perjantaina, heinäkuuta 27, 2007

Linkkejä

Boys Face Sex Trial for Slapping Girls' Posteriors.

Mikä siinä on, että erittäin usein, kun istun asemalla odottamassa junaa, viereeni istuu Afrikkalainen mies ja alkaa ottamaan kontaktia? (via Junakohtaus)

Rouvien kymmenet käskyt.

18 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Cory on selvästi pelannut liikaa videopelejä joissa isotissiset naiset esiintyvät seksiobjekteina. Katsokaa nyt tuota aloittelevan misogynistin virnettä. Kuvotus on laitettava lukkojen taakse.

Anonyymi kirjoitti...

Ja seuraavaan linkkiin viitaten, puhelinmyyjiä on olemassa, koska jossain on ihmisiä jotka tilaavat heiltä lehtiä. Ilmeisesti myös rasistiksi nimittelyllä saa pillua joissain tilanteissa.

Anonyymi kirjoitti...

Eipä tuo maahanmuuttaja ollut ilmeisesti tiedostanut, että Suomessa tuttavuutta on soveliasta tehdä siihen erikseen varatuissa paikoissa eli baareissa. Sielläkin on mielellään vielä oltava kännissä.

Jos känninen äijä olisi tytölle soperrellut samalla tavalla mitä tuo ulkomaalainen pysäkillä, tyttö olisi saattanut lähteä mukaankin koska mies olisi kuitenkin noudattanut yhteiskunnan kirjoittamattomia sääntöjä.

Anonyymi kirjoitti...

http://www.oregonlive.com/news/oregonian/index.ssf?/base/news/1185040507206380.xml&coll=7&thispage=1

Unruly schoolboys or sex offenders?
The two boys tore down the hall of Patton Middle School after lunch, swatting the bottoms of girls as they ran -- what some kids later said was a common form of greeting.

But bottom-slapping is against policy in McMinnville Public Schools. So a teacher's aide sent the gawky seventh-graders to the office, where the vice principal and a police officer stationed at the school soon interrogated them.

After hours of interviews with students the day of the February incident, the officer read the boys their Miranda rights and hauled them off in handcuffs to juvenile jail, where they spent the next five days.

Now, Cory Mashburn and Ryan Cornelison, both 13, face the prospect of 10 years in juvenile detention and a lifetime on the sex offender registry in a case that poses a fundamental question: When is horseplay a crime?

Anonyymi kirjoitti...

Ai piru, en hoksinutkaan alkuun että täällä oli jo tuo juttu. Noh, tuossa vielä toinen saitti.

Anonyymi kirjoitti...

Kiltti mies tilittää.

http://icantbelieveimstillsingle.com/

Anonyymi kirjoitti...

Kiltti mies tilittää

...ja nauraa koko matkan pankkiin. Good for him.

Anonyymi kirjoitti...

...ja nauraa koko matkan pankkiin. Good for him.

Hauska tähtijakauma miehen kirjalla kyllä Amazonissa. Osa (naisista?) selvästi kokee miehen kirjan järkyttävänä.

http://www.amazon.com/Cant-Believe-Still-Single-Filmmaker/dp/1568583370/ref=rsl_mainw_dpl/102-2134926-0040909?ie=UTF8&m=ATVPDKIKX0DER

sdasfafasd kirjoitti...

Tags customers associate with this product

i can believe it (15)
pathetic (13)
closeted gay men (12)
pathetic men (12)

misogynist (11)
misogyny (10)
awful (9)
jerk (7)

most pathetic man in the world (6)
insane (5)
loser (5)

Vertauksena esimerkiksi Dworkinin muistelmat.

feminism (22)
young women (15)
feminist (13)
womens studies (13)

chick lit (11)
jessica valenti (8)
feminist theory (4)
gender roles (4)

must read (4)
reproductive rights (4)
beach read (4)

Anonyymi kirjoitti...

Jonkun tytön opiskelu rahasto kasvaa aika paljon Coryn avulla...

Anonyymi kirjoitti...

"Eipä tuo maahanmuuttaja ollut ilmeisesti tiedostanut, että Suomessa"

Mutta tuolla bloginpitäjän tiedoissa on sijaintimaana Saksa.

- Syltty

Anonyymi kirjoitti...

Lieneekö tätä ollut vielä blogissa?

http://www.aviisi.fi/artikkeli/?num=01/2007&id=6aa9fc0

Myytävänä minä
Naistutkimuksen maisteri tutkii minuuden kauppiasta, länsimaista ihmistä

Anonyymi kirjoitti...

En tiedä oletko jo tämän ehtinyt linkata, mutta tuossa yksi arvioitava teksti lisää, jollet sitä jo ole linkannut:
Parisuhde tappaa naisen halun

"Klusmann heittää kuitenkin lisää bensaa metsäpaloihin, sillä hänen mukaansa nainen luo tuon kiinteän suhteen seksillä. Nainen tietää, että mies haluaa ja arvostaa hyvää seksiä ja antaa sitä saadakseen miehen pauloihinsa. Kun suhde on varmalla pohjalla, naisen seksuaalinen halukkuus hiljalleen hiipuu."

Anonyymi kirjoitti...

Edelliseen: Nuo syyt vaikuttavat taas sensaatiohakuisilta. Miksi tuo ei voisi johtua esim. siitä että rikkaat olisivat esimerkiksi useammin poissa kotoa ja naiset siten odottavat seksiä enemmän? Tai siitä, että rikkaan miehen kanssa pariutuneet naiset saavat vaan useammin juuri sellaisen luonteen kuin haluavat?

Anonyymi kirjoitti...

Luulenpa että rikkauteen ja menestykseen johtavat syyt ovat niitä samoja, joilla nainen saadaan syttymään. Fiksu ja älykäs mies, joka pystyy menestymään urallaan, pystyy myös päättelemään miten nainen pidetään tyytyväisenä.

Disclaimer: minulla on oma lehmä ojassa, sillä urani sekä rahatilanteeni on ollut viimeisen vuoden ajan melkoisessa nousussa

- Syltty

Scribe of Salmacis kirjoitti...

Nuo jenkkilästä Atlantin yli kuuluvat uutiset ovat usein aivan järkyttäviä. Mikä pahinta, tuntuu siltä, että mentaliteetti on ollut lipumassa jorpakon yli eurooppaan. Kuinka suuri osa kasvatustieteellisestä teoriasta on peräisin tuosta valtiosta?!

Mikko Ellilä kirjoitti...

Anonyymi:
"Eipä tuo maahanmuuttaja ollut ilmeisesti tiedostanut, että Suomessa tuttavuutta on soveliasta tehdä siihen erikseen varatuissa paikoissa eli baareissa. Sielläkin on mielellään vielä oltava kännissä. Jos känninen äijä olisi tytölle soperrellut samalla tavalla mitä tuo ulkomaalainen pysäkillä, tyttö olisi saattanut lähteä mukaankin koska mies olisi kuitenkin noudattanut yhteiskunnan kirjoittamattomia sääntöjä."

Tää on niin tätä. Kun joku puhuu afrikkalaisten huonosta käytöksestä, heti joku multikultifanaatikko tulee selittämään tuollaisia "suomalaiset ovat ihan yhtä sikoja kuin afrikkalaiset"-juttuja.

Jos todetaan afrikkalaisten ympärileikkaavan lapsiaan eli leikkelevän puukolla irti paloja tyttäriensä ja poikiensa pimpeistä ja pippeleistä, joku hullu feministi tulee heit selittämään "suomalaisetkin miehet hakkaavat vaimojaan"-tasoisia juttuja.

Feministit eivät ole tasa-arvon kannattajia tai edes naisten oikeuksien kannattajia. Feministit ovat valkoisia miehiä fanaattisesti vihaavia raivohulluja sadisteja, jotka ihailevat lapsiaan puukottavia ja väärään mieheen rakastuneita tyttäriään murhaavia muslimeja pillut kosteina.

Kun joku normaali suomalainen nainen kertoo joutuvansa jatkuvasti afrikkalaisten miesten ahdistelemaksi bussipysäkeillä, anonyyminä esiintyvä hullu feministipelle väittää suomalaisten miesten käyttäytyvän samalla tavalla eli ahdistelevan rutiininomaisesti tuntemattomia kadulla vastaantulevia naisia.

Nämä feministien väitteet ovat täyttä paskaa, mutta senhän jokainen täysjärkinen tietääkin. Feministit ovat raivohulluja, joilla ei ole mitään muuta agendaa kuin valkoisten heteromiesten fanaattinen vihaaminen. Feministit käyttävät naisia huonosti kohtelevien, jopa naisia murhaavien neekerien, arabien ym. ei-valkoisten miesten ihailua vain keinona julistaa vihaa valkoisia miehiä vastaan.

Kun minä omassa blogissani joskus kritisoin muslimeja heidän tavastaan alistaa naisia, joku hullu feministiämmä kävi blogini kommenttiosastossa haukkumassa suomalaisia miehiä ja kehumassa muslimimiehiä. Luulin ensin ko. kirjoituksen olevan pelkkä trolli tai parodia, mutta ämmä oli ilmeisesti tosissaan. Aina välillä joutuu netissä kohtaamaan tällaisia sekopäitä, joiden mielipiteitä on hyvin hankala uskoa kenenkään luku- ja kirjoitustaitoisen ihmisen vakavissaan esittämäksi.

sdasfafasd kirjoitti...

Näin vähän monikulttuuria sivutakseni on erikoista että monikulttuuria yhä useammin toteutetaan ja puolustetaan "onhan täällä jo raiskattu" -periaatteella. Vaikka toisaalta monikulttuurin piti tehdä yhteiskunnasta vahvempi ja parempi, yhteiskunnasta ei tule vahvempaa ottamalla ryhmiä "onhan täällä jo raiskattu" periaatteella eikä se "onhan täällä jo raiskattu" selittelykään auta asiaan. Monikulttuuriväki voisi ihan suoraan tunnustaa, että he haluavat tuhota suomen, mitä muuta he sitten haluavat tehdä kun ain on lauma mokubotteja rääkymässä "onhan täällä jo murhattu/raiskattu/ryöstetty". Feministit myös mukana.

Piti vielä tuohon feministikeskusteluun lisätä, että radikaalifeministit harvemmin pitävät keittiöliesifeministejä edes oikeina feministeinä, vaan niistä piireistä löytyy ylimielistä suhtautumista niihin maltillisiin feministeihin joita he eivät pidä feministeinä vaan lähinnä hyödyllisinä idiootteina jotka mahdollistavat heidän oikuttelun.