keskiviikkona, marraskuuta 21, 2007

Naiset

17. Erityisen veristä on taistelu Kenistä (9/100):
Jokainen nainen yökerhossa tietää saavansa miehen, jos kuka tahansa kelpaa. Ainoa tapa voittaa jotain, on saada mies, jota muutkin naiset haluavat. Kun illan pari-kolme Keniä on jaettu, loput naiset tyytyvät nukkumaan yksin ja kuiskimaan keskenään siitä, kuinka inhottavan epäsiveellisiä naisia nuo Kenien kainaloihin päätyneet ovatkaan. Ja jotenkin vielä niin kauhean ylpeän näköisiä.

Nainen tavoittelee aina oman epäpätevyytensä tasoa. Toisin sanoen miestä, joka olisi saanut hieman paremmankin, mutta tyytyi sitten jostain tuntemattomasta syystä vähempään. Nainen haluaa prinssin, joka on liian hyvä ollakseen totta ja sen saatuaan, joutuu ennemmin tai myöhemmin toteamaan, ettei se sitten yllättäen totta ollutkaan.

Osittain tästä seuraa se suuri paradoksi, että nainen kaipaa tulla huomioiduksi, mutta ei kestä huomiota tarjoavia miehiä. Itseasiassa naiset ovat sitä kiinnostuneempia miehestä, mitä täydellisemmin mies jättää naisen huomioimatta. Myös parisuhteen aikana miehen on säännöllisesti todistettava naiselleen, että vientiä riittäisi edelleen. Vain toisten naisten kiinnostus on naiselle varma todiste siitä, että hän on itse voitolla.

9 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

"Nainen tavoittelee aina oman epäpätevyytensä tasoa."

paremmin tuo lause on ymmärrettävissä todennäköisellä alkukielellä, englanniksi (ja työelämän viitekehyksessä): "[one will] rise to the level of [one's] incompetence".

Anonyymi kirjoitti...

Mielestäni em. sanonta ei passaa kyllä yhtään tuohon mihin sitä sovitetaan ja on ennenkaikkea surkea kielikukkanen.

ITse muotoilisin sen niin, että "ihmiset yrittävät aina hiukan yli oman tasonsa" (tämä nimittäin koskee sekä miehiä että naisia)

Anonyymi kirjoitti...

tai "ihmiset onnistuvat kunnes ylittävät omat kykynsä"; kykyihin voisi tässä yhteydessä sisältyä myös todellista paremman tason teeskentely.

Anonyymi kirjoitti...

http://www.reuters.com/article/wtMostRead/idUSISL1848920071119?pageNumber=1&virtualBrandChannel=0&sp=true

Anonyymi kirjoitti...

IS: "Mies raataa nälkäpalkalla." Häh? Ei voi olla... kaikki miehethän saa suurta liksaa. (Ja onhan se ihan oikeinkin, että voi sitten yrittää kosiskella naisia, höhö.)

Anonyymi kirjoitti...

nörtön linkistä: "Sairaanhoitajilla vastaava luku oli ennen korotuksia 2413 euroa, naisilla 2397 euroa ja miehillä 2597 euroa."

mitäs mitäs.. miksi miessairaanhoitajien keskimääräinen ansio on 200 € enemmän kuin naissairaanhoitajien?

Anonyymi kirjoitti...

"mitäs mitäs.. miksi miessairaanhoitajien keskimääräinen ansio on 200 € enemmän kuin naissairaanhoitajien?"

tikka, älä teeskentele tyhmää. Miessairaanhoitajat painavat vain enemmän överiä ja kolmivuoroa kuin naiset. Onko siinä jotain valittamista?

Anonyymi kirjoitti...

vonka, mistä tiedät että miessairaanhoitajat painavat enemmän överiä ja kolmivuoroa kuin naiset? oletko tarkistanut asian jostain? "tyhmä on se joka olettaa"..

Anonyymi kirjoitti...

Heitä nyt sitten vielä, että naishoitsun_euro_on_niinq_80senttiä_taijotain.