keskiviikkona, joulukuuta 12, 2007

Kiinassa menee vielä huonommin

Halpalentoyhtiön vuosikalenteri halventaa naisia ja rikkoo lakia, espanjalainen kuluttajajärjestö sanoo.

Kiinalaiset miehet jäävät ilman naista.

The 5 Biggest Dating Mistakes That Men Make.
4. Men Don't Take Initiative. Men, how many times have you caught yourself saying, "I don't know" or "Whatever you'd like" when planning a date? If you've asked a woman out, a better approach is to give a few fun and creative date options and ask her to pick one.
Initiative doesn't mean ordering for a woman at a restaurant or ordering a woman around! It does mean confidently approaching your date with ideas, passion and interest. It also means you can be flirty and forward, letting her know how amazing you think she looks or how much you want to kiss her.
Oppikirja.

15 kommenttia:

Juho Autio kirjoitti...

"Kiinalaiset miehet jäävät ilman naista."

Kohta se kiinalainen lähtee tulemaan tänne. Intialainen kanssa. Sitten on miehiä ykspilkkuyks yhtä naista kohti eikä kenelläkään enää kivaa, paitsi naisilla.

Anonyymi kirjoitti...

Kuka idiootti luottaa naisen antamiin deittivinkkeihin?

Juho Autio kirjoitti...

Multa jäikin näköjään tägit pois tuosta kommentista:

[selfparody]Kohta se kiinalainen lähtee tulemaan tänne. Intialainen kanssa. Sitten on miehiä ykspilkkuyks yhtä naista kohti eikä kenelläkään enää kivaa, paitsi naisilla.[/selfparody]

Anonyymi kirjoitti...

"Emmätiedäpäätäsämulleonihansama" antaa aina niin hyvän vaikutelman.

Anonyymi kirjoitti...

Anne Hechen ex-mies vaatii lisää rahaa

Välillä näinkin päin, Anne "Teoria miehistä" Heche.

osittainen lainaus):

Näyttelijätär Anne Hechen entinen kamera- ja aviomies Coleman Laffoon haluaa tähdeltä enemmän elatusrahaa, kerrotaan FemaleFirst-sivustolla.

Viime vuonna eronnut pariskunta käy riitaisia jälkiselvittelyjä raha-asioista. He ehtivät olla naimisissa kuusi vuotta ja heillä on 5-vuotias Homer-poika. Tällä hetkellä Homer asuu isänsä luona, sillä Heche hävisi niin ikään ankaran huoltajuuskiistan.

Avioliiton myötä työnsä kameramiehenä jättänyt Laffoon on ilmoittanut Hechelle, ettei 10000 euron kuukausiraha riitä kattamaan hänen kulujaan.

Anonyymi kirjoitti...

"China Youth Daily -lehti varoitti, että matalatuloisten miesten on koko ajan vaikeampaa löytää itselleen puoliso"

- kuinka ollakaan

anu kirjoitti...

Kiinalaiset ihalevat kyllä länsimaalaisia piirteitä ulkonäössä (erit. valkoinen iho, pitkät sääret ja länsimalaisen muotoiset silmät) muta epäilenpä, etteivät kiinalaiset miehet silti hevillä mieltyisi esim. suomalaiseen naiseen. Ensinnäkin olemme kaikki kiinalaiseen verrattuna hillittömän isoja ja toisekseen siellä ihaillaan sellaisia hieman lapsenomaisia kasvonpiirteitä, jollaisia ei täältä paljoa löydy.
http://tv.telemundo.yahoo.com/missuniverso/img/pictures/199.jpg
(vasemmalla kuvassa Miss china, oiekalla miss japan vuodelta jotain.)

Anonyymi kirjoitti...

minä olen kuullut että kiinalaiset pitäisivät länsimaalaisten silmiä outoina, kuin eläimen luomettomina silminä. :) muuten olen kyllä itsekin ymmärtänyt että länsimaisia ihmisiä ihaillaan.

Arawn kirjoitti...

Kaikkiallahan länsimaisia ihmisiä ihaillaan - ulkonäöllisesti siis. Ei nyt kaikkia piirteitä, mutta esim. vaalea iho on paikoin niin kovaa valuuttaa, että paikalliset naiset käyttävät ikäviäkin kemikaaleja ihonsa vaalentamiseen.

Se ei tosin ole mikään kumma. Yksi piirre asiassa voi olla se, että jos ajattelisi koko maailmaa jaettuna säätyihin, länsimaalaiset muodostaisivat pääosan varakkaasta aatelistosta. Ja aatelisnaiset ovat ulkonäöltään olleet ihaillumpia.

Anonyymi kirjoitti...

Johtuuko ihailu siitä että länsimainen ulkonäkö yhdistetään vaurauteen, Hollywoodiin yms. vai onko siinä jotain universaalia esteettistä viehätystä?

Unknown kirjoitti...
Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.
Anonyymi kirjoitti...

"Kaikkiallahan länsimaisia ihmisiä ihaillaan - ulkonäöllisesti siis. Ei nyt kaikkia piirteitä, mutta esim. vaalea iho on paikoin niin kovaa valuuttaa, että paikalliset naiset käyttävät ikäviäkin kemikaaleja ihonsa vaalentamiseen."

Kun kävelet afroshoppiin, löytyy hyllystä ihoa vaalentavia voiteita. Kun kävelet perusmarkettiin, on kemikaaliosastolla ihoa ruskettavia voiteita.

anu kirjoitti...

Kaikki tuntuvat ulkonäöllisesti haluavan sitä mitä eivät voi luonnostaan saada.

Panu kirjoitti...

1) Men show off or try to impress too much. Mies ei saa puhua itsestään, miehen pitää olla kiinnostunut naisesta. Naisen ei tarvitse olla kiinnostunut miehestä. Minä-minä-minä, minä olen Nainen, minulla on Pimppa, joka on aina kiinnostava.

2) Men don't listen to us when we're talking. Eli siis: turhahan miehen on yrittää tehdä naiseen vaikutusta, kun ei se nainen kuuntele kumminkaan. Se osapuoli, jota pitää kuunnella, on nainen.

3) Men aren't chivalrous. Hienoa, se löpinä tasa-arvosta saikin loppua. Emme me siihen enää uskoneetkaan.

4) Men don't take initiative. Aloitteen ottaminen on, kuten tiedämme, aina riski, koska siitä voi saada ahdistelusyytteen ja tuomion, jonka jälkeen on raiskaajan maineessa, menee työpaikka ja elämä tuhoutuu. Mutta mitäpä nainen tästä ymmärtäisi.

5) Men say they'll call and then don't. Yleensä se menee kyllä toisin päin - nainen lupaa soitella, meilailla jne, eikä sitä teekään.

Tällaiset treffiohjeet pistävät vieläkin vihaksi ja masentavat. Olen ihan käsittämättömän kiitollinen siitä, ettei minun enää tarvitse käydä treffeillä.

Anonyymi kirjoitti...

Aina puhutaan naisten halventamisesta, mutta ei koskaan miesten.

Johtuisiko se siitä, että naisella on kallis hinta jota alentaa, mutta mies on arvoton jo alun alkaenkin, joten niin halpaa ei voi enää halventaa..?

Tällasen maailman jälkeen mikä tahansa räkäläplaneettakin tuntuu paratiisilta, jos siellä on miehillä edes hitunenkin arvoa.

- Vortac