maanantaina, helmikuuta 20, 2012

Naisellisuudesta

Naisten kannattaa kehittää naisellisuuttaan 

Swedish doctors urge ban on circumcision - UPI.com 

Armidan ajatuksia: Naisten kuviot nettideittailussa

80 kommenttia:

Jorma kirjoitti...

Paluu tulevaisuuteen

HS:n kolumnien taso jaksaa hämmästyttää. Onko tämä todella parasta, mihin Suomen suurin sanomalehti pystyy? Yläastetason ainekirjoitusta, jonka itsekeskeinen teiniangsti herättää lukijoissa lähinnä myöhäpeää.

Jaaha kirjoitti...

Heh, "raikas tuulahdus" Hesarin kolumnisteissa. Yksi femu lisää!

Tämä Katja Kettu taisi olla se tapaus, joka nousi julkisuuteen kerrottuaan, kuinka kolme skinheadia koitti raiskata hänet Helsingin keskustassa.

Anonyymi kirjoitti...

http://www.helsinginuutiset.fi/artikkeli/94296-erotiikkavideo-karkotti-naiset-helsinkilaisravintolan-tanssilattialta

Homo kirjoitti...

Kommenttini Armidan ajatuksiin:

Se, että: "miesten mielestä huonokin seksi on parempi kuin ei seksiä, kun taas naisten mielestä ei seksiä on parempi kuin huono seksi" on muuten taas kerran hyvä esimerkki siitä, että keskimäärin miehillä on seksuaaliset halut paljon voimakkaampia kuin naisilla, vaikka tietyissä naispiireissä mielellään yritetään kiistää tämä fakta. Ei nälkään kuoleva ihminenkään ala nirsoilemaan ja kieltäydy syömästä, jos tarjolla on vain huonoa ruokaa hyvän ruuan sijasta.

Anonyymi kirjoitti...

Miten sulla jorma on aikaa lukea tuollaista roskaa?

Homo kirjoitti...

Ovatko muuten muslimityyppisiin naisten vaatteisiin pukeutuneet naiset naisellisia? Entäs nämä:

Islamilaisessa Iranissa kolmisentuhatta naista opiskelee perinteisiä japanilaisia ninjataitoja

Homo kirjoitti...

Ruotsissa keksitty uusi keino ajaa miehiä pois julkisen liikenteen piiristä:

Swedish blogger snaps commuting 'macho men'

Seuraavaksi voitaisiin julkaista kuvia esimerkiksi leveäperseisistä nartuista, jotka tukkivat keskellä liukuportaita seisomalla tien muilta tai vievät vyöryvine ihroineen kahden hengen tilan penkeiltä. Olisivat rullaportaissa vaikka vinottain, jos on niin leveä perse, etteivät muut mahdu ohi. Ja tietenkin narttuja, jotka vievät käsilaukullaan toisen henkilön istuimen.

Homo kirjoitti...

Swedish docs in circumcision protest

Homo kirjoitti...

Vuokranantajan painajainen – järkyttävää katsottavaa!

...
Wark oli vuokrannut asuntoa seitsemän vuoden ajan naishenkilölle. Nainen oli vaikuttanut sopimusta tehdessä kunnolliselta.
...

Anonyymi kirjoitti...

http://www.stara.fi/2012/02/20/lapsetkin-haluavat-nyt-sukupuolenvaihdoksia/

Anonyymi kirjoitti...

http://www.voice.fi/uutiset/suhteet/voiko-aikuisviihteen-seuraaminen-haitata-seksielamaa/4/35431

Anonyymi kirjoitti...

http://www.mtv3.fi/helmi/kuudesaisti/artikkeli.shtml/2012/02/1498226/miksi-poikia-syntyy-enemman-kuin-tyttoja-lue-selitys

Anonyymi kirjoitti...

Ylipitkät työviikot altistavat monille oireille

http://www.hs.fi/kotimaa/Ylipitk%C3%A4t+ty%C3%B6viikot+altistavat+monille+oireille/a1305556092911

"... yli 10-tuntista työpäivää tekevät olivat useimmin miehiä ja korkeassa ammattiasemassa. Monet heistä oireilivat psyykkisesti, tupakoivat, joivat runsaasti alkoholia ja nukkuivat tavallista vähemmän."

Jorma kirjoitti...

"Miten sulla jorma on aikaa lukea tuollaista roskaa?"

No, eipä tuon lukemiseen kauan tuhrautunut. Vaikka odotukseni eivät olleet korkealla (tunnenhan Hesarin linjan), niin kuvittelin kuitenkin, että kun kyse on kirjailijasta, kolumnissakin saattaisi olla edes jotain. Vaan eipä ollut.

Anonyymi kirjoitti...

http://www.voice.fi/uutiset/suhteet/enta-jos-naiset-kayttaytyisivat-parisuhteessa-kuin-miehet-katso/4/35443

Anonyymi kirjoitti...

http://www.iltalehti.fi/ulkomaat/2012022015230458_ul.shtml

Anonyymi kirjoitti...

http://www.mtv3.fi/helmi/seksi/artikkeli.shtml/2012/02/1498078/suomalaisten-seksielama-viikkokin-ilman-on-liikaa

Homo kirjoitti...

Menossa johonkin feministitapahtumaan?:

Venäläisnaisen käsilaukusta löytyi rajalla sähkölamautin

Homo kirjoitti...

Uudessa Tietoviikossa (17. helmikuuta 2012, numero 3) on naisnumero. Eräs poiminta sivulta 7 - pahoittelut jutun kököstä ja töksähtelevästä tekstistä, jonka on muuten kirjoittanut nainen nimeltä Jonna Vuokkola. Melkoinen itseään toteuttava ennustus taas kerran ja esimerkki siitä kuinka myytti lasikatosta vain ruokkii tätä näennäistä ilmiötä...:

It-alalla palkkaero baisten ja miesten välillä on selvästi pienempi kuin muilla aloilla. Alan kahden globaalin suuryrityksen, IBM:n ja HP:n, pääjohtajat ovat tällä hetkellä naisia. Onko niin, että it-ala on myös keskiarvoaloja tasa-arvoisempi?

Valitettavasti ei ihan näin. Lamberg ja Zilliacus eivät ole kumpikaan kokeneet, ettö heitä olisi työelämässä syrjitty sukupuolen takia. Silti alan lasikatto on tosiasia. Se on myös syy siihen, miksi Zilliacus lähti 33-vuotiaana korporaatiomaailmasta.

"Etten ehtisi kokea lasikattoa. Se olisi tullut vääjäämättä vastaan. Se on fakta, jos katsoo isojen it-yritysten johtoryhmiä."

Suomen 250 suurimmassa it-yrityksessä 12:ssa on nainen toimitusjohtajana. Suurimpien it-yritysten johtoryhmän jäsenistä on naisia Tietoviikon selvityksen mukaan noin viidennes.

Homo kirjoitti...

Seuraavalla sivulla olevassa Naisia yliopistojen it-opiskelijoista 2009 -kuvaajassa on silmämääräisesti arvioiden naisten prosentuaalinen osuus suunnilleen seuraava:

34 % Jyväskylässä
30 % Oulussa
23 % Tampereella
26 % Helsingissä
17 % Turussa

Miten minulla on sellainen mielikuva, että ainakin joitain vuosia sitten TKK:lla narttujen osuus tietotekniikkaa opiskelevista olisi ollut selvästi noita pienempi...

Joka tapauksessa, tietämättä täsmällisiä opiskelijamääriä yms, voi kuitenkin arvioida että narttuja olisi 2009 ollut noin 25 prosenttia kaikista it-opiskelijoista yliopistoissa. Jos johtoryhmän jäsenistä naisia on noin viidennes, ei se minusta vielä todista mitään lasikattoa (joskin on muistettava, että johtoryhmissä on it-alallakin usein muitakin kuin it-alaa opiskelleita). Lisäksi "lasikattossakin" lienee yleensä syrjinnän sijaan kyse naisten omista valinnoista, kuten tuon Zilliacuksen päätös lähteä pois korporaatiomaailmasta, jotta ei vain olisi vaarassa törmätä lasikattoon, vaikkeivat he olleetkaan kokeneet omasta mielestään syrjintää...

Homo kirjoitti...

Teekkarit muuttuvat naisiksi hitaasti

...
Hännänhuippuina kiinnostuksen kohteina ovat tieto- ja konetekniikka [etenkin koneen harvoissa naisissa muuten lesbot vaikuttavat olevan vahvasti yliedustettuja], joiden opiskelijoista naisia on vain muutama sadasta.
...
Oulussa tietotekniikka on ylivoimainen pohjanoteeraus tyttöjen kiinnostuksen kohteena, sillä sitä opiskelevista vain 3 prosenttia on naisia. Ympäristötekniikassa heitä on kaksi kolmesta.
...

Ulvova Ylläri kirjoitti...

Ollapa sukupuoleltaan nainen, niin ei tarvitsisi tuntea huonommuutta vaikkei olisikaan vielä kolmikymppisenä it-firman johtokunnassa. Koska lasikatto ja niin pois päin.

Jos palkka on huono, niin sekään ei olisi oma syy. Koska palkkaerot ja naisten syrjintä.

Jos parisuhde ei toimi, niin vika on tietenkin miehessä. Koska miehet nyt vaan on semmoisia.

En minä tiedä elävätkö kaikki naiset tuollaisessa kummallisessa kuplassa, vai asuuko siellä vain toimittajia. Lehtijuttujen perusteella naisten käsitys elämästä on kuitenkin niin todellisuudesta vieraantunutta toisten syyttelyä, että sääliksi käy.

Mistä näitä lehtijuttuja oikein tulee? Ja mitä norminaiset niistä oikein ajattelevat?

deeby kirjoitti...

"Mistä näitä lehtijuttuja oikein tulee? Ja mitä norminaiset niistä oikein ajattelevat? "

Eivät norminaiset protestoi, vaan päinvastoin saavat median naisasituubasta kaiken rauhan elämäänsä. Kulttuurissamme vallitsee syvälle juurtunut naisen seksuaalisuuden erittäin korkea hinnoittelu suhteessa miehen seksuaalisuuteen. Miehet ovat seksiasioissa lähtökohtaisesti köyhän maan kiskonrakentajia (siis todella köyhiä) ja naiset hyödynkerääjiä. Kun naiset haluavat miesten seksuaalisuutta halventavaa romantiikkaa ja miesten välistä kilvoittelua, he myöskin saavat sitä. Naiset voivat aivan suoraan päättää sen miten maailma makaa. Omituista sinänsä, että maailmankuva on useimmilla naisilla, kuin aivovammaisilla, mutta valtansa on Hitlerin tai Stalinin tasoa. Miehiä voidaan kyllä syyttää munattomuudesta ja oman seksuaalisuutensa myymisestä pilkkahintaan. Naisen pokkurointi on kuin rakentaisi ilman palkkaa rautatiekiskoa Stockmannin eteen.

deeby kirjoitti...

"Ei nälkään kuoleva ihminenkään ala nirsoilemaan ja kieltäydy syömästä, jos tarjolla on vain huonoa ruokaa hyvän ruuan sijasta. "

Sitä haluaa sellaista seksiä mihin tottuu. Itse olen tottunut laadukkaaseen heteroseksiin, joten jos tarjolla on huonoa protestoin automaattisesti.

Vortac kirjoitti...

Ovatko muuten muslimityyppisiin naisten vaatteisiin pukeutuneet naiset naisellisia?

Ennenkuin tuohon voi vastata, on kysyttävä: "Määrittääkö pukeutuminen naisen naisellisuuden?"

- Vortac

Vortac kirjoitti...

En minä tiedä elävätkö kaikki naiset tuollaisessa kummallisessa kuplassa, vai asuuko siellä vain toimittajia.

No totuuttahan pääsee lähemmäksi kysymällä vaikkapa: "Jos sinun ei tarvitsisi koskaan ottaa vastuuta mistään, ja voisit aina syyttää täysin itsesi ulkopuolisia asioita kaikista puutteistasi, vioistasi, huonoista puolistasi, tilanteestasi jne., saaden aina ympäristön hyväksynnän nimenomaan näin tekemällä, alkaisitko todella kuitenkin syyttämään itseäsi ja ottamaan vastuun kaikesta?"

Kun tätä kysymystä hetken pyörittelee mielessään, voi tajuta, että harvassa ovat ne luonteeltaan teräksenlujat naiset, jotka vailla mitään muuta motivaatiota kuin korkea moraali, eläisivät totuudenmukaisessa ja rehellisessä maailmankuvassa.

On niiiiiin paljon kätevämpää ja helpompaa antautua kaikelle sille ylellisyydelle, jota naisen kehoon syntyminen koko inkarnaation ajaksi 'yhteiskunnan', miesten, feministien, valtarakenteiden, 'kirjoittamattomien (sosiaalisten) sääntöjen' ja 'auktoriteettien' taholta tarjoaa. Aina omista vanhemmista lähtien (tosin on mahdotonta olla 'hyvä vanhempi' huonossa maailmassa, jossa yhteisö ja etenkään ns. 'yhteiskunta' ei sellaista tue).

Mikä olisi naisen motiivi elää missään muussa kuin siinä kuplassa, joka heille hopealusikkana tarjotaan syntymästä lähtien? Kun sinulle tarjotaan runsaasti kaikkea sellaista, joka helpottaa elämää ja antaa sinulle valtaa suunnattomasti, tarvittaisiin suuri motivaatio kieltäytyä tuosta kaikesta.

Miesten ja naisten maailma on niin erilainen, ettei suurin osa miehistä tule koskaan edes pystymään unelmoimaan siitä, miten ylellistä ja unelmaista naisten elämä on miesten raakaan ja brutaaliin kurjuuteen verrattuna - ja samoin naiset eivät koskaan pysty samaistumaan miesten ongelmiin, koska heillä itsellään ei oikeita ongelmia ole, joten naisetkaan eivät pysty koskaan pahimmissa painajaisissakaan kuvittelemaan, millaista on elää miespuolisessa kehossa.

Kuukautisista kärsiminen on lopulta pieni vaiva verrattuna siihen kaikkeen epäreiluuteen, jossa miehet joutuvat elämään vailla toivoa paremmasta.

Tosin logiikan puute on vähän suurempi juttu, mutta sehän vain edesauttaa naisten vaivatonta prinsessaelämänsä hyväksymistä - kun ei tarvitse olla looginen, voi olla vapaampi ajatuksiltaan, mielipiteiltään ja rakentaa imagonsa millaiseksi haluaa, omasta käytöksestään riippumatta, jne.

Suurempi julmuus on tosin sellainen seikka, jota en mielelläni ottaisi, mutta se onkin logiikan lisäksi ainoita asioita, jotka saisivat varmasti monen miehen hetkeksi empimään, jos tulisi tilaisuus siirtyä nuoren, viehkeän naisen kehoon loppuelämäksensä.

Mutta jos otamme ajatuksen nimeltä "Karma" kuvioihin mukaan, voimme kenties helpottua tajuten, että nykyisin miesten kehoissa kärsivät sielut ovat olleet tyypillisiä, julmia paskiaisnaisia aiemmissa ruumiillistumissaan naisten kehoissa eläessään, ja nyt vain niittävät sitä, mitä ovat kylväneet. Ja samoin nykyiset naisen kehoissa elävät yksilöt tulevat vielä syvästi tuntemaan tulevaisuudessa, mitä on syntyä miehen kehoon ja elää siinä koko inkarnaatio.

Elämähän on oppimista kauttaaltaan, ja mikäpä opettaisi sielua tehokkaammin, kuin tällainen valtava kontrasti 'surkeuden' ja 'ylellisyyden' välillä, pelkästään kehotyypistä riippuen..

- Vortac

Anonyymi kirjoitti...

""Ovatko muuten muslimityyppisiin "naisten vaatteisiin pukeutuneet naiset naisellisia?"

Ennenkuin tuohon voi vastata, on kysyttävä: "Määrittääkö pukeutuminen naisen naisellisuuden?

- Vortac""

Ensin on kuitenkin varmuudella tiedettävä se, että esim burkhan sisällä on nainen eikä mies...

deeby kirjoitti...

" Ja samoin nykyiset naisen kehoissa elävät yksilöt tulevat vielä syvästi tuntemaan tulevaisuudessa, mitä on syntyä miehen kehoon ja elää siinä koko inkarnaatio. "

Eiköhän miehen ja naiset
väliset ongelmat ole vain lähinnä parin planeetan hittijuttu. Eli inkarnaation pitäisi palautua tälle planeetalle, ennenkuin asia pääsee kostautumaan.

Mites jos on syntynyt johonkin länsimaahan niin meneekö sielu automaattisesti maapallon köyhille alueille?

Panu Horsmalahti kirjoitti...

Alphanail

Anonyymi kirjoitti...

Vain miehet voivat vajota Tommi Raution tasolle.

Anonyymi kirjoitti...

"Maajussille morsian -ohjelmassa esiintynyt mies otti lain omiin käsiin."

Anonyymi kirjoitti...

"Vain 5 €:n vuoksi: mies sai puukosta"

Miehille riittää pikkusyy välivaltaan.

Anonyymi kirjoitti...

"Pohjois-Karjalan käräjäoikeus on vanginnut 19-vuotiaan pojan, jonka epäillään puukottaneen äitiään ja isäänsä"

Miehet edellä, pojat perässä.

Anonyymi kirjoitti...

"Helsingissä 11-vuotiaan tytön kuolemaan johtaneesta yliajosta epäilty mies on vapautettu viime viikolla tutkintavankeudesta."

Niinpä tietysti. Taas on katsottu miesten toimia sormien läpi. Sama juttu pizzeria-surmaa edeltävässä kirves-tapauksessa.

Anonyymi kirjoitti...

"Parikymppiset miehet ammuskelivat toisiaan ilmapistoolilla huvin vuoksi"

Miesten väkivaltahuvittelua.

Anonyymi kirjoitti...

Henryn tämän päiväistä US-blogia sivuten:

http://www.guardian.co.uk/society/2012/feb/18/being-raped-by-gang-normal

Anonyymi kirjoitti...

Prinssin piessyt ravintoloitsija:
"Hän käyttäytyi kuin pikkulapsi"

No ihme!

Homo kirjoitti...

Nuori morsian tappoi sulhasensa hääpäivänä

Homo kirjoitti...

Vihdoin toivoa siitä, että lapsia edes yritettäisiin pelastaa naisten hirmuteoilta. Odotettavissa tosin on, että femakot taas tapojensa mukaan panevat hirmuisesti vastaan ja puolustelevat naisten oikeutta vahingoittaa lapsia:

Ministeriö suunnittelee päihdeäideille pakkohoitoa

Raskauden aikana paljon päihteitä käyttävät naiset voivat joutua hoitoon jopa koko raskauden ajaksi. Tällaisia mahdollisuuksia kaavailee sosiaali- ja terveysministeriön työryhmä.
...

Homo kirjoitti...

The female unemployment crisis

Kommenteista poimittua:

...
The fact that 75% of local government employees are female is a disgrace and I don't undersatnd the Guardian's angle on this. Should we be aiming for 80, 90 ,100%?
...
Alternatively, do groups like the Fawcett Society want to defend the public sector solely because so many women work in it? (This of course sits oddly with the simultaneous campaigns for gender parity in other areas of employment such as working as a chef, since it's mathematically impossible to have a 50/50 balance in one sector and an imbalance in favour of women elsewhere)
...
The entire premise of this article seems rather strange to me.

The workforce is almost evenly split between men and women from figures I have read (marginally more men) but unemployment amongst women, according to the figures in this article, is just 42% of the total.

This suggests that there is no specific "female unemployment crisis" (as opposed to a general unemployment crisis) - in fact , it suggests that, if anything, there is more of a male unemployment crisis.

Has The Guardian carried an article about "The male unemployment crisis", I wonder? Or is this article just directed towards The Guardian's core public sector readership where women are in the great majority?
...
Lower public sector salaries seems to be as much an urban myth as 'gold plated' public sector pensions.

This has been covered any number of times, and arguments range back and forth about the inclusion of disproportionately high top end salaries in the private sector having a skewing effect and whether these are accounted for properly, whether higher proportions of part time workers in the private sector are accounted for etc.

This article makes interesting reading:-

http://www.incomesdata.co.uk/areas-of-expertise/pay-reward/private-public-sector-earnings.pdf

Perhaps unsurprisingly, average earnings in the public sector for women are significantly higher than for women in the private sector on almost all easures in ASHE [Annual Survey of Hours and Earnings, produced by the Office for National Statistics (ONS)], while the gap for men is much smaller.
...

Homo kirjoitti...

Suuri muodonmuutos: Elina lihotti itsensä - "Miehet kehuvat"

Autoilijattaren ohjastama auto törmäsi päälle suojatiellä

...
Poliisin mukaan naisautoilija ajoi pysähtyneen auton ohi jarruttamatta ja törmäsi suojatiellä kulkeneeseen naiseen. Uhri lensi useita metrejä ja putosi kevyen liikenteen väylälle.

Homo kirjoitti...

Hyvä esimerkki millaiseen ahdinkoon miehiä ajetaan. Toivottavasti Ruotsin sosiaaliviranomaiset pelastavat miehen, ennen kuin on liian myöhäistä ja nälkäkuolema koittaa. Naista ei olisi päästetty yhtä pahaan jamaan:

Ruotsalaismies selviytyi hengissä vietettyään kaksi kuukautta lumen peittämässä autossa

Homo kirjoitti...

Naishammaslääkäri osoittaa ammattitaitoaan juoruamalla tahdikkaan naiserityisellä tyylillä potilaansa asioita lehdessä:

Olen tavannut työssäni hammaslääkärinä monenlaisia potilaita. Yksi jäi kuitenkin erityisesti mieleeni. Noin 40-vuotias mies alkoi itkeä, kun hammasta hiottiin. Hänellä oli mukanaan jopa veli ja äiti! Kyllä sain makoisat naurut, kun tulin työpäivän jälkeen kotiini.

MARIA LEHTINEN, 28V.

Homo kirjoitti...
Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.
Homo kirjoitti...

Tutkija: Lasten päivähoito on rakennettu aikuisten tarpeisiin

Lasten päivähoito on Suomessa järjestetty ensisijaisesti aikuisten eikä lasten tarpeisiin. Tätä mieltä on varhaiskasvatuksen dosentti Marjatta Kalliala Helsingin yliopistosta.

Kalliala arvostelee voimakkaasti pienten lasten pitkiä hoitopäiviä Suomessa. Hänen mukaansa työaikalaki suojelee aikuisia pitkiltä päiviltä ja koululaisten päivien pituus on tarkasti määritelty, mutta pienet lapset eivät saa vastaavaa suojelua.
...

Homo kirjoitti...

Poikavauvan ympärileikkauksesta vaaditaan ehdollista vankeutta

Pojan ympärileikkaus oikeudessa – tunnettu lääkäri syytteessä

Ympärileikkauksen tehnyt lääkäri: Vakuutuin äidin suostumuksesta

...
Lääkäri on Helsingin juutalaisen seurakunnan jäsen.
...

Homo kirjoitti...

Nainen kiihdytti autollaan kohti tuntemattomia - selitti käytöstään erolla

...
Tänään Päijät-Hämeen käräjäoikeudessa kuljettaja selitti kummallista käytöstään avioerolla, unettomuudella ja ahdistuksella.
...
Ajaja sai tänään vuoden ja 3 kuukauden ehdollisen vankeustuomion kolmesta törkeän pahoinpitelyn yrityksestä ja törkeästä liikenneturvallisuuden vaarantamisesta. Hän menettää ajokorttinsa noin kolmeksi kuukaudeksi.
...

Homo kirjoitti...

Uskoako vaiko eikö uskoa:

Toppatakki pelasti Annikenin, 19, hengen

...
Tämä ei suinkaan ollut ensimmäinen kerta, kun Anniken joutui silmittömän väkivallan uhriksi. Puolitoista vuotta sitten hän koki vastaavanlaisen sattumuksen Trondheimissä.
...

Homo kirjoitti...

Alle 15-vuotiaat tytöt tilasivat marihuanaa internetistä

Homo kirjoitti...

Joku femakko on kerännyt todisteita "naisvihasta" MRA-foorumilta. Minusta kerätyt linkit ovat silkkaa asiaa, etenkin kun niitä klikkailee varsin valikoivasti lainailtuja tekstejä auki.

Esimerkiksi, kun klikkaa tekstiä: "Lost my empathy for women when I had to deal with my 30-ish female neighbor"

Tulee koko viesti: "I personally lost my empathy for women in this kind of situation when I had to deal with my 30-ish female neighbor complaining about how I (a 42 year-old gay man) was "scaring" her when I was out, in my yard, letting my dogs relieve themselves, the implication clearly being that I was a rapist or peeping Tom or something. That is simply not rational."

Homo kirjoitti...

Jättimäinen huumekauppa paljastui – ydinroolissa eläkeläisäiti

Homo kirjoitti...

2-vuotias kuoli juotuaan kasviravinneliuosta

...
Hätäleikkauksessa lapsen vatsalaukku ja osa henkitorvesta poistettiin. Myös lapsen muut sisäelimet kärsivät niin suuria vahinkoja, ettei mitään ollut tehtävissä. Poika kuoli 11 päivää myöhemmin.

Oikeus kuuli äitiä eilen. Syyttäjän mukaan kasviravinne oli tarkoitettu lapsen äidin marihuanaviljelmien kasvatukseen.
...

Anonyymi kirjoitti...

"Kaksikko raiskasi 11-vuotiaan - uhrin "vapaaehtoisuus" minimoi tuomion"

Homo kirjoitti...

Kenyan men protest domestic violence - African press responds with mockery

Men Do Complain

Girl beats up a defenseless boy in the back room

Anonyymi kirjoitti...

"Yläsavolainen 42-vuotias mies on tuomittu vuodeksi ja kahdeksaksi kuukaudeksi ehdottomaan vankeuteen törkeästä lapsen seksuaalisesta hyväksikäytöstä."

Anonyymi kirjoitti...

"Eilen illalla kaksi miestä tunkeutui Pyhäjärvellä sijaitsevaan asuntoon vaatien katkaistulla haulikolla uhaten kahdelta asunnossa olleelta paikkakuntalaisesta mieheltä rahaa vanhoista veloista."

Miesten välistä ystävyyttä jälleen kerran.

Homo kirjoitti...

Blood loss

One of the favourite myths of those who forcibly circumcise children is that it is safer to circumcise a baby rather than waiting till the child grows up (and can give or withhold his consent). The evidence points to the opposite being the case. It is riskier to circumcise a baby than it is to operate on an adult. Just one such risk to a child’s safety is loss of blood.

If a surgical procedure goes wrong, the amount of blood that can be lost from a newborn baby without endangering its life or causing it to enter shock is remarkably small. Approximately 71ml, or just a little over four tablespoons is all it takes (left).
...
In contrast, if a surgical procedure goes wrong on an adult, the amount of blood that can be lost before they go into shock is about two pints. Two pints of blood is very visible, it demands attention and remedy in the way that only four tablespoons simply does not.
...

Homo kirjoitti...

Sexual privilege checklist - for the next time they squawk about male privilege

Obamacare will provide contraceptives for women, but not for men

Men avoid mentoring female colleagues, fearing rumours of inappropriate relationships

Homo kirjoitti...

"Five years ago, I worked with someone who became friends with a girl at work. For a short while they were buddies, hanging out and having beers after work, etc. Then, they got into a heated argument over a project. She thought I didn't like the guy either because I complained about his work once and she actually actually told me "I don't like that motherfucker, he doesn't know who he's fucking with, I'll accuse him of sexual harassment and get him fired".

I thought it was fucked up, but I stayed out of their business until out of the blue two months later, the guy wasn't at work. Asked around and was told quietly he was fired. She had accused him of grabbing her ass when they were alone in a room. He was told he could quit and have a good reference, instead of being fired, he was so sick of the woman he took that deal. The company essentially found it cheaper to make him leave, than to face a potential sexual harassment lawsuit from her.

Odd thing is, I actually knew the guy slightly outside of work, which no one knew. He was closeted gay and had a live in boyfriend, he had no reason to grab her ass. The lesson is, in certain high pressure office environments there is no reason to give a woman the ability to have you fired on a whim. It's sad and I don't like it, but I guess women in my business can thank a feminist for that. "

Homo kirjoitti...

From the Son of a Feminist

Homo kirjoitti...

A report from the London School of Economics says that women want rich husbands not careers. A work-weary Judith Woods agrees

Homo kirjoitti...

What’s stopping alpha women from breaking the glass ceiling?

Homo kirjoitti...

Gay man sets the record straight on alleged gay/female alliance

Homo kirjoitti...

Erään homon kommentti:

I personally try to avoid all (especially younger) women who are not family members or close friends. It's just a false-accusation waiting to happen.

Anonyymi kirjoitti...

http://www.iltalehti.fi/viihde/2012022215237159_vi.shtml

Anonyymi kirjoitti...

http://www.iltalehti.fi/ulkomaat/2012022215237433_ul.shtml

Anonyymi kirjoitti...

"Pirkanmaan poliisin tuoreimpien tietojen mukaan 5.2. Tampereella surmattu 42-vuotias nainen joutui surmaajansa raiskaamaksi
ennen kuolemaansa"

Anonyymi kirjoitti...

"Karmea epäily tanssikoulusta: opettajat raiskasivat lapsia ja naisia"

Anonyymi kirjoitti...

Liian naisellinen!

Ruotsissa meni suojatieliikennemerkki uusiksi sen vuoksi, että kuvan naisella oli:
1. Liian seksikäs tukka
2. Liian lyhyt hame
3. Liian pystyt ja isot rinnat
4. Liian lennokas askel

Katso kuvat täältä

http://www.unt.se/uppsala/fru-garmans-brost-blir-mindre-1674259.aspx

Homo kirjoitti...

Maria Veitola poseeraa alasti Imagen kannessa

Lorton Prison and the Genesis of Real Rape Culture

Ray's story: A tale of prison rape, hopelessness and suicide

The case for criminal negligence when false accusations lead to suicide

Anonyymi kirjoitti...

"Mies varasti pyörätuolinaisen rahat"

Vain miehet kykenevät näin alhaisiin tekoihin.

Homo kirjoitti...

Jostain "kumman" syystä feministit mielellään antavat ymmärtää - tai jope suoraan väittävät, että lapsiin kohdistuva väkivalta olisi pääosin miesten syytä puhumalla keinotekoisesti yhdistetystä naisiin ja lapsiin kohdsituvasta väkivallasta, vaikka totuus on aivan toisenlainen:

The Exclusion of Child Abuse Statistics in Australia's National Plan

Homo kirjoitti...

Circumcision Psychopathy: a personality disorder common among medical and religious circumcisers as well as advocates of circumcision

What about the womenz?

Homo kirjoitti...

Girl Has Five Men Arrested on False Rape Claim, Judge Criticizes the Men

Homo kirjoitti...

Mitä, eikö kaikki tanssia harrastavat miehet olekaan homoja? Ja saako nykyään samaan hintaan "latin loverin"? Ei muuta kuin tytöt zumbaamaan.

Homo kirjoitti...

Tanssinopettajat raiskanneet naisia ja tyttöjä Pirkanmaalla

Eräs kommentti keskustelusta, joka valottaa naisnäkökulmaa:

Voi myös olla, että jonkun alaikäisen tytön vanhemmat ovat saaneet selville jotakin ja tehneet ilmoituksen poliisille. On sitten tytteli ollut asiasta samaa mieltä tai ei. Monet teinitytöt kuolaavat noiden etelän poikien perään ja saattavat olla kovinkin innokkaita. (Tällä en puolustele tapahtuneita, kunhan totean. Olen muistaakseni itsekin joskus ollut nuori teinityttö...).

Homo kirjoitti...

Eoäillyt tai uhreiksi väitettyjen raiskaajiksi väittämät ovat taas kerran ei-supisuomalaisia taustoiltaan. Herää myös epäilys, että onko ei-supisuomalaisten yliedustus raiskaustilastoissa manifestaatio naisten rasismista.

Homo kirjoitti...

Tukiaiselle pahoinpitelysyyte - uhrina Arto

Kohublondi joutuu jälleen käräjille väkivaltaisuutensa vuoksi.
...
Kyseessä ei ole ensimmäinen kerta kun Johanna Tukiainen joutuu oikeudessa vastaamaan syytteeseen pahoinpitelystä. Loppuvuodesta 2010 Helsingin käräjäoikeus tuomitsi hänet haitanteosta kahdelle virkamiehelle ja kolmesta pahoinpitelystä neljän kuukauden pituiseen ehdolliseen vankeusrangaistukseen.

Homo kirjoitti...

Vanhusta syötettiin väkisin

Huittisissa vanhainkodissa vieraillut omainen näki, kuinka hoitaja sitoi vanhuksen kädet ja pakotti hänet syömään. Pakkosyöttö aiheutti vanhukselle kovan yskänkohtauksen.
...
Tämän jälkeen hän kuuli, kun hoitaja kertoi kollegalleen "mummelin muuttuneen siniseksi". Tapahtuneesta huolestunut vierailija ilmoitti näkemästään vanhainkodin johdolle.
...

Anonyymi kirjoitti...

Nelosen muotiasiantuntijat tylyinä:
Kainaloläskit pullottavat, tissit alakuloiset

http://www.iltalehti.fi/oscar
/2012022715255372_oc.shtml