tiistaina, helmikuuta 14, 2012

Hugo Schwyzerille kenkää

Exile in Gal-Ville: How a Male Feminist Alienated His Supporters

We screwed up in allowing the interview with Hugo Schwyzer to be published.

Hugo Schwyzer’s Phony Feminism

27 kommenttia:

Jaaha kirjoitti...

Nuo jenkkifeministit ovat, jos mahdollista, vielä hullumpia kuin suomalaiset.

Tai ehkä ei pitäisi liioitella. Yhtä hulluja.

Homo kirjoitti...

Vasta nytkö nuo femakot huomasivat millainen Schwyzer oikein on. Tosin nuo kommentit osoittavat joiltain osin myös femakkojen herkkähipiäisyyttä, kuin myös sen, että feminismi on naisliike, eikä tasa-arvoliike, koska vaaditaan ettei miehen ääni saa olla liian kuuluva, jottei vain naisten omat mielipiteet naisasioista jää niiden jalkoihin.

Aiemminhan Schwyzer ympärileikkautti alapäänsä hyvityslahjaksi pahasta taustastaan naisille ja/tai femismin alttarilla. Olisikohan seuraavaksi vuorossa kastraatio tai yläpään ympärileikkaus uutena hyvityslahjana, joka tosin ei varmaan loputtomasti sekään pidä narttuja/femakkoja tyytyväisinä, koska heidän perusluonteenaan on tyytymättömyys.

Homo kirjoitti...

Rakkaudesta se hevonenkin potkii/jos rakastat minua, hakkaat minua:

25 Extremely Upsetting Reactions To Chris Brown At The Grammys

Homo kirjoitti...

Ehkäpä vielä oikeus koittaa jossain vaiheessa ja Hugo joutuu maksamaan elareita ja myös oikeuteen itse tunnustamastaan murhayrityksestä.

Homo kirjoitti...

Matalapalkkainen mies joutui taas henkensä uhalla hoitamaan asian, kun korkeapalkkaiset opettajattaret eivät taaskaan kyenneet mihinkään?:

Talonmies taltutti Imatran koulupuukottajan

Homo kirjoitti...

Kasvatuspsykologitar vauhdissa:

IL: Iäkäs nainen piinasi lapsiperhettä kaksi vuotta

Lapsiperheen yläkerrassa asuva yli 70-vuotias kasvatusneuvolapsykologi hakkasi lattiaa kaikkina vuorokauden aikoina, paukutteli ikkunoita, väitti lapsiperheen isän pahoinpitelevän vaimoaan ja käyttävän lapsiaan hyväksi sekä nukuttavan nämä huumausaineilla.
...

Homo kirjoitti...

Lievä tuomio rajusta pahoinpitelystä - muslimitytöt "tottumattomia alkoholiin"

Anonyymi kirjoitti...

http://www.hs.fi/karlsson/1135270368721

Anonyymi kirjoitti...

http://www.iltalehti.fi/koti/2012021415194081_kt.shtml

Anonyymi kirjoitti...

http://www.turkulainen.fi/artikkeli/93143-juttutuokio-netissa-johti-alttarille-nama-pariskunnat-todistavat-etta-nettideittailu

Anonyymi kirjoitti...

http://www.seiska.fi/seiskasuosittelee/_a318347/nain+vaimoonsa+kyllastynyt+mies+noyryyttaa+ystavanpaivana/

Homo kirjoitti...

Selvästi nopeammin silti kuin sosiaali- ja terveysministeriön tasa-arvoyksikössä, jossa on nykyään on 0 prosenttia miehiä:

KSML: Tasa-arvo etenee hitaasti pörssiyhtiöiden hallituksissa

Homo kirjoitti...

Naisilla tässäkin pienempi taloudellinen vastuu:

Yhdysvalloissa ystävänpäivä innostaa kuluttamaan liki 20 miljardia dollaria

Vaikka naisetkin muistavat mielitiettyjään Valentinen päivänä, päävastuu romantiikasta on yhä miehillä. Heidän arvioitiin satsanneen keskimäärin noin 170 dollaria rakkaansa muistamiseen, kun naisten rahankäyttö jäi puoleen tästä.
...
Palstoilla varoitellaan miehiä myös muutamista vakavista virheistä, kuten esimerkiksi siitä, että muovikukat ja joulusta jääneet ylijäämäsuklaat eivät kuulu huippuromanttisten lahjojen joukkoon. Eikä rakkaan muistaminen pelkällä tekstiviestillä ole sekään erityisen suositeltavaa.

Anonyymi kirjoitti...

http://www.mtv3.fi/helmi/rakkaus/artikkeli.shtml/2012/02/1494648/miksi-rakastumme-tassa-tieteellinen-selitys

Anonyymi kirjoitti...

http://hommaforum.org/index.php/topic,67684.msg929769.html#msg929769

Homo kirjoitti...

Viisi vinkkiä: Näin nautit seksistä enemmän

...
5. Shoppaile, kunnes olet kiihottunut
...

Jorma kirjoitti...

Oinonen syyttää Wallinia uhkailusta


Ex-tasa-arvoministeri taas vauhdissa. Uhkailu sopii kyllä Wallinin profiiliin ihan täysin.

Homo kirjoitti...

Auerille syytteet raskaista rikoksista

Anonyymi kirjoitti...

Oliko tämä jo täällä?:

Väitöskirja: Isiä manipuloidaan julmasti ulos lapsen elämästä

http://www.porinsanomat.fi/uutiset.php?id=997&c=1

Anonyymi kirjoitti...

http://www.turkulainen.fi/artikkeli/93785-seksiin-suostuvainen-saa-halvemman-vuokran

Anonyymi kirjoitti...

http://www.stara.fi/2012/02/15/97-vuotias-rakastui-85-vuotiaaseen-haat-hoitokodissa/

Homo kirjoitti...

Uhkailukohu paisuu: Myös hän haukkuu Wallinin käytöstä

Homo kirjoitti...

Seksirobottejakaan ei ole syytä unohtaa:

EU tutkii: Voisiko robotti olla lähimmäisesi?

Panu Horsmalahti kirjoitti...

Psychostick - "Girl Directions"

Panu Horsmalahti kirjoitti...

Ranskan vaaleissa presidenttiehdokas ihan jokaiselle

Hänen lisäkseen täysi rentoa elämänotetta ajaa myös strip tease -tanssija Cindy Lee, jonka Mielihyväpuolue vaatii pakollista viettelyopetusta kouluihin sekä ilmaisia nudistileirejä.

PUA-ehdokas.

Vortac kirjoitti...

Matalapalkkainen mies joutui taas henkensä uhalla hoitamaan asian, kun korkeapalkkaiset opettajattaret eivät taaskaan kyenneet mihinkään?

Nainen pystyy kaikkeen, mihin mieskin, paitsi silloin, kun on tosi kyseessä, ja pitäisi saada jotain oikeasti aikaiseksikin. Silloin nainen on liian arvokas ja jalo uhriolento, jota miesten pitää suojella, tai muuten he ovat munattomia eunukkeja ja luusereita, joita saa solvata ja hakata mielin määrin.

Niinhän se aina menee - naisella on monta takkia, joita aina käännellä tilanteen mukaan. Uhriroolissa on kätevintä loikoilla, mutta jos joku sitten väittää, että sehän tarkoittaa naisten olevan heikompia, nainen voikin vaihtaa paasaavaan Supernainen-rooliin, jossa pidetään palopuheita naisten vahvuudesta ("I am a woman, hear me roar") ja pätevyydestä, ja sitten kun jotain pitäisi saada aikaan, nainen voi kätevästi aina vaihtaa Viettelijätär-rooliin, jossa lirkutellaan ja teeskennellään niin avutonta ja korkokengissä sitten houkutellaan jokin mies tekemään tuo aikaansaannos, ja niin edelleen.

Naisena olo on varmasti kätevintä ikinä - voi väittää mitä vaan, joutumatta koskaan tositilanteessa todistamaan väitteitään, ja saa aina miehet tekemään kaikki likaiset hommat puolestaan, mutta voi silti säilyttää "Olen ihan yhtä pätevä kuin miehetkin"-imagon.

Eipä ihme, että naisilla on niin iso ego - valta ilman vastuuta, mahdollisuudet ilman työntekoa, voima ja suojattu elämä ilman riskejä ja uhrautumista - mikäs siinä on egoillessa.

- Vortac

Vortac kirjoitti...

5. Shoppaile, kunnes olet kiihottunut.

Kunnioitan kapisimpia ja likaisimpia eläimiäkin enemmän, kuin ketään, joka kiihottuu shoppailusta. Sellaista ihmistä ei voi eikä pidä kunnioittaa.

Naiset ovat kuin jokin pieleen mennyt kokeilu siitä, miten mielenvikaiseksi ja materialistiseksi ihmisen voi tehdä, ilman että se haittaa heidän sosiaalista elämäänsä. Noh, kun on seksuaalista valtaa niin paljon, kuin naisilla on, heidän hulluudellaan ei ole mitään rajoja - eikä juuri kukaan ole halukas laittamaan sille mielipuolisuudelle mitään rajoja. Päinvastoin, korporaatiothan hyötyvät naisten kenkä-, ja käsilaukkuhimosta suuresti. Naiselle ei mikään määrä kenkiä, pukuja, käsilaukkuja tai posliinikissoja ole koskaan tarpeeksi, aivan kuten korporaatioille ei mikään määrä rahaa ole koskaan tarpeeksi.

Miehet ovat vain sitten loukussa ja pahassa välikädessä tässä kummallisessa tilanteessa, jossa korporaatiot ja naiset rakastavat toisiaan niin, etten ihmettelisi, vaikka menisivät keskenään naimisiin.

- Vortac