maanantaina, marraskuuta 05, 2012

50 vuotiaat markkinoilla

Yli 50-vuotiaiden markkina-arvo

Lukekaa kirjani kunnolla!

97 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Ehdotus: ”Intin käyneille verohelpotus ja eläkettä armeija-ajalta”

MGTOWfi kirjoitti...

The lonely legacy of my Sex And The City lifestyle: Claudia Connell gives a painfully honest account of how she came to be living alone in middle-age

Why won't women give me a seat on the bus? At eight months pregnant Antonia Hoyle has been horrified by the unchivalrous behaviour of her own sex

Anonyymi kirjoitti...

Kuinka paljon naisen pukeutumisella on merkitystä miehelle? Miehet vastaavat!

Ile kirjoitti...

Aiemmin tällä foorumilla oli puhetta siitä, kuinka Tulva hakee uutta päätoimittajaa, ja siitä, miksi Atlas Saarikoski skipataan sivuun.

Ehkä tuo Atlaksen sivuun skippaaminen, josta itse puhuin, on varmaankin vähän harhaan johtava abstrahointi siitä, mistä hommassa on kyse.

Itse kuvittelen tilanteen menneen niin, että Anne "tulta munille" Moilasen jäädessä mammalomalle, haettiin määräaikaiseksi päätoimittajaksi uutta naista. Tähän tuli nimetyksi Atlas Valerie Solanas Saarikoski.

Nyt kun "tulta munille" Moilasen olisi pitänyt palata hoitamaan päätoimittajan pestiään, onkin hän siskoverkoston avulla järjestänyt itsensä tasa-arvoministerin avustajaksi.

Määräaikaisen päätoimittajakauden päättyessä on päätoimittajan pestistä päätetty järjestää uusi haku. Tässä yhteydessä "scum manifesto" Saarikoskella on myös mahdollisuus hakea pestilleen jatkoa.

Mielenkiintoista onkin nyt nähdä, valitseeko NaisverkostoUnioni puhtaaksi viljellyksi sukupuolifasistiksi paljastuneen (jos se ei jo ennen päätoimittajakautta ollut selvää) Atlas Valerie Solanas Saarikosken jatkamaan lehden päätoimittajana valitsemallaan tiellä, eli ajamaan lehteä kohua herättävään, mutta sen entistä enemmän marginaaliin painavalla linjalla.

Kutkuttavaa olisi muuten voida olla kärpäsenä katossa kuuntelemassa sitä keskustelua, jota Tulvallekin tukieuroja tarjoavat tahot käyvät lehden sukupuolifasistisesta linjasta. Mahtaako miehiin kohdistuva vihapuhe olla heille ok?

Henry Laasanen kirjoitti...

Voisiko olla, että Atlas on liiankin erikoisen feminismin edustaja, joka ei riittävästi nosta esille perinteisiä feministisiä teemoja?

Ile kirjoitti...

Nykyfeministi: Suomesta on tullut konservatiivinen ja jännittynyt

http://www.helsinginuutiset.fi/artikkeli/174803-nykyfeministi-suomesta-on-tullut-konservatiivinen-ja-jannittynyt

Ile kirjoitti...

Atlas on queer-, pervo- ja anarkismifeminismin edustaja.

Tästä huolimatta Atlas on "Osa-aikainen projektisihteeri Suvaitsevuudesta yhdenvertaisuuteen -hankkeessa". Siinä meille todellista suvaitsevuutta scum manifesto viitoittamalla tiellä.

Anonyymi kirjoitti...

Akuliinan haastattelu vaikutti jopa 50% fiksulta (ekaa kertaa). Ennemmin kuuntelen sukupuolirooleja kritisoivaa feministiä, kuin neuroottisen viktoriaanista miesasiapaviaania, joka luulee seksin planeettaa pannukakuksi. Pasi, tantraseksi on vasta alkua hyvälle pettingille....

-deeby

Anonyymi kirjoitti...

Jussi Parviaisella todisteena videomateriaalia: Yhteinen yö Jipun kanssa?

Anonyymi kirjoitti...

Haglund varusmiesten kotiuttamisrahasta: "Ei todennäköistä"

Anonyymi kirjoitti...

Nainen puukotti veljen heilaa Heinolassa

Anonyymi kirjoitti...

Haglund: "Me olemme ikävä kyllä tilanteessa, että pitää etsiä säästöjä, eikä menolisäyksiä, Haglund sanoo ja muistuttaa, että valtion budjetti on yhdeksän miljardia pakkasella."

Mitä h-ttiä! Budjetti saatiin hiljattain valmiiksi ja Unelmahöttö-Jutta ja Järkijätti-Jyrki sanoivat, että budjetti on 7 miljardia pakkasella.

Onko puolustusministerillä sellaista tietoa, jota Jutalla ei ole. Onko Portugali ja Kreikka menneet jo velkasaneeraukseen ilman, että minulle on ilmoitettu????

Anonyymi kirjoitti...

Miten eroon antifeminismistä ja laasaslaisesta naisvihasta?

Anonyymi kirjoitti...

Tunnista parisuhteelle haitallinen käyttäytyminen ja vältä riidat

MGTOWfi kirjoitti...

Miten eroon antifeminismistä ja laasaslaisesta naisvihasta?

Onko tämä trolli?

Kari Hurtta kirjoitti...

Anonyymi: Miten eroon antifeminismistä ja laasaslaisesta naisvihasta?


Mikko Ahola: On siis aina muistettava, että se, minkä me enemmistön valta-asemasta määrittelisimme ja nimeäisimme lesbojen liikkeeksi tai lesbotutkimukseksi, määritellään naisliikkeeksi ja naistutkimukseksi. Jos ei tätä puolta asiasta ymmärrä, niin puuttuu lukija-avain, ja feministien ja naistutkijoiden tekstit alkavat vaikuttaa kummallisilta ja omituisen vihamielisiltä.

MGTOWfi: Onko tämä trolli?

Kyllä, hyvä sellainen.

Anonyymi kirjoitti...

Tästä syystä miehen pitää hengailla kavereiden kanssa ilman puolisoa

Anonyymi kirjoitti...

Mikä on seksuaalisen häirinnän raja? Katso määritelmä

Anonyymi kirjoitti...

http://www.mtv3.fi/uutiset/kotimaa.shtml/2012/11/1650109/sotilaslentajaksi-voi-paasta-nykyisin-vetamatta-leukoja

"Leuanveto jätettiin pois, jotta naisillakin olisi parempi mahdollisuus päästä jatkoon. Leuanveto on ollut nykyään liian karsiva naisille ja näin saadaan vähän tasa-arvoa paremmaksi."

Anonyymi kirjoitti...

Pakkohoito ei sovi päihdeäideille

Anonyymi kirjoitti...

Pornotähtien taistelu - "ei kiitos hallituksen genitaalitarkastajalle"

Anonyymi kirjoitti...

Etkö tule toimeen anoppisi kanssa? Viisi tapaa korjata tilanne

Ile kirjoitti...

Tuo Hesarin (femtidningen) pääkirjoituksen "Pakkohoito ei sovi päihdeäideille" -otsikko on siis Hesarin kanta asiaan.

Itse jutustahan käy ilmi, että lakia valmistellaan nimen omaan pakkohoidon suuntaan.

Ile kirjoitti...

Mikä on seksuaalisen häirinnän raja? Katso määritelmä

Anonyymi kirjoitti...

Asiantuntijat Hesarissa: Nastarenkaat yliarvostettuja

Anonyymi kirjoitti...

Ups..väärä juttu.

Nainen masturboi väärässä paikassa – käsirautoihin Starbucksissa

Ile kirjoitti...

Yhdysvaltain merivoimien miesalokkaiden pitää saada aikaan ainakin 3 leuanvetoa, mutta naisalokkailta ei näitä edes vaadita.

Daytonin yliopiston tutkijat halusivat selvittää, miksi naisten on niin vaikea tehdä tätä yksinkertaiselta näyttävää liikesarjaa.

Anonyymi kirjoitti...

Justin Bieberistä tehtiin seksinukke – näillä kuvilla sitä mainostetaan

Anonyymi kirjoitti...

IS: Ylen sarjassa esiintyvä teiniäiti: ”14-vuotias kertoi lopettaneensa e-pillerit”

Anonyymi kirjoitti...

Ylen sarjan seuraus: Teiniäiti saa postia vauvakuumeisilta 13-vuotiailta

...
– Sarjan tavoitteena taisi olla teiniraskauksien ehkäiseminen, mutta toisin kävi, hän toteaa.

– Tuntuu, että sarja on aiheuttanut teinien keskuudessa varsinaisen vauvabuumin.

Monet nuoret tytöt ovat kirjoittaneet Tynille ja kertoneet kovasta vauvakuumeestaan. Osa kirjoittajista on ollut ihan pikkutyttöjä, vain 13-vuotiaita.

Sarjalle kaavaillaan parhaillaan toista kautta. Tyni on Ylen päätöksestä kauhuissaan.
...

Anonyymi kirjoitti...

Tutkimus paljasti: Poikien murrosikä alkaa jopa 6-vuotiaana

http://www.stara.fi/2012/11/06/poikien-murrosika-alkaa-jopa-6-vuotiaana/

Homo kirjoitti...

Äärilaita valtasi kokoomuksen nuorisosiiven

...
Ko­koo­muk­sen nuor­ten liit­toa moi­ti­taan pie­nen pii­rin etu­ja aja­vak­si, junt­ta­mai­sek­si ja mies­val­taiseksi.

Kun­ta­vaa­lien al­la ko­koo­mus­nuor­ten Hel­sin­gin pii­ri ja­koi Wil­le Ryd­ma­nil­le seit­se­män­tu­hat­ta eu­roa vaa­li­tu­kea. Kol­me muu­ta mies­tä sai­vat ku­kin tu­hat eu­roa. Nais­eh­do­kas Ilo­na Yli­nam­pa jä­tet­tiin ko­ko­naan il­man.

Ryd­ma­nin mu­kaan tu­ki tu­li ha­ke­mat­ta. Su­ku­puo­lel­la ei hä­nes­tä ol­lut mer­ki­tys­tä.

"Ai­na on si­tä vä­keä, joi­den mu­kaan pi­tää an­taa tu­kea enem­män jal­ko­vä­lin pe­rus­teel­la", Ryd­man sa­noo.

Hel­sin­gin Ko­koo­mus­nuor­ten pii­ri­hal­li­tuk­sen pu­heen­joh­ta­ja Sa­muel Schu­bak ker­too, et­tä Yli­nam­pal­le an­net­tiin myö­hem­min tu­kea kol­men tu­han­nen len­to­leh­ti­sen ver­ran.
...

Anonyymi kirjoitti...

Seksisuhde kaverin kanssa? Tässä vinkit kaverisuhteeseen

Anonyymi kirjoitti...

Saudinainen joukkoraiskattiin, tuomittiin sataan raipaniskuun ja vuodeksi vankilaan

Homo kirjoitti...

Onkohan mitään luotettavia todisteita siitä, että saudinainen oikeasti raiskattiin eikä kyse ole esimerkiksi avioliiton ulkopuolisesta vapaaehtoisesta seksistä?

Lisäksi tapauksesta tulee kovasti mieleen länsimaiden oikeusmurhat, joissa aikuisten naisten seksuaalisesti hyväksikäyttämiksi joutuneet pojat on tuomittu maksamaan elatusmaksuja hyväksikäyttäjilleen. Ja alaikäiset pojat eivät edes laillisesti ole voineet antaa suostumustaan aikuiselle naiselle missään tilanteessa, mutta avioliiton ulkopuolinen seksi on voinut tapahtua vapaaehtoisestikin eikä vasten tahtoa tapahtunut raiskaus ole ainoa mahdollinen selitys.

Homo kirjoitti...

Käsittääkseni Saudi-Arabiassa on myös naisten laitonta tuolla tavoin mennä vieraiden miesten autoon kyytiin, mikä heittää jo varjon kertomuksen ylle.

Homo kirjoitti...

>The mutaween, particularly active in Riyadh, Buraydah and Tabuk, can detain Saudis who violate religious law. Women can be charged with prostitution for socializing with a man who is not a relative or husband.[37]

Homo kirjoitti...

...
Sex segregation is expected in public. Non-mahram women and men must minimize social interaction. Most offices, banks, and universities have separate entrances for men and women. According to law, there should be physically and visually separate sections for the sexes at all meetings including weddings and funerals. Companies traditionally have been expected to create all-female areas if they hire women. Public transportation is segregated. Public places such as beaches and amusement parks are also segregated, sometimes by time, so that men and women attend at different hours.[47] Violation of the principles of sex segregation is known as khalwa.
Many Saudi homes have one entrance for men and another for women. Private space is associated with women while the public space, such as the living room, is reserved for men. Traditional house designs use high walls, compartmentalized inner rooms, and curtains to protect the family and particularly women from the public.[48]
Segregation is particularly strict in restaurants, since eating requires removal of the veil. Most restaurants in Saudi Arabia have "family" and "bachelor" sections, the latter for unmarried men or men without a family to accompany. Women or men with their families have to sit in the family section. Restaurants typically bar entrance to women who come without their husbands or mahram. Women are barred from waitressing, except at a few women-only restaurants.[49][50]
...
In 2008 Khamisa Mohammad Sawadi, a 75-year-old woman, was sentenced to 40 lashes and imprisonment for allowing a man to deliver bread to her directly in her home. Sawadi, a non-citizen, was deported.[19][53]
...
In order to reduce the difficulties of strict sex segregation in modern life, some clerics issued a fatwa encouraging women to provide breast milk to any man with whom she comes into regular contact. Abdel Mohsen Obeikan, a renowned Islamic scholar, an adviser to the royal court and consultant to the Ministry of Justice, said in 2010: "The man should take the milk, but not directly from the breast of the woman. He should drink it and then becomes a relative of the family, a fact that allows him to come in contact with the women without breaking Islam's rules about mixing."[54] Breast milk kinship is indeed considered to be as good as a blood relationship in Islam and this way, for example foreign drivers can mix freely with all members of the family without breaking the Islamic rule which does not allow mixing of genders.[54] Another cleric disagreed, saying the man should take the milk straight from her breast.
...

Homo kirjoitti...

...
Commonly given reasons for the prohibition on women driving include:[81][82]
...
3. Driving a car may lead women to have interaction with non-mahram males, for example at traffic accidents.
...
It is technically forbidden, but unenforced, for women to take taxis or hire private drivers, as it results in khalwa (illegal mixing with a non-mahram man).[83]
...
The rape victim is often punished as well, if she had first entered the rapist's company in violation of purdah.
...

Homo kirjoitti...

Näköjään Pravda taas kerran sensuroi kommentin siitä, että länsimaissa hyväksikäytön uhreiksi joutuneet pojat tuomitaan maksamaan elatusmaksuja hyväksikäyttäjälleen.

Homo kirjoitti...

Kiitos femakkoämmien ja heidän levittämänsä pedofiilihysterian, nyt tämä on totta jo Suomessakin:

Miehet pelkäävät pedofiilileimaa - harva auttaisi lasta hädässä

Homo kirjoitti...

Kommenteista:

Aihe on toki ajankohtainen ja naisten asema Saudi-Arabiassa on syytäkin nostaa pinnalle, mutta käännöstyössään toimittajalta on jäänyt huomaamatta alkuperäisen uutisen ilmestymispäivä: 8.2.2009. Parempi myöhään kun ei milloinkaan?

http://www.saudigazette.com.sa/index.cfm?contentID=2009020828735&method=home.regcon

Anonyymi kirjoitti...

Kansanedustaja: Ajaako raiskaajan etu uhrin oikeuksien yli?

Anonyymi kirjoitti...

Laasasen ja miesasiamiesten kaunojen purkauma ja märkäuni:
http://www.stara.fi/2012/11/06/23-vuotias-saudinainen-joukkoraiskattiin-tuomittiin-vankilaan-ja-raipaniskuihin/

Suomen mt-huollossa jtkn vikaa kai, tai miehissä, jotka menevät vain pää kainalossa lääkäriin... Kuten Henry joskus myönsi, taliban säännöt riittävät ainoastaan miesasiamiehille tai näiden unelma yhteiskunta kai ilman femakkoja turhine oikeuksineen "valita", mikä taas loukkaa ihan vitusti joitakin, jotka luulevat olevansa jtkn, koska naisia kai ja laasaslaiset tietävät, että se on yhtä tyhjän kanssa ja nainen vain tavara, jota atm uutena ja käyttämättömänä voi osata arvostaa hetken, ennen kuin tämä rupsahtaa, sitten ei niin väliä. Joku armeija ihan pikku 6kk juttu tähän ns.suureen miehiin kohdistettuun paskaan, eli siihen, että nainen_voi_valita_Suomessa_ketä_nussii_vai_nussiiko_lainkaan. Toki ois parempi, että nahjuksille isi ostaisi nuoren tytön tai nämä saisivat itse valita. Kuitenkin kysyntä ja tarjonta... Markkinoinnista kieltäydyttekö?

Homo kirjoitti...

Pravdassa alkanut uutisesta keskustelu:

Nelivuotias harhaili valtatiellä, aikuiset eivät pysähtyneet avuksi

Homo kirjoitti...

Anonyymi, uutisen mukaan nainen meni vapaaehtoisesti vieraan miehen autoon, mikä on Saudi-Arabiassa jo itsessään rikos. Lisäksi raiskaushan saattaa olla naisen hätävale avioliiton ulkopuolisen seksin harrastamisesta. Kolmanneksi, juuri punaviherfeministithän ne tekevät kaikkensa saadakseen edistääkseen sharia-lain saattamista voimaan Suomessakin.

Anonyymi kirjoitti...

Haistapa paska vanha hintti ja mene please hoitoon -toivottavasti koit tähtihetkesi juuri nyt. Se viha kun sattuu vain itseesi eniten ja turhaa vihamonologia täällä päriset ja enemmän kuin itseäsi pahennat miesasiamiehiä, joilla joskus asiaakin, rumennat. Varmaan kaikkia harmittaa, että synnyit juuri sinuksi ja äitisikin katunee ja kukaan ei rakasta, asia ei parane sillä että huudat nimimerkillä puskista vihaasi 24/7 jonkun samankaltaisen elämänsä hävinneen blogissa vihaasi ja katkeruuttasi naissukupuoleen, jolta tosiaan taisit vain huomiotta joskus jäädä. Ihanan freudilaista äidinsyyttelyä ja homostelua ja naisvihaa, harmi, että pakkomielteet taitavat lamaannuttaa kyseisen yksilön pahemmin blogistin itsensä. Shakissa kyse isän murhasta, ehkä joillakin syytä lahdata kelvoton femakko äiti...

Jorma kirjoitti...

Wage Gap Myth Exposed -- By Feminists

Taas yksi naula palkkatasa-arvomytologian arkkuun. Koska meillä Suomessa havahdutaan tosiasioihin?

Kari Hurtta kirjoitti...

MGTOWfi: Why won't women give me a seat on the bus? At eight months pregnant Antonia Hoyle has been horrified by the unchivalrous behaviour of her own sex


Another friend, Claire, due any day, adds: ‘Men are more willing to give up seats on packed Tube trains. Women, especially older ones, stare outright at my massive bump for a few seconds then go straight back to their magazine or book or simply close their eyes.’

She’s right. Most men, these days, are more chivalrous than ever. They leap out of their seats as soon as a woman who looks like she’s had so much as a second helping of pudding gets on, because they’re so concerned about being perceived as neanderthals. My husband goes one step further and refuses to sit down on public transport at all.

Kari Hurtta kirjoitti...

Anonyymi: Tästä syystä miehen pitää hengailla kavereiden kanssa ilman puolisoa

Tutkimus sai selville, että varsinkin vanhetessaan miehen tulisi hengailla kavereidensa kanssa, koska vaimon läheinen suhde miehen ystäviin usein aiheuttaa ongelmia petipuuhiin.

Tutkijoiden mukaan syy on täysin psyykkinen. Vaimon sekaantuminen miehen ja tämän kavereiden asioihin voi aiheuttaa miehelle itsenäisyyden katoamisen tunnetta ja niin kutsuttua ”tossun alla olemista”, mikä usein johtaa katastrofeihin seksielämässä.


Viittaa:
Men's Health: The perfect excuse for a stag do

Go out with the guys to perform better in bed

Anonyymi kirjoitti...

Sosiaalitukien poistaminen tasoittaisi pariutumismarkkinoita

Anonyymi kirjoitti...

Käsittääkseni Laasanen on älykäs mies, joka ei kuitenkaan käy töissä. Varmasti hänelle löytyisi 'jotain' palkkatyötä, mutta...

Hän vaikuttaa kokevan antipatiaa valtion tulonsiirtoja kohtaan. Jos asia on näin, ja hän ei yritä löytää palkkatyötä, hänet elättää... kumppani?

Laasanen todella on taitava alansa asiantuntija, jos saa sellaisen järjestelyn pelittämään..!

Spekuloinpahan vain - no offence. Itsehän elän valtion tulonsiirroilla (kun en oo kummonen). Yhteiskunta toimii siis vaimon korvikkeena. :D

Mut en viiti halveerata kampaaja-Lissua... hänkin kun osallistuu toimeentuloni kustantamiseen.

Yhteenveto...

Laasasen tilanne: hyvä järjestely

Ite: hyvä järjestelmä

Anonyymi kirjoitti...

”Raskaana oleva nainen ammuttu autoonsa!” – poliisikin yllättyi lopputuloksesta

Anonyymi kirjoitti...

Teinityttöjen pyjamabileille karu päätös

Homo kirjoitti...

Anonyymi haistattelija, otapas nyt ne iltalääkkeesi, sillä sen verran sekavaa tajunnanvirtaa oksensit.

Kari Hurtta kirjoitti...

Homo: Pravdassa alkanut uutisesta keskustelu:

yle.fi keskustelua aiheesta (näköjään suoraan komenttiketjuun ei onnistu linkittämään).

Anonyymi kirjoitti...

Anu Saagim: Suomalaisnaiset uhkailevat humalassa

Anonyymi kirjoitti...

Kaksikulttuuriset avioliitot: Rajumpia riitoja, enemmän seksiä

Anonyymi kirjoitti...

Opettajalla seksisuhde 14-vuotiaan oppilaan kanssa – tuli raskaaksi

Anonyymi kirjoitti...

Miesten tas-arvo ry:n puheenjohtaja Juuso Erno näyttää avanneen pari päivää sitten Puheenvuoro -blogin:

http://miestentasaarvo.puheenvuoro.uusisuomi.fi/

Onnittelut!

Homo kirjoitti...

Ihmeiden aika ei ole ohi. Vaikka isänpäivä on jo näin lähellä, ei ole silmiini sattunut vielä juuri näitä perinteisiä femninistein isänpäiväviikon juttuja (tyyliin, kaikki miehet ovat tappajahirviöitä, etenkin isät), vaan tuli suorastaan vastaan tällainen:

Isoisä pyörittää uusperheen arkea suurella sydämellä

Tietenkin isänpäivään on vielä jonkin verran aikaa, joten on mahdollista ujuttaa vielä monta miehet demonisoivaa juttua mediaan siinä ajassa.

Homo kirjoitti...

Hyi helvetti:

Oikeusministeri Henriksson ehdottaa seksin oston täyskieltoa

Tukijärjestö: Seksin oston kriminalisointi lisäisi väkivaltaa ja syrjintääHomo kirjoitti...

Ei vain uhri! Näin nainen lääppii ja häiriköi seksuaalisesti

...
Kun nainen häiritsee lasta seksuaalisesti
...
Miesten vaikea kertoa häirinnästä
...

Homo kirjoitti...

Olisiko geisha-kuulista tai emättimenkiristysleikkauksesta apua?:

Kysy seksistä: Miksi en saa naisen kanssa orgasmia?

Homo kirjoitti...

Poliisi kannustaa auttamaan lapsia - pedofiiliksi leimautumisen pelko perusteetonta

Kommenteista puolestaan:

Uutinen Lokakuulta: 2.10.2012

Autoileva mies oli pysähtynyt perjantaina Lahdessa Miekkiöntiellä törmäyspaikalle, jossa linja-auto oli törmännyt vapaana juosseeseen koiraan. Koira lamaantui hetkellisesti törmäyksestä liikkumattomaksi, mutta pystyi hetken kuluttua jatkamaan juoksuaan. Myös linja-auto jatkoi matkaa paikalta.

Koirasta huolestunut mies yritti kysyä ohikulkeneilta pojilta, tietävätkö he kenen koira voisi olla kyseessä. Pojat kuitenkin säikähtivät ja lisäsivät vauhtiaan. Myöhemmin kotona he kertoivat jonkun miehen houkutelleen heitä auton kyytiin.

-aamulehti

ja

Jo neljäs oikeudenkäynti: Naiset väittivät miestä pedofiiliksi Facebookissa

...
Mies vaatii naisilta 7 000 ja 5 000 euron korvauksia henkisestä kärsimyksestä. Oikeus antaa tuomion asiassa 23.8. Oikeudenistunnon jälkeen toinen syytetyistä naisista oli uhmakas.

– Minä pysyn kannassani. Tämä on sota, joka ei ikinä lopu, nainen sanoi.

Pedofiiliksi syytettykään ei aio luovuttaa:

– En aio luovuttaa. En lähde Hervannasta mihinkään.

Miehen mukaan hänen elämästään on tullut ahdistavaa ja hän on menettänyt työkykynsä.

Homo kirjoitti...

Hieman taustoitusta:

Anna-Maja Henriksson

Kevään 2011 hallitusneuvotteluissa Henriksson edusti RKP:ta harmaan talouden työryhmässä. Puolue vastusti talousrikosten rangaistusten koventamista ja esitti työryhmän muistiosta poistettavaksi kohtia, joissa viranomaisten välistä tiedonsaantia olisi vaadittu parannettavaksi ja pankkeja olisi velvoitettu selvittämään sijoittajien henkilöllisyys. Helsingin Sanomat piti RKP:n toimia harmaan talouden kitkemisen vesittämisenä, vaikkakin puolue sanoikin pitävän talousrikollisuuden torjuntaa tärkeänä. Harmaan talouden tutkija Markku Hirvosen mielestä RKP:n kannat johtuivat puolueen taustavaikuttajista, kuten suursijoittajista. [1][2] Voima-lehden mukaan Henriksson kuitenkin luovutti neuvotteluvallan kriittisissä kysymyksissä liikemies Peter Storsjölle. [3] Henrikssonin mukaan asiassa pitää ottaa huomioon naapurimaiden järjestelmät ja hallitusneuvotteluiden aikana "työ oli keskeneräinen"[1]

Homo kirjoitti...

Muistio: Kokoomus ja RKP jarruttavat harmaan talouden torjuntaa

Kokoomus vastustamassa ihmiskaupan selvittämistä rakennusalalla ja ravintoloissa:

Kokoomus esimerkiksi ei halua antaa työsuojeluviranomaisille oikeutta tarkistaa, että työntekijöiden "palkkaus on työpaikkaa koskevan työehtosopimuksen mukainen".

RKP:stä:

RKP vastustaa viranomaisrekistereiden jakamista kaikkien harmaan talouden torjuntaviranomaisten käyttöön.

"Se olisi toiminut aivan liian tehokkaasti harmaata taloutta vastaan", harmaan talouden tutkija Markku Hirvonen kommentoi tuoreeltaan Fifille.

Syynä RKP:n linjauksille Hirvonen näkee puolueen taustavaikuttajat, kuten Björn Wahlroosin kaltaiset suursijoittajat.

...
Varovaisten arvioiden mukaan Suomi menettää kansainvälisen sijoitustoiminnan veronkierron seurauksena 800 miljoonaa euroa vuodessa. Yksi syy on se, että ulkomaisten sijoitusyhtiöiden ei tarvitse ilmoittaa Suomen veroviranomaisille sijoittajien henkilöllisyyttä.

Pohjapaperissa tilanne pyrittiin korjaamaan:

"Suomessa toimivilta etävälittäjiltä vaaditaan vuosi-ilmoitukset sijoituksista".

Sama velvoite on jo Ruotsissa käytössä, mutta RKP vaati kohdan poistettavaksi.

Sijoitustoiminnan läpinäkyvyyden kannalta oleellista olisi lisätä viranomaisten tiedonsaantimahdollisuuksia. Hallintarekisteröinnin laajentaminen suomalaisiin sijoittajiin vaikeuttaa tiedonsaantia.

Kuvaavaa on Anna-Majan toiminta hänen jäätyä kiinni rysän päältä valehtelusta asiassa, jossa hänen synkkiä motiivejaan voimme vain arvailla:

Ruotsalaisen kansanpuolueen neuvottelijana harmaan talouden työryhmässä istui pietarsaarelainen kansanedustaja, pankkijuristi Anna-Maja Henriksson. Hän on toisen kauden kansanedustaja.

Anna-Maja Henriksson, onko harmaa talous mielestäsi vakava asia?

"Tietysti se on tänä päivänä ongelma Suomessa kuten monessa muussakin maassa. Meidän on syytä tehdä kaikkemme, jotta harmaa talous eli svart ekonomi, saadaan aisoihin. Siihen ei ole yksinkertaista reseptiä."

"Matkailu- ja rakennusalalla ongelma on erityisen suuri. Yksi käytännön asia, josta on jo aiemmin ollut yksimielisyyttä on se, että jokaisella rakennustyömiehellä pitää olla tunnistekortti ja veronumero. Riippumatta hallituspohjasta tätä kannattavat kaikki."

Mitä mieltä olet hallintarekisteröinnin laajentamisesta?

"Meidän pitää pyrkiä mahdollisimman avoimeen järjestelmään. Samalla on myös otettava huomioon mikä on järjestelmä muualla, ettei naapurimaahan valu kaikki rahat."

Puhut viranomaisvalvonnan tiukentamisesta ja avoimuudesta. Miksi RKP:n edustajana kuitenkin vaadit neuvotteluissa esimerkiksi sitä, että harmaan talouden viranomaisvalvonnan rekisteritietoja ei saa jakaa kaikkien valvontaviranomaisten kesken?

"Mistä sä olet kuullut tuollaista?"

Tässä se lukee mustaa valkoisella työryhmänne muistiossa, joka on päivätty 25. toukokuuta.

"Se työ oli silloin pöydällä."

Niin, mutta olette vastustaneet valvonnan tiukentamista.

"Työ oli keskeneräinen."

Miksi Suomessa toimivilta etävälittäjiltä ei saa vaatia vuosi-ilmoitusta?

"Mulla ei ole nyt papereita tässä."

Te olette sananmukaisesti vaatineet niin.

"Mistä sä olet saanut nämä tiedot?"

Ei vaikuta siltä, että ajaisitte laajempaa avoimuutta.

"Mä en kommentoi."

Anonyymi kirjoitti...

Baja-Maja se taas ehdottelee pillun revalvointia

Kari Hurtta kirjoitti...

Homo: Hyi helvetti:

Oikeusministeri Henriksson ehdottaa seksin oston täyskieltoa


Joo, tätähän tämä uhkaili jo alkukesästä.

Ruotsissa tilane on hyvä pelkästään näiden politikkojen mielestä.

Anonyymi kirjoitti...

Piparimarkkinat: Laasasen jälkiliukkailla

Kari Hurtta kirjoitti...

Anonyymi: Sosiaalitukien poistaminen tasoittaisi pariutumismarkkinoita

Mikko Ahola: Sosiaaliturvasta luopuminen johtaisi siihen, että pienituloisten sukujen edustajat pääsivät naimisiin vain pienituloisten sukujen edustajien kanssa. Hyväosaisten sukujen vesat taas pariutuisivat hyväosaisten sukujen lapsien kanssa. Tästä voisi olla se hyvä puoli, että pienituloiset miehetkin pääsisivät naimisiin, eikä Laasasen tarvitsisi enää kirjoitta siitä, miten ATM-miehet eivät saa elämässään naisilta mitään.

MGTOWfi kirjoitti...

Tutkija läksyttää odottavia äitejä herkuttelusta - ”Ei ole rohkeutta edes tunnustaa ongelmaa”

Kari Hurtta kirjoitti...

Anonyymi: Piparimarkkinat: Laasasen jälkiliukkailla

Riia Colliander: Se, mikä Laasasen bloginurkkaukseen kerran toisensa jälkeen houkuttelee on sukupuoli- tai yhteiskuntapoliittisen painoarvon sijaan avoin ihastus. Suloinen sekoitus puhdasveristä antropologiaa, ripauksella evoluutiopsykologiaa ja hyppysellisellä hatunnostoa hyvälle brändityöskentelylle.

Kari Hurtta kirjoitti...

MGTOWfi: Tutkija läksyttää odottavia äitejä herkuttelusta - ”Ei ole rohkeutta edes tunnustaa ongelmaa”

Aamulehti: - Nyt on kyseessä ensimmäinen kerta historiassa, kun tulevien polvien odotettavissa oleva elinikä laskee. Tätä ei tiedosteta vielä muualla kuin lääketieteen tutkimuksessa.

Anonyymi kirjoitti...

"En ole erityisen kiinnostunut H. Laasasen näkemyksistä."

Ei kiinnosta, mutta luet ja kommentoit oikein blogiteksillä lukemaasi (et ymmärtämääsi).

Anonyymi kirjoitti...

Seksilelut viedään nyt käsistä: ”Miljoonat naiset haluavat kokeilla”

Anonyymi kirjoitti...

Miehen elämää neljän naisen kanssa

Anonyymi kirjoitti...

Bensaa yritetään vaihtaa seksiin

Anonyymi kirjoitti...

Sexhibition 2012 – Katso kuvat ja lue tunnelmat tapahtumasta!

Anonyymi kirjoitti...

Nainen ajoi jalkakäytävällä - oikeus rankaisi erikoisella tavalla

Anonyymi kirjoitti...

Parisuhde vai porno? Miehet vastaavat!

Anonyymi kirjoitti...

Pornoala kohtaa jättimullistuksen

Anonyymi kirjoitti...

Poliiseille syytteet: ”Tutkivat anuksia ja hipelöivät sukukalleuksia”

Anonyymi kirjoitti...

A-studio: Talk
torstai 8.11 21:05

Rikollinen seksi .Vieraina: erotiikka-alan yrittäjä Maria, oikeusministeri Anna-Maja Henriksson (r.), kansanedustaja Anna Kontula (vas.) sekä apulaispoliisipäällikkö Lasse Aapio.

Anonyymi kirjoitti...

http://atuubi.yle.fi/ohjelmat/a_studio_talk

Homo kirjoitti...

Tyttöystävä yritti leikata sukupuolielimen irti, koska mies huomautti uskottomuudesta

Anonyymi kirjoitti...

Keski-ikäiset pettävät työpaikalla: Lue kahden miehen tarina

Anonyymi kirjoitti...

Naisia johtoon? Tähän se kaatuu

Anonyymi kirjoitti...

Hyvästi tasa-arvo, eli me teemme sen ihan itse

Homo kirjoitti...
Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.
Homo kirjoitti...

Tuli vähän mieleen strutsit:

YouTube-video näyttää, miten japanilaiset tytöt pitävät hauskaa.

Anonyymi kirjoitti...

Seksialan yrittäjä kertoo työstään: ”Poliitikot eivät tiedä mitään”

Kari Hurtta kirjoitti...

Anonyymi: Sexhibition 2012 – Katso kuvat ja lue tunnelmat tapahtumasta!

Joo, kävin tuolla perjantaina.

Kari Hurtta kirjoitti...

Anonyymi: Miehen elämää neljän naisen kanssa

yle: Isyystutkija Jouko Huttunen elää nyt neljän naisen, puolison ja kolmen lapsen kanssa. Hän sanoo pärjäävänsä mainiosti, joskin pitää olla varovainen sanojen kanssa eikä pidä ottaa liian herkästi pulttia.

Kari Hurtta kirjoitti...

Anonyymi: Seksialan yrittäjä kertoo työstään: ”Poliitikot eivät tiedä mitään”

Viittaa:
Anu Palosaari: "Seksin oston täyskielto harkintaan"
Oikeusministeriö on jälleen kieltämässä seksin ostoa täysmittaisesti.

Ihmetyttää tuo, että ostaminen kiellettäisiin, mutta ei myymistä. Vai tulisiko kuitenkin käytännöksi rangaista myös myyjää, eikä vain ostajaa? Onko seksin oston kieltolaki miesvihainen?

Seksiala on jotain, mistä ei kukaan, paitsi ammattilaiset ja erotiikka-alan yrittäjät itse, tiedä mitään. Juttu onkin siinä, että kaikki, etenkin poliitikot ja päättäjät, kuvittelevat tietävänsä mistä on kyse.

Vortac kirjoitti...


Kirjoittelin vähän eri kommenttiosastoon tähän kirjoitukseen tarkoitettuja kommentteja, mutta häliäkö vällä.

Kuten Malmi totesi, ikääntyvä nainen saa seksiä niin paljon kuin haluaa aina mummoutumiseen asti ja luultavasti myös siitä eteenpäin.

Päivän huumoripläjäyksenä voikin miettiä, että mitä on 'mummoutumisen jälkeen'? Meinaatko, että miehet ovat noinkin pitkälti nekrofiilejä?

(en ole tosissani)

- Vortac

Vortac kirjoitti...


Nainen oli hyvännäköinen, tyylikäs, sporttinen ja avomersustaan päätellen myös varakas ja menestyvä. Eli markkina-arvo oli ikään nähden poikkeuksellisen hyvä..

Ensimmäisen kerran tänään menit täysin metsään, Henry. Niin paljon hyvää tekstiä olen sinulta tänään lukenut, ja nyt kuitenkin römpsähdit pahan kerran turvallesi.

Noh, eihän sitä aina voi olla oikeassa, mutta tämä ihmetyttää, koska pystyt välillä kirjoittamaan niin syvää ja aitoa, rehellistä totta, ja yhtäkkiä sitten on kuin joku peikko-olento maahisten maailmasta olisi kaapannut näppiksesi ja alkanut nakuttaa maanisen ilkikurin vallassa.

Naisen markkina-arvo, kuten hyvin tiedät, määräytyy naisen _KEHON_ ja _PELKÄSTÄÄN_NAISEN_KEHON_ mukaan.

Luonne on toki parisuhteessa plussaa, mutta jos puhumme pelkästä seksistä, vain ja ainoastaan naisen keho merkitsee jotain. Jos keho on iäkäs, se ei kelpaa kuin epätoivoisimmille. Jos keho on lihava, se kelpaa suuuurelle miesjoukolle, mutta ei kaikille. Jos keho on nuori ja viehkeä, se kelpaa lähes heteromiehelle kuin heteromiehelle (jotka suinkin markkinoilla ovat).

Tyylikäs? EI MITÄÄN MERKITYSTÄ.

Sporttinen? Merkitystä ainoastaan, jos se sporttisuus pitää kehon jotenkin nuorehkon näköisenä ja ei-lihavana. Ikääntymistähän se ei voi estää, joten yöks-reaktiot lisääntyvät joka tapauksessa vuosi vuodelta. Pelkkä sporttisuus ei ole sinällään mikään plussa.

Avomersu + varakkuus + menestyminen (??)

Mitä sieniä oikein annoit sille peikolle?

Eihän nämä kolme asiaa ole MITENKÄÄN kytköksissä miehen seksimoduliin! NAISET himoavat näitä asioita miehessä, eivät miehet naisissa!

Mies ottaa 800 googolia kertaa mieluummin nuoren, kauniin, hyväluonteisen työttömän, köyhän ja tyylittömän, ei-sporttisen naisen kuin ikääntyvän+ruman, varakkaan, menestyvän mersunomistajan!

SINUN jos kenenkä pitäisi tämä tietää, ja sitten yhtäkkiä näppiksestäsi kolisee tällaisia karvaisia valheita!

HYI!

Hyi, Henry!

Pidä näppis itselläsi, äläkä luovuta sitä toismaailmallisille olioille, vaikka ne kuinka ruikuttaisivat niljaisia kyyneleitään!

Pysy lujana!

- Vortac