torstaina, helmikuuta 23, 2012

Uhri vai hyypiö?

Kiltti mies: uhri vai hyypiö?

Miksi miehet päättävät parisuhteen? Katso viisi syytä! - The Voice

Proosaklubilla luettiin naisista ja miehistä : Luutii
Gustafsson kertoi mieshahmojensa olevan yksiulotteisia, koska se on ollut naisen paikka maailmankirjallisuudessa. “Monet ovat suuttuneet mieshahmoistani, esimerkiksi Henri Laasanen. Pidän itseäni yhteiskunnallisena kirjailijana.” Jotenkin paljastavaa, että Laasasen kaltaiset tyypit provosoituvat siitä, että 2000-luvun nainen kaivelee menneisyyden asetelmia nykyajan kuvaksi.
Väitös: Tasa-arvopolitiikalla halutaan hallita syntyvyyttä - MTV3.fi - Uutiset - Kotimaa

Harhautettujen asialla | Ylioppilaslehti

29 kommenttia:

Homo kirjoitti...

Anneli Auer MTV3:lle: Kiistatonta kuvatallennetta ei ole

Eilen illalla Itä-Helsingissä sattui välikohtaus talon rappukäytävässä, jonka seurauksena 22-vuotias nainen puukotti kahta henkilöä

...
Tekijä on otettu kiinni ja häntä epäillään tapon yrityksestä.
...

Homo kirjoitti...

Biologists Debunk the "Rotting Y Chromosome" Theory

Anonyymi kirjoitti...

Henry, miksi naisiksi pukeutuneet miehet ovat hauskoja mutta ei päinvastoin?

Anonyymi kirjoitti...

http://www.turkulainen.fi/artikkeli/94882-maahanmuuttajamiehille-on-keksittava-jarkevaa-tekemista

Anonyymi kirjoitti...

http://blogit.mtv3.fi/aikuisennaisenpaivakirja/2012/02/23/koukussa-seksiin/

Anonyymi kirjoitti...

http://www.mtv3.fi/helmi/rakkaus/artikkeli.shtml/2012/02/1500054/miksi-jatkaa-suhteessa-jos-mikaan-ei-toimi-tasta-syysta-suomalaiset-eroavat

Homo kirjoitti...

Man Ordered To Apologize To Wife On Facebook

Anonyymi kirjoitti...

http://www.kansanuutiset.fi/uutiset/ulkomaat/2741901/miehet-eivat-ehka-kuolekaan-sukupuuttoon

Homo kirjoitti...

The Evil Bitch of a Mother-In-Law called 911 and lied immediately after she shot him three times in a planned ambush. Fortunately for him, she's as stupid as she is evil and used a crap ass .22 caliber automatic that jammed. If he didn't have the recording, he would be the one in jail.

Woman, 66, Shoots Estranged Son-in-Law Over Custody Dispute, Florida Police Say

Jaaha kirjoitti...

Hauska muuten kohta seurata, kuinka monelle mutkalle femut taipuvat puolustaessaan Salsa Pasionin eteläamerikkalaisia opettajia. :D

Anonyymi kirjoitti...

http://www.iltasanomat.fi/ulkomaat/9-vuotias-tytto-juoksutettiin-hengilta/art-1288450931009.html

Jorma kirjoitti...

Stoppa mansdiskrimineringen i den akademiska karriären

Jorma kirjoitti...

“Monet ovat suuttuneet mieshahmoistani, esimerkiksi Henri Laasanen. Pidän itseäni yhteiskunnallisena kirjailijana.”

Henryn vaikutusvalta sen kuin laajenee.

Homo kirjoitti...

Tällä logiikalla kai vaihdevuosi-ikäisiä tai vanhempia narttujakaan ei pitäisi päästää pelastusveneisiin:

ELISE CLAESON ON EQUALITY

All civilized societies rescuing women first

Social Worker: We should be pleased that equality low priority in disasters. When lives are at stake, we must trust our intuitive sense of what is right and wrong and important.
...

Ulvova Ylläri kirjoitti...

Ylen uutisista: "Liikenneministeri Kyllönen: Oikeusministeriö suojelee rattijuoppoja"

Uutisesta selviää, että Kyllönen on myös näitä signaali-ihmisiä: "Tämä olisi signaali yhteiskunnalta, että alkoholi ja liikenne eivät kuulu yhteen."

Tuokin naispuolinen ministeri käy tälle yhteiskunnalle hillittömän kalliiksi ja kommentit/ymmärryskyky on täysin luokatonta. Nämä hänen kommenttinsa eivät ole edes ensimmäisiä sarjassaan, vaan jatkoa edellisille hölmöilyille.

Millähän tavalla saisimme lähetettyä puolueille signaalin, jossa latvasta lahot yksilöt pidettäisiin pois ministerin pesteistä, vaikka sieltä jalkovälistä vagina löytyisikin.

Uskomatonta scheissea, ja meikäläisen verorahoilla vielä.

Jorma kirjoitti...

Teini-ikäiset haastavat opettajat - 75 minuutin oppitunti yleistyy peruskoulussa

"Uuden käytännön pelätään suosivan tyttöjä, joiden keskittymiskyky on ikäisiään poikia parempi. Opetushallituksessa oppitunnin pidentämiseen suhtaudutaan myönteisesti."

Opetushallitus tekee kaikkensa, jotta poikien koulumenestys olisi mahdollisimman huono.

Jorma kirjoitti...

"Tämä olisi signaali yhteiskunnalta, että alkoholi ja liikenne eivät kuulu yhteen."

Eivät kuulu, se on selvä. Ongelma on kuitenkin rattijuoppojen aiheuttamat liikenneonnettomuudet ja kuolemantapaukset, ei se, että joku mökkiviikonlopun jälkeen lähtee kotia kohti edellisen illan saunaoluiden aiheuttaminen jälkihöyryjen hiljalleen laskiessa tai että joku on nauttinut yhden lasillisen viiniä liikelounaan yhteydessä ja siirtyy sitten autollaan elämässä eteenpäin.

Jos liikenneministeriö haluaisi vakavissaan puuttua siihen oikeaan ongelmaan, eikä keskittyä kansalaisten holhoamiseen ja rahastamiseen, siellä kovennettaisiin törkeän rattijuoppouden seuraamuksia. Auto ja kortti pois välittömästi. Nyt 11-vuotiaan tappanut doku on jo vapaalla jalalla, vaikka hänen pitäisi viettää vuosikausia kiven sisällä. Eipä Kyllöstä huoleta se.

Henry Laasanen kirjoitti...

"Tuokin naispuolinen ministeri käy tälle yhteiskunnalle hillittömän kalliiksi ja kommentit/ymmärryskyky on täysin luokatonta. Nämä hänen kommenttinsa eivät ole edes ensimmäisiä sarjassaan, vaan jatkoa edellisille hölmöilyille.

Millähän tavalla saisimme lähetettyä puolueille signaalin, jossa latvasta lahot yksilöt pidettäisiin pois ministerin pesteistä, vaikka sieltä jalkovälistä vagina löytyisikin"

Hiukan samansisältöinen US-bloggaus on suunnitteilla. :-)

Homo kirjoitti...

Tuore yhdistys puolustaa isien oikeuksia erotilanteessa

Homo kirjoitti...

"Miljonääriäiti" vangittiin poissaolevana

Homo kirjoitti...

Kyllä on mahtavat meriitit tällä:

Kyllönen harrastaa runoilua ja hän on esittänyt runojaan poliittisissa tilaisuuksissa eduskunnan suurta salia myöten.

deeby kirjoitti...

"Henryn vaikutusvalta sen kuin laajenee. "

Se on huomattavan laaja.
Sadat tuhannet naiset rukoilevat aamulla vessanpöntöllä, että Henryn opit pysyvät viemärissä muiden ulosteiden seassa.

Anonyymi kirjoitti...

Satakunnan Radio
Kesto 00:17:00
Esitysaikaa 62 päivää jäljellä

http://areena.yle.fi/audio/1330095365959

Isät pyrkivät tasavertaistamaan vanhempien asemaa

Isät haluavat vahvistaa suhdettaan lapsiin eron jälkeen. He kokevat usein jäävänsä etävanhemman rooliin. Isät lasten asialla -yhdistys pyrkii tasavertaistamaan vanhempien asemaa. Yhdistyksen painopiste on voimavarojen tarjoamisessa isille, mutta suhde molempiin vanhempiin halutaan säilyttää. Vanhempien ja lasten suhdetta halutaankin parantaa yhteistyössä äitien kanssa. Rami Koivulan haastattelussa asiaa valottavat yhdistyksen perustajajäseniin kuuluvat Jouko Alinen ja Jari Pulkkinen.

Anonyymi kirjoitti...

"Jäitä hattuun" pyytää poliisi.
Pirkanmaalaisten zumba-tanssiopettajien mustamaalauksesta on päästävä eroon. Poliisi ei halua heitä tuomittavan verkkokeskusteluissa, sillä kyseessä lienee ns. maan tapa. Valkoiset naiset kun niin usein juoksevat täysin villeinä ei-valkoisten miesten perässä, joten raiskaussyytöksissä lienee kyse virhetulkinnasta.

Itse muistan hämärästi, kun ensimmäinen musta koripalloilija tuli Forssaan. Ensimmäinen puolimustan lapsen synnyttänyt forssalaistyttö sai kuvansa ja haastattelun paikallislehteen, seuraavat kymmenen eivät enään, vaikka heidän lapsensa kyllä näyttivät ihan yhtä mustilta kuin se ensimmäinenkin.

Siis jäitä hattuun!

Anonyymi kirjoitti...

Huvittavaa, miten miten miehet yhdessä uhriutuvat ja järjestäytyvät jonkun etupäässä itse itsensä uhrin olevan sairaalloisen katkeran ja vanhan uroksen taakse ja vaativat pillua mahdollisimman nuorilta ja kauniilta kukkamekkoisilta naisilta, jotka ilmeisesti itkien ja katuen feminismin harhaoppeja kuvitelmissanne lankeavat tästä lähtien vain lyhyisiin, lihaviin ja köyhiin miehiin, jotka ovat niitä kunnollisia kai sitten. Naisten preferenssit ja oma tahto, kaikki paha on niistä lähtöisin ja koska femuilla valta, miesten elämä on perseestä. Odotan innolla atm/vajakki marssia, kyrvät koholla ja torvet soiden, siinähän se oikea love parade on... Kiitokset taas päivän nauruista.

deeby kirjoitti...

"Odotan innolla atm/vajakki marssia, kyrvät koholla ja torvet soiden, siinähän se oikea love parade on... Kiitokset taas päivän nauruista."

Ei sellaista marssia ole ikinä
tulossa. Naisten pariutumispreferenssit on sidoksissa kulttuuriin, kuten feminismiin ja luonnonpuistoperinteisiin, esimerkiksi biologiaan.

deeby kirjoitti...

"jotka ilmeisesti itkien ja katuen feminismin harhaoppeja kuvitelmissanne lankeavat tästä lähtien vain lyhyisiin, lihaviin ja köyhiin miehiin, jotka ovat niitä kunnollisia kai sitten."

Tiesitkö muuten, että naisen ihannepituus on 165-175 cm?

Panu Horsmalahti kirjoitti...

Is Science Saturated with Sexism?

When it comes to job interviews, hiring, funding, and publishing, women are treated as well as men and sometimes better.

Vortac kirjoitti...

When it comes to job interviews, hiring, funding, and publishing, women are treated as well as men and sometimes better.

Niin, ja vastapainoksi, when it comes to .. (*WHAT?*), women are NOT treated as well as men let alone better, but in fact, much worse.

Haluan siis sanoa, että jos muodostetaan tuollaista listaa, sille ei tule loppua - naisia kohdellaan _AINA_ ja _KAIKESSA_ paremmin kuin miehiä, eikä miehiä yleensä juuri missään kohdella edes HYVIN.

Ja tämä pätee KAIKKIIN elämänalueisiin.

Jos kuitenkin olet eri mieltä, listaapa 10 kohtaa tuohon lauseessani suluissa olevan sanan "WHAT" tilalle, niin olen valmis kyllä pohtimaan mahdollista väärässäoloani aidosti ja rehellisesti. Mutta niiden on parempi sitten olla tosiaan yhtä aitoja kohtia, kuin nuo tuossa vaatimattomassa miesten listassa on mainittu.

Eikä kannata sanoa, että naisille synnytys on tuskallisempi, kuin miehille, tai muutakaan vastaavaa, koska kyse on nimenomaan KOHTELUSTA.

Missä ja milloin miehiä kohdellaan hyvin? Missä ja milloin naisia kohdellaan huonommin kuin miehiä, tai tasa-arvoisesti miesten kanssa? Oikeasti. Missä tilanteissa, missä maissa, missä tapauksissa, millä tasoilla, millä elämänalueilla ja millä tavoin tämä ilmenee?

- Vortac