perjantaina, marraskuuta 30, 2007

Pihalla kuin lumiukot

Seksin puutteessako?
Kävin miehen kanssa treffeillä. Tyyppi tuntui siltä kuin olisi seksin puutteessa. Eikös sinkkumies saa seksiä koko ajan, varatuthan aina valittaa seksin puutetta.

Miksi ihmeessä miehet eivät sitten kerro netissä etsivänsä seksiseuraa. Näin jäisi moni pettymys, turhat treffit (molemmin puolin), turha viestittely yms. kanssakäyminen pois. Laittaisivat siihen profiiliin etsivänsä seksiseuraa, jos näin asia on. Sitten kaksi samanhenkistä ihmistä voisi kohdata.
Ovatko kaikki naiset yhtä pihalla? Luulevatko naiset tosiaan, että sinkkumiehet saavat seksiä tuosta vaan ja että laittamalla ilmoitukseen, että "haluaa seksiseuraa", saa seksiseuraa?

Suurin osa ihmisistä ei tiedä miltä tuntuu olla 40-50-vuotias työssäkäyvä suomenkielinen valkoinen terve mies. Tähän ihmisryhmään kuuluu vain pieni vähemmistö suomalaisista, mutta silti he ovat ainoa ihmisryhmä, jolla ei ole oikeutta sanoa kuuluvansa mihinkään vähemmistöön.

Go feminismi go! Tissejä!

15 kommenttia:

Jorma kirjoitti...

"Miksi ihmeessä miehet eivät sitten kerro netissä etsivänsä seksiseuraa. Näin jäisi moni pettymys, turhat treffit (molemmin puolin), turha viestittely yms. kanssakäyminen pois."

Eihän se näin mene. Ei seksiseuraa naisilta saa, jos sitä ilmoittaa hakevansa. Pitää valehdella, että on liikenteessä tositarkoituksella jne. Tämähän on itsestäänselvää.

Jorma kirjoitti...

Kyllä tuon ikähaitarin voi ihan rauhassa vetää laajemmaksi esim: n. 30-65-vuotiaat miehet. Nuoremmat voivat ehkä väittää, että heitä syrjitään, koska ovat liian nuoria, ja vanhemmat, koska ovat liian vanhoja. Väliinputoavat miehet eivät voi vedota ikäsyrjintään, jos elämä potkii päähän. Se on vain heidän omaa syytään.

Panu kirjoitti...

Eikös sinkkumies saa seksiä koko ajan

Miten vahvoja huumeita pitää käyttää, että pääsee noin todellisuudentajuttomaan tilaan?

Anonyymi kirjoitti...

Hah. Minä olen alkanut epäillä että jotkut kirjoittelee suomi24:lle tahallaan provoja, koska he tietävät tämän blogin pitäjän tarttuvan syöttiin.

Itse ainakin sain sinkkuna seksiä enemmän kuin tarpeeksi. Ette vain osaa. Ai niin mutta kun ATM:stä syrjitään.

ps. Joko sulla on Panu pillunsaanti loppunut? Vaikuttas hieman siltä monista kommenteista päätellen.

Anonyymi kirjoitti...

En minä ainakaan sinkkuna saanut tarpeeksi, vaikka minulla oli ihan vakkaripano. Tyttöystävältä saa vaikka kaksi kertaa päivässä.

Panu kirjoitti...

Joko sulla on Panu pillunsaanti loppunut? Vaikuttas hieman siltä monista kommenteista päätellen.

Oletko ajatellut sitä, millaisen mielikuvan sinusta antaa henkilökohtainen vinoilu ihmisille? Ehkäpä oletkin, päätellen siitä että täytyy käyttää peitenimeä "Uuno".

Anonyymi kirjoitti...

"Joko sulla on Panu pillunsaanti loppunut? Vaikuttas hieman siltä monista kommenteista päätellen.

Oletko ajatellut sitä, millaisen mielikuvan sinusta antaa henkilökohtainen vinoilu ihmisille? Ehkäpä oletkin, päätellen siitä että täytyy käyttää peitenimeä "Uuno"."

Ilmiselvä AMOG.

Anonyymi kirjoitti...

Tuohon naisten pihalla olemiseen vielä sellainen seikka, että täytyy kirjoittajan olla aika tutkalla tosiaan, jos ei ole huomannut, miten paljon miehet NIMENOMAAN etsivät seksiseuraa seuranhakuilmoituksissa sekä kaikkialla muuallakin netissä, jossa suinkin on jonkinlainen etsintäkysely laittaa toisten luettavaksi jossain muodossa.

Three strikes - she's out!

- Vortac

Anonyymi kirjoitti...

Unohtui sana 'mahdollista', tuosta edellisestä.

- Vortac

Panu kirjoitti...

Mikä on AMOG?

Arawn kirjoitti...

Panu: alpha Male Other Guy (tai vaihtoehtoisesti Of the Group).

Onneksi et itse koskaan vittuile kenellekään henkilökohtaisesti.

Juho Autio kirjoitti...

Tunnetaanko tuo amog yleisesti? Minäkin sen vaivauduin selvittämään, mutta ei se kai oikein tähän istu:

"Alpha Male Other Guy - In reference to a situation where you are trying to close on a chick and there's direct (in-your-face) competition from another PUA."

MAT- ja pelimiesalan lyhenneluettelo.

Anonyymi kirjoitti...

"Oletko ajatellut sitä, millaisen mielikuvan sinusta antaa henkilökohtainen vinoilu ihmisille?"

Ja tämä PANUN kynästä! Päivän parhaat naurut!

- Karri

Anonyymi kirjoitti...

Taas esimerkki siitä miten vaarallista on laittaa erossa lapsi äidille. Ovat muuten harvinaisen pallinaamaisen näköisiä nuo epäillyt lapsentappajat:

http://www.iltalehti.fi/ulkomaat/200712016918280_ul.shtml

Anonyymi kirjoitti...

kas kas, jo ekassa bloggauksessa mainitaan että naista ei sitten ole saatu:
http://itsemurhaajan.laif.fi/.