torstaina, marraskuuta 08, 2012

Feminismi ja pariutuminen

Feministin kompastuskivi pariutumisessa

After threats and cartoons, I take your leave of the gender debate

116 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Mitä miehet katsovat ensimmäisenä naisessa? - "Sitä vilkaisee tiedostamattaankin"

Homo kirjoitti...

Eeva Suhonen: Maksumiehenä kenialaisessa kylässä

Kommenteista:

"Tähän se tietopätkä missä kerrotaan, että naiset eivät maksa seksistä, ainoastaan miehet."

Homo kirjoitti...

Onko peniksen koolla väliä?

Juristi teloitti kuusi työtoveriaan - ampuja ristittiin "Venäjän Breivikiksi"

...
Tutkijoille Vinogradov on selittänyt tekoaan muun muassa onnettomalla rakkaudella, sillä hän olisi halunnut saada vanhan tyttöystävänsä takaisin. Tyttöystävä on puolestaan selittänyt, ettei heidän suhteensa edennyt koskaan intiimiksi seurusteluksi ja päättyi Vinogradovin mustasukkaisuuskohtausten vuoksi.

Vaskion Osuuspankin Salon konttorista on kavallettu yli miljoona euroa. Rahojen kavaltajaksi epäillään nuorehkoa naishenkilöä.

Homo kirjoitti...

Tästähän tulee vähän mieleen Dostojevskin Sonja, kaunis ja hurskas kristitty huora:

Tähän on tultu Kreikassa: Bordelli rahoittaa ala-astetta

Anonyymi kirjoitti...

Feministinen pamflettini

Tämä töräys suorastaan huutaa Laasasen kommenttia.

Anonyymi kirjoitti...

TV5 klo 23:50
5D: Raskaana humalassa

(16) Dokumentissa selvitellään Ison-Britannian odottavien äitien juomatottumuksia ja niiden seurauksia. Yhdysvalloissa eräissä osavaltioissa on laadittu lakeja, jotka suojelevat sikiötä äidiltään. (Pissed and Pregnant, dokumentti, Iso-Britannia, 2011)

Anonyymi kirjoitti...

Avioerojuristit ovat katoamassa pieniltä paikkakunnilta

Anonyymi kirjoitti...

Sirpa Repo: "On se kumma mies tuo Harry Harkimo. Tuntuu olevan kovasti naisten mieleen.

Mies on liitetty muutamaan naiseen oikein vihkisormuksellakin, vielä useampaan sitä ilman. Vientiä tuntuu olevan.

Kavereita vaan ollaan, on monesti kuultu kommentti Hjalliksen ja hänen seuralaisten suusta. Enkö minäkin voisi olla miehen kaveri?"

Anonyymi kirjoitti...

Perinteikästä golfklubia patistellaan hyväksymään naisjäsenet

Ile kirjoitti...

Tämä on erikoinen uutisointi:

Auto luisui järveen - naiset pelastautuivat ikkunasta

Jonkun ajamiset olosuhteiden huomioonottamisen mielessä ainakin, ehkä tilannenopeuden ynnä muunkin suhteen, ovat niin sanotusti menneet vituiksi. Mitä sitten uutisoidaan?

No näin: "Auton kyydissä oli kaksi naista, jotka onnistuivat pelastautumaan ..."

Siis mitä ihmettä, kaksi naista oli kyydissä. Eikö kumpikaan heistä ajanut autoa? Kaksi naista oli vain kyydissä autossa, jonka luisui järveen. Lieneekö auto ihan omia aikojaan lähtenyt luisumaan? Kyydissä olijoilla ei kummallakaan ollut asiaan osaa eikä arpaa.

Kyllä se taitaa osin olla totta, mitä ne feministitutkijat sanovat todetessaan, että naisia ei aina muisteta esittää aktiivisina toimijoina.

Anonyymi kirjoitti...

Miksi seksin ostokielto herättää useimmissa miehissä vihastusta

Kari Hurtta kirjoitti...

Anonyymi: Miksi seksin ostokielto herättää useimmissa miehissä vihastusta

Mikko Ahola: Esitetty tilapäisen seksin ostokielto herättää miehissä vihastusta sen symbolisen merkityksen vuoksi. Miehet eivät ole suuttuneita omien seksin ostomahdollisuuksien vuoksi, vaan miehet intuitiivisesti ymmärtävä ehdotuksen naisten yleisen seksikielteisyyden lisäämisen vaatimuksena.

Homo kirjoitti...

Juuri nyt tulee TV1:ltä A-studio: Talk, jossa aiheena seksinostokielto.

Homo kirjoitti...

A-studio: Talk

YLE TV1 torstaisin klo 21.05
Uusinta perjantaisin klo 11.40

A-studio: Talk
TV1 to 8.11. klo 21.05

RIKOLLINEN SEKSI

Oikeusministeri Anna-Maja Henriksson vaatii seksin oston täyskieltoa Ruotsin mallin mukaan. Länsinaapurissa laki on ollut voimassa jo yli 10 vuotta. Seksialan ammattilaiset ja osa kansanedustajista ovat tyrmänneet ministeri Henrikssonin lakiuudistussuunnitelmat. Käytännössä uudistus tarkoittaisi sitä, että seksin ostaminen olisi kiellettyä, mutta myyminen edelleen sallittua.

Suomessa lakia muutettiin viimeksi kuusi vuotta sitten. Silloin lakiin kirjattiin, että seksin ostaminen on kiellettyä ainoastaan parituksen ja ihmiskaupan uhreilta sekä alle 18-vuotiailta. Lisäksi järjestyslaki kieltää seksikaupan julkisilla paikoilla.


Erotiikka-alan yrittäjä Maria pelkää, että uusi laki tekee kaikista hänen asiakkaistansa rikollisia. ”Suurin osa asiakkaistani on normaaleja ja lainkuuliaisia ihmisiä. Osa on vammautuneita, jotka eivät pysty normaaliin seksuaaliseen suoritukseen”, kertoo Maria.
”Tämä on tavallista palvelun tarjoamista”, sanoo Maria.

Oikeuministeri Anna-Maja Henriksson (r.) vaatii Suomeen seksin oston täyskieltoa. Henrikssonin mielestä nykyinen laki ruokkii ihmiskauppaa. ” Yleinen seksinostokielto antaisi myös alaikäisille nykyistä parempaa suojaa, kun hyväksikäyttäjät joutuisivat nykyistä paremmin rikosoikeudelliseen vastuuseen teoistaan”, sanoo ministeri.

Kansanedustaja Anna Kontula (vas.) uskoo seksinostolain vaikeuttavan köyhimpien ja heikossa asemassa olevien prostituoitujen asemaa. ”Jos ostaminen kriminalisoidaan, parittamiseen ja ihmiskauppaan puuttuminen tulee entistä vaikeammaksi. Se lisää harmaalla alueella työskentelyä ja antaa sijan rikollisjärjestöille”, sanoo Kontula.

Apulaispoliisipäällikkö Lasse Aapio pitää lakiuudistusta hyvänä asiana. ”Laki helpottaisi ja selkeyttäisi poliisien arkityötä. Helsingissä poliisit kohtaavat päivittäin seksin katukauppaan”, sanoo Aapio.

Homo kirjoitti...

Tuleepas taas myöhään tänä yönä (klo 03:25) tämän aihepiirin tapaus TV5:ltä:

(Murder in the Hamptons, trilleri, USA, 2005) Tositapahtumiin perustuvassa elokuvassa kerrotaan Ted Ammonin ja Generosa Randin tarina. Miljonäärisijoittaja Ted Ammon löydettiin murhattuna kotoaan vuonna 2001 juuri ennen varsinaiseksi sodaksi muodostuneen avioeronsa tulemista voimaan. Kaikkien epäilyt kiinnittyivät Ammonin vaimoon. 84 min. Ohjaus: Jerry Ciccoritti. Pääosissa: Poppy Montgomery, David Sutcliffe.

Kello 23:50 puolestaan samalta kanavalta tulee tänä iltana:

5D: Raskaana humalassa

Dokumentissa selvitellään Ison-Britannian odottavien äitien juomatottumuksia ja niiden seurauksia. Yhdysvalloissa eräissä osavaltioissa on laadittu lakeja, jotka suojelevat sikiötä äidiltään. (Pissed and Pregnant, dokumentti, Iso-Britannia, 2011)

Anonyymi kirjoitti...

A-Talkin alussa oli absurdia huutelua: "Ei saa syrjiä, feminismin nimissä."

Anonyymi kirjoitti...

A-studio: Talk Jakso 20/24

Rikollinen seksi .Vieraina: erotiikka-alan yrittäjä Maria, oikeusministeri Anna-Maja Henriksson (r.), kansanedustaja Anna Kontula (vas.) sekä apulaispoliisipäällikkö Lasse Aapio.

Anonyymi kirjoitti...

Pornotähti Sasha Grey julkaisee kirjan: ”Seksin Fight Club”

Anonyymi kirjoitti...

Suomalaisten seksivammat – ota näistä opiksesi!

Anonyymi kirjoitti...


Palkan lisäksi naista kiinnostaa kolme asiaa

Torstai 08.11.2012 klo 15:46 (päivitetty to 16:18)

http://www.kauppalehti.fi/etusivu/palkan+lisaksi+naista+kiinnostaa+kolme+asiaa/201211300543

Pelkkä palkka ei enää riitä, vaan työntekijät ja -hakijat kaipaavat työnantajalta muutakin kuin rahallista korvausta.

Palkan ohessa erilaiset ei-taloudelliset edut ovat yleistyneet viime vuosina. Kansainvälisen henkilöstöjohtamisen tutkimuksen vastaajista yhteensä 49 prosenttia kertoi pyytäneensä palkan lisäksi jonkinlaista lisäetua, esimerkiksi ylimääräisiä vapaapäiviä, ilmaisia hierontoja tai pesulapalveluita. Naisille etenkin työn joustavuus on ensiarvioisen tärkeää.

Työntekijät ja työnhakijat eivät enää pelkääkään pyytää lisää palkkaa, joustavia työmahdollisuuksia tai parempia etuja. Näin todetaan johtajien ja henkilöstöjohtajien palkkausta tutkineessa kansainvälisessä 2012 HR Beat -tutkimuksessa, jonka tilaaja on Success Factors.

Tutkimuksessa haastateltiin yli 1 500 henkilöstöjohtajaa ja -asiantuntijaa eri puolilla USA:ta, Australiaa, Ranskaa, Alankomaita, Saksaa ja Isoa-Britanniaa.

”Suomessa tilanne noudattelee kansainvälisen tutkimuksen linjaa. Ne päivät ovat ohi, jolloin työntekijöille tarjottiin vain yhtä etuisuusmallia tai palkankorotusta ja kuviteltiin heidän tyytyvän siihen”, sanoo Success Factorsin Pohjois-Euroopan johtaja Matti Karell.

Hän sanoo, että työmarkkinoilla ovat sellaiset yritykset, jotka ymmärtävät miten tärkeää on tarjota työntekijöille nimenomaan räätälöityjä etuja ja ratkaisuja, koulutusta ja mentorointiohjelmia. Ymmärrys sosiaalisesta mediasta ja mobiiliviestinnästä on myös tärkeää.
Naisille joustavuutta, miehille liksaa

Sukupuolten palkitsemis- ja työehtotoiveissa on merkittäviä eroja. Naisia kiinnostaa työn joustavuus, miehiä raha.

HR Beat -tutkimuksen mukaan naiset toivovat miehiä todennäköisemmin lyhennettyä työaikaa (51 prosenttia), joustavaa työaikaa (50 prosenttia) ja joustavaa työntekomahdollisuutta esimerkiksi etätyön muodossa (40 prosenttia).

Miesten toivelistalla ovat ylennys (39 prosenttia), ylimääräinen palkankorotus ja (36 prosenttia) ylimääräinen bonus (33 prosenttia).

”Naiset osallistuvat tänä päivänä työelämään enemmän kuin koskaan ennen. Samalla suuret ikäluokat koettavat huolehtia ikääntyvistä vanhemmistaan. Ei siis ihme, että erilaisille työjoustoille näyttää olevan kysyntää”, Karell sanoo.

Hän sanoo, että yritysten tulee panostaa erilaisiin luovasti laadittuihin sitouttamisohjelmiin ja osaajien rekrytointiin sekä strategioihin työssä pysymiseksi.

Kauppalehti

Ile kirjoitti...

No niin, tulihan tuohon aiemmin esiin nostamaani "auton luisuminen järveen" uutisointiin jotain järkeäkin. Iltalehti kertoo uutisoinnissaan, että "naiset ajoivat henkilöautolla satama-alueella, kun auto suistui liian suuren nopeuden takia oikealle tienluiskaan ja siitä satama-altaaseen".

Ei siis niin, kuten YLE uutisoi, että auto vain luisui järveen ja kaksi naista oli kyydissä.

Ile kirjoitti...

Jaha, Venäjällä on sama meininki kuin Keski-Euroopassa

Ei-toivotun lapsen voi Venäjän Kirišissä jättää sairaalan "vauvalaatikkoon"

Ile kirjoitti...

"Ihmettelevä mies" pohtii: Mihin naiset tarvitsevat miehiä?

Homo kirjoitti...

Hihi, varokaa kuitenkin, ettette loukkaa muiden uskontojen edustajien edustajia tuputtamalla näille omia käsityksiänne:

TS: Maahanmuuttajien tekemien raiskausten taustalla voi olla erilainen käsitys seksuaalisuudesta

Erikoislääkäri ja terapeutti Pirkko Brusilan mukaan seksuaalikasvatus voi olla keino kitkeä ulkomaalaisten tekemiä seksuaalirikoksia, kertoo Turun Sanomat.
...

Homo kirjoitti...

Eipähän katso enää:

Vanhemmat tappoivat tyttärensä hapolla - "Katsoi poikaa"

Homo kirjoitti...

Naisen ajattelemattomuuden seuraus: lapsi raadeltiin kuoliaaksi ja uhanalainen eläin tapettiin:

Savannikoirat raatelivat pikkulapsen

...
Äiti nosti lapsensa turva-aidalle, josta poika putosi aitaukseen. Yksitoista savannikoiraa hyökkäsi lapsen kimppuun ja raateli tämän hengiltä
...

Homo kirjoitti...

Veli pelasti siskonsa koiran hampailta

Anonyymi kirjoitti...

Seksin ostokielto helpottaisi uhrien suojelua

Anonyymi kirjoitti...

Foliokassinaiset varastivat tavaraa kauppakeskuksessa

Anonyymi kirjoitti...

10 tapaa mokata treffeillä – ei näin!

Anonyymi kirjoitti...

14-vuotias teinityttö pokasi äitinsä aviomiehen – tekivät lapsen

Anonyymi kirjoitti...

Miehet avautuvat: "Rakastelimme jopa työpaikalla työaikana"

Anonyymi kirjoitti...

Mitä tapahtuu, kun salasuhteesta syntyykin uusioperhe? Yhden naisen tarina

Anonyymi kirjoitti...

Kysy seksistä: Haluan raskaaksi, mutta miehen erektio-ongelmat ovat esteenä

Anonyymi kirjoitti...

Päivän ihmissuhdevinkki

Anonyymi kirjoitti...

Miehet tekevät kodistaan viihtyisän. Millaisia ovat yksinelävien poikamiesten kodit? Pimeitä luukkuja, täynnä likaisia vaatteita ja tyhjiä pulloja? Kulkevatko miehet kodissaan jääkaapin, sohvan ja television väliä? Vai onko urheilua harrastavan nuoren miehen koti kuin punttisali? Leena Autonen-Vääräniemi on tutkinut eronneiden miesten koteja ja sanoo, että käsitykset läävistä voi heittää romukoppaan. Toimittaja Salla Vuolteenaho.

Anonyymi kirjoitti...

Naislukijat kertovat: "Senkin jälkeen ihastuin vielä kahteen eri työkaveriin"

Anonyymi kirjoitti...

Kumpi teillä on pomo? Testaa!

Anonyymi kirjoitti...

Tv-evankelista Pat Robertson: Olen sokissa siitä, että naiset katsovat pornoa

Homo kirjoitti...

Ex-poliisi: ”Parittajat hierovat käsiään”, jos seksin osto kielletään Suomessa

Anonyymi kirjoitti...

Sitoutunut isä on onnellinen

Anonyymi kirjoitti...

Näin vaistoat salasuhteen riskin - Toimi ennen kuin hän pettää!

Anonyymi kirjoitti...

Näin veistelee poliisi pornolehtirikoksesta

Homo kirjoitti...

Taas tätä kaksinaismoralismia. Kun narttu on kiinnostunut homomiehistä, kyseessä on edistyksllinen nainen, jonka toimissa ei ole mitään pahaa, vaan pikemminkin päinvastoin. Kun taas mies on kiinnostunut lesboista, kyseessä on perverssi sika, jonka kimppuun saa käydä vaikka fyysisesti:

tytöt joita kiehtoo homomiehet

...
Muistan muuten kurisioteetina että olin kerran ulkomailla suurkaupungin homoklubissa pikkujoulu-aikaan. Paikka oli aivan hälvetin täynnä, täydempi kuin varmaan oli laillista, ja kaksi humaltunutta naiseläjää tanssasi keskenään sen biisin tahdissa mitä tuolla kielialueella aina soitetaan baareissa ja klubeissa joulun aikaan. Se on se jokin anti-joululaulu 1980-luvun loppupuolelta, missä mies ja nainen riitelevät joulupäivänä. Sanat menevät jotekin "I could have been someone, but so could have anyone..."

Mutta asiaan, eli muijat yrittivät äkkiä kännisen energialla tehdä jonkun "tangoliikkeen" käsillään ja harppuunoivat vahingossa minua suoraan naamaan rakennekynsineen, olivat femmejä tai mitä lie.

Kipu oli niin voimakas että meinasin sekunnin ajan pyörtyä. Molemmat pyytelivät vuolaasti anteeksi, mutta syynä kenties oli että jos olisin menettänyt silmäni, olisin voinut haastaa oikeuteen, eikä mikään aito huoli "mies-sian" pärstävärkistä.

Tätä näkemystä tukee että puolalainen mieskaverini -josta olin eksynyt, paikka oli niin täynnä että kolmen metrin etäisyys riitti eksymiseen- oli kohteliaisuutena kertonut juuri kyseiselle parille että "nämä näyttivät suloisilta yhdessä". Tarkoitti mitä sanoi, sillä tuolla miehellä oli muitakin kummallisia ajatuksia homomieheksi.

Joka tapauksessa eukot olivat kuulemma suurinpiirtein raapineet tältä kaveriltani silmät päästä tappo-kynsineen. Mies kertoi loukkaantuneena ettei enää koskaan puhu lesboille gay-paikassa.
...


Homo kirjoitti...

Nartut sossutanttojen kanssa vetävät homomiehetkin surutta kölin ali samaan tapaan kuin heteromiehetkin:

Vauvakuumetta

...
En kyllä ihan tavoita kirjoituksesi pointtia, muuten kuin siltä osalta että miehet ovat sikoja.

Kaipaat tuossa ainakin minun mielestäni tasavertaista miestä lapsen isäksi, mutta kuitenkin olet sitä mieltä että äiti on tärkeämpi joten hänellä tulee olla suurempi rooli. En ymmärrä...

Mutta olen asiasta jutellut useankin naisen kanssa ja osa heistä on ollut jopa sitä mieltä että he eivät varsinaisesti itse haluaisi äitiyttä, mutta heitä kiinnostaisi raskaus kuitenkin. Pointtini on siis, että lainsäädäntöä tulisi viedä siihen suuntaan, että se mahdollistaisi esim. vuokrakohtujen käytön, sillä tällä hetkellä lapsia jää syntymättä sen takia että tätä mahdollisuutta ei ole. Ja ne lapset kyllä olisivat toivottuja ja suunniteltuja, ainakin huomattavasti enemmän suunniteltuja kuin jotkut yhden yön änkyräkännisuhteen tuotokset.
...
Niin ja unohtui vielä että en sinänsä ymmärrä mitä pahaa on "kilpailuttamisessa". Jos minulla olisi mahdollisuus valita useammasta äitikandidaatista, niin miksi ihmeessä valitsisin muun kuin sopivimmaksi katsomani?
...
Olen ymmärtänyt, että tällä palstalla on myös koko joukko miehiä, joiden osalta sateenkaariperheissä kaikki on mennyt pieleen. Lukuisten oikeudenkäyntien jälkeen tuloksena on usein vain varsin rajallinen tapaamisoikeus, ei huoltajan oikeuksia, tuskin pääsyä olennaisiin tietoihin omien lasten kasvamisesta esim. koulun tai neuvolan kanssa. Sossu ja lastenvalvoja asettuvat äidin/äitien puolelle kyseenalaistamatta näiden motiiveja....

Siksi kaikki eivät ehkä suosittele sateenkaaria ja apiloita.
...
Omasta kokemuksesta voin kertoa, että nykylainsäädäntö ja viranomaisten käytännöt jättävät pahimmassa tapauksessa biologisen isän apilaperheissä siitoseläimen asemaan. Yhteyden katkeaminen omaan tyttäreeni on ollut valtava tragedia. En voi suositella kenellekään lämpimästi apilaperheen etäisäksi ryhtymistä.
...

Homo kirjoitti...

Miesten surkeasta asemasta kertoo sekin, kuinka haluttomasti valtio suostuu maksamaan korvauksia, kun ensiksi pakottaa miehet ja vain mieht rangaistuksen uhalla asevelvollisiksi ja sitten terveys vahingoittuukin:

Varusmies olikin oikeutettu korvauksiin suunnistusharjoituksissa telomansa polven vuoksi

MGTOWfi kirjoitti...

Jotain positiivista perjantai-illan ratoksi: Kid gets RC plane stuck in tree, guys in helicopter come to the rescue

MGTOWfi kirjoitti...

Kokeillaanpa uudestaan: Kid gets RC plane stuck in tree, guys in helicopter come to the rescue

Homo kirjoitti...

Lehtihyllyssä lähelläsi: Queer-feministinen pornolehti Ménage à trois

Homo kirjoitti...

Miten isyyttä voitaisiin tukea?

Isyystutkija, kasvatustieteiden tohtori Jouko Huttunen on tutkinut isyyttä. Huttusen mielestä esimerkiksi isien jaksamisesta tiedetään aivan liian vähän. Miten mies voi kehittyä isänä?

- Isän rooli on uuvuttava ja vaativa ja sitä aliarvioidaan ja sitä ei noteerata riittävästi. Usein ajatellaan niin, että äitihän ne hommat hoitaa. Äiti saa uupua ja väsyä. Unohdetaan se, että saattaa se isäkin uupua ja väsyä. Siitä puhutaan luvattoman vähän, muistuttaa Jouko Huttunen. Millainen merkitys parisuhteella on isyyteen? Miten vanhemmuus voidaan parisuhteessa jakaa tasapuolisesti?

Homo kirjoitti...

Koskakohan miesten tuomioita aletaan lyhentää uupumuksen takia, niin kuin naisten rutiininomaisesti tehdään?:

Hovioikeus: Äiti oli uupunut - pikkutyttöjen surmien tuomiota lyhennettiin

...
Tekoon vaikuttivat oikeuden mukaan pariskunnan asumusero ja siitä seuranneet masennus ja vihantunteet. Nainen oli katkera miehelleen, joka oli löytänyt uuden seurustelukumppanin. Pariskunta oli harkinnut eroa jo ensimmäisen lapsen syntymän jälkeen, mutta päättänyt kuitenkin vielä jatkaa yhdessä.

Nainen oli hieman ennen surmia käynyt lääkärin luona, joka ei huomannut hänessä merkkejä henkisen tilan järkkymisestä. Nainen ei myöskään halunnut apua kaupungin perhetyöntekijältä.
...

Homo kirjoitti...

Kommenteista:

Istuu mukavassa vankilassa 1-2 vuotta ja pääsee ehdonalaiseen, kannattaa todellakin naisen vääntää itkut, niin murhistakin saa "naisalennuksen" tuomioon.
...
100 vuotta linnaa, niin on aikaa LEVÄTÄ!
...
Mielenkiintoinen peruste. Uupuneena saapi siis murhata kenet vain. Tämä mamma on yksi kolmasosan lusittuaan vapaa, elikä, kun otetaan huomioon, mitäpä hän on ollut nyt tutkintovankeudessa, niin eiköhän mamma kävele jo ensi keväänä vapaana.
Pääseeköhän yhtä lyhyellä, kun työuupumuksesta listii pomonsa tai työkolleegansa päiviltä!? Pitäisi kyllä päästä tämän tuomion perusteilla.
...
Aivan käsittämätöntä. Tapat 2 avutonta ihmistä, joille sä olet yhtäkuin jumala ja saat vain 7 vuotta vankeutta, ku sä olit niin uupunut...

Omaisuusrikoksistakin napsahtaa helposti enemmän vankeutta kuin toisen hengen riistämisestä. Ilmeisesti materia on Suomessa tärkeämpää kuin ihmiset?
...
Näinhän se meillä aina menee. Löydetään aina syy lyhentää tuomiota. Näköjään nais-äitialennus on otettu hovissa käyttöön.
Saa nähdä, milloin uupunut isä saa tuomioonsa alennusta.
...
Jos isä olisi tehnyt niin elinkautinen olisi tullut.
...
Ai ai ai. Taas saavat nämä marttyyrimiehet herkuteltavaa. Eli tuttu kuviohan menee näin, että kun on naisen asiasta kyse, alkavaa marttyyrimiesten nariseva valituslaulu kuulua. Kuinka miestä nyt taas sorretaankaan- tässäkin tapauksessa. On uskomatonta, että näinkin järkyttävässä tapauksessa marttyyrimiesten ensimmäinen huoli on, kuinka MIEHIÄ TAAS SORRETAANKAAN! Nyyh!
...
Naisen euro on vain 0,80e jaelinkautinen vain 7 vuotta.Aijai.
...
Missä oli lasten isä? Kaksi tarvitaan lasten tekemiseen, kaksi myös vastuuta kantamaan.
...
Just juu. No kohta on taas tämäkin superäiti vapaana. Ei muuta kuin uutta pullaa uuniin. Jos taas vähän väsyttää illalla niin ei muuta kuin lapselta henki. Femariäidit puolustaa tekoa ja sanovat sen olevan oikeutettu koska tekijä oli synnyttäjä-äiti. No taas sitten pari vuotta istutaan ja uutta pullaa uuniin ja taas väsymys ja eiku henki lapselta pois. Hyvä kaikki te äidit jotka näin ajattelette, ensi kerralla ottakaa nirri pois siltä väsyneeltä....
...
Onko synnytys ainoa asia, joka voi uuvuttaa?
Senkö piikkiin voi laittaa kaikki olevat ja tulevat hankaluudet?
Kokeile 3-vuorotyötä, pieniä lapsia, raksatyömaata, nalkuttavaa vaimoa ja jatkuvaa rahapulaa. Tulen sitten 3 vuoden päästä kysymään, miten menee.
...

Homo kirjoitti...

...
Ja me ollaan sitten niin sivistystä. Täällä kyllä kovaan ääneen arvostella Muslimimaiden kunniamurhia sun muuta, mutta täällä saa myös tappaa omat jälkeläiset ihan tuosta vaan..
...
ei niin.mulle jäi kolme lasta ja kotieläimet.asuntolainat myös.muija lähti kun mun intohimo oli kuulemma hukassa.onneksi se löysi uuden ja nuoremman kundin.siellä sitä intohimoa nyt riittää kun ei ole huolia lapsista tai veloista.kyllä olen niin vitun väsynyt ja poikkipalanut että ei uskoisi..enää parivuotta niin nuorinkin on jo 18.ehkä jo sitten helpottaa...
...
Hovioikeus purskahti myötätunnon itkuun. Uupunut äiti käytti viimeiset voimanrippeensä lasten murhaamiseen. Eihän sellainen jaksa vankilassa istua, oi voi voi.
...
Nainen jäi yksin kahden pikkulapsen kanssa ja mielessään sitten halusi jotenkin kostaa. Mikä kosto se olisi ollut miehelle, jos nainen olisi tappanut itsensä?
...
Ei oikein mene jakeluun että tappaja ei ole huolinut perhetyöntekijän apua, mutta sitten kehtaa kumminkin vedota mielenterveytensä järkkymiseen. Eikö se asia olisi ollut parasta myöntää ennen järkyttävää tekoa?
Ei taida muuten historia tuntea tapausta, jossa lapsensa tappava yksinhuoltajaisä saa tuomioonsa lievennystä masennuksen ja vihantunteen takia.
...
Miksi isä ei hakenut apua lastensa äidille?
...
Lasten isän olisi pitänyt tajuta millä mallilla asiat olivat. Hänen on turha ruikuttaa mitään korvauksista, olisi jäänyt kotiin jakamaan taakkaa, eikä lähtenyt uuden lemmen perässä jättäen omat lapsensa psykoottisen äidin huostaan.
...
Nimenomaan! Mies oli paattanyt jaada suhteeseen ja tekaista viela toisen lapsen. Sitten olikin aika jattaa lapset taakseen ja lahtea uuden naisen matkaan. Kun ex-vaimo ei jaksanutkaan yksin lasten kanssa, niin vaaditaan rahaa korvaukseksi. Isan syyllisyys tilanteen kehittymiseen tulisi myos tutkia!
...
Olet tyypillinen nainen.Äiti tappaa kaksi avutonta lastaan, niin syy on mielestäsi isän.Onko miehen pakko olla huonossa suhteessa? Onko oikeutettu syy tappaa lapset, jos mies on löytänyt uuden elämänkumppanin?
Saako mies tappaa lapset, jos nainen löytää uuden miehen?
Kerro tuo, sinä "äiti ja mummo".
...
Synnytyksen jälkeinen masennus on pelkkä kortti, jolla nainen livahtaa vastuusta. Nuorempikin lapsi oli jo viisi kuukautta, ja lisäksi lääkäri ei ollut todennut mitään merkkejä masennuksesta. Ihmettelen, että pitäisikö tasa-arvo romuttaa jos nainen on niin täysin itsensä hallitsematon olio, että ei voi vastata mistään toimistaan, kun on synnytyksen jälkeistä masennusta, ja on PMS oireita ja on vaikka mitä. Aina löytyy joku peruste miksi nainen on viaton.
...

Homo kirjoitti...

...
Kyllä olisi pitänyt antaa tuomio isällekin lasten heitteillejätöstä. Mies kehtaa vielä vaatia korvauksia. Mikä oikeus miehellä on jätttää lapset ja äiti joutuu selvitymään yksin lasten kanssa? En puolustele tekoa mutta kyllä nämä vastuuntunnottomat miehet pitäisi saada vastuuseen lapsista.
...
En hyväksy tuollaista, mutta pakko sanoa että ymmärrän motiivin. Äiti voi joutua todella koville kun lapse on pieniä, ja jos sanoo asian ääneen, on pelkona lasten vienti ja "hullun leima otsaan"
...
Jos vaakakupissa on vuosien rankka yksinhuoltajuus/isot elatusmaksut ja toisessa kupissa muutaman vuoden vankilatuomio jonka jälkeen pääsee aloittamaan elämänsä puhtaalta pöydältä ilman ikäviä vanhoja velvotteita, moni narsisti valitsee ton viimeisen vaihtoehdon. Varsinkin kun Suomen oikeuslaitos oikein yllyttää perhemurhiin, niistä kun selviää kun koira veräjästä. Monet näistä murhaajista on vielä niin nuoria päästessään vapaaksi, että ehtivät tehdä vielä pari-kolme perhettä ennen eläkeikää. Jos vielä jos murhat tekee kolmen vuoden välein, selviää aina puolella kakulla.
...
Ei tuolla naisten syyttämisellä ole mitään järkeä. Tappaminen on väärin, mutta kyllä sinullakin olisi PMS-oireita, jos sukuelimesi vuotaisivat verta kerran kuussa vajaa viikon ajan 24/7...
...
Kaikki täällä lynkkaavat isän. Sanotaan että lähti toisen naisen matkaan ja hylkäsi perheen. Mistä tämä tiedetään? Vaimo saattoi olla kaamea riivinrauta joka teki lapset vain saadakseen pitää tämän miehen. Olen itse neljän lapsen äiti mutta ymmärrän että vika voi olla myös naisessa. Ei miehet noin vaan lähde onnellisesta kodista toisten matkaan.
...

Homo kirjoitti...
Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.
Homo kirjoitti...

Aika laidasta laittaan kommentteja tuosta tappajanaisesta.

MGTOWfi kirjoitti...

... kyllä sinullakin olisi PMS-oireita ...

PMS-tiedettä: Is PMS a Myth?

Homo kirjoitti...

Näin teinit vedättävät vanhempiaan: "Toin näytille kiltin miespuolisen kaverini"

...

"Joskus toin näytille kiltin miespuolisen kaverini ja kerroin vanhemmilleni, että hän on poikaystäväni. Vanhemmat myhäilivät tyytyväisinä, että siinäpä oli kiva poika.

Todellisuudessa minulla oli täysi-ikäinen poikaystävä, joka hurjasteli amisautollaan ja osti minulle viinaa ja tupakkaa."
...

Anonyymi kirjoitti...

astaväite
Seksin ostokielto ei auta uhreja

Anonyymi kirjoitti...

Britti-isillä on kehnot oikeudet isyysvapaisiin

Anonyymi kirjoitti...

Miten mies toipuu erosta?

Anonyymi kirjoitti...

Isä arvostaa käytännöllisyyttä

Anonyymi kirjoitti...

Norjalainen Lena löysi isäehdokkaan Kokkolasta?

Anonyymi kirjoitti...

Keniassa harkitaan moniavioisuuden laillistamista

Anonyymi kirjoitti...

Miksi naiset eivät osallistu seksinostokeskusteluun?

Anonyymi kirjoitti...

Jättitutkimus: Nainen tienaa elämänsä aikana 530 000 euroa vähemmän kuin mies

Anonyymi kirjoitti...

Jamie Oliver: Vaimoni rakastui minuun säälistä

Anonyymi kirjoitti...

Maksullista seksiä - Katso kuvat!

Anonyymi kirjoitti...

Mitä markkina-arvo -asioihin tulee, saan naiset kiimaisiksi ulkonäölläni, mutta ne eivät oikein tykkää siitä, ettei minulla ole tulevaisuudensuunnitelmia eikä kunnianhimoa. En ole kovis enkä renttu, mutta onneksi pelkällä ulkonäollä voi päästä seksisuhteisiin tasokkaiden naisten kanssa.

Tuli vaan mieleen tämänpäiväisestä US:n bloggauksesta: tavallaan olen "ongelmainen", kun en ole varteenotettava muihin kuin fyysisiin suhteisiin. Mutta se ei ole "merkityksellinen" ongelma itselleni... se riittää.

Anonyymi kirjoitti...

Tässä on syy krapulaan ja suojaamattomaan seksiin

Anonyymi kirjoitti...

Teknologiateollisuuden Naisia ICT-alalle! -hanke palkittiin

Anonyymi kirjoitti...

Nukke jota pikkutytöt voivat ”imettää” - joulun hittilelu herättää vastustusta

Anonyymi kirjoitti...

Muusikkonaiset: "Omalta mieheltä saatu palaute ärsyttää"

Anonyymi kirjoitti...

Mies, näin peität rumuutesi ja hurmaat naisen: ”Pääset ehkä sänkyhommiin”

Anonyymi kirjoitti...

Mies teki raskaustestin – positiivinen tulos paljasti kivessyövän

Anonyymi kirjoitti...

Seksin ostaminen on törkyistä ja ällöttävää

Anonyymi kirjoitti...

Feminismi vs. laasaslaisuus - miksi keskustelu junnaa

MGTOWfi kirjoitti...

Gravity Holds Women Down

Anonyymi kirjoitti...

Näin tulevaisuudessa? Seksi robotin kanssa pidentää ikää

Anonyymi kirjoitti...

Suomalaiset paljastavat: Tähän aikaan vuorokaudesta harrastan seksiä!

Anonyymi kirjoitti...

Miesten älykkyys laskee kauniin naisen seurassa

Anonyymi kirjoitti...

Ei omaa isäinpäivää

Anonyymi kirjoitti...

Nyt puhuvat isät: En halua olla pelkkä iltaisä

Anonyymi kirjoitti...

Näinkö on? Raha puhuu: isä tekee työt, äiti hoitaa lapset

Anonyymi kirjoitti...

Ärsyttävä ”miehen malli”

Anonyymi kirjoitti...

Huomisen isien tukeminen on tärkeää

Anonyymi kirjoitti...

Vajaat 25 000 miestä tulee isäksi vuosittain

Anonyymi kirjoitti...

Wille Rydman mainitsee, että ei-niin-hyvännäköinen poliitikko joutuu kompensoimaan muilla taidoilla ulkonäköään. Andersson hätkähtää puolustamaan naisia.

”Malliulkonäölläkin joutuu kompensoimaan sitä, että otettaisiin vastaan uskottavana poliitikkona.”

”Hyvä! Seuraavan kerran, kun vasemmisto sanoo, että kokoomus nostaa missejä valtaan, vetoan Li Anderssoniin, ettei näin ole missään nimessä.”

”Onko muuten Kokoomuksen Nuorten Liitossa ollut yhtään naispuheenjohtajaa?” Andersson heittää yllättävän piikin.

”Ei ole”, Rydman vastaa rauhallisesti.

”Kuinka vanha järjestö on?”

”Järjestö täyttää kohta 85 vuotta.”

”Aika pitkä aika”, Andersson piikittelee.

”Kokoomuksen Nuorten Liitossa ei uskota, että sukupuoli olisi joku itseisarvo”, Rydman sanoo.

”Näyttää vähän, että se olisi itseisarvo, kun näin pitkään on pärjätty ilman naista.”

Kokoomusnuori ja vasemmistonuori tappelivat – kumpi voitti

Kari Hurtta kirjoitti...

Anonyymi: Seksin ostaminen on törkyistä ja ällöttävää

Alpi Ripatti: Jos seksitarpeita ei pysty tyydyttämään normaalissa kanssakäymisessä vastakkaisen sukupuolen kanssa, niin silloin luonto on tehnyt valinnan, että kyseisen yksilön tulee tulla toimeen ilman seksiä. Se on luonnon
laki ja hyväksyttävä tosiasia.

Kari Hurtta kirjoitti...

Anonyymi: Feminismi vs. laasaslaisuus - miksi keskustelu junnaa

Elina Keränen: Laasaslaisuudessa ja feminismissä on molemmissa populistista ja vihamielistä ad hoc -keskustelua ja keskustelijoita. Koska miestutkimusta ei ole institutionalisoitu siinä missä naistutkimusta eikä sillä ole kouluttautuneista asiantuntijoita, miesasian tyypilliseksi edustajaksi nousee laasaslainen nettikansalainen. Feministeille ei ole olemassa tasavertaista miestutkimusta, vaan miestutkimus leimataan nettikansan perusteella vihamielisiksi sovinisteiksi. Keskustelu on vastakkainasettelua, omiin lähtökohtiin kaivautumista ja vastapuolen tulittamista puolin ja toisin.

Kari Hurtta kirjoitti...

Sukupuoliyhteys alle 16 vuotiaan kanssa on laitonta, koska ajatuksena on että tämän ikäinen ei osaa tehdä itselleen hyviä pääöksiä. Ja näin olleen toista osapuolta rangaistaan, mutta ei siis alle 16 vuotiasta.

Kun seksin ostossa ostajaa rangaistaan, mutta ei myyjää, niin viestittää samanlaisen ajatuksen. Siis seksin myyjä ei osaa tehdä itselleen hyviä pääöksiä. Siis epäsuorasti täysi-ikäiselle ei haluat antaa oikeutta päättää omista asioistaan. Siis muun muassa nämä eivät osaa päättää omista asioistaa jotka ovat laillisen toiminimen haltioita (joista Anu Palosaari mainitsi).

Suurin osa seksin myyjistä on käsittäkseni täysi-ikäisiä naisia. Ajatuksena ilmeisesti on että naisen ei saa antaa eikä nainen osaa päättää omista asioistaan.

Anonyymi kirjoitti...

Miehet kaipaavat isäystävällistä työpaikkaa

Anonyymi kirjoitti...

"Pariskunta käytti lapsettomuushoitoihin 30 000 markkaa – Homeopatialla raskaaksi sadalla eurolla"

Anonyymi kirjoitti...

Nainen osti uuden iPadin - olikin peili

Vortac kirjoitti...


Lupaava kirjoitus tähän mennessä - ryntäsinkin jo kommentoimaan, ennenkuin olen lukenut koko artikkelia.

Erityisesti tähän kohtaan haluan sanoa sanasen:

Miehen pitää olla naisen miehekkäällä osa-alueella miehekästä (vahva, pitkä) naista miehekkäämpi, jotta nainen tuntisi itsensä naisellisemmaksi.

Juuri näin!

Tämä on sitä teräksistä totuus-Henryä, joka kertoo toden välittämättä muiden puheista.

Olen nähnyt julmetun maskuliinisia, läpeensä tatuoituja, lävistettyjä, militaristisia vaatteita käyttäviä, puolikaljuja femakka-akkoja, joiden rinnalla on kohonnut korkeuksiin vielä sata kertaa maskuliinisempi äijämies, vielä tatuoidumpi ja lävistetympi ja jos mahdollista, vieläkin vihaisemman näköinen ja kaappia isompi.

Tuolloin aloin tajuta, että ei maskuliininen nainen halua feminiinistä miestä, vaan vielä itseäänkin maskuliinisemman miehen.

Eli asia ei koskaan käänny toisinpäin - vain vivahteet ja määrät vaihtuvat. Heteronainen on aina kiinnostunut nimenomaan korkean statuksen miehestä, ja maskuliinisuus (sen ilmetessä oikein) on korkeaa statusta. Naisen oma naisellisuus-, tai miehekkyysaste merkitsee ainoastaan vaihtelua mieheltä odotetun maskuliinisuuden määrässä.

Mitä maskuliinisempia naiset ovat, sitä maskuliinisempia miehiä he haluavat.

Mies ei KERTAKAIKKIAAN voi olla naisellinen tai samalla tavalla kuin nainen voi olla miehekäs (sen vaikuttamatta mitenkään seksuaaliseen viehätysvoimaan).

No jos oikein saivarrellaan, niin tietenkin voi, koska naisellisella miehellä saattaa olla tilanne, jossa seksuaalista viehätysvoimaa ei ole lainkaan, jolloin naisellisuus ei vaikuta siihen olemattomaan seksuaaliseen viehätysvoimaan.

Lyhyys tai pituus sensijaan on toissijaista molemmilla sukupuolilla. Toki moni nainen sanoo haluavansa pitkän miehen, ja biologisista seikoista voimme päätellä, että miehen on hyvä olla naista pidempi (koska mies usein ja yleisesti on - lyhyet miehet ovat ikäänkuin poikkeuksia luonnollisessa järjestyksessä, samoin kuin pitkät naisetkin) - sekä tietenkin ihmisellä voi olla tietynsuuntaisia preferenssejä asioiden suhteen.

Mutta jos tarpeeksi hyvännäköinen pitkä nainen antaa normaalisti vain lyhyistä naisista tykkäävälle miehelle römpsää tarpeeksi halvalla (tai jopa ilmaiseksi, sikäli kuin sellaista koskaan tapahtuu, koska mies joutuu aina maksamaan seksistä tavalla tai toisella), niin on aika todennäköistä, että mies suostuu.

Samoin nainen, joka kivenkovaan ääneen vannoo nussivansa ainoastaan pitkiä miehiä (no okei, naiset puhuvat ennemminkin "arvostuksesta" ja "kumppanuudesta" ja ties mistä muista eufemismeista, kunhan ei tarvitse puhua asioista rehellisesti), voi aika yhtäkkisesti haksahtaa lyhyeen, amerikkalaiseen julkkismiljardööriin, joka hurauttaa urheiluautollaan naisen viereen ja pyytää kyytiin.

Kehon pituudella ei ole siis oikeastaan kummallekaan sukupuolelle oikeasti merkitystä, kunhan muut asiat ovat kunnossa, vaikka preferenssejä onkin olemassa.

Miehellä STATUS ja naisella ULKONÄKÖ ovat ne kaksi asiaa, jotka taas ovat ehdottoman tärkeitä, ja jotka ovat ainoita tapoja saavuttaa vastakkaisen sukupuolen seksimodulin rajaton suosio.

Mutta siitä tiedämmekin jo tarpeeksi.

Joka tapauksessa, hyvin kirjoitettu, tuo kohta, ja se on vieläpä täysin totta. Hienoa, Henry!

- Vortac

Vortac kirjoitti...


Jatkettuani hiukkasen eteenpäin, kirjoitus on vieläkin oikein mainio ja lupaava, mutta tähän kohtaan haluan ripahduksen verran takertua.

Vahvuus, rationaalisuus, kovuus ynnä muut vastaavat ominaisuudet ovat maskuliinisia ominaisuuksia, joita tarvitaan usein työelämässä pärjäämiseen.

Muuten oikein, mutta.. "rationaalisuus"?

Eiköhän se ole ihan ihmisen ominaisuus, ilman mitään sukupuolisidosta. Kuka tahansa voi olla rationaalinen.

Tajuan kuitenkin, mitä tarkoitat - että mies ei saa olla -emotionaalinen-, vaan hänen pitää tehdä päätöksensä pelkkään järkeen perustuen, eikä tunneilmastoon perustuen, kuten naiset.

Rationaalinen on kuitenkin sana, joka tarkoittaa muitakin asioita, kuten kykyä ajatella loogisesti (kieltämättä tämä puuttuu naisilta, mutta en silti menisi sanomaan, että asia on silti maskuliininen), ja yleensäkin käyttää aivojaan ja järkeään.

"Jos kello on 02:41 aamuyöstä, kauppa on varmaankin kiinni" on esimerkki rationaalisuudesta, johon varmasti jopa useat naisetkin kykenevät.

Tuo lausahdus ei ole erityisen maskuliininen tai feminiininen - se on vain rationaalinen.

Rationaalisuus on siis IHMISEN ominaisuus - minkäs sille voi, että naisilla tätä kykyä on tähän asti annettu niin nirkosesti, ja että naiset PÄÄTTÄVÄT mieluummin ratkaista asiat emootioillaan, kuin sillä vähäisellä järjellä, joka heilläkin vielä on. Voipa olla, että evoluutio onkin juuri tämän naisten käytöksen myötä vähentänyt naisten harmaata massaa ja laittanut tilalle valkoista, koska naiset käyttävät sitä harmaata puolta niin häviävän vähän, mutta suorastaan uivat ihquissa 'emootioissa'.

Eikäpä maailmakaan näytä vaativan naisilta koskaan mitään älyllistä panostusta mihinkään - miehet hoitavat ne hommat naisten puolesta, jotta nainen pääsee sitten ottamaan heidän työstään kunnian. Kun koko maailma suojelee naisia tälläkin alueella, onko ihme, että heidän järkensä on jäänyt niin avuttoman pikkuruiseksi?

Vahvuus, kovuus, tunteiden tukahduttaminen, vaikeiden ja epämiellyttävien asioiden kestäminen ja sietäminen, naisten palveleminen ja palvominen, heikompien suojelu, johtaminen, mekaanisten ja elektronisten asioiden korjaaminen ja hoitaminen, huoltotöiden suorittaminen jne..

Nämä ovat niitä todellisia maskuliinisia, perinteisiä arvoja, jotka on sälytetty miehille vain siksi, että he ovat syntyneet miespuolisiin kehoihin.

Rationaalisuus ei kuulu joukkoon.

- Vortac

Vortac kirjoitti...


Loput artikkelista onkin sitten kauniisti silkkaa totuuden säihkettä, voin vain ihailla.

Hyvä, Henry. Juuri tällaisia artikkeleja on niin miellyttävää lukea, koska ne ovat, kuin balsamia haavoille. Tässä kaiken valheellisen, miesvihaisen puristuksen keskellä eläessä on niin helpottavaa nähdä, että edes joku muukin (jolla on jopa lukijoita) näkee totuuden siitä, miten asiat ovat.

Juuri noin se on, ja feministien tekopyhyydellä ja kaksinaamaisuudella ei tosiaan ole mitään rajoja.

- Vortac

Vortac kirjoitti...


Tämä kommentti on siihen "Yli 50-vuotiaiden markkina arvo"-artikkeliin.

Malmi syyllistyy samaan alkeelliseen mokaan kuin lähes kaikki muutkin Laasasen arvostelijat: Malmi ei ole lukenut kirjaani perusteellisesti lävitse.

Minähän olen sanonut jo pitkän aikaa sitten, että Pasi Malmiin ei ole luottamista. Kaveri on kuin aidalla istuja, joka koettaa käydä kuokkimassa molempia puolia. Hänen sepostuksensa on hyvin usein kuulostanut mitä iljettävimmältä profeministiseltä kaakatukselta, ja vieläpä arkkityypilliseltä sellaiselta.

Hän on kuitenkin päässyt soluttautumaan miesjärjestöihin, koska on ollut kiinnostuvinaan miesten oikeuksista, tms. Kuitenkin hänen kylmässä rinnassaan jöpöttää jähmeästi feministinen sydän.

Muistakaa se, kun seuraavan kerran luette hänen raapustelmiaan. Malmilla ei ole puhtaat jauhot pussissa.

- Vortac

Vortac kirjoitti...


Vaikka televisiosarjoissa ikääntyvä mies vaihtaa aina nuorempaan, todellisessa elämässä nuoret naiset eivät ota itselleen 50-vuotiasta miestä.

Ilmiö itsessään on totta, mutta selityksesi on väärä.

Kyllä naiset ottavat minkä-tahansa-ikäisen miehen, jos miehellä on korkea STATUS.

Jos miehellä on alhainen status, niin 50-vuotiaan miehen on vaikea saada nuoria naisia (koska heihin kohdistuu suurin kysyntä, eli heillä on eniten varaa valita kerma päältä), joten mies joutuu tyytymään ikäloppuihin akkoihin, joista on naisellisuus kaukana. Osa näistä akoista kun itsekin tajuaa, etteivät hekään voi mitään järin korkean statuksen miestä saada, niin jopa tavismies alkaa vaikuttaa paremmalta, kuin ei mitään.

Naisilla tämä tajuaminen vain kestää usein yllättävän pitkään, joskus sitä ei edes tapahdu.

Kyllä nuoret naiset pariutuvat hyvinkin mielellään 50-vuotiaiden (ja yli) miesten kanssa, jos miehellä on korkea status.

Mutta miksi nuori nainen ottaisi alhaisen statuksen 50-vuotiaan miehen, jos hän voi ottaa korkean statuksen 30-, tai 40-vuotiaan, josta iloa riittää pidemmäksi aikaa, ja jonka kanssa maailmankuvat ovat sentään lähempänä toisiansa?

Status tätäkin asiaa mutkistaa.. niin se aina menee. Ikä ei siis sinällään merkitse mitään, vaan status - jota on vaikea enää tuossa iässä hankkia. On hankala ryhtyä PUA:ksi 50-vuotiaana (vaikkakaan ei varmasti mahdotonta), ja on vaikea aloittaa miljoonien haaliminen tuossa iässä.

Tavismies on peristatukseton nöösi niin 20-vuotiaana ujona peräkammarin poikana, kuin 50-vuotiaana tossuna.

Korkean statuksen 20-vuotias alfauros on korkean statuksen alfauros vielä 50-vuotiaanakin, jolloin hänellä on vieläkin varaa valita nuoristakin naisista. Onhan sanottu, että 'hopea ohimolla' on naisille joskus hyvinkin kiihottava asia. Ei ulkonäön vuoksi, vaan siksi, että se muistuttaa korkeasta statuksesta. Korkean statuksen miehillä on päivä-TV:n saippuoissa usein sitä harmaata ohimoilla, nääs.

Naisen projisaatio hoitaa sitten loput.

Eli kyllä 50-vuotias mies voi iskeä IKÄNSÄ puolesta hyvinkin nuoria naisia, jos vain statusta riittää - tähän se taaskin kirves kalahtaa. Statukseen. Tai sen puutteeseen..

- Vortac

Vortac kirjoitti...


Voisin jatkaa tuosta vielä, että televisiossa nainen vaihdetaan nuorempaan siksi, että ensinnäkin käsikirjoituksessa on helppo laittaa mitä tahansa tapahtumaan, ja toisekseen siksi, että ihmisille halutaan antaa se kuva, että miehille on tosi helppoa tuo naisten iskeminen, ja että naista voi helposti vaihtaa, kuin paitaa (moni nainen luulee naisten iskemisen olevan hauska ja helppo harrastus, jota itsekin haluaisivat heti ryhtyä tekemään, jos vain syntyisivät miehiksi - kyselkääpä naisilta joskus, mitä he tekisivät, jos syntyisivät miehiksi).

Kolmannekseen ilmiö tietenkin johtuu siitä, että kyseiset miehet eivät ole suomalaisia tavisnöösejä - urheita ja sitkeitä puurtajia ulospäin, mutta pokkuroivia pellejä ja heikkoa kamaa naisten edessä. Siksi näyttää siltä, että tosielämässä 50-vuotias ei naista noin vain nuorempaan vaihda - mutta katso 50-vuotiaita julkkismiehiä (ja muista, että 'julkkis' on vain YKSI statuksen muoto monien joukossa), ja kerro minulle, eivätkö tosiaan 50-vuotiaat pane nuoria naisia?

Ei tarvitse katsoa kuin Hugh Hefneriä, niin vastaus on selvä - 50-vuotiaana hän köyri maailman parhaimman näköisiä (yleistä mielipidettä ajatellen), hyvinkin nuoria ja hehkeitä, hyväkroppaisia, haluttuja naisia. Että kyllä se onnistuu, kun on statusta.

- Vortac

Anonyymi kirjoitti...

Tuomas Enbuske: "Kotona on joskus mykkäkoulua"

Homo kirjoitti...

Tuossa Kokoomusnuori ja vasemmistonuori tappelivat – kumpi voitti? -jutussa pisti silmään tämäkin:

...
”Päinvastoin. En tiedä, kuinka hyvin Wille tuntee ihmisiä, jotka ovat tilastollisesti syrjäytyneitä tai vähävaraisia”, Andersson kyseenalaistaa.

”Olen elänyt perheessä, jossa äiti on käyttänyt väärin alkoholia ja lääkkeitä, ja olen nähnyt hänen ystäväpiiristään samanlaisen kohtalon kokeneita ihmisiä. Ja olen nähnyt lähiön huumeongelmineen Pikku Huopalahdessa ja nähnyt, miten alas ihminen voi vajota”, Rydman vastaa.

”Ja nähnyt sen, että ei sen julkisen sektorin tapa pitää huolta minun äidistäni, ei se ollut kovin lämpöinen. Ongelmaa yritettiin ratkaista lääkityksellä, ja lääkitystä tuli aika paljon liikaa, ja sillä syövytettiin aivot.”
...
Wille Rydman nimittäin sanoo, että hänellä on jatkuva kaipaus yksinäisyyteen. Hän kuulemma päästää aivan lähipiiriinsä harvoja ystäviä. Läheisin ihminen on proviisoriksi lukeva sisko Saara, jonka kanssa Rydman on käynyt läpi vanhempien eron, äidin mielenterveysongelmat ja isän kuoleman melanoomaan. Onnellisimmillaan Rydman sanoo olevansa hakatessaan yksin halkoja mökillään Vihdin Ojakkalassa.
...
Korostuneen hyvätapainen Rydman myös kuuntelee keskustelukumppaniaan eikä koskaan vaikuta ylenkatsovan tätä. Hän puhuu selkeästi ja katsoo silmiin. Kahdenkeskisissä keskusteluissa hän antaa ensituttavuuksillekin vaikutelman kuin paljastaisi jotain ainutlaatuista, vaikka puhuu samoja asioita satojen ihmisten kanssa.
...

Homo kirjoitti...

Opetus: nainen, älä vain makaa paikallaan kuin kuollut lahna:

Seksologi opettaa menetelmän, jolla saadaan seksistä lisää nautintoa

Homo kirjoitti...

Vain tarjota femakoille ilmaiseksi kasvojenhakkaushoitoa:

Tuleeko kasvojen läpsyttelystä uusi kauneustrendi?

Homo kirjoitti...

Näin vaistoat salasuhteen riskin - Toimi ennen kuin hän pettää!

Kari Hurtta kirjoitti...

(Oliko tämä jo mainittu?)

Seinäjoen Sanomat: Useat sadat alaikäiset avioliittoon Suomessa - Nuorimmat vasta 14-vuotiaita
Suomen avioliittolain mukaan avioliittoon ei saa mennä alle 18-vuotias. Oikeusministeriö voi kuitenkin erityisistä syistä antaa alaikäisille erikoisluvan. Tilastokeskuksen mukaan useat sadat alaikäiset ovatkin menneet avioliittoon. Näiden joukossa on neljä 14-vuotiasta tyttöä.

Tähän viittasi Elina Moustgaard.

Anonyymi kirjoitti...

Täh? Fanitti itselleen vuoden linnatuomion!

Anonyymi kirjoitti...

Erittäin vaarallinen nainen tappoi avuttoman vanhuksen – hovioikeudelta lähes minimituomio

Kari Hurtta kirjoitti...

Anonyymi: Maksullista seksiä - Katso kuvat!

Tommi Ojala: utta, ei seksipalvelujen ostajien tarvitse olla lakimuutoksesta huolissaan. Kun laki joskus hyväksytään, laillisten suomalaisten yrittäjien tilalle tuodaan laivalasteittain ukrainalaisia pikkutyttöjä. Silloin Anna-Maja nukkuu yönsä hyvin.

Anonyymi kirjoitti...

Teinitytön rohkea asu TV-mainoksessa raivostutti vanhemmat: ”Pitäisi olla laitonta!”

Anonyymi kirjoitti...

Pariskunta ei saanut lapsia – syynä kannettava tietokone!

Anonyymi kirjoitti...

Missi vaikeuksissa: Facebook-kuvassa ”suuseksiä” pornotähti Ron Jeremyn kanssa

MGTOWfi kirjoitti...

The sex issue: Is monogamy dead?

Anonyymi kirjoitti...

Koomikko Minna Kivelä rinnat paljaana lihatiskillä - turistit ihmeissään

Ile kirjoitti...

Kommentti:

Ei kai siinä mitään erityisen rohkeaa ole, että kertoo joidenkin muiden moraalisesti arveluttavasta käytöksestä.

Rohkeutta, jos sitä sanaa halutaan käyttää, olisi kertoa esim. siitä, kuinka itse on ollut väkivaltainen hullu parisuhteessa ja hakannut lapsetkin siinä ohessa.

Miksi naisten rohkeus on usein sitä, että kerrotaan miehestä asioita?

Jos mies kertoisi puolisostaan tai ex:ään ikäviä asioita, niin miestä kutsuttaisiin katkeraksi paskaksi. Ja mammariksi.

Ile kirjoitti...

ja vielä ...

jos mies kertoisi, että nykyinen nainen on pirttihirmu, niin kyllä 100% suomalaisnaisista kokisi miehen teon niin raukkamaisena, että ero miehestä olisi varma.

Ihan mahdotonta edes kuvitella tilannetta, jossa mies menisi antamaan lehteen syvähaastattelun, jonka keskeisenä sisältönä olisi puolison hirveä käytös.