sunnuntaina, maaliskuuta 16, 2008

Länkyrä

Matti Nykänen Kanerva-kohusta: Akanlänkyrät haluavat julkisuutta.

Miespoliitikot taputtelivat salaa toisiaan olalle, uskoo Ilkka Kanervan tekstailun tuomitseva Naisasialiitto Unionin puheenjohtaja Veronika Honkasalo.

Väkisinmaattu munasolu:
Mies ampuu yhdessä siemensyöksyssä matkaan satoja miljoonia siittiöitä, jotka painavat täyttä höyryä naisen sisuksiin. Munasolu sen sijaan nököttää kiltisti paikoillaan, ihan kotosalla, munanjohtimen yläpäässä. Se miettii omiaan kaikessa rauhassa – kun sen kimppuun yks kaks tungeksii satapäin viuhuhäntiä hedelmöittämisen kiilto silmissä.
Mitä vaimot oikeasti tarvitsevat:
Britanniassa tehtiin äskettäin selvitys, joka paljasti, mitä vaimojen mielessä oikeasti liikkuu. Kyselyn mukaan noin puolet aviovaimoista jättäisi miehensä, jos heillä vain olisi siihen taloudelliset edellytykset.

28 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Dolls-tanssiryhmän vetäjä Johanna Tukiainen odottaa kuumeisesti ulkoministeri Ilkka Kanervan (kok.) yhteydenottoa.

- Haluaisin keskustella mielelläsi kanssasi. Ota yhteyttä, Johanna sanoo.

Hän kertoo itse lähettäneensä Kanervalle viestin, jossa pahoittelee sitä, että tekstiviestijupakasta nousi valtava kohu.

Arawn kirjoitti...

Ymmärtääkseni tuo munasolujuttu ei ole aivan noin vaan munasolu itsekin haluaa aktiivisesti tulla hedelmöitetyksi ja vaikuttaa hedelmöitymiseensä. En ole vielä perehtynyt aiheeseen, mutta olen joistain lähteistä lueskellut, että naisen suvunjatkamiselimet pystyisivät merkittävästikin vaikuttamaan sperman menestykseen ja siihen, mikä solu lopulta hedelmöittää munasolun. Ja että munasolu vetäisi siittiön sisäänsä eikä niin, että siittiö tunkeutuisi sen sisään.

Pitänee vielä perehtyä tarkemmin. Mielenkiintoinen aihe kyllä.

Panu kirjoitti...

Mutta nämä akanlänkyrät nyt tuovat itseänsä esille ja haluavat julkisuutta. Jos he eivät haluaisi julkisuutta, niin he olisivat pitäneet turpansa kiinni.

Kyllä se Matti Nykänenkin sentään toisinaan puhuu vankkaa asiaa.

Anonyymi kirjoitti...

Jep, typerinkin mies pystyy ajoittaisiin huippusuorituksiin. Mutta fiksuimmatkaan naiset.. no, odotan vieläkin tietoa naisten huippusaavutuksista.

"Länkyrä" on muuten vallan mainio termi, ja lisäänkin sen sanavarastooni. Ah, tällaisia sanoja ei ole koskaan liikaa - niin kuvaava, niin ytimekäs ja niin paljonpuhuva. Matti Nykästäkin täytyy välillä muistaa kiittää!

- Vortac

Anonyymi kirjoitti...

Arawnilla on vahva pointti. Kyseessähän on tyypillinen baariskene. Istukkaahan voitaisiin verrata baaritiskiin, johon munasolu siideriä siemaillen nojailee ja nokka pystyssä ympärilleen ylpeänä laiskasti silmäillen odottaa siittiöiden tulevan jonossa tyrkylle. Kyseenalaistan myös tuon munasolun "kiltteyden". Btw, munasolu päästää vain sen kaikkein voimakkaimman YTM-siittiön apajille ja sitten nielaisee sen sisäänsä.

Entä nuo kaikki muut, kiltit, kunnolliset ja vähemmän aggreessiiviset siittiöt, jotka myös olisivat halunneet tulla munasolun nielaisemiksi? Miten niille ATM-siittiöille käy? Tässä taisikin oikeastaan olla vahva MAT:n kytkentä biologiaan, ja myös naisen seksuaalinen valta pähkinänkuoressa ;)

Arawn kirjoitti...

Aimo annos: Oletettavasti kyllä aika monikin epäkelpo siittiö pääsee hedelmöittämään munasolun, jos ajatellaan, että jopa 1/3 raskauksista todellakin päättyisi spontaaniin keskenmenoon. Spontaani keskenmeno kun johtuu useimmiten siitä, että alkio on pahasti viallinen. Tietenkin osassa tapauksista vikaa on itse munasolussa tai alkio vahingoittuu ulkoisista syistä johtuen jo alkuvaiheessa (joko äidin syystä esim. alkoholin seurauksena tai jonkun muun ulkoisen tekijän, johon äiti ei voinut vaikuttaa), mutta ei liene uskottavaa, että vika olisi aina tässä päässä.

Arawn kirjoitti...

Aimoannos: Piti vielä huomauttamani, että munasolu ei todellakaan nojaile istukkaan ennen hedelmöittymistä. Hedelmöityminen tapahtuu munanjohtimessa ja istukan munasolu kasvattaa vasta päästyään hedelmöityksen jälkeen kohtuun asti. :)

Anonyymi kirjoitti...

Arawn, kiitos tarkennuksista.

Huomauttaisin kuitenkin, että sisään päässyt YTM-siittiöhän saattaa ollakin se epäkelpo, viinaa ja röökiä kiskonut kiehtova renttusiittiö, eikä se kiltti ja raitis ATM?

Passeleilla vertauksilla tuo munajohdin-jutskakin kyllä istuu kohtalaisesti tyypilliseen baariskeneen kun vähän käyttää mielikuvitusta ;)

Anonyymi kirjoitti...

Ike voisi lähettää Naisliitto Unionin hallituksen jäsenille isot mustat dildot, paristoja ja käyttöohjeen, jossa neuvotaan kaivamaan ainakin enimmät hiekat pois vaginasta ennen käyttöä ja löysäämään nutturaakin hiukan.

Puuttuen vain muutamiin NU:n femmareiden typeriin hallusinaatioihin:

4. Mitä pidätte raskauttavimpana asiana Kanervan tapauksessa?
"Meillä on juuri keskusteltu eduskunnan tasa-arvoselvityksestä ja tasa-arvon toteutumisesta politiikassa. Sitten tulee tällainen tapaus, ja se yritetään nähdä ihan erillisenä koko tästä keskustelusta!"


Mitä tämä "tapaus" siihen muka liittyy? Ei yhtään mitään! Korkeintaan siten, että on syytä selvittää onko miespoliitikolle sallittua olla seksuaalisestikin kiinnostunut nuoremmasta naishenkilöstä, joka työskentelee muualla kuin yhteiskunnan huipulla.

"pidän tuomittavana myös sitä, että lähetellään työkännykästä eroottiselle tanssijalle, huomattavasti nuoremmalle henkilölle tekstiviestejä."

Ike voisi kyllä maksaa puhelinlaskut, jos työkännykän käyttösopimuksessa näin on ministereille sanottu. Nainen oli eroottinen tanssija. So? Onko se NU:n femmareille syy lyödä häneen stigma? Eikö hän toteuttanut vapaata naiseuttaan? Entä jos hän olisi ollut balettitanssija?

Nainen oli nuorempi. So? Eikö hän ollut täysi-ikäinen? Mikä siinä on, että Keski-ikäinen Mies on noille femmareille se Saatana maan päällä? Tyhmä kysymys tietysti. Feminismihän on miesvihan ja hallusinaatioiden cocktail..

NU:n tai muiden femmareiden on hallusinaatioistaan huolimatta myös täysin turhaa edes yrittää ottaa mitään sukupuolinen häirintä -aspekteja mukaan. "Olen varma, että naiset pystyvät sanomaan, mikä on häirintää tai milloin kohtelu tuntuu häirinnältä.", sanoo V. Honkasalo jopa itsekin.

Vaikka nutturakaartin utopioissa miehen katsekin on häirintää jos katseen kohde niin sattuu päättämään, niin edes siitäkään ei tässä siis ollut kyse. Tanssijanainen ei missään vaiheessa ole sanonut kokeneensa Iken viestejä negatiivisena asiana, vaan päin vastoin. Nainenhan sanoi juuri myös, että: "Jos olisimme molemmat sinkkuja, niin tilanne olisi todennäköisesti edennyt treffeille ja olisi voinut tapahtua jotain vakavampaakin. Hän kehuu Ikeä erittäin sharmantiksi ja miellyttäväksi mieheksi, jonka teot puhuvat puolestaan."

10. Uskaltaako sitä nyt nuorena naisena olla enää ollenkaan tekemisissä miespoliitikkojen kanssa?
- Kyllä varmasti uskaltaa. Mutta niin kuin sanoin, varmaan naiset joutuvat aina kahteen kertaan miettimään ja punnitsemaan omaa toimintaansa.


Ensinnäkin on melko varmaa, että kyseinen nainen toimi varsin harkitusti, mutta vaikka ei olisikaan, niin NU:n vaatimus on varsin kuvaava. Täysi-ikäiset naiset joutuvat siis miettimään ja ja harkitsemaan omaa toimintaansa. Epistä! Maailmassa on virhe! Yhyy-yhyy. Ei naisilta voi sellaista vaatia!

12. Olisiko ehkä syytä lähettää vielä jotain muitakin vaatekappaleita Kanervalle?
- Me seuraamme nyt, miten keskustelu tästä etenee ja pohdimme hallituksessa, olisiko tarvetta tehdä vielä muutakin.


Jos Ike nyt lähettää äkkiä koko NU:n hallitukselle dildot, niin ehkä Ike unohtuu, tilanne rauhoittuu, NU:n hallituksen nutturakokouksessa kuuluu vain tasainen rauhoittava surina ja Tulva-lehteen tulee dildojen koeajoraportti.

Juho Autio kirjoitti...

Noista Tukiaisen kommenteista pisti silmään perustelut Iken "sharmikkuudelle":

Historia puhuu puolestaan. Hänellä on ollut erittäin näyttävän näköisiä naisia.

Siis naisen kiinnostuksen perusteena on muiden naisten kiinnostus.

Arawn kirjoitti...

Aimoannos: Se röökaava renttu-YTM on ehkä sosiaalisesti riskaabeli, mutta geneettisesti menestyjä eli siksi kannattavampi sijoitus hedelmöittymismielessä kuin ATM...

Juho Autio kirjoitti...

Kai se hedelmöittävä siittiö sentään on automaattisesti hyväkuntoinen, urheilullinen tyyppi. Uimari, tai sanokaamme jääkiekkoilija, koska kilpailussa tarvitaan kovia olkapäitäkin.

Ja baaridaami päästää mieluiten sisäänsä urheilijan. Kaikkein mieluiten jääkiekkoilijan.

Näin selittyy myös huomattava osa keskenmenoista; väkivaltainen jääkiekkoilijasiittiö pahoinpitelee baaridaamimunasolua.

Anonyymi kirjoitti...

Unionissa ollaan näköjään reilusti ikärasisteja. Lisäksi ollaan ylpeitä puoluerajat ylittävän hyväsisko-verkoston luomisesta ja pyritään kontrolloimaan vastakkaisen sukupuolen edustajien (lakien ja järjestyksen rajoissakin pysyvää) seksuaalielämää.

Tässä maassa on tärkeämpiäkin asioita kuin aikuisten ihmisten väliset tekstiviestit. Minulle ainakin on aivan sama, vaikka naisministerit lähettelisivät tekstiviestejä nakupojille. Ei se niiden kompetenssia enää minun silmissäni enempää laskisi.

Naisasialiitto Unioni on täynnään roskaväkeä, jota ei tässä maassa enää tarvita.

Anonyymi kirjoitti...

Arawn, onko munasolukin noin laskelmoiva? Asiasta täytyisi olla tutkimus, jossa kartoitettaisiin dokaavien ja röökaavien renttuYTM-siittiöiden aikaansaaneiden hedelmöittymisten laatu verrattuna kilttien ATM-siittiöiden aikaansaannoksiin.

Ja eikö asia ole päin vastoin?
Röökaava renttu-YTMsiittiö on geneettisesti luuseri, mutta sosiaalisesti menestyjä?

Anonyymi kirjoitti...

Puolan entinen pääministeri: internet pornoa, ei äänestämistä varten

Anonyymi kirjoitti...

Solusosiologi H. julkaisee kirjan "Munasolujen seksuaalinen valta". Munasolut raivostuvat: meitä esineellistetään! Siittiöillähän se kaikki valta on! Alemman tason siittiöt naureskelevat internetissä.

Anonyymi kirjoitti...

Hyvä, että munasolujen uhriutumisprosessi saatiin näin katkaistua alkuunsa jopa ennen kuin Munasoluliitto Unionia ehdittiin perustaa - Munasolujärjestöjen Keskusliitosta, MoniKa-Munasolut ry:stä ja Munasolututkimuksen Laitoksesta jne. puhumattakaan.

Kohta munasolu olisi tilanteesta riippuen julistettu vain sosiaaliseksi konstruktioksi ja Kia Munavia Kakka-ahonlaita olisi perustanut Pornomunasoluakatemian siittiöiden verorahoilla.

Johtuuko tämä nuorten munasolujen fasistisesta pahuudesta?

Arawn kirjoitti...

Aimo annos: Jos luonteella on mitään tekemistä geenien kanssa, silloin sosiaalinen menestys voi osaltaan juontua geeneistä. Naisen joka tapauksessa kannattaa valita jälkeläisilleen mahdollisimman menestynyt mies isäksi.

Anonyymi kirjoitti...

Jep, typerinkin mies pystyy ajoittaisiin huippusuorituksiin. Mutta fiksuimmatkaan naiset.. no, odotan vieläkin tietoa naisten huippusaavutuksista.

Tässä voisi heittää, että Matti Nykäsellä on mieserityistä tietoa ja että hän on siksi Matti Nykäsenäkin useimpia naisia fiksumpi. ;)

Panu (toiselta koneelta kirjautumatta)

Anonyymi kirjoitti...

Offtopiccina päivän Tärkeät ja valmiiksi Asenteelliseet (varsinkin otsikointi) Talousuutiset - suoraan Pravdasta:

Pravdan naistoimittaja Katarina Baer floodasi sunnuntain päätteeksi kerralla kunnon setin, joka Pravdan mielestä olikin sitten se mitä kannattaa Pravdan etusivulla mainita taloudesta. Noihin feministeille oleellisiin ja tärkeisiin TalousUutisiin verrattunahan on sivuasia se, että esim. Italia myy lentoyhtiönsä Alitalian.

Naisten pääsy pörssiyhtiöiden huipulle on hidastumassa Suomessa

Ruotsi lässähti niin kuin Suomi

Tanskan teollisuus kampanjoi lujasti

Norja täytti korkeat naiskiintiöt

Anonyymi kirjoitti...

Tuurna peruu puheitaan Kanervasta

"- Ei hän missään nimessä sanonut tai luvannut pystyvänsä hankkimaan töitäni eduskuntaan, korjasi Tuurna IS:lle sunnuntai-iltana."

"Tuurna kertoi IS:lle viime viikolla, että Kanerva olisi tässä tilanteessa lähennellyt häntä ja yrittänyt jopa väkisin suudella.

- Ei se sellaista ollut. Se oli vain normaali gentlemannin tapa antaa suukko poskelle hyvästellessään, Tuurna toteaa nyt."

Anonyymi kirjoitti...

Honkasalo paljastaa ikärasisminsa paheksumalla sitä, jos vanhempi miespoliitikko lähettää viestejä nuoremmalle naiselle. Moralisoitavaa ei oikein voi repiä siitäkään, että kyseessä on tanssijatar, sillä mikäs vika siinä ammatissa olisi? Ennakkoluuloisuutta ja ahdasmielisyyttä feministeiltä, tuttuun tyyliin.

Hän on myös väärässä sen suhteen, että moista käytöstä ei muka suvaittaisi vanhemmille naispoliitikoille. Sitähän taas viikonloppuna iltapäivälehdistä ylisti, kuinka hienoa on, että julkisuudesta tunnetuilla, keski-iän ylittäneillä naisilla on suhteita nuorempiin miehiin. Kun ikäero menee niinpäin, se on yksinomaan loistava asia, mutta jos mies on vanhempi, kaikki onkin pielessä.

Juho Autio kirjoitti...

Tuurna peruu puheitaan

Onko tässä nyt jatkuvasti surkeaa iltapäivälehtidzurnalismia vai arpovatko nämä tukiaiset ja tuurnat tosiaan päivän mielipiteensä feelispohjalta? Vielä yksi päivä otsikoissa?

Anonyymi kirjoitti...

Jos sen munasolun hedelmöittäminen onnistuu vain öyhögeeniseltä siittiöltä, mistä tämä ATM-lauma sitten on siinnyt? ;)

Anonyymi kirjoitti...

"Tuurna peruu puheitaan Kanervasta"

Alkaa tulla lunta tupaan feministimafialle.

Katainen on nössö, joka feministimafian lietsoman hysterian ja sen kourissa olevan lehdistön painostuksen alla nopeasti taipui puolustamisen sijaan syyttämään ja haukkumaan oman puolueensa ministeripoliitikkoa. Pääministeri Vanhanen toimi ryhdikkäästi.

Miespoliitikot taputtelivat salaa toisiaan olalle, uskoo Ilkka Kanervan tekstailun tuomitseva Naisasialiitto Unionin puheenjohtaja

Jonkinlainen täysin virallinen Hyväveli-verkosto olisi kieltämättä vihdoin perustettava suojelemaan miehiä natsistisen feministimafian hyökkäyksiltä ja jatkuvilta oikeusvaltion pilareita kaivavilta pyrkimyksiltä tuomita keski-ikäiset miehet julkisuuden avulla ilman oikeudenkäyntejä vrt. Vesa Keskisen ja "kalapuikkoviiksimiesten" tapaukset.

Nuo Kataisen kaltaiset nuoremmat miespoliitikotkin ja myös toimittajat tulevat vielä ymmärtämään asioiden todellisen laidan kun tulevat keski-ikään.

En ymmärrä, miten tuollaisia feministisiä selviä mafiajärjestöjä voidaan demokraattisessa maassa tukea myös verovaroin?

Anonyymi kirjoitti...

Olisi hupaisaa, jos nuo femininatsit joutuisivat postituskampanjan kohteeksi, ossa heille postitettaisiin erillisissä kirjeissä muutamat tuhanne käytetyt kalsarit. Saisivat maistaa omaa lääkettään.

Vastaavan dildoöähetyskampanjan ne kyllä yrittäisivät kääntää omaksi edukseen kirkumalla kuinka ovat aivan ilman omaa syytään joutuneet kauhean seksuaalisen hyökkäyksen kohteeksi, joka edellyttää lisää miehiä rankaisevaa lainsäädäntöä yms. Mutta kalsarijupakka viittaisi liian suoraan heidän omaan tempaukseensa, että samanlainen kirkuminen tuskin onnistuisi.

Anonyymi kirjoitti...

Panu - kiitos jälleen, juuri tuota yritin ikäänkuin tässä ilmaista hivenen leikkisästi, mutta en osannut laittaa sitä sanoiksi. Sinä sen sanoit. :)

Feministikitinästä: "Nainen oli nuorempi. So? Eikö hän ollut täysi-ikäinen? Mikä siinä on, että Keski-ikäinen Mies on noille femmareille se Saatana maan päällä? Tyhmä kysymys tietysti. Feminismihän on miesvihan ja hallusinaatioiden cocktail.."

Jeps, tätä itsekin ihmettelen. Että ei riitä, että nainen on täysi-ikäinen, jotenkin se, että iässä on ERO siten, että mies on vanhempi, on jotenkin täysin ylittämätön punainen vaatekaapillinen feminatseille..

Olisi mukava tietää perustelut tähän, tosin. Toisaalta voisi olla hyväksikin, jos nuoret naiset pakotettaisiin suhteisiin nimenomaan nuorten miesten kanssa, niin moni ATM:kin saisi..

Meinaan, nuorissa miehissä on vähemmän YTM-kamaa, koska miehillä statuksen kehittäminen syö työtä ja vuosia, kokemusta ja vaivannäköä - YTM:Ksi ei synnytä, YTM:ksi tullaan!

Näinollen ujot 17-vuotiaat pojat saisivat sitten omanikäisiltään eukoilta piparia, koska ne eukot eivät enää voisikaan naida ylöspäin, tai naida ylhäälläpäin..

Jos 17-vuotiaat eukot eivät voisikaan enää peuhata kolmi-nelikymppisten kanssa, heidän olisi kai pakko ottaa omanikäisiään tai nuorempia miehiä kumppaneikseen, ja niinpä eräs suuresti syrjitty ryhmä, eli teini-ikäiset ATM:t olisivat ainakin lähempänä piparinsaannin mahdollisuutta.

Toisaalta tässä on kyllä selvä kaksinaismoralisminsa, niinkuin kaikessa naisen toiminnassa, joka ihmissuhteisiin ja miesten tasa-arvoon liittyy; ensin huudellaan että hyyyii vanha ukko pääs panemaan nuorta eukkoa, eihän se käy - mutta sitten juuri nämä huutajat itsekin tavoittelevat nimenomaan vanhempia, isomman statuksen äijiä petikumppaneikseen. Ehkä siinä ollaankin vain kateellisia siskoille, jotka saivat ison statuksen miehen kellistettyä, kun itse ei olla pystytty moiseen.

- Vortac

Anonyymi kirjoitti...

Jorma lausahti viisaasti: "Hän on myös väärässä sen suhteen, että moista käytöstä ei muka suvaittaisi vanhemmille naispoliitikoille. Sitähän taas viikonloppuna iltapäivälehdistä ylisti, kuinka hienoa on, että julkisuudesta tunnetuilla, keski-iän ylittäneillä naisilla on suhteita nuorempiin miehiin. Kun ikäero menee niinpäin, se on yksinomaan loistava asia, mutta jos mies on vanhempi, kaikki onkin pielessä."

Tässä tiivistyy niin kauniisti se kaksinaismoralismi, jota feministit, ja 'hyödylliset idiootit', sekä yleensäkin naiset jopa tietämättäänkin tai ainakin ajattelematta harrastavat kaikessa sukupuolittuneessa.

Juuri tämä Orwellin ennustama "KAIKKI OVAT TASA-ARVOISIA, MUTTA NAISET OVAT TASA-ARVOISEMPIA KUIN MIEHET"..

Siihen kaksoispuheeseen (doubletalk) törmää joka hiton paikassa, kaikissa aiheeseen liittyvissä alueissa.. koko feministinen ajattelu on täynnä tätä rusinapulla-ajattelua, ja tavallinen kadun-nainenkin on yleensä ehdollistunut/ehdollistettu ajattelemaan juurikin näin räikeän ristiriitaisesti, mutta naiset kun pystyvät olemaan kahta vastakkaista mieltä yhtaikaa näkemättä siinä mitään ristiriitaa, niin naiset eivät tietenkään näe tällaisessa mitään kummallista.

Voidaan yhtäaikaa väittää tukevamme tasa-arvoa, ja että miehet ja naiset ovat samalla viivalla, sekä sanoa, että on paha asia jos vanhat miehet tykkäävät nuorista naisista ja hyvä asia, jos vanhat naiset tykkäävät nuorista miehistä.

Naiset ovat kyllä tässä hämmästyttäviä, heitä ei logiikan puute koskaan estä ajattelemasta jotakin asiaa totena. Tai koskaan en ole havainnut sen ainakaan ketään estäneen, ainakaan jos moisesta ajattelutavasta on ollut jotakin etua naiselle, naisille tai naiseudelle. (mitä se sitten lieneekin)

- Vortac