perjantaina, heinäkuuta 10, 2009

Loppu juoksulle

Suomen inttiin uusi käytäntö: juokseminen loppuu

Haluatko raskaaksi? Mene sänkyyn ruman miehen kanssa!

Miksi sinkkunaiset haluavat palan varattua miestä?

Vihreä profeetta ajaa taksilla ilmastoseminaariin

13 kommenttia:

Jorma kirjoitti...

Kuopion toimialajohtajan lähestymiskielto pysyi hovissa

Anonyymi kirjoitti...

En tiedä, miten Kasvi taksilla ajelu liittyy Laasasen agendaan. Ainakaan se ei liity muihin täällä näkemiini merkintöihin, jotka kommentoivat tuota blogin otsikkoa.

Luultavasti Kasvi pistää järkevänä miehenä liikkumistavat Helsingissä seuraavanlaiseen järjestykseen ekologisuuden mukaan: oma auto, taksi, joukkoliikenne, omat jalat. Jos on paljon menoa ympäri kaupunkia vaihtoehdoiksi jää kaksi ensimmäistä.

Mutta ehkä Kasvi vain on laiska ja tekopyhä. On sekin mahdollista.

tikka kirjoitti...

ihmettelen tuota juttua hyvännäköisten miesten huonosta spermasta.. tai ei siinä mitään, sperma voi olla huonoa jos niin todetaan (luulisi tosin että sperman laatua olisi tutkittu ihan ihmisilläkin, ei vain selkärangattomilla). sen sijaan tutkijan selitys vaikuttaa kummalta; muistaakseni siittiöitä laukeaa joitain miljardeja kappaleita joka ejakulaatiossa. olisi kummaa että niitä tarvitsisi erityisesti säästellä, etenkin kun jo yksikin riittää hedelmöittämään munasolun. olisikohan jokin järkevämpi selitys olemassa; ehkä komeat miehet ovat dna:ltaan jo niin "ääripäätä", että sikiön epämuodostumien mahdollisuus kasvaa. tämän riskin välttääkseen naisen keho saattaisi hylkiä komean miehen siittiöitä, ikään kuin tulikokeena. miehellä ei pitäisi olla mitään syytä hillitä hedelmöittämiensä munasolujen määrää!

Anonyymi kirjoitti...

Akuliina on naurettava median myötäkarvaan silittämä apurahakapinallinen, tulevien aikojen omahyväinen "Gutmensch".

Anonyymi kirjoitti...

"En tiedä, miten Kasvi taksilla ajelu liittyy Laasasen agendaan. Ainakaan se ei liity muihin täällä näkemiini merkintöihin, jotka kommentoivat tuota blogin otsikkoa."

Niin ehkä Laasanen voisi itse selittää? Mikset linkkaa tasapuolisuuden vuoksi oikeistokeskusta-poliitikkojen rötöstelyjä ja muita edesottamuksia tänne?

Anonyymi kirjoitti...

"sen sijaan tutkijan selitys vaikuttaa kummalta; muistaakseni siittiöitä laukeaa joitain miljardeja kappaleita joka ejakulaatiossa. olisi kummaa että niitä tarvitsisi erityisesti säästellä, etenkin kun jo yksikin riittää hedelmöittämään munasolun. olisikohan jokin järkevämpi selitys olemassa; ehkä komeat miehet ovat dna:ltaan jo niin "ääripäätä", että sikiön epämuodostumien mahdollisuus kasvaa. tämän riskin välttääkseen naisen keho saattaisi hylkiä komean miehen siittiöitä, ikään kuin tulikokeena. miehellä ei pitäisi olla mitään syytä hillitä hedelmöittämiensä munasolujen määrää!
"

Hyvin sanottu.Antaa vain mielikuvituksen lentää, sillä myöskin tämän blogin ylläpitäjällä se on lentänyt ihan kirjallisuudeksi asti vaikka onki täyttä fiktiota perusteluineen.

Fairy

MikkoAP kirjoitti...

""sen sijaan tutkijan selitys vaikuttaa kummalta; muistaakseni siittiöitä laukeaa joitain miljardeja kappaleita joka ejakulaatiossa. olisi kummaa että niitä tarvitsisi erityisesti säästellä, etenkin kun jo yksikin riittää hedelmöittämään munasolun. olisikohan jokin järkevämpi selitys olemassa; ehkä komeat miehet ovat dna:ltaan jo niin "ääripäätä", että sikiön epämuodostumien mahdollisuus kasvaa. tämän riskin välttääkseen naisen keho saattaisi hylkiä komean miehen siittiöitä, ikään kuin tulikokeena. miehellä ei pitäisi olla mitään syytä hillitä hedelmöittämiensä munasolujen määrää!
"

Hyvin sanottu.Antaa vain mielikuvituksen lentää, sillä myöskin tämän blogin ylläpitäjällä se on lentänyt ihan kirjallisuudeksi asti vaikka onki täyttä fiktiota perusteluineen.

Fairy"

n. 200 miljoonaa siittiötä per "mälli", jos miehellä ei ole ongelmia siittiötuotannossa. Montakohan ihmistä tutkimukseen edes osallistui. Tämän kun ymmärtää niin on selvää, että vain äärimmäisen pieni prosenttiosuus siittiöistä koskaan saa edes tilaisuutta hedelmöittää. Uskoisin, että järkevin selitys on, että tutkijalla on liian suppea data ja/tai on tulkinnut sitä väärin.

Fairy taasen ei ole pätevästi perustellut juuri mitään.

Anonyymi kirjoitti...

"Montakohan ihmistä tutkimukseen edes osallistui."

0 kpl.

MikkoAP kirjoitti...

"Tutkimustulokset on todennettu vasta kanoilla ja kaloilla, mutta tutkijat uskovat samojen lainalaisuuksien pätevän myös ihmisiin."

ja

"0 kpl."

Joo, oikeassa olet. :D En viitsinyt edes lukea juttua kokonaan, kun se näytti niin selvästi otsikoidon toivossa tehdyltä roskalta.

Anonyymi kirjoitti...

Study: Treating Some Women Well Causes Negative Response

Sperm Travels Faster Toward Attractive Females

In search of the Swedish soul

"An examination of the Swedish soul must begin, I’m afraid, with sex. Not Volvo, not IKEA, not Alfa Laval nor H&M. "

"A young woman gave me a thoughtful answer and so I asked her, "What are you looking for in a husband?" Without batting an eye or pausing for thought, she answered: "Three things. One, he must be good in bed. Two, he must be a good father. Three, when we divorce, he mustn't be bitter."

I've tried this story out on all sorts of Swedes, and all ages, and they laugh a bit self-consciously and nod and say, "That's true," or "I'm afraid so.""

"Mind you, this generation is different in that it doesn't mate for love but for pleasure. The students here are big on one-night stands with people they barely know. (Their mothers and fathers are rather appalled.)"

"In short, a woman is almost as free as a man. Divorce is nothing to fear. The money and house will be divided equally without the need for an expensive divorce lawyer. Most divorced women sail happily along with no great financial worries, with a caring state ready to prop them up if something gives way."

"Sweden has long been seen as a cultural backwater in Europe. "

Zacke kirjoitti...

http://www.ilkka.fi/Article.jsp?article=433677

Anonyymi kirjoitti...

Täällä onkin näköjään sivuttu osaa näistä jo aiemmin tässä keskustelussa, mutta ajattelin kantaa oman korteni kekoon:

Sperm Travels Faster Toward Attractive Females

Attractive Males Release Fewer Sperm

Wealthy men give women more orgasms

Function of female orgasm

Sperm competition

Homo

Anonyymi kirjoitti...

"Fairy taasen ei ole pätevästi perustellut juuri mitään.
"

Olen kyllä perustellut kantani erittäin selkeästi joskus aiemmin ja nyt en enää viitsi. Perusteluni kumosi koko hölyn pöly kirjan aivan täysin toisaalla.

Fairy