sunnuntaina, joulukuuta 02, 2007

Linkkejä

Yliopistot saattavat pian suosia miehiä.

Ruotsin asepalvelus vapaaehtoisuuspohjalle.

Losing Virginity Later Linked to Sexual Problems. Those Who Have Sex Later, Particularly Men, Seem to Experience More Sexual Dysfunction.

Onnellinen elämä. Eli miten tehdä nainen onnelliseksi.

27 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Eikös tämä selitä asian:

"Men with sexual problems may avoid sexual interactions and consequently start later."

Anonyymi kirjoitti...

Yliopistojutusta:
"- Meillä on ajateltu, että jokaisen hakijan pitäisi pärjätä omillaan. Eikö suosiminen olisi jo perustuslain vastaistakin? Tahvanainen kysyy."

Jaha, kummallista vain että tällä tavalla aletaan kitisemään ainoastaan naisten ollessa jäämässä häviölle jossakin asiassa. Eli jos naisia suositaan, silloin 'jokainen pärjää omillaan', mutta jos naisten suosimisen aiheuttamia vinoutumia koetetaan oikaista, alkaa kauhea kitinä perustuslain vastaisesti toimimisesta.

Ikäänkuin naisia ei oltas suosittu koko ajan perustuslain vastaisesti kaikilla elämän alueilla niin pitkään kuin miesmuisti yltää.

- Vortac

Lord B. kirjoitti...

Huvittavaa, että tuossa virginity-jutussa pidetään ikiä 21-23 myöhäisinä mitä neitsyyden- tai poikuudenmenetykseen tulee. Kai se on ostettava se köysi sitten, vaikken tiedä miten saisin sen kiinni kattoon.

Pekka Eskimo kirjoitti...

Erikoista, että yliopistoa varten tarvitaan lainmuutos vaikka poliisikoulut suosivat naisia fyysistä suorituskykyä mittaavissa testeissä.

toivottavasti ei aleta suosia elikkä syrjiä yhtään ketään. Nykyiset ruotsalaiskiintiöt on jo sikamaisia.

jos ajatellaan, että miesopettaja on erillinen ammattiryhmä joita tarvitaan tietty määrä tarpeet täyttämään niin silloin haun pitää olla erillinen ja toimivat kivekset vaatimuksena.

en kyllä usko että on niin. Itse ainakin haluaisin omille jälkeläisilleni mahdollisimman fiksun opettajan sukupuolesta riippumatta.

Ei silti, että nykyiset opettajakoulujen pääsykokeet välttämättä erityisen hyvin onnistuisivat mittaamaan niitä ominaisuuksia joista hyvät opettajat on tehty.

aika mielivaltaisesti soveltuvuuskokeiden ja haastattelujen perusteella ihmisiä otetaan sisään. tai ollaan ottamatta. esimerkiksi haastattelijoiden pisteitä ei mitenkään tarkkailla ja toinen haastattelija antaa kaksinkertaisen määrän täysiä pisteitä kuin toinen.

Anonyymi kirjoitti...

Korkeakoulujen lisäksi kiintiöitä pitäisi saada myös vankeinhoidon piiriin. Tällä hetkellä valtaosa suomen vankiloissa tuomiotaan suorittavista vangeista on miehiä. Elinkautisvangeista naisia on vain muutama.

Olisikin aiheellista säätää vankeinhoitoon samanlaiset kiintiöt mitä yliopistoihin. Koska naiset ovat aliedustettuina vankiloissa, tuomoistuimet antaisivat naisille miehiä herkemmin ehdottomia vankilatuomioita. Tällä tavoin päästäisiin esim. tilanteeseen jossa naisia olisi vähintään 40% vankiloiden asukkaista.

Henry Laasanen kirjoitti...

"Olisikin aiheellista säätää vankeinhoitoon samanlaiset kiintiöt mitä yliopistoihin."

Riittää, kun esim. sikiön vahingoittamisesta alkoholilla laitetaan linnaan, samaten kuin myös vääristä raiskaussyytöksistä.

Anonyymi kirjoitti...

http://www.aamulehti.fi/uutiset/ulkomaat/56850.shtml
Lintunaaraatkin voivat olla nirsoja miesasioissa

Mikko Ellilä kirjoitti...

Tuo amerikkalainen seksitutkimus ei välttämättä ole kovin relevantti Suomen tai ylipäätään Euroopan kannalta, koska Amerikassa neitsyytensä/poikuutensa pitkään säilyttävistä nuorista suuri osa tai jopa enemmistö on avioliittoon asti seksiä odottavia uskovaisia.

"Clinically, we see many individuals who marry late and who have had little or no sexual experience have great difficulty with developing a rich and satisfying sexual experience within their relationship," said Eli Coleman, academic chair in sexual health at the University of Minnesota Medical School Program in Human Sexuality.

Minusta tämä kuulostaa siltä, että tässä puhutaan hääyönä neitsyytensä menettäneistä uskovaisista. Minusta on erittäin järkeenkäypää, että tällaisilla ihmisillä on seksuaalisia ongelmia. Jos ihminen ei ole koskaan harrastanut seksiä ennen avioliittoa, hän ei välttämättä osaa kunnolla nauttia seksistä avioliitossakaan.

Tuon artikkelin otsikko oli muutenkin harhaanjohtava. Artikkelissahan sanottiin, että myös keskimääräistä aiemmin neitsyytensä/poikuutensa menettäneillä ihmisillä on normaalia enemmän seksuaalisuuteen liittyviä ongelmia.

Anonyymi kirjoitti...

Onko Ihmissusissa käsitelty Ketosta & Myllyrinnettä? Juutuubista löytyi muutama henkeen sopiva pätkä...

Henry Laasanen kirjoitti...

http://ihmissuhteet.blogspot.com/2006/11/videoita.html

Anonyymi kirjoitti...

Lord Boredom kirjoitti:
"Huvittavaa, että tuossa virginity-jutussa pidetään ikiä 21-23 myöhäisinä mitä neitsyyden- tai poikuudenmenetykseen tulee."

Mikä siinä niin huvittavaa on...?

Enivei. Vaikka nuo "sano EI ennen hääyötä" -jutut hopeasormuksineen ovatkin auttamatta jenkkimeininkiä, pistää silti miettimään, että onkohan oikeasti olemassa poikia/miehiä, jotka jättävät panematta, vaikka siihen olisikin tilaisuuksia? Siis että heidät on peloteltu tai ehdollistettu olemaan panematta...? Kouluaikoina painotettiin jonkinlaista "sitten kun parhaalta tuntuu" -filosofiaa, vaan kenelle sitten edes tarjoutuu niin paljon tilaisuuksia, että on varaa hieman odotellakin, mikäli tilanne tuntuu äkkiseltään tukalalta, tms.

Anonyymi kirjoitti...

http://www.maximonline.com/slideshows/index.aspx?slideId=908&imgCollectId=59

Anonyymi kirjoitti...

Mikä siinä niin huvittavaa on...?

Parempi nauraa kuin itkeä.

Enivei. Vaikka nuo "sano EI ennen hääyötä" -jutut hopeasormuksineen ovatkin auttamatta jenkkimeininkiä, pistää silti miettimään, että onkohan oikeasti olemassa poikia/miehiä, jotka jättävät panematta, vaikka siihen olisikin tilaisuuksia?

Pelkäänpä, että olisin saattanut jättää panematta teininä. Jos siis olisi ollut tilaisuuksia. Toivottavasti pystyn nykyään tarttumaan tilaisuuteen, jos sellainen tulee.

Siis että heidät on peloteltu tai ehdollistettu olemaan panematta...? Kouluaikoina painotettiin jonkinlaista "sitten kun parhaalta tuntuu" -filosofiaa, vaan kenelle sitten edes tarjoutuu niin paljon tilaisuuksia, että on varaa hieman odotellakin, mikäli tilanne tuntuu äkkiseltään tukalalta, tms.

Kouluaikojen seksivalistus oli näin jälkikäteen katsoen tehty ihan naisten ehdoilla. Eli sieltä löytyy oletus: mies = YTM, ja ATM:ille ei tarvitse erikseen mitään kertoa.

Koska koulupoika on tuleva YTM, hänelle pitää kertoa että älä nyt ihan kaikkea liikkuvaa sentään pane mutta koska panet kuitenkin, käytä edes kumia. Sitten esitellään kortonkien käyttöä, koska tuleva YTM:n alku kuitenkin osaa jo kaikki edeltävät vaiheet, onhan hän jo vetänyt puolta luokan tytöistä paljaalla. ATM: alku jää ihmettelemään miten sinne kuminkäyttövaiheeseen pitäisi oikein päästä ja tarttuu "sitten kun parhaalta tuntuu" -osaston propagandaan, vaikka se oikeasti on tarkoitettu tytöille, naisopettajille ja oppilaiden äideille.

Anonyymi kirjoitti...

"...se oikeasti on tarkoitettu tytöille, naisopettajille ja oppilaiden äideille."

Right on. Olisivatpa edes miesopettajat kehdanneet olla rehtejä asian tiimoilta!

Anonyymi kirjoitti...

Ei kai sen koulujen seksivalistuksen muuta tarvitse ollakaan? Ei siellä minusta mitään iskutekniikoita pidä opettaa.

Panu kirjoitti...

onkohan oikeasti olemassa poikia/miehiä, jotka jättävät panematta, vaikka siihen olisikin tilaisuuksia? Siis että heidät on peloteltu tai ehdollistettu olemaan panematta...?

On. Minun tapauksessani taustalla oli eräs fasistisen paha ideologia, joka alkaa äffällä mutta ei ole fasismi. Koettakaahan arvata mikä.

Panu kirjoitti...

Right on. Olisivatpa edes miesopettajat kehdanneet olla rehtejä asian tiimoilta!

No, minä voisin panna nettisivuilleni kunnon seksivalistussivun Panun tapaan. Kiähkiäh!

Anonyymi kirjoitti...

syltty sanoi:
"Ei siellä minusta mitään iskutekniikoita pidä opettaa."

Kyllähän siellä tavallaan opetetaan. (Vaikka me toki tunnemme ne tulevien AT-miesten ennakkoonkuohintana.) "On paras kun (eli riittää että) olet oma itsesi." Siinä sitten tulevat YT-miehet ovat omia ronskeja sällejä, saaden ne tytöt, kun nörtit jäävät nyhjäämään kotiin, peräti siinä valheellisessa uskossa, että he todella muka sellaisina joillekuille vielä kelpaisivat.

Henry Laasanen kirjoitti...

Kouluun pitäisi saada oppiaineeksi markkina-arvoteoria.

Se on tosiaan huvittavaa, kun valistus keskittyy seksin vaaroihin, kun ongelma miehillä keskimäärin on seksin saannissa ylipäänsä.

Anonyymi kirjoitti...

"Se on tosiaan huvittavaa, kun valistus keskittyy seksin vaaroihin, kun ongelma miehillä keskimäärin on seksin saannissa ylipäänsä."

Sitä paitsi seksistä on hyötyä.

Mutta Suomessahan muutenkin keskitytään koulutuksessa saarnaamiseen ja moralisointiin, mikä johtaa ahdistukseen ja alakuloon.

Anonyymi kirjoitti...

"- Meillä on ajateltu, että jokaisen hakijan pitäisi pärjätä omillaan. Eikö suosiminen olisi jo perustuslain vastaistakin? Tahvanainen kysyy."

Eihän siinä mitään perustuslain vastaista voi olla, kun ruotsinkielisiä hakijoita suositaan jatkuvasti ja naisiakin esim. poliisikoulun pääsykokeissa.

Mitään mieskiintiöitä en silti haluaisi. Muita keinoja pitäisin parempina. Opettamisesta pitäisi tehdä huokutteleva ammatti myös miehille. Opetusuralla pitää voida edetä, ja hyvistä tuloksista palkita.

Anonyymi kirjoitti...

USA:ssa on todellakin ihan mahdollista, että myös miehet odottavat ensimmäistä seksuaalista kokemustaan hääyöhön saakka (tai jopa kuukausia sen jälkeen). Sieltä nimittäin löytyy useampia fanaattisia uskonnollisia ryhmiä, joissa otetaan taivaaseen pääsyn projekti erittäin vakavasti, eri seurakuntaan ei naida, ja seksi ylipäänsä on rumaa ja likaista, ihmisruumis on ruma ja likainen, ihmismieli on saastainen ja paha ja avioliiton jälkeinen seksi on lasten tekemistä varten ja masturbaatio on kiellettyä. Kyseisiä ryhmiä mm. baptisti- ja katolisissa kristityissä, mormoneissa, juutalaisissa, muslimeissa. Kun kirkko vielä muodostaa useimmille uskoville ainoan sosiaalisen ympäristön, on ihan mahdollista, että maassa on suuri määrä varsin ahdistuneita, seksuaalisesti dysfunktioivia miehiä naisten lisäksi.

Anonyymi kirjoitti...

Hmm. Kyllä sitä teininä olisi herunut, mutta silloin koulunkäynti oli tärkeämpää kuin joku seksi tai tyttöjutut muutenkaan, "ehtii sitä myöhemminkin". Nyt, 9 vuotta, 20 painokiloa, huono ryhti ja 300 opintopistettä myöhemmin on alkanut tuntua että ehkä se seksi ei sitten olisikaan vienyt liian paljon aikaa siltä yläasteen kemian opiskelulta. "Historia rankaisee niitä, jotka tulevat liian myöhään."

Anonyymi kirjoitti...

Voi jestas sentään anonyymin tarinaa. :/

Anonyymi kirjoitti...

jos seksi on tärkeämpää kuin 20 (ylipaino)kiloa ja huono ryhti niin noista jälkimmäisistä pääsee eroon.

Anonyymi kirjoitti...

Panu kirjoitti:No, minä voisin panna nettisivuilleni kunnon seksivalistussivun Panun tapaan. Kiähkiäh!

Panepa toimeksi!

jos seksi on tärkeämpää kuin 20 (ylipaino)kiloa ja huono ryhti niin noista jälkimmäisistä pääsee eroon.

Varmaan, mutta se ei takaa että saa seksiä.

Anonyymi kirjoitti...

Tuo "Miten tehdä nainen onnelliseksi" oli täydellisesti todettu!

Niin hyvin kiteytetty että olen suorastaan kateellinen - josko itse pystyisin moiseen, niin ehkäpä naisetkin voisivat havahtua tajuamaan miten kohtuuttomia he ovat kaikessa vallan aiheuttamassa hurupäisyydessänsä.

Kiitos, Henry - tuo linkki pelasti päiväni!

- Vortac