torstaina, helmikuuta 05, 2009

Miesten asema huolettaa

Miehillä muutosremontin aika:
Naiset ovat sopeutuneet muuttuneeseen maailmaan paremmin, ja monelle perinteistä annettujen roolien perään itkeville miehille ei ole enää mitään roolia tällaisessa yhteiskunnassa.

Ilman että ymmärtää aloittaa itsessään isohkon sisäisen muutosremontin. Olutpullot ja pleikkarit sivuun ja miettimään oikeasti mitä pitäisi elämällään tehdä. Soturit ja kankeat, narsistiset äijämäisyydet ovat katoavaa evoluutiota. Nyrkillä ja rakenteellisella väkivallalla tätä miehelle omaa paikkaa ei modernissa maailmassa enää oteta.

Naisten älykkyys on kokonaisuudessa huomattavasti korkeampi kuin miesten, joista löytyy sitten harvoja tosi älykkäitä.
Miten niin äijämäisyys on katoavaa evoluutiota? Ainakaan seksuaalivalinta ei tue tuota väitettä.

Miesten asema Suomessa huolettaa – Vasemmistoliitto heräsi

10 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Kulttuurievoluutio, jonka saavutuksista mekin saamme nauttia keskuslämmitetyissä taloissamme, on poikkeusyksiliöiden ansiota. Heistä n. 95 % on ollut miehiä. Yhteiskunnan mukavuudet on tehty lähinnä naisten miellyttämistä silmällä pitäen. Naiset ottavat nämä sivilisaation "itsestäänselvyydet" annettuina eivätkä ymmärrä, että jos valkoinen heteromies poistuisi näyttämöltä, seurauksena oli paluu kivikauteen ja afrikkalaisiin savimajoihin.

Anonyymi kirjoitti...

Hyvinvointiyhteiskunnan palvelut on suunnattu ensisijaisesti naisille, heitä myös tuetaan jatkuvasti eri tavoin, koko tasa-arvopolitiikka on ollut naisasiapolitiikkaa tähän saakka. Helppohan siinä on olla ja sopeutua. Miehille ei ole tukea, on vain jatkuvasti kasvava määrä ristiriitaisia vaatimuksia.

Kuka muuten on itkenyt "perinteisten miesten roolien" perään, mitä ne sitten ovatkaan? Kumma, miten miehiltä vaaditaan taas muutosta, kun taas naisilta sitä ei saa vaatia, vaan naisten on kelvattava sellaisenaan.

Olisi syytä tämänkin aivopierun päästäjän tajuta, että miehet ovat miehiä, eivät jotain naisten halpakopioita, ja heidät on sellaisina hyväksyttävä ja heitä tasa-arvoisesti kohdeltava.

Anonyymi kirjoitti...

"Vasemmistoliitto käsittelee tulevassa miespoliittisessa ohjelmassaan näitä asioita, mutta yhtä lailla siinä tullaan ottamaan kantaa muun muassa kaupallistuneen seksin, ja pornon vaikutuksesta käsitykseen inhimillisestä läheisyydestä."

Äärifeminististä höttöä siis tiedossa. Onnetonta ja surkeaa.

Jape kirjoitti...

Minusta tuolta Turunsanomien profeministi meihen mieliåpiteeltä putoaa pohja jo kättelyssä, kun kirjoittaja ämmämäisesti pojittelee ja puhuu "itskemisestä", vaikka kyse on olemassa olevan todellisen onggelman esiin nostamisesta.

"Naisten älykkyys on kokonaisuudessa huomattavasti korkeampi kuin miesten, joista löytyy sitten harvoja tosi älykkäitä."

Heh heh hee - juu juu. Nähtävissä oleva maailma ja pääosan kaikesta kehittämisestä on tehneet miehet. No juu, tietenkin hallitseva patriarkaatti sortaa naisia ja antaa Nobel-palkinnotkin vain (ansiottomasti tietenkin) miehille pääasiassa.

"Useat eri alojen tutkijat ovat esittäneet, että miessukupuoli on tulevaisuudessa väistyvä sukupuoli. Elämä jatkuu ja etenee ihan hyvin ilman suurinta osaa nykymiehiäkin."

Jaa jaa, no nämä tutkijat lienevät jo, tai pian ovat virattomia. Näin höpöjä puhuva, todellisuudesta irrallaan oleva henkilö tulisi ohjata hoitoon.

Anonyymi kirjoitti...

"Useat eri alojen tutkijat ovat esittäneet, että miessukupuoli on tulevaisuudessa väistyvä sukupuoli. Elämä jatkuu ja etenee ihan hyvin ilman suurinta osaa nykymiehiäkin."

Jari Kaskipeltoa emme jää kaipaamaan. Elämä jatkuu ja etenee ihan hyvin ilman häntäkin.

Anonyymi kirjoitti...

"Useat eri alojen tutkijat ovat esittäneet, että negridirotu on tulevaisuudessa väistyvä rotu. Elämä jatkuu ja etenee ihan hyvin ilman suurinta osaa negridejäkin."

Anonyymi kirjoitti...

Minusta tuntuu että kirjoittaja tarkoitti lähinnä valkoista miestä. Eläköön tuleva ihana ählämien ylivalta!

Anonyymi kirjoitti...

Ei varmaan ollut yllätys, että tuo terminologia on käytössä aina kun mies uskaltaa vähänkin mainita että kenties miehilläkin voisi olla hiukkasen ongelmia elämässä.

Ei femakkojen ja valtaapitävien retoriikka sen kummoisempaan pysty. Eivät he halua tai kykene näkemään tavallisen miehen ongelmia, koska valtaapitävä on toki statukseltaan korkea ja varakas, ja nainen ei koskaan myöskään joudu tällaisia ongelmia kohtaamaan omalla kohdallaan.

Jorma on aivan oikeassa jälleen kerran, samoin Jape.

Mutta älkäämme olko yllättyneitä - kyllähän se oli jo kokemuksesta tiedossa, että aina kun joku kehtaa vähänkin koettaa hamuta edes murusia naisten omimasta tasa-arvosta miehillekin tai mainita miten helvettiä tavallisen miehen elämä on, tulee heti kitinä-, vellihousu-, mammari-, nössö-, ämmä-, neiti-, ja itkijä-retoriikkaa tuutin täydeltä.. ehkä tämä on sitten sitä 'tulta munille'.

- Vortac

Anonyymi kirjoitti...

Jari itse on varmaan niitä tavallista älykkäämpiä miehiä.

Anonyymi kirjoitti...

Ilmeisesti poliisi, armeija ja turvallisuusalan yritykset pitäisi lakkauttaa. Eihän nyrkkejä heiluttelevilla soturiäijillä tee yhtään mitään tässä uudessa, uljaassa maailmassamme.