tiistaina, joulukuuta 04, 2007

Suomennos

Kenen sopii tulla iskemään.
Onko niin sanottu tavallinen nainen (tapauksessani kasvot nätit, mutta painoa liikaa) tällainen maankuulu sotanorsu jota miehet kauhuissaan pakenevat. Vai miten tuo salaperäinen miessukukuntaa kauhistuttava olento oikein määritellään ?

Alkaa tosiaan vaikuttaa siltä, että miehet ovat nykyisin niin nirsoja, (saakohan tämän palstan jutuista luotettavan otannan?) että naisen täytyy olla täysin virheetön, jotta miehelle kelpaisi. (Ennen luulin, että mies saattaa olla ujo, kun flirttailuyritykseni eivät saaneet mitään vastakaikua. Ilmeisesti kuitenkin kyse oli siitä, että en ollut tarpeeksi täydellinen.)

Onko sellaisia miehiä olemassakaan, joiden odotukset naisten suhteen eivät ole tasoa mahdoton ?
Tavallinen nainen = Sotanorsu.
Nirso mies = Sotanorsu ei kelpaa.
Flirttailuyritys = Luodaan baarin nurkasta hätäinen katse.
En ollut tarpeeksi täydellinen = Olit sotanorsu, eli et lähelläkään täydellistä.
Miehen odotukset naisten suhteen mahdottomia = Sotanorsu ei kelpaa.
Naisen täytyy olla täysin virheetön = Siitä premissistä, että sotanorsu ei kelpaa, voidaan aukottomasti päätellä, että naisen täytyy olla täysin virheetön.

85 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

tässähän on atm:lle selvä markkinarako.

t. pena

Arawn kirjoitti...

Eipä atm:llekään sotanorsu kelpaa.

Anonyymi kirjoitti...

Aika marginaalinen ryhmä se jonka olen tuominnut epäkelvoksi ulkonäön takia, erinäiset luonneongelmat ja henkisen puolen epävakaus taas on syynä suurimpaan osaan hylyistä. Puutteellinen äly on myös merkittävä tekijä.

Junakohtaus kirjoitti...

Ei mulla ainakaan ole painosta jäänyt kiinni. Voihan se tietysti olla että kivoja mutta tuhteja tyttöjä on jäänyt väliin, mutta ei kai tässä kukaan kerkeä joka tyttöä riiaamaan.

Muutama paksumpi daami on kyllä jäänyt väliin vittumaisen asenteensa takia. Mulle ei todellakaan tarvitse kuin kerran tiuskaista jotain siihen suuntaan, että en mä mitään sääliä ole vailla, niin se on kyllä siinä.

Anonyymi kirjoitti...

Kyllä minulta ainakin tulee heti hylsy jos on ylipainoinen.

Sirpale kirjoitti...

Joku fiksu on joskus todennut, että lihavat naiset saavat parhaat miehet eli ne, joiden itsetunto ei kaipaa kaunista naista sitä pönkittämään ja jotka tosiaan arvostavat sitä korvien väliä. Ja kokemuksen syvällä rintaäänellä: tämä on helvetin totta.

Anonyymi kirjoitti...

itse asiassa tiedän monta parisuhteeseen kelvannutta sotanorsua. atm:illehän he eivät toki kelpaa, mutta ktm:t ottavat ilolla tuhdimpiakin naisia kierrokseen. niin kauan kuin atm:t kokevat oikeudekseen valikoida "parempia" naisia itselleen on mielestäni oikeus ja kohtuus että atm:t riutuvat yksin.

Anonyymi kirjoitti...

Mitäs tämä nyt muka on? Eihän pieni pyöreys ole mitenkään huono asia naiselle: onpahan jotain, mistä pitää kiinni.

Panu kirjoitti...

Aika marginaalinen ryhmä se jonka olen tuominnut epäkelvoksi ulkonäön takia, erinäiset luonneongelmat ja henkisen puolen epävakaus taas on syynä suurimpaan osaan hylyistä. Puutteellinen äly on myös merkittävä tekijä.

Sama täällä.

Kun tapasin nykyisen tyttöystäväni, eräs omasta mielestäni ihan kaunis, seksikäs ja mukava ei-akateeminen tyttö, jonka olin jo tuntenut pari kuukautta, oli vaihtoehtoinen ehdokas. Otin kuitenkin mieluummin sen, jonka kanssa oli enemmän yhteistä noin koulutuksen ja älytasonkin puolesta.

sdasfafasd kirjoitti...

ATM ei välttämättä kelpaa sotanorsulle. Naiset nai ylöspäin, joten KTM jota sitten miellytetään, on ihan looginen ja odotettava valinta tai sitten se YTM jolla ATM:ia pelotella. Minua on lähestynyt tasan yksi sotanorsu, ja kuuntelin ihan uteliaisuuttani hänen tilannettaan, sitä perus Matti ja Mervi meininkiä tuntui olevan. Ei mitään uutta auringon alla, jonkun YTM pitää eukkoa täräyttää, että niiden tutka alkaa poimia muitakin miehiä, silloinkin vähän vaihtelevalla menestyksellä.

Pieni pyöreys ei vielä mitään haittaa, isompi on sitten toinen asia. Itse miellän sotanorsun niin, että siihen kuuluu jo vähän huonoja elintapojakin mukaan, kuten tupakointi ja viinan kanssa läträäminen.

ATM:t eivät koe "oikeudekseen" juuri mitään. Sana oikeus ilmestyy nykyään mitä ihmeellisimpiin paikkoihin. Kuinka pitkälle hänellä on oikeus päästä, miksi miehillä on oikeus hiplata, miksi miehillä on oikeus raiskata. Jokin ryhti tohon oikeus-sanan viljelyyn. Feministien toinen suosikkisana on valta, avaa jokin naistutkimuslista ja pistä hakuun sanat oikeus ja valta niin ai perkele että ropisee. Niillä on fetissi.

sdasfafasd kirjoitti...

Minulla kiinnostus tyssää yleensä jo röökin kohdalle, toinen asia on tatuoinnit ja lävistykset. Jos pitäisi päättää ilmestyykö eukolle kuin tyhjästä sellaiset +20kg vai alkaako se polttamaan ja naamaan alkaa ilmestyä rautaa. Valitsen ne lisäkilot koska tahansa, vaikka ne olisi pysyviä.

Älykkyydellä nyt ei ole niin paljoa merkitystä, kunhan tajua vaan antaa ohjat jos koppa ei riitä. Sama pätee luonnollisesti molemmin puolin, on ollut tässä nöyriä hetkiä puolin ja toisin.

Anonyymi kirjoitti...

russ, oikeus on aivan oikea sana tässä yhteydessä käytettynä; itse ovat atm:t kirjoitelleet siihen malliin että heille pitäisi kuulua paremmat naiset kun ovat itsekin niin hyviä. oikeuden peräämiseltä se minusta kuulostaa.

Anonyymi kirjoitti...

No, aika moni ATM taitaa toivoa sellaista naista jolla olisi samansuuntaiset arvot ja elintavat. Tupakoimaton, fiksu ATM haluaa tupakoimattoman ja fiksun naisen jne. Harvempi ATM varmaan kuvittelee että hänellä olisi oikeus mihinkään supermalleihin, jos peilistä katsoo keskivertonaama eikä rahaakaan ole ylettömästi.

Moni ehkä katselee ulkonäöltään omantasoisia naisia, mikä toki saattaa olla virhe.

Anonyymi kirjoitti...

Siis esim. minä olen ulkonäöltäni KTM. Jos miehilä pelkkä ulkonäkö ratkaisisi, seuccailisin varmaan tälläkin hetkellä KTN:n kanssa.

Anonyymi kirjoitti...

Pieni pyöreys ei vielä mitään haittaa, isompi on sitten toinen asia.

kuten tästäkin kommentista käy ilmi, reilu lihavuus on naiselle paha synti. kun pyöreys muuttuu liikalihavuudeksi, nainen muuttuu atn:ksi.

miehillä ja naisilla vaan nyt sattuvat olemaan erilaiset preferenssit.

tämä vain paljastaa, että atn:t eivät kelpaa atm:lle. atm ei siis pysty tekemään omille seksuaalisille preferensseilleen mitään. samalla silloin menee pohja myös vaatimuksilta, että naisten tulisi muuttaa omia preferenssejään.

t. pena

sdasfafasd kirjoitti...

Ihan siinä missä tupakointi ja viinan kanssa läträäminenkin ovat pahoja syntejä, ja vaikuttaa atm:n preferensseihin.

Kuten totesin, naiset naivat ylöspäin, ja koska ATM on alin. Sotanorsukin tähtää häntä ylemmäksi, sotanorsu todennäköisesti onnistuu.

Minun mielestäni on täysin kohtuullista miettiä, miksi minulle on tullut sotanorsu valittamaan huonoja entisiä suhteitaan. Mutta yhtään lihavaa nörttiä, ei ole tullut valittamaan siitä miten huonoja suhteita on ollut, kun ei niitä ole ollut. Pitää muistaa että ATM on kokematon, joten häntä ei kiinnosta ajatus väkivaltaisista existä oven takana tai siitä jos löytö alkaisikin kaipailemaan vähän vanhoja otteita. Naisia kun ei kiinnosta opettaa, tai siis, ei kiinnosta pelastaa miestä opettamalla hänelle esimerkiksi juuri sitä paljon puhuttua sosiaalisuutta, kemioita mitä lie. Turha tulla väittämään, olen lukenut useampia "kokematon 20+ mies on ällötys" -juttuja netistä, että en enää löisi vetoa naisten puolesta siinä että kokemattomia miehiä arvostetaan. Sen sijaan kokemattomia naisia kyllä arvostetaan, kas.. ihan sisäänrakennetusti ei-tarvitse-tehdä mitään Mattibuustia.

Mitkäs ne naisten preferenssit sitten olivat?.

Huumorintajuinen, komea, lihaksikas itsevarma, älykäs, fiksu, osaa käsitellä naista, miehekäs ja romanttinen?.

ATM on varsin hyvin perillä että preferenssit eivät ole muuttumassa. Toisaalta.. tätä ollaan jankattu vuodesta toiseen. ATM TÄYTTÄÄ jo nyt tärkeitä vaatimuksia kuten kiltti, tunnollinen ja älykäs, joita hoetaan vuodesta toiseen. On olemassa preferenssejä sitten "preferenssejä".

Joten miksi ATM:n pitäisi vaatia niihin muutoksia, kun teoriatasolla hän täyttää jo aika monia?.

Anonyymi kirjoitti...

russ: "Naisia kun ei kiinnosta opettaa, tai siis, ei kiinnosta pelastaa miestä opettamalla hänelle esimerkiksi juuri sitä paljon puhuttua sosiaalisuutta, kemioita mitä lie."

ensin on väärin että naiset yrittävät pelastaa juoppoja ja rikollisia, sitten on väärin että naiset eivät yritä pelastaa atm:iä. tosin russ ei ehkä ole valittanut edellisestä, mutta näin synteesinä miesten jutuista.

muuten, kemioita ei voi opettaa.

sdasfafasd kirjoitti...

On siinä nyt aika vissi ero yrittää parantaa sarjamurhaajaa kuin nörttiä siitä että häntä jännittää puhua naiselle. Jälkimmäisessä naisen odotettu elinikäkin on hieman pidempi, mutta ilmiselvästi ensimmäinen kuitenkin kiehtoo enemmän. Mahdolliset lapsetkin tykkää todetusta ja testatusta raittiista ja savuttomasta isästä, kuin "kyllä tästä joku vuosi minun rakkaudellani raitis tulee" isästä, jolle sitten ei osata päättää nalkutetaanko tänään vai "parannetaan".

Nyt tietenkin epäsuorasti annetaan ymmärtää että nörtin saamattomuus naisia kohtaan, ja että hän tarvitsee apua, on jo rikokseen ja rikollisen "parantamiseen" verrattavaa. Asia ei kuitenkaan ole aivan näin.

Anonyymi kirjoitti...

"ATM TÄYTTÄÄ jo nyt tärkeitä vaatimuksia kuten kiltti, tunnollinen ja älykäs"

Noista olen suoraan samaa mieltä vain tunnollisuuden kanssa. ATM:n kiltteys on mielestäni pääasiassa negatiivista kiltteyttä (= nössöyttä, kynnysmattona olemista jne). Älykkyyteen en tosin osaa ottaa kantaa, sillä älykkäitä "YTM":iäkin on olemassa paljonkin.

Ylipainoa ja sen puolustelua olen kyllä harvoin ymmärtänyt. Ehkei se haittaa jos istuu koneella 24/7, mutta ulkomaailmassa siitä ei vaan taida olla muuta kuin haittaa. Ja tämä ei todellakaan siksi että "kaikki haukkuvat rumaksi ku ovat tyhmiä".

PS: ei jaksa kaikkea kommendoida eri postauksiin, mutta ihan oikeasti repeilin tuolle "sinkkumiehet saavat tarpeeksi seksiä"-tekstille.

Anonyymi kirjoitti...

Vaikka hoikka ja hyvätapainen humanistityttö olisikin ihan unelma, niin... emmätiiä, joskus myös vastakohta kutkuttaa. (Sori kuvan tyttö, en tarkoita pahalla, ymmärrät varmaan.)

Hauskoja nuo "ATM:lle ei kelpaa, ATM katsoo oikeudekseen" -jutut. Kun itse lähden siitä, että on ihan sama, mitä ATM tekee tai ajattelee, totuushan on kuitenkin aina että ATM = ei saa.

Anonyymi kirjoitti...

Usein birdyistisessä diskurssissa asia esitetään niin, että ATM (joka tietenkin on lihava nörttineutri, koska liikuntaa harrastamalla ja Rexonaa käyttämällä saa automaattisesti naisia... vittu joo) ei saa naista koska kelpuuttaisi vain mallinmitoissa olevat YTN:t. Mikä on jokseenkin kaukana totuudesta.

ATM:n vaatimukset naiselle voisivat olla esim:

- ulkoisesta olemuksesta löytyy jotain kaunista
- sellaiset arvot ja luonne, että yhteiselo onnistuu
- ei röyhytä körssiä
- ei pöpsykkäisiä tai lapsia YTM:n jäljiltä

ATMyyden (eräs?) tragedia onkin, että ATM:n vaatimukset voisi täyttää vaikka naapurin Pirjo, mutta kun Pirjokaan ei ole kiinnostunut sankaristamme.

Moni ATM ei myöskään ottane kolhittuun itsetuntoonsa lisää kolhuja vapaaehtoisesti. Eli ATN:nkin lähestyminen on riski. (Ehkä siksikin, että siinä olisi jossain määrin realistiset mahdollisuudet menestyä. YTN:ien iskeminen vertautuisi lähinnä loton pelaamiseen. Lotossa häviäminen ei ole häpeä.) Tilanne voisi olla toinen jos ATN tekisi aloitteen.

Anonyymi kirjoitti...

Tässä on kadonnut taas suhteellisuuden taju jirkaoittajalta. Ei niistä miehistä ole tullut yhtään sen nirsompia, ainakaan suuressa mittakaavassa. En usko että ihmiset ovat yksin, vaan kirjoittajan henkilökohtainen taso on heikko.
JOka olisi hänellekin selvää, jos hänelle niinkuin miehille tulisi suoraa palautetta. Mutta naisia kohdellaan särkyvinä hentoina olentoina, näin kupla pysyy yllä.
Tosin selviä merkkejä on kuplan puhkeamisesta tilitys muistuttaa joa katkeraa atm:ää.

Anonyymi kirjoitti...

"Ei niistä miehistä ole tullut yhtään sen nirsompia, ainakaan suuressa mittakaavassa. En usko että ihmiset ovat yksin, vaan kirjoittajan henkilökohtainen taso on heikko.
JOka olisi hänellekin selvää, jos hänelle niinkuin miehille tulisi suoraa palautetta. Mutta naisia kohdellaan särkyvinä hentoina olentoina, näin kupla pysyy yllä."

Näin juuri. Lisäksi tämäkin sotanorsu on todennäköisesti juossut vain unelmiensa prinssien perässä, ATM:t ovat olleet hänelle pelkkää ilmaa, ja sitten kun YTM:t eivät hänestä ole innostuneet, hän kuvittelee, että miehistä olisi tullut jotenkin nirsompia.

Anonyymi kirjoitti...

"Ei niistä miehistä ole tullut yhtään sen nirsompia, ainakaan suuressa mittakaavassa. En usko että ihmiset ovat yksin, vaan kirjoittajan henkilökohtainen taso on heikko.
JOka olisi hänellekin selvää, jos hänelle niinkuin miehille tulisi suoraa palautetta. Mutta naisia kohdellaan särkyvinä hentoina olentoina, näin kupla pysyy yllä."

Näin juuri. Lisäksi tämäkin sotanorsu on todennäköisesti juossut vain unelmiensa prinssien perässä, ATM:t ovat olleet hänelle pelkkää ilmaa, ja sitten kun YTM:t eivät hänestä ole innostuneet, hän kuvittelee, että miehistä olisi tullut jotenkin nirsompia.

Anonyymi kirjoitti...

Eräs keino on nousta atm:stä ytm:ksi.
Näin teki eräs kuuluisa kaveri nimeltä Erik Von Markovic.

Panu kirjoitti...

muuten, kemioita ei voi opettaa.

No se kyllä tiedetään että naisen kemiat kohtaavat opettamattakin tiettyihin ryhmiin kuuluvien miesten kanssa. Nämä ovat:

1) väkivaltaiset rikolliset
2) jännittävät ulkomaalaiset
3) rikkaat. Tosin tiedän kyllä ainakin yhden rikkaan miehen, joka ei kelvannut naisille, koska nämä pitivät häntä liian nörttinä.

Panu kirjoitti...

On siinä nyt aika vissi ero yrittää parantaa sarjamurhaajaa kuin nörttiä siitä että häntä jännittää puhua naiselle.

On tietenkin. Nainen, joka yrittää parantaa sarjamurhaajaa, on traaginen sankaritar. Nainen, joka yrittää parantaa nörttiä, on koominen luuseri.

Kekke kirjoitti...

Kah, "pöpsykkäiset" alkaa salakavalasti hivuttautua arkipäiväiseksi fraasiksi - tai siis yrittää sellaista, taitanee jäädä ATM-aktiivien sisäpiirislangiksi.

Itse olen huomannut että satunnaiseksi panoksi kelpuuttaisin hiukkasen tukevahkommankin tytön, tietyin varauksin. Parisuhteeseen taas suht hoikahkon. Näin se minulla menee, sori.

Minäkään en puhuisi oikeuksista, mieltymyksistä kylläkin. Jos ATM:ltä kielletään mieltymyksetkin niin johan on perkele, metsään mennään.

Anonyymi kirjoitti...

mieltymykset ovat toki ok, mutta sitten ei pidä valittaa kokevansa vääryyttä jäädessään yksin. mies joka jää mieltymystensä tähden yksin on samassa veneessä kuin nainen joka jää mieltymystensä tähden yksin.

Anonyymi kirjoitti...

Tulipa tässä mieleen noista mieltymyksistä. Kuinka iso osa naisista teidän mielestänne seuraavat kriteerit 1. terve itsetunto 2. älykäs?

Kun joskus tuntuu että jo noita kahta, mielestäni varsin perusjuttua, aika harva nainen täyttää. Tuohon jos vielä lisää yhden tai kaksi mieltymystä niin eipä löydy vastapuolta.

Anonyymi kirjoitti...

Eksyin lukemaan tätä blogia. Mielenkiintoista, mutta voisiko joku ystävällisesti selvittää maallikolle käsitteet

AT-mies

YT-mies?

Henry Laasanen kirjoitti...

ATM viittaa alempitasoisiin miehiin, joilla on vaikeuksia seksuaalisiin suhteisiin pääsemisessä. YTM viittaa ylempitasoisiin miehiin, joilla on puolestaan paljon seksuaalisia suhteita naisten kanssa.

Anonyymi kirjoitti...

mies joka jää mieltymystensä tähden yksin on samassa veneessä kuin nainen joka jää mieltymystensä tähden yksin.

Näinhän asia on, mutta usein vaan on väitetty että ATM:ien vaatimukset ovat kohtuuttomat ja siksi on oikein, että he ovat yksin. ATMien pitäisi laskea rimaansa niin, että kelpuuttavat myös tavalliset naiset.

Nähdäkseni ATMien vaatimukset ovat kyllä varsin kohtuulliset. (Näkemys ei perustu kovin laajaan otantaan, mutta mistäs minä kaikkien ATMien mielenliikkeistä tiedän.) Ongelma on, että ATM:t kelpuuttaisivat tavalliset naiset, mutta tavalliset naiset eivät kelpuuta ATMiä.

(Nouseekohan Blogistanissa seuraavaksi vaatimus, että kyllä ATMien pitäisi kelpuuttaa ihan tavalliset viinaanmenevät ja körssiä röyhyttelevät yh-äidit, jotka haikailevat ex-öyhönsä perään? Onhan se aika törkeää, että ATM:t kehtaavat haaveilla fiksusta ja savuttomasta tyttöystävästä.)

Arawn kirjoitti...

Ano: "Nähdäkseni ATMien vaatimukset ovat kyllä varsin kohtuulliset. (Näkemys ei perustu kovin laajaan otantaan, mutta mistäs minä kaikkien ATMien mielenliikkeistä tiedän.) Ongelma on, että ATM:t kelpuuttaisivat tavalliset naiset, mutta tavalliset naiset eivät kelpuuta ATMiä."

Niin. Perusongelma on se, että useimmat tavalliset naiset ovat markkina-arvoltaan ATM:en yläpuolella; heillä on siis valinnanvaraa.

Anonyymi kirjoitti...

Nyt mä keksin! Alan vetää kossua ja körssiä(?) ja teen pari yh-mukulaa niin johan lopettavat atm:t perääni haikailun. En enää vastaa heidän mieltymyksiään!

terveisin atm-stalkereita VIHAAVA nainen

Anonyymi kirjoitti...

"terveisin atm-stalkereita VIHAAVA nainen"

Mitä sä täällä teet muutenkaan?

Anonyymi kirjoitti...

Minusta tuossa kyllä tuo kyseinen nainen ei sanonut olevansa sotanorsu. Voisi taas peräänkuuluttaa tätä oikeaa lukutaitoa, jossa tekstit otetaan sinä, mitä ne on, eikä vedetä hihasta mitään omiin tarkoituksiin sopivia tulkintoja.

Onko niin sanottu tavallinen nainen (tapauksessani kasvot nätit, mutta painoa liikaa) tällainen maankuulu sotanorsu jota miehet kauhuissaan pakenevat. Vai miten tuo salaperäinen miessukukuntaa kauhistuttava olento oikein määritellään ?

Tässähän nainen pyrkii kysymään, että miten käsite sotanorsu määritellään. Hän on ilmeisesti kuullut joidenkin miesten haukkuvan sotanorsuja ja kysyy, että onko tavallinen nainen miesten mielestä sotanorsu. Hän ei missään paljasta tai kerro tai näytä, että itse on jotenkin karmean ruma. Itseasiassa hän saattaa olla vaikka pelkästään 5 kiloa ylipainoinen, mutta on vaikka niistä kiloistaan jo saanut kommenttia.

Ja täälläkinhän se näkyy, että täydellisiä naisia te etsitte. Eli ihan oikeutettu puheenvuoro. Ei haluta läskiä naista suhteeseen. Ei haluta naista, joka joskus olisi tehnyt virheen. Ei naista, joka olisi joskus ollut väärässä, voi apua! Ei naista, joka olisi joskus ollut jonkun "pahan" miehen kanssa. Täällähän vaan jatkuvasti haukutaan naisia, naiset on tyhmiä ja pinnallisia lutkia, plaa plaa. Mikä ihmeen nainen teille sitten kelpaa, kun ette minkään sortin naiseläjää siedä?

Millainen on liian tasokas nainen teille?

Ja joo, ottakaa ATMät niitä yksinhuoltajaäitejä. Mikä niissä on vialla? Sekö, kun ovat antaneet jollekin muulle? Jos olette oikeasti ATMiä, niin silloihan teissä täytyy olla jotain vikaa, eikös tämä systeemi niin toimi. Niin miksi ihmeessä ette sitten voi ottaa jotain naista, jossa on myöskin "vikaa", eli tässä tapauksessa lapsi, hui kauhea.

Anonyymi kirjoitti...

mutta onhan vähemmän yksinäistä jos on oma stalkeri.

Anonyymi kirjoitti...

"Niin. Perusongelma on se, että useimmat tavalliset naiset ovat markkina-arvoltaan ATM:en yläpuolella; heillä on siis valinnanvaraa."

Se johtuu osittain markkinoilla vallitsevasta epäsuhdasta: lisääntymisiässä olevia miehiä yksinkertaisesti on enemmän kuin naisia.

Koska naisten lisääntymisbiologia munasoluineen, raskauksineen yms. on erilainen kuin miesten, se johtaa luonnollisesti toisenlaiseen käytökseen: nainen on valikoivampi.

Ongelma on se, ettei YTM:iä ole joka naiselle, vaikka jokainen heistä sellaisen haluaisi saada. Tällöin osa naisista jää väliinputoajiksi: YTM:ille he eivät kelpaa, mutta he itse eivät toisaalta kelpuuta ATM:ää itselleen.

Niinpä he jäävät kitiseviksi vanhoiksipiioiksi, mikä on hölmöä, kun he kuitenkin haaveilevat suhteesta, ja siihen olisi ihan kelpo miehiä tarjolla.

Anonyymi kirjoitti...

"Ei haluta läskiä naista suhteeseen. Ei haluta naista, joka joskus olisi tehnyt virheen. Ei naista, joka olisi joskus ollut väärässä, voi apua! Ei naista, joka olisi joskus ollut jonkun "pahan" miehen kanssa."

Ei pidä paikkaansa. Jos nainen on rehevän muodokas, niin aina parempi. Mieluummin hieman ylipainoa, kuin joku anorektikko. Kaikki naiset ovat joskus tehneet virheitä ja olleet väärässä, kuten kaikki miehetkin. Sen kanssa on vain elettävä. Eikä tässä mistään neitsyestä haaveilla: edelliset suhteet ovat ok, kunhan ne vain ovat totaalisesti over.

"Täällähän vaan jatkuvasti haukutaan naisia, naiset on tyhmiä ja pinnallisia lutkia, plaa plaa. Mikä ihmeen nainen teille sitten kelpaa, kun ette minkään sortin naiseläjää siedä?"

Minähän rakastan naisia. Ainoastaan femakoita en siedä. Olen vain tarjonnut omalta osaltani neuvoja, miten naiset voisivat elää onnellisemmin.

"Millainen on liian tasokas nainen teille?"

Mikään ei ole koskaan liian hyvää minulle.

"Ja joo, ottakaa ATMät niitä yksinhuoltajaäitejä. Mikä niissä on vialla?"

Yksinhuoltajaäitikin varmasti käy useimmille, mutta kyllähän se on niin, että lapset ovat silloin kuvassa mukana, ja ne on otettava huomioon, mikä tahtoo mutkistaa asioita.

"Jos olette oikeasti ATMiä, niin silloihan teissä täytyy olla jotain vikaa, eikös tämä systeemi niin toimi."

Ei. Ei ATM:ssä ole välttämättä mitään vikaa, hän ei vain ole naisista niin kovin kiinnostava.

Anonyymi kirjoitti...

niin kuin jorma ansiokkaasti edellä selitti, on miesten ja naisten parisuhde-epäsuhtaan pätevä biologinen selitys. onko spontaania muutosta siis tiedossa? ei. onko aiheesta siis mielekästä vääntää kättä ikään kuin sosiaalipoliittisena teemana? ei. viihdearvoa aiheella toki on ja siksi itsekin täällä viihdyn. mitään muuta on turha odottaa.

Arawn kirjoitti...

Jorma: "Ongelma on se, ettei YTM:iä ole joka naiselle, vaikka jokainen heistä sellaisen haluaisi saada. Tällöin osa naisista jää väliinputoajiksi: YTM:ille he eivät kelpaa, mutta he itse eivät toisaalta kelpuuta ATM:ää itselleen. "

Jokainen nainen ei halua itselleen YTM:ä. Se riippuu kahdesta asiasta; 1) naisen omasta tasosta ja 2) naisen halusta/kyvystä valita strategiakseen pysyvä parisuhde.

YTN haluaa toki YTM:en, se on selvä. Myös KTN voi haluta YTM:n, mutta hänelle joko on alusta pitäen selvää tai selviää ajan myötä, ettei kykene tätä sitouttamaan; joko hän harrastaa satunnaisia suhteita YTM:ten kanssa tai elää epävarmana ja takertuvana suhteessa YT-miehen kanssa.

KT-nainen, joka valitsee parinmuodoostusstrategian, ottaa itselleen KT-miehen.

"Yksinhuoltajaäitikin varmasti käy useimmille, mutta kyllähän se on niin, että lapset ovat silloin kuvassa mukana, ja ne on otettava huomioon, mikä tahtoo mutkistaa asioita."

Lapset laskevat kyllä naisen markkina-arvoa, se on totta. Mutta jännä juttu on silti se, kuinka monikin KTM on valmis pariutumaan yh-äidin kanssa (yksi tällainen tuttavani jopa jätti hehkeän vaimonsa yh-äidin vuoksi), kun taas moni ATM ei omien sanojensa mukaan ole - ja sävystä saa mielikuvan, että olisi väärin ja epäreilua edellyttää AT-miehen vajoavan moiselle tasolle.

Anonyymi kirjoitti...

"Jokainen nainen ei halua itselleen YTM:ä."

Liian moni joka tapauksessa. Se ei ole järkevää.

"kun taas moni ATM ei omien sanojensa mukaan ole - ja sävystä saa mielikuvan, että olisi väärin ja epäreilua edellyttää AT-miehen vajoavan moiselle tasolle."

Ikäänkuin he voisivat valita. Mieltymyksiä saa tietysti olla kaikilla, mutta jos niiden takia jää mieluummin rannalle ruikuttamaan, niin sitten saa syyttää vain itseään. En kuitenkaan oikein usko, että tämä on se todellinen ongelma.

Ottaen toki huomioon sen, että jonkun n. 20-vuotiaan ATM:n kannattaa tietysti ennemmin etsiä pari vuotta jotain lapsetonta sinkkunaista, kuin sitoa itsensä yksinhuoltajaan, joka ei ehkä enää enempää lapsia halua.

Anonyymi kirjoitti...

"niin kuin jorma ansiokkaasti edellä selitti, on miesten ja naisten parisuhde-epäsuhtaan pätevä biologinen selitys. onko spontaania muutosta siis tiedossa? ei. onko aiheesta siis mielekästä vääntää kättä ikään kuin sosiaalipoliittisena teemana?"

No, mutta eihän ihminen toki ole biologiansa vanki. Kyllä ihmissuhdepelissä voi järkeäkin käyttää. Ihmiset vain tarvitsevat valistusta ja kannustusta.

sdasfafasd kirjoitti...

KTM:lla on enemmän kokemusta ja sosiaalista kykyä, hänellä on jonkinlainen keskiarvo toisesta sukupuolesta, joten en minä ylläty jos KTM:t tekevät joskus tuollaisia valintoja. YTM tekee vielä ihmeellisempiä. Jos ne vaihtaa alemman tasoiseen, ne vaan saa enemmän itse ohjaksia, kuin jos pitäisivät sellaisen naisen joka on hehkeä oikku joka voi lähteä koska tahansa pois. Kyllä minä voisin kuvitella jonkun KTM:n vaihtavan hieman hillitympään naiseen, jos kympin tytön uskollisuus todella alkaa mietityttämään.

Naiset pyrkivät tasostaan huolimatta, naimaan ylöspäin, ATM on alimpana. ATM:n paras mahdollisuus on romanttinen rakkaus tai sitten kiukuten larpata KTM:aa, ja toivoa että se riittää sen verran pitkälle että joku on "nalkissa".

Ei minusta raittiin ja savuttoman miehen, jolla ei ole rikollista taustaa. Ole ollenkaan kohtuutonta pyytää, savutonta ja raitista normaalin painoindeksin omaavaa naapurin tyttöä. Neitsyt ei pidä olla, mutta pitää ymmärtää että ATM:aa oikeasti vähän hermostuttaa jos naisella on paljon kokemuksia, ja jos joukkoon mahtuu se yksi mahdollinen väkivaltainen "ei ihan yli" eksä samassa kyläpahasessa, niin kyllä nyt sen verran pitäisi ATM:lle empatiaa herua että ymmärtää miksi hän ei halua niitä pahimpia ongelmanippuja. Jollekin KTM tai YTM:lle ei välttämättä niin iso pala.

Naisten on helppo nykypäivänä jäädä yksin, ehkä ATM:ien suhteeton kasvu antoi lähtölaukauksen sinkkuelämää-sukupolvelle koska ikävä suku painosti menemään yhteen sen nöösän kanssa. Eikä suvun ihmettelyä siitä miksi se eniten tatuoitu tyyppi piti hankkia tai sitten se tuliainen Turkista, oikein jaksettu enää kuunnella.

Anonyymi kirjoitti...

jorma: "No, mutta eihän ihminen toki ole biologiansa vanki. Kyllä ihmissuhdepelissä voi järkeäkin käyttää."

lisääntymisasioissa kannattaa kyllä kuunnella biologiaansa. ettei tule tehtyä luonnottomia ratkaisuja ja pukattua maailmaan esim enempää kehitysvammaisia. jos taas puhutaan lapsettomista parisuhteista tai muusta kaverillisesta yhteiselosta voi atm toki olla hyväkin ratkaisu (mutta ilman sitä naisvihaa). atm voi myös olla passeli ytm:n jälkikasvun kasvattaja. naisellehan ei ole niin tärkeää että lapsen siittäjä osallistuu myös kasvatukseen, ainoastaan että siittäjä siirtää lapseen hyvät geenit.

Anonyymi kirjoitti...

Okei, nyt pitää kysyä selitys kysymykseen joka on askarruttanut mieltä jo pitkään - miksi se körssin röyhyttäminen mainitaan aina niin hirvittävänä, yksiselitteisen pahana asiana joka oikeutetusti karsii naisen kuin naisen pois jopa alemman tason miehen kiinnostuskategorioista? Itse en ole koskaan körssiä röyhyttänyt mutta tunnen kyllä moniakin kiinnostavia, mukavia ja kyllä, myös fiksuja tyttöjä jotka kyseistä pahetta harrastavat.

Ja siis en sano että tupakointi olisi jotenkin hyvä asia mutta jotenkin ihmetyttää miten valmiisti ATM-aktiivit ovat valmiit raakkaaman naisia pois kiinnostuksen kohteistaan sen perusteella. Ei se nyt varmaan ainakaan auta parinsaamista!

Juho Autio kirjoitti...

stefu,
en tykkää, koska

1) haisee pahalle (isot pojat on kertoneet - ja tällaiset legendat nielen kirkkain silmin - että vaikuttaa alapäänkin hajuun)

ii) kelmentää ihoa ja hampaita (jos jokin paikka saisi naisessa olla suunnilleen kunnossa, niin hampaat)

c) vie paljon rahaa ja jonkin verran kondista (ok, naisen omat rahat ja oma kroppa, mutta kertoo asenteesta kulutukseen ja terveyteen)

IV) en ole tavannut mielestäni oikeasti kilttiä ja kiinnostavaa röökaajaa.

anu kirjoitti...

Tikalta kysyisin, että miten lapseton parisuhde muka on "kaverillinen suhde"? Eihän lapseton suinkaan ole sama kuin seksitön tai muten intohimoton. Päinvastoin.

Anonyymi kirjoitti...

Lapset laskevat kyllä naisen markkina-arvoa, se on totta. Mutta jännä juttu on silti se, kuinka monikin KTM on valmis pariutumaan yh-äidin kanssa (yksi tällainen tuttavani jopa jätti hehkeän vaimonsa yh-äidin vuoksi), kun taas moni ATM ei omien sanojensa mukaan ole - ja sävystä saa mielikuvan, että olisi väärin ja epäreilua edellyttää AT-miehen vajoavan moiselle tasolle.

Tuli ehkä ilmaistua liian jyrkästi. Osa yh-äideistä olisi varmaan ihan varteenotettavia tapauksia, jos itsellä olisi ikää enemmän. Alle 25-vuotiasta yh-äideistä ensimmäinen mielikuva kyllä on, että ne ovat viinaa ja tupakkaa vetäviä öyhöjen bändäreitä, jotka haluavat öyhön (ehkä) häivyttyä (väliaikaisesti) kuvioista ATM:ää automatic teller machinekseen. Jos kyse ei ole tästä vaan jostain muusta, niin sitten voisi kiinnostaakin.

Ja sitten on ihan sekin että joka ATM ei ole ihan kylmiltään valmis isäksi. Opiskelut kesken tmv. Ja yksinhuoltajan ottamalla ei pääse kokemaan sitä iloista nuoruutta, mitä Tympeänörttökin haikaili, vaan pääse elämään suoraan lapsiperheen arkea.

Juho Autio kirjoitti...

Orange seeds:
Tikalta kysyisin, että miten lapseton parisuhde muka on "kaverillinen suhde"? Eihän lapseton suinkaan ole sama kuin seksitön tai muten intohimoton. Päinvastoin.

Kun nainen "kuuntelee biologiaansa", hän ymmärtää, että olisi luonnotonta hankkia lapsia atm:n kanssa, vaikka tässä hoivapotentiaalia olisikin. Jälkeläiset ovat epäkelpoja, pahimmassa tapauksessa kehitysvammaisia. Kaverilliseen, lapsettomaan parisuhteeseen - tai tosiaan uusperheeseen ytm:n siittämien laatuvesojen kasvattajaksi - atm voi varauksin soveltua.

Anonyymi kirjoitti...

"...pääsee elämään suoraan lapsiperheen arkea."

Puhumattakaan siitä, että lapset eivät olisi omia! Vaikka toki kait sellaisiakin voisi vielä myöhemmin syntyä, mutta itse näkisin sen kyllä aikas apeana skenaariona senkin.

On se kumma, etten mä kelpaa, vaikka on siniset silmätkin. Hei, miettikää, nekin katoaa ennenpitkää geenialtaasta! ;-)

Anonyymi kirjoitti...

Tympeänörttö: "totuushan on kuitenkin aina että ATM = ei saa".

Höpönpöpön. Otetaan nyt vaikka itseään keskiarvo-ATMmäksi mainostava Panu, joka tässäkin keskustelussa on tuonut esille, että ATMmällä on oikein valinnanvaraa naisten suhteen.

Anonyymi kirjoitti...

Heh, ehkä Panulla on (ollut) valinnanvaraa, mitäs mä siitä... mielestäni on kuitenkin mielekkäintä ajatella todella niin, että ATM ei koskaan saa. Ja jos saa, ei hän oikeasti aito ATM ollutkaan! ;-)

Noh, ehkä pitää silti, selvyyden vuoksi, pysyä yleisessä keskustelussa niissä määritelmissä, mitä esimerkiksi Henry antaa.

Arawn kirjoitti...

Jorma: "Ottaen toki huomioon sen, että jonkun n. 20-vuotiaan ATM:n kannattaa tietysti ennemmin etsiä pari vuotta jotain lapsetonta sinkkunaista, kuin sitoa itsensä yksinhuoltajaan, joka ei ehkä enää enempää lapsia halua."

Itse asiassa ajattelen, että suht nuori äiti yleensä vielä haluaa lisää lapsia tulevan puolisonsa kanssa. Jos nainen on ylipäätään lapsia halunnut, useimmilla ei ole mitään uusia lapsia vastaan tai niitä jopa aktiivisesti halutaan - ja vaikka sitä halua ei olisi ilmennyt yh-sinkkuaikana, pariutumisen jälkeen se usein ilmestyy. Jo mainitsemani KT-tapauksen valitsema yh-äitikin putkahti hyvin nopeasti raskaaksi ja lapsi lienee jo syntynyt.

Itselleni on jäänyt kuva, että nihkeimmin uusia lapsia haluavat miehet, joiden lapset edellisestä liitosta ovat teini-ikäisiä ja jotka itse ovat keski-iän kynnyksellä - ja jotka joutuisivat osallistumaan lastenhoitoon. Pamput yms. voivat hyvin hommata nuoren vaimon ja lapsia, koska he voivat osallistua tasan oman jaksamisensa mukaan, kun taas muiden täytyisi osallistua joka tapauksessa ja raskastahan se siinä vaiheessa jo on, niin naiselle kuin miehellekin. Oma äitinikin ihmetteli, kuinka veljeni kanssa oli paljon raskaampaa kuin minun, vaikka hän oli helpompi kuin minä olin ollut (mikä ei ole paljon, olin aika hankala kakara :). Mutta meillä onkin 10 vuotta ikäeroa.

Oikeastaan itse kannatan edelleen sitä, että jos nuoren miehen saumat ovat hyvin, hyvin heikot saada suht ikäistään, lapsentonta naisseuraa, kannattaa ehkä kokeilla vanhempien naisten kanssa, ellei se nyt ole täysin vastenmielistä. Siitä saisi ainakin kokemusta. :) Ja kun keskimääräinen mies Suomessa saa ensimmäisen lapsensa 30-vuotiaana, parikymppisen AT-miehen lisääntymismahdollisuudet eivät pilaannu siitä, että hän parikymppisenä seukkaa hetken naisen kanssa, jonka kanssa ei halua/aio/voi lisääntyä.

No, tämä oli ns. hyötyajattelua. Tottahan se on, että harva meistä toimii näin. Lähinnä omien mieltymysten perusteella sitä toimitaan, mistä ei pahemmin voi ketään syyttää. Selittää sillä ehkä voi jotain.

Anonyymi kirjoitti...

tikka, minulla on monta stalkeria, he ovat niitä yksinäisiä. :D

Henry Laasanen kirjoitti...

"Oikeastaan itse kannatan edelleen sitä, että jos nuoren miehen saumat ovat hyvin, hyvin heikot saada suht ikäistään, lapsentonta naisseuraa, kannattaa ehkä kokeilla vanhempien naisten kanssa, ellei se nyt ole täysin vastenmielistä. Siitä saisi ainakin kokemusta. :)"

Luuletko, että vanhemman naisseuran hankkiminen on helppoa. Itselläni on juuri päinvastaisia kokemuksia.

Anonyymi kirjoitti...

-terveisin atm-stalkereita VIHAAVA nainen-

"Mitä sä täällä teet muutenkaan?"

En tiennyt, että tämä on deittipalsta. Luulin, että täällä oli tilaisuus vapaasti haukkua toista sukupuolta. :D

Ilmari kirjoitti...

""Oikeastaan itse kannatan edelleen sitä, että jos nuoren miehen saumat ovat hyvin, hyvin heikot saada suht ikäistään, lapsentonta naisseuraa, kannattaa ehkä kokeilla vanhempien naisten kanssa, ellei se nyt ole täysin vastenmielistä. Siitä saisi ainakin kokemusta. :)""

Käsittääkseni kriteerit eivät naisten vanhetessa alene. En tiedä sitten tarkoitetaanko tällä nelikymppisiä naisia vai mitä?

Joku voisi tosiaan määritellä sotanorsun, itse en oikein tiedä mitä sillä täällä tarkoitetaan. Ikävä kyllä ainakin minulle asia on niin, että kasvojen suloituuteen tms. tulee kiinnitettyä vähän huomiota selvästi ylipainoisten kohdalla; he eivät ole potentiaalisia seksuaalisenkiinnostuksen kohteita minulle kuten liian vanhat naisetkaan. Toisaalta eräs ystäväni pitää melko eksplisiittisesti ylipainoisista naisista, mutta hän on itsekin mallia nallekarhu...

Liittykö läskiaversio imagooni vai "puhtaaseen mieltymykseen"... Minulle se liittyy varmaan molempiin; mutta en voisi kuvitella välttämättä seksuaalista kiihotusta/hyvää seksiä selvästi ylipainoisen tai edes kovin paljon ylimääräisiä vatsamakkaroita omaavan naisen kanssa. Tosin, eräs (toinen) ystäväni "opetteli" sietämään (jonkinlaisella menestyksellä) ylipainoisia naisia lisätäkseen menekkiään. (Hän on itse reilu 100 kg, 193 cm joten ei kovin läski painoindeksiltään...) Nyt hän tosin löysi seurustelukumppanikseen mieleisensä, hoikan naisen...

Joku voisi muuten heittää jonkun uskottavanoloisen selityksen miksi lihavia naisia sorretaan jopa enemmän kuin lihavia miehiä, luulisi että vararavinto naiselle olisi hyvästä (ja kyllä, hyvin harvoissa kulttuureissa diggataan oikeasti lihavista naisista)? Onko lihavien hedelmällisyys selvästi laskenut tms?

Kaiken kaikkiaan pärstäkerroin lienee kuitenkin suurin selittäjä ihmisten kiinnostuksessa, se olisi syytä muistaa läskipohdinnoissa...

Anonyymi kirjoitti...

"-terveisin atm-stalkereita VIHAAVA nainen-

"Mitä sä täällä teet muutenkaan?""

hahhaa, joku siis rivien välistä myönsi että täällä niitä stalkereita todennäköisesti pyörii.

"tikka, minulla on monta stalkeria, he ovat niitä yksinäisiä. :D"

pidäthän hyvää huolta stalkereistasi. :)

henry: "Luuletko, että vanhemman naisseuran hankkiminen on helppoa. Itselläni on juuri päinvastaisia kokemuksia."

no hyvänen aika, hankkikaa sitten niitä nuoria naisia. ihan sama minkä ikäisiä, pääasia että saatuihin tilaisuuksiin tartutaan (kenelle niitä tarjoutuu) ellei sitten yksin katkerana todellakin ole kivempaa. kuunnelkaa myös jormaa; seksi on terveydelle hyväksi eli sitä pitää harrastaa vaikka silmät kiinni, pääasia että harrastaa!

Anonyymi kirjoitti...

ilmari: "eräs ystäväni pitää melko eksplisiittisesti ylipainoisista naisista, mutta hän on itsekin mallia nallekarhu"

sanotaanko ihan reilusti vaan "ylipainoinen" sen miehenkin kohdalla? ei siis mikään lutunen nallekarhu tai köriläs vaan ylipainoinen.

"eräs (toinen) ystäväni "opetteli" sietämään (jonkinlaisella menestyksellä) ylipainoisia naisia lisätäkseen menekkiään. (Hän on itse reilu 100 kg, 193 cm joten ei kovin läski painoindeksiltään...)"

jos hänen painonsa olisi tuo pyöreä 100 kg (eikä enemmän) tulisi painoindeksiksi melkein 27 eli ylipainoinen on. samassa painoindeksissä oleva 166 cm (suomal. naisten nykyinen keskipituus) pitkä nainen painaisi 74 kg. monikohan mies sanoisi tuon kokoisesta matamista että ei kovin läski?

Anonyymi kirjoitti...

Täytyy muistaa, että on olemassa läskifetissejä (eli miehiä, jotka nimenomaan kiihottuvat lihavista sotanorsuista), mutta en ole koskaan kuullut ujousfetissistä tai ATM-fetissistä.

(eli naisista, jotka kiihottuisivat sosiaalisesti kömpelöistä ja / tai ujoista miehistä)

Lopputulos on, että hirvittävät läskit sotanorsutkin saavat (jopa aviomiehen, kuten olen monen monta kertaa live-elämässä havainnut), mutta ATM:t ja ujot miehet jäävät tyystin ilman, vaikka he olisivat miten hyviä ihmisiä ja mukavia.

Sellanen on tää maailma. Onneks on muitakin.. (-8

- Vortac

Ilmari kirjoitti...

"jos hänen painonsa olisi tuo pyöreä 100 kg (eikä enemmän) tulisi painoindeksiksi melkein 27 eli ylipainoinen on. samassa painoindeksissä oleva 166 cm (suomal. naisten nykyinen keskipituus) pitkä nainen painaisi 74 kg. monikohan mies sanoisi tuon kokoisesta matamista että ei kovin läski?"

Jep hän on tällä hetkellä tarkemmin ajateltuna varmaan juuri 95-100 kg... Ja en tosiaan tullut ajatelleeksi miten paljon tuo naisella olisi, eli kyllä sitä kaksinaismoralistista ajattelua miehiltäkin löytyy... :)

Jos 166 cm nainen painaisi yli 60 kg alkaisin olla jo aika kummissani... Nykyinen heila on 173 cm 60 kg (vai vähän alle?) ja mielestäni mielettömän hyväkroppainen. En noita painoindeksejä ole koskaan laskeskellut/mietiskellyt koska kyllä sen silmällä näkee...

Ja tosiaan läskifetisseistä: tämä yksi "nallekarhu"/läski ystäväni nimenomaan pitää "rehevistä" naisita; jonkinlaisena lisäkriteerinä on ilmeisesti suuri rintojen koko...

Anonyymi kirjoitti...

ilmari: "Jos 166 cm nainen painaisi yli 60 kg alkaisin olla jo aika kummissani..."

tuon kokoinen nainen on painoindeksiltään alle 22 eli lähes keskellä normaalipainoaluetta. normaalipainoksi katsotaan siis väli 19-25. keskimääräisen normaalipainoinen nainen on siis silmissäsi jo jotain kummallista samalla kun vähättelet tutun miehen ylipainoa.

Anonyymi kirjoitti...

"lisääntymisasioissa kannattaa kyllä kuunnella biologiaansa. ettei tule tehtyä luonnottomia ratkaisuja ja pukattua maailmaan esim enempää kehitysvammaisia."

Mitä tämä nyt tarkoittaa?

"Itse asiassa ajattelen, että suht nuori äiti yleensä vielä haluaa lisää lapsia tulevan puolisonsa kanssa."

Ehkä haluuaa, ehkä ei. Jos äiti on iältään jo noin 30-vuotias ja/tai hänellä on jo kaksi tai useampi mukuloita, niin aika varma veikkaus on, ettei hän halua lapsia lisää. Nuorehkon ATM:n, jolla on tulevaisuus edessään, ei kannata sitoututtaa itseään tällaiseen naiseen, vaikka tilaisuuus siihen olisikin.

"Ja kun keskimääräinen mies Suomessa saa ensimmäisen lapsensa 30-vuotiaana, parikymppisen AT-miehen lisääntymismahdollisuudet eivät pilaannu siitä, että hän parikymppisenä seukkaa hetken naisen kanssa, jonka kanssa ei halua/aio/voi lisääntyä."

Toki tilapäissuhde, jos siihen avautuu mahdollisuus, jonkin vanhemman naisen kanssa voi olla antoisa, mutta kuten sanottua, siihen ei pidä nuoren miehen itseään lopullisesti sitoa. Eikä näitä vanhempia naisiakaan ole joka ATM:lle liiaksi tarjolla.

Anonyymi kirjoitti...

"kuunnelkaa myös jormaa; seksi on terveydelle hyväksi eli sitä pitää harrastaa vaikka silmät kiinni, pääasia että harrastaa!"

Näin se on nähtävä.

Arawn kirjoitti...

JOrma: "Jos äiti on iältään jo noin 30-vuotias ja/tai hänellä on jo kaksi tai useampi mukuloita, niin aika varma veikkaus on, ettei hän halua lapsia lisää. Nuorehkon ATM:n, jolla on tulevaisuus edessään, ei kannata sitoututtaa itseään tällaiseen naiseen, vaikka tilaisuuus siihen olisikin."

Ei ole varma veikkaus, kovin moni nainen lisääntyy yli kolmikymppisenä; moni saa jopa esikoisensa yli kolmikymppisenä...

Mutta ymmärrän huolen sinänsä enkä tarkoittanutkaan yli 30v. äitejä vaan nuorempia. Jo monilla jonnin verran yli 20-vuotiailla on lapsia.

Anonyymi kirjoitti...

” Ehkä haluuaa, ehkä ei. Jos äiti on iältään jo noin 30-vuotias ja/tai hänellä on jo kaksi tai useampi mukuloita, niin aika varma veikkaus on, ettei hän halua lapsia lisää. Nuorehkon ATM:n, jolla on tulevaisuus edessään, ei kannata sitoututtaa itseään tällaiseen naiseen, vaikka tilaisuuus siihen olisikin.”

No ei tietenkään kannata! Eihän tässä ole järkevän atm:n kannalta kysymys mistään sitoutumisesta. Eletäänkö täällä sukupuolimoraalin suhteen jotain 50-lukua, että pitää olla kokematon kelvatakseen pysyvään liittoon? Herätkää tähän päivään! ATM:n ongelma on juuri se kokemuksen puute ja, kun kokemusta puuttuu ei pääse sitoutumaankaan.

Mutta kuka tekee korkeushypyn maailmanennätyksen, jos ei aloita treenaamista alhaalta?

Homma menee näin:
Kokemusta haetaan vaikka hampaat irvessä sieltä mistä saadaan. Erittäin hyvä kohderyhmä on just vähän itseä vanhemmat YH naiset (”liian” vanhat kannattaa unohtaa, he ei kelpuuta, sukupolvien kuilu jne jne.). Harjoittelukappaleet voi olla vaikka sotanorsu-luokkaa. Tämmöinen nainen on yleensä tehnyt niitä virheet, joita katuu. Hyväkäytöksinen hillitty raitis, kiltti ATM on melkein parasta mitä tämmöinen nainen osaa kuvitella (koska on oppinut, että unelmiensa YTM:ää ei pysty saamaan). Mutta ATM:n on edettävä hitaasti, koska kohde on säikky. Pitää kärsivällisesti tuoda esiin hyvät puolensa. Pitää esittää olevansa kiinnostunut nimenomaan yhteiselosta, lapsista, kodista, kivasta turvallisesta elämästä, ei ikinä pelkästä seksistä.

OK, vaatii näyttelijän taitoa. Mutta toisaalta on ihan hauskaa, kun ottaa sen asenteen. Been there, done that… Homman ydin on siis uskotella toiselle, että on ihan tosissaan ja pitää samalla oma pää kylmänä. Silloin ei muuten pahemmin vituta sekään jos homma meneekin käsille.

Tässä sitä kokemusta karttuu. Alkaa ymmärtää pelikentän säännöt ja sen miten naiselle puhutaan oikein. Sitten kun on päässyt tarpeeksi pitkälle, esim sänkyyn saakka voi itseään onnitella. Kas, nyt on ATM saanut tietää miten sinne petiin pääsee.

Pari tämmöistä juttua ja sitten sitä kokemusta jo onkin. Alkaa olla realistiset mahdollisuudet etsiä sellaista naista kehen oikeasti haluaa sitoutua.

Joskus voi tietty tuntua vähän pahalta sanoa että sori, ei tää meidän juttu taidakaan toimia… Varsinkin kun olet kuukauden-pari esittänyt unelma aviomiestä… Mutta semmoistahan se on nykyaikana kaikilla. Naisille on aina helppo sanoa, että kemiat ei sittenkään taida kohdata. Se on heidän kieltä ja he ymmärtävät kyllä. Joskus siinä tietty itketään ja huudetaan mutta se on elämää ja kasvattava kokemus. Mutta ikinä ei saa sanoa ilkeästi harjoittelukappaleen taakseen jättäessään! Hyvää hyvyyttään hän on sinut lähelleen päästänyt ja itse olet häneltä saanut paljon. Hän on arvostuksesi ansainnut. Hän on ollut tärkeä vaihe elämääsi joten satuttaa et saa yhtään enempää! Kemia-puheet toimivat yleensä parhaiten.

Työtä pojat, tehkää työtä. Harva on semmoinen YTM joka kerralla kellistää sellaisen jota oikeasti haluaa. Ihan sama kuin harva pystyy ilman kovaa duunia hankkimaan paljon massia.

Tämä taktiikka puree. Meikku oli ennen takuuvarma ATM. En kyllä silloin tiennyt tämmöisestä termistä mitään mutta fakta oli, että naista ei herunut. Sitten vähän rimaa alemmas ja siitä sitten vähitellen ylemmäs. Nykyinen olotila on hyvä. Tarpeeksi hyvän saatuaan, ei halua enää vaihtaa.
Jos taas ajattelee että se jonka kanssa ollaan eka kerta, on se ainoa niin tervemenoa back to 50s…

-- entinen ATM

Henry Laasanen kirjoitti...

"Kokemusta haetaan vaikka hampaat irvessä sieltä mistä saadaan. Erittäin hyvä kohderyhmä on just vähän itseä vanhemmat YH naiset (”liian” vanhat kannattaa unohtaa, he ei kelpuuta, sukupolvien kuilu jne jne.). Harjoittelukappaleet voi olla vaikka sotanorsu-luokkaa. Tämmöinen nainen on yleensä tehnyt niitä virheet, joita katuu. Hyväkäytöksinen hillitty raitis, kiltti ATM on melkein parasta mitä tämmöinen nainen osaa kuvitella (koska on oppinut, että unelmiensa YTM:ää ei pysty saamaan). Mutta ATM:n on edettävä hitaasti, koska kohde on säikky. Pitää kärsivällisesti tuoda esiin hyvät puolensa. Pitää esittää olevansa kiinnostunut nimenomaan yhteiselosta, lapsista, kodista, kivasta turvallisesta elämästä, ei ikinä pelkästä seksistä."

Toimii kyllä, mutta tarkoittiko Arawn tuollaista ajattelutapaa, kun hän sanoi, että ATM:n pitäisi ottaa vanhempia tai yh-naisia?

Arawn kirjoitti...

Henry: No, se on vaikea sanoa. Tuollainen kyllä varmaan auttaisi AT-miestä, mutta käy kyllä vähän sääliksi noita "harjoituskappaleita"... Paras tilannehan varmaan olisi löytää joku irrotteluun valmis, vähän vanhempi tapaus, mutta ehkäpä niitä ei ole kauheasti liikkeellä.

Anonyymi kirjoitti...

"Ja tosiaan läskifetisseistä: tämä yksi "nallekarhu"/läski ystäväni nimenomaan pitää "rehevistä" naisita; jonkinlaisena lisäkriteerinä on ilmeisesti suuri rintojen koko..."

Kyllähän se niin on, että sellainen naisellinen muodokkuus on useimpien miesten mieleen. Jos on ns. oikeista paikoista pyöreä, niin jonkinasteinen ylipainoisuus ei todellakaan ole ongelma tässä suhteessa.

Anonyymi kirjoitti...

"Koska naisten lisääntymisbiologia munasoluineen, raskauksineen yms. on erilainen kuin miesten, se johtaa luonnollisesti toisenlaiseen käytökseen: nainen on valikoivampi."

Kyllähän nämä lisääntymisasiat ovat hirvitys monille nuorille miehille kuin naisillekkin. Miehet ainakin pystyvät olemaan ajattelematta jatkuvasti että "miltä mun lapset näyttää" ja ei edes käy mielessä lisääntyminen vaikka olisi kuinka kiinnostava nainen. Miksi naiset eivät osaisi ajatella samoin? Ja kuinka moni mies kuvittelee samassa elämässä lisääntyvänsä useamman kuin yhden naisen kanssa? Miehillä on vielä enemmän vastuuta lapsista kuin naisilla. Naisilla on kaikki lisääntymisoikeudet.

Tämä eläimellisyyteen vetoaminen naisten käytöksen 'oikeuttajana' on minusta riittämätön selitys.

Anonyymi kirjoitti...

"Tämä eläimellisyyteen vetoaminen naisten käytöksen 'oikeuttajana' on minusta riittämätön selitys."

Olen samaa mieltä: ihminen ei ole biologiansa vanki. Mutta kyllä näillä biologisilla tekijöillä on vaikutusta, vaikkei sitä välttämättä tiedostetakaan.

Panu kirjoitti...

Joskus voi tietty tuntua vähän pahalta sanoa että sori, ei tää meidän juttu taidakaan toimia… Varsinkin kun olet kuukauden-pari esittänyt unelma aviomiestä… Mutta semmoistahan se on nykyaikana kaikilla. Naisille on aina helppo sanoa, että kemiat ei sittenkään taida kohdata. Se on heidän kieltä ja he ymmärtävät kyllä.

Mun täytyy kyllä sanoa, että miehen ei pitäisi alentua käyttäytymään yhtä alhaisesti kuin nainen. Ei edes seksin takia, vaikka se onkin tärkeää. Nykyään on mahdollista löytää naisia, joiden kanssa voi harjoitella alentumatta valehtelemaan.

Anonyymi kirjoitti...

Panu ei tässä ole kyse pelkästään seksikokemuksista. Niitähän pystyy nykyään vaikka ostamaan helposti, käsittääkseni ainakin ulkomailla. Mutta se ei ole se juttu.

Paskat se auttaa ATM:ää vaikka hän olisi millainen seksikone. Tavoite on oppia lähestymään naista oikein ja saada nainen ihastumaan ja rakastumaan. Siinä sitä on oppimista.

Tämä tietty pätee vain jos ATM:nn tavoite on lopulta saada parisuhde sellaisen kanssa ketä oikeasti haluaa. Jos taas haluaa pelkkää seksiä ja seksikokemusta niin sitten allekirjoitan Panun pointin.

-- entinen ATM

Panu kirjoitti...


Paskat se auttaa ATM:ää vaikka hän olisi millainen seksikone. Tavoite on oppia lähestymään naista oikein ja saada nainen ihastumaan ja rakastumaan. Siinä sitä on oppimista.


Olet aivan oikeassa. Tähän kuitenkin auttavat juuri ne seksikokemukset. Juttu on näet niin, että yksi syy, miksi ATM jää ilman naista, on se, että kun hänellä ei ole ollut suhdetta eikä seksiä, hän lataa aivan hirveästi odotuksia ensimmäiseen naiskokemukseensa eikä osaa lähestyä naista silloin kun on siihen vakavasti ihastunut. Siihen ladataan yhtaikaa ensimmäisen seksikokemuksen odotus, ensimmäisen rakkaussuhteen odotus ja elämänkestävän rakkauden odotus. Kun ne ensimmäiset seksikokemukset on saatu, latinki tulee vähennettyä kohtuullisiin mittoihin ja silloin sitä naistakin on helpompi lähestyä.

Ilmari kirjoitti...

tikka:

Kyse oli siis kahdesta hieman ylipainoisesta ystävästä. Toinen "nallekarhu" on selkeästi mielestäni melko läski; sen sijaan tämä toinen 193cm/100kg ei nyt löysät vaatteet päällä näytä kovinkaan läskiltä.

Niin, en väittänytkään että kriteerini olisivat poliittisesti korrekteja. Jos esim. 166 cm nainen painaisi 60 kg vaikkapa sopivamman <55 kg sijaan, hänellä saattaisi olla jossain jotain ylimääräistä. Miehillä on usein edes hieman lihaksia jotka painavat, mutta naisella useimmiten silkka rasva.

En tiedä millaisia kurppia te muut keskustelijat olette etsiskelleet, mutta "vanhemmat naiset" eivät todellakaan ole laskeneet kriteereitään sillä heitä odottaa suuri >30-vuotiaiden miesten pariutuva joukko, "harpuista" en tiedä. Sen sijaan veikkaisin että esim. 19-vuotiaalla naisella on todennäköisesti vähemmän kysyntää kuin 27-vuotiaalla ja usein nuoret naiset ovat myös epäseksikkäämpiä ja kokemattomampia.

Arawn kirjoitti...

Ilmari: Pitäisikö tuosta ymmärtää, että yli 27-vuotiaat ovat kurppia? :)

Ilmari kirjoitti...

arawn:

Ei suinkaan, vaan ihmettelin millaisia naisia kyseiset keskustelijat ovat etsiskelleet ko ikäkohorttien sisällä. Yli 27-vuotiaissa on monenlaisia naisia, kuten 19-vuotiaissakin ja jos muut täällä ovat mieltäneet 27-vuotiaiden olevan "helpompia" se varmaan liittyy muihin ominaisuuksiin kuin pelkkään ikään.

Anonyymi kirjoitti...

Tikka, ehkäpä sinun äidinvaistosi riittäisi huolehtimaan minunkin stalkereistani?

Stalkerille riittää mainiosti huono hoito, niukasti kastelua ja suoranaista laiminlyöntiä. Ja silti se on tyytyväinen ja kiitollinen. Kukkii aikansa, kuin kaktus erämaassa. :)

Anonyymi kirjoitti...

kiitos stalkerien hoito-ohjeista, anonyymi! luulen muuten että ne jopa masokistisesti nauttivat pienestä laiminlyönnistä. pistä ihmeessä pari postipakettina tännepäin, teethän kuitenkin muutaman ilmanottoreiän kuljetuslaatikkoon etteivät pökerry matkalla.

Anonyymi kirjoitti...

Pistän tulemaan. Mutta sen verran sadisti olen, että on pakko kokeilla ilman niitä ilmanottoreikiä. Eiköhän ne taas saa siitäkin jotakin kiksiä, että ovat tukehtumaisillaan ennen kuin äitee avaa paketin.

Juho Autio kirjoitti...

tikka, anonyymi,
huonosta vitsistä tulee vielä huonompi, jos se jää ymmärtämättä.

Anonyymi kirjoitti...

"huonosta vitsistä tulee vielä huonompi, jos se jää ymmärtämättä."

Näin on. Ensin ne stalkerit olivat ihan karmeita, sitten niiden määrällä saattoi jo hieman ylvästellä... nyt niistä voi yrittää vääntää vitsiä.

Anonyymi kirjoitti...

brunologi: "tikka, anonyymi,
huonosta vitsistä tulee vielä huonompi, jos se jää ymmärtämättä."

ai sinä et ymmärtänyt? pahoittelen.