perjantaina, marraskuuta 08, 2013

F-foorumi + höpöttelytilaisuus

FEMINISTISEN FOORUMIN KESKUSTELUTILAISUUS HELSINGISSÄ LAUANTAINA 9.11 KLO 11.30
Mitä tapahtuu kun naisasialiike ja miesasialiike kohtaavat? Onko tasa-arvo nollasummapeliä, jossa toisen etu on toiselta pois? Tilaisuudessa ei säästellä sanoja, vaan pureudutaan sukupuolten välisen tasa-arvon kipeimpiinkin kohtiin ratkaisuja hakien.

Mukana blogisti, kirjailija ja tutkija Henry Laasanen sekä Helsingin Vihreiden Naisten puheenjohtaja ja HeSetan toiminnanjohtaja Merja Kähkönen.”

Tämä keskustelutilaisuus on siis nyt lauantaina 9.11. klo 11.30–12.30. Tapahtuma järjestetään ruotsinkielisellä työväenopistolla Arbiksella Dagmarinkatu 3).

P.S. Keskustelutilaisuuden jälkeen Henry Laasanen on tavattavissa Helsingin rautatieaseman The Pullman Barissa noin kello 12.45 – 15.15.

44 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Teini-isä: 30-vuotiaana en jaksaisi valvoa vauvan kanssa

Anonyymi kirjoitti...

Kolumni
Armeija sulkee ulos ne, jotka sitä eniten tarvitsisivat

Anonyymi kirjoitti...

Fyysikoiden simulaatio paljasti totuuden: Nyt tiedämme, miksi miehen virtsa roiskuu WC:ssä

Anonyymi kirjoitti...

Asevelvollisuuden oikeutuksesta Suomessa

LSHM kirjoitti...

Kenen tahansa naisen ajatellaan kykenevän toimimaan menestyksellisesti prostituoituna, ja näköjään miehen viimeisenä vaihtoehtona on olla sotilas...

Todellisuudessa nämä muutamat harvat omien kalsareittensa vaihtoonkin kykenemättömät nuoret miehet tarvitsevat ihan jotain muuta kuin sukupuolen perusteella annettua määräystä osallistua armeijan tappajakoulutukseen.

Anonyymi kirjoitti...

10 tapaa harrastaa seksiä – Näitä kannattaa kokeilla ainakin kerran!

Anonyymi kirjoitti...

Mitä mieltä olette... onko pelkoa, että femakot käännyttää Henkan?

Anonyymi kirjoitti...

"Mitä mieltä olette... onko pelkoa, että femakot käännyttää Henkan?"

Ei mitään pelkoa,mutta ehkä myöhemmin pikkutunneilla hän voi olla
vaarassa...

Anonyymi kirjoitti...

Naisraati: Tässä iässä mies on parhaimmillaan - oletko samaa mieltä?

Anonyymi kirjoitti...

Naisille Pohjola on paras

Anonyymi kirjoitti...

Naisilla ja miehillä yhtä paljon ongelmia velkojensa kanssa

Anonyymi kirjoitti...

Totuus tulee lapsen suusta: mitä hienossa ammatissa työskentelevä isi oikeasti tekee?

Anonyymi kirjoitti...

Nainen, lepytkö nopeasti riidan jälkeen? Se tietää hyvää avioliitollesi

Anonyymi kirjoitti...

Partaa puskeva nainen liittyi Movemberiin

Anonyymi kirjoitti...

Tällaiset kumppanit ovat herkempiä pettämään

Unknown kirjoitti...

Ota nyt Henri oma tilasi siellä!

Anonyymi kirjoitti...

Tatuoitujen äitien kalenteri ei kelvannut hyväntekeväisyyteen: Ovatko kuvat sinusta liian roiseja?

Anonyymi kirjoitti...

Nainen, älä ajele alapäätäsi: Karvainen joulukuu tulee taas

Ile kirjoitti...

Ulkonäkö musiikkilahjoja tärkeämpää? Tyttöbändin playback-esiintyminen jättää sanattomaksi

Puolalaisen tyttöbändin musiikilliset lahjat ovat selvästi jääneet ulkonäön varjoon.

Maanantaina YouTubeen ladatulla videolla nähdään kaunis naiskolmikko, jonka musiikillisista lahjoista ei ole tietoakaan.

Puolan televisiossa esiintyneen bändin tyylinäyte herättää suurta huvitusta, sillä playbackinä esitetty kappale on näytelty äärimmäisen huonosti.

Etenkin kitaristin osuus on hämmentävää katsottavaa: nainen tuskin on edes koskenut kitaraan tätä ennen. Lahjattomuudesta viestii myös se, että tummaverikkö pitelee soitinta väärin päin. Sormien tapailut eivät myöskään ole synkassa taustalla kuuluvan kitaran kanssa.


sitaatti: http://www.voice.fi/ilmiot/ulkonako-musiikkilahjoja-tarkeampaa-tyttobandin-playback-esiintyminen-jattaa-sanattomaksi/8/54760

Anonyymi kirjoitti...

Olisin kiitollinen, jos joku paikalle menijöistä voisi tilaisuuden kuvata tai edes äänittää. Henkkaa kun ei pahemmin ole kyseisissä muodoissa saatavana. Olisi se Aamulehden paneelikin ollut mielenkiintoista nähdä, mutta ei taida sitäkään olla missään katsottavissa/kuunneltavissa?

Ile kirjoitti...

Tuore video opastaa kuinka pitää nainen tyytyväisenä - katso ohjeet, joilla et epäonnistu

Anonyymi kirjoitti...

Nyt arvioi: synnytyssairaalan palvelut isille – koska isä on tärkein

Anonyymi kirjoitti...

Isät käyttävät entistä enemmän perhevapaita

Anonyymi kirjoitti...

Joka viides nainen näkee samaa painajaista: Onko uni sinulle tuttu? Tutkijat ovat selvittäneet lukemattomien naisten näkevän samaa painajaista.a

Moni vastaaja myös kertoi olevansa pettämisunen jälkeen vihainen kumppanilleen herättyään. Aiemmin tutkijat ovat selvittäneet, että unet joissa kumppani oli uskoton tai ilkeä aiheuttivat jälkikäteen riitoja suhteessa ja vähensivät intiimiä kanssakäymistä seuraavien päivien aikana.

Anonyymi kirjoitti...

Pelkäätkö syrjähyppyä? Eräs ominaisuus lisää riskiä huomattavasti

Anonyymi kirjoitti...

Kuvataiteilija Eili Ikonen: "Lapsillani on hyvin valitut isät"

Anonyymi kirjoitti...

Entinen Merisotakoulun oppilas: Nöyryytettiin alastomana

Anonyymi kirjoitti...

Kysy Ekiltä: Miksi peräännyn seksistä?

Anonyymi kirjoitti...

Miksi miehet suosivat pitkähiuksisia naisia? Miehet vastaavat!

Tässähän on myös selvä etu miehille kun voivat jo hiusten perusteella arvioida naisen arvomaailmaa. Vas-sos feministit pitävät mielellään lyhyitä hiuksia joten se antaa miehille keinon kannattaako tämänlaisen naisen kanssa suhdetta harkita. Joten jos ei jaa vas-sos feministin arvomaailmaa voi sitten jo ulkonäön perusteella vältellä näitä ideologia uskoisia naisia. Toki näillä vas-sos feministeillä on melkein kaikilla vielä tietynlainen tiedostava ilme. Vähän niinkuin kiihkouskovaisilla. Naama on vaan eri asennossa...

Anonyymi kirjoitti...

3 syytä, miksi naiset turhautuvat töissä - ja antavat sen näkyä

Anonyymi kirjoitti...

Varoittava tositarina: Nainen bongasi miehensä vieraissa Kympin Uutisista!

Anonyymi kirjoitti...

Kyllä mieskin osaa herkistellä – näin isä-bloggarit söpöilevät

Anonyymi kirjoitti...

Näissä ammateissa petetään puolisoa! Kerro omista kokemuksistasi

Anonyymi kirjoitti...

”Avioliitto ei ole minua varten”

Kari Hurtta kirjoitti...

Stara: Poika käytti käsilaukkua – erotettiin koulusta

Leslie Willis soitti kouluun, jolloin henkilökunta vahvisti käsilaukun olleen syy pojan erottamiselle. Paikallisen KLTV-uutissivuston mukaan oppilaan erottaminen perutaan, mikäli Skylar suostuu jättämään laukun kotiinsa. Koulun järjestössäännöissä ei mainita mitään repuista tai laukuista tai siitä, kuka niitä saa käyttää.

KLTV: Boy, 13, suspended for carrying Vera Bradley purse

Anonyymi kirjoitti...

Kultturimme loppu lähestyy???

Sattuipa juuri silmiini yle tv:stä luonto dokumentti, jossa pässit ja uuhet parittelivat. Urokset vahtivat toisiaan ja uhittelivat ja taistelivat. Voittaja pääsi astumaan naaraat.

Erittäin harvoin suhteessa muihin lajeihin(koska lajeja on miljoonia) tulee dokumentteja omasta kädellisten ihmisapinoiden heimomme sukupuusta ja heimomme seksuaalikäytöksestä.

Feministit ja melkein kaikki olettavat, että tuo ns pässien/uuhien tapa ratkaista parittelu oikeus on myös ainoana mahdollisena vaihtoehtona ihmisellä ja sitä käytetään usein syyllistettäessä miehiä vähä-älyisiksi luola miehiksi tms.

Kun aletaan vertailemaan lähimpien sukulaistemme käytöstä, kuten simpansseja ja bonoboja havaitaan, että ihmisnaaraat ja urokset kykenevät täysin samanlaiseen käytökseen kuin simpanssi naaraat ja kulttuuristamme johtuen ihmisnaaraat ovatkin nousseet hallitsevaan asemaan pariutumisessa ja määrittävät tässä lisääntymiselle hinnan tasonsa mukaan ja miehet sitten pääsevät jatkamaan sukuaan kilpailukykynsä mukaan. Uusimpien havaintojen mukaan myös gorilla naaraat valitsevat uroksen, joiden laumaan haluavat kuulua ja kun kiimassa oleva naaras tulee uroksen luo parittelmaan tulevat myös ei kiimassa olevat suorittamaan aktin aivan omasta halustaan juuri paritelleen gorilla uroksen kanssa.

Miedän kulttuurissamme on rakenne, joka pakottaa ihmisen toteuttamaan samaa rakennetta kuin mitä pässit ja uuhet käyttävät ja länsimaiset ihmisnaaraat automaattisesti määräävät lähes kaikesta henkilökohtaisessa elämässä.

Ihmiskunta siis toimii pääsääntöisesti vieraiden lajien kilpailutusnormien mukaan, eikä oman kädellisten sukupuun normien mukaan. Omassa kädellisten haarassamme ei nämä parittelu toimet mene näin yksiviivaisesti.

Gorilla tyylistä figuria on käytetty karikatyyrina nuija kädessä liikkuvasta luolamiehestä, joka retuuttaa naista toisessa ja saalista toisessa kädessä ja nykinen kilpailukulttuurimme, joka on matalouteen siirryttäessä tullut automaattisesti(vahingossa?) mukaan omistamisen kautta.

Lauman kadottua viimeistään tuolloin syntyi nykyinen systeemi, kapitalismi, jossa ensin miehet omistivat kaiken myös naiset ja lapset. Sitten viimeisten sadan vuoden aikana maxilaisuuden/feminismin kautta nainen on päässy täydelliseen ylivaltaan henkilökohtaisessa ihmissuhteissa. Kaikki on nykyään pelkkää kilpailua alusta loppuun kaikki kaikkia vastaan. Naisetkin joutuvat jatkuvaan ankaraan kilpailuun toisiaan vastaan ja tämä on se varsinainen ydin joka tätä kaikkea pyörittää.

Kommunismi/feminismikin on vain diktatoorinen versio kapitalismista eikä siten kykene ratkaisemaan mitään niistä ongelmista, joita se harhoissaan yrittää epätoivoisesti ratkaista.

Saa nähdä kuinka kauan ihmiskunta kestää tätä vieraslajiperäistä kulttuuria. Japanissa ja länsimaissa naaraat ja urokset ovatkin jo lakanneet lisääntymästä ja mgtow liikekin kertoo karua kieltään nykyisen luonnottoman maailman järjestyksen viimeisistä ajoista. Saa nähdä nitä jää jäljelle. Ehkä islam, jossa naisella oma paikka ja mies määrää rajat naiselle tai sitten islamkin on ja saanut vieraslajiperäisen länsimaisen syövän ja tuhoutuu samalla tavalla hieman myöhemmin.

Anonyymi kirjoitti...

Korjaus, lievää editointi mokailua

Kultturimme loppu lähestyy???

Keskivaiheilla...

Gorilla tyylistä figuria on käytetty karikatyyrina nuija kädessä liikkuvasta luolamiehestä, joka retuuttaa naista toisessa ja saalista toisessa kädessä ja nykinen kilpailukulttuurimme, joka on matalouteen siirryttäessä tullut automaattisesti (vahingossa?) mukaan omistamisen kautta on vastannutkin tämän nykykulttuurimme stereotyyppista kuvitelmaa luolamiehestä ja sillä on pilkattu nykymiestä.

Anonyymi kirjoitti...

Kolumni
Isät ovat niin samanlaisia ja vielä mykkiä

Anonyymi kirjoitti...

Isättömänä kasvanut haluaa olla usein superisä

Anonyymi kirjoitti...

Oudoimmat hätäpuhelut listattiin: ”Miehen kivekset jäivät kiinni…”

Ile kirjoitti...

Mies puhuu miehisyydestään, jos nainen malttaa pitää suunsa hetken kiinni

Mies puhuu kyllä miehisyydestä ja maailmastaan yllättävän avoimestikin jos nainen vain jää kuuntelemaan ja osaa pitää oman suunsa hetken aikaa kiinni. Miehisyyttä voi jopa oppia ymmärtämään. Se on yhtä tärkeää kuin se, että nainen ymmärtää itseään.

Ile kirjoitti...

YLE uutisissa yllä oleva on luokassa "viihde". Hiukan ihmetyttää.

Joka tapauksessa, hyvää Isänpäivää kaikille isille!

Anonyymi kirjoitti...

Avara ihmisluonto
Rakastuminen on romanttinen asia, mutta myös fysiikkaa ja biologiaa. Minna Huotilainen vertaa sitä aivovaurioon. Mukana myös Kirsti Lonka ja Osmo Tammisalo. Ihmiskokeessa testataan markkina-arvoa. Juontajana Max Forsman.
Esitetty: La 9.11.2013 klo 18.15 Yle TV1

myhuonglequyen kirjoitti...

Thanks for sharing, nice post! Post really provice useful information!

Giaonhan247 chuyên dịch vụ mua hàng mỹ từ dịch vụ order hàng mỹ hay nhận mua nước hoa pháp từ website nổi tiếng hàng đầu nước Mỹ mua hàng ebay ship về VN uy tín, giá rẻ.