maanantaina, syyskuuta 19, 2011

Kullankaivajat Kiinassa

Huoltamo: Kullankaivajat kuriin Kiinassa

Ovatko sairaanhoitajat sorrettuja verrattuna insinööreihin? — Työaika- ja palkkatilastotutkimuksia

Sunnuntaisuomalainen: Hallitus aikoo rajoittaa perheväkivallan sovittelua - HS.fi - Politiikka

Sarja: Aamusydämellä | Ohjelmat | yle.fi

Aamusydämellä
Nettirakkaus. Kumppanin haku netistä tekee tutustumisesta helpompaa, mutta riskejäkin on.
Ohjelma vääntää "hauskasti" puukkoa ATM:n selässä. Nettideittailevia miehiä ohjelmassa edusti Matti Vanhasesta komennettu 50-kymppinen versio: lakimies, joogaohjaaja ja öljyvärimaalaaja, joka oli päättänyt muuttaa asumaan loma-asuntoonsa maalle.

Lakimiehen mukaan vastauksia profiiliin tuli mukavasti, jotakin joka päivä. Vaimo löytyi jo ensimmäisillä "oikeilla" live-treffeillä (kappas vaan). Pari kertaa piti sitä ennen kuitenkin käydä harjoittelutreffeillä.

Lakimies kyseli: "En tiedä, saavat muut miehet yhtä helposti vastauksia?". Hän kuitenkin suositteli nettideittailua: se toimii erittäin hyvin.

Seuraavaan ohjelmaan kannattaa hankkia George Clooney opastamaan nettideittailun saloihin.

10 kommenttia:

Jorma kirjoitti...

Talouselämä: Valtiosihteeri vaatii palkankorotusten kohdistamista naisille

Mahtaakohan tasa-arvoministeri Arhinmäki olla samanlainen feministien sätkynukke kuin valtiosihteerinsä? Pahoin pelkään.

Homo kirjoitti...

Minusta Annelin rehellisistä puheista antaa hyvän kuvan se, että pari vuotta etsittiin Hannua. Huppumies Hannua ties mistä ja kuinka monesta tunnistusrivistä.

Sitten oikeudessa Anneli muistikin, eiku Jukka huusi Annua. Sehän todistaa etten minä hänelle toki uhkana ollut.
...

Anonyymi kirjoitti...

Naisille vain lisää rahaa niin tilalle palkataan miehiä. Onhan näet niin, että tutkimusten mukaan palkat samasta työstä ovat nykyisellään suurin piirtein samaa tasoa. Kun naisten palkkoja nostetaan, kukaan täyspäinen ei enää palkkaa naisia, kun miehiä saa halvemmalla.

Tämä olisi hyvä tapa taistella erityisesti nuorten miesten järkyttävää työttömyyttä vastaan.

Pahoin vain pelkään, että tarkoitus on nostaa ainoastaan julkisten naisvaltaisen alojen palkkoja. Sillä ei olisi toivottavaa vaikutusta miesten työttömyyteen. Se pelkästään lisäisi julkisen talouden alijäämää tai naisten työttömyyttä.

Jorma kirjoitti...

"Pahoin vain pelkään, että tarkoitus on nostaa ainoastaan julkisten naisvaltaisen alojen palkkoja."

Tästä on juuri kysymys. Eniten nousisivat ylihoitajien, femakko"asiantuntijoiden" yms. pamppujen palkat, likaisen työn tekijät, eli perus- ja lähihoitajat eivät saisi juuri mitään. Verotus kiristyisi, palveluja leikattaisiin ja niiden maksuja nostettaisiin, mikä kirpaisisi eniten tietenkin pienituloisia ihmisiä. Velkaa olisi otettava lisää ja leikkauksia olisi sitten entistä rajummalla kädellä suoritettava kaikessa muussa, kuten vaikkapa koulutuksessa, maanpuolustuksessa ja poliisitoimessa.

Näin femakot tuhovat hyvinvointivaltion perusteet, vain oman ahneutensa vuoksi.

Homo kirjoitti...

Parviaisen elokuvassa rajuja väitteitä ex-vaimosta

Homo kirjoitti...

Punatukkaisten miesten sperma ei enää kelpaa tanskalaiselle spermapankille, koska heidän talletuksilleen ei ole tarpeeksi kysyntää, raportoi tanskalaislehti EkstraBladet.

...
Schou toteaa, että eniten tarvetta Cryosilla juuri nyt on saada afrikkalaisten ja aasialaisten miesten spermaa. "Eikä meillä ole yhtään grönlantilaista lahjoittajaa", hän lisää.
...

Homo kirjoitti...

Jussi Parviaisesta eron haluava Saana: Liitto oli mediatemppu

...
Käänteissään nopea Saana etsii jo uutta miestä.
– Nyt on haussa täydellinen mies! Eli jos olet maailman komein, lihaksikas, ihan älyttömän hauska, menevä, rikas, ja oikea prinssi, niin ilmestyisitkö oveni taakse?

Homo kirjoitti...

Eikö ongelmien taustalla olleetkaan julkisen sektorin narttujen ja kreikkalaisten virkamiesten naimattomien tyttärien elättäminen velkarahalla? Tuota julkisen sektorin narttujen elättämistä velkarahalla tehdään järkyttävää tahtia Suomessakin. Ehkäpä naisten asevelvollisuus vanhuksia syöttämässä voisi vähän helpottaa asiaa:

Men's 'terrible decisions' are to blame for the world's problems, claims equalities minister

Tehy uhkasi työtaistelulla – sai sakot

Homo kirjoitti...

Ai niin vielä, tuo miehiä syyttänyt oli paikallinen tasa-arvoministeri...

Jorma kirjoitti...

Huonosti käyttäytyvä eliitti


"Tilalle on tullut eliitin vihapuhetta, joka kohdistuu rivien välissä erityisesti naisiin."

Hesarin ja muun valtamedian vihapuhe kohdistuu kyllä ensisijaisesti miehiin. Vain täysin aivopesty femakko voi nähdä Sarasvuon tai Wahlroosin laiskuuspuheet hyökkäyksenä juuri naisia kohtaan. Kumpikin suurisuu edustaa juuri sellaista perinteistä "herrasmies"tyyppiä, joka vaatii miehiltä enemmän kuin naisilta.

"Viime aikoina pomopiireissä on ollut muodikasta väittää kaikenlaista työajan lyhentämistä laiskuudeksi. Tilastot kertovat, että lyhennettyä työviikkoa ja vuorotteluvapaita käyttävät pääosin naiset ja ne liittyvät usein lasten tai omaisten hoitamiseen. Tätäkö pitäisi pyytää anteeksi?"

Ei tarvitse, mutta ei myöskään sitten pidä itkeä pienempien ansioiden vuoksi. Kaikkea ei voi saada.

"Myös klassisen musiikin vähättely saattaa liittyä siihen, että sen opiskelijoissa ja harrastajissa on enemmän naisia kuin miehiä."

Vaivaako toimittajaa vainoharhaisuus? Sille vahvasti vaikuttaa. Eiköhän nyt ole niin, että Arhinmäen kohdallakin yksinkertaisin selitys on se todennäköisin: kun on profiloitunut kovana makasiinien ja erilaisten alakulttuurien puolustajana, ei oikein voi säilyttää vähäistäkään uskottavuutta, jos on musiikkitalon avajaisissa jakamassa lisärahaa oopperalle. Tuskin tämä edustusvalinta tulee kovasti näkymään poliittisessa linjassa, tai rahanjaossa. Kyse on vain imagopolitiikasta.