perjantaina, marraskuuta 02, 2012

Valkoisen heteromiehen kauhunhetkiä

1. Kyselin työpaikkani naisilta heidän palkkaansa. Kaikki saivat samansuuruista palkkaa kuin minä. Missä on minun puuttuva 20 senttiäni? Aaaargh!

2. Valittelin homokaverilleni Börjelle kuivaa kauttani. Börje oli juuri tullut homo-orgioista ja kertoi, että homot eivät edes tunne sellaista ilmaisua kuin "kuiva kausi". Puutteessa olevaa jelpataan aina. Aaaargh!

3. Kysyin ahvenanmaalaiselta kaveriltani Johanilta, missä hän on käynyt armeijan. Johan sanoi, että ahvenanmaalaisten ei tarvitse käydä armeijaa ja että säästyneellä ajalla hän oli lukenut juristiksi ruotsinkielisten kiintiössä, kun suomenkielisten kiintiössä sisäänpääsyraja oli liian korkea. Aaaargh!

4. Esitin mustalle kaverilleni Mbegelelle pahoitteluni suomalaisesta rotusyrjinnästä. Mbegele sanoi, että ei häntä syrjitä, vaan suositaan. Valkoiset naiset kuulemma rakastavat hyvinvarusteltuja mustia miehiä. "Elämä Suomessa on seksintäyteinen paratiisi." Aaaargh!

48 kommenttia:

Jukka Aakula kirjoitti...

ja muistutan kaikkia siitä mitä rotututkimus sanoo aiheesta "rotu ja markkina-arvo".

Philip Rushtonin teoria kolmesta rodusta - ns. rule of three - sekä Steve Sailerin tekemä havainto, että rotujen väliset seksuaaliset suhteet noudattavat yleensä seuraavaa kuviota:

1. Valkoinen nainen on suhteessa mustaan mieheen.
2. Valkoinen mies on suhteessa mongolinaiseen.
3. Mustat naiset ja mongolimiehet jäävät lehdelle soittelemaan.

Syy tähän lienee se, että valkoiset naiset kokevat mustat miehet maskuliinisiksi ja valkoiset miehet kokevat mongolinaiset feminiinisiksi.

Psykologi Philip Rushtonin teorian (Rule of three) mukaan kolme rotua jakaantuvat lähes kaikissa mitattavissa ominaisuuksissa P (äo, seksuaalinen aktiivisuus, kaksosten määrä, aggressiviisuus, pitkäjänteisyys) niin että mustat sijoittuvat toiseen ääripäähän ja mongolit toiseen ääripäähän:

Mustien P < Valkoisten P < Mongolien P

tai

Mustien P > Valkoisten P > Mongolien P

Ilmeisesti maskuliinisuuden ja feminisyyden suhteen pätee:

Mustien miesten maskuliinisuus > Valkoisten miesten maskuliinisuus > Mongolimiesten maskuliinisuus

ja

Mustien naisten feminiinisyys < Valkoisten naisten feminiinisyys < Mongolinaisten feminiinisyys

Näin ollen on selvää, että esimerkiksi mustien miesten maahanmuutto lisää eniten valkoisten naisten markkina-arvoa. On siksi naisten etu kannattaa maahanmuuttoa Afrikasta. Tietysti mieluiten pelkästään miesten maahanmuuttoa. Mustien naisten maaahanmuuto ei kuitenkaan kovin paljon vaikuta valkoisten naisten markkina-arvoon koska mustien naisten markkina-arvo seksuaalisilla markkinoilla on Sailerin mukaan alempi kuin valkoisten naisten.

On myös luonnollista, että valkoiset miehet suhtautuvat vihamielisemmin nimenomaan mustiin miehiin ja suhtautuvat positiivisemmin mongolimiehiin. Valkoiset miehet suhtautuvat luonnollisesti negatiivisimmin mustien (miesten) maahanmuuttoon ja positiivisemmin mongolien (mongolinaisten) maahanmuuttoon. Mustien naisten ja mongolimiesten maahanmuuttoon valkoinen mies suhtautuu neutraalimmin.

Suomalaisen kansankokonaisuuden etu on eittämättä se, että maahanmuutto Suomeen tulee pikemmin Itä-Aasiasta kuin Afrikasta. Miesten etu on siis suht yhteneväinen kansankokonaisuuden edun kanssa ja naisten etu ristiriidassa kansankokonaisuuden edun kanssa. On luultavaa, että naisten aseman vahvistuminen politiikassa on tässä suhteessa ristiriidassa kansankokonaisuuden edun kanssa.


Katso myös postaus Bell Curve ja maahanmuuton vaikutus kansalliseen äo:hon.


Anonyymi kirjoitti...

http://www.youtube.com/watch?v=VKcAYMb5uk4

Homo kirjoitti...

Halusi teolla vahingoittaa miestään:

Äiti puukotti rukoilevat lapset kuoliaaksi Halloweenin aatonaattona

...
40-vuotias perheenäiti puukotti oman poikansa sekä hoidossa olleen pikkutytön kuoliaaksi tiistaina.
...

Homo kirjoitti...

Näissä tapauksissa kysymys kotitöistä suuttumisesta:

NYC nanny enraged over housework, report says

...
Marina Krim came back to the family's Upper West Side apartment and found her children stabbed to death in the bathtub.
...

Prosecutor: Illinois woman told children to pray, then stabbed them as they begged for lives

...
But beneath that ordinary domestic facade lay far more violent resentments between the husband and wife, prosecutors say, eventually leading Elzbieta Plackowska to kill her own 7-year-old son, stabbing him 100 times Tuesday, all out of anger at her often-absent, truck driver husband. She then fatally and repeatedly stabbed a 5-year-old girl she was babysitting.
"She felt he truly did not appreciate how fine a wife and mother she was," DuPage County State's Attorney Robert Berlin said. "She told the detectives that she thought by killing (her son) Justin she would make her husband hurt the way she hurt in their relationship."
...
For some in Naperville, it brought back painful memories of a similar horror, when Marilyn Lemak fed her three children peanut butter laced with antidepressants and suffocated them 13 years ago as revenge on her estranged husband.
...
Olivia's body was found on the bed, and Justin's was found on the floor beside it. He had stab wounds on his head, face, neck and back. Both appeared to have had their throats slit.

The slayings took place at the home of Olivia's mother, who works nights as a nurse and had left her daughter in Plackowska's care before. Plackowska also stabbed the two family dogs.
Investigators found two blood-stained knives: a steak knife in the kitchen sink and another in Plackowska's car, Berlin said.
Still covered in blood and with scratches on her hands, Plackowska drove to a Catholic church. Finding it closed, she called the church and left a message saying she had "done something bad" and needed help, Berlin said. She then went to a friend's home where her adult son was staying and said she had been robbed.
...

Homo kirjoitti...

Lapsuus katoaa äidin mielenterveysongelmiin

Näytelmässä äiti sairastaa kaksisuuntaista mielialahäiriötä ja hallitsee koko perheen arkea alati vaihtelevilla mielialoillaan ja harhoillaan. Perheen tytär jää ilman tukea ja hoitoa. Hänestä tulee näkymätön äidin sairauden imiessä kaiken tilan kotona. Lopulta myös tytär sairastuu ja ratkeaa viinan ja lääkkeiden huuruiseen maailmaan. Aihe on puhuttanut verkkokeskustelijoita ja innoittanut monia kertomaan omia kokemuksiaan.

Nimimerkki Ilse kirjoitti Suoran Linjan nettikeskustelussa omista kokemuksistaan. ”Ajattelin, että taas olin loukannut äitiä, kun hän sai raivokohtauksen jostakin täysin mitättömästä asiasta. Ylipäätään ajattelin, että elämä nyt vain on yhtä helvettiä, ja että sellaista se on kaikilla muillakin, siitä ei vain puhuta."
...

MGTOWfi kirjoitti...

286 scholarly investigations, 221 empirical studies and 65 reviews and/or analyses, which demonstrate that women are as physically aggressive, or more aggressive, than men in their relationships with their spouses or male partners: REFERENCES EXAMINING ASSAULTS BY WOMEN ON THEIR SPOUSES OR MALE PARTNERS:
AN ANNOTATED BIBLIOGRAPHY

Vortac kirjoitti...Henry!

Sinä teit sen. Kiteytit koko tekopyhyyden niin nasevasti, etten voi kuin ihailla - ja samalla vieläpä ilmaiset mainiosti, miten vaikeaa on olla nimenomaan valkoihoinen (noh, vaaleaihoinen joka tapauksessa, eihän se ihan valkoinen ole) heteromies nykymaailmassa, ja miten jokaisella ns. "vähemmistöllä" on oikeasti asiat HITOSTI paremmin!

Hienoa, hienoa, hienoa!

Juuri noin se on, ja juuri tätä totuutta ei saisi kertoa tässä maailmassa, tai saa kosolti paskaa niskaansa - kukaan "uhristatuksen" omistaja kun ei mielellään luopuisi statuksesta, jolla saa niin paljon kastikejunaa (gravy train - ilmaisu ei oikein käänny suomeksi näemmä)..

- Vortac

Vortac kirjoitti...


ja muistutan kaikkia siitä mitä rotututkimus sanoo aiheesta "rotu ja markkina-arvo".

Noh, onhan siinä totuutta ripaus, ja oikea suunta. Mutta yksityiskohdissa mennään metsään.

Jos muutat sanan 'mongoli' sanaksi 'aasialainen', niin asia kirkastuu hieman.

Ja jos lisäksi havaitset, että alhaisen statuksen miehet ovat niitä, jotka jäävät lehdellä soittelemaan, asia paranee jälleen kohti totuutta.

Ja jos sitten vielä suvaitset korjata käsityksen, että tummaihoiset naiset olisivat jotenkin erityisen lehdellä soitteleva ja syrjitty ryhmä, voit todella alkaa päästä näyttämään, miten asiat ovat. Tummaihoiset naiset saavat kyrpää niin paljon kuin haluavat, koska heillä on pillu. Niin se vain menee.

Aasialaismiehillä on yleisesti ottaen alhaisin maskuliinisuus, lyhimmät kehot ja pienimmät penikset, sekä lisäksi jonkinlainen lähes sisäänrakennettu (=heihin lapsena hakattu?) alistuminen naisille. Lisäksi heitä on niin paljon, että betamiesten prosentuaalinen määrä on tietenkin korkea - mitä enemmän miehiä, sitä suurempi betamies-prosentti, koska vain kourallinen miehiä voi lopulta olla korkean statuksen miehiä (johtuen siitä, miten 'status' toimii).

Kaikki eivät koskaan voi olla korkean statuksen miehiä, koska korkea status on nimenomaan 'tavallisesta miehestä edukseen poikkeamista naisille (lue:naisen seksimodulille) merkittävällä tavalla'.

Naiset eivät yleisesti ottaen kehonsa rodusta riippumatta jää siis "lehdellä soittelemaan", elleivät ole kassi-alman tasolla - ja kassi-almatkin saanevat sentään joskus.

Muutenkin tummaihoisuus antaa rotuvaltin, jota voi hyödyntää uhristatuksena, rasismikorttina, ja ties minä muina mahdollisuuksina ja etuisuuksina, jotka avaavat sellaiset portit, joiden takan olevasta maailmasta valkoinen heteromies voi tuskin edes uneksua. Tummaihoisuuteen kun siis lisää vielä naisten seksuaalisen vallan ja sen tuomat uhristatukset ja hyödyt, niin voit tajuta, että olet aika väärässä, mitä tulee tummaihoisten naisten lehdellä soitteluun jäämiseen.

Pelkästään fyysisesti tarkasteltuna on toki totta, että aasialaisnaiset ovat kaikista naisellisimpia, tummaihoiset ei-aasialaiset naiset kaikista maskuliinisimpia ja miehissä taas päinvastoin - ja ns. 'valkoihoiset' ("pinkki-ihoiset" olisi kai parempi termi) ovat sitten siinä keskellä.

Naisilla on siis kehonsa rodusta riippumatta aina vientiä, ja tummaihoisuus on miehissä jo sinällään korkean statuksen merkki, joten tummaihoisilla miehilläkään ei ole vaikeuksia saada römpsää.

Aasialaismiehet näyttäisivät olevan suurin ryhmä, joka jää 'lehdellä soittelemaan', mutta ns. 'valkoihoiset' heteromiehet ovat kyllä erittäin hyvänä kakkosena - heistähän löytyy maailman toiseksi suurin, oikeasti syrjitty ihmisryhmä.

- Vortac

Anonyymi kirjoitti...

Puolalaisnaista epäillään viiden lapsen surmasta

Anonyymi kirjoitti...

Asiantuntija: Vastasyntyneitä surmataan myös Suomessa

Anonyymi kirjoitti...

Geishakoulussa opitaan miellyttämään miehiä

Anonyymi kirjoitti...

Venäläinen geishakoulu opettaa seksikkääksi: "Vain typerys on ruma"

Homo kirjoitti...

Aasialaisista miehistä puheenollen:

Sexual Racism Sux!

sticky rice

The Truth About Gay Asian Men

Links

Anonyymi kirjoitti...

"Venäläinen geishakoulu opettaa seksikkääksi: "Vain typerys on ruma" "

Nuori nainen kyhää maailmaa osin ulkonäkönsä kautta. Mitä paremmin he uskaltautuvat panostamaan kroppaansa sitä todennäköisemmin he myöskin ovat kiinnostuneita yhteiskunnasta ja miesten hyvinvoinnista.

Asenne, että "mä en ole täällä miellyttämässä ketään, paitsi itseäni"- on feministinen jätesäkkiasenne, joka ei johda ulkonäöllisen annin tai sen seksuaalisen vallankaan maksimoitumiseen.

Suomalaisilla, ja ulkomaalaisillakin naisilla on usein hukassa koko oman ulkonäön maksimoinnin käsite, koska ulkonäköä ei juurikaan maksimoida.

Suomessa on hyvin harvoja naisia, jotka viitsivät laittautua viimeisen päälle. Yleisenä ongelmana näyttäisikin olevan se, etteivät he tiedä miten se tehdään ja toisekseen paljon vähempikin riittää kun kokemattomat kollit kiihottuvat jo nähdessään marianne kynsilakkapurkin kaupan hyllyssä.

Se, että naisten harkitsemattomat tatuoinnitkin saa miehet puolustuskannalle on aika outoa, koska tatuointi niin usein vain vammauttaa naisen ulkonäköä.

Ulkonäön maksimointi on kehittymättömälle suomalaisnaiselle
hepreaa.

Voisin itse perustaa geishakoulun, sillä minulla on suht hyvät tiedot asiasta ja olen paljon vinkkejä naisille muutenkin antanut.-deeby

Kari Hurtta kirjoitti...

MGTOWfi: Angry Harry: Miksi ei ole olemassa suuria miesorganisaatioita?

Angry Harry: No Large Men's Groups?

mensnewsdaily.com: Where Are All the Men’s Organizations?

Jaaha kirjoitti...

Ei jumalauta. Katson parhaillaan ykköseltä ekaa kertaa tätä Parittomat-sarjaa. Joku koulukiusatun näköinen pullukka on jotenkin aivan sietämättömän oloinen. Jos tämä on esimerkki Suomen naissinkuista, ei ihme ettei flaksi käy.

Noille pitäisi sanoa suoraan, että siirtykää maahan pyrkiviin äijiin arabimaista tai Afrikasta.

Jaaha kirjoitti...

Nyt niitä on kolme! Ja kaikki jotenkin ihan saatanan ärsyttäviä!

Henry Laasanen kirjoitti...

Pääseekö joku lukemaan tämän Suvi Keskisen julkaisun esim. yliopiston tunnuksilla?
tämän julkaisun


Pistäkää artikkeili minulle
s-postilla etunimi.sukunimi@gmail.com

Homo kirjoitti...

Ainakaan parin kokeilemani yliopiston tunnuksilla ei tuntunut olevan pääsyä tuohon julkaisuun. Taitaa olla aika tuntematon julkaisu ainakin suomalaissa piireissä.

Homo kirjoitti...

Päihtynyt nuori nainen kolaroi rajusti Hämeenlinnassa

Expressen: Päiväkodissa teipattiin lasten suut kiinni

Juhlat työkaverien kanssa – näin siinä käy

...
Korpinurmi sanoo, että jutut pikkujoulusuhteista eivät ole tuulesta temmattuja. Hänestä niistä on tullut jopa ikään kuin hyväksyttävää. Juhlissa parisuhteet ja sormukset eivät paljon paina.
...
– Yhdyntöjä nähdään hyvinkin julkisissa tiloissa. Ne ovat vähintään joka vuoden ihme.
...
Naiset heittävät juomat,
tukistavat ja tappelevat

...
Käsirysytkään eivät ole tavattomia. Korpinurmen mukaan kaksi kolmasosaa tappeluista on naisten välisiä. Usein tilanne alkaa, kun suukovun jälkeen yksi heittää juomansa toisen kasvoille. Toinen voi vastata samalla mitalla tai tukistaa. Sitten ehkä jo painitaan.
...

Homo kirjoitti...

Tämä hupaisa laite mullistaa spermanluovutuksen

Homo kirjoitti...
Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.
Homo kirjoitti...

Tyttöarmeija on valmis repimään vaatteensa Putinin puolesta:

Putinin tueksi perustettu Tyttöarmeija jumaloi presidenttiehdokastaan

MGTOWfi kirjoitti...

Hurricane Sandy Blew All The Useful Women Away

Anonyymi kirjoitti...

Veikkaus: naiset ovat alkaneet sitten 50-luvun suosia pehmeämpää miestyyppiä, joten en usko lainkaan siihen että mustat maskuliiniset miehet olisivat jokanaisen unelma, ei edes suurimman osan. Minulle musta maahanmuuttajamies näyttäytyy usein kovaäänisenä ja väkivaltaisena (turn off), aasialaismies pehmeänä ja intellektuellina. Tosin tuntuu siltä, että nuoremman polven aasialaismiehiä näkyy täällä Suomenmaassa todella vähän joten on vaikea muodostaa heidän vetovoimastaan kunnon mielipidettä. Nuoret aasialaisnaiset ovat mielestäni söpöjä, keski-ikäiset taas hoikkia tanttoja, jotka vinkuvat rumalla äänellä. Ehkä miehet eivät kiinnitä keksi-ikäisiin aasialaisnaisiin mitään huomiota, joten heidän olemuksestaankaan ei sanota mitään.

Että tällaisia havaintoja naisnäkökumasta tänään...

Anonyymi kirjoitti...

Vastasyntynyt poikavauva hylättiin vauvalaatikkoon Antwerpenissä

Tämä näkökulma täydentämään sitä taannoin esillä ollutta uutisointia, jonka mukaan lapsen äiti voi niin halutessaan yksinkertaisesti vain antaa lapsen pois.

Anonyymi kirjoitti...

Henry Laasanen on väärässä

Kari Hurtta kirjoitti...

Anonyymi: Henry Laasanen on väärässä

Pasi Malmi: Laasasen mukaan naisilla on jatkuva etuasema parisuhdemarkkinoilla, koska naiset kykenevät käyttämään seksuaalista valtaa. Tämä valta syntyy siitä, että miehet haluavat seksiä enemmän kuin naiset. Tämä päättelyketju on virheellinen ja asioita liiaksi yleistävä, koska Laasanen ei ota huomioon kulttuurin vaikutusta, iän vaikutusta eikä ”parisuhdemarkkinoilla”
ilmenevän kysynnän jakautumista toisaalta seksin kysyntään ja toisaalta pitkäaikaisia parisuhteita kohtaan ilmenevään kysyntään.


Itse asiassa johtopäätöksissä sitten ei niin hirveen kauaksi poiketakaan siitä mitä Henry Laasanen kirjoitti (mikäli siis olen oikein ymmärtänyt).

Anonyymi kirjoitti...

Raju väite ranskalaisministerin rakkauselämästä: Kahdeksan poikaystävää

Anonyymi kirjoitti...

Nyt se on tutkittu: Onnen salaisuus on pitkä avioliitto - ja rinnakkaissuhteet

Anonyymi kirjoitti...

Pasi Malmi ei salli bloginsa kommentointia ilman sensuuria. Joten tämä kommenttini ei varmaankaan koskaan pääse lävitse:

Pasi Malmi käyttää väitteissään konditionaalia: " Henryn väitteet näyttäisivät olevan vääriä". Vastasin hänelle, että jos tädilläni olisi kivekset, hän olisikin setäni.

Se on saman tasoista väittämää kuin Ilta-Sanomat tai 7-päivää lehti käyttävät: "Laasanen on hullu?"

Mitä tahansa voi "muka" väittää, kun käyttää konditionaalia tai pistää kysymysmerkin perään.

Ala-arvoista bloggailua, sanon minä

Pauli Sumanen

ps. käytän anonyymi-henkilöllisyyttä, kun minun windowsini ei salli muita vaihtoehtoja, jos yritän, ne menevät bittihelvettiin.

Homo kirjoitti...

Naisistuneissa kouluissa ADHD:stä kärsivät pojat jätetään tuuliajolle, mistä kielii poikien paljon suurempi syrjäytyminen. Ja femakot survovat syvemmälle suohon näitä nuoria rääkymällä, että poikien ongelmiin ei saa puuttua, koska pienellä osalla tyttöjäkin on ongelmia ja suurimmalla osalla pojista ei ole ongelmia:

ADHD-lapselle voi käydä huonosti aikuisena

Kari Hurtta kirjoitti...

Anonyymi: ps. käytän anonyymi-henkilöllisyyttä, kun minun windowsini ei salli muita vaihtoehtoja, jos yritän, ne menevät bittihelvettiin.

Tarkoitat siis, että jos valitset Nimi/URL-osoite, niin kommentin lähetyksen jälkeen se jää suodattimeen?

Kari Hurtta kirjoitti...

Anonyymi: Nyt se on tutkittu: Onnen salaisuus on pitkä avioliitto - ja rinnakkaissuhteet

Jotensakin en usko tuota:

Lehden mukaan erityisesti pohjoismaalaiset ovat tässä asiassa edelläkävijöitä. Lähes puolella suomalaisista miehistä ja lähes kolmanneksella suomalaisista naisista on ollut merkittävä rinnakkaissuhde ainakin kerran.

Anonyymi kirjoitti...

Laitonta potenssilääkettä myytiin yrttinä luontaistuotekaupoissa

Anonyymi kirjoitti...

Wulffmorgenthaler

5.11.2012

Anonyymi kirjoitti...

Pasi Malmi on oikeassa siinä, että nykyihminen on ehdollistunut viktoriaanisen valtataistelun tyhjiöön jopa peruuttamattomasti. Markkina-arvoteoriaa ja naisten parempaa asemaa sosiaalisessa elämässä kyseinen fakta ei kuitenkaan kumoa. Pasi ei ymmärrä, että miehen tasa-arvoon liittyvät kysymykset om viktoriaanisesta näkökulmasta, joka hänelläkin on - vaikeita. Miesaktivismi om yleisestikin vaikeaa ja toivotonta. Mies on lattian rakoon poljettu menestyipä tai ei.
Laasasesta yritetään irtottoa aina aika ajoon. Nyt oli Pasin vuoro.
-deebyläinen

Anonyymi kirjoitti...

Mihin miestä tarvitaan?

Anonyymi kirjoitti...

Asiantuntijat: Hiv-oikeudenkäynneissä kohtuuttomia rangaistuksia

Anonyymi kirjoitti...

Nykyfeministi: Suomesta on tullut konservatiivinen ja jännittynyt

Anonyymi kirjoitti...

”80 prosenttia suomalaisen yhteiskunnan tasa-arvo-ongelmista koskee miehiä”

Anonyymi kirjoitti...

Nainen väitti joutuneensa polttohyökkäyksen uhriksi – haki vain huomiota

Anonyymi kirjoitti...

Miesten viikolla panostetaan hyvinvointiin

MGTOWfi kirjoitti...

Latest Baumeister Paper Supports CH Concept Of The Sexual Market

Anonyymi kirjoitti...

Miesten hölmöimmät vastaukset pakit antaneelle naiselle

Anonyymi kirjoitti...

"Voisin itse perustaa geishakoulun, sillä minulla on suht hyvät tiedot asiasta ja olen paljon vinkkejä naisille muutenkin antanut."

Deeby, antaisitko jotain vinkkejä, mielellään kaikki vinkkisi?

Kiinnostunut

deeby kirjoitti...

"Deeby, antaisitko jotain vinkkejä, mielellään kaikki vinkkisi?"

Geishaksi tulo on enimmäkseen joustamaan oppimista
ja auuliiden asenteiden käytännön harjoittelua.

Geisha toteuttaa naisen
universaalia kaavaa luonnossa, eli miesten rinnalla hän tyydyttää miehet epäuskonnollisesti. Moni pitää geishaelämää tahdonvastaisena, mutta geisha ei ole tahdoton, vaan yleensä lahjakas ja kykenevä ja siitä huolimatta naisen osaan mukautuva. Tämä jää ns. länsimaisessa naiskasvatuksessa vailla huomiota. Geishan antama orgasmi on myös geishan oma orgasmi.

Geisha huolittelee ulkonäönsä, puhetaitonsa ja kaiken kehonkielensä äärimmilleen tai ainakin tietää miten sen saa ääripisteeseen. Geisha ei ole töykeä, mutta ei liian kilttikään. Hyvästä geishasta on vähän vaikea saada otetta, mutta ei siitä harmiakaan ole.


Geishaterveisin,

-deeby

elämässä toivoa kirjoitti...

Tykkäsin sun blogikirjoituksestasi niin paljon, että jos olisin rikas, niin toisin sun kotiisi seksikoneen ja rakastelisin sua sillä kunnes kerrot lisää näin hauskoja juttuja.

Tykkäsin oikeasti tavastasi ilmaista asioita.