keskiviikkona, huhtikuuta 18, 2012

Malmi ja Bjartland

Kaupunkiradio
Pasi Malmi ja Bert Bjarland Kaupunkiradion Aamussa
Kay Steiger: Dating Tall Men 

Timing is Everything | Hooking Up Smart

Bloomberg News: Less Educated Men Harming US Economy — The Good Men Project

It's Time That We End the Equal Pay Myth - Forbes

Akka putosi rattailta | Aarno Laitinen | Blogit | Iltalehti.fi

12 kommenttia:

Homo kirjoitti...

Jokohan vihdoin saataisiin niitä eturauhassyöpien seulontoja, narttujen jokseenkin turhien tissisyöpien mammagrafioiden sijaan - tai edes rinnalle?:

Warren Buffettilla on todettu eturauhassyöpä

Miesten eturauhassyöpään kehitetty huippuhoito

Eturauhassyöpään on kehitetty huipputehokas hoito, joka parantaa yli 90 prosenttia sairastuneista miehistä ja sivuvaikutukset vähenevät, kertoo The Telegraph -lehti.
...
Eturauhassyöpä on yksi miesten yleisempiä syöpiä. Suomessa eturauhassyöpään sairastuu vuosittain noin 50 00 miestä, joista 800 menehtyy tautiin.
...

Homo kirjoitti...
Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.
Homo kirjoitti...

Ilkka Kanervalle ehdollista vankeutta törkeästä lahjusrikoksesta

Kommenteista:

...
Tuomio oli kyllä aika täpärällä 2-1. Kolmesta käräjätuomarista naiset Airi Jousila ja Inkeri Gummerus äänestivät Kanervan menetelleen rangaistavasti, kun taas miestuomari Petri Voiman mielestä Kanervan menettely ei ollut tahallista ja siksi syytteet olisi tullut hylätä. Näin kertoo Ilta-Sanomat.

Mielenkiintoinen sukupuolijakauma tuomareissa. Onko tahallisuusarviointi varmasti perustunut puhtaasti näyttöihin? Kannattaa arvioida myös ylemmissä oikeusasteissa.

Mitenkäs se pääministeri Matti Vanhanen aikanaan kritisoikaan tuomareiden äänestystä omassa oikeudenkäynnissään?
...

Homo kirjoitti...

Tuontitavaraa Ruotsista (minkäköhänlainen tuo on kokonaisuudessaan):

Koulujen uusi seksivalistusvideo menee suoraan asiaan

Nelonen: Koulujen uusi seksuaalivalistusvideo on suoraa puhetta

Anonyymi kirjoitti...

Poliisit-ohjelmassa juuri, nuoriso kutsuu poliisin paikalle "naiseksi pukeutuneen" miehen takia. Poliisi löytää miehen ja päästää henkkareiden näyttämisen jälkeen menemään. Jälkikäteen poliisit pohdiskelevat, saako mies pukeutua naiseksi: toki saa, mutta nyt oltiin koulun lähellä, mikä ehkä muuttaa asian.

Elikkä nyt sen sitten tietää, noi miehen roolin rajat siis: hameen saa laittaa päälle, kunhan ei tee sitä koulun lähellä ja on henkkarit mukana poliisin varalta.

Anonyymi kirjoitti...

Ajatelkaa, jos koulun läheltä olisi löytynyt housuihin pukeutunut nainen! Kyllä olisi patriarkaatti varmaan rangaissut heti ja rankasti.

Kari Hurtta kirjoitti...

Homo: Jokohan vihdoin saataisiin niitä eturauhassyöpien seulontoja

Tuskin. Tuolla näyttää olevan:

HS: Eturauhassyövän kartoitus ei näytä vähentävän kuolleisuutta
Eturauhassyöpää ei kannata etsiä ilman painavaa syytä. Amerikkalaistutkimuksen mukaan säännöllisillä seulonnoilla havaitaan kyllä enemmän syöpätapauksia, mutta kuolleisuus tautiin pysyy samana.

Tutkijoiden mukaan monet rutiiniseulonnoissa havaituista syövistä eivät olisi koskaan vaikuttaneet miesten terveyteen. Tietoisuus syövästä ja siihen annettu hoito sen sijaan monesti aiheuttaa kielteisiä vaikutuksia, kuten impotenssia tai virtsankarkailua.

Anonyymi kirjoitti...

Tutkimus: nainen haluaa harvemmin

http://www.lansivayla.fi/artikkeli/103701-tutkimus-nainen-haluaa-harvemmin

Anonyymi kirjoitti...

Insestisyytös tuhosi perheonnen
http://www.iltalehti.fi/perhe/2012041815461813_pr.shtml

Kyllä pelottaa tuo Ruotsin meno aina.

Anonyymi kirjoitti...

Ruotsalainen sairas sossutantta yhteiskunta vauhdissa.

Huostaanottopainajainen.

http://areena-beta.yle.fi/ng/areena/tv/1516204

Tanniini kirjoitti...

Silminnäkijä-ohjelmasta leikatussa katkelmassa naispuolinen kuulustelija syöttää lapselle omia pimeitä seksuaalifantasioitaan.

http://areena-beta.yle.fi/ng/areena/tv/1516204

Mieleltään häiriintyneitten naisten toivetyöpaikat löytyvät varmaankin sosiaalitoimesta, mutta näemmä tuollainen Ruotsin poliisin lapsiyksikön hommakin on yhdelle kelvannut.

Anonyymi kirjoitti...

Kyllä pitäisi pistää lisää rahaa eturahassyövän ärhäkän muodon paljastamiseksi. Syöpää on kahta lajia, sitä joka tappaa nopeasti ja sitä joka etenee niin hiljaa, että mies ehtii kuolla johonkin muuhun. Eikös noin 60 %:lla 60-vuotiaista ole eturauhassyöpä? Siis diagnostiikkaan lisää rahaa, jotta keksitään uusi analyysimenetelmä, joka paljastaa sen tappavan syöpälajin. Onko liikaa vaadittu syöpälajista, joka tappaa eniten ihmisiä Suomessa? Vai haittaako tässä se, että eturauhassyöpää esintyy tuskin koskaan naisilla?