maanantaina, huhtikuuta 16, 2012

Turhautuminen parinetsinnässä

Miksi naiset ja miehet ovat turhautuneita parinetsinnässä?

More Women Mean More risk - The Spearhead

Transsexual makes 19th rape claim in 10 years costing taxpayer £200,000 in police investigation costs | Mail Online

Do girls only want a career because they can't attract a man? Provocative study casts high fliers in a new light | Mail Online
 

23 kommenttia:

Homo kirjoitti...

Taattua Pravda-laatua - Katja Kettu:

Burkha vai peräbleaching?

Homo kirjoitti...

Brittiäidillä ei ole varaa käydä töissä

Elättäjä-äidit yleistyvät Yhdysvalloissa

Kestovaippailu lukitsee naiset kotiin

Anonyymi kirjoitti...

Tässä on varmaankin maailman suurin penisjuhla!

Homo kirjoitti...

Pojat aloittavat bodauksen yhä nuorempina

Kuntosaliharjoittelu on kasvattanut suosiotaan yläkouluikäisten poikien keskuudessa. Taustalla ovat voiman tavoittelun lisäksi ulkonäköpaineet. Liian varhain aloitettuun voimaharjoitteluun liittyy terveysriskejä.
...

Homo kirjoitti...

Hähhää, vielä on jossain mieserityisiä paikkoja, kun naiset ovat samaan aikaan perustelleet omia naiserityisiä paikkojaan, mutta samalla vaatineet tasa-arvon nimissä pääsyä perinteisiin miesten paikkoihin.

Ja kyllähän siitä tietäisi, että millaisia naistyypillisiä kuppikuntariitoja tulisi, jos nartut päästettäisiin mukaan - ja syytöksiä vääränlaisista katseista, vaatimuksia narttukiintiöistä yms:

Pörssiklubi ei vieläkään huoli naisia jäseniksi

...
- Naiset eivät toistaiseksi ole olleet jäseninä, mutta naisia on käynyt täällä vieraana ihan alusta saakka. Ja näin klubijohtajana pitää todeta, että on erittäin mukavaa kun jokunen nainen aina tulee tänne klubille vieraaksi, niin minullakin on jotain silmäniloa.
Nuoret miehet vastustavat eniten naisjäseniä
Pörssiklubin hallituksesta kerrotaan, että naisten jäsenyys nousee aika ajoin keskusteluun hallituksen kokouksissa. Naisten jäsenyys edellyttäisi klubin sääntöjen muutosta, mikä taas on mahdollista vain, jos enemmistö herrakerhon jäsenistä kannattaa muutosta.
...

Miehet jääneet paitsioon naisasiakkaiden valtaamissa parturikampaamoissa

Jorma kirjoitti...

It's Time That We End the Equal Pay Myth

Anonyymi kirjoitti...

Onko parisuhde paras suhdemuoto?

areena.yle.fi/audio/1334038574759

Rakel Liekki piruilee (tässä täysin yhdentekevässä väittelyssä) ihan lopussa Laasaselle, koska Laasasen ei voi tietää mitään naisen orgasmista. Ilmeisesti Rakelin feministimaailmassa Henry ei ole koskaan ollut naisten kaa.

Feminististä häpäisykieltä siis ja esimerkkiä noudattaen:

Rakhel on tunnetutusti liki maailman rumin pornotähti ja - Youtubesta päätellä - hänen lesbokaverinsa mikäli mahdollista vielä rumempia.

Miksi Raakkelin leffat eivät tehneet hänestä rikasta? Heh.

Silti Raakelilla on seksuaalista valtaa noin sata kertaa enemmän kuin Laasasella. Siksi pidän Rakelia seksin Nallena, joka pilkkaa köyhiä, paitsi pahempana, koska hän ei lainkaan ymmärrä kuinka sikarikas ääliö on.

Joo, Raakkeli on vasemmistoliittolainen, mutta ei kai sillä perusteella saa miten hölmö tahansa olla ...

Anonyymi kirjoitti...

http://www.iltalehti.fi/viihde/2012041715465354_vi.shtml

Anonyymi kirjoitti...

(Laasanen ei siis ole mukana keskustelussa henkilökohtaisesti vaan symbolisesti. Vastaväittäjänä on NYT:n päätoimittaja.)

...sen pienet perässä kirjoitti...

HS:

Helsinkiläiset nuorukaiset tuomittiin vuoden ja 11 kuukauden ehdolliseen vankeuteen törkeästä raiskauksesta, kertoo Iltalehti.
IL:n mukaan kaksi kouluikäistä poikaa oli raiskannut tytön metsikössä. Helsingin käräjäoikeudessa nyt käsitelty asia oli sattunut jo 2010, mutta tullut vasta myöhässä viranomaisten tietoon.
15-vuotias tyttö oli ollut palaamassa kotiinsa Kannelmäen kirkosta konfirmaatioharjoituksesta. Matkalla tyttö ja tämän kaveri kohtasivat kaksi samanikäistä poikaa.
Myöhemmin toinen tytöistä lähti ja seurue jatkoi kolmistaan Malminkartanoon. Metsikössä pojat alkoivat IL:n mukaan yhtäkkiä vaatia tytöltä suihinottoa.
Tytön kieltäydyttyä pojat raiskasivat tämän niin, että toinen piti tytöstä kiinni.
IL:n mukaan 1 vuoden ja 11 kuukauden ehdollisten vankeusrangaistusten lisäksi tuomitut joutuvat maksamaan korvauksia 9250 euroa uhrilleen.

Kari Hurtta kirjoitti...

Näyttäisi olevan (X), IL: Koulupojat raiskasivat 15-vuotiaan

Homo kirjoitti...

Hurtta, siis mitä näyttäisi olevan? Näyttäisikö kyseessä olevan taas värinäuutisointi, niin kuin netissä on spekuloitu?

Homo kirjoitti...

Autollaan törmäillyt nainen hönkäisi lähes neljä promillea

...
Kuskilla ei ollut voimassa olevaa ajo-oikeutta.

Homo kirjoitti...

Hyvää harjoittelua naistyypilliseen käytökseen aikuisikällä, jossa saadaan itkupotkuraivari. Vielä puuttui posliinien paiskominen seinään, peniksen irtilaikkaus ja lasten tappaminen niin johan olisi taas vuoden naistutkimusteko ollut ansaittuna:

Kuusivuotias tyttö vietiin käsiraudoissa amerikkalaiskoulusta

...
Poliisiraportin mukaan tyttö repi tavaroita seiniltä ja heitteli kirjoja ja leluja. Tyttö kaatoi hyllyn joka osui koulun rehtorin sääreen.
...

Homo kirjoitti...

Tämähän hupaisaa ja saavat minun puolestani vaikka nokkia toisensa palasiksi:

Ruotsissa kohu, kun kulttuuriministeritär leikkasi naisen muotoista kakkua

Ruotsissa on noussut myrsky siitä, kun kulttuuriministeri leikkasi palan kakusta, joka oli mustaihoisen naisen yläruumiin muotoinen.

Afroruotsalaisten valtakunnallinen järjestö Afrosvenskarnas riksförbund vaatii kulttuuriministeri Lena Adelsohn Liljerothin eroa, koska tämä otti osaa "mauttomaan rasistiseen manifestaatioon". Järjestö vaatii myös pääministerin selvitystä tapahtuneesta.
...
Dagens Nyheter julkaisi tilanteesta tallennetun videon sivuillaan.

Taiteilija Makode Linde: Afroruotsalaiset eivät ymmärrä omaa taidettaan

Afroruotsalaisten järjestön mukaan hän otti näin osaa "mauttomaan rasistiseen manifestaatioon". Järjestö vaatii myös pääministerin selvitystä tapahtuneesta.
...
Aftonbladetin toimittajan Lena Mellinin mukaan kulttuuriministeri joutui ikävästi yllätetyksi provokatiivisen kakun äärellä. Ministerin reaktio oli nauraa ja hymyillä tilanteessa, jossa oli kuitenkin kyse vakavista asioista kuten rotuennakkoluuloista ja naisten sukuelinten silpomisesta.

"Huippupoliitikon pitäisi kuitenkin olla vähän paremmin valmistautunut", Mellin pohti kolumnissaan keskiviikkona.

Homo kirjoitti...

Pippa juhli lyhytkasvuisten kanssa - vankeustuomio uhkaa?

Henry Laasanen kirjoitti...

(Rakel Liekki on kysynyt minulta nimikirjoituksen, jonka hävelinä miehenä hänelle annoin)

Homo kirjoitti...

Perheen surmannut mies usein hauras ihminen

...
– Heidän kykynsä kohdata paineita on alentunut, koska heillä voi olla itsellään traumaattisia väkivaltakokemuksia taustalla. Usein taustalla on myös alkoholismia, sanoo kesäkuussa Itä-Suomen yliopistossa aiheesta väittelevä Anne Kauppi.
...
Perhesurmista enemmän kuin puolet on äitien tekemiä.
...

Homo kirjoitti...

Miksei hänkään saanut ajoissa apua, vaikka haki sitä?:

IS: Laajasalon perhesurmaaja ei päässyt hoitoon - paikkoja oli

Laajasalon perhesurmaajalle yritettiin järjestää päihdehoitoa surmapäivän aamuna, kertovat iltapäivälehdet. Mies vietti surmatöitä edeltäneen yön poliisin suojissa Töölön Kisahallissa. Aamulla hän pyysi sosiaalityöntekijältä, että pääsisi päihdehoitoon.

Jutun tutkinnanjohtaja Arto Karalahti sanoi Iltalehdelle pari kuukautta sitten, että sosiaaliviranomaiset yrittivät etsiä hoitopaikkaa, mutta eivät löytäneet sellaista. Ilta-Sanomat puolestaan kertoi tiistaina, että vapaita paikkoja oli. Hoitoonpääsyn esti se, ettei miehellä ollut lähetettä.
...

Kommenteista:

...
Naisena ja äitinä sain apua uupumiseen, kun kävelin neuvolaan ja ilmoitin jättäväni lapseni sinne. Sieltä kautta sain ajan lapsiperheterapiaan erikoistuneen psykologin kriisivastaanottoon (tosin meni 2 viikkoa ekaan aikaan) ja kolme tuntia viikossa perhetyöntekijän apua kotiin, jota sain seuraavalla viikolla.

Miehen osa on karumpi. En usko heidän saavan samalla tavalla apua
...

Anonyymi kirjoitti...

Turha kitistä tuonkin huoran ihan oikeudessa.
http://www.iltalehti.fi/uutiset/2012041815464058_uu.shtml
Äiti taisi kasvattaa väärin. Kohtuuttomat korvaukset ja kahden viattoman pojan elämä pilalla, onneksi eivät olleet täysi-ikäisiä sentään, eikä raiskaajan leima ole ikuinen.

Homo kirjoitti...

Tutkija: 90-luvun menestyjät uusi sosiaalinen ongelma

...
Rimpelän mielestä ongelma näyttää vaivaavan nimenomaan miehiä. Hän etsii syitä uudenlaisesta häpeästä, mikä liittyy kulissien kaatumiseen.
...

Yksinäisille nuorille välitetään kavereita

...
- Erittäin hyvin on löytynyt kiinnostuneita. Ainut mitä kaivattaisiin lisää, olisi lisää miespuolisia kavereita, sanoo nuorten ystävätoiminnan järjestelyjä vetävä Aino Rubini – itsekin vapaaehtoistyöntekijä. Kuopiossa aiotaankin järjestää seuraava kurssi pelkästään miespuolisille ystäville.
...

Leonard Cohenin ja ex-managerittaren riita vie syytetyn vihanhallintakurssille

Muusikko Leonard Cohenin entinen manageri Kelley Lynch on tuomittu puolentoista vuoden vankeuteen Cohenin ahdistelusta. Lisäksi hänet määrättiin saamaan apua vihanhallintaan. Tapauksen taustalla on 17 vuotta kestänyt työ Cohenin managerina ja lyhyt suhde hänen kanssaan.

Cohen erotti Lynchin managerin työstä vuonna 2004. Laulaja syytti häntä liki neljän miljoonan euron varastamisesta, sillä aikaa kun Cohen vietti aikaansa luostarissa Los Angelesin lähellä.
...
Cohen nosti oikeusjutun vuonna 2005. Samoihin aikoihin hän myös palasi kiertueille saadakseen raha-asiansa järjestykseen. Lynch on jo kertaalleen tuomittu korvaamaan Cohenille liki seitsemän miljoonaa euroa, mutta Cohenin ei uskota saavan korvauksia.

Homo kirjoitti...

Keskustele: Ylireagoivatko viranomaiset insestiepäilyissä?


...
Silminnäkijä: Painajainen perheessä TV2 ke 18.4.2012 klo 22.10

Kari Hurtta kirjoitti...

Homo: Hurtta, siis mitä näyttäisi olevan?

Siis alkuperäinen uutinen näyttäisi olevan siis (tämä linkki) IL: Koulupojat raiskasivat 15-vuotiaan

Mitä on värinäuutisointi?