keskiviikkona, joulukuuta 05, 2007

Linkkejä

liian kaunis nainen.

Man Finally Put In Charge Of Struggling Feminist Movement.

Mies, näin erotut joukosta.

America's Got Talent - Rubber Boy (Youtube)

14 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

"McGowan claimed that one of the main reasons the movement enjoyed so little success in the past was that the previous management was often too timid and passive and should have been much more results-focused."
- tuossa yksi sitaatti, joka puhuu kaiken sen puolesta, mitä ihan stereotypisellä tasolla nostetaan eroksi miesten ja naisten välillä. Vastaavia lainattavia kohtia on koko teksti täynnä.

Tiivistäen voisi sanoa, että miesten kyky saada asioita aikaan on aivan omaa luokkaansa verrattuna naisiin.

Viesti on tämä: Tarvitaan mies saamaan aikaan se, mitä naiset ovat pitkään yrittäneet.

Anonyymi kirjoitti...

"Tiivistäen voisi sanoa, että miesten kyky saada asioita aikaan on aivan omaa luokkaansa verrattuna naisiin.

Viesti on tämä: Tarvitaan mies saamaan aikaan se, mitä naiset ovat pitkään yrittäneet."

Kaipa sinä ymmärrät lainaavasi The Onionia. Jotenkin vain tuntuisi oudolta, jos joku lainaisi esimerkiksi Suomen MADia tuohon sävyyn.

Anonyymi kirjoitti...

"Kaipa sinä ymmärrät lainaavasi The Onionia. Jotenkin vain tuntuisi oudolta, jos joku lainaisi esimerkiksi Suomen MADia tuohon sävyyn."

No näissä piireissä kelpaa lähteeksi vaikka Pahkasika tai Aku Ankka, jos siinä vain sanotaan, että naiset on ihan tyhmii ja huorii.

Turon kommentti on kyllä hyvä esimerkki siitä, että The Onion on ilmeisesti osunut juuri siihen mihin on tähdännytkin.

Anonyymi kirjoitti...

"No näissä piireissä kelpaa lähteeksi vaikka Pahkasika tai Aku Ankka, jos siinä vain sanotaan, että naiset on ihan tyhmii ja huorii."

Mistä piireistä puhut? Feministipiireistäkö?

Anonyymi kirjoitti...

Ei hän voi feministipiirejä tarkoittaa, siellä kun ei tarvita mitään lähteitä, kunhan soopa on mahdollisimman miehiä halventavaa ja vihaavaa ja naisten ylivaltaa ja jumalaisuutta korostavaa.

- Vortac

Anonyymi kirjoitti...

ottamatta nyt kantaa onionin pätevyyteen lähdemateriaalina, itseäni huvittaa tämä atm:ien harrastama ratsastus ytm:ien miehuudelle rakentamalla maineella. eihän nimittäin atm eroa mitenkään halveksimistaan "naisista" sen suhteen, miten päättäväisesti tarttuu asioihin (esim omaan tilanteeseensa). oikeastihan naisissa on aikaansaavia ja ratkaisukeskeisiä yksilöitä siinä missä miehissäkin, sillä erolla että miehissä nämä yksilöt löytyvät yt-kategoriasta mutta naisissa todennäköisesti laajemmin eri tasoilta. atm siis tekee loogisen virheen samastumalla ytm:n voittoihin (koska olen mies säteilee muiden miesten kunnia myös minuun) ja toisen virheen haukkumalla naiset ryhmänä saamattomiksi (vaikka naisissa on atm:iä vastaava ryhmä saamattomia, on olemassa myös ytm:iä vastaava ryhmä aikaansaavia naisia).

Henry Laasanen kirjoitti...

Suomen Mad - Naistutkimus-lehti. What's the difference?

Anonyymi kirjoitti...

"Suomen Mad - Naistutkimus-lehti. What's the difference?"

Toinen ei enää ilmesty. :-(

Anonyymi kirjoitti...

tasan suhteet ja ihmisarvo. miksi eka linkki ei toimi mulla?

Anonyymi kirjoitti...

Epäilen nyt kyllä vähän, että tämä blogi on jonkun feministin pitämä. Niin hyvin toimii miessukupuolta vastaan.

Juho Autio kirjoitti...

"miksi eka linkki ei toimi mulla?"

Se johtuu vain suomi24:n (jatkuvista) ongelmista. Tuo linkki vie sinne keskustelupalstalle, mutta sama tuskainen takkuilu vaivaa usein myös suomi24:n treffipuolta.

Tai siis kaverit on mulle näin kertoneet...

Anonyymi kirjoitti...

"Niin hyvin toimii miessukupuolta vastaan."

Mitä vielä, tämähän on niitä harvoja paikkoja, joissa miehiä puolustetaan ja ymmärretään, eikä vain solvata ja syyllistetä.

2000-luvun modernin miehen ei tarvitse pyydellä anteeksi olemassaoloaan, vaan hän voi olla ylpeä miehisyydestään. Jos se ei jotain feminististä menneisyyden jätettä miellytä, niin mitä siitä.

anu kirjoitti...

Tuolla "miehiä vastaan toimimisella" kuvittelisin anonyymin tarkoittaneen sitä, että blogi antaa joko huonoja neuvoja miehille tai sitten huonon kuvan miehistä. Luultavimmin se tarkoitti molempia.

Henry Laasanen kirjoitti...

Ei tämä ole mikään propagandablogi, joka pyrkii antamaan jonkun kuvan miehistä tai naisista. Huonoja neuvoja ei anneta, eihän mistään muualta saa parempia nauvoja.

Kirjoittaja varmaan tarkoitti "miehiä vastaan toimimisella" sitä, että jos miehet avoimesti ja rehellisesti sanovat totuuden, niin naiset ovat hyvin hyvin vihaisia, eikä rehellisillä miehillä ole ruusuiset ajat naisrintamalla.

Pitäisi pitäytyä romantiikassa ja naisten ehdoilla toimimisessa, niin se antaisi miehistä positiivisen kuvaan. Omia oikeuksiaan peräävät miehet ovat kauhistus.