keskiviikkona, kesäkuuta 03, 2009

Häiritsevä tuijottelu

Poliisikoulutuksen seksuaalinen häirintä tarkkailussa
Naiset olivat kohdanneet häirintää useammin kuin miehet. Esimerkiksi häiritsevän tuijottelun kohteeksi oli joutunut lähes joka viides kyselyyn vastanneista naisista.

Lola Wallinkoski: Ahdistelijoille litsari poskelle

Käsikynkkää

Freddy Van Wonterghem:
Johanna Korhonen: suosittelisitko omille lapsillesi prostituoidun ammattia?

Vastaus: Klassinen kysymys, en tietenkään, on paljon muutakin mikä ei toivoisi lapsilleen, esimerkiksi lesbous tai homous joskus vain käy niin, minä en siitä huolimatta hylkäsin jälkikasvuni vaikka niin kävisi.

31 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Jos joku mustapintainen mamumies tykkäisi käydä huorissa niin olisi ihan kiva nähdä mitä halla-aho-hakaristi-miesasiamies-mamukriitikot siihen sanoisivat. Nyt kun asiasta puhuu pyhän erehtymättömän halla-aho-puolueen pyhä erehtymätön ulkomaalaisvahvistus niin miesasia-natsit ovat sen edessä aivan polvillaan.

Anonyymi kirjoitti...

Anonyymi, jos yrität antaa ymmärtää, että suunnilleen kaikki miesasiamiehet olisivat Halla Ahoa kannattavia tai maahanmuuttajavastaisia, niin käsittääkseni erehdyt. Kyseessä on kaksi erilaista ideologiaa, joiden kannattajakuntien leikkaus on melko pieni suhteelliselta osuudeltaan.

Homo

Kaulaliina kirjoitti...

No mutta Homo, yritähän nyt ymmärtää että pieniä tyttöjä vituttaa kun argumentit loppuvat kesken. Sitten huudetaan, sitten itketään, sitten aletaan mököttää, sitten tarjotaan seksiä, sitten kerjätään, sitten keksitään uusi harrastus. Vasta sen jälkeen saa olla rauhassa.

Anonyymi kirjoitti...

Anonyymi sanoi...
"Jos joku mustapintainen mamumies tykkäisi käydä huorissa niin olisi ihan kiva nähdä mitä halla-aho-hakaristi-miesasiamies-mamukriitikot siihen sanoisivat."

- eihän tuo olisi ollenkaan mielenkiintoista, vaan mielenkiintoista olisi kuulla, mitä punavihreä monikultturistifeministi siihen sanoisi

Anonyymi kirjoitti...

Aivan turha ja typerä yritys niputtaa "halla-aholaiset" ja miesten ja lasten ihmisoikeuksia ajavat tahot yhteen.

Kyseessä onkin vain tyypillinen alhainen harhautusyritys tyyliin "naisiin ja lapsiin kohdistuva väkivalta".
Halla-aholta ei lapsen ja miehen( kin) ihmisoikeuksia esiintuovia puheenvuoroja kuule.

Mikko kirjoitti...

"Jos joku mustapintainen mamumies tykkäisi käydä huorissa niin olisi ihan kiva nähdä mitä halla-aho-hakaristi-miesasiamies-mamukriitikot siihen sanoisivat."

- eihän tuo olisi ollenkaan mielenkiintoista, vaan mielenkiintoista olisi kuulla, mitä punavihreä monikultturistifeministi siihen sanoisi"

Tai homosta, joka käy maksullisisssa miehissä, tai lesbosta, joka käy maksullisissa naisissa.

Anonyymi kirjoitti...

Täällä kaikki ovat Matti Vanhasia mielipiteineen. Säälittäviä vitsinikareita.

Jorma kirjoitti...

"häiritsevän tuijottelun"

Eikö poliisien pidä oppia tarkkailemaan ympäristöään?

"Täällä kaikki ovat Matti Vanhasia mielipiteineen."

Sinäkin siis olet sellainen.

Anonyymi kirjoitti...

Satun muuten tietämään punaviher-akselilta erään varsin mojovan ja verraten uskomattoman seksiskandaalin, jossa riittäisi äimisteltävää keltaiselle lehdistölle pidemmäksikin aikaa. Tosin saattaa olla, että lehdet ryhtyisivät itsesensuuriin tai eivät uskaltaisi ottaa riskiä siitä, että syyllistyisivät kunnianloukkauksiin tai yksityiselämää koskevan tiedon levittämiseen.

En kyllä aio itse paljastaa asiaa missään nimessä, mutta punavihreidenkin kannattaisi miettiä räyhäyksessään sitä, että kaikki eivät ole yhtä valmiita salaamaan asioita kaksinaismoralismin hengessä.

Homo

Anonyymi kirjoitti...

Kaulaliina: :-)

Homo: Jos asia vuotaisi julkisuuteen muualta, kuinka paljon paskaa kyseisen lehden toimittajat joutuisivat syömään muiden toimittajien toimesta.

Anonyymi kirjoitti...

Älä nyt Homo suotta pihtaile, Suomessahan ollaan totuttu jo kaikenlaiseen!

Anonyymi kirjoitti...

En usko, että Suomessa olisi totuttu ihan tämän tasoiseen juttuun.

Homo

Anonyymi kirjoitti...

Sitä mehevämpi juttu! Voithan kenties paljasta sen vihjailuiden kautta. Kerro vaikkapa mitä Anni Sinnemäki tai Oras Tynkkynen ei tehnyt? Mikä on punan osuus, Väestöliiton "seksikkäin meppi-ehdokas" ei kuitenkaan?

asdfg kirjoitti...

Täytyy sanoa, että Freddyn vastaveto oli aika häijy, sekä hyvässä että pahassa. Tuohon ei varmaan ole enää paljoa vastaan sanomista.

Anonyymi kirjoitti...

Antiikin Roomassa oli muuten joitain varsin meheviä seksiskandaaleja, jotka olivat skandaaleja tai ainakin paheksuttuja jopa aikalaistensa silmissä.

En väitä, että tietämäni tapaus olisi nyt samaa kaliiberia kuin jotkut pahimmat antiikin Rooman seksiskandaalit, mutta antiikin Rooman seksiskandaalit antavat kuitenkin jonkinlaista kontrastia siitä, että Suomessa ei ole tosiaankaan totuttu mihin hyvänsä seksiskandaaleihin. Jos Ilkka Kanervan ja sen Uivelon väliset pikkutuhmat tekstiviestit saavat kansalla pullakahvit väärään kurkkuun, johtavat median ajojahtiin ja ministerin eroon, niin voi vain miettiä mihin johtaisivat oikeat seksiskandaalit. En osaa itsekään arvioida lopputulosta kovin täsmällisesti, mutta se tuskin olisi asianosaisille kovin mukava. Ja korostan sitä, etten myöskään missään nimessä aio olla sellaista aiheuttamassa tai sotkeutumassa juttuun.

Ja vaikka en säälisi edes muita ihmisiä (oikeasti jo säälin vuoksi en tule paljastamaan tietojani asiasta), niin tämän luokan tiedon vuotamisessa olisi minulle suuri henkilökohtainenkin riski saada erilaisia kostotoimia tai muita ongelmia niskaansa. Varmastikin monilla riittäisi kiinnostusta myös tiedon vuotajan selvittämiseksi.

Tulee mieleen eräästä puolueesta vasemmiston suunnalta, kuinka eräs tuntemani henkilö erehtyi mielipidekirjoituksessaan vain kritisoimaan asiallisesti ja suhteellisen lievästi puolueensa silloisen puheenjohtajan linjaa. Sen jälkeen alkoikin tulla tappouhkauksia yms kivaa.

Sinällään tosin arvelen ainakin jossain määrin samankaltaista herkkua niin arkaluontoisten asioiden, kuin kostotoimienkin suhteen olevan monessakin puolueessa. Tosin arvelen, että tietämäni seksiskandaali on silti poikkeuksellisen mojova tyypillisiin seksiskandaaleihin verrattuna.

Homo

Anonyymi kirjoitti...

Eräs minusta vielä kohtuullisen lievä seksiskandaalihan oli muuten jokin aika sitten muistaakseni Vasemmistoliitossa. Vasemmistoliitto hankkiutui kuitenkin käsittääkseni ehdokkaasta eroon vähin äänin. Vasemmistoliiton päätöstä saattoi edesauttaa myös se, että kyseisellä ehdokkaalla oli muistaakseni ainakin jossain määrin huumemyönteisiä sanomisia netissä.

Minusta tuo oli suhteellisen lievä tapaus mm. sen takia, että kyse ei ollut kovinkaan merkittävästä poliitikosta, "paljastunut" teko ei ollut sinällään erityisen poikkeuksellista (eiköhän aika suuri osa naisista ole käyttänyt ainakin joskus sentään vähintään pieniä dildoja ja osa toisen naisen kanssakin, vaikka useimmat poliitikkonaiset eivät ehkä kuitenkaan ole pistaneet puuhistaan kuvia kaikkien katseltavaksi nettiin) jne.

Toinen hieman vastaava pienehko seksiskandaali oli muistaakseni se, että joku Kristillisdemokraattien ehdokas paljastui (entiseksi?) pornotähdeksi. Tässäkin tapauksessa kyse taisi olla sen verran pienen kaliiberin poliitikonalusta, että tuskin olisi ilman skandaaliakaan tullut valituksi.

Homo

Anonyymi kirjoitti...

Tai no, olihan siellä Miffyllä nyt kuvat uudelleen tarkistaessani nyrkkinaintiakin ja genitaalilävistyksiäkin, mutta eiköhän tällainenkin ole nykyään jo suhteellisen arkipäiväistynyttä tiedostavissa (tm) piireissä.

Anonyymi kirjoitti...

Ja pääsihän Rakel Liekki demarien kolumnistiksi ilman suurempia skandaaleja.

Homo

Anonyymi kirjoitti...

Ja sarjassamme lieviä skandaaleja, eikös RKP:llä joku miesavustaja saanut kenkää (ja sitten pian uuden palkkauksen) käyttäydyttyään joillain tapaa lievästi sopimattomasti, Keskustassa on sen ex-missukan edesottamukset yksityiselämässään (joihin tangentiaalisesti liittyen olen kuullut erään juorun, josta olisi kuulemma paljon ennen poliitikkouraa raportoitu jossain lehdissäkin), se joku naisten rikollisjengia perustamassa ollut naisehdokas, Vanhasen useammat toilailut yksityiselämässään jne.

Eli kyllähän näitä lievähköjä skandaaleja tuntuu löytyvän suunnilleen mistä tahansa puolueesta silloin tällöin.

Homo

Anonyymi kirjoitti...

Nyt kyllä Homo vihjaat jo hiukan tarkemmin, täytyyhän tällekin palstalle saada lukijoita ja näkyvyyttä. Veikkaan että kyseessä oli homopedofilia.

tympeäNörttö kirjoitti...

Lööpeissä ja skandaaleissa minua aina mietityttää, että kiinnostavatko ne ihmisiä todella, vai puhutaanko niistä vain siksi että niistä puhutaan? Ihan yhtä naurettavaa on yrittää muka vastustaa skandaaliuutisointia. (Tai sitten olen sekä kauhean apaattinen elämän suhteen ja moraalilta löyhä, kun en keksi, miksi muut ovat aina niin innoissaan lukemassa ja kommentoimassa juoruja.)

Loppujen lopuksihan voittaja ei ole se rehdein, vaan se, joka ei jäänyt kiinni. :/

Mikko kirjoitti...

[url]http://www.dailymail.co.uk/femail/article-1190675/Youve-got-want-girls-Stop-whining-Has-feminism-women-unhappy-THIS-certainly-will.html[/url]

Anonyymi kirjoitti...

Skandaaleissa on usein kyse petoksesta ja valehtelusta, häpeästä ym. ihmisyyteen liittyvästä. Tables are turning. Ne ovat omiaan luomaan draamaa. Paljastamaan ihmisen. Näytelmiä ne on.

Homo, voisit aivan hyvin vähän vielä raottaa esirippua näytelmääsi. Se kiinnostaa varmasti.

:a]

Anonyymi kirjoitti...

"En kyllä aio itse paljastaa asiaa missään nimessä"

Epäreilua!

Vortac kirjoitti...

Jos 'ahdistelijoille' annetaan 'litsari poskelle', niin mitäs sitten tehdään heille, jotka antelevat litsareita poskille? (jos nyt oletetaan vaikka että litsari kohdistuu syyttömään)

Mikä on rangaistus litsarinviljelijöille?

Koetan lähinnä havainnollistaa, kuinka väkivalta ratkaisuna johtaa aina ongelmiin, ja väkivalta pitäisi jättää äärimmäiseksi ja vihoviimeiseksi ratkaisuksi, jota ei käytetä kuin aivan ultimaalisessa hätätilanteessa.

- Vortac

Vortac kirjoitti...

Homo, asia ei henkilökohtaisesti meikäläistä erityisemmin kiinnosta, mutta on aika huonotapaista kiusata ihmisiä ensin kertomalla, että sinulla on salaisuus, ja sitten hehkuttamalla, miten mehevä ja hedelmäinen se on, ja sitten jättää se paljastamatta tai kertomatta siitä mitään olennaista.

Siis tuo on aika moraalitonta toimintaa, vaikka tietenkin aika lievässä määrin. Kiusaamista se pienikin kiusaaminen on.

- Vortac

Vortac kirjoitti...

Eli koetin tuossa lähinnä sanoa, että jos et aio paljastaa jotain salaisuutta, älä kerro, että sinulla edes on jotain salaisuutta. Miksi edes mainita asiasta, jos et aio sitä paljastaa? On kuin kiusaisit kissaa pienellä narun päässä olevalla herkulla, jota pidät kuitenkin aina kissan ulottumattomissa.

Parempi olisi tällaisissa tapauksissa (salaisuuden säilymisenkin kannalta), jos et olisi edes kertonut sinulla mitään 'tietoja' olevankaan.

- Vortac

Vortac kirjoitti...

Tuli muuten mieleen vielä tuosta litsarijutusta, että eikös litsari poskelle sitten ole ahdistelua ja väkivaltaa?

- Vortac

Vortac kirjoitti...

Ja vielä sen verran, että haluavatko naiset sitten olla tasa-arvoisia vai eivät? Jos he vetävät litsaria poskeen, saako mies vetää naisen poskeen samanlaisen läväytyksen vastapainoksi? Vai onko miehen oltava taas 'ahdistelijanakin' (mitä se sitten ikinä naisten kielessä nykyisin tarkoittaakaan) 'herrasmies' ja omaksuttavat epätasa-arvoinen sääntö numero 1: "Naista ei saa lyödä"...

Kaikki ovat tasa-arvoisia, mutta toiset ovat tasa-arvoisempia kuin toiset..

- Vortac

Anonyymi kirjoitti...

"Tuli muuten mieleen vielä tuosta litsarijutusta, että eikös litsari poskelle sitten ole ahdistelua ja väkivaltaa? "

hotspankinggirls.com


Bmad

Anonyymi kirjoitti...

Minusta Homon on kerrottava mehevä juttunsa, tasa-arvon vuoksi!