torstaina, heinäkuuta 18, 2013

Being Beautiful

Fired for Being Beautiful

Me ollaan sovinisteja kaikki


David Brooks Wonders Why Men Can't Find Jobs: Comedy Ensues


Haastava nainen ja luovuttava mies

A scientist's view: equality, feminism and men's rights

Dear Suzanne Venker, White Men Are Not 'Second-Class Citizens'

Mikä on tämän miesasiamiehen pointti?

Tämä nainen on lassukoiden mielestä ruma.

106 kommenttia:

Ulvova Ylläri kirjoitti...

Vauva-palsta on samaan aikaan hauska ja masentava paikka. Hauskaa on lukea täysin avuttomia argumentteja, joissa keskitytään lähinnä omien harhaluulojen vahvistamiseen ja olkiukkojen mätkimiseen. Esimerkkinä nyt vaikka tämä: "Ts. ideaalimaailmassaan mies saisi vaatia naiselt tasoa, mutta nainen ei mieheltä."

Kun tähän pyydettiin suoraa lainausta, niin vastauksena oli "Ei hän missään ole noin suoraan sanonut, mutta rivien välistä voi näin ymmärtää."

Olettaisin tämä rivinväleistä lukemisen olevan se raivon partaalla olevien naisten pääasiallinen ongelma. Ei lueta mitä on kirjoitettu, vaan rakennetaan lauseet omassa päässä omien ennakkoluulojen pohjalta.

Masentavaa tuossa Vauva-palstassa on puolestaan se, että nämä geenipoolin katastrofit ovat juuri niitä, jotka ovat pääseet lisääntymään ja ovat samalla vastuussa seuraavan sukupolvemme kasvatuksesta. Toivoa sopii, että isävalinta on osunut kohdilleen, ja mies pysyy kuvioissa edes kriittisten vuosien yli.

Henry Laasanen kirjoitti...

Neljännen linkin Hanna Markukselan jutusta....

Olin vuosi sitten 3 tunnin haastattelussa Markukselan kanssa, mutta ilmeisesti hänen juttuaikomuksensa jäi pelkäksi aikeeksi...

Toisaalta kyllä varoitin, että ravitsemusasiantuntijan ei välttämättä kannata sekaantua laasas-keskusteluihin, vaikka aihe kiinnostaakin.

Henry Laasanen kirjoitti...

UY, vauvalaistyyppisillä naisille keskustelu koskee aina sitä, miten asioiden pitäisi olla, vaikka itse yrittäisin kirjoittaa lähinnä siitä, miten asiat ovat.

Anonyymi kirjoitti...

Päiväkirja

Anonyymi kirjoitti...

Vauva-palstalla on usein asiaakin, se että argumentoinnit valitaan täältä ns. sopiviksi, kertoo jo aika lailla. Lyhyesti lassukoiden dissaaminen palstan annin perusteella johtuu siis av-mammojen mukaan siitä, että nämä rumia ja sosiaalisesti kyvyttömiä. Aika lailla uskottavampi selitys kuin, ettei ole miljönääri tms. kun niitä köyhempiä ja surkeampiakin verrokkeja riittää ihan haaremilla.

Mitäs muuten kuvittelette saavanne junttamalla väkisin läpi? Paitsi paskan maineen? Lisäksi Laasanen voisi tosiaan myöntää sen ettei ole mikään miesmissi missään mielessä kellekkään nyt eikä koskaan ole ollutkaan sitä. Aivan tämän omia teorioita vastaan puskemista vain nämä missihaaveet, miksi ihmeessä kaunis nainen ja menestyvä nainen valitsisi jonkun good-for-nothing Laasasen, jolla pelkät reiät taskuissa? Ja miksi ihmeessä Laasanen haukkuu vaikka sitä Bartolia tai tekee aloituksen asiasta, jos on itse vähintään yhtä ruma ja huomattavasti löysempi haukkumaansa naistakin, muttei kuitenkaan voittanut yhtään mitään siinä missä haukkumansa nainen? Pilvilinnat pitää romuttaa tälläisten omaksi hyväksi ja anteeksi nyt vain hyvä Henry, mutta et ole kellekään unelma koskaan ollutkaan ja nyt saat olla kiitollinen vaikka sammakosta, jos se suostuu koskemaan. Olet kuitenkin huomattavasti alle keskitason ulkonäön puolesta ja et suostu tekemään töitä ja olet köyhä siksi aina, lisäksi luonteesi on aika pikkupaskiaisen kanssa sitä samaa. Tämän olet jo itsekin huomannut, mutta miksi junttaat niitä pakkomielteitäsi yhä vaikka olet kuulemma saanut sen naisen? Mikä siellä hampaankolossa yhä vihloo, jollei se, ettet saanut sitä mitä itse halusit? Tai voisitko vain pistää sivuun oman katkeruutesi naisten suhteen ja keskittyä miesten tasa-arvoon, jossa toki parantamisen varaa, vaikka armeijan ja pienten lasten huoltajuuden osalta?

Henry Laasanen kirjoitti...

Lassukka

Lassukan kanssa sängyssä

"Erehdyin kerran ns. antamaan lassukalle. Toista kertaa ei tule.

Tyypillä oli makuuhuoneensa seinällä kehyksissä Jarno Laasalan kuva, ja yöpöydällä kunniapaikalla Laasalan gradu. Koko lyhyen aktin ajan hän tuijotti Laasalan kuvaa suoraan silmiin, ja sen jälkeen alkoi lueskelemaan hänen graduaan."

Ile kirjoitti...

YLE Teema klo 21.50 TO 18.07.2013

Tabloid - rakkaustarina

Ex-missi halusi vierottaa miesystävänsä mormoniseurakunnasta, kidnappasi tämän ja sai syytteen seksiin pakottamisesta. Mitä mestariohjaaja Errol Morrisin dokumenttielokuva paljastaa skandaalista? (Tabloid, 2010)

Ile kirjoitti...

TV5 klo 22.55 TO 18.07.2013

5D: Musta leski

(16) Dena Thompson osaa kietoa miehet pikkusormensa ympärille ja saada heidät tanssimaan pillinsä mukaan. Mustaksi leskeksi nimetty Dena tuhosi kolmen aviomiehensä elämät ja ehti huiputtaa tusinaa rakastajaa, ennen kuin valheiden muuri alkoi rakoilla. (Cutting Edge: Black Widow, dokumentti, USA)

Anonyymi kirjoitti...

Ei paljon auta noi "kaikki on kauniita" kommentit siinä vaiheessa kun eläimet valitsevat parittelukumppaneitaan.

Laasanen tekee arvokasta ja tärkeää tutkimusta. Laasasen teoria selittää hyvin miksi esim. hän ei ole suosittu naisten keskuudessa - miksi se herättää edelleen näin paljon vastustusta jos se kerran toimii?

Miten feministit yms. voivat koskaan ehdottaa mitään lakeja jos he eivät tiedä edes nykytilanteen dynamiikkaa? Ensin pitää tietää miten asiat ovat sitten vasta voidaan alkaa miettiä mitä niille pitäisi tehdä.

Anonyymi kirjoitti...

Kate Moss: Miehet tykkäävät vaaleista takamuksista

Anonyymi kirjoitti...

Amerikkalaismiesten penikset mitattiin – yllättävä tulos paljastettiin

Anonyymi kirjoitti...

Mies osti seksipalveluita teinitytöiltä, sitoivat tuoliin ja ryöstivät tämän

Anonyymi kirjoitti...

Naimisiin yli sata kertaa - amerikkalainen pariskunta teki historiaa

Anonyymi kirjoitti...

No ainakin Laasasen pitäisi tietää oma tasonsa ihan omien teorioidensa valossakin, jos se ilkeä&pikkumainen luonne ei mukamas ole olemassa ja myöntää se, ettei ole mikään adonis ja tarkastaa tilinsä saldo ja muistaa oma ikä. Se vain näyttää tosi naurettavaolta, kun ns. alatasoinen mies bloggaa arvostelevia kirjoituksia itseään paremmista naisista. Marion Bartoli ei - vauva-palstaa lainatakseni - siis edes pieraisi Henryn suuntaan, koska tämä menestynyt ja tätä kauniimpi kuitenkin. On vain ihan oikein nauraa teinitasoisille hyödyttömien runkkareiden vuodatuksille siitä, miltä naisen pitäisi näiden mielestä näyttää. Tämän Bartolin äo on lisäksi korkampi kuin Henryn ja kroppa paljon kiinteämpi, tähän vielä lisänä voitot urheilussa ja varallisuus. Laasanen elää muiden kustannuksella ja on rumempi kuin useimmat elättäjänsä. Tälläisenä vaan varoisi sanojaan ihan siinä missä ( nyt ruvetaan tarkoituksella rasistiksi ihan siksi että menisi perille) Afrikasta tullut varoo tanssimassa kookokset kainaloissa ja banaani suupielessä. Sama hupiarvo lopulta kummallakin, ei muuta. Virallisestihan tätä ei voi sanoa loukkaamatta ketään.

Anonyymi kirjoitti...

"Laasasen pitäisi"
"Se vain näyttää tosi naurettavaolta"
"vauva-palstaa lainatakseni"
"Bartolin äo"
"kookokset"
"banaani"

http://www.troll.me/images/advice-dog/fail-troll-is-fail.jpg

Homo kirjoitti...

Mietenköhän femakkoämmät selittävät tämän "lasikaton" puuttumisen parhain päin?:

Women Who Marry Lower-Earning Men Don't Experience Wage Drop After Kids, Study Finds

Anonyymi kirjoitti...

Anonyymin mukaaan se on Laasanen pankkiautomaatilla banaani suupielessä ja kookokset kainaloissa:ugh, ugh, aluksi vaan. Sitten on hyvä rojahtaa kadulle kuin romanikerjäläinen ja pistää kyltti eteen, jossa teksti: panen vain missiä, koska olen sen arvoinen, olenhan äijä, vaikka tosin ruma ja työtön. Tälläinen elintasopakolainen saisi lähteä hilavikkulaa Suomesta samojen äijien mukaan, jos väri olisi vähän eri. Mikä pyhä lehmä tämä Laasanen sitten on? Mitään ei ole tehnyt, paitsi nostanut tukia ja haukkunut naisia. Mikä estää kouluttautumasta vaikka lähihoitajaksi? Siinä koulussa on nuoria naisiakin. Tuossa iässä olisi jo hyvä pistää stoppi epärealistille unelmille vaikka tohtorin hatusta -ketä se enää hyödyttää, pelkkä laiskoittelun syy eikä muuta. Työtä ei saa tuossa iässä enää, vaikka olisi tuplatohtori, nuoremmat menevät edelle väkisin, kun Henryllä n. 10v. aikaa tehdä niitä töitä enää. Pelkkää turhamaisuutta joku tohtorius, eiköhän sut jo kaikki tunne ja väitöskirja ei mitään muuta lopulta. Mars vaan oikeisiin töihin siis! Saat edes rahaa siitä etkä ole muiden elätti. Ja silloin varaa arvostella vaikka naisia, jotka ovat kotiäitinä. Nyt olet niitä turhempi valtion elätti.

Anonyymi kirjoitti...

Who pays on the first date, thoughts of a bisexual lady

Anonyymi kirjoitti...

Naisellisuudessa ei ole mitään vikaa

Homo kirjoitti...

Saattaa näköjään valitettavasti olla useita henkirikoksen uhreja:

The Black Widow: UK Killer's Possible Bulgarian Victim


Homo kirjoitti...

Aika järkyttävä tapaus kyllä tuo Musta leski -ohjelman Dena Thompson. Ja käsittämätöntä kuinka naiseuden avulla pystyi käytännössä livahtamaan irti murhayrityssyytteestäkin. Ties kuinka monta samanlaista naista on onnistunut tuollaisessa.

Homo kirjoitti...

Ja kolmen vuoden päästä vapautuu "elinkautisestaan" - huh huh, varokaa!:

Dena Lynn Thompson (Jail 3 years left)

Homo kirjoitti...

Mielenkiintoinen tämäkin kommentti:

"My adult daughter is a Sociopath/narcissist, and I was riveted by the story of the Black widow on TV this evening. She sounds exactly like my daughter. My daughter has never killed anyone but in every other way shes exactly the same. Lies, lies, an d more lies! she cant even rememeber her lies, which gets her in trouble! she has stolen from former employers, conned her ex husband, lied to me countless times, and conned me out of well over $10,000 over the years. She is an arch manipulator and actress, and nothing bad is ever her fault.despite all Ive done for her, she calls me an unfit mother! She has also stolen a valuable painting from me.
As a teenager she assaulted me, and wrecked my home and art studio but denies ever doing this.She is 49 now, and I'm sure shell never change. shes bad news, and I haven't seen her since xmas 2008, and I don't miss her at all. My bank balance, nerves, and emotions are slowly recovering.She banned me from her wedding in 1994, even though Id just sent her a cheque for $1,000!
her ex husband is well shot of her.These people have no conscience whatsoever., and will neverchange."

Anonyymi kirjoitti...

Mielenkiintoinen yhtymäkohta tuolla mustalla laskellä sekin monien muiden naisten toimintaan, että hän esitti perättömän raiskaussyytöksen - samoin kuin väitteitä miestensä väkivaltaisuudesta. Samaa kaliiberia varmasti hyvin moni näistä perättömiä raiskaussyytöksiä poliisille tehtailevista naisista - tai sellaisella julkisuutta hakevista naisista.

Homo kirjoitti...

Tutkimus: Yksi neljästä amerikkalaistytöstä ollut väkivaltainen koulussa

...
Tutkijat havaitsivat, että 26
prosenttia haastatelluista oli ollut mukana vakavassa tappelussa koulussa tai työpaikalla, joutunut
kahden ryhmän väliseen tappeluun tai oli hyökännyt jonkun kimppuun tarkoituksenaan vahingoittaa,
Päihteidenkäytön ja mielenterveyspalveluiden virasto kertoo google.comin mukaan.
...

Joka neljäs nuori mies on kokenut väkivaltaa parisuhteessaan

Joka toinen tyttö käyttää väkivaltaa

Anonyymi kirjoitti...

Tuo Musta leski -nainenhan oli puolestaan kysellyt vain vähän ennen sitä murhayrityssyyteeseen johtanutta hyökkäystä mieheltä, että voisiko jätesilppurissa hävittää luutkin...

Anonyymi kirjoitti...

Itsemurhia yms:

My daughter is a sociopath

Anonyymi kirjoitti...

Selvitys: Elokuussa lemmitään eniten

Anonyymi kirjoitti...

Oletko ihmissuhteissa päättäjä vai ajautuja?

Kari Hurtta kirjoitti...

Henry Laasanen: UY, vauvalaistyyppisillä naisille keskustelu koskee aina sitä, miten asioiden pitäisi olla, vaikka itse yrittäisin kirjoittaa lähinnä siitä, miten asiat ovat.

En lue tätä Vauva-palstaa paitsi jos joskus joku linkittää sinne ja erehdyn näin seuraamaan linkkiä.

Mutta kieltämättä sama Anonyymin pitkistä sepustuksista täällä tulee samanlainen tutina.

/ Kari Hurtta

Kari Hurtta kirjoitti...

@ Anonyymi; Kiitoksia, olet jo kertonut että ollaan hirvityksiä.

<kumartaa>

/ Kari Hurtta

Anonyymi kirjoitti...

Täydellinen aamiainen miehille: Kasvattaa lihaksia ja lisää halukkuutta

Anonyymi kirjoitti...

Maksettu seksi, ikuinen ilmiö

Anonyymi kirjoitti...

HS: Klassikkolelu ei enää kiinnosta

Anonyymi kirjoitti...

Lesboparin sitomisleikit pahasti pieleen – palokunta kutsuttiin hätiin

Kari Hurtta kirjoitti...

Ehdottomasti asian vierestä…

Kari Hurtta: Minä taasen ehdotan että allekirjoitat tämän kansalaisaloiteen: Järkeä tekijänoikeuslakiin

Nyt on 29 000


Nyt alkaisi olla viimeiset hetket käydä allekirjoittamassa aloite. Keräys on käynnissä 23.07.2013 asti.

Aloite on saanut kannatusilmoituksia yhteensä 41 673 kappaletta, joista tässä palvelussa 33 373.

En tiedä kuinka suureksi osaksi paperiset kannatusilmoitukset ovat vielä matkalla.

/ Kari Hurtta


ESITYKSEN PÄÄASIALLINEN SISÄLTÖ

Esityksen pääasiallinen tavoite on korjata voimassa olevan lainsäädännön ylilyönnit verkkovalvonnan ja vahingonkorvausten osalta. Esityksen tarkoitus ei ole muuttaa tekijänoikeuksien alaisen sisällön lataamista lailliseksi, vaan tehdä yksittäisten ihmisten tekijänoikeuksin suojatun sisällön lataamisesta rangaistavaa tekijänoikeusrikkomuksena. Vakavampi tekomuoto, tekijänoikeusrikos, mahdollistaa kotietsinnät, takavarikot ja suuret vahingonkorvaukset. Tekijänoikeusrikoksista tuomittaisiin edelleen kaupalliseen tai laajamittaiseen tekijänoikeuksin suojatun sisällön jakamiseen syyllistyneet.

Toissijaisesti esitys pyrkii parantamaan artistien ja muiden sisällöntuottajien asemaa sekä uusien verkkoteknologiaan perustuvien palveluiden kehittämistä.

Ehdotuksen tärkein vaikutus on kansalaisten ja artistien välisen vastakkainasettelun purkaminen ja rakentavan keskustelun herättäminen tekijänoikeuslainsäädännön jatkokehittämisestä.

Anonyymi kirjoitti...

Kiven sisällä kotona

Anonyymi kirjoitti...

Korviaan myöten veloissa oleva miniä tyhjensi lastenkin tilit

Anonyymi kirjoitti...

A female teacher who had an affair with a teenage pupil has been spared jail
after she claimed the affair was over - despite being spotted with him just
two days ago

Anonyymi kirjoitti...

...
− Eräänä päivänä poikani tuli itkien luokseni. Hän oli löytänyt vaimonsa jättämän itsemurhakirjeen eikä tiennyt, missä tämä oli. Tämä oli kuitenkin vain juoni, sillä miniäni löytyi myöhemmin oman äitinsä luota ihan vahingoittumattomana.
...
Nyt jälkikäteen, kun Heli muistelee keskustelujaan miniänsä kanssa siltä ajalta, kun he vielä olivat väleissä, hän ei voi olla miettimättä, mitä miniä oli oikein suunnitellut kysellessään esimerkiksi Helin testamentista.

− Joskus kyllä epäilyttää, mitä miniälläni oli oikein mielessään minun varalleni. Tiedä vaikka hän olisi tuikannut taloni tuleen heti kun olisi saanut nimeni haluamiinsa lainapapereihin, Heli pohtii.

Hän pelkää tosissaan lastenlastensa puolesta, sillä silloin tällöin saa lukea lehdistä tarinoita, kuinka äiti on surmannut koko perheensä.

− En todellakaan tiedä, miten he selviävät. Heillä on iso asuntolaina, ja miniäni on työtön. Poikani on nykyään yrittäjä, mutta hänen tuloillaan pitäisi elättää viiden hengen perhe. Pelkään, että taloudellinen ahdinko ajaa miniäni vielä arvaamattomiin tekoihin.
...

Anonyymi kirjoitti...

Onko tässä maailman seksikkäin mies?!

Anonyymi kirjoitti...

Seksiä harrastamalla eroon ihohuolista

Anonyymi kirjoitti...

Itsestä puhuminen saattaa antaa yhtä suurta mielihyvää kuin seksi

Anonyymi kirjoitti...

Ilmoitus nettisivulla: "Etsitään kaunista tyttöä viemään ujon poikani neitsyys"

Anonyymi kirjoitti...

Naisten jenkkifutisjoukkueen kapteeni: Lajivalintaa joutuu selittelemään

Anonyymi kirjoitti...

Tutkija: Masennuslääkkeiden käyttö estää ihastumisen Suomalaiset naiset suosivat naisellisempia miehiä kuin naiset muualla maailmassa. Tämän havainnon teki kansainvälinen tutkimusryhmä, jossa oli mukana myös evoluutiobiologian dosentti Markus J. Rantala. Aamu-tv:n vieraana Rantala puhui rakkaudesta biologian näkökulmasta. Miksi rakastumme? Mitkä tekijät vaikuttavat siihen, kehen rakastumme? Miksi rakkaus loppuu?

Anonyymi kirjoitti...

Naisten tapa keskustella:


Annas, kun arvaan: äitisi pesi alkkarisi vielä, kun olit armeijassa?

Anonyymi kirjoitti...

Neitsyt 36-vuotiaaksi - erään naisen tarina

Anonyymi kirjoitti...

Vaimo tanssimal afrobileis ..raskaaksi

Anonyymi kirjoitti...

Jestas, Johanna Tukiainen julkaisi kuvia uhkeista rinnoistaan - katso!

Anonyymi kirjoitti...

Tosta afrosalsailusta tuli tämä mieleen.

Anonyymi kirjoitti...

Evoluutiobiologi: Masennuslääkkeet vievät ihmiseltä kyvyn ihastua

Anonyymi kirjoitti...

Parempaa seksiä petipuheilla! Käytä näitä sanoja rakastellessa

Anonyymi kirjoitti...

Törkeä naiskakkailija iskenyt jo neljästi - valvontakamera tallensi

Anonyymi kirjoitti...

Naisten lomaseksi paljastaa – seksuaalisuus on sosiaalinen konstruktio

Anonyymi kirjoitti...

"Haluatko varmasti soittaa poliisin?" - Raiskattu norjalaisnainen vankilaan Dubaissa

Anonyymi kirjoitti...

Suomalainen peruspenis jää Amerikan-serkuista - katso strategiset mitat

Anonyymi kirjoitti...

Brittitutkimus: 1970-luvulla syntyneiden naisten juominen huolestuttaa

Anonyymi kirjoitti...

Poliisi: Kesä villitsee seksiin - jopa kadulla

Anonyymi kirjoitti...

AL: Yli puolet haluaa naiset palvelukseen

Anonyymi kirjoitti...

Petätkö sinä puolisoasi? Jos petät, et ole yksin

Anonyymi kirjoitti...

Naiset halutaan asepalvelukseen

Anonyymi kirjoitti...

Kysely: Naiset intin kaltaiseen kansalaispalvelukseen

Niinistö: Armeija on miehiä varten – naiset käyvät hiiren siirtelyyn

Anonyymi kirjoitti...

Sinkkuna kaverin häihin? Käytä tilaisuus hyväksesi

Anonyymi kirjoitti...

Tässä viikon saarna jo lauantaina:
http://www.liveleak.com/view?i=8ac_1373750158

Kari Hurtta kirjoitti...

Henry Laasanen: Lassukka

urbaanisanakirja.com: Yhdistelmä sanoista laasaslainen ja rassukka. Kuvaa alemman tason miestä, joka on työtön tai suorittavan tason työssä, alhaisesti tai ei ollenkaan koulutettu ja on katkeroitunut naisille.

Niin, kenenkä lanseeraama termi tämä onkaan?

Henry Laasanen: Lassukka: Laasaslainen ressukka, jonka löytää helpoimmin Suomi24:n keskustelupalstalta. Seksiä ei ole irronnut vuosikausiin, mutta naisten syyllistämisestä ja trollaamisesta löytyy lohtua illan yksinäisiin hetkiin. Motto: "Rumalla naisella ei tee mitään!"

/ Kari Hurtta

Kari Hurtta kirjoitti...

@ Henry Laasanen: Lassukka

Google tosin viittaa Vauva-palstalle haulla "lassukka". Nuo merkinnät tosin ovat kuukauden verran tuoreempia kuin tuo blogimerkintä.

/ Kari Hurtta

Kari Hurtta kirjoitti...

@ Henry Laasanen: Lassukan kanssa sängyssä

Jarno Laasala ?

Vierailija: Mäki olisin saanu kiksit, jos olisin tuijottanu Duudsoni Jarno Laasalan kuvaa aktin aikana <3

Anonyymi kirjoitti...

Nainen on yhä kipparina kummajainen

Anonyymi kirjoitti...

Äiti myy poikansa neitsyyttä nettihuutokaupassa

Anonyymi kirjoitti...

Varusmiesliiton varapuheenjohtaja pitää Jussi Niinistön kommentteja armeijasta miesten paikkana kivikautisina

Anonyymi kirjoitti...

Naisten järjestöiltä huutia Niinistölle: ”Naisten voimavarat ovat monesti suuremmat kuin miesten”

Anonyymi kirjoitti...

Elisabeth Rehn Aamulehdelle:
Naiset kutsuntoihin - "Se olisi hirveän tärkeää"

Anonyymi kirjoitti...

http://societyofphineas.wordpress.com/2013/07/05/vito-corleones-forbidden-man-up-rant/

Kari (HTML-kurssi) Hurtta kirjoitti...

Anonyymi: http://societyofphineas.wordpress.com/2013/07/05/vito-corleones-forbidden-man-up-rant/

Blogspot hyväksyy jotakin HTMLää kommenteissa. Tosin hyvin rajoitetusti. Toimivan linkin saa aikaa käyttäen tätä.

Linkki siis olisi

The Society of Phineas: Vito Corleone’s Forbidden Man Up Rant
I observed in the conservative response to Helen Smith’s new book Men On Strike that Fox News Weekend played a scene out of the Godfather (1:26-1:46 or so).

Vastaava koodi jolla tuo linkki saadaan on seuraava (ilman tuota lainausta, jonka laitoin tuohon mukaan):

The Society of Phineas: <a href="https://societyofphineas.wordpress.com/2013/07/05/vito-corleones-forbidden-man-up-rant/" title="July 5, 2013">Vito Corleone’s Forbidden Man Up Rant</a>


/ Kari Hurtta

Ile kirjoitti...

Netissä tavanneet parit eroavat muita harvemmin

Anonyymi kirjoitti...

Narsistin kanssa elänyt Matti: Vaimo hävitti salaa tavaroitani

Anonyymi kirjoitti...

Pankkiasiakas ei aina saa tietää tietourkinnasta

Anonyymi kirjoitti...

Nuorten miesten erektio-ongelmat - 3 yleisintä syytä

Anonyymi kirjoitti...

Neljä lausetta, joita ei kannata sanoa sinkkunaiselle

Anonyymi kirjoitti...

Uskottomuus näkyy naamasta

Anonyymi kirjoitti...

Sopivatko pienten lasten äidit armeijaan tappajiksi tai pyöveleiksi?

Anonyymi kirjoitti...

Naiset ovat osallistuneet sotilaina sotatoimiin jo pitkään

Anonyymi kirjoitti...

Kafkalaista oikeutta

Anonyymi kirjoitti...

Kysy seksistä: Mikä syynä erektio-ongelmiin?

Anonyymi kirjoitti...

Perussuomalaisten Niinistö "armeija miesten koulu"-kohusta: Väärinkäsitysten summa

Anonyymi kirjoitti...

Naiset eivät sovi armeijaan?

Anonyymi kirjoitti...

Täti järkyttyi: "Demarit jakoivat sopimattomia välineitä pillimehun kera 8-vuotiaalle"

Anonyymi kirjoitti...

Näin otat selvää, onko hän sinkku

Anonyymi kirjoitti...

Jättirintainen teinivaimo seksiterapiaan – ikäero mieheen 35 vuotta

Anonyymi kirjoitti...

Onko Tilastokeskus feministipesäke?

Kari Hurtta kirjoitti...

Kari Hurtta: Nyt alkaisi olla viimeiset hetket käydä allekirjoittamassa aloite. Keräys on käynnissä 23.07.2013 asti.

Aloite on saanut kannatusilmoituksia yhteensä 41 673 kappaletta, joista tässä palvelussa 33 373.


Aika kova loppukiri: Aloite on saanut kannatusilmoituksia yhteensä 45 571 kappaletta, joista tässä palvelussa 37 821.

/ Kari Hurtta

Anonyymi kirjoitti...

Paljasrintafeministien toimisto vaurioitui epäilyttävässä tulipalossa

Anonyymi kirjoitti...

Tästä syystä seksi on hyväksi

Anonyymi kirjoitti...

5 merkkiä, jotka paljastavat kumppanisi olevan tyytymätön suhteeseen

Anonyymi kirjoitti...

Kolumni
Naisen paikka on sylissä

Anonyymi kirjoitti...

Miksi nainen on naiselle susi? Naiset vastaavat!

Anonyymi kirjoitti...

Entistä useampi nainen hankkii lapsen yksin

Anonyymi kirjoitti...

AL: Nettiopinnoilla ja ampumiskokeilla voi pian korvata reservikoulutuspäiviä

Anonyymi kirjoitti...

Suomalaismies laittoi dna-tuloksen isyydestä Facebookiin - sakot ja korvauksia lapsen äidille

Anonyymi kirjoitti...

Seksiä ostava voi tukea ihmiskauppaa tietämättään

Anonyymi kirjoitti...

Puolet Suomen tytöistä käyttäytyy erittäin vaarallisesti ajaessaan moottoriajoneuvoa

Kari Hurtta kirjoitti...

Anonyymi: Suomalaismies laittoi dna-tuloksen isyydestä Facebookiin - sakot ja korvauksia lapsen äidille

Ilta-Sanomat: Eteläsuomalainen mies pisti Facebook-sivustolleen isyystiedot. Tiedot koskivat lasta, jonka äiti synnytti olleessaan samaan aikaan avioliitossa toisen miehen kanssa.

Mies laittoi esille myös dna-testin tuloksen, jolla hän todisti isyytensä. Lisäksi hän kertoi ongelmista, joita lapsen äidin kanssa oli tullut tapaamisoikeudesta.


Ilta-Sanomat: Käräjäoikeus tuomitsi miehen yksityiselämää loukkaavan tiedon levittämisestä ja kunnianloukkauksesta 570 euron sakkoon. Hän joutuu maksamaan lapsen äidille 2500 euron kärsimyskorvaukset ja noin 3000 euron oikeudenkäyntikulut.

Anonyymi kirjoitti...

Tutkimus: Naisten hedelmällisyys saavuttaa huippunsa kolmekymppisenä

Anonyymi kirjoitti...

Pantarangaistus tuplasi totaalikieltäytyjien määrän

Kari Hurtta kirjoitti...

Anonyymi: Tutkimus: Naisten hedelmällisyys saavuttaa huippunsa kolmekymppisenä

yle.fi: Tanskassa tehty tutkimus romuttaa käsityksen, jonka mukaan naisten hedelmällisin ikä oli alle 30-vuotiaana. Tuoreen tutkimuksen mukaan nainen tulee helpoimmin raskaaksi 30 - 34-vuotiaana.

Tanskalais-yhdysvaltalaiset tutkijat seurasivat runsaan vuoden ajan 2 820 tanskalaisnaisen elämää. Heidän ikänsä vaihteli 20 ja 40 välillä, ja kaikki olivat päättäneet kolme kuukautta aikaisemmin hankkia lapsen.

Kolmen kuukauden yrittämisen jälkeen 20 - 24-vuotiaista naisista 78 prosenttia oli raskaana, 35 - 40-vuotiaista 72 prosenttia. Korkeimpaan lukuun pääsivät 30 - 34-vuotiaat, joista peräti 87 prosenttia odotti lasta.