perjantaina, joulukuuta 14, 2007

Pikkupöksyt

Wal-Mart poisti loukkaavat pikkuhousut myymälöistään.
Vanhempien ja naisjärjestöjen mielestä alushousujen tekstistä saa käsityksen, jonka mukaan tyttöjen ainoa tarpeellinen maksuväline on heidän jalkojensa välissä.

Yhdysvaltalainen päivittäistavaraketju Wal-Mart on joutunut vetämään kaupoistaan jouluaiheiset nuorten tyttöjen alushousut niiden aiheuttaman vastalausemyrskyn takia. Kauppaketjun tiedottaja Linda Brown Blakely kertoi Fox Newsille keskiviikkona, että yhtiön johto on käskenyt kaikkia liikkeitään poistamaan alushousut hyllyiltään.

Kohun syynä on pinkkien pikkuhousujen etupuolella oleva teksti "Kuka tarvitsee luottokortteja...". Naisten asemaan keskittyvän Feministing.com-sivuston päätoimittaja Jessica Valenti pitää ideaa pöyristyttävänä.

- Mikäs sen parempaa kerrottavaa nuorille naisille kuin se, että heidän ei tarvitse huolehtia raha-asioista, koska heillä on rahakukkaro omasta takaa jalkojensa välissä, hän paukauttaa.
Who needs credit cards when you have a junior vagina?

12 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Kansanedustaja Mirja Vehkaperä blogissaan:

Torstai 13.12.2007 klo 22:41:

"Olen ollut jo pitkään huolissani siitä, millaisen mies- ja naiskuvan yhteiskuntamme asettaa ihanteeksi. Nuoruutta, kauneutta, ihannemitoissa olevaa, hyvin pukeutuvaa jne. arvostetaan ainakin julkisuuden kuvassa.

Nuorten ja lasten ihanteet ja mielikuvat oikeasta sekä väärästä muokkautuvat ympäröivän yhteiskunnan mukaan. Millaisen naisihanteen me annamme teinitytölle tai miesmallin pahimmassa puperteetissään kamppailevalle pojalle?

Liian moni nuori kamppailee itsesäälissään omaa identiteettiään etsiessään. Mukaan mahtuu mielenterveysongelmia, syömishäiriöitä ja alemmuuden tunnetta. Oma kasvu ja kehitys aikuisuuteen on niin mullistava matka, että kaikki tuki erillaisuuden hyväksymiseen on tarpeen. Koulukiusauksen kohteeksi ei pidä joutua hammasrautojen tai lyhytkasvuisuuden johdosta.

Nostimpas kissan pöydälle viime kyselytunnilla!

Minuutin mittaisessa puheenvuorossani en pystynyt tietystikkään kertomaan ajatuksenkulkua näin laajasti. Kysymys on luettavissa uutisten asiakohdasta kokonaisuudessaan. Puolialastomat mallinuket ja lasten seksistiset vaatteet taisivat saada liian paljon painoarvoa itse perusajatukselle.

Ministeri Mauri Pekkarinen selviytyi alun hämmennyksen jälkeen mallikkaasti, vastatessaan kysymykseen tuoreeltaan.

Keskustelu asiasta jatkukoon."

Anonyymi kirjoitti...

"Nuoruutta, kauneutta, ihannemitoissa olevaa, hyvin pukeutuvaa jne. arvostetaan ainakin julkisuuden kuvassa."

Biologiallahan ei tietenkään ole mitään tekemistä näiden arvostusten kanssa? Kaikki on vain pahojen mainosmiesten aikaansaamaa petosta ja hyväksikäyttöä.

"Koulukiusauksen kohteeksi ei pidä joutua hammasrautojen tai lyhytkasvuisuuden johdosta."

Pitäisikö meillä olla lyhytkasvuisia, hammasrautoja käyttäviä alusvaatemalleja? Silläkö maailma pelastuisi? Myytäisiinkö sillä paljonkin vaatteita?

Anonyymi kirjoitti...

IS: "Naissotilaiden painostus poisti Ruotsin leijonalta peniksen"

Tässä lauseessa tiivistyy olennainen.

Anonyymi kirjoitti...

"Naissotilaiden painostus poisti Ruotsin leijonalta peniksen"

Järjetöntä touhua. Mitä haittaa siitä muka naissotilaille olisi, jos heidän asujaan koristaisi vaakuna, jossa olisi kuvattuna urospuolinen leijona? En voi ymmärtää.

Anonyymi kirjoitti...

225 vuodeksi vankilaan itsensäpaljastamisesta
http://www.iltalehti.fi/ulkomaat/200712136981306_ul.shtml

Anonyymi kirjoitti...

Älä sorru näihin!

Ote:

"Aattoiltana paljastuu aivan liian usein, ettei miehellä ole aavistustakaan siitä, mitä nainen todella haluaa. Pahimmat virhearvioinnit tapahtuvat naisten alusvaateosastolla.

4. Väärä hinta

Naisen alusasu ei voi koskaan olla liian kallis. Rintaliivi-pikkuhoususettiin saa helposti kulumaan 150 euroa. Viisainta on tietysti antaa riittävän suurelle summalle kirjoitettu lahjakortti.

Vain tyhmä mies pihtaa ja ostaa halvinta.
"

Anonyymi kirjoitti...

Voi vittu.

Tähän(kään) uutiseen en osaa 14x7x12h työpäivien jälkeen (taidan olla ihmiskaupan uhri?) enää muuta sanoa.

Anonyymi kirjoitti...

Eikun siis 14x12.
Ja tuo
http://www.iltasanomat.fi/uutiset/ulkomaat/uutinen.asp?id=1465731
on ihan huippu!

Esim. Tuntemattoman uusfilmatisoinnissa Rahikaisenkin kannattaa muokata lausuntoaan Suomen Leijonan karjunnasta vähemmän fallokraattisutteen vihjaavaan suuntaan.

Anonyymi kirjoitti...

"Mitä haittaa siitä muka naissotilaille olisi, jos heidän asujaan koristaisi vaakuna, jossa olisi kuvattuna urospuolinen leijona?"

Niin, siis tuo vaakunaleijona on edelleen muutoin urospuolinen, sillä on mm. harja, mutta kastraatio on käynyt.

He tekevät sen itse.

Anonyymi kirjoitti...

"Nostimpas"?

Ilmeisesti kansanedustajaksi pääsemiseen ei tarvita kovin paljon kieliopillista koulutusta.. jos on nainen.

- Vortac

Anonyymi kirjoitti...

"Ilmeisesti kansanedustajaksi pääsemiseen ei tarvita kovin paljon kieliopillista koulutusta.. jos on nainen."

No, ei tarvita ei. Mutta onneksi sentään maailman tärkeintä ja vaativinta työtä tekevien kansanedustajien palkat nousevat taas:

http://www.iltalehti.fi/uutiset/200712156988563_uu.shtml

Mihin meillä edes tarvitaan 200:aa kansanedustajaa, kun kaikki isommat päätökset tehdään kuitenkin Brysselissä ja finanssimaailman keskuksissa? Jäljelle näyttää vain näpertely alusvaatemainosten kanssa. 100 kansanedustajaa riittäisi enemmän kuin hyvin.

Anonyymi kirjoitti...

Totta, ja olisi vieläpä mukavaa, jos ne 100 ihmistä todella edustaisivat kansaa, ja tekisivät päätöksiä vain kansan parasta ajatellen.

Nykytilanteessa nämä 'edustajat' ajattelevat kansan lähinnä hyväksikäytettävinä orjina, joita voi vapaasti riistää, jotta kansanedustajilla on vieläkin mukavampaa.

- Vortac