torstaina, marraskuuta 08, 2007

Helpotusta naisille

Women's prisons should be shut down and replaced with small secure units:
Women should be held in units near their families and not in large jails.

Lady Corston recommends a significant cut in the overall number of women who are sent to jail, with greater use of community punishments instead.

There are currently 4,300 women in jail in England and Wales. Frances Crook, director of the Howard League for Penal Reform, said "prison simply doesn't work" for women.

"Vulnerable women who are not a danger to society should not be going to prison," she said.

"Where women have to be imprisoned, we are committed to ensuring they are held

7 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

""Prison simply doesn't work" for women."

Mutta miesten kohdallako se toimii? Vai eikö se edes kiinnosta, toimiiko se miesten kohdalla?

Anonyymi kirjoitti...

"Vulnerable women who are not a danger to society should not be going to prison"

Kunnon oksimoroni...

Jos he eivät olisi vaarallisia yhteiskunnalle, he eivät olisi joutumassa vankilaan.

Anonyymi kirjoitti...

Jep, entäs vulnerable MEN who are not a danger to society? Niidenkö pitää kuitenki kitkuttaa vankiloissa, jotka on miehille paljon pahempia laitoksia kuin naisille? (naisia tuskin voidaan samoin lesboraiskata noinvain kuin miehiä homoraiskata)

Tulipa muuten hassu huomio mieleeni; vaikuttaisi siltä että vähänkään viehättäviä nuoria naisia ei juuri mielisairaaloissa tai 'mielenterveyskuntoutujien' joukosta löydy. Olisi mukava tietää totuus tästäkin (ja nimenomaan totuus, eikä mitään pelkkää tyypillistä potaskaa)..

- Vortac

Anonyymi kirjoitti...

vortac, mistäs moinen huomio tuli mieleesi? oletko ollut mielisairaalan potilaana vai henkilökuntaanko kuulut? tai ehkä olet vieraillut omaisen asemassa piposairaaloissa? muutenhan et osastoille sisään pääsisi katselemaan ja arvioimaan naispotilaiden ulkonäköä. itse mielisairaalamiljöötäkin muutaman vuoden nähneenä voin kertoa ettei siellä missikandidaatteja paljon näkynyt, mutta ihan simpsakoitakin naisia osastoilta löytyy. surullista sikäli että huumetaustaa omaavat hyvännäköiset mielenterveyspotilaat ovat usein toimineet myös prostituoituina, kun ulkonäkönsä puolesta siihen hommaan kelpaavat.
haluaisitko vielä joistain muista naisryhmistä ulkonäköarvioita? naisvankilassa oli rumannäköistä sakkia, todella elämän kuluttamia naamoja ja hamppuhiuksia.

Anonyymi kirjoitti...

Jep, vähän hassu kommentti Vortacilta... millaisia porukoita pitäisi vertailla? Varmasti perjantai-iltana baarista löytyy ihan eritasoista jengiä kuin mikä tahansa päivä suljetun osaston tupakkapaikalta. Mutta kyllä ihan kivannäköisiä tyttöjä (eli kelpaisivat minulle, ehheh) löytyy myös (ja ehkä erityisesti, verrattuna osastoihin) myös sieltä mielenterveyskuntoutujien ryhmistä ja touhupaikoista.

Anonyymi kirjoitti...

"surullista sikäli että huumetaustaa omaavat hyvännäköiset mielenterveyspotilaat ovat usein toimineet myös prostituoituina, kun ulkonäkönsä puolesta siihen hommaan kelpaavat."

Parempi tuokin kuin varastelu.

Mutta vankilaan nyt ei nätti nainen edes joudu. Se saatanan insuliinimurhaajakin väisti kaikki seuraamuksen kun vähän tirautti itkua.

Anonyymi kirjoitti...

syltty, itse kyllä varastelisin tai myisin huumeita mielummin kuin persettä.