tiistaina, tammikuuta 10, 2012

MR-extremists

Shepherd: Men's rights extremists go online
THERE'S a movement that sees males - generally straight, middle-aged, white males - as the new oppressed. Seriously.
Men's activists have been around for decades, but thanks to the internet they're getting slicker, more organised, more professional, and more visible.
The core claims of the men's rights extremists include:
Women have never been worse off than men - this is a feminist lie and is part of the plot to subjugate men.
Women are all gold-diggers who use marriage and divorce to extort money from men.
Family law courts let women legally steal children from men, and let women get away with false accusations of child abuse.
Women routinely falsely accuse innocent men of rape.
Domestic violence statistics are warped; men are victims as much as women and women make false claims about violence in courts that are too inclined to believe them.
One prominent men's movement go-to guy, "Angry Harry", also says feminism is to blame for traffic congestion and global warming.
Over at The Punch we're devoting a series of articles to debunking each of these claims (although to be honest we probably won't bother with the traffic congestion and global warming stuff).
These false claims are not just sinister ideas confined to the interwebs - they're calls to action. Men's Rights Extremists are actively lobbying to change Australian laws. They are spreading misinformation and trying to discredit good policies and good programs.
The MRE world is a place for these wounded, angry men to come together and foment trouble.

60 kommenttia:

Jorma kirjoitti...

"Over at The Punch we're devoting a series of articles to debunking each of these claims"

Helpommin sanottu kuin tehty. Vaikka kyse on kärjistyksistä (KAIKKI naiset eivät ole hyväksikäyttäjiä), niin nuo väitteet ovat pitkälti totta (ilmastonmuutos ja liikenneruhkasyytöksiä nyt ehkä lukuunottamatta).

Eiköhän löuvassa ole taas aimo annos myötähäpeää ja huvittuneisuutta herättävää feministipropagandaa, jossa musta väännetään ihan mututuntumalla valkoiseksi.

Jorma kirjoitti...

Shepherd of lies

Jorma kirjoitti...

Tyytymättömyys parisuhteeseen voi tuoda synnytyspelon

Näin se vain tämäkin käännetään lopulta miesten syyksi.

Jorma kirjoitti...

Koukussa nettideittailuun: "Minulla voi olla kolmet treffit päivässä"

Kiva, kiva.

Jorma kirjoitti...

"Antti Jokinen syytön - Poliisi: Raiskausta ei ole tapahtunut"

Entäs se perättömän raiskaussyytöksen esittäjä - mitä hän saa?

Jorma kirjoitti...

Poliisi: Antti Jokinen ei ole syyllistynyt raiskaukseen

Anonyymi kirjoitti...

http://www.hs.fi/ulkomaat/Kreikka+määritteli+pedofiilit+ja+sadomasokistit+vammaisiksi/a1305553064573

Anonyymi kirjoitti...

Tämä haisee vedätykselle:

http://www.mtv3.fi/uutiset/kotimaa.shtml/2012/01/1473857/hotelli-kamp-vetaytyy-avainkohusta-olemme-vain-tapahtumapaikka

Anonyymi kirjoitti...

http://www.mtv3.fi/helmi/seksi/artikkeli.shtml/2012/01/1473938/mies-tatuoi-peniksensa--erektio-jai-paalle

Anonyymi kirjoitti...

http://www.iltalehti.fi/rakkausjaseksi/201201100120314_lz.shtml

Anonyymi kirjoitti...

On se vaan kumma, että jossain Australiassa tai Ruotsissa on mielipuolifeministejä julkisuudessa vaikka muille jakaa ja valtio, joka edistää mielipuolisuutta.

Suomessa sen sijaan on hiljaista kuin kirkossa. Feministien miehiä syrjivät tai syyllistävät lakialoitteet puuttuvat tai ne ammutaan alas. Puhun siis viime vuosista.

Johtuuko siitä, että suomalainen mies on niin reppana, että ei sitä kukaan voi uskottavasti väittää etuoikeutetuksi maailmanvaltiaaksi.

Anonyymi kirjoitti...

http://www.mtv3.fi/uutiset/kotimaa.shtml/2012/01/1474056/yllattava-etu-metrovartijan-tyossa-kannattaa-olla-nuori-nainen

Anonyymi kirjoitti...

Äidit huumaavat lapsimissejään? Kotikatsomot järkyttyivät näkemästään

http://www.stara.fi/2012/01/08/aidit-huumaavat-lapsimissejaan/

Jorma kirjoitti...

"Feministien miehiä syrjivät tai syyllistävät lakialoitteet puuttuvat tai ne ammutaan alas."

Varmasti täällä on hiljaisempaa kuin Australiassa tai Ruotsissa, mutta se ei tarkoita sitä, etteikö sama hulluus olisi valloillaan meilläkin, vieläpä valtiovallan suosiollisella tuella.

Homo kirjoitti...

Ex-tasa-arvoministeri Wallin: Minne hävisi vaalien tasa-arvokeskustelu?

...
Wallin kehaisee myös oman puolueensa rkp:n presidenttiehdokasta Eva Biaudetia. Ilman hänen rohkeuttaan tuoda arjen tasa-arvoon liittyvät haasteet esille käynnissä olisi Wallinin mukaan lähinnä 1980-lukua muistuttava presidenttikisa.

Wallin toimi tasa-arvoministerinä vuosina 2007–2011. Nyt hän on hallituksen puolustusministeri.

Lähteekö Eva Biaudet naisnosteeseen?

...
Ainakin Pohjanmaalla ajatellaan, että Biaudet on yltiösuvaitsevainen. Hän pitää tärkeimpänä, että ehdokas on nainen. Naiseus voittaa jopa ideologian. Biaudet toivoo myös itse pääsevänsä naisnosteeseen.
...

Homo kirjoitti...

Ulvilan surma: Syyttäjä analysoi hätäkeskuspuhelun uudelleen

Vaimo otti jättivelat miehensä nimissä

Nainen törsäsi viidessä vuodessa satojatuhansia euroja.

Liika luottamus vaimon kykyyn hoitaa perheen yhteisiä raha-asioita tuli kalliiksi hyväuskoiselle kotkalaismiehelle.
...

Vaimo kertoi oikeudessa, ettei hänellä aiemmin ollut rahaongelmia. Velkakierre alkoi, kun hän masentui lapsen syntymän jälkeen. Nainen yritti hakea lohtua shoppailusta, joka lopulta riistäytyi käsistä.

Nainen osti mm. posti- ja nettimyynnistä kalliita vaatteita, koruja ja laukkuja.
...
Miehellä vastuu
...

Anonyymi kirjoitti...

Minkälainen rikosnimike tohon sopii, kun vaimo masentuu synnytyksetä ja pistää raha-asiat kuralle vrt. lapsensurma? Sopisko se lapsivuodepsykoosi jotenkin tohonkin?

Anonyymi kirjoitti...

http://www.uusisuomi.fi/kotimaa/119277-antti-jokisen-”helvetti”-lainoppinut-lyttaa-median-ja-poliisin

Anonyymi kirjoitti...

http://blogit.mtv3.fi/aikuisennaisenpaivakirja/2012/01/10/erektio-ongelma-yhteinen-salaisuus/

Anonyymi kirjoitti...

http://www.mtv3.fi/helmi/seksi/artikkeli.shtml/2012/01/1474158/kun-aikuisviihteesta-tulee-ongelma

Anonyymi kirjoitti...

Biaudet sanoi tänään Radio-Novan haastattelussa, että hän kannattaa yleistä asevelvollisuutta. On se vaan kummaa, kun ylipäällikköä myöten sitä sanotaan yleiseksi asevelvollisuudeksi, vaikka vain 40 % jokaisesta syntyvästä ikäluokasta suorittaa asepalveluksen. Eihän se nyt suomenkielen mukaan ole mikään yleinen! Eikö yleinen tarkoita, että se on enemmistö?

Eikö jo viimein voitaisi tunnustaa, että se on "MIESTEN yleinen asevelvollisuus"? Miksi miehiä pitää aliarvostaa tässäkin asiasta?

Pauli Sumanen, res.ups., ja ylpeä siitä, että puolustan isänmaatani tarvittaessa myös kaikkien naisten puolesta.

Homo kirjoitti...

Tutkimus: Naisilla enemmän kroonisia terveysongelmia kuin miehillä

Sex and psychology

...
Some studies have found no differences in empathy between men and women, and suggest that perceived gender differences are the result of motivational differences.[83][84]
Some researchers argue that because differences in empathy disappear on tests where it is not clear that empathy is being studied, men and women do not differ in ability, but instead in how empathetic they would like to appear to themselves and others.[2][85]
...
In anger-eliciting situations, women communicated more intense feelings of anger than men. Women also reported more intense feelings of anger in relation to terrifying situations, especially situations involving a male protagonist.[6]
...
In 2006, Danish psychologist and intelligence researcher Helmuth Nyborg was temporarily suspended from his position at Aarhus University, after being accused of scientific misconduct in relation to the documentation of a peer-reviewed paper appearing in the journal Personality and Individual Differences, in which he showed a 3.15-point IQ advantage of men over women.[27] This led to a review of his work by an investigative committee. Nyborg was defended — and the university criticized — by other researchers in the intelligence field.[45][124]

Where Is Women's Intuition?

Where Is Women's Intuition?
...

Gender Differences in Tipping

...
What I learned was that the guy working the men's room can easily make more than his pay in tips - that is, up to $100.00 a day, sometimes more. On the other hand, the woman in the ladies' room might make two dollars a day - on a good day.
...

Homo kirjoitti...

Mahtaisiko johtua siitä, että naiserityisestä empaattisuudesta nauttivat lesboämmät ovat tunnettuja riidanhaluisuudestaan ja väkivaltaisuudestaan:

Ensimmäiset rekisteröityneet miesparit päätyneet harvoin eroon

...
Tänä vuonna kymmenen vuotta täyttävistä liitoista kestävimpiä näyttävät olevan miesten välille solmitut. Vuoden 2002 aikana suhteensa rekisteröineistä lesbopareista on eronnut 24 prosenttia, homopareista 11 prosenttia. Saman vuoden aikana solmituista avioliitoista eroon on päättynyt 21 prosenttia.
...
Vuoden 2002 jälkeen rekisteröineistä eroon on päätynyt miespareista 11 prosenttia, naispareista 16 prosenttia. Samana aikana solmituissa avioliitoissa eroprosentti on 10.
...

Anonyymi kirjoitti...

Pitäisi varmaan tutkia ovatko lesbot ja homot geneettisesti soveliaita vanhemmiksi. Geeneiltäänhän he ovat jo vääjäämättömästi kykenemättömiä hankkimaan lapsia omin avuin.

Johtuuko lesbofeministien poikalasten tappo puheet ja esimerkiksi Akuliina "Atlas" Saarikosken miesten tappo puheet esimerkiksi juuri näistä geneettisistä ominaisuuksista?

Lapsiadoptiot ja keinohedelmöitykset homoseksuaalisille pitäisi selvittää myös tieteellisestä kantilta ja huom sosiaalinen konstruktio ei kelpaa tähän tiedekategoriaan. Se kuuluu uskomus hörhöily osastolle horoskooppien seuraksi eikä sitä pidä missään nimessä sekoittaa todelliseen tieteeseen.

Anonyymi kirjoitti...

http://www.hs.fi/juttusarja/perhe/artikkeli/1135270157974

Jorma kirjoitti...

Miestä epäillään perhesurmasta Helsingissä


Ihmettelen Yle:n otsikointia. Kyse on jutun perusteella perheen isästä. Miksi siis käytetään sanaa mies, kun isä-sana olisi tapahtumien kannalta paljon täsmällisempi ilmaus?

Jorma kirjoitti...

Tutkija: Perhesurmien taustalla usein pitkäaikaiset ongelmat

"Isien tekemiin surmatekoihin usein mustasukkaisuus, perheen erouhka ja joskus myös alkoholiongelmat, sanoo erikoislääkäri Anne Kauppi Itä-Suomen yliopistosta.

Kaupin mukaan äitien tekemien surmien taustalla on usein mielenterveysongelmia, kuten masentuneisuutta ja jopa psykoottisia häiriöitä."

Summa summarum: miehiä pidetään vastuullisina, aktiivisina toimijoina, jotka olisivat voineet myös valita toisin, jos olisivat vain halunneet, naiset taas ovat tappajinakin pelkkiä avuttomia olosuhteiden uhreja.

Todellisuudessa väkivaltaiseen käytökseen asti yltyvä mustasukkaisuus on myös merkki mielenterveyden järkkymisestä, ja alkoholismiakin pidetään herkästi perityvänä sairautena.

Jorma kirjoitti...

Tutkija: Venäläisnaiset kokevat edelleen "ryssävihaa"


"Kehuja saavat muun muassa suomalaiset aviomiehet."

Ohhoh.

Expatti kirjoitti...

Mene Jorma joskus käymään Venäjällä, niin huomaat mikä suomalaisten miesten paratiisi se on. Lähes jokainen nainen haluaa olla tyttöystäväsi riippumatta sinun tai hänen nykyisestä parisuhdetilanteesta.

Enkä tarkoita ns. puolen tunnin ihmissuhteita. Tosin sellaisen tarjoajan kanssakin on käynyt niin, että kun olen kertonut olevani Venäjällä työssä enkä turistina, niin hän on vaihtanut kysymysensä "haluatko seuraa?" kysymykseen "haluatko tyttöystävän?"

Jorma kirjoitti...

Tasa-arvoton tasa-arvoyksikkö

Jorma kirjoitti...

"Mene Jorma joskus käymään Venäjällä, niin huomaat mikä suomalaisten miesten paratiisi se on."

Väkisin yritetään tuossakin tutkimuksessa löytää jotain moitittavaa suomalaisista miehistä, mutta lopulta moitteet tulevat suomalaiselta naistutkijalta, eivät suinkaan näiltä venäläisnaisilta (melkoisen tieteellistä). Suomalaisten mummojen kohdalla tilanne on päinvastoin: venäläisnaiset löytävät kritisoitavaa, mutta suomalainen naistutkija ei.

Olen huomannut usein ulkomailla sen, että suomalaisten miesten osallistumisvalmiutta ja tasa-arvoista henkeä arvostetaan. Kotimaassa sitä ei arvosteta.

Vortac kirjoitti...

Entäs se perättömän raiskaussyytöksen esittäjä - mitä hän saa..

Otaksuisin, että aplodit, emansipoitumista, 'you go girl'-tyyppistä kannustusta ja sympatiaa sekä ymmärrystä. Hänhän saattoi esimerkiksi olla vähän väsynyt (tämähän on riittävä oikeutus vaikka lapsen murhaamiseen).

- Vortac

Vortac kirjoitti...

Pauli Sumanen, res.ups., ja ylpeä siitä, että puolustan isänmaatani tarvittaessa myös kaikkien naisten puolesta.

Myös naisia vastaan? Nykyään kun naisetkin pääsevät armeijaan. Ammutko yhtä mielelläsi kuoliaaksi naispuolisen ihmisen, kuin miespuolisen ihmisen?

Sivumennen sanoen, murhaaminen on vastoin lakia, vaikka kuinka 'isänmaa' tai 'valtio' siihen käskyttäisi. Siis myös sodassa toisen ihmisen murhaaminen/surmaaminen/tappaminen on laitonta. Ei kukaan voi antaa ihmiselle lupaa tappaa toista ihmistä, ajatuskin on järjetön.

Joten mitä tarkoitat 'isänmaan puolustamisella' käytännössä? Lain rikkomista murhaamalla?

Ylpeys muuten on synti, joka käy lankeemuksen edellä - en suosittele. Jokainen, joka on murhaamisvalmiudestaan ylpeä, on päästään vialla.

- Vortac

Vortac kirjoitti...

Lisäisin tuohon edelliseen lausahdukseeni vielä, että moinen ihminen on lisäksi pahainen rikollinen ja konna, sekä ihmiskunnan vihollinen.

- Vortac

Anonyymi kirjoitti...

Vortac

Huonostipa tunnet kansainvälistä lakia. Vihollisen tappaminen ei ole laitonta kansainvälisen lain mukaan, kun sen tekee siellä lueteltujen sääntöjen mukaan. Eikä sitä ole Suomenkaan laissa määritelty rikolliseksi teoksi.

Kyseessä on omantunnon asiat, ei sen enempää. Minun omatuntoni sallii sellaisen vihollissotilaan tappamisen, oli se sotilas sitten mies tai nainen, joka tunkeutuu itsenäiseen Suomeemme ja tappaa valloitustarkoituksessa ihmisiä sekä tuhoaa eri tavoin omaisuuttamme yrittäen murtaa vastarintamme.

Kokonaan eri asia on, että minä kannatan oikeata yleistä asevelvollisuutta, ts. valtiolla on mielestäni velvollisuus valita tasapuolisesti puolustustarkoitukseen sotilaat sekä miehistä että naisista. Ja heille on maksettava maanpuolustustyöstä normaali palkka. Tai sitten on siirryttävä palkka-armeijaan ja luovuttava asevelvollisuudesta.

Ja kyllä, olen ylpeä isänmaastani, vaikka sen itsenäisyyden turvaamiseksi on jouduttu surmaamaan vihollissotilaita. Ja olen valmis tekemään saman kuin edelliset sukupolvet itsenäisyyden turvaamiseksi, vaikka se tarkoittaisi oman henkeni vaarantumista.

Rikolliseksi, konnaksi saati sitten ihmiskunnan viholliseksi en itseäni tunne näillä mielipiteilläni.

Pauli Sumanen

Anonyymi kirjoitti...

Kappas, jälleen isi surmasi perheensä.

Jorma kirjoitti...

"Kappas, jälleen isi surmasi perheensä."

Niin. Mitäs jos ryhdyttäisiin kohtelemaan miehiä ihmisinä ja isiä tasa-arvoisina vanhempina? Jos sillä linjalla (jonka noudattamisen pitäisi periaatteessa olla itsestäänselvyys) saataisiin vältettyä yksikin tällainen tragedia, niin olisi se vaivan väärti.

deeby kirjoitti...

"Ylpeys muuten on synti, joka käy lankeemuksen edellä - en suosittele. Jokainen, joka on murhaamisvalmiudestaan ylpeä, on päästään vialla."

Mieshäkkejä, noita armeijoiden kasarmeja nousee, koska
syntyvyyttä ei säännöstellä, eikä
hyvinvointia ja tieteellistä kehitystä (suuremmin) tarjoilla.
Ihmisten mielet vauvaiästä lähtien valetaan täyteen tyhjänpäiväistä arkiroinaa, ynnä työläisideologioita, niin että kokonaiskuva, syy-seuraus-logiikka hämärtyy ja paikallistappajan maastopuvusta tulee pyhä vaate. Sitten mukaperverssi sotilastervehdys ja homomiehen anaalin tavoin voideltu tappoase kourassa kohti uusia seikkailuja, eihän sitä tiedä jos vaikka joku suomalainen hyökkäisi Santahaminaan kesken jännittävien sotaharjoitusten... Hädänalaisissa olosuhteissa piilosadistiset ihmisrievut sitten "puolustelevat" kulttuurireviirejään kumarrellakseen sukulaisiaan, baarista löytämiään pimpparalloja
tai muita samalla paikkakunnalla syntyneitä uhalta, jonka muodostavat ylähuonehuoria nussivien diktaattorien
susilaumat, elikä ne rajan toiselle puolen jääneet ihmiset ja heidän aseteollinen ylpteytensä.

Pohjimmiltaan kyse on
riippuvuudesta ja himosta sotaan, toisten tappamiseen, jota kontrolloi kulloinenkin oman maan näennäistä kukoistuksesta saatava kunnia, aseen voitelu ja naisten paimentaminen.

Armeijakuri ei ole kuitenkaan niin perverssiä, kuin minä. Minut voidaan ampua sodassa, mutta maailma ei menetä minua. Olen tänne tullut ja täältä lähtenyt ja jos Sumanen tulee vastaan minua pistooli kainalossa räjäytän koko äijän samantien.

deeby kirjoitti...

Olettaen tietysti, että oma
henkiriepuni on tuolloin kyseessä ja Sumanen todella aikoo pistää minut leivän päälle...

Anonyymi kirjoitti...

Naiset on jo keksinyt tämän:

http://www.iltalehti.fi/talous/2012011115062300_ta.shtml

Anonyymi kirjoitti...

http://www.kimallus.fi/?page=7702377&id=5449137&utm_source=feedburner&utm_medium=feed&utm_campaign=Feed%3A+Tervefi+%28Terve.fi%29

deeby kirjoitti...

"Ihmettelen Yle:n otsikointia. Kyse on jutun perusteella perheen isästä. Miksi siis käytetään sanaa mies, kun isä-sana olisi tapahtumien kannalta paljon täsmällisempi ilmaus?"

Nämä perhetragediat
käsitellään naisen vapauden näkökulmasta, elikä tuo "isä"-funktio kavalletaan mieheltä hyvinkin helposti, koska isyys on näillä kosmisilla leveysasteilla aina vaakalaudalla ja äidin
(naisen) suostumukseen perustuva diplomatiatehtävä.

Tuokin murha tosin olisi
jäänyt varmaan tekemättä, jos mies olisi antanut naisen liihottaa vapaasti minne halusikin.
Naisen ja perheen perässä juoksentelu on totaalista virhettä. Tarve synnyttää ja tehdä jälkikasvua sopii huonosti meidän kulttuuriympäristöön. Itseltänikin lähti joskus ex-suhde. Aikansa liihoteltuaan hän päätti kirjaimellisesti panna itsensä lihoiksi.

Eli voi käydä niinkin, että
kun akka lähtee, niin se on saanut kutsun gravelandiasta.

deeby kirjoitti...

"Ei kukaan voi antaa ihmiselle lupaa tappaa toista ihmistä, ajatuskin on järjetön."

Tämänpäiväisen ihmisen mieli on niin omissa nesteissään lilluva ja turhautunut, että herkästi
syntyy ajatus veljeskunnan tappamisesta ja murskaamisesta.

Sotahistoriamme päättyisi nopeasti museoon jos kansat edes jossain määrin kykenisivät panemaan kampoihin älyttömyyksille.

Anonyymi kirjoitti...

http://www.aamulehti.fi/Ulkomaat/1194714473143/artikkeli/takapenkilla+rakastellut+teinitytto+pomppasi+alastomana+rattiin+ja+ruhjoi+poliisin.html

deeby kirjoitti...

"Toinen ongelma lienee enemmän eettinen, sillä kaikki lentokoneessa matkustaneet tietänevät, että vieruskavereitaan voi harvemmin valita. Esimerkiksi takana tai vieressä istuvat lapset saattaisivat mahdollisesti järkyttyä pornografisesta sisällöstä."

Idea on mielestäni erittäin
hyvä. Mutta pornon katselu normilennoilla ei tietenkään olisi mikään hyvä juttu.
Lentoemäänissähän piilee jo valtaisa seksuaalinen potentiaali. Täysi-ikäisille pitäisi järjestää viihdelentoja, sillä kokeneempia matkustajia itse lentäminen ei enää siinä määrin hetkauta kokemuksena.
Itse olisin varsin tyytyväinen jos kaukolennolla voisin saada vaikkapa hieman ruoskaa lentoemänniltä.

Anonyymi kirjoitti...

http://www.howtomarryafinnishgirl.com/

deeby kirjoitti...

"Poliisin olkapää murtui rytäkässä. Lisäksi poliisi loukkasi kyynärpäänsä ja lantionsa. Teinityttö saatiin kiinni, ja äkillisen loikkansa ansiosta häntä epäillään nyt paljon siveysrikosta vakavammasta teosta."

No hyvä että saatiin hieman
vakavampi rikosepäily peliin. En minäkään nyt haluaisi tulla pidätetyksi esim. pelkästä nettiin kirjoittamisesta.

deeby kirjoitti...

"Lisäisin tuohon edelliseen lausahdukseeni vielä, että moinen ihminen on lisäksi pahainen rikollinen ja konna, sekä ihmiskunnan vihollinen."

Siis meinaat, että jos
tapan vaikka 500,000 diktaattorin lähettämää vesseliä itsepuolustukseksi olen vetänyt päähäni pahan kakun? :)

deeby kirjoitti...

"Hänhän saattoi esimerkiksi olla vähän väsynyt (tämähän on riittävä oikeutus vaikka lapsen murhaamiseen)."

Minuakin hiukan väsyttää.

deeby kirjoitti...

KIUSATULLE

meinasit tappaa tytön,
et tehnyt
ja hyvä niin.

tapoit itsesi, pääsit lehteen.
säikäytit rekankuljettajan, työpäivää tekevän.

päästit muut vähemmällä, mutta asiasi kuultiin.
he tiesivät kaikki kiusaamisestasi. joka ikinen.
opettajat eivät olleet tietävinään.
hillitsit itsesi viime hetkellä.

et tehnyt auvisia,
etkä tehnyt saaria.
osoitit vain se, että kärsit.
ilman puukon iskua nuoren naisen ylävartaloon,
olisit täysin tuntematon.

kaikki tietävät sen,
edelleen.
ja kaikki nauravat sinulle.
mediaa myöten.

tällaista on elämänmeno täällä.
mutta,
siellä missä nyt olet,
on kaikki paremmin.

et vain olisi välittänyt siitä.
olisit antanut heidän olla.
mutta ei,
nyt on kaikki paremmin.

Anonyymi kirjoitti...

http://www.voice.fi/uutiset/hullu-maailma/onko-tama-allottavin-pitsamainos-katso-hammentava-video/6/33810

Anonyymi kirjoitti...

http://www.stara.fi/2012/01/11/demi-lovato-ei-tarvitse-miesta/

Anonyymi kirjoitti...

http://www.mtv3.fi/helmi/minisaitit/artikkeli.shtml/2012/01/1474451/nain-petollinen-kumppani-jaa-kiinni-teoistaan?helmikauppa/seksikasta

Homo kirjoitti...

Teinityttö tunnusti 9-vuotiaan murhan: Halusin tietää, miltä se tuntuu

...
Surmatun tytön perhe ilmoitti pettyneensä oikeuden päätökseen lievemmästä syytteestä.

- He ovat pettyneitä siihen, että ehdonalainen tuomio on nyt mahdollinen.
...

Anonyymi kirjoitti...

Life is agame
Elämässä pitää löytää siemen tai siemenen laskupaikka ja sen jälkeen sinun pitää vielä kasvattaa
se siemen aikuiseksi ja kuolla itse elämän tieltä pois jotta muut voivat jatkaa tätä päättymätöntä
leikkiä joka sekin kohtaa loppunsa joskus tulevaisuudessa.

Anonyymi kirjoitti...

Omistushalu tappaa kaikki mahdollisuudet todelliseen rakkauteen ja ystävyyteen ja mikään ei toimi parisuhteissa kun omistat tarvii kokoajan vahtia toisiaan

Homo kirjoitti...

Saa nähdä tullaanko tässä tekemään Suomessakin yhtä huonoja ja ylilyöviä lakeja, kuin Englannissa, jossa ei edes voida kutsua jotain aikuista asiantuntijaa pitämään opettajan läsnäollessa esitystä, ellei ole tuoretta rikosrekisteriotetta henkittuna (joka on vielä lisäksi Suomessa maksullinen) ja samat ongelmat koskevat pitkälti lasten vanhempiakin. Ainakin mielenkiintoisesti sekä MTV3:n 45-minuuttia ohjelma että YLEn uutiset rummuttavan tänään sensaatiohakuisia juttuja, jotta saataisiin kunnon pedofiilihysteria aikaiseksi.

Pedofiilin porsaanreiät tukitaan harrastustoiminnassa

Lapsiasiavaltuutettu jätti odotetun lakialoitteen

...
Lapsiasiavaltuutetun mukaan rikostaustan selvittäminen tulisi ulottaa myös yrittäjätoimintaan ja vapaaehtoistyöhön. Lailla ei kuitenkaan haluta tehdä vapaaehtoistyötä liian hankalaksi.
...

Asiasta toiseen:

Niinistö paljasti Ylelle, mikä suututti: "Minusta tehtiin Jammu-setä"

Jorma kirjoitti...

Käsilaukulla päähän!

Just. Siinä sitä itketään kovaa kohtaloa, kun on päästy kivasti taas roskalehteen esittäytymään verkkosukkahousuissa. Vapaaehtoisesti on haettu ja saatu sellaista harmitonta ja vaivatonta julkisuutta, josta miespoliitikot voivat vain haaveilla.

Jorma kirjoitti...

Biaudet, arvostelitko Soinin ulkonäköä?

Jorma kirjoitti...

Nuoria tallityttöjä ahdistellaan surutta