keskiviikkona, huhtikuuta 09, 2008

Neitsytkoulu

4D: "Neitsyyden menettäminen merkitsee minulle astumista miehuuteen ja tunnetta siitä, että olen normaali ja kuten kaikki muutkin." Avoin ja herkkä dokumentti 26-vuotiaan Jamesin henkisestä ja fyysisestä matkasta kokeneiden seksuaaliterapeuttien opastamana Aquarionissa, neljän kuukauden mittaisessa "rakkauden ja johtajuuden" koulussa Amsterdamissa. James kuuluu siihen neljään prosenttiin väestöä, joka on neitsyt vielä saavuttaessaan 25 vuoden iän. Dokumentti."

Keskustelut Muropaketissa ja Demissä.

Pari videonpätkää dokumentista Youtubessa ja parodia päälle.

205 kommenttia:

«Vanhin   ‹Vanhempi   201 – 205 / 205
Mikko Ellilä kirjoitti...

Anonyymin postaamasta wikipedia-artikkelista:
While females aged 13–17 masturbated almost once a day on average (and almost as often as their male peers), adult women only masturbated 8–9 times a month, compared to the 18–22 among men.

...

It appears that females are less likely to masturbate while in a heterosexual relationship than men. Popular belief asserts that individuals of either sex who are not in sexually active relationships tend to masturbate more frequently than those who are; however, much of the time this is not true as masturbation alone or with a partner is often a feature of a relationship. Contrary to conventional wisdom, several studies actually reveal a positive correlation between the frequency of masturbation and the frequency of intercourse.


Tämä kaikki on mielestäni intuitiivisesti uskottavaa, siis sekä em. masturbointifrekvenssit että masturbaatiofrenkvenssin positiivinen korrelaatio yhdyntäfrekvenssin kanssa.

Syynä tähän korrelaatioon on se, että libidoltaan heikommat ihmiset harrastavat molempia vähemmän kuin libidoltaan vahvemmat.

Mikko Ellilä kirjoitti...

Ilmari sanoi...
Eivät kaikki naiset todellakaan pidä runkkailua ällöttävänä.

En moista väittänytkään. Sanoin, että jotkut tai jopa monet naiset, ei kuitenkaan läheskään kaikki naiset. Monet naiset kokevat, että mies ikään kuin hyljeksii naista vetäessään käteen naisen panemisen sijasta. Tämä on tietysti kohtuullisen looginenkin ajatus silloin, kun nainen nimenomaan olisi halunnut miehen panevan häntä.

Jotkut naiset kuitenkin pitävät ällöttävänä jopa sitä, että mies säännöllisesti vetää käteen esim. 2-5 kertaa viikossa joutuessaan olemaan viikkokaupalla ilman pillua vasten omaa tahtoaan. Tätä en käsitä. Eihän se miehen runkkaaminen ole keneltäkään naiselta pois, jos se mies olisi runkkaamisen sijasta/lisäksi suostunut antamaan naisille munaa.

On aivan eri asia, että puutteessa elävä, miehen vähäisistä seksihaluista kärsivä nainen kokee miehensä itsetyydytyksen loukkaavaksi. Tässä tilanteessa nainen ajattelee: Jos sulla kumminkin seisoo ja sua panettaa, mix sä et pane mua? Mix sä oot mieluummin yksin suihkussa itsesi kanssa kuin sängyssä mun kanssa?



Ilmari sanoi...
Jotkut jopa kiihottuvat runkkaamisen seuraamisesta ja ällöttävää olisi vain esim. se, jos mies runkkaisi naisen läsnäollessa naisen tietämättä.

Määrittele "naisen läsnäollessa" ja "naisen tietämättä". Monet naiset voivat kokea ällöttäväksi sen, että mies yksin suihkussa ollessaan vetää käteen naisen ollessa samaan aikaan kotona (ja erityisesti naisen ollessa itse halukas seksiin). Onko se "naisen läsnäollessa" runkkaamista, että mies runkkaa suihkussa naisen ollessa olohuoneessa/makuuhuoneessa? Onko se "naisen tietämättä" runkkaamista, jos mies runkkaa suihkussa kertomatta siitä oma-aloitteisesti naiselle, mutta kuitenkin kysyttäessä kertoo totuuden?



Ilmari sanoi...
Ei minulla ole mitään havaintoa siitä, miten monella on lerpsahtanut tai tullut liian aikaisin, mutta osuudet voivat olla yllättävänkin suuria.

Puhutko nyt taas ekoista kerroista, jotka olivat tämän viestiketjun alkuperäinen aihe?

Vai puhutko aikuisten, seksuaalisesti kokeneiden miesten erektiohäiriöistä tai ennenaikaisesta ejakulaatiosta vakituisissa parisuhteissa tai uusissa seksisuhteissa - joko yhden yön suhteissa tai uuden vakituisen parisuhteen alkaessa?



Ilmari sanoi...
Tietoa asiasta voi saada yllättävällä tavalla mm. niin, että nykyinen kumppani keskustelee ongelmista naispuoleisten ystäviensä kanssa ja saa kerättyä tietoa esim. liian nopeasti tulleista tai potenssiongelmista kärsivistä miehistä. Jostain kumman syystä naiset juoruavat tällaisista henkilökohtaisista asioista toisilleen usein mielellään. Sen sijaan miehet harvemmin kommentoivat kumppaniaan vastaavalla tavalla ystävilleen.

Tämä on totta. Hyvä esimerkki tästä on Rosa Meriläinen, joka Hesarin kolumnissaan äskettäin sanoi keskustelleensa monien ystävättäriensä kanssa heidän miestensä potenssista.

Anonyymi kirjoitti...

ohho, kommenttiketju on nyt kahdella sivulla. onkohan ensimmäinen kerta..

jape: "Eli nyt tarraudut yhteen sanaan "koskaan" ja sen kannustaman ykittäisesimerkin ja yksittäisen onnistumisen voimauttamana röyhistelet onnistuneena rintojasi?"

röyhistelytulkinta on ihan omasi. minua ei mitenkään voimauta onnistuminen sellaisessa hommassa, joka on ylipäätään naisille helppoa. (no, ainakin hetkellisesti helppoa. pitkän suhteen luominen lienee kaikille jokseenkin vaikeaa.)

"tikka: "kirjoitinko omasta onnistuneesta pokauksestani vastauksena lord boredomille?"

No kenelle ja miksi sen sitten teit?"

kaikille ja jo KAHDESTI selittämästäni syystä. enää kolmatta kertaa en jaksa samaa asiaa selittää, joku vastuu se on lukijallakin.

"tikka: "tai yleisemmin että atm:ien pitäisi pokailla naisia SIKSI, KOSKA iskeminen on minultakin kerran onnistunut?"

Jos et tehnyt sitä siksi, niin miksi sen sitten teit?"

siis minkä? kertomisen? siinä tapauksessa ks. edellinen kohta.

"Mistä ihmeen virhetulkinnastani?"

no siitä samaisesta tulkinnasta, että neuvon iskemään naisia koska minultakin on miehen iskentä onnistunut.

"Niin mikä nyt olisi osunut arkaan paikkaan? Herjauksesi?
Mihin reaktioon viittaat?"

kenties se sinua häirinnyt pokailuneuvoni. haluttomuutesi ymmärtää rakentavia toimintaehdotuksia, niiden kärjistäminen ja vääristely sekä samoissa väärinkäsityksissäsi päättömänä pyöriskely kertovat mielestäni jonkinlaisesta negatiivisesta reaktiosta, 'pillastumisesta'. jos asia olisi sinulle neutraali, lukisitkin ehkä tekstini etkä vain ampuisi takaisin vääristeltyjä tulkintoja ja tyhjiä kysymyksiä. olet kuin 3-v jape äidin kanssa kaupassa, potkien ja sätkien ilmaisemassa ettet halua siirtyä pois karkkihyllyiltä.

"tikka: "jos kerran suhderintamallasi on hiljaista, niin saanko kysyä japen pokaus-/vonkausrintamasta?"

Saahan sitä kysyä."

no, jape, oletkos pokaillut naisia viime aikoina? millaisin tavoin ja tuloksin?

"tikka: "minua saa kyllä auttaa ymmärtämään.."

Voisiko tämä onnistua?"

jos ryhdistäydyt hieman niin ehkä se saattaisi onnistua.

Jape kirjoitti...

tikka: "olet kuin 3-v jape äidin kanssa kaupassa, potkien ja sätkien ilmaisemassa ettet halua siirtyä pois karkkihyllyiltä."

Nyt sanoit ikävästi, tuli oikein paha mieli :(

Anonyymi kirjoitti...

jape: "Nyt sanoit ikävästi, tuli oikein paha mieli :("

et kai ole tosissasi? katso nyt hieman keskustelutyyliäsi ja mieti, millaisen kuvan siitä saa. tuollainen uhmakkuus ei ole muuta kuin lapsellista.

«Vanhin ‹Vanhempi   201 – 205 / 205   Uudempi› Uusin»