sunnuntaina, elokuuta 12, 2007

Miesten pahoinpitelyn hyväksyminen

Kommenttiosasto:
Mitä minä omia kavereitani tunnen niin naisen raiskausta ei hyvällä katsottaisi, oli sitten homososiaalisuutta ilmassa tahi ei. Minun käsittääkseni ylipäätään raiskaajia ei muiden miesten parissa oikein siedetä, eikös nuo vankilassakin ole aika kovilla.Päinvastoin kyllä luulen, että naisten puolella sellaista siskojen rötösten ymmärtämistä ja parhain päin selittelyä esiintyykin sitten runsain mitoin.

Se onkin tässä jännä juttu. Miesten keskuudessa raiskaaja kyllä paiskattaisi porukasta kyllä vaikka väkivaltaisestikin äkkiä ulos ja häntä muistettaisiin aina vihata.. Mutta naiset sensijaan kikattavat yhdessä siskojensa miehiin kohdistamille julmuuksille ja se tuntuu vahvistavan naisten siteitä toisiinsa. Samoin on tosin myös laita sen, jos mies kertoo vetäneensä daijuun jotakuta veljeään niin siitähän naurunremahduksia syntyy.

Harvemmin naisetkaan puuttuvat mitenkään siihen, jos miestä pahoinpidellään. Miksi sitten miesten pitäisi oman terveytensä uhalla yrittää puuttua, jos jotain naista pakotetaan suuseksiin, retuutetaan hiuksista?
Survey finds male abuse approval.
More than half of women questioned at a Glasgow university said they approved of wives hitting their husbands.

The Glasgow Caledonian students were among 6,500 women surveyed from 36 universities for an international study into attitudes on domestic violence. Of the 200 women, 60% said it was acceptable for women to hit their husbands while 35% admitted assaulting their partner.

The injured men suffered bruises, cuts or broken bones. Among European students, only English women were more likely to have carried out assaults, with 41% admitting that they had punched or kicked their partners.

Ei kommentteja: