keskiviikkona, marraskuuta 07, 2007

Tulisikohan kävijäennätys?

Sitemeter.
Last Hour 6,738
Today 13,540

10 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Aika säälittävää, jos olet noin mielissäsi siitä, miten paljon tulee kävijöitä toisten kuoleman takia.

Anonyymi kirjoitti...

Mitäs ihmettä.... Onko Pekka Eric Auvinen vielä elossa? O.o

Anonyymi kirjoitti...

Minä ainakin tsekkasin Ihmissudet heti kun tapauksesta sain tietää. Näköjään moni muukin teki samoin. Suomen johtava ATM-media?

Henry ei ilmeisesti tienaa tästä mitään rahaa, kun sivuilla ei ole mainoksia. Iltapäivälehdet ja Hesari tienaavat.

Adelphi kirjoitti...

Minusta on aika outoa, että ihmiset tulivat tähän blogiin hakemaan tietoa tapahtumasta.

Meinaan että kaveri oli kyllä varmaan jonkin sortin ATM, mutta eikös täällä ole kuitenkin yleensä käsitelty vähän toisentyyppisiä asioita?

Anonyymi kirjoitti...

Niin no, harvemmin kai ammuskelijaksi alkaa tyyppi, jolla on nätti tyttöystävä kainalossa ja auvoinen tulevaisuus edessä.

Useat yhteiskunnan mittarit osoittavat, ettei läheskään kaikilla miehillä mene hyvin. Pahnan pohjimmaiset ovat meillä perinteisesti suunnaneet aggressionsa sisäänpäin ja tappaneet itsensä. Tästä ei joko ole välitetty, tai sitten sitä on pidetty hassun hauskana tilastoharhana.

Kun yhteiskuntaan muodostuu suuri joukko onnettomia miehiä, niin lopputuloksena on aina rumaa jälkeä. Perinteisesti tämä on hoidettu ajoittaisella sotimisella, jolloin ylimääräisestä testosteronista on päästy tavalla tai toisella eroon. Tätä varaventtiiliä ei vaan viimeaikoina ole ollut käytössä, joten yhteiskunnan olisi ehkä aika keksiä jokin muu ratkaisumalli.

Muuten kyllä pidän ammuskelijaa manifestinsa perusteella korkeintaan keskinkertaisella älyllä tai yksilöllisyydellä varustettuna. Mikäli hän olisi todella ymmärtänyt tilanteensa, hänen olisi kuulunut lopettaa itsensä pelkästään omien korkeiden standardiensa perusteella.

Adelphi kirjoitti...

Tyyppihän lopettikin itsensä (ainakin yritti ja todennäköisesti tulee siinä onnistumaankin), mutta päätti kuitenkin viedä mahdollisimman monta muuta samalla mukanaan.

Anonyymi kirjoitti...

Raskolnikov-ressukka.

Anonyymi kirjoitti...

niinpä niin, toisaalta henkka haluaa tuoda esiin että naisetkin tekevät pahoja tekoja ja toisaalta että jos mies tekee samoja tekoja on kyseessä tyttöystävän puute. olen melkein sanaton.

Anonyymi kirjoitti...

Hesarin uutisointia:

http://www.hs.fi/keskustelu/Tytt%F6jen+osuus+nousussa+nuorten+itsemurhissa/thread.jspa?threadID=82849&tstart=0

ja kommentti siihen:
...
Yleisesti siis itsemurhat ovat vähentyneet, paitsi nuorten naisten osalta, jossa itsemurhakuolleisuus on pysynyt suunnilleen samana ollen vuonna 2005 3,5 % kaikista itsemurhista.

Ihmettelen, mikä oikeuttaa toimittaja Tulosen kirjoittamaan negatiivisen artikkelin siitä, että itsemurhakuolleisuus on laskenut viidentoista vuoden ajan? Totta kai "osuus kasvaa", jos toinen osuus pienenee nopeammin.
...

Anonyymi kirjoitti...

http://www.hs.fi/kaupunki/artikkeli/Expressen+ex-tytt%C3%B6yst%C3%A4v%C3%A4n+mukaan+Auvinen+ei+ollut+hullu/1135231634243
Expressen: ex-tyttöystävän mukaan Auvinen ei ollut hullu