maanantaina, tammikuuta 09, 2012

Oikeus pettää

Miehillä pitäisi olla oikeus pettää 

Perverssit kannustimet ovat suurin syyllinen yhteiskunnan epäkohtiin — Holhousvaltio haisee

Hampaankolosta: Agitato Fortisimo - tohtori Taru Leppäsen oratoriot

Why Men Can’t Stand to Be Alone After a Breakup or a Divorce — First Person - NYTimes.com

Jezebel Weighs in on MRA Dad Issue - The Spearhead

Single-sex schools are more likely to produce high-flying career girls | Education | The Observer

WHIICin blog: Poikavauvojen ympärileikkaus ja YLE

BBC News - Do politicians ignore the 'men's vote'?

Huhuu, mistä naisia pörssiyhtiöihin? | Taloussanomat

Sika Mieheksi: Hukatut miehet

The Sexual Double Standard Cuts Both Ways | Hooking Up Smart 

Moniavioisuus olisi hieno asia Suomessakin | Pauli Vahtera | Blogit | Iltalehti.fi 


17 kommenttia:

Sammalkieli kirjoitti...

Oma emäntäni ei erityisemmin suuttunut, kun kerroin käyneeni huorissa ulkomaanmatkallani.

Toisaalta meillä oli meneillään jonkinlainen parisuhdekriisi juuri ennen kuin lähdin. Ehkä se vaikutti asiaan.

Ja mistäs sitä tietää, mitä tuo on täällä Suomessa tehnyt sillä aikaa kun itse olin poissa.

Mutta jos matkakokemukseni ja omat pohdintani sattuvat ketään kiinnostamaan, niin

http://sammalkieli.blogspot.com/2012/01/paluu.html

Kannattaa lukea vähän harppoen ja hypätä tylsien & merkityksettömien kohtien yli.

Olennaista on siis se, että avoin prostituutio laskisi hintoja niin paljon, ettei pillua kolmella kympillä saadakseen tarvitsisi enää matkustaa Hollantiin asti.

Sammalkieli kirjoitti...

Mitä sosiaaliturvaan tulee, niin sitä pitäisi pääsääntöisesti maksaa vain miehille, ja tietysti sen mukaan, kuinka paljon huollettavia miehellä on. Näin naiset "pakotetaan" asumaan ja elämään miesten kanssa.

Eli lastenkotitaustaisia nuoria naisia lukuunottamatta ei mitään tulonsiirtoja hedelmällisessä iässä oleville yksinäisille naisille. Hankkikoot miehen tai asukoot vanhemmillaan.

Ei miesten kuulu maksaa oman seksittömyytensä kustannuksia.

Anonyymi kirjoitti...

http://johannatukiainen.seiska.fi/2012/01/09/tapasimme-paratiisisaarella-suomalaisen-kuvaajan-joka-haluaa-ottaa-minusta-eroottisia-taidekuvia/

Anonyymi kirjoitti...

Maailma muuttuu. Nykyään myös naiset pettävät, katsovat pornoa ja eiköhän myös huoran ammatti avaudu tasokkaille miehille. Ja naisen pettäminen ei vaadi mitään rakkautta tai edes muutoksia siihen vanhaan. Sen kun menee ja panee, jos mieli tekee. Voi toimia suhteen elvyttäjänä, kun tiskirätiksi lytätty vaimo saa uutta puhtia uudesta miehestä ja tuntee itsensä haluttavaksi myös muiden miesten taholta.

tapani kirjoitti...

"Ja koska valtio elättää kenet tahansa, vaikka hän ei tekisi yhtään mitään, pelkkä elossa pysyminenkään ei ole enää syy yrittää."

sikamieheksi-blogitekstissä, johon Laasanen yllä tarjosi linkin, pisti silmään tuo lause.

Kun blogisti ei hyväksi anonyymejä kommentoijia, minun täytyy sanoa ajatukseni täällä. Ei ole lainkaan itsestään selvää, että valtio elättää kenet tahansa. Ei työttömyyskorvaus tule automaattisesti, vaan se pitää hakea, ja ennen kaikkea Kela voi sen myös katkaista, mikäli työvoimaviranomaiset niin päättävät. Sosiaalitoimistossa en itse ole käynyt, mutta nettijuttujen perusteella siellä saattaa kohtelu olla mielivaltaista.

En tiedä, kuinka helppoa on psyykkisistä syistä päästä eläkkeelle, mutta veikkaisin, että pitää viettää jonkin aikaa sairaalassa skitsofrenian tai psykoottisen/vakavan masennuksen taikka bipolaarihäiriön takia ennen kuin lääkärit alkavat suositella eläkettä.

Miten siis voidaan väittää, että valtio elättäisi kenet tahansa, koska:
- Tyttömyyskorvaus ei ole itsestäänselvyys kuin ehkä 24 kk tai jos laiminlyö Työkkärin velvoitteet
- Sossu: huhujen mukaan valkoiselle miehelle ei annetta rahaa helposti
- Eläke: "masennuksen" takia ei tuosta vaan marssita eläkkeelle, vaan pitää olla TODELLINEN psykiatrinen sairaus joka vaatii sairaalahoitoa ja tukevat lääkkeet. Katsokaa esim. Prinsessa-leffa ;)

MITEN NIIN YHTEISKUNTA ELÄTTÄÄ KENET TAHANSA? NE ON VANHEMMAT JOTKA SEN USEIN TEKEVÄT! VANHEMPIEN KUOLTUA ONKIN AIKA PÄÄTYÄ KADULLE SIINÄ JOSKUS NELIKYMPPISENÄ, JOS ARPAONNI EI OLE SYNTYMÄSSÄ OLLUT MYÖTÄ... TERVEIDEN IHMISTEN LOISTAESSA TYÖELÄMÄSSÄ. PERKELE!!

Anonyymi kirjoitti...

http://www.mtv3.fi/helmi/minisaitit/artikkeli.shtml/2012/01/1473353/top--kaikkien-aikojen-alykkaimmat-aikuisviihdetahdet?helmikauppa/seksikasta

Anonyymi kirjoitti...

http://www.iltasanomat.fi/kotimaa/erilainen-maanantai-13-220-miehelle-ja-180-naiselle/art-1288440813554.html

Homo kirjoitti...

Voi, miksi nuorukainen ei saanut ajoissa apua, niin ei olisi kolme henkeä joutunut tragedian uhreiksi?-(

http://www.mtv3.fi/uutiset/rikos.shtml/2012/01/1473545/alaharman-puukottaja-tuli-myohassa-tunnille

...
MTV3 Uutisten tietojen mukaan epäiltyä oli koulukiusattu.
...

Homo kirjoitti...

Eikö kiusaamisen uhrit saa apua siksi, että ovat poikia - eli tahallaan unohdetun sukupuolen edustajia?:

Kiusaaminen ollut usein koulupuukotuksen taustalla Suomessa

Vortac kirjoitti...

Tämä tulee varmasti monelle yllätyksenä, mutta ei se ole 'valtio' tai 'yhteiskunta', joka 'elättää' (eikä se ole 'elättämistä', vaan pelkästään keinotekoisen, oikeastaan olemassa olemattoman asian, eli numeromuutosten yksityisesti omistettujen pankkien tietokoneiden kovalevyillä ja muistipiireissä tarjoamista, mutta ei siitä nyt enempää).

Se on 'henkilö', ja hänelle kertyneet valtaisat ns. 'rahamäärät', joista sitten järjestelmä 'armollisesti' tarjoaa murusia ihmiselle, jonka 'henkilöllä' tradetaan (vaikea sana suomentaa - käydään kauppaa?) pörssissä.

Kyseessä on vähän sama juttu kuin että joku toisi sinulle aina korillisen omenia joka viikko, ja tuntisit suurta kiitollisuutta tuota jaloa sielua kohtaan, sekä muut ihmiset pitäisivät sinua kamalana loisena, kun kehtaatkin ottaa vastaan korillisen omenia joka viikko. Mutta tämä omenatuoja ei kertoisi, että omenat ovat peräisin sinun omistamaltasi tilalta jonka olemassaolosta et ole tietoinen, ja joka tuottaa 'voittoa' satojatuhansia euroja vuodessa. Yhtäkkiä tuo korillinen omenoita ei vaikutakaan niin jalolta lahjalta, vai mitä?

Joidenkin laskelmien mukaan, jokainen 'henkilö' on aikuisiässä yli miljoonan dollarin arvoinen. Tästä ne sossutuet, työkkärimaksut ja muut vastaavat sitten maksetaan - ne ovat pieniä murusia siitä, minkä arvoinen tuo 'henkilö' oikeasti on.

Ihmiset on saatu suostumaan erittäin pirulliseen ja hirvittävään peliin, ilman, että he ovat edes tietoisia siitä, mihin ovat suostuneet (joten voitaisiin väittää, että koska 'full disclosure' ei ole täyttynyt, 'henkilö'rekisteröinti ei oikeastaan ole laillisesti pätevä).

Ja autuas tietämättömyys asioista saa monet sättimään ja syyllistämään ihmisiä, jotka haluavat vain elää häiritsemättä ketään, mutta jättävät tyystin sättimättä pankkiirit ja muut oligarkit, jotka elelevät kansan siivellä pistämättä rikkaa ristiin kenenkään tai minkään hyväksi, paitsi 'agendan'.

Kun pankkiirit tienaavat miljardeja kansaa riistämällä, tekemättä itse muuta kuin polkaisemalla ns. 'rahaa' tyhjästä (esim. pankkilainat), joita sitten kansa työllä ja vaivalla maksaa, mutta pysyy silti velkaisena, kukaan ei syyllistä pankkiireja siivellä elämisestä, riistämisestä tai laiskottelusta, vaikka sitähän nuo niljaiset oliot juuri nimenomaan tekevät.

Kun sitten joku näkee järjestelmän vääryyden, ja kieltäytyy tekemästä työtä ihmisiä orjuuttavan, miesvihaisen ja täysin kohtuuttoman ja epäreilun systeemin hyväksi, häntä sätitään sankoin joukoin ja syytetään siivellä elämisestä.

- Vortac

Vortac kirjoitti...

Jos asiat järjestettäisiin oikeudenmukaisesti ja kunnolla, nykyinenkin teknologinen taso riittäisi siihen, että robotit tekisivät raskaat työt, hoitaisivat liikenteen jne. ja jos vielä liikenne muutenkin järkevöitettäisiin (satojatuhansia autoja, joissa jokaisessa vain yksi ihminen, on aika järjetöntä liikennettä), ruuhkatkin loppuisivat kokonaan.

Ei kenenkään tarvitse "tehdä työtä elääkseen" tai "elättää itseään", vaikka legaalinen järjestelmä miten koettaisi nivoa elämistä orjatyöhön, ikäänkuin kyseessä olisi yksi ja sama asia.

Meidät elättää se, joka on kaiken elämän Alkulähde, Alfa ja Omega, Ikuinen Luoja. Se, joka on meidät luonut, myöskin pitää energian kehoissamme virtaamassa ja sydämemme sykkimässä, ei keinotekoinen rahajärjestelmä, jonka tarkoitus on orjuuttaa kansat, jotta pankkiirit voivat 'omistaa' ihmiset ja maapallon.

Työn tekeminen olisi tärkeää, ja siihen alunperin kuuluisi olennaisena osana ilo, mutta katsokaa suurinta osaa työstä, jota ihmiset tekevät. Vallanpitäjät toitottavat propagandaa, jonka mukaan KAIKKI työ on arvokasta, mutta sehän nyt ei edes voi pitää paikkaansa. Onko yhtä arvokasta pyöritellä papereita jossain pankin haarakonttorissa, jotta tämä järjestelmä voi entistäkin tehokkaammin pitää ihmisiä ahdingossa, kuin vaikkapa jakaa ruokaa asunnottomille ja köyhille?

Onko yhtä arvokasta siivota jonkin kansainvälisen korporaation hallinnonjohdon käytäviä päivästä toiseen, kuin kuljettaa roskia kaatopaikalle, jotta ihmiset eivät (yhtä nopeasti) tukehdu omiin jätteisiinsä? Koko legaalisen järjestelmän pyörittäminen ja rahan pelkkä olemassaolo tuottaa aivan hitosti tuottamatonta, turhaa ja vahingollista työtä, joka aiheuttaa laajoja, tuhoisia seurauksia.

Entä aseiden valmistus, onko se arvokasta? Ilotulitteiden ja kosmetiikan valmistus? Huonojen kenkien ja sukkien, nopeasti hajoavien ja ala-arvoisesti toimivien laitteiden ja muiden esineiden valmistus? Onko kaiken koristerihkaman ja posliinikissojen valmistus todella työtä, jota on syytä arvostaa?

- Vortac

Vortac kirjoitti...

Maapallo ei ole työleiri ja ihminen (lue: mies) ei ole pelkkä työrobotti, jonka elämällä ja olemassaololla ei ole muuta tarkoitusta kuin tämän sairaan järjestelmän tukeminen ja järjettömien energiamäärien tuhlaaminen turhaan ja turhauttavaan 'työhön'.

Tässä järjestelmässä useimmat työt ovat kuin ojan kaivaminen lusikalla. Muta lentää ja hiki virtaa, mutta mikään ei juuri edisty.

Jeesus ei suinkaan sanonut, että "Isänne ei tiedä, mitä te tarvitsette, joten teidän täytyy itse elättää itsenne, hommata kaikki tarvittavat kamat, ja muistakaa ostaa kauheasti kaikkea ylimääräistä, aina surround-kotiteatteria myöten".

En muista sanatarkasti, miten se missäkin raamatussa on tulkittu ja käännetty, mutta idea kait siinäkin viestissä nimenomaan oli, että meidän ei tarvitse huhkia kuin hullut, koska Isämme kyllä tietää meidän tarvitsevan ruokaa ja vaatteita ja suojapaikan säältä yms. (eli esim. asunnon)

Tämä planeetta voisi olla paratiisi, jossa kenenkään ei tarvitse tehdä töitä enempää kuin alle vuoden koko elämänsä aikana, ja silti jokainen voisi elää paremmin kuin öljysheikit ja bill gates yhteensä.

Mutta agenda estää sen .. vallanpitäjät haluavat pitää valtansa, eivätkä he halua kansan ajattelevan, kyseenalaistavan tai kritisoivan järjestelmää, jonka alaisiksi ovat suostumuksensa antaneet. Ja kaikista vähiten he haluavat kenenkään tietävän, mitä he ovat tehneet ihmisten pään menoksi.

Jos ihmiset tietäisivät esimerkiksi, mitä lapsen rekisteröinti todella tarkoittaa, kukaan ei tekisi sitä (eikä laki edes vaadi moista). Minun sanomanani sitä tuskin otetaan todesta, mutta regis tarkoittaa kuningasta, ja rekisteröinti tarkoittaa kaikissa ns. 'virallisissa' yhteyksissä omistusoikeuden siirtämistä valtiolle (jne).

Hyvänä esimerkkinä on vaikkapa koulutus. Saatko viedä lapsesi lomalle silloin, kun sinulle sopii, jos lapsi on ns. 'kouluikäinen'? Et. Tulee sakkoa ja ongelmia, jos moista yrität. Voit viedä lapsesi lomalle vain silloin, kun valtiolle ja järjestelmälle sopii. Jos kohtelet lasta järjestelmän mielestä huonosti, he voivat tulla ja viedä lapsesi pois. Et voi kieltäytyä lapsellesi pakotettavista rokotuksista ja muusta vastaavasta. Et voi päättää, MITÄ lapsellesi opetetaan, ja milloin.

Ovatko lapsesi siis todella omiasi.. vai järjestelmälle luovutettuja?

Kuitenkin ainoa asia, jota ihmiset yleisesti sättivät, ovat miehet, jotka kehtaavatkin olla ottamatta jotain työpaikkaa (epätoivoisilla työmarkkinoilla), joka tuottaisi vain tuhoa ja kärsimystä planeetalle ja ihmisille, jotta he voivat nostaa jonkin räpätädi-akan jalustalle ja palvoa tätä, jotta kyseinen akka voi sitten ottaa miehestä eron ja syyttää tätä syytöntä kaikesta mahdollisesta, josta nainen suinkin saa 'voittoa'.

Sairas on tämä maailma, tämä toteamus on pakko voida rehellisyyden nimissä sanoa.

- Vortac

Jorma kirjoitti...

Pääkaupunkiseudun liikenteessä kampanjoidaan matkarauhan puolesta


Bongasin tämän kampanjan mainoksen aamu Metro-lehden ympäriltä.

En yllättynyt, kun huomasin, että ns. häirikön rooliin oli pistetty tavallinen, keski-ikäinen suomalainen mies, ja ns. uhrin rooliin vanhus, (tyttö)lapsi ja maahanmuuttaja. Miksi aina toimitaan näin?

Omien kokemusten mukaan keski-ikäiset, tavalliset suomalaiset miehet eivät juuri julkisissa liikennevälineissä örvellä (he ajavat omalla autolla, mitä tietysti myös arvostellaan), mutta näköjään mitään muuta ihmisryhmää ei voi näin vain suorasukaisesti mustamaalata ja leimata, joten jälleen turvauduttiin helpoimpaan keinoon. Tämä tympii.

Jorma kirjoitti...

Metro

Näköislehti.

Jorma kirjoitti...

RADIO PUHE IN MEMORIAM

"Onneksi listalta ei löydy enää julkifeministi Tiina-Emilia Kaunistoa. Ehkä hän on saanut ylennyksen. Maailma on toki avoin nuorelle, miesvihaa puhkuvalle naaraalle, joka on tehnyt gradunsa Nais- ja sukupuolentutkimuksen maisteriohjelmassa aiheesta Hirviömiehiä, jumalattaria ja kyborgisiä otuksia – väkivalta ja sukupuolen rajat digitaalisessa Tekken 5 -taistelupelissä (2009). Ehkäpä hänet on palkattu Rovioon Senior Gender Development Manageriksi?"

häiriintynyt mies kirjoitti...

"että ns. häirikön rooliin oli pistetty tavallinen, keski-ikäinen suomalainen mies"

Tai yleisemmin: sini/harmaa/vihreä silmäinen mies. Tämän rodun syytä ovat siirtomaaherrojen teot tänäkin päivänä... ja kaikki pahuus. Koska haluamme syödä suklaata (kaakao) ja ajaa bussilla (öljy)! Muun muassa.

Mustasilmäiset miehet eivät ole järjestöjen yms. vihan kohteena, vaan auttamisen ja suojelun.

Anonyymi kirjoitti...

Go My Own Wayhttp://www.youtube.com/watch?v=zHslWTN1zsE

Omasta mielestäni moniavioisuus olisi paljon luonnollisempaa kuin nyky-"neutraali"-meno.