perjantaina, lokakuuta 08, 2010

Miespäivät

Tampereen miespäivät

Valtakunnanärsyttäjä

Are men being robbed of their masculinity?

Men’s Rights Manifesto

Huippujohtajien tuottavuuserot ovat tähtitieteellisiä

TV-uusinta vinkki Anja Snellman: saanko esitellä. "Naiset hallitsevat mieheiä seksillä". SuomiTV la klo 10.00 ja su klo 23.00

63 kommenttia:

Homo kirjoitti...

Kotkotkot:

Megaluokan aloite: Maailman naisille miljoonia kännyköitä

...
mWomen-aloitteella kännykkäomistuksen sukupuolikuilu haluaan puolittaa kolmessa vuodessa. Britannian entisen pääministerin Tony Blairin vaimon Cherie Blairin ja Yhdysvaltain ulkoministerin Hillary Clintonin tähdittämällä aloitteella tähdätään 150 miljoonan kännykän saamiseksi naisille ympäri maailmaa.
...
Osana aloitetta kehitetään erityisesti naisille suunnattu hinnasto ja suunnitellaan naisille suunnattua kännykkää. Aloitteeseen sisältyy myös neuvontaa miehille, jossa heille kerrotaan positiivisista puolista, jotka kytkeytyvät naisten puhelimen omistukseen.
...

Anonyymi kirjoitti...

Naisopiskelijan seksilista levisi maailmalle: "Kaduttaa"

http://www.iltalehti.fi/ulkomaat/2010100812486025_ul.shtml

Anonyymi kirjoitti...

The official fuck list

Homo kirjoitti...

Millainenkohan arvostelu tulisi tuolle nartulle, jos hänen seksipartnerinsa arvostelisivat hänet rapostissa. Ainakaan pärstäkerroin ei ole mikään kovin kummoinen, enkä hämmästyisi, jos narttu olisi maannut kuin kuollut lahna ja haissut mädälle kalalle:

Karen Owen PowerPoint Thesis – Duke F… List

Karen F. Owen Pictures

Tosin, jos nuo uhrit tekisivät tuollaisen raportin, niin se olisi varmaan suunnilelen naien raiskaus ja erittäin tuomittavaa, toisin kuin tuon naisen toiminta, joka on suunnilleen uhri tehtyään raportin ja laitettuaan sen nettin jakoon.

Homo kirjoitti...

Minusta tässä on aika tiivistetyssä muodossa narttulogiikan eräs ydinopinkappale:

Kun mies hankkii Thaimaasta vaimon itselleen, joka ottaa eron heti kansalaisuuden saatuaan, on mies sika ja hyväksikäyttäjä. Kun nainen hankkii Gambiasta miehen itselleen, joka ottaa eron heti kansalaisuuden saatuaan, on mies sika ja hyväksikäyttäjä.

Homo kirjoitti...

Eikös Suomeenkin ole uunniteltu tämänsuuntaista lainsäädäntöä?:

School dinner lady in 'grooming for sex' row with education chiefs after giving pupil a BISCUIT

Homo kirjoitti...

The Playground Gets Even Tougher

Homo kirjoitti...

What Ever Happened to the Vikings?

Ile kirjoitti...

Nuoret miehet suurena apuna saattohoidossa

http://yle.fi/alueet/lahti/2010/10/nuoret_miehet_suurena_apuna_saattohoidossa_2043726.html

Jorma kirjoitti...

Anna Kontulassa on paljon hyvää, mutta hänellä on omat sokeat pisteensä. Ne johtuva siitä, ettei hän ole onnistunut irrottautumaan feminismin taakasta täysin.

Jorma kirjoitti...

Sukupuolivammaisuus

Panu Horsmalahti kirjoitti...

Hallitus ei puutu naisten väkivaltaan

Homo kirjoitti...

Tänään Neloselta klo 23:55 tulee 4D: Varaäiti vai rakastajatar?:

Mikä saa miehen haluamaan kumppanikseen naisen, joka voisi iän puolesta olla jopa hänen äitinsä? Tilastojen mukaan avioliitossa elävistä brittinaisista neljäsosalla on nuorempi aviomies. Dokumentissa selvitetään, ovatko tällaiset suhteet yhtä satua vai onko rakkaudella hintansa.

Homo kirjoitti...

Kansanparantaja vankilaan seksuaalisesta hyväksikäytöstä

Homo kirjoitti...

Poliisi selvitti pahoinpitely- ja ryöstösarjan: Tekijöinä 11-13-vuotiaat tytöt!

Homo kirjoitti...

Teinitytöt hakkasivat 14-vuotiaan ja tehtailivat myymälävarkauksia

He kaatoivat tytön maahan, repivät tyttöä hiuksista sekä löivät ja potkivat tätä eri puolille kehoa. Uhri sai sai pahoinpitelyssä useita ruhjeita päähän ja vartaloonsa.

Pahoinpitely kesti tyttöjen mukaan jopa 40 minuuttia.
...
Lisäksi samaan rikossarjaan liittyi myös toinen pahoinpitely, johon osallistui myös 18-vuotias tyttö. Hän oli ainut tytöistä, joka tuomittiin ehdolliseen vankeuteen.

Pahoinpitely tehtiin Vaasanaukiolla toukokuussa 2009. Asialla oli kaksi tyttöä kolmannen seuratessa vieressä.

Tytöistä täysi-ikäinen oli hermostunut, kun aukiolla seisonut nainen ei ollut tarjonnut hänelle tupakkaa. Hän löi naista muovipuollalla päähän niin voimakkaasti, että pullo rikkoutui ja uhri kaatui maahan. Hän alkoi kuristaa uhria, jonka aikana hänen alaikäinen kaverinsa repi uhria vaatteista. Uhrin päätä hakattiin myös katuun pahoinpitelyn aikana.

Kolmas tyttö varasti vielä naisen laukun.
...

Homo kirjoitti...

Tänään muuten kakkosella Hullu juttu -ohjelmassa psykologi Hannele Törrönen ihmetteli sitä kuinka erilaiset naisjärjestöt kautta linjan yrittivät vastustaa sitä, kun hän tutki naisten aggressiivisuutta.

Jorma kirjoitti...

"Hannele Törrönen ihmetteli sitä kuinka erilaiset naisjärjestöt kautta linjan yrittivät vastustaa sitä, kun hän tutki naisten aggressiivisuutta."

Eihän siinä ole oikeastaan mitään ihmeellistä. Samalla tavalla katolinen kirkko hyökkäsi aikanaan Galilein kimppuun. Femakkofundamentalistit puolustavat uskoaan fanaattisesti.

Raadollisemmalla tasolla kyse on rahasta ja vallasta, eikä suinkaan mistään pyyteetttömästä yrityksestä vähentää (edes naisiin kohdistuvaa) väkivaltaa.

Jorma kirjoitti...

Hurja väite: tyttölapsien vanhemmat eroavat todennäköisemmin!

"Amerikkalaisen ekonomisti Steven E. Landsburg on esittänyt hurjan väitteen, jonka mukaan tytöt ovat rasite avioliittomarkkinoilla. Hänen mukaansa tytöt pienentävät uudelleenavioitumisen mahdollisuutta sekä laskevat myös uuden liiton onnistumisprosenttia."

"tyttölapsien äidit eroavat todennäköisemmin koska tietävät, etteivät joudu olemaan tyttölapsen kanssa yksinäisiä tai ilman apua. Koska he eivät tarvitse aviomiestä niin paljon, he eivät myöskään todennäköisesti ota vastaan mitä tahansa kohtelua niin helposti kuin poikalapsien äidit."

Homo kirjoitti...

Lapsettomat miehet joutuivat työttömiksi isiä useammin

Suomi hakkasi Ruotsin tasa-arvovertailussa

Homo kirjoitti...

Moilasen Manifesti 20. [Suomi on] Feminismin takapajula!

Panu Horsmalahti kirjoitti...

Huomioita seksin puutteesta

Homo kirjoitti...

Tässä jutussa haiskahtaa osittain oikeuden perusteluidenkin kohdalla jonkinlainen banaanivaltioihin kuulustava noitaoikeudenkäyntimentaliteetti, jossa aikuiset naiset eivät muka ole oikeasti käytöksestään vastuussa, jos alkaakin jälkeenpäin kaduttaa. Ja vaikka naiset olisi muka katseella jotenkin loihditti, niin luulisi loihtimisen tehon laskeneen viimeistään kotona, eikä pysyneen aktiivisena niin, että on palannut vielä kymmeniä kertoja uudelleen seksiä harrastamaan. Ja tuskin tällaiset perustelut menisivät läpi, jos joukko aikuisia miehiä kertoisi naisen tällä tavalla "hyväksikäyttäneen" heitä:

Kansanparantaja sai seksiä hypnoosin avulla

Keski-Pohjanmaan käräjäoikeus on tuominnut 61-vuotiaan veteliläisen kansanparantajan ja jäsenkorjaajan 1 vuoden ja 9 kuukauden ehdottomaan vankeusrangaistukseen seksuaalisesta hyväksikäytöstä. Jutussa oli asianomistajina neljä naista, jotka ovat joutuneet tahtomattaan sukupuoliyhteyteen opettajansa kanssa hoitosuhteen aikana, kukin 5-30 kertaa. Hoitoihin ja koulutukseen, joita parantaja nimitti oikeudessa "laiskan miehen hieronnaksi" on sisältynyt suuseksiä, ryhmäseksiä, puhelinseksiä sekä tavanomaisia yhdyntöjä parantajan kanssa.
...
Naiset kertoivat suostuneensa seksiin vapaaehtoisesti, mutta seuranneensa tapahtumia kuin ulkopuolelta. Oikeus totesi, että hypnoosin avulla naiset saatiin suostumaan jopa ryhmäseksiin, johon he muuten eivät olisi normaalissa valvetilassa suostuneet.
...
Osan naisista hän sai tulemaan mukaan kursseille, joilla opeteltiin iltaisin "laiskanmiehenhierontaa". Naisten kertoman mukaan opettajan silmät muuttuivat tilanteessa oudoiksi ja vangitseviksi.
...

Panu Horsmalahti kirjoitti...

OkCupid: Gay Sex vs. Straight Sex

Jorma kirjoitti...

"Naiset kertoivat suostuneensa seksiin vapaaehtoisesti, mutta seuranneensa tapahtumia kuin ulkopuolelta."

Tällaisesta siis seuraa ehdotonta?

"Jutussa oli asianomistajina neljä naista, jotka ovat joutuneet tahtomattaan sukupuoliyhteyteen opettajansa kanssa hoitosuhteen aikana, kukin 5-30 kertaa."

Tahtomattaan, mutta vapaaehtoisesti?

Parasta taitaisi olla, jos ko. naiset pistettäisiin holhoukseen. Ei heillä näytä olevan kykyä huolehtia itsestään.

Jorma kirjoitti...

David Arquette confirms split from Courteney Cox and admits to fling... claiming 'it made me feel pretty manly'

Demi Moore ja Ashton Kutcher tykkäävät kimppakivasta?

Taitaa koko "puuma-ilmiö" olla pelkkää puppua.

Homo kirjoitti...

Panu, ottamatta muuten asiaan kantaan, niin tuon OkCupidin väite siitä, että keskimäärin homoillakin olisi vain 6 seksipartneria kuulostaa minusta erittäin epäuskottavalta ainakin miesten osalla ja samalla kyseenalaistaa muidenkin tietojen uskottavuuden.

Homo kirjoitti...

Jorma, minusta tietyt kohdat tuossa oikeuden päätöksessä tuovat mieleen noitaoikeudenkäynnit, jossa syytettiin pahalla silmällä katsomisella noitumisesta tai pauloihin saattamisesta. Hieman samalla tavalla tulee mieleen Afrikassa edelleen harrastetut noitavainot, joissa sukupuolielinten pienentämisestä syytettyjä tai muita noitia tapetaan vuosittain tuhansittain:

Koro

Genital retraction syndrome 1

Genital retraction syndrome 2

Tosin ilmeisesti Afrikassa pyörii oikeasti muti-poppamiehiä, jotka vievät irroitettaessa vielä tyypillisesti eläviltä uhreilta erilaisia elimiä, kuten sukupuolielimiä:

Medicine murder

Homo kirjoitti...

"Miehisyyden mallia pitäisi monipuolistaa"

Mikko Ellilä kirjoitti...

http://www.menaiset.fi/artikkelit/ihmiset/art954-Jippu--Lastenkoti-oli-hyva-paikka.html

Yläasteella vuosien kätketty raivo lopulta kulminoitui. Jippu alkoi juoda, sekoili päivät aseman nurkilla ja nukkui yönsä milloin missäkin. Koulussa hän kävi satunnaisesti, sai väkivaltaisia kohtauksia ja söi eristyksissä opettajien huoneessa.

Jipun elämä muuttui entistä itsetuhoisemmaksi. Hän viilteli itseään, hautoi itsemurhaa ja käyttäytyi holtittomasti.

– Jo 13–14-vuotiaana minulle kehittyi voimakkaita, vaikeita miessuhteita. Miehiä oli joka sormelle, kaikki itseäni vanhempia, sillä joka tapauksessa hain heistä turvaa.

Panu Horsmalahti kirjoitti...


Sex in America: New Stats!

Anonyymi kirjoitti...

http://www.bbc.co.uk/news/world-europe-11493157

"Latvian man shortage leaves women lost for love

Two decades after Latvia shook off Soviet communist rule, the country's women have survived the transition to capitalism better than men - they are better educated and are less likely to die young. But a high male mortality rate means for many women, it is hard to find a partner.
...
Agris Rieksts, a 28-year-old software engineer, says there is still a macho culture in Latvia which encourages risky behaviour, such as fast driving, smoking and especially heavy drinking."
...
"The smartest girls are alone. The really beautiful girls are alone - if they are smart," Dace says.

"They want to find partners who are equal to them."


Eli vaikka miehiä ei riitä kaikille, silti on parempi olla yksin kuin nyssykän kanssa.

Jorma kirjoitti...

"Miehisyyden mallia pitäisi monipuolistaa"

Entäs naisellisuuden mallia?

"siinä sinänsä ole mitään pahaa, että naiset kiinnostuvat useammin hoitoalasta ja miehet teknisistä aloista."

Nykyisessä tasa-arvopolitiikassa tätä pidetään pahana.

"Jos mies omii kritiikittömästi sen mieskuvan, mikä yhteiskunnassa on vallalla tai mitä mieskulttuuri ylläpitää, niin elämä voi käydä ahtaaksi."

Mikä helvetin mieskulttuuri? Nämä "mieskulttuuri" tai "poikakulttuuri" ovat vain sanoja, joiden tarkoituksena on sälyttää vastuu kaikista miesten kohtaamista ongelmista heidän omaan niskaansa.

Todellisuudessa mitään tällaisia kulttuureja ei tietenkään edes ole olemassa, sillä miehet ja pojat eivät elävät ihan samassa kulttuurissa naisten ja tyttöjen kanssa. Vastuu on siis yhtä lailla heidän.

"Hän harmittelee myös sitä, että usein mies- ja naiskeskustelu kääntyy tarpeettomaksi me vastaan he -asetelmaksi.

- Kyse on kuitenkin ihmisistä ja ihmisten välisestä tasa-arvosta."

Vaan kun ei ole. Näiden puheiden ainut tavoite on se, että estettäisiin miehiä ajamasta omaa etuaan, kun samanaikaisesti valtion tasa-arvokoneisto ajaa naisjärjestöjen ohjelmaa ihan sellaisenaan eteenpäin.

Homo kirjoitti...

Taiwan aikoo sallia pienet bordellit

Homo kirjoitti...

Femakkojen vaginamonologi on saanut Suomessakin kilpailijan:

Supermenestynyt penistemppushow tulee ensimmäistä kertaa Suomeen

Vortac kirjoitti...

"Miehisyyden mallia pitäisi monipuolistaa"..

Taas tätä korulausahtelua, joka ei kestä syvempää tarkastelua. Mutta voidaanpahan sanoa, että kyllä ollaan miestenkin ongelmiin puututtu.

Minkä takia naiset piti VAPAUTTAA 'naisen roolista', mutta miesten kohdalla 'miehen mallia monipuolistetaan'? Kuka päättää, MITEN sitä 'monipuolistetaan'?

Eli sama vanha miehen rooli-niminen haarniska pakotetaan miehille, mutta sitten vain hieman hienosäädetään sitä "monipuolistamalla" sitä (mitä tämä edes käytännössä tarkoittaa?)..?

Naisen sen sijaan pitää saada vapaasti vaikka murhata omat lapsensa ilman seurauksia!

Mitään miehen mallia (mitä tämäkin on sitten tarkoittavinaan) ei pidä mitenkään 'monipuolistaa' (sama kysymys tähänkin kohtaan).

Vaan miehillekin on turvattava sama oikeus olla IHMINEN, niinkuin naisellekin. Mies pitää vapauttaa miehen roolista yhtä lailla, kuin nainen on vapautettu naisen roolista! Mikään vähempi ei kelpaa.

Naiset voivat käyttää housuja, pukeutua bisnespukuihin ja mennä armeijaan, käyttää tietokoneita, tykätä animesta, urheilusta ja oluesta.

Mutta edelleenkään mies ei voi millimetriäkään astua naisen pinkkiin hameiseen reviiriin.

Mieheltä kielletään siis vähintäänkin puolet ihmisyydestään, ja siitäkin puoliskosta annetaan näkyä vain mielivaltaisen oloiset alueet jokapäivän elämässä.

Olisi siis parasta, jos mieskin vapautettaisiin olemaan ihminen - ja tällä tavalla mieskin sitten voisi valita, mitä osaa itsestään milloinkin ilmaisee. Välillä on paikallaan ilmaista maskuliinisuutta (kuten parinmuodostuksessa), välillä taas on ihan tilanteeseen sopivaa ilmaista feminiinisyyttä (kuten herkässä luovuudessa tms.) ..

Nainen voi vapaasti ilmaista mitä tahansa puolta itsestään - maskuliinista, feminiinistä tai 'inhimillistä'. Miehelle on jätetty vain maskuliinisuus, vaikka kaikissa miehissä on sekä maskuliinisuutta että feminiinisyyttä.

Ei ole ihme, jos itseensä kuuluvan olennaisen puolen tukahtuminen yhteiskunnan ja ympäristön vaatimusten seurauksina aiheuttaa sitten kaikenlaisia ikäviä purkautumisteitä, kuten väkivaltaisen humalassa riekkumisen (mitäs siitä naisen raivosta onkaan sanottu..?) tms.

Tasa-arvoista olisi, jos sekä miespuolisessa, että naispuolisessa kehossa elävät ihmiset saisivat olla ensisijaisesti ihmisiä, ja vasta toissijaisesti miehiä ja naisia.

Nyt miehet on pakotettu olemaan -vain- miehiä, ja naiset taas suorastaan jumaloivat omaa naiseuttaan, niin että ovat ihmisyytensä suorastaan unohtaneet.

- Vortac

Vortac kirjoitti...

Minusta on muuten huolestuttava seurata feminismin leviämistä jopa ihan oletettavasti neutraaleihin asioihin.

http://en.wikipedia.org/wiki/Pandora%27s_box

Pandora's box - yhtäkkiä wikipediassa on siitä pienen normaaliselityksen jälkeen helvetinmoinen FEMINISTINEN TULKINTA! What.. the.. f??

Tuleeko näin olemaan joka helkkarin artikkelissa tästedes?

En voi ku kyrpiintyä jo valmiiksi tulevaisuuden puolesta. Menee jo vähän pitkälle löytää feminismiä paikoista, joista en ikinä olettaisi törmääväni.

(usenetissäkin joku 'spiritual'-ketju yhtäkkiä läväytti jonkin älyttömän feministisen sepustuksen päin näköä, aivan yllättäen!)

Varokaa, veljet - feminismiin voi nykyisin törmätä paikoissa ja alueilla, joissa / joilla siihen ei mitenkään ole varautunut törmäämään!

- Vortac

Vortac kirjoitti...

Femakkojen vaginamonologi on saanut Suomessakin kilpailijan:..

Tämä ilmiö itseasiassa hyvin alleviivaa sukupuolten eroavaisuuksia, miesten ja naisten välistä epätasa-arvoa naisten hyväksi, sekä yhteiskunnan erilaista suhtautumista miehiin ja naisiin.

Naisillehan tuollainen penistemppuilu on vain hassunhauskaa ja komediaa.. "Hih, hih - ettäs kehtaakin tuolla tavalla näyttää - ai kauheeta"

Mutta jos samalla tavalla vaginoita näytettäisiin lavalla, miehet vain tuijottaisivat hiljaa kuolaten.. ja heidän mielikuvituksensa hyrräisi ylikierroksilla.

Naisten suhtautuminen penikseen ja miesten suhtautuminen vaginaan ovat kuin eri planeetoilta.

Naiset saavat niin paljon erilaisia peniksiä sisäänsä kuin haluavat - pienestä suureen, ja kaikenväristä.

Miehet eivät keskimäärin kovin monen vaginan kanssa pääse tutuiksi.

Naisilla on siis varaa nauraa peeniksille hassuina vimpaloina - miehillä ei ole varaa nauraa vaginalle, vaan hänen on suorastaan pakotus nostaa vagina kultaisen jumalattaruuden alttarille, sen nektariakin harvinaisemman ilmenemisen ja tavoittamattomuuden vuoksi.

Lisäksi vaginamonologit yms. roska on mitä ilmeisimmin kirjoitettu ja väsätty jotenkin ikäänkuin 'tosissaan' - mutta tuossa penishommelissa on selvästi kyse jonkin sortin komediasta.

Miksi vagina on aina totinen, ja penis koominen?

Miltä näyttäisi, jos vaginalla koetettaisiin naurattaa yleisöä tuolla tavalla, ja sitten tehtäisiin penismonologeja ihan tosissaan?

- Vortac

Homo kirjoitti...

Eero Paloheimolla on muuten monia ihan hyviä kirjoituksia, kuten:

Miehekästä suhtautumista

Mitä Afrikasta saa sanoa?

Homo kirjoitti...

Bangladeshi sex workers take steroids to 'plump up' for clients

...
feed them steroids also used to make cows gain weight
...

Homo kirjoitti...

Mielenkiintoisesti puukottaneen naisen sukupuoli sensuroitiin otsikosta:

Naista puukotettiin vihanhallintakurssilla

Sarjassamme naisia työssä:

VM valittaa työpaikkakiusaamisesta hovioikeuteen

”Olemme täysin vakuuttuneita, että kyse on perättömästä kanteesta. Kantaja ei ole esittänyt mitään näyttöä kiusaamisesta”, sanoo ministeriön asianajaja Olli Härmänmaa.

Valtiovarainministeriö tuomittiin perjantaina maksamaan entiselle virkamiehelleen 118 000 euron korvaukset työpaikkakiusaamisesta. Asiasta kertoi Hufvudstadsbladet.
...

Halosella ja Kiviniemellä huonot välit

Toivottavasti nämä eivät kohta vaadi kolmea triljoonaa korvauksia kiusaamisesta.

Homo kirjoitti...

Lopullinen ratkaisu keksitty?:

Ruotsin hallitus etsii ratkaisuja koulujen ”poikaongelmaan”

Homo kirjoitti...

Mielenkiintoisesti muuten tuon femakkohöyrylän jutuissa tuntuu usein jonkun henkilön sanomat asiat esitettävän siten, että sanojaan viitataan pelkällä sukunimellä - ja etunimi jää arvoitukseksi (tarkoituksella?), kuten näissä:

Terve duunarimies on katoava luonnonvara (kuka Bergholm?)

Palkanlisät kertyvät miehille (kuka Asplund?)

Homo kirjoitti...

Syrjäytyneet nuoret kuntien vastuulle lailla

Homo kirjoitti...

Toivottavasti ei ole kirjattu tätäkin miehen syyksi, kun sosiaalitantat astuvat kuvaa - tai sitten asia vaietaan kuoliaaksi, toisin kuin sukupuolten ollessa toisin päin:

Äiti huitoi isää keittiöveitsellä lasten edessä

...
Pariskunnan kolme alaikäistä lasta olivat läsnä pahoinpitelyn aikana. Poliisi kirjasi asiasta pahoinpitelyilmoituksen lisäksi lastensuojeluilmoituksen.

Panu Horsmalahti kirjoitti...

"Mielenkiintoisesti muuten tuon femakkohöyrylän jutuissa tuntuu usein jonkun henkilön sanomat asiat esitettävän siten, että sanojaan viitataan pelkällä sukunimellä - ja etunimi jää arvoitukseksi (tarkoituksella?), kuten näissä:"

Sukupuolineutraali kutsumatapa ;).

Vortac kirjoitti...

Vanha viisaus:

Akaton mies on kuin hevonen ilman kivirekeä.

(kelvannee vastineeksi sille 'nainen, kala, polkupyörä'-läpälle)

- Vortac

Jorma kirjoitti...

Hurskastelijat uskovat pakkoon vapaaehtoisen raittiuden sijaan

Taas riittää rajatonta sympatiaa vastuuttomille pahoinpitelijä-äideille. Samalla logiikalla alkoholistimiehet, jotka aiheuttavat tappelussa jollekulle aivovamman, pitäisi vain lähettää vapaaehtoiseen vieroitushoitoon.

Homo kirjoitti...

Sivun yläosassa tuo on muuten otsikoitu: "Alkoholistiäidillekin kuuluu ihmisarvo".

Mutta mitäpä uutta tässä on. Feministiseen dogmiin kuuluu, että naisella on oikeus päättää ruumiistaan, vaikka sen seurauksena olisi tuhansittain pysyvästi aivovammaisia lapsia ryyppäämisen seurauksena. Ja puolustelihan se Anne, Tulta munille!, Moilanenkin näitä alkoholistiäitejä, jotka jättävät pikkulapsensa puolialasti harhailemaan pakkasessa mennessään itse ryyppäämään:

Kun lähiöstä seuraavan kerran löytyy pikkulapsi harhailemasta kadulla keskellä yötä, ja äiti löytyy lähikapakasta, onko mahdollista, että ymmärtäisit myös sen naisen tilannetta?
Se nainen voisit olla sinä!

Homo kirjoitti...

"Audi-mies" Kiesi nappasi unelmaduunin - pomoksi valtavaan autokauppaan

Jorma kirjoitti...

Kimmo Wilska, the victim of Beergate

Moilasen ja Akuliinan vihapuheille YLE tarjoaa kanavan, mutta pienestä kaljakevennyksestä potkii uutisankkurin pihalle. Moraaliton ja huumorintajuton lafka.

Vortac kirjoitti...

Ei tavallaan mikään ihme, että naiset vihaavat faktoja ja logiikkaa..

Men compared to women in facts

- Vortac

Vortac kirjoitti...

Sivuhuomiona; minkähän takia naiset rustaavat niin hitosti näitä "Kyllä pärjään ilman sinuakin, ja nyt kun olen päässyt sinusta yli, on elämäni täydellistä ja minusta on tullut shoppaileva superihminen"-lyriikkaisia biisejä?

Niinku aina lähtien 'I'll survive'-biisistä johki 'Nothing's Gonna Stop Me Now'iin..

Yrittääkö ne vakuuttaa niissäkin, että pärjäävät ilman miestä?

Vaikuttaa lähes joltain puolustusmekanismilta.. "Sä et pärjää ilman mua. - PÄRJÄÄNPÄHÄÄ!!!"..

- Vortac

Vortac kirjoitti...

Saksalaista seksismiä (eli misandriaa tietenkin)..

Women Only Parking (and the consequences)

Naiset ei tosiaan osaa.

- Vortac

Anonyymi kirjoitti...

"Kalapuikkojuttu" käräjille

http://www.iltasanomat.fi/uutiset/kotimaa/uutinen.asp?id=2265896&pos=no-tu

"Juttu poiki syytteen törkeästä kunnianloukkauksesta jutun kirjoittaneelle toimittajalle ja kolmelle päällikkötoimittajalle. Silloinen vastaava päätoimittaja Janne Virkkunen ei saanut syytettä. Epäillyt ovat kiistäneet syyllistyneensä rikokseen.

Asianomistajana on yksi kansanedustaja, kokoomuksen Lyly Rajala."

- Lyly Rajalalle propsit

Homo kirjoitti...

Sinkku, sinä selviät 583 eurolla

...
Naiset tarvitsevat
enemmän rahaa kuin miehet
...

Nainen yritti karkuun poliiseilta- puri konstaapelia

Menipä kääkätin ainakin tukkoon
Ex-naisystävä laverteli - mafia upotti happoon

Harvinaisen härski rinki - neljä naispedofiilia

Mies, milloin viimeksi tutkit kiveksesi

Homo kirjoitti...

Vaimoja varastetaan kaduilta

Homo kirjoitti...

Järjestö maksaa huumeriippuvaisille steriloinnin Britanniassa

Ebe kirjoitti...

http://www.uusisuomi.fi/kotimaa/104212-%E2%80%9Dkylla%E2%80%9D-20-viikon-tayden-palkan-lomalle

Siinä näette kaksi pirun hymyä.

Anonyymi kirjoitti...

Mihinkäs täältä on postauksia kadonnut?

Itsekin olen tänne parina viime päivänä lisännyt joitain, mutta viimeisin ennen tätä on 20.10..

Anonyymi kirjoitti...

Hi to every one, since I am actually keen of reading this blog's post to be updated on a regular basis. It contains fastidious data.

Feel free to surf to my webpage :: yellow pages ad for appliance repair Lutz

Anonyymi kirjoitti...

Wonderful beat ! I would like to apprentice while you
amend your website, how could i subscribe for a blog web site?

The account helped me a acceptable deal. I had been
tiny bit acquainted of this your broadcast provided bright clear idea

My web page :: top rated appliance repair Clearwater FL

Anonyymi kirjoitti...

I loved as much as you'll receive carried out right here. The sketch is tasteful, your authored subject matter stylish. nonetheless, you command get bought an edginess over that you wish be delivering the following. unwell unquestionably come further formerly again as exactly the same nearly very often inside case you shield this hike.

Take a look at my page: subzero refrigerator & appliance repair Safety Harbor FL