethän eivät tietenkään joudu tekemään kompromisseja, heille kaikki on niin helppoa.

Melkoinen sekopää.

sdasfafasd kirjoitti...

Täytyy kyllä sanoa että pitää vähän tuolle tytölle tasoitusta antaa, se on vasta 17. Toisaalta asiaa voidaan ajatella niinkin että se on vasta 17 ja kirjoittaa nyt jo tuollaista, koskakohan hän aloitti?.

Anonyymi kirjoitti...

Hih, aikuiset (?) miehet vaivautuvat oikein asia-argumentoimaan teinitytön höpinöitä vastaan. Toki teillä oli vastaavassa iässä Star Trek, C++ ja finnit, mutta terve ihminen on tuossa iässä idealistinen ja tyhmä. Se haluaa muuttaa maailmaa omasta nolostuttavan kapeasta näkövinkkelistään.

Pimpinsaamattomuus on varmaan kova tregedia ja aiheuttaa sinänsä ymmärrettävää naisvihaa, mutta yrittäkää nyt hyvät miehet säilyttää edes jonkinlainen minimitaso.

sdasfafasd kirjoitti...

Olipas omaperäinen veto ylläolevalta anonyymiltä.

Mitä tulee karvoihin niin osaa sitä muutkin kuin pipsa 17 wee vähä niiq feministi.
http://bitingbeaver.blogspot.com/2006/09/pressure.html

Kyseinen blogi on aika karmivaa luettavaa.

Anonyymi kirjoitti...

Meinasin sanoa jotain anonyymille, mutta kommenteista kuten "pimpinsaamattomuus on varmaan kova tregedia" voidaan päätellä että anonyymi on varmaan itsekin reilusti alle 18-vuotias, joten ehkä kyseessä on vain nuoruuden idealismia jota naavapartojen pitää vain suvaita.

Anonyymi kirjoitti...

Hih, aikuiset (?) miehet vaivautuvat...

Aivan, ja seuraava katkeruuden osoitus on luonnollisesti, että viestisi häviää yllättäen ja kommenttiloota muutetaan salasanalliseksi vedoten asiattomiin kommentteihin. Sitä se saamattomuus teettää.

Anonyymi kirjoitti...

Heh, lueskelin kommetteja tuolta karvablogilta. Ensinnäkin, yleensä kun jonkun mielipide haastetaan, ja jopa esitetään kritiikkiä tämän asenteita kohtaan, niin silloin älyllisesti rehellinen ihminen yrittää perustella väitteitään ja vakuuttaa epäilijät ja mahdolliset sivusta seuraajat. Huono väittelijä alkaa inttää että MINULLA on oikeus tuntea tällä tavalla, ette ole olleet tarpeeksi avomielisiä, ja alkaa sen jälkeen hakea "liittolaisia" muista keskustelijoista jotta voi enemmistön turvin pilkata arvostelijat muualle.

Henry Laasanen kirjoitti...

Saman tytön jatkopostaus

http://scorpiogrrl.blogspot.com/2007/04/this.html

Anonyymi kirjoitti...

Anonyymi | 15/4/07 20:38: kommentti on niin minttuhapulimainen kuin vain voi.

Iällä ei ole mitään merkitystä kun tuollaista roskaa suustaan päästää kaikkien luettavaksi. Itse asiassa tuo roskapuhe yritetään tuossa kommentissa laittaa nimenomaan iän piikkiin, aivan kuin se olisi joku puolustus.

Taidankin entistä paremmin ymmärtää, miksi tuonkaltaisia järjettömiä tekstejä joutuu lukemaan vanhemmiltakin sekopääfeministeiltä. Heidän on nuorena annettu vapaasti julistaa ihan mitä tahansa, kenenkään sitä kritisoimatta. Pakostikin kasvaa ajatusmaailma kieroon. Tilannetta vaan pahentaa vanhemmalla iällä se, että niiden samojen sekopääajatusten julistaminen jatkuu naistutkimuksen puitteissa, eikä kukaan vieläkään kritisoi, päinvastoin.

Anonyymi kirjoitti...

No voi helevetti. Olin juuri syömässä, kun silmiin osuu tällainen argumentti:

Could it be simply be that the patriarchy hates women's bodies?

Purskautin ruuat näppäimistölle.

Anonyymi kirjoitti...

Täytyy sanoa, että tuon älyttömämpää lausetta (kuin tuo että patriarkaatti se vihaa naisten kehoja) en ole yli kolmeenkymmeneen vuoteen lukenut. Enkä edes kärjistä.

- Vortac