keskiviikkona, helmikuuta 11, 2015

Professori töräyttää

Miesliike ajaa myös naisten tasa-arvoa

Soile Veijola: Raskasta laukkua kantaen
Feministit,
nuo varkaiden ja murhamiesten jälkeen eniten parjatut olennot, ovat kautta aikojen tavoitelleet naisten ja miesten yhdenvertaisuutta, perhemuotojen moninaisuutta, seksuaalisten identiteettien vapautta ja moninkertaisten hierarkkisten erottelujen häivyttämistä monikulttuurisen elämän tieltä.

Näiden tavoitteiden vastakohdan eli epäfeministisen unelman täytyy olla – loogisesti ajatellen – seuraavanlainen. Yhteiskunnallisina päättäjinä ja perheen päinä toimii pelkästään miehiä.

Jokaisella alueella asuu vain yksi etninen ryhmä. Vain määrätyt seksuaaliset ajatukset ja teot ovat sallittuja. Muita kieliä kuin omaansa ei tarvitse osata eikä puhua. Naiset jäävät kotiin (jos heidät joku kodin päämies sinne huolii), paitsi jos iskee satunnainen työvoimapula.

Kuulostaa ajan patinoimalta 50-luvun Suomelta. Samalta viisauden lähteeltä löytyvät myös Boko Harum, Isis ja Taliban – nuo epäfeminismin tunnetuimmat esitaistelijat.

Moni toki toivoo Suomessakin naisten aseman paranevan jossain kaukaisessa, köyhässä maassa. Mutta ei omassa. Ei ainakaan täyttä yhdenvertaisuutta, pliide!
Tasa-arvosta uuden hallituksen punainen lanka

197 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

"Miesliike ajaa myös naisten tasa-arvoa"

Jösses, miten munatonta menoa! Eikö Suomessa ole yhtään vakavasti otettavaa miesjärjestöä?

Anonyymi kirjoitti...

"Feministit,
nuo varkaiden ja murhamiesten jälkeen eniten parjatut olennot, ovat kautta aikojen tavoitelleet naisten ja miesten yhdenvertaisuutta"

Tämä on varmaan vitsi?

Anonyymi kirjoitti...

"Tasa-arvosta uuden hallituksen punainen lanka"

Luin jutun.

En löytänyt punaista lankaa. En liioin tasa-arvoa.

Löysin vain halpahintaisesti naisäänestäjiä kosiskelevan populistin, joka TV:ssä näyttää aina yhtä krapulaiselle.

Mikä siinä on, ettei aikuinen mies osaa edes kravattia solmia? Yritetäänkö sillä viestiä jotain työläisyyttä? Juntti, mikä juntti.

Anonyymi kirjoitti...

Soile Veijolasta näkee mikä on nyky-suomessa kaikista vaarallisin ongelma. Marxilaisuus ja sen täydellinen ymmärtämättömyys ihmisen olemuksesta. Järjettömästi paisutettu puoluetoveri byrokratia. Ei ymmärretä rahatalouden olemusta. Luotetaan harhaiseen Marxin teoriaan ymmärtämättä, että marx oli ihmiskäsitykseltään itsekin täydellisesti sokea kapitalisti. Hän kehitti teorian jolle ei ollut mitään biologis-geneettistä pohjaa. Ei ymmärtänyt, että nainen on kapitalistisen kilpailun ydin ja syy. Geneettinen lisääntymiskilpa. Koska kaikki kommunistit ovat itsekin kapitalisteja on heidän ideologiansa käytännössä täysin mahdoton toteuttaa elleivät naiset lopeta kilpailutusta ja antautuvat kaikille ilman minkäänlaisia ehtoja.

Naiset ovat menettäneet nykyisessä kapitalistin roolissa uskomattoman määrän elämän iloa toteuttaessaan tätä uskontoihin koodattua roolimalliaan.

No, ehkä emme lentäisi lentokoneella tai ajaisi autolla ilman tätä kilpailutusta, mutta....

Tässä on syy miksi naiset eivät hakeudu huipulle. Huippu tulee muutenkin heidän luokseen.

On oikeastaan hyvä, että naiset eivät hakeudu huipulle kun muistamme minkälainen tuhlari presidentti Tarja Halonen oli. Onneksi ei saanut YK virkaa. Siitäkin oltaisiin saatu maksaa lisää veroja kuten kaikista muistakin SDPläis ideoista.

Anonyymi kirjoitti...

Nauti seksistä enemmän syömällä oikein - yksinkertainen neuvo auttaa

Anonyymi kirjoitti...

Hyvää seksiä, huonoa elokuvaa

Kohuttu Fifty Shades of Grey toimii seksihalujen herättäjänä, mutta ei juonellisena elokuvana, kirjoittaa toimittaja Anne Rask.

Anonyymi kirjoitti...

Naisille lisää liksaa? "Hintana olisi vähentynyt vapaa-aika ja lyhyemmät lomat"

Naiset saavat vähemmän palkkaa kuin miehet, koska tekevät vähemmän töitä, linjaa Elinkeinoelämän keskusliiton johtava asiantuntija Heidi Marttila blogikirjoituksessaan.

Marttilan mukaan naisten ja miesten väliset palkkaerot johtuvat lähinnä siitä, että naiset työskentelevät perinteisesti naisvaltaisilla aloilla. Niissä palkka on usein matalampi ja lomat pidempiä.

Naiset näyttävät arvostavan vapaa-aikaa enemmän kuin miehet, toteaa Marttila. Tämä näkyy siinä, että naiset työskentelevät enemmän julkisella sektorilla, jossa lomat ovat pidemmät. Lisäksi naiset pitävät enemmän vanhempainvapaita, tekevät lyhempää työviikkoa ja käyttävät muita työaikaa lyhentäviä järjestelyjä. Tämä näkyy palkassa.

Jos naiset haluavat yhtä suurta palkkaa kuin miehet, heidän pitäisi Marttilan mukaan hakeutua perinteisille miesvaltaisille aloille. Tämä kuitenkin tarkoittaisi, että vapaa-aika vähenisi, lomat lyhenisivät ja työpäivät pitenisivät.

Anonyymi kirjoitti...

Omituinen valokuvaustrendi leviää – jalkafetissien unelma?

Anonyymi kirjoitti...

Selvitys: Tällaiset miehet tekevät enemmän kotitöitä

Uusi tutkimus selvitti, mikä vaikuttaa siihen, miten kotityöt jakaantuvat parien kesken.

Work, Employment and Society -julkaisussa ilmestyneen pienen brittitutkimuksen mukaan kotitöiden jakautuminen parin kesken voi riippua siitä, kuinka paljon mies tienaa. Tutkimusta varten tutkijat haastattelivat 36 naista ja 12 miestä, jotka kaikki olivat parisuhteessa.

Women’s Healthin mukaan osallistujilta selvitettiin, kuka huolehtii erilaisista kotitöistä, kuten siivoamisesta, ruoanlaitosta ja lapsista huolehtimisesta. Osallistujilta kysyttiin myös, minkälainen palkka heillä itsellään sekä kumppaneillaan on.

Kaikki tutkimukseen osallistuneet naiset – myös miesten kumppanit – tekivät vähintään 30 tuntia töitä viikossa. Saamiaan tuloksia analysoituaan tutkijoille ilmeni, että jos nainen tienaa enemmän ja/tai tekee enemmän viikossa töitä kuin mies, tekee mies silloin enemmän kotiaskareita kuin silloin, jos mies tienaa enemmän ja tekee kumppaniaan pidempiä työpäiviä.

Tästä huolimatta Women’s Healthin mukaan naiset tekevät enemmän kotitöitä kuin miehet huolimatta siitä, kuinka paljon he itse tai heidän kumppaninsa saa palkkaa.

Lähde: Women’s Health

Anonyymi kirjoitti...

Nainen vaietkoon – vai miten se oli: näin monta sanaa naiset sanovat Raamatussa

Kolme vuotta kestäneen projektin lopputulos on karua luettavaa.

93 naista, joista 49:n nimen tiedämme. Yhteensä he lausuvat Raamatussa 14 056 sanaa, eli noin 1,1 prosenttia koko kirjan tekstistä.

Nämä asiat laski episkopaalipappi Lindsay Hardin Freeman kaikkiaan kolme vuotta kestäneessä projektissaan Excelsiorissa, Yhdysvaltain Minnesotassa. Apurina hänellä oli kolme muuta naista omasta seurakunnastaan. Välineinä naisilla oli monta alleviivaustussia. Sanat laskettiin englanninkielisestä Raamatun uudistetusta painoksesta vuodelta 1989.

– Halusin tietää, mitä naiset Raamatussa todella sanoivat, Freeman perusteli urakkaansa Huffington Postille.

Anonyymi kirjoitti...

7 ajatusta, jotka pyörivät sinkkunaisen mielessä ystävänpäivänä

Anonyymi kirjoitti...

”Pakkoavioliittoihin tulee puuttua kulttuurisena ilmiönä”

Kansanedustaja Eeva-Johanna Eloranta (sd.) sanoo, että hänen kirjallinen kysymyksensä pakkoavioliittojen kriminalisoimisesta on selkiyttänyt kuvaa avioliittoon pakottamisen rikosoikeudellisesta prosessista.

Vastauksessaan Elorannan kysymykseen oikeusministeri Anna-Maja Henriksson (rkp.) toteaa, että avioliittoon pakottaminen on jo nykyään rangaistavaa, mutta Istanbulin sopimuksen ratifioiminen selventää entisestään asiaa.

– Pakkoavioliittoihin tulee puuttua kulttuurisena ilmiönä ja sitä varten tulee selvittää pakkoavioliittojen esiintyminen, laajuus ja riskitekijät. Viranomaiset ja muut auttajatahot tarvitsevat asiaan puuttumisessa myös koulutusta ja yhteistyötä. Paras keino tämän, niin kuin maahanmuuttajiin liittyvien muidenkin ongelmien ehkäisyssä on onnistunut kotoutus, Eloranta toteaa.

Anonyymi kirjoitti...

"Miesliike ajaa myös naisten tasa-arvoa"

Eli miesjärjestöjen keskusliitto on profeministijärjestö? Sepäs söpöä.

Luulevatko nämä tyypit ihan oikeasti saavuttavansa jotain femakkoja mielistelemällä?

Anonyymi kirjoitti...

Halla-aho ohjasi kannattajansa vasemmistopoliitikon Facebook-sivuille – ja trolliarmeija hyökkäsi

Helsinkiläinen vasemmistopoliitikko Veronika Honkasalo kritisoi tiistaina perussuomalaisten maahanmuuttopoliittista ohjelmaa ja kehotti poliitikkoja irtisanoutumaan siitä. Tämän jälkeen Jussi Halla-aho (ps.) kehotti omalla Facebook-sivullaan ihmisiä "irtisanoutumaan" Veronikan seinällä. Pian Honkasalon sivuille alkoi tulvia arvostelevia viestejä, joista osa alitti hyvän maun rajat.

Anonyymi kirjoitti...

Lämpenisitkö näille iskurepliikeille? Äänestä suosikkisi!

Anonyymi kirjoitti...

Kotimaiset erotiikkaliikkeet kertovat: Näin kohuteos villitsee suomalaisissa makuuhuoneissa

Anonyymi kirjoitti...

Tyttö ihmetteli mystistä lihomistaan – uskomaton syy löytyi viimein

Anonyymi kirjoitti...

Kittilän uusi sotku: Nyt jäävi jääväsi jäävittömän?

Anonyymi kirjoitti...

Saudihistorioitsija: Lännessä naiset eivät välitä, jos heidät raiskataan

Historioitsija Saleh al-Saadoon pyrki oikeuttamaan Saudi-Arabian naisten ajokiellon sillä, että naiset saattaisivat joutua raiskatuiksi, jos auto vaikkapa menisi rikki. Samaan hengenvetoon al-Saadoon huomautti, että Amerikan kaltaisissa maissa seksuaalirikokset eivät ole mikään "iso juttu".

Al-Saadoon kertoi näkemyksensä Rotana Khalijiyya -televisioyhtiön haastattelussa. Asiasta kertoi Daily Mail -lehti.

Hän jatkoi, että naiset voivat länsimaissa ajaa autoa, koska he "eivät välitä, vaikka heidät raiskattaisiin tienposkessa".

- Hetkinen. Sanoitte, etteivät he välitä, jos heidät raiskataan tienposkessa, naishaastattelija kysyi kommenteista selvästi järkyttyneenä.

- Se ei ole heille iso juttu muuta kuin heidän moraalinsa vaurioitumisen kannalta, al-Saadoon vastasi.

- Meillä on toisin, ongelma on luonteeltaan sosiaalinen ja uskonnollinen, hän selitti.

Anonyymi kirjoitti...

VIDEO: Selviäisitkö näistä pääsykokeista? Fobiota ei saa olla

Anonyymi kirjoitti...

5 syytä rakastua pitkähiuksiseen mieheen

Anonyymi kirjoitti...

Lisää syytteitä Tuksulle - tämä suomalaisjulkkis kohtaa Johannan käräjillä!

Uutta tietoa on se, että Egorazzi-nettilehden päätoimittaja ja kansainvälisen verkkopalvelun entinen maajohtaja Susanna Ingerttilä vaatii myös Tuksua tilille kunnianloukkauksesta.

Tuksu väitti julkisesti Ingerttilän hakanneen häntä, mikä on Ingerttilän mukaan törkeä valhe.

Syyttäjä vaatii istunnossa Tukiaiselle vankeusrangaistusta kiinteänä, toisin sanoen linnareissua.

Anonyymi kirjoitti...

Suosittu tissitwerkkaaja on täällä taas: Toivottaa tällä kertaa hyvää ystävänpäivää rinnoillaan

Tissitwerkkailullaan nettikansan tietouteen pomppinut Sara X on julkaissut jälleen uuden videon YouTube-kanavallaan. Tällä kertaa hän rallattelee rinnoillaan Für Elise -klassikon ystävänpäivän hengessä.

Anonyymi kirjoitti...

Lusikassa vai erillään? Nämä asiat nukkumisasento kertoo parisuhteestanne

Anonyymi kirjoitti...

50 Shades of Grey -liukuvoiteista joukkokanne Yhdysvalloissa – ei tyydyttänyt kuluttajan tarpeita

Anonyymi kirjoitti...

3 piirrettä, jotka yhdistävät kestäviä parisuhteita

Anonyymi kirjoitti...

Pikkujuttuja tämmöset:

http://www.cbs12.com/news/top-stories/stories/vid_22886.shtml

top stories juu

Anonyymi kirjoitti...

#feministisetvaalit on fiilispolitiikkaa

"Millainen ihmishirviö ei pysty allekirjoittamaan noin yleismaailmallisia arvoja?"

Ihmishirviö, joka kannattaa sukupuolten välistä tasa-arvoa. Miehiä ja poikia unohtamatta.

"Tämä ei tietenkään ole kampanjan vika, mutta on hiuksianostattava ajatus, ettei suurin osa ehdokkaista voi sitoutua perus ihmisoikeuksiin."

YK:n kansalaisoikeuksia ja poliittisia oikeuksia koskeva kansainvälinen yleissopimus kieltää sukupuolen perusteella tapahtuvan syrjinnän. Sopimuksessa myös sitoudutaan takaamaan jokaisen (siis myös miesten) oikeus henkilökohtaiseen turvallisuuteen. Kampanjointi vain ja ainoastaan naisiin kohdistuvaa väkivaltaa vastaan on ristiriidassa näiden ihmisoikeusvelvoitteiden kanssa.

" Jos tasa-arvo taas on tärkeää useammille ihmisille, miksi alle 10 % ehdokkaista ilmaisee sen?"

Tukensa tasa-arvolle voi ilmaista parhaiten, kun ei lähde tasa-arvon vastaisiin kampanjoihin mukaan.

" feministisetvaalit sivuuttaa taistelun naisten asemasta ja vesittää koko feminismi-termin."

Sellainen vaikutelma on varmaan yritetty antaa, mutta siinä on epäonnistuttu.

"Minun feminismini on sukupuoletonta”, sanoo eräskin ehdokas, ja päätyy jaarittelemaan yleisestä tasa-arvosta."

Näin. Ei kelpaa feministille yleinen, kaikkia (siis myös miehiä) koskeva tasa-arvo.

" Eduskuntavaalit eivät ole hekilövaalit."

Osittain ovat.

"Puolueet ajavat edustajiensa kautta eduskunnassa puolueen ohjelmaa, eivät yksittäisten ehdokkaiden mielipiteitä."

Näinhän siinä käy. On käynyt ennenkin. Puolueen ohjelmakin voi unohtua, jos olosuhteet sitä vaativat, tai se on poliittisesti tarkoituksenmukaista.

"”Me ollaan tässä kivasti kaikki samalla puolella, feminismin puolesta, epätasa-arvoo vastaan” on koko kampajan sanoma. Politiikka ei kuitenkaan ole samalla puolella olemista."

Ei niin. Siksi kampanja on naiivi ja naurettava.

"Feminismi on puoluepolitiikassa riittämätön määre, sillä feminismi yksin ei ratkaise mitään ongelmia."

Se taitaa pikemminkin lisätä ongelmia. Esimerkiksi se vaikeuttaa miesten ongelmiin puuttumista ja vaikkapa palkkatasa-arvon liittyvissä kysymyksissä johtaa edesvastuuttoman politiikan harjoittamiseen.

"Sen pääasiallinen missio on luoda yleisliberaalia liibalaabaa, ikään kuin sitä ei politiikassa olisi jo valmiiksi riittämiin. Se latistaa relevantit kamppailut ja luo näennäistä yhteisrintamaa sinne missä sitä ei ole ja missä sillä ei ole mitään merkitystä."

Näin juuri.

Anonyymi kirjoitti...

Sosiaalisen median pioneeri: Lapset pois netistä ja aikuiset Tinderistä

Jaikun perustajiin kuuluva Jyri Engeström on Piilaaksossa asuva it-yrittäjä ja isä. Hänen mielestään lapset eivät tarvitse pelejä ja koodaamista vaan satuja ja retkeilyä. Aikuisten taas kannattaisi pysyä poissa deittipalvelu Tinderistä.

Anonyymi kirjoitti...

Fingerpori 12.2.2015

Anonyymi kirjoitti...

Wumo 12.2.2015

Anonyymi kirjoitti...

Miljonäärien deittiguru neuvoo: Näin isket miehen kuin miehen!

Sinkkunainen, oletko yksin ystävänpäivänä? Et kauaa, mikäli nämä deittigurun neuvot pitävät paikkansa. Yhdysvaltalainen deittiguru Patti Stanger paljasti ELLE:n haastattelussa parhaat vinkkinsä seuraa kaipaavan sinkun iltojen iloksi.

Hyviä uutisia romantiikannälkäisille sinkuille! ELLE.comin haastattelema deittiguru Patti Stanger näkee yksinäisen ystävänpäivän onnitteluiden arvoisena mahdollisuutena viettää romantiikan täyteinen ilta. Mitenkö? Noudattamalla Stangerin hyväksi havaitsemia neuvoja. Ainoa, mitä vaaditaan, on rohkeutta, itsevarmuutta ja arvostelukykyä – eikä upeasta punaisesta mekostakaan ole haittaa.

Anonyymi kirjoitti...

OMG vai ei? Naiset tutustuivat kuuluisaan miestenlehteen

Anonyymi kirjoitti...

Ruotsalainen feministi kävi Suomessa kouluttamassa poliitikkoja

Pelkät puheet tasa-arvosta eivät riitä Gudrun Schymanille. Hän haluaa nähdä muutoksen ennen kuolemaansa.
...

Kommenteista:

"Suomalaisfeministit, miehet ja naiset, vaikuttavat Schymanin rinnalla turhautuneilta ja hiukan epätoivoisilta. Miten te olette Ruotsissa onnistuneet, he haluavat tietää. Miten ihmeessä?"

Onnistuneet missä? Schymania tosiaan on riepoteltu alkoholiongelmista eikä syyttä. Hän oli mennyt pikku siidereissä elokuviin ja alkoihan se sitten pissattaa. Hän oli niin naamat ettei löytänyt ulos pimeästä teatterista ja kusi teatterin keskikäytävälle, no syntyihän siitä kohu. Tämän jälkeen hän myönsi olevansa alkoholisti.

Göran Perssonista kertovasst tv-dokkarissa Persson kertoi että kun Schymain oli ollut ministerinä, oli hallituksen pitkässä istunossa ollut hiljainen hetki. Yhtääkkiä Schyman oli kiljaissut: "Luuletteko te että voitte nussia ketä te haluatte?" Hallituksen muut jäsenet olivat tyrmistyneitä ja olivat ihmetelleet mihin kommentti liittyi. Arvaus oli että tuolloin oli ruotsalaismediassa kirjoitettu esim. Thaimaaseen kohdistuvasta seksiturismista. Persson sanoi että tuon tapauksen jälkeen hänelle oli selvää ettei Schymainlle voi antaa mitään vastuullisia tehtäviä.

On se kyllä harmi ettei suomalaiset feministit ole löytäneet vastaavaa kykyä. Täytyy vain ihmetelleä miksi fenistinen aloite ei löydä uskottavampaa kelulakuvaa itselleen.
...
"Nyt Schyman on tilattu Suomeen päiväksi, tämän viikon keskiviikoksi."

Meidän verovaroillamme tuetaan näin seksististä, miesvihamielistä ja tasa-arvon vastaista ääriliikettä. Pöyristyttävää.

"Ensin on sosiaali- ja terveysministeriön tasa-arvoseminaarin vuoro."

Ei ollut tasa-arvoseminaari, vaan taas kerran yksipuolinen naisasiaseminaari. Miesten ja poikien tasa-arvo-ongelmat sivuutettiin täysin.

"Se osoittaa, kenellä on yhteiskunnassa paljon valtaa (miehillä ja erityisesti rikkailla, valkoisilla miehillä) ja kenellä ei (naisilla, köyhillä ja vähemmistöillä). "

Ei se mitään osoita. Tähän vain uskotaan sokeasti, riippumatta siitä, pitääkö se paikkansa vai ei. Kaikki perustuu tähän lähtökohtaan, jota ei koskaan kyseealaisteta. Feminismi on uskonto. Sukupuolensa vuoksi syrjityille pojille ja miehille (asevelvolliset, eroisät, koulupojat, työttömät, asunnottomat jne) se ei tarjoa mitään muuta kuin syvenevää syrjintää.

"Päivän aikana Schyman ihmettelee vuoron perään eri yleisöille, miksi puolueissa on naisjärjestöjä."

Niitä on, koska osa puoluetuesta jaetaan naisjärjestöille. Tasa-arvopolitiikassa niillä on paljon valtaa, mikä on syrjittyjen miesten kannalta huono juttu.

"Nykyvauhdilla tasa-arvo on vuosikymmenien päässä."

Mitä tasa-arvolla tässä kohtaa tarkoitetaan?

"Schyman ei ole sukkasillaan, hänellä on jalassaan matalakorkoiset avokkaat. "

Säännöt koskevat vain tavallisia kuolevaisia.

"Ruotsissa 66-vuotias rasismia vastustava feministipoliitikko, oikea kukkahattutätien äiti, voi olla rakastettu."

Ruotsissa toisinajattelijat on uhkailemalla vaiennettu.

""Tämän laitteen ovat miehet suunnitelleet miehille."

Ilman miehiä meillä ei olisi tätäkään. Mutta kiitollisuuden sijasta miehet saavat palkakseen vain vihaa ja halveksuntaa.

"Suurin osa on naisia, joukossa paljon nuoria."

Naisasialiitto Unioni on feministijärjestö. Siksi miehet eivät ole tervetulleita jäseniksi, eivätkä yleensä edes järjestön tiloihin. Että sellaista "tasa-arvoa" tämä jengi ajaa.
...

Anonyymi kirjoitti...

Järki käteen: Lauseet, joita yksikään raskaana oleva nainen ei halua kuulla

Anonyymi kirjoitti...

Näinkö huijataan suudelma naisilta? - tämä hottis lähti täysipainoisesti mukaan

Anonyymi kirjoitti...

Pian rakkauteen saattaa olla lääke: "Auttaisi epätoivoisesti ja hullaantuneesti rakastuneita"

Rakastuminen on ihanaa, mutta joskus siitä seuraa myös sydänsuruja ja ongelmia. Tämän takia tiedemiehet pohtivatkin, olisiko suotavaa, jos rakkauteen kehitettäisiin lääke.

Anonyymi kirjoitti...


109-vuotias Australian vanhin mies neuloo villapaitoja loukkaantuneille pingviineille


Sosiaalialalla työskennellyt isoäiti oli neuvottelemassa Eerikan kohtalosta

Ei muuta kuin tukkahius pois ja linnaan:


Pähkinäraivo lentokoneessa vei johtajattaren vuodeksi vankilaan


8-vuotiaan murha: Sosiaalityöntekijät lykkäsivät sijoitusta viikonlopun yli – maanantaina tyttö oli jo kuollut

Anonyymi kirjoitti...

Kommenteista:

"Miksi ihmeessä Suomeen haetaan kouluttamaan tai juhlapuhujiksi juuri äärifeministejä, eikä maltillisempia henkilöitä. Esimerkiksi Tasa-arvoasiain neuvottelukunta muutama vuosi sitten hankki juhlapuhujakseen hyvin mies- ja transseksuaalivastaisia kommentteja toistuvasti tekevän Sheila Jeffreysin. Samaa henkilöä on kuultu jonkinlaisen asiantuntijan roolista prostituutioasioissa ja hänen kantansa tietää nyt jo hyvin etukäteen ja se perustuu voimakkaasti hänen ajamaansa ideologiaan."

"Schyman on hyvä esimerkki siitä, että kuinka laajalle levinnyttä miesviha on feministien keskuudessa vastaväitteistä huolimatta. Schymanhan on vaatinut esimerkiksi vain miehiiin kohdistuvaa miesveroa ja väittäneet, että Ruotsissa miehet sortavat naisia samaan tapaan kuin Taleban Afganistanissa, mikä on melkoista afganistanilaisnaisten ahdingon vähättelyä."

Anonyymi kirjoitti...

Härski uima-asu miehille – penissukka peittää vain sukuelimen

Anonyymi kirjoitti...

Nämä kirjat ovat täynnä erotiikkaa

Anonyymi kirjoitti...

Sukupuoliko ongelma? Rekrytoinnin asiantuntija tyrmää luulot naisista työelämässä

Rekrytointiyritys IMS Talentin toimitusjohtaja Mimma Silvennoisen mukaan takana ovat ajat, jolloin sukupuoli vaikutti asemaan työmarkkinoilla. Päinvastoin: esimerkiksi perhe-elämä saattaa Silvennoisen mukaan näkyä positiivisesti työnhakijan sosiaalisissa taidoissa. Hän uskookin, että tulevaisuudessa naisia nähdään entistä enemmän johtopaikoilla.

Perinteisesti on ajateltu, että naisen tie johtotehtäviin on kivikkoisempi kuin miehen. Johtajien rekrytointiin erikoistuneen IMS Talentin toimitusjohtaja Mimma Silvennoisen mukaan naisten uskottavuusongelmat ja haasteet työelämässä ovat kuitenkin yleistyksiä ja menneen maailman tuulia. Persoona, tausta ja muut tekijät vaikuttavat henkilöstövalinnoissa, ei sukupuoli. Paras henkilö palkattakoon, sukupuolesta viis.

– Naisia valitaan hyvin paljon tänä päivänä toimitusjohtajan tehtäviin. Jos ei puhuta ylimmästä johdosta, niin meillä on jo työelämässä paljon naisia johtavissa asemissa, Silvennoinen huomauttaa. Hän kertoo, että statistiikan mukaan Suomessa esimerkiksi viestintäjohtajista jo 80 prosenttia on naisia.

Ylimmissä asiantuntijapesteissä sukupuolijakauma vaihtelee toimialan mukaan: esimerkiksi ylellisyystuotteiden parissa kohderyhmän tunteva nainen voi olla johtajana miestä mieluisampi valinta. Silvennoinen kertoo, että maailmallakin haetaan johtoportaaseen diversiteettiä: eri sukupuolia, taustoja ja kansallisuuksia.

Anonyymi kirjoitti...

Pariskunta on ollut yhdessä 8 vuotta - eivät ole koskaan sanoneet toisilleen "rakastan sinua"

Anonyymi kirjoitti...

Henna Kalinainen sai tökerön treffipyynnön!

Henna Kalinainen päätti julkaista Facebookissa treffiehdotuksen, joka ei kuulu sarjaan parhaimmat iskurepliikit.

-Miksi mennä syömään ja leffaan kun voi vetää bissee ja peffaan.

Mitä luulet, lähtikö Henna ilosta vaappuen suunnistamaan ihanan könsikkään kainaloon?

Treffiehdotus tuli Hennalle eilen.

Anonyymi kirjoitti...

Anneli Auer saa tuomionsa viikon päästä

Eipä taaskaan nainen ollut työtapaturmassa kuollut:

Betonivalimon työntekijä puristui kuoliaaksi työpaikallaan Uuraisissa

Anonyymi kirjoitti...

Tutkimukset: Yksinäisyydellä merkittävä vaikutus terveyteen

Anonyymi kirjoitti...

Parisuhde vaikuttaa myös terveyteen - katso miten

Anonyymi kirjoitti...

Riippurinnat eivät ole vain naisten vaiva - Mies: ”Kun olen lihonut, niin rintani ovat alkaneet roikkumaan”

Anonyymi kirjoitti...

Nainen häiriköi naapureitaan vuosikausia häädön arvoisesti - kyttäsi muun muassa tupakoivia

Lahtelaisen kerrostalon asukkaita vuosikaudet piinannut noin 65-vuotias nainen sai häädön, kun taloyhtiö voitti Päijät-Hämeen käräjäoikeudessa käydyn riitajutun vuokrasuhteen katkaisemisesta.
Nainen häiriköi naapureitaan monella tavalla. Hän huuteli asuntonsa parvekkeelta pihassa oleville asukkaille, ja otti silmätikuikseen erityisesti talossa tupakoivat. Osansa saivat myös ne, jotka kesäaikaan erehtyivät ottamaan pihassa olutta.

Anonyymi kirjoitti...

Kysely selvitti: Näin monet treffit alle ennen kuin ensimmäisen kerran sänkyyn

Yli 20 kaupungin asukkaille tehty kysely selvitti, kuinka monensien treffien jälkeen makuuhuone kutsuu.

TimeOutin uuden kyselyn mukaan sinkut päätyvät ensimmäistä kertaa makuuhuoneen puolelle neljänsien treffien jälkeen uuden kumppanin kanssa. Maailmanlaajuinen keskiarvo sopivalle treffien määrälle ennen seksiä on Newserin mukaan 3,53.

11 000 ihmiselle 24 kaupungissa tehdystä kyselystä paljastui myös, että parhaat kaupungit treffailua ajatellen ovat Pariisi, Melbourne, Kuala Lumpur ja Peking. Onnettomimpia sinkkuja löytyy kyselyn perusteella New Yorkista, joista 45 prosenttia kuvaili olevansa surullinen sinkkuudestaan.

Kyselyn perusteella viehättävien aksentti on brittiaksentti, joka nappasi selvän ykköspaikan 27 prosentilla ennen amerikkalaisten aksenttia (8,7%), irlantilaista (8,1%), australialaista (8%) ja ranskalaista (7,7%).

Newserin mukaan kysely kertoi parhaan tavan tavata ihmisiä olevan nettisivut tai sovellukset muualla paitsi Pariisissa, missä parhaaksi tavaksi tavata ihmisiä miellettiin ulkona/juhlissa käyminen.

Anonyymi kirjoitti...

Uusi laki kieltää kostopornon lataamisen nettiin Britanniassa

Englannissa ja Walesissa hyväksyttiin torstaina laki, joka kieltää Britanniassa yleistyneen kostopornon lataamisen nettiin.

Termillä tarkoitetaan entisen kumppanin seksuaalisten kuvien julkaisemista netissä ilman tämän suostumusta.

Laki kattaa internetin julkaisualustojen lisäksi aineiston levittämisen tekstiviestillä ja sähköpostilla. Myös Skotlannissa ja Pohjois-Irlannissa pohditaan samankaltaisten lakien säätämistä.

Anonyymi kirjoitti...

Jenkkimimmit luulevat deittailevansa prinssi Harrya – uusi reality alkaa tänään

Anonyymi kirjoitti...

BDSM-domina Villi-Ira Fifty Shades of Grey -buumista: ”Odottelen naisten yhteydenottoja!”

Suomen BDSM- eli erilaisten sadomasokististen seksuaalifetissien grand old lady Villi-Ira on toiminut alalla jo pitkään. Jättimenestysteos Fifty Shades of Greyn myötä kiinnostus BDSM-toimintaa kohtaan on kasvanut ympäri maailman ja tuonut alakulttuuriksi monesti ajatellun mieltymyksen valtavirtaan.

- BDSM:n ja kinkeilyn suhteen on hirvittävän paljon ennakkoluuloja. Toivoisin, että tällainen kirja lisäisi ihmisten ymmärystä, Villi-Ira sanoo Radio Rockin Heikelä Korporaation haastattelussa.

Erityisesti domina odottaa yhteydenottoja naisilta, joiden arvelee rohkaistuvan toteuttamaan mielihalujaan kirjan ja elokuvan myötä.

Anonyymi kirjoitti...

Kysy seksistä: Sairastin kondylooman ja nyt olen huolissani herpes-tartunnasta.

Anonyymi kirjoitti...

Uskomaton keskustelu Facessa: Tyttöystävä petti, yritti järjestää miehen putkaan, appiukko tukee miestä!

Facebookin syövereissä on julkaistu käsittämättömän suorapuheinen keskustelu, joka paljastaa parisuhteen raadolliset puolet.

Joni-niminen mies on saanut kiinni tyttöystävänsä pettämisensä ja avautuu siitä väkevin sanakääntein ja nimitellen. Hänen saamiensa tietojen mukaan nainen on käynyt vieraissa hyvän ystävän ja kämppäkaverin kanssa.

-Kuinka olen näin tyhmä, Joni paukuttaa.

Joni paljastaa lisäksi, että tyttöystävä yritti ”lavastaa” häntä putkaan, jotta olisi saanut olla kahdestaan salarakkaansa kanssa.

Tässä vaiheessa Jonin appiukko eli naisen isä astuu keskusteluun.

-Otan isänä osaa, hän kirjoittaa.

-Tyttärelläni ei ole enää käyntioikeutta meille. Kaikkea hyvää Joni sinulle ja pidetään yhteyttä. Kyllä hävettää isänä, tänne ei enää ole asiaa, jakakoon **** muualla. Joni on sentään kunnon kundi.

Aika moni keskustelun lukenut on haukkonut henkeä ja miettinyt vain yhtä: voiko tämä olla totta. Mutta totuus on tarua ihmeellisempää. Asiasta uutisoi Feissarimokat.

Anonyymi kirjoitti...

50 Shades of Grey inspiroi suomalaisia – sidontaleikit kiinnostavat nyt myös aloittelijoita

✎ kirjoitti...

! » Aika moni keskustelun lukenut on haukkonut henkeä ja miettinyt vain yhtä: voiko tämä olla totta. Mutta totuus on tarua ihmeellisempää. Asiasta uutisoi Feissarimokat.

Feissarimokat: White trash vauhdissa, osa 7 (12.2.2015)

Tisi siis olla

Anonyymi kirjoitti...

Seksuaaliterapeutti: Luottamus on tärkeintä ystävien välisessä seksissä

Pari- ja seksuaaliterapeutti Sanna Lanki kehottaa aina miettimään mahdollisia seurauksia, jos aikuiset ystävykset harrastavat kaveriseksiä.

– Kaveriseksi on yksilöllistä. Ajattelen liberaalisti ja mietin sitä, että silloin kun kaksi ihmistä tekee sellaista, mikä ei vahingoita itseä tai toista, se on sallittua.

Lanki kehottaa aina miettimään kaveriseksin harrastamisessa, mitä siitä seuraa itselle, kumppanille ja ystävyydelle. Hän on puhunut myös ystäviensä kanssa aiheesta. Suoraan ei voi sanoa, että kaikille sopii joku tietynlainen ratkaisu.

– Mielestäni aika vaikeaa on seksisuhteen jälkeen palauttaa suhde pelkäksi ystävyydeksi. Toiselle voi tulla pettymys, mutta ainahan pari- ja seksisuhteet ovat mutkikkaita, pohtii Sanna Lanki.

Anonyymi kirjoitti...

A-studio kysyy: Onko sinulla aikaa seksille?

A-studio perjantaina TV1:llä kello 21. Seksistressistä keskustelemassa seksuaalineuvoja Elina Tanskanen, radiojuontaja Kimmo Vehviläinen ja seksibloggaaja Melissa Mäntylä. Juontajina Annika Damströn ja Markus Liimatainen. #yleastudio

Anonyymi kirjoitti...

Suomalainen roikkuu mieluummin somessa kuin harrastaa seksiä

Suomalaiset stressaavat seksielämästään yhä enemmän. Moni kokee painetta siitä, että seksiä pitäisi harrastaa, mutta seksille ei löydy arjessa aikaa. Seksuaaliterapeutit neuvovat laittamaan tekniset laitteet hetkeksi sivuun ja kaivamaan kalenterit esiin.

Anonyymi kirjoitti...

Tutkimus: Joka kahdeskymmenes pikkulasten äiti käyttää väkivaltaa

Noin joka kahdeskymmenes pienten lasten äiti käyttää vakavaa fyysistä väkivaltaa lapsiinsa eli esimerkiksi lyö tai potkaisee lastaan.

Tyypillistä on se, että äiti on aiemmin käyttänyt lievempää kuritusväkivaltaa, kuten tukistamista ja luunappeja.

Äitien väkivaltaa käsitellään tuoreessa Yhteiskuntapolitiikka-lehdessä. Sen mukaan kuritusväkivaltaa käyttävillä äideillä on jopa yksitoista kertaa suurempi todennäköisyys käyttää lapseensa myös vakavaa väkivaltaa kuin niillä äideillä, jotka eivät käytä kuritusväkivaltaa.

Taustalla vaikuttavat äitien kokema stressi sekä se, että he ovat itse kokeneet lapsina väkivaltaa. Väkivaltaan päätyivät selvästi muita useammin ne äidit, jotka kokivat, etteivät olleet saaneet riittävää apua vanhemmuuden ongelmiin.

Anonyymi kirjoitti...

Värikoodasitko itsesi vahingossa sinkuksi? – punainen on varattu, vihreä vapaa

Ystävänpäivän kunniaksi kaupalliset toimijat repäisevät leikkimielisin sinkkuteemoin. Esimerkiksi kuntosalilla pukeudutaan vihreään tai punaiseen sen mukaan, onko sinkku vai varattu. Sinkun mielestä yhteiskunta usuttaa pariutumiseen.

Anonyymi kirjoitti...

Yksinhuoltajat kertovat - näin arjen saa sujumaan

"Yksinhuoltajuus on yksinkertaisesti ja lyhyesti sanottuna kunniakasta vastuunkantoa." Näin sitä on kirjailija, yksinhuoltaja, Päivi Alasalmi kuvaillut kirjassaan Loistava yksinhuoltajuus.

✎ kirjoitti...

! »Härski uima-asu miehille – penissukka peittää vain sukuelimen

Daily Star: Forget the Bobby Ball Bag – this is the Willykini! TOWIE star models revamped swimwear (10th February 2015)

Anonyymi kirjoitti...

Eikö nainen yllä haravaksi?

MISSÄ OVAT listojen naiset?

Nainen ei ole yksissäkään eduskuntavaaleissa saanut maan suurinta äänimäärää. Vaalipiireissä kärkipaikkoja on toki herunut.

Vanhoissa tilastoissa on kylläkin komea potti. Hertta Kuusinen sai vuonna 1948 peräti 58 770 ääntä.

Mutta, mutta: silloin ääniä saattoi kerätä useassa vaalipiirissä. Kuusinen oli ehdolla kuudessa vaalipiirissä ja valittiin Uudeltamaalta.

Hänen ennätystään ei voi verrata Niinistön ja kumppanien yhden vaalipiirin saavutuksiin.

Anonyymi kirjoitti...

Epätyypilliset työajat ovat tavallisempia äideillä

Epätyypilliset työajat ovat tavallisimpia sosiaali- ja terveyspalveluissa, vähittäiskaupassa sekä majoitus- ja ravitsemusaloilla.

Noin 30 prosenttia 7–17-vuotiaiden lasten ja nuorten äideistä tekee epätyypillistä työaikaa. Isien vastaava luku on 21 prosenttia. Luvut ovat Väestöliiton Perhebarometristä vuodelta 2010.

Epätyypillisen työajan perheissä kouluikäisten hoitoon tarvittiin tutkimusviikon mittaan useimmin kahta tai kolmea erilaista järjestelyä. Joka neljäs perhe selvisi yhdellä hoitojärjestelyllä.

Myös monissa säännöllistä päivätyötä tekevien vanhempien perheissä tarvittiin useita hoitojärjestelyjä viikon mittaan.

Yli puolet epätyypillistä työtä tekevien vanhempien alakouluikäisistä lapsista oli ainakin osan viikosta kotona ilman aikuisia, mutta sisarusten tai kavereiden kanssa. Pienempi osa lapsista oli kotona yksin.

Muita järjestelyjä olivat koulun kerhot, aikuisen ohjaamat harrastukset, palkatut lastenhoitajat sekä sukulaisten ja perhetuttujen apu.

TS–STT

Anonyymi kirjoitti...

Mitä konsolikäyttäjien seksivideoiden katselu paljastaa heidän mieltymyksistään?

Anonyymi kirjoitti...

Mitä naiset tekisivät, jos he saisivat olla miehiä yhden päivän ajan? Hauska video paljastaa

Anonyymi kirjoitti...

Lasikatto ei näytä murtumisen merkkejä

Näin tuli "mies"järjestöjen keskusliitosta feministien tukija. Kannattaisi ehkä vähän miettiä, mitä julkisuudessa menee möläyttelemään. Nythän tälle profeministisakille nauravat kaikki.

Anonyymi kirjoitti...

Miten harrastaa seksiä kumppanin kanssa lapsia herättämättä? 5 vinkkiä

Anonyymi kirjoitti...

KYSELY: Onko nettideittikumppanisi huijannut sinua?

Anonyymi kirjoitti...

Perussuomalaiset: Jalkaväkimiinakielto maksaa suomalaista verta

Perussuomalaiset jatkaa jalkaväkimiinojen kieltosopimuksen arvostelua ja nostaa tämän ns. Ottawan sopimuksen eduskuntavaalien teemaksi. Puolue haluaa lisää rahaa puolustusvoimille ja poliisille.

Anonyymi kirjoitti...

Varovasti siellä Tinderissä - Deittisovellukset ovat tietoturvariski

Nettideittisovellukset saattavat aiheuttaa paitsi henkisiä haavoja myös tietoturvaongelmia.

Teknologiayhtiö IBM:n tutkimuksen mukaan yli 60 prosenttia suosituimmista deittisovelluksista sisältää haavoittuvuuksia.

Niiden avulla hyökkääjät voisivat varastaa käyttäjän henkilökohtaisia tietoja.

Deittisovellukset voivat olla uhka myös yrityksille. IBM:n tutkimuksessa oli mukana myös organisaatioita. Niistä yli puolesta löytyi työkäyttöön tarkoitettu puhelin, jossa oli deittisovellus asennettuna.

Anonyymi kirjoitti...

17-vuotialla oli liian suuri penis – maailman ensimmäinen pienennusleikkaus tehty

Amerikkalainen nuori mies oli hakeutunut lääkärin vastaanotolle keskustelemaan peniksen pienennysleikkauksesta. Nuoren miehen penis oli kasvanut niin valtavaksi, että seksin harrastaminen oli täysi mahdottomuus.

Lääketieteellisen Journal of Sexual Medicine -julkaisun mukaan pojan penis oli lepotilassa 17,70 senttimetriä pitkä ja sen ympärysmitta oli 25,40 senttimetriä. Penis oli kasvanut pallomaiseen muotoon ja lääkärin raportin mukaan sen koko ei muuttunut erektion aikana, vaan miehuudesta tuli ainoastaan kova.

Daily Mail -lehden mukaan teinipojan pyyntö tulla operoiduksi oli lääkärille hänen uransa mielenkiintoisimpia hetkiä. Kokeneelle urologille tarjoutui tilaisuus kirurgien kanssa kokeilla peniksen pienennysleikkausta ensimmäistä kertaa maailmassa.

Leikkaus on nyt suoritettu, ja se oli leikkauslääkäreiden mukaan menestys. Toipumisprosessin jälkeen teinipoika on ollut tyytyväinen tulokseen. Lääkäreiden ansiosta pojan elämä tulee saamaan uusia ulottuvuuksia.

Anonyymi kirjoitti...

10 merkkiä, joista huomaat astuneesi parisuhteessa ”mukavuusalueelle” - Onko se hyvä vai huono asia?

Hieman vajaa vuosi suhteen aloittamisen jälkeen pariskunnat ottavat merkittävän askeleen.
Voitko omasta mielestäsi olla täysin luonnollinen kumppanisi edessä? Daily Mail kertoo merkit, joista voi nähdä, onko parisuhteessa otettu merkittävä askel.

Analysoitaessa noin 200:aa pariskuntaa, kävi ilmi, että vuoden aikana pariskunnat ottavat merkittävän askeleen. Parisuhteessa päästään niin sanotulle mukavuusalueelle tasan 11 kuukautta ja 24 päivää suhteen alkamisen jälkeen. Parisuhteen mukavuusalue tarkoittaa sitä, että kumpikaan osapuoli ei enää peittele kaikista ällöttävimpiä ja huonoimpiakaan tapojaan.

Rohkeimmat käyvät vessassa ovi auki ja ainakin osa kokeilee jossain vaiheessa monen parin yhteistä harrastusta eli puristelevat toistensa finnejä.

Viimeistään siinä vaiheessa kun pariskunta muuttaa yhteen, alkavat toisen hyvät ja huonot piirteet pikkuhiljaa paljastua. Alussa toisen tavat ja tottumukset eivät ole täysin tuttuja, ja omia tapojaan ehkä hieman vielä piilottelee. Mukavuusalueelle voi päästä, vaikka ei vielä olisi yhteistä taloutta laitettu pystyyn.

Anonyymi kirjoitti...

Kolumni: Juoksemme seksin perässä kuin sopulilauma

Anonyymi kirjoitti...

Näin ystävänpäivän juhlistaminen parisuhteessa muuttuu vuosien aikana – lue eri vaihteet

Anonyymi kirjoitti...

Seksilelujen aiheuttamat onnettomuudet rajussa kasvussa – yllättävä syyllinen

Menestyneen Fifty Shades of Grey -kirjasarjan elokuvan suosion uskotaan olevan syy siihen, miksi seksileluihin liittyvät onnettomuudet ovat kasvaneet viime vuosina räjähdysmäisesti.

Vuonna 2011 ensiapua tarvittiin noin 1.750 tapauksessa, joihin liittyi jokin seksilelu. Menestyskirja Fifty Shades of Grey julkaistiin samana vuonna, minkä jälkeen luku on kasvanut huimasti. Vuonna 2012 seksileluja sisältävät tapaturmat kasvoivat huomattavasti ja ensiapua tarvitsevia oli yli 2.500.

Tapauksista 83 prosenttia oli sellaisia, joissa kehon sisälle oli laitettu jokin vieras esine, joka oli sen jälkeen jumiutunut sinne. 58 prosenttia potilaista oli miehiä, joista suurin osa oli 40 – 50 -vuotiaita ja vanhin miespotilas oli 85-vuotias. Naispotilaiden keskimääräinen ikä oli 20 – 30 vuotta ja vanhin naispotilas oli 67-vuotias.

Anonyymi kirjoitti...

Parempi kuin Tinder? Tällainen on uusi deittisovellus Willow

Anonyymi kirjoitti...

Viagran outo sivuvaikutus - Saat erektion, mutta näet kumppanisi sinisenä

ksi Viagran huonosti tunnetuista sivuvaikutuksista on, että se saa näön sinertymään, kertoo io9.

Viagra on kauppanimi sildenafiilille, jota käytetään lääkkeenä korkeaan verenpaineeseen. Tietyissä tapauksissa lääkettä käytetään yhä siihen tarpeeseen.

Kauppanimeltään Revatio-verenpainelääke rentouttaa verisuonten seinämiä laajentaen niitä ja vähentää veren virtauksen vastusta, mikä alentaa verenpainetta.

Revatiota käyttävät sellaiset potilaat, joilla liikunta alentaa pitkällä aikavälillä verenpainetta mutta joille liikuntasuoritus nostaa äkillisesti verenpainetta haitallisen korkealle.

Tämä ei ole kuitenkaan ainoa asia, mitä sildenafiili saa aikaan. Se parantaa myös erektiota rentouttamalla alueen lihaksistoa ja lisäämällä verenkiertoa peniksessä.

Tämä tapahtuu fosfodiesteraasia 5 -entsyymin toiminnan vaikutuksen rajoittamisella. Entsyymi aiheuttaa monimutkaisia seurauksia, kuten verisuonten laajentumista, pehmeiden lihasten rentoutumisen ja verenkierron vilkastumista haarovälissä.

Sildenafiili estää myös fosfodiesteraasi 6:n toimintaa, tosin heikommin kuin 5:n. Tämä 6-entsyymin hiljentäminen puolestaan vilkastuttaa monimutkaisten reaktioiden kautta sauvasolujen toimintaa silmässä. Kun sauvasolut tulevat herkiksi, ne näkevät tavallista enemmän sinivihreää valoa. Tämä tekee näköhavainnoista tavallista sinisempiä.

Anonyymi kirjoitti...

Näillä lahjoilla parisuhde kaatuu – lue, minkälaisia lahjoja ihmiset ovat exiltään saaneet

Anonyymi kirjoitti...

Fifty Shades -buumi loppuu jo – tuotteita 60 prosentin alennuksella leluhyllyssä

Valtavalla mediakohulla lanseerattu, suosittuun eroottiseen romaaniin perustuva Fifty Shades of Grey elokuva ei ole vielä edes saanut ensi iltaansa Suomessa, kun oheistuotebuumi on jo hiipumassa.

Lukijan lähettämästä kuvasta käy ilmi, kuinka Helsingin Stockmannilla myydään Fifty Shades -lautapeliä jo 60 prosentin alennuksella. Erikoiseksi tilanteen tekee myös pelin sijoittelu, sillä se löytyy lasten leluosastolta.

Peli on kielletty alle 18-vuotiailta. Siinä pelaajat kysyvät toisiltaan aiheeseen liittyviä kysymyksiä. Pelin valmistaja hehkuttaa, että sen avulla voi "paljastaa sisäisen jumalattarensa". Pelistä on olemassa myös rankempi versio.

Fifty Shades of Grey on E. L. Jamesin kirjoittama, vuonna 2011 julkaistu sadomasokismia sisältävä eroottinen romaani. Romaanin elokuvaversio saa tänään Suomen ensi-iltansa.

Anonyymi kirjoitti...

Kasvatusekspertti antaa tiukan ohjeen: "Äidit, älkää komennelko isää poikien kuullen"

Noël Janis-Norton on arvostettu kasvatusekspertti, joka kertoo tuoreessa kirjassaan, miten isä-poika -suhteesta saa otettua kaiken mahdollisen hyödyn irti.

Noël Janis-Norton on arvostettu kasvatusekspertti, jonka neuvoja on ylistänyt muun muassa näyttelijä Helena Bonham-Carter, jonka mukaan gurun neuvot ovat muuttaneet heidän perhe-elämänsä täysin.

Uudessa, Calmer, Easier, Happier Boys -kirjassaan Janis-Norton keskittyy nimenomaan siihen, miten omista poikalapsistaan saa kasvatettua mahdollisimman onnellisia ja rauhallisia. Hänen mukaansa poikien kasvattamisessa isällä pitäisi olla äitiä isompi rooli.

- Ilman vahvaa isähahmoa, joka voi siis olla myös isoisä tai isäpuoli, pojat saattvat kokea vaikeaksi oppia tunteiden näyttämistä rakentavasti sekä käyttämään voimaansa hyvin. Lisäksi isähahmo saa pojalle opetettua helpommin, miten muita tulee kunnioittaa - ja miten kunnioittaa itseään, Janis-Norton kertoo MailOnline-sivustolle.

- Äitien pitää antaa isille tilaa olla isiä ja muodostaa oma suhteensa lapsiin - varsinkin poikiin. Äidit eivät myöskään saa pomottaa tai komennella isiä liikaa lasten nähden. Tuolloin lapset menettävät kunnioituksensa isiään kohtaan, hän sanoo.

Mutta entä jos isät antavat pojille väärää ruokaa, pukevat heidät hassuihin vaatteisiin tai antavat heidän riehua iltaisin, pitäisikö äitien vain katsoa sivusta?

- Kyllä, nimenomaan! Kukaan meistä ei ole täydellinen. Joten isiä on turha arvostella, hän summaa.

Anonyymi kirjoitti...

Tutkimus: Pojille valehdellaan enemmän kuin tytöille

Wisconsin-Madison yliopiston apulaisprofessori Anya Samek kertoo, ettei ole selvää, miksi vanhemmat kokevat pojille valehtelemisen helpommaksi kuin tytöille.

- Ehkä miesten epärehellisyys on sosiaalisesti hyväksyttävämpää kuin naisten, tutkimusta tekemässä ollut Samek arvelee.

Samekin mukaan tyttöjen rehellisyyttä saatetaan arvostaa enemmän tai vanhemmat saattavat uskoa, että tytöille valehtelusta voi myöhemmin joutua maksamaan kovemman hinnan kuin pojille valehtelusta.

Anonyymi kirjoitti...

Uuden isyyslain seuraus - perinnöt revitään auki

Sasi ja Nauclér vastustivat

Anonyymi kirjoitti...

17 asiaa, joita naiset katuvat elämässään

Metro-lehti kertoo Diet Coke -virvoitusjuoman tekemästä kyselystä, joka kuului osaksi heidän Regret Nothing -kampanjaansa. Kyselyyn osallistui 1.000 25 – 39 -vuotiasta naista ja heiltä kysyttiin, mitä asioita he katuvat elämässään eniten.

Eniten naiset katuivat sitä, että he eivät yrittäneet koulussa tarpeeksi. Moni muukin katumisen aihen liittyi siihen, että naisista tuntui, että he olisivat halutessaan voineet olla parempia ja onnistua paremmin erilaisissa asioissa.

Anonyymi kirjoitti...

Liitytkö ystävänpäiväksi deittipalveluun? Tarkista nämä 6 asiaa ensin

Deittipalvelusopimusta ei välttämättä käykään irtisanominen heti. Tämä on irvokasta, sillä tuurin käydessä palvelulle ei ole enää tarvetta.
Huomenna on ystävänpäivä. Amerikoissa suuri Valentine's Day -perinne on tuotu onnistuneesti Suomeenkin, ja sen oheen tarjotaan mitä moninaisimpia kaupallisia palveluita.

Kuten deittipalveluita. Ennen sellaiseen kirjautumista kannattaa huomioida kuusi asiaa, huomauttaa Euroopan kuluttajakeskus Suomessa.

Anonyymi kirjoitti...

Kysy seksistä: Vaimoni haluaa suuseksiä kuukautisten aikana

Pidämme vaimoni kanssa suuseksistä, mutta asia on karannut käsistä.
Lähestyn teitä koskien hieman hankalaa asiaa. Minä ja vaimoni pidämme suuseksistä kovasti, mutta homma on hieman karannut käsistä. Hän haluaa että lipaisen "sitä" jopa kuukautisten aikaan. En oikein nauti siitä ja olen tarjonnut vaihtoehdoksi sitä toista juttua (you know). Hän ei ole innostunut ajatuksesta ja olen tyytynyt tilanteeseen.

Tosin olen aina jälkikäteen pyyhkinyt kieleni meidän makkarin valkoisiin verhoihin, kun hän ei ole huomannut sitä. Saan tuosta itsenäisyyden osoituksesta jonkinlaista nautintoa, mutta homma ei voi jatkua näin... Mitä minun pitäisi tehdä? Erota vai hankkia meille punaiset verhot?

Nimimerkki: Harri, mies 22 vuotta

Anonyymi kirjoitti...

Kirkan pojan suru: ”Minua huiputettiin lapsiasiassa”

Edesmenneen laulajan, Kirkan, poika Boris Babitzin on katkera. Hän sanoo, etteivät isän oikeudet Suomessa toteudu edes auttavasti.

-Näen nuorempaa poikaani enemmän, sillä hänen äitinsä kanssa minulla on hyvät välit. Vanhemman pojan tilanne harmittaa suunnattomasti.

-Lastensuojelulait ovat suoraan sanottuna päin peetä. Niissä annetaan täydet valtuudet äideille, jos pari ei ole naimisissa.

Vanhemman lapsensa kohdalla Boris katsoo tulleensa suorastaan höynäytetyksi, sillä hänelle todettiin myöntymisen äidin yksinhuoltajuuteen olevan vain talouskysymys.

Anonyymi kirjoitti...

Teinityttö löi tiskiin kylmän rehellisen Tinder-esittelyn

Anonyymi kirjoitti...

A-studio
Poistuu 15.3.2015
Jakso 5/1872
Kesto: 29 min
Paineita peiton alla. Studiossa seksuaalineuvoja Elina Tanskanen, seksibloggari Melissa Mäntylä ja radiojuontaja Kimmo Vehviläinen. #yleastudio
Esitetty: Pe 13.2.2015 klo 21.00 Yle TV1

Anonyymi kirjoitti...

Memo

Alkaa
Circumstitions News: LEEDS, UK: "Male cutting worse than some female cutting" - Judge

Joseph4GI: Circumcision is Child Abuse: A Picture Essay

Circumstitions News: KENYA: Wife sends whole village to publicly cut husband

Circumstitions News: ATLANTA, GA: Most of 2000 responses to CDC proposal are anti

Circumstitions News: COPENHAGEN: Infant male genital cutting may increase autism risk

Joseph4GI: Harry Styles Says "No" To Taylor Swift

Why Harry Styles dumped Taylor Swift: She wanted him to get circumcised - Indianapolis Celebrity | Examiner.com

Joseph4GI: Celebrity Endorsement: Shakira Pimps Her Baby Bump

Joseph4GI: PLANNED PARENTHOOD: Mutilated is the New "Normal"

Circumstitions News: NORWAY: Doctors defy law, refuse to cut

Anonyymi kirjoitti...

Mitä nainen ajattelee, kun mies katsoo häntä? Naiset vastaavat

Anonyymi kirjoitti...

Miksi mies haluaa seksiä kanssani vain kännissä? Miehet vastaavat

Anonyymi kirjoitti...

Tiedoksi, nuoret: tällä alalla on taatusti töitä

Suomessa on ainakin yksi ala, jonka työllisyysnäkymät ovat hyvät. Metsäkoneenkuljettajia tarvitaan rutkasti lisää.

Keski-Suomen liiton teettämän selvityksen mukaan metsäkoneenkuljettajien koulutusmäärät pitää kaksinkertaistaa Suomessa lähivuosina, jos Äänekosken biotuotetehdas toteutuu.

Nykyisin Suomessa valmistuu 300 metsäkoneenkuljettajaa vuodessa. Uuden biotuotetehtaan myötä Keski-Suomessa tarvitaan 600 uutta kuljettajaa ja koko maassa 800 uutta kuljettajaa vuodessa.

Jämsän ammattiopiston opettaja Helena Sneck kertoo videolla, miksi nuoren kannattaa lähteä nyt opiskelemaan metsäalaa.

Anonyymi kirjoitti...

Intia luo deittipalveluille omat vaatimuksensa

Järjestetyt avioliitot ovat arkipäivää Intiassa

Anonyymi kirjoitti...

Oletko yhdessä väärän ihmisen kanssa? 7 merkkiä kertovat

Onko kumppanisi mukavan tuttu ja turvallinen, muttet tunne olevasi hänen kanssa täysin onnellinen? Vai riitelettekö jatkuvasti? Seitsemän merkkiä kehottavat harkitsemaan, kannattaisiko uskaltaa erota

Anonyymi kirjoitti...

"Rakastuminen on stressitila" – lue Ylen jutut ystävänpäivästä

Anonyymi kirjoitti...

Päivän kuva: Pornolegenda Ron Jeremy ei ollut nuorena varsinaisen komea sälli

Anonyymi kirjoitti...

http://www.kauppalehti.fi/uutiset/deittisovellusten-tarjonta-rajahtamassatinderista-tuli-omistajille-riesa/PFBKArdi?ext=ampparit

Anonyymi kirjoitti...

Uskomaton tarina! Nainen myi itseään 24 eurolla – sitten tuottajat näkivät hänen kuvansa…

Aikuisviihdealalle päätyminen herättää kanssaihmisissä voimakkaita reaktioita. Kaikki eivät suinkaan lähde tuomitsemaan, mutta usein hommaa pidetään jonkinlaisena pakkorakona. Työ voi kuitenkin olla myös unelmien täyttymys.

Mirror-lehti kertoo 20-vuotiaasta Camila Navarrosta, joka toimi prostituoituna kotimaassaan Uruguayssa. Hänen kertataksansa oli vain 24 euroa. Camila päätyi myymään seksipalveluita, koska hänen oli pakko saada jostain rahaa perheelleen.

Eräs miespuolinen ystävä kuitenkin opasti nuorta kaunotarta, että tämän upea ulkonäkö menee hukkaan moisilla hinnoilla.

Mies lähetti Camilan kuvia Playboy-lehdelle, ja myöhemmin hänet kutsuttiin pornofilmin casting-tilaisuuteen. Kaunotar oli ollut aivan onnesta soikeana.

Pian ura otti tuulta purjeisiinsa, ja nyt Camilalla on kuulemma varaa asustella viiden tähden hotelleissa Miamissa. Hän käyttää taiteilijanimeä Mia Etcheverria. Kaunotar on tehnyt sopimuksen, jonka mukaan hän suostuu harrastamaan kameran edessä seksiä sekä miesten että naisten kanssa. Yhteen asiaan hän ei kuitenkaan tule koskaan suostumaan, suuteleminen vastanäyttelijän kanssa ei tule kysymykseenkään.

Anonyymi kirjoitti...

"Pinkissä paidassa käy flaksi" – kotimaisesta kaupasta ei löydä vaaleanpunaista miehille

Ystävänpäiväviikolla oli monissa kouluissa ja ravintoloissa teemavärinä punainen tai vaaleanpunainen. Kauppojen hyllyiltä on vaikeaa etsiä miesten vaaleanpunaisia asuja.

Anonyymi kirjoitti...

Naisen työpaikan menetys vähentää syntyvyyttä

Työpaikan menetys vaikuttaa syntyvyyteen varsinkin korkeasti koulutetuilla ja hyvätuloisilla naisilla.

1990-luvun lamassa syntyi sataa irtisanottua naista kohden kolme lasta vähemmän kuin saman ikäisille, yhtä koulutetuille ja samalla toimialalla työskenteleville naisille, selviää kauppatieteiden maisteri Jenni Kellokummun väitöstutkimuksesta. Tämä vastaa 1,85 prosentin vähennystä syntyvyydessä.

Vaikutus oli vielä suurempi korkeasti koulutetuille ja hyvätuloisille naisille. Heille syntyi viisi lasta vähemmän jokaista sataa irtisanottua naista kohden eli syntyvyys aleni 2,6 prosenttia.

Anonyymi kirjoitti...

Naisille esitettiin penisten kuvia – reaktiot videolle: ”Kuin South Parkin Kenny…”

Internetin ihmeellisessä maailmassa on ihmisiä joka lähtöön ja välillä uutisiin kantautuu mitä kummallisimpia puhelimen tai tietokoneen välityksellä tapahtuneita kohtaamisia. Jotkut ihmiset saattavat pitää toisten häiritsemisestä ja lähettävät sukuelinten valokuvia.

Video näyttää, miksi se ei kannata. Wickydkewl-kanava on ladannut YouTube-sivuilleen videon, jossa naiset reagoivat kuviin miesten peniksistä. Aluksi naisia haastatellaan ja kaikki kertovat, että he ovat vastaanottaneet miehiltä joskus kuvia heidän peniksestään. Nyt haastattelija pyytää heitä katsomaan penisten kuvia ja reagoimaan kuviin mahdollisimman normaalisti.

Miesten ei kannata ajatella, että koska he haluavat nähdä naisen alasti nainenkin haluaisi vastaanottaa heidän sukukalleuksistaan kuvia. Naiset katsovat kuvia aika tarkasti ja kuvailevat näkemäänsä mielenkiintoisin metaforin. Yksi nainen jopa kommentoi, että kuvan perusteella hän ei voisi seurustella kyseisen miehen kanssa. Naisten hurmaamiseen kannattaa siis aluksi avata sanallinen arkku.

Anonyymi kirjoitti...

Nettideittailu – “bra eller anus”?

Anonyymi kirjoitti...

Mitä on rakkaus? - Näin Nina Mikkonen ja muut tunnetut suomalaisnaiset kiteyttävät aiheen

Anonyymi kirjoitti...

Erilainen ratkaisu Facebookin kuvahaasteeseen – nainen maskeerasi itsensä miespornotähdeksi

Anonyymi kirjoitti...

Facebook-kuvat paljastivat - brittimies tuomittiin kaksinnaimisesta

Brittimies tuomittiin kaksinnaimisesta 17 viikoksi vankilaan ja hänet määrättiin maksamaan 1000 puntaa korvauksia. Hän sai myös lähestymiskiellon.

Anonyymi kirjoitti...

11 osuvaa syytä, joiden vuoksi kannattaa tapailla nuorempaa miestä

Anonyymi kirjoitti...

Surkeimmat Tinder-iskurepliikit listattiin – näillä ei seuraa irtoa

Anonyymi kirjoitti...

Seksityöntekijät lakiuudistuksesta: Ei mitään järkeä

Eduskunnan pitäisi tänä keväänä äänestää laista, jolla pyritään rajoittamaan seksipalvelujen ostamista nykyisestä. MTV Uutisten haastattelemat seksityöntekijät uskovat, että laki ei toimisi halutulla tavalla vaan päinvastoin lisäisi heidän turvattomuuttaan.

Lakimuutoksen jälkeen seksin ostaminen parituksen tai ihmiskaupan uhrilta olisi rikos myös silloin, kun se tapahtuu tuottamuksellisesti eli ei-tahallisesti.

– On aika absurdia pistää asiakas vastuuseen vain sen takia, että kyse on seksin ostamisesta. Samalla ajatusmallilla pitäisi sitten ravintolaan syömään tullut asiakas saattaa vastuuseen, jos ravintolassa on ihmiskaupan uhri, sanoo seksityöntekijä ”Eeva” MTV Uutisille.

Lakiuudistusta on perusteltu sillä, että nykyinen lainsäädäntö ei riittävästi suojele ihmiskaupan uhreja. On ollut vaikea näyttää toteen, että asiakkaat ovat tienneet ostavansa seksiä parituksen tai ihmiskaupan kohteilta. Lakimuutoksella ei suoraan puututtaisi seksin ostamiseen muilta alalla työskenteleviltä. Se saattaa selvityksen mukaan kuitenkin heikentää seksityöntekijöiden asemaa, todetaan muun muassa eduskunnan perustuslakivaliokunnan lausunnossa.

Anonyymi kirjoitti...

Seksityöntekijän arki ei ole samppanjaa ja verkkosukkia

Seksityöntekijän arki ei ole Pretty Woman -elokuvasta, muttei myöskään väkivallan ja huumeiden täyttämää kauhua, kertovat alalla työskentelevät suomalaisnaiset MTV Uutisille.

– Todellisuus on kaikkea muuta kuin samppanjan juontia verkkosukat jalassa, mutta en myöskään ole koskaan kokenut väkivaltaa enkä tee tätä työtä kenenkään pakottamana, sanoo alalla lähes 15 vuotta työskennellyt suomalainen ”Milla”.

Hän kertoo myyvänsä seksipalveluita, muttei perinteisessä mielessä vaan toimii dominana.

Arviolta noin kolmasosa Suomessa työskentelevistä seksiä myyvistä henkilöistä on suomalaisia. Seksityöntekijöiden määrästä Suomessa on myös vaikea esittää muuta kuin arvioita. Vuosittain useampi tuhat ihmistä myy seksiä, osa on maassa vain jonkin aikaa, osa taas myy seksiä vähemmän säännöllisesti.

Anonyymi kirjoitti...

"Tiedät heti, onko nainen sinulle se oikea" - Ikea paljastaa pitkän parisuhteen salat

Anonyymi kirjoitti...

Lisää kipinää parisuhteeseen 5:2-dieetillä

Anonyymi kirjoitti...

Tutkimus: Eläkkeellä on aikaa ja halua sekstailla!

Anonyymi kirjoitti...

Taidedeittailukin kärsi miespulasta

Wäinö Aaltosen museon ystävänpäivän sinkkuillassa kävi samoin kuin aina ennenkin erilaisia kulttuurientoja järjestettäessä, viesti tavoitti kyllä hyvin kauniimman sukupuolen edustajat.

– Aina sama juttu, sata naista ja kaksi miestä. Ei niitä ole kyllä tansseissakaan, museoillan antiin muuten tyytyväinen ollut Leena Katajamäki sanoi.

Ensitreffit museossa -tapahtuma syntyi museokävijän toiveesta. Se sai WAMin porukankin kimpassa innostumaan asiasta. Tyytyväinen museokävijä on hyvä museokävijä.

– Tosimielellä me asiakkaittemme toiveita kuuntelemme. Ja kun aloite tuli vielä ystävänpäivän alla, sitä parempi, WAMin intendentti Satu Reinikka kertoi.

Anonyymi kirjoitti...

”Miehet voivat olla yhtä hyviä feministejä kuin naisetkin”

Vasemmistonaisten mielestä on tärkeää, että jokainen läpipääsevä Vasemmistoliiton kansanedustaja on aidosti ja uskottavasi punavihreä antirasistinen feministi.

Anonyymi kirjoitti...

Ah, ystävänpäivä – nyt paljastetaan kirjallisuuden todelliset naistenmiehet

Anonyymi kirjoitti...

Maksullista seksiä vaimon luvalla

Kaksi suomalaista seksityöntekijää kertoo MTV Uutisille, mitä asiakkaat heidän luotaan hakevat. Osa tulee vaimon luvalla, osa siksi ettei kotona uskalla kertoa toiveistaan.

Suomalaisessa Finsex-kyselytutkimuksessa vuodelta 2007 noin joka kuudes mies kertoi joskus ostaneensa seksiä. Vuoden aikana näin kertoi tehneensä kolme prosenttia. Kaksi suomalaista seksityöntekijää kertoo, minkälaisia asiakkaita heidän luonaan käy.

Anonyymi kirjoitti...

Seksin ostamisesta ei juuri tuomioita – tuoko lakimuutos niitä lisää?

Suomessa annettiin Oikeusrekisterikeskuksen keräämien tietojen mukaan viime vuonna vain kaksi tuomiota seksikaupan kohteena olevan henkilön hyväksikäytöstä, eli käytännössä seksin ostamisesta ihmiskaupan tai parituksen kohteelta. Edellisenä vuonna tuomion sai neljäkymmentä ihmistä.

Anonyymi kirjoitti...

Tutkimus: kumppanin valinnassa kannattaa tyytyä vähempään

Kuka vain on parempi kuin ei ketään, sanovat tutkijat.

Etsitkö sitä juuri sinulle herra tai rouva Oikeaa? Dumppaatko mukavanoloisen treffikumppanin, koska hän on ainoastaan ”ihan kiva tyyppi”? Ei ehkä kannattaisi. Ainakin, jos on huolissaan ihmisrodun tulevaisuudesta.

Michiganin yliopiston tutkimuksen mukaan ei ole erityisen merkityksellistä, minkämoisen hiihtäjän rinnalleen valitsee, kunhan valitsee jonkun. Lajin selviytymisen kannalta pariutuminen on tärkeä valinta, koska sen on tarkoitus johtaa paritteluun ja lisääntymiseen. Kohtuuhyvän puolisoehdokkaan sivuuttaminen saattaa johtaa ihmisrodun tuhoon, sillä täydellisen tyypin etsiminen hidastaa lisääntymisprosessia. Vitkastelu kumppaninvalinnassa saattaa myös tarkoittaa pahimmillaan sitä, että suku ei jatku lainkaan.

Tutkijat perustelevat teoriaansa evoluutiolla. Ihmislajin alkuaikoina elettiin pienissä yhteisöissä, joissa valinnanvaraa oli vähän. Naapurin Matti oli siis kelpuutettava mukisematta, jos mieli itselleen kumppania. Vaikka myöhemmin Matti olisi osoittautunut kelvottomaksi lurjukseksi, jonka jälkeläisetkään eivät ole priimaluokkaa, pariutuminen tällaisen ihmisen kanssa oli parempi vaihtoehto kuin yksin jääminen.

Vaikka nyky-yhteiskunnat ovat muuttuneet luolamiesajoista, sama lainalaisuus pätee edelleen. Lajin säilymisen kannalta on huippuhyvä idea tyytyä siihen ”ihan kivaan tyyppiin”.

Toisaalta, globaalistihan ihmispopulaatio vain kasvaa ja kasvaa, joten laatuvaatimuksistaan tarkka onkin pikemminkin vain ympäristöystävällinen.

Lähde: Elle.com

Anonyymi kirjoitti...

Paavi Franciscus tyrmistyttää: ”Lapsettomat pariskunnat ovat itsekkäitä!”

Anonyymi kirjoitti...

Lerpahtiko lempi? 10 asiaa, joita ilman suhde ei vain toimi

Parempi avioliitto ry:n toiminnanjohtaja Hanna Ranssi-Matikainen ja Kataja Parisuhdekeskus ry:n toiminnanjohtaja Liisa Välilä kokosivat kymmenen parisuhdekursseiltakin tuttua neuvoa, jolla pitkän parisuhteen saa pidettyä voimissaan.

Anonyymi kirjoitti...

Uskoisitko? Näin SM-seksi voi hyödyttää sinua

Anonyymi kirjoitti...

Kysy seksistä: 24-vuotiaalla Sohvilla on seksiunelma - mitä jos poikaystävä ei suostu tähän?

Minulla on ongelma poikaystäväni kanssa, hän ei suostu nyrkkinaintiin, vaikka se on ollut oma unelmani monta vuotta.
Olemme puhuneetkin siittä, mutta hän ei vaan suostu. Mitä tehdä että hänkin innostuisi tästä mahtavasta harrastuksestani?

Nimimerkki: Sohvi89, nainen 24 vuotta

Anonyymi kirjoitti...

Mitä nuorempana seksiä, sitä suurempi masennusriski

Varhaisnuorten seurustelu itseään vanhempien kumppaneiden kanssa liittyy Lääkärilehden katsausartikkelin mukaan masennukseen.

Artikkelissa todetaan, että tärkeintä mielenterveyden kannalta on kuitenkin kumppaneiden määrä. Mitä useamman kanssa nuori oli harrastanut seksiä, sitä masentuneempi hän oli. Myös irralliset seksikokemukset lisäävät masennuksen todennäköisyyttä.

Mitä nuorempana nuorella on yhdyntöjä, sitä todennäköisemmin on myös mielenterveyden häiriöitä ja masennusta.

Länsimaissa alle 10 prosenttia varhaisnuorista eli 13 - 15-vuotiaista on kokenut yhdynnän. Jälkinuoruusiässä eli 19 - 22-vuotiaina nuorista yhdynnän on kokenut 90 prosenttia.

Suomessa 8. - 9.-luokkalaisista pojista runsas viidennes ja tytöistä noin joka neljäs on kokenut yhdynnän. Lukioikäisistä pojista yhdynnässä on ollut runsas kolmannes ja tytöistä lähes puolet.

Anonyymi kirjoitti...

Editorial: Finnish feminism is broken | Ylioppilaslehti

Cv paranee pornolla | Ylioppilaslehti

Helsinkiläiset jonottavat sidontakursseille: Tekikö Fifty Shades of Grey alistusleikeistä arkipäivää? - Kotimaa - Nyt

Hassunhauska raiskaus | Ylioppilaslehti

Raiskaa minut | Ylioppilaslehti

Anonyymi kirjoitti...

Rakkaus odottaa verkossa – mutta nettideiteilläkin koolla on väliä - Rakkaus ja seksi - Tekniikka - Helsingin Sanomat

Anonyymi kirjoitti...

Hakaristejä ja Hitler-hahmoja – Nazi chic -tyyli hämmästyttää Aasiassa

Aasialaiset ottavat muotivaikutteita Hitleristä.
Vice kertoi aiemmin tällä viikolla Aasian oudosta ”Nazi chic” -tyylisuuntauksesta. Aasian maissa haetaan laajasti vaikutteita natsien univormuista ja etenkin pahamaineisesta hakarististä.

Esimerkiksi korealainen Pritz-tyttöbändi käyttää esiintymisasuissaan punavalkoista, mustalla rastilla kuvitettua käsivarsinauhaa. Yhtyeen musiikkivideon asuineen pääset katsomaan täältä.

Vicen mukaan tyylivillitys näkyy Korean lisäksi esimerkiksi Kiinassa, jossa oli trendikästä pukeutua hääkuviin natsiupseereiksi, Intian Ahmedabadissa, jonne avattiin vuonna 2012 Hitler-kauppa ja Thaimaassa, jossa opiskelijat järjestivät natsikulkueen. Ympäri Aasiaa myydään myös muun muassa natsiaiheisia t-paitoja, pyöräilykypäriä ja julisteita.

Anonyymi kirjoitti...

Pelatkaa räsypokkaa - 10 hauskaa ajanvietettä pariskunnille

Anonyymi kirjoitti...

Kysy seksistä: Poikaystäväni pieni penis tekee seksistä ikävää, mitä tehdä?

Poikaystävälläni on pienehkö penis joka "lipsahtaa" ulos lähes koko ajan, ja tämän takia onnistuu vain yksi seksiasento.
En pidä enää seksistä kun en tunne mitään ja muutenkin tuntuu hankalalta edes harrastaa seksiä. Voiko asialle tehdä mitään vai lopetanko suhteen/seksielämän?

Nimimerkki: trista87, nainen 27 vuotta

Anonyymi kirjoitti...

Näin seksi vaikuttaa aivoihisi

Anonyymi kirjoitti...

Eroottinen Fifty Shades of Grey tahkosi ennätyksellisen muhkean tilin lippuluukuilla

Anonyymi kirjoitti...

Karjalainen: Tasa-arvo unohtuu lainvalmistelussa

Lainvalmistelussa otetaan vain harvoin huomioon sukupuolten tasa-arvon toteutuminen, vaikka ohjeistus sitä vaatisi, kertoo sanomalehti Karjalainen.

Asiaa sosiaali- ja terveysministeriön pyynnöstä selvittänyt tutkija Anna Elomäki arvioi, että sukupuolinäkökulma huomioidaan lainvalmistelussa parhaimmillaankin vain 10–15 prosentissa tapauksista.

Hallituksen ohjeistuksen mukaan lakien sukupuolivaikutukset pitäisi selvittää aina.

Pahimmat puutteet löytyvät valtioneuvoston kansliasta, valtiovarainministeriöstä ja ympäristöministeriöstä. Joissakin ministeriöissä on Elomäen mukaan myös vastustusta sukupuolinäkökulman huomioimiselle.

– Esimerkiksi puolustusministeriön tasa-arvonäkökulmaa koskeva selvitys paljastaa, että vastustusta on. Se ei ole välttämättä suoraa vaan piilee asenteissa, Elomäki sanoo.

Anonyymi kirjoitti...

Huomenta Suomi
EK:n asiantuntija tyrmää käsitteen naisen eurosta
EK:n Eeva Korolaisen mukaan niin sanottu "naisen euro" on harhaanjohtava käsite.

Anonyymi kirjoitti...

"Eikö Suomessa ole yhtään vakavasti otettavaa miesjärjestöä?"

Miesten tasa-arvo ry löytyy. Ymmärsivät jättää profeministisen keskusliiton taakseen.

Anonyymi kirjoitti...

Totuus vai drinkki? -parisuhdepelin hulvaton tulos: ”Koska viimeksi masturboit?”

Joukko pariskuntia otti osaa huvittavan pelin pelaamiseen. Heidän tehtävänään oli joko vastata kiperiin seksikysymyksiin tai juoda shotti vahvaa alkoholia. Jokainen pareista osallistui peliin yksitellen oman puolisonsa kanssa.

Hauskassa ja kinkkisessä kyselypelissä oli edustettuina eri-ikäiset parit. Pelaajat olivat antaneet luvan pelituokionsa kuvaamiselle ja sen tuloksena julkaistu video on ratkiriemukasta katsottavaa.

Koska kysymykset olivat erittäin intiimejä ja henkilökohtaisia, johti se siihen, että pelaajat skippasivat kysymyksen alkoholishotilla. Kun alkoholi alkoi vaikuttaa osapuoliin alkoivat he myös helpommin vastata kysymyksiin.

Ystävänpäivää kunnioittaen pelistä kuvattu video on julkaistu netissä. Pariskunnat suoriutuivat pelistä erinomaisesti vaikka kysymykset olivat kiperiä. Näiden parien kemiat ovat selvästi kohdallaan.

Anonyymi kirjoitti...

”No koskas te lapsia teette?”

"Lapsettomuushoidoissa oleva ihminen ei tahallaan ole hankala, järjestä itselleen poissaoloja ja tunnekuohuja. Hän on pitkälti muiden aikataulujen armoilla, voi olla henkisesti rikki eikä tarvitse hyväntahtoisiakaan neuvoja eikä vinkkejä."

Tämä on yksi niistä viesteistä, jotka tahattomasti lapsettomat haluavat välittää esimiehilleen ja työkavereilleen.

Työpiste-verkkolehti ja Lapsettomien yhdistys Simpukka ry tekivät yhteistyössä pienen nettikyselyn tahattomasta lapsettomuudesta ja työstä. Sitä jaettiin yhdistyksen Facebook-sivulla ja –ryhmissä. Neljässä päivässä saatiin yli 70 vastausta.

"Tämä kertoo siitä, että aihe on monelle ajankohtainen ja että työelämässä todella on haasteita", sanoo Simpukka ry: n toiminnanjohtaja Anne Lindfors.

Arvioiden mukaan lähes joka viides hedelmällisessä iässä oleva pariskunta kohtaa lapsettomuuden eli sen, että toivottu raskaus ei ala vuoden kuluessa.

Anonyymi kirjoitti...

Tutkimus: Sosiaalinen media on nuorille tytöille suurin ulkonäköpaineiden aiheuttaja

Valtakunnallisen kyselytutkimuksen mukaan yli puolet 12–19 -vuotiaista suomalaistytöistä kokee sosiaalisen median aiheuttavan ulkonäköpaineita.

Tutkimus osoitti sosiaalisen median nousseen suurimmaksi yksittäiseksi ulkonäköpaineiden aiheuttajaksi – vaikutuksiltaan selkeästi merkittävämmäksi kuin esim. mainonnassa esiintyvät julkisuudenhenkilöt ja mallit tai ystävät, seurustelukumppani tai perhe. Tutkimuksen toteutti TNS Gallup Dove-tuotemerkin toimeksiannosta.

Kyselytutkimus osoitti nuorten, 12–19 -vuotiaiden tyttöjen kokevan säännöllisesti tyytymättömyyttä omaa ulkonäköään kohtaan: Tyytymättömyyttä kokevien osuus 12–15 -vuotiaissa on 75 prosenttia ja 16–19 -vuotiaissa jopa 93 prosenttia. Samanaikaisesti lähes puolet nuorista pahoittaa mielensä sosiaalisen median johdosta eikä koe sosiaalisen median myöskään parantavan itsetuntoaan.

– Halusimme selvittää valtakunnallisella tutkimuksella, miten nuoret tytöt kokevat läsnäolon sosiaalisessa mediassa. Sosiaalinen media näyttäisi samanaikaisesti sekä aiheuttavan ulkonäköpaineita että luovan ainutlaatuisen mahdollisuuden positiivisen palautteen antamiselle, pohtii Doven Brand Manager Nea Leinonen.

Anonyymi kirjoitti...

Onko seksielämänne latistunut? Syy voi olla kuorsaamisessa

Anonyymi kirjoitti...

Sukupuoliroolit istuvat vielä melko vahvoina toimituksissa

Vapaana ja suvaitsevaisena pidetty toimittajien ammattikunta ei välttämättä ole niin tasa-arvoinen kuin ulospäin voisi näyttäytyä. Päällikön paikalle kapuaa edelleenkin aika usein mies. Myös aiheiden käsittelyssä voi olla hienoista jakoa naisten ja miesten juttuihin.

Anonyymi kirjoitti...

Oletteko enemmän kuin ystäviä? Merkit, joita kannattaa tarkkailla

Anonyymi kirjoitti...


Nainen raudoitettiin Sokoksella - kassissa satojen eurojen kosmetiikat


...
Vartija oli ottanut hänet kiinni, jolloin nainen oli alkanut riehua. Nainen raudoitettiin.

Poliisin mukaan naisen tilillä oli jo yhdeksän anastusrikosta vuoden sisällä.
...

Video: Toisilleen tuntematon pari harrasti seksiä vaatekaupan edessä Kaliforniassa - myyjä kuvasi kaiken

...
Lopulta alle 21-vuotias mies vietiin raudoitettuna putkaan. 37-vuotias nainen selvisi huomautuksella.
...

Anonyymi kirjoitti...

Miten suloista - mies on kirjoittanut rakkauskirjeen vaimolleen joka päivä 30 vuoden ajan

Anonyymi kirjoitti...

Syrjähyppyjen todelliset syyt

Seksi on vain harvoin syrjähypyn oikea syy, kirjoittaa The Telegraph.

Lehden mukaan sivusuhteisiin ajaudutaan useammin siksi, että niistä etsitään tunteita, jotka varsinaisesta parisuhteesta puuttuvat. Tämä koskee sekä miehiä että naisia. Esimerkiksi pitkästyminen voi hyvinkin johtaa syrjähyppyyn.

Psykoterapeutti William Pullenin mukaan viisi- ja kuusikymppiset ajautuvat sivusuhteisiin, koska he tuntevat olonsa yksinäiseksi tai kokevat, ettei kumppani tue heitä riittävästi. Kun toinen tuntuu etäiseltä, elämään etsitään sisältöä muualta.

- Kukaan ei halua ajelehtiä keski-iän läpi ilman pelastusliivejä, kuvailee Pullen.

Vaikka seksi tai sen puute vakituisessa suhteessa voivat ajaakin vieraaseen sänkyyn, on sivusuhteiden taustalla siis usein tunne-elämä.

Anonyymi kirjoitti...

Kilpailun ohessa tutkittiin myös nykybrittien romanttisia taipumuksia, mistä selvisi, että rakkautta roihuaa enemmän miesten kuin naisten rinnassa. Lähes neljäsosa miehistä kertoi lähettäneensä rakkauskirjeitä viimeisen vuoden aikana, kun taas lähes 40 prosenttia naisista paljasti, etteivät he ole koskaan lähettäneet rakkauskirjettä.

Anonyymi kirjoitti...

Asiat, jotka naisen tulisi kertoa äidilleen

Anonyymi kirjoitti...

Kysely paljasti: Näin monet treffit tarvitaan ennen seksisuhdetta

TimeOut-niminen sivusto suoritti ison kyselyn ja kysyi treffeihin liittyviä kysymyksiä yli 11.000 ihmiseltä eri puolilta maailmaa 24 kaupungista. Kyselyn tuloksena saatiin iso kasa mielenkiintoista statistiikkaa. 60 prosenttia kyselyyn vastanneista kävi eniten treffeillä erilaisten aplikaatioiden ja sovellusten kautta tapaamiensa ihmisten kanssa.

62 prosenttia oli kuitenkin sitä mieltä, että tyydyttävimmät ja onnistuneimmat treffit sovitaan kavereiden kautta. Ihmiset pitävät yleisimmin treffiseuralaistaan noin 6,5 arvoisena asteikolla yhdestä kymmeneen. Itsensä ihmiset arvioivat 7,3 arvoiseksi. Mielenkiintoista oli se, että ihmiset päättävät alitajuisesti ensimmäisen parin minuutin aikana treffien alkamisesta, haluavatko he kyseisen henkilön kanssa toisille treffeille.

Kyselyssä selvitettiin myös, millä todennäköisyydellä ensitreffit päättyvät erilaisiin skenaarioihin. 53 prosentin todennäköisyydellä treffit päättyivät suudelmaan, 21 prosentin todennäköisyydellä kiusallisiin hyvästeihin ja 20 prosentin mahdollisuudella alastomuuteen.

28 prosentin mahdollisuudella jompi kumpi pettyy, 40 prosentin mahdollisuudella sovitaan seuraavat treffit ja 15 prosentin mahdollisuudella treffit loppuivat ystävyyteen. 10 prosentin todennäköisyydellä pari menee sänkyyn ja 12 prosentin todennäköisyydellä treffeistä seuraa vakava parisuhde.

Ihmiset olivat sitä mieltä, että kuuden tapaamisen jälkeen olisi sopivaa lopettaa muilla treffeillä käyminen ja yhdeksän tapaamisen jälkeen toista voi kutsua tyttö- tai poikaystäväksi. Yksi kymmenestä vastasi, että seksi ensitreffeillä on sopivaa, mutta maanlaajuinen keskiarvo oli kuitenkin 3.53 treffin jälkeen. Neljänsillä treffeillä kannattaa siis tehdä ruokaa tai katsoa elokuvaa jomman kumman luona siltä varalta, että tilanne kuumenee kesken treffien.

Anonyymi kirjoitti...

Mitä tehdä, jos mies ei innostu perheenlisäyksestä?

Monet haaveilevat omasta pienestä taaperosta. Silloin voi tulla shokkina, jos kumppani on vastahankainen pelkälle ajatukselle tai kertoo, ettei tahdo lapsia lainkaan. Kokosimme arvokkaat neuvot yhteen, miten tilanteessa kannattaa toimia.

Anonyymi kirjoitti...

https://goodbyeamericainaphoto.wordpress.com/2015/02/15/a-girls-gotta-have-standards/

Anonyymi kirjoitti...

Tauski paljastaa seksikokemuksensa

PALJASTUS "Naisia tässä ammatissa on niin paljon tarjolla, että kaikkea en voi vastaan ottaa."

Tauski paljastaa menevänsä kukasta kukkaan.

– Seksi on aina ollut minulle tärkeää. Mielestäni miehen tehtävä on antaa naisille kokemuksia, ja se on minulle tärkeää. Seksiä pitää olla. Itse olen tehnyt tätä duunia 35 vuotta ja kokemuksia on tullut paljon. Keikkojen jälkeen voin vapaasti mennä hotelliin naisten kanssa.

– Kun parisuhde on lopussa, otetaan kotiavain pois ja luovutetaan seuraavalle.

Anonyymi kirjoitti...

Näin alfauroksen leiman saanut suosikkijuontaja selitteli seksipuheitaan

Kimmo Vehviläinen yllättyi saamastaan huomiosta, kun hän antoi seksivinkkejä Ylen keskusteluohjelmassa.

Radiojuontaja Kimmo Vehviläinen antoi perjantaina seksivinkkejä A-studion lähetyksessä, jossa keskusteltiin siitä, miten pitkään parisuhteessa olleet voisivat piristää seksielämäänsä. Kimmon lisäksi keskustelemassa olivat seksuaalineuvoja Elina Tanskanen ja seksibloggari Melissa Mäntylä.

Anonyymi kirjoitti...

Deittikysely paljastaa: Tässä vaiheessa muiden tapailu kannattaisi lopettaa

Timeout.com-lehden deittikyselyssä selvitettiin asenteita ja kokemuksia treffailuun liittyen. Sivuston kyselyyn vastasi 11 000 ihmistä ympäri maailman.
Kyselyn mukaan deittailu muuttuu parisuhteeksi yhdeksänsien treffien jälkeen ja muiden tapailu olisi syytä lopettaa, kun takana on kuudet treffit. Kyselyn mukaan sopivin aika seksille on kolmansien tai neljänsien treffien kohdalla.

Se, tuleeko ensimmäisten treffien jälkeen toisia, selviää keskimäärin kahdessa tai kolmessa minuutissa. Suurimmat syyt, miksi parisuhteeseen asti ei päästä vaan treffit tyssäävät jo yksiin, on kyselyn mukaan pahanhajuinen hengitys, huono asenne ja se, ettei vastapelaaja muistuta kuvaa, jonka on deittipalvelussa itsestään antanut.

Anonyymi kirjoitti...

Puheen Päivä
Naisen asema on paperilla hyvä - meillä on silti liian vähän naisjohtajia


"Naisjohtajien määrässä Suomi on vasta sijalla 58. Se johtuu urautuneesta ajattelusta ja siitä, että naisilla on kertynyt johtamiskokemusta hyvin vähän. Toivoisin, että kun yritys etsii asiantuntijaa, ei mentäisi aina autopilotilla entiseen ja tuttuun, vaan katsottaisiin uusia ehdokkaita.

Naiset eivät edelleenkään osaa pitää ääntä itsestään, eivät ne kyvykkäimmätkään. Naiset odottavat, että heidät löydetään ja huomataan. Naiset tarvitsevat totaalista itsevarmuuden kohennusta sekä toisenlaista kasvatusta ja koulutusta. Kuvan korjaamiseen tarvitaan ulkopuolista impulssia", jyrähtää Naisten Pankin ohjausryhmän puheenjohtaja ja Helsingin Sanomien entinen päätoimittaja Reetta Meriläinen.

Tasa-arvo, lasikatto, naisen euro, naisen ääni: nyt pohditaan sitä, millainen asema naisilla on asiantuntijoina tämän päivän Suomessa. Saammeko äänemme kuuluviin vaikkapa mediassa vai taistelemmeko tuulimyllyjä ja miesten vaikutusvaltaa vastaan?

Naiset esiin! Toimittaja on Hanna Kinnunen. «
Esitetty: To 12.2.2015 klo 10.18 Yle Puhe

Anonyymi kirjoitti...

Puheen Aamu Jakso 75
Pornokauppias: “Meisseli” ja “tuhero” pitävät pintansa


Kari Valo pitää erotiikkavälinekauppaa Helsingin Kalliossa. Hän kertoo, että juuri ensi-iltaan saapunut, eroottinen Fifty Shades of Grey elokuva on herättänyt voimakasta mielenkiintoa muun muassa sitomisiin.

- Vuosien saatossa ihmisten mielikuvitus on avartunut. On ilo ilahduttaa ihmisiä erilaisilla tuotteilla mitä hyllyiltäni löytyy, toteaa Valo.

Toimittajana Juuso Pekkinen. «
Esitetty: Ma 16.2.2015 klo 11.08 Yle Puhe

Anonyymi kirjoitti...

Puheen Iltapäivä
Miehet, jotka ostavat seksiä, ostavat myös valtaa


-Seksikauppa on tuottoisaa, koska siinä ei ole riskejä. Huume- ja asekaupassa joutuu vankilaan, mutta ihmiskaupassa ei. Huumepussin tai aseen myyt vain kerran, mutta saman naisen voi myydä lukuisia kertoja, muistuttaa Pia Rendic

Harva ajattelee, että ihmiskauppa koskee meitä kaikkia. Ihmiskauppa iskee vasten kasvoja yökerhoissa, seuralaispalveluissa, hieromapalveluissa, netin ja puhelinten seksilinjojen kautta, nettipornon välityksellä jne. Ihmiskauppa sattuu pahiten niihin ihmisiin, jotka ovat kaikkein heikoimmassa asemassa: köyhyyden keskellä eläviin naisiin ja lapsiin.

Tapaamme nyt naisen, joka työskentelee Kyproksella ihmiskaupan uhrien ja heidän lastensa parissa. Pia Rendic on perustanut Kyprokselle ensimmäisen puolivälin talon, joka keskittyy auttamaan ihmiskaupan uhrien ja heidän lastensa tukemiseen ja sosiaalistamiseen. Rendic toimii Vapauta uhri -hankkeen koordinaattorina, ja on myös kirjoittanut vasta ilmestyneen seksiperäisestä ihmiskaupasta kertovan kirjan Ihmiskaupan kasvot.

Toimittaja on Salla Vuolteenaho. «
Esitetty: Pe 13.2.2015 klo 15.28 Yle Puhe

Anonyymi kirjoitti...

Miesten tunti
Miehen tehtävä on syöttää kaverille vapaaseen paikkaan


Miehen on tehtävä, mitä miehen on tehtävä, näinhän sitä monesti sanotaan, mutta mitä se tarkoittaa? Mikä on miehen tehtävä?

Suomessa, kriittisen miestutkimuksen piirissä, on tehty tutkimusta miehistä muun muassa rock-musiikin, puolustusvoimien, isyyden ja urheilun alueilla. Maskuliinisuutta tutkinut Anders Ahlbäck myöntää, että lähestymiskulmat ovat aika perinteisiä, mutta sen vuoksi myös varsin kiinnostavia.
Sosiaalipsykolgi Janne Viljamaa taas on kirjoittanut monta tietokirjaa kasvatuksesta, viimeisimpänä viime vuonna ilmestynyt Kukä täällä oikein määrä. Kirjoissaan hän pohtii muun muassa aggressiivisuuden ja vihan muotoja sekä käyttötarkoituksia.

Onko todellinen mies kapinallinen, voimakas tai jopa väkivaltainen? Soittaako mies kitaraa ja tienaa perheelleen rahat?

Jarmo Laitanevan Miesten tunnin aiheena oli miehen tehtävä, josta hänen kanssaan keskusteli sosiaalipsykologi Janne Viljamaa ja maskuliinisuuden tutkija Anders Ahlbäck. «
Esitetty: Ma 16.2.2015 klo 11.03 Yle Puhe

Anonyymi kirjoitti...

Jihadistimorsiamet ovat kiihkeitä propagandisteja – kehottavat länsimaisia naisia terrori-iskuihin

Isis-järjestön riveihin liittyneet länsimaiset naiset ovat yhtä vaarallisia ääri-islamin levittäjiä kuin miehetkin. Naisjihadistit kannustavat verkossa toisia länsimaisia naisia tekemään terrori-iskuja kotimaissaan.

Anonyymi kirjoitti...

Jotakin erikoista tapahtui suomalaismiesten spermalle – uhkaako meitä jo sukupuutto?

Anonyymi kirjoitti...

Aikuisviihdettä uudella tekniikalla - näin seniorit reagoivat

Anonyymi kirjoitti...

Mies! 12 asiaa, joita et takuulla tiennyt peniksestä

Anonyymi kirjoitti...

Mies! 12 asiaa, joita et takuulla tiennyt peniksestä

Anonyymi kirjoitti...

Prostituoidut tarjosivat seksipalveluja poliisille

Katuprostituutiota valvoneille siviilipukuisille poliiseille tehtiin useita seksipalvelutarjouksia Helsingissä viime syksynä.

Tarjouksia tehtiin Aleksis Kiven kadulla Helsingissä syyskuussa ja lokakuussa. Yksi tarjouksen tehneistä oli noin 65-vuotias nainen, joka ilmoitti taksakseen 50 euroa. Samaan hintaan palveluitaan kauppasi noin 20-vuotias nainen. Kolmas nainen pyysi 150 euroa.

Poliisit kirjoittivat naisille 10 päiväsakkoa järjestysrikkomuksesta. Järjestyslaki kieltää maksullisten seksuaalipalvelujen tarjoamisen ja ostamisen yleisellä paikalla.

Syyttäjä vahvisti äskettäin naisten saamat sakot.

Rangaistusmääräyksistä ei selviä tarkemmin, millaisia seksuaalipalveluita naiset poliisille tarjosivat.

Anonyymi kirjoitti...

Mies, haluatko kiinnittää naisten huomion? Hanki koira

Yksi viidestä naisesta on sitä mieltä, että miehestä tulee välittömästi viehättävämpi, jos hänellä on suloinen koira mukanaan.

Tuore kyselytutkimus sen kertoo. Koiran kanssa liikenteessä oleva mies on todellakin naisten mieleen. Yksi viidestä vastaajanaisesta oli nimittäin sitä mieltä, että miehestä tulee heti viehättävämpi, jos hän omistaa koiran. Heidän mukaansa koira lisää miehen viehättävyyttä jopa kaksi kertaa enemmän kuin paksu kukkaro.

29 prosenttia naisista myös halusi itselleen miehen, joka saa heidät nauramaan. Sen sijaan vain yksi 20:stä naisesta ihastui mieheen kalliiden vaatteiden perusteella. Myöskään kallis auto ei tehnyt vaikutusta.

Anonyymi kirjoitti...

Paikannuslaite vaimon autossa johdatti mökille – sängystä paljastui ”traumaattinen” näky

Anonyymi kirjoitti...

15-vuotias tyttö pahoinpiteli lipuntarkastajan Helsingissä

...
Lipuntarkastajalta jouduttiin poistamaan hammaslääkärissä hammas, koska se oli niin pahasti vaurioitunut.
...

Anonyymi kirjoitti...

Spotify selvitti: Nämä biisit ovat taustamusiikkia seksille

Spotify tutki käyttäjiensä soittolistoja niin seksiin kuin rakkauteen liittyen.

Spotify tietää melko henkilökohtaisia tietoja käyttäjistään; kuten ne kappaleet, jotka soivat taustalla seksiä harrastaessa. Tämän musiikkipalvelu on saanut selville 2,5 miljoonan ”sex”-soittolistan avulla, mitä Spotifyn käyttäjät ovat tehneet.

Newser kertoo Spotifyn inspiroituneen ystävänpäivästä ja teki selvityksen seksiin liittyvistä soittolistoistaan (joista 56 % on miesten tekemiä), minkä myötä selvisi, että The xx:n instrumentaalikappale Intro on suosituin biisi rakastelun taustamusiikiksi.

Muita top 10 joukkoon päässeitä ”seksibiisejä” olivat muun muassa Hozierin From Eden, The 1975:n Menswear, Coldplayn Magic, You & Me -remix Disclousurelta, Zella Dayn Sweet Ophelia ja Dylan Gardnerin Let’s Get Started.

Spotifyn selvitys myös paljasti, että musiikkipalvelussa on 28 miljoonaa rakkausaiheista soittolistaa, joista 63 prosenttia on miesten tekemiä. John Legendin All of Me on suosituin rakkauslaulu ja muita kärkivalintoja ovat Rihannan Stay, Justin Timberlaken Not a Bad Thing, Beyoncen Drunk in Love ja A Great Big Worldin yhdessä Christina Aguileran kanssa esittämä Say Something.

Anonyymi kirjoitti...

Vanhemmat harrastivat seksiä metrotunnelissa – lapsensa läsnäollessa

Eräs pariskunta oli valinnut lemmenleikeilleen paikaksi julkisen metrotunnelin. Asemalle pyrkinyt sivullinen oli nähnyt parin harrastavan seksiä tunnelin rappusissa ja pysähtynyt salakuvaamaan tilanteen. Sitten sivullisen videolle taltioitui jotain järkyttävää.

Kamerallaan kuvannut mies lähestyi paria ja yritti saada heidän huomionsa. Lopulta mies meni taputtamaan miehen olkapäälle, jotta he lopettaisivat julkisen rivoilunsa. Kun pari viimein havahtui sivusta seuraajiin, kääntyi nainen ympäri.

Sivullisen järkytykseksi naisella oli yllään lapsen kantoreppu. Naisen sylissä oli pieni taapero, joka istui tukevasti repussaan tietämättä, mitä ympärillä tapahtui. Metro- lehden mukaan netissä julkaistu videotallenne päättyi sivullisten väliintuloon. Vanhempien toiminta on saanut maailmanlaajuisen järkytyksen aikaan. Toivottavasti sivulliset pyysivät viranomaisia selvittämään tilanteen, sillä selvästikin vanhempien arvostelukyky oli pettänyt.

Anonyymi kirjoitti...

Tutkimus: Miehen työjutut voivat lopettaa naisen kiinnostuksen treffeillä

Stanfordin yliopiston tutkijoiden mukaan jos mies haluaa onnistua treffailussa, kannattaa kuunnella naista ja olla puhumatta omista työjutuistaan. Naiset sen sijaan pääsevät helpommalla, sillä vaikutuksen tekemiseksi ei tarvitse tehdä paljon töitä eikä miehen kiinnostus kovin vähästä katoa.

Tutkijat nauhoittivat neljän minuutin mittaisia keskusteluja parien kesken, joita oli pyydetty tapaamaan 20 potentiaalista treffikumppania. Osallistujia pyydettiin nauhoitusten jälkeen arvioimaan asteikolla 1-10 mielsivätkö he kunkin henkilön kömpelöksi, ystävälliseksi, flirttailevaksi tai itsevarmaksi ja vastauksia verrattiin jokaisen osallistujan käyttämään kieleen.

Saamansa datan perustella tutkimusryhmä pystyi selvittämään, mikä on toimivin puhestrategia treffailun suhteen.

”Saimme selville, että onnistuneilla treffeillä naiset puhuivat lähinnä itsestään ja miehet puhuivat naisista enemmän ja olivat tukevampia ja sympaattisempia naisten ongelmien suhteen”, kielitieteen ja tietojenkäsittelyopin professori Dan Jurafsky sanoi.

Tutkimuksessa perehdyttiin tuhanteen pikadeittiin. Professori Jurafskyn mukaan tutkimuksen löydökset pätevät myös todennäköisesti treffailun muihin muotoihin pikadeittailun lisäksi.

”Miehiä ei juuri mikään saa menettämään kiinnostusta. Tiedämme, että miehet valitsevat hoikempia naisia ja naiset pidempiä miehiä, mutta painoindeksillä ei tuntunut olevan merkitystä tässä tutkimuksessa”, Jurafsky päätti.

Anonyymi kirjoitti...

Two New Male Birth Control Chemicals In Advanced Stages

Anonyymi kirjoitti...

Salasuhde paljastui: ex-ministeri eroaa vaimostaan entisen Playboy-mallin takia

Anonyymi kirjoitti...

Kuinka miestä miellytetään – 1960-luvun ohjeiden mukaan

50 vuotta sitten naisten ja miesten roolit olivat varsin erilaiset nykypäivään verrattuna. Siksi vuoden 1965 miehenmiellyttämisneuvot kuulostavatkin niin erikoisilta ja toisaalta huvittavilta.

Anonyymi kirjoitti...

Parisuhdeopas vuodelta 1929 neuvoo, miten pääsee morsiameksi 14 päivässä

Varmaksi johdatukseksi naimattomille naisille tarkoitetun kirjasen mukaan nainen kuin nainen saa muutamaa neuvoa noudattamalla itselleen aviomiehen.

Anonyymi kirjoitti...

Erota vai jatkaa? Seksielämä paranee 50 aviovuoden jälkeen

Anonyymi kirjoitti...

Naismiljonäärien määrä kasvaa Briteissä - miesmiljonäärejä yhä 11 kertaa enemmän

Anonyymi kirjoitti...

Naisen lantion ympärys on ennätykselliset 240 senttiä: "Rakastan kurvejani"

Neljän lapsen äiti Mikel Ruffinelli, 42, hallitsee tällä hetkellä maailmanennätystä planeettamme leveälanteisimpana naisena. Hänen lantionsa ympärysmitta on huikeat 243 senttiä.

- Minulla äärimmäinen ruumiinrakenne. Rakastan kurvejani, rakastan lanteitani ja rakastan sulojani, Ruffinelli sanoo.

Kookas ulkomuoto aiheuttaa kuitenkin joitakin käytännön ongelmia. Ruffinellin täytyy kulkea välillä sivusuunnassa kotona, jotta hän ei jäisi jumiin paikkoihin. Hänen on myös vaikea mahtua suihkuun. Peruskokoisen auton sijaan hän ajaa kuorma-autolla, jotta tilaa olisi paremmin.

Anonyymi kirjoitti...

Kultakuume
Timo Hännikäisen puolustuspuhe miehille


- Yksi feministien harhakäsityksistä on, että mies saa tietyt etuoikeudet syntyessään. Todellisuudessa pelkkä Y-kromosomi ei avaa ainuttakaan ovea: miehen on lunastettava kaikki oikeutensa. Näin kirjoittaa Timo Hännikäinen uusimmassa esseekokoelmasaan Kunnia. Kirja käsittelee maskuliinisuutta ja miehen identiteettiä. Kultakuumeessa Timo Hännikäinen puolustaa miehiä ja vastaa saamaansa kritiikkiin.

Berliinin elokuvajuhlien yksi vetonauloista on kulinaarinen elokuva. Pääsylipun saaminen kulinaariseen elokuvaan on yhtä vaikeaa kuin päästä katsomaan kilpasarjan elokuvia.

Haastattelussa myös Yhdysvaltain elokuvaajien yhdistyksen Spotlight-palkinnon Betoniyö-elokuvan kuvauksesta saanut Peter Flinckenberg.

Anonyymi kirjoitti...

Letittävä isä nousi nettihitiksi – tukkataito tiivistää tytärsuhdetta

Lettejä tyttärilleen tekevä isä ei ehkä ole suuri harvinaisuus, mutta harva mies tuota taitoa mainostaa. Raumalainen Matti Airola julkaisi letityskuvia netissä ja nousi hetkessä suureen suosioon. Hän kannustaa muitakin miehiä tarttumaan toimeen – siis lettiin.

Anonyymi kirjoitti...

Ensitreffit alttarilla -pari pohtii jo eroa: ”Kiinnostus on laskenut”

Anonyymi kirjoitti...

Naisten ”Viagra” saapumassa markkinoille: ”Tuplaa tyydytyksen”

Viagra on keksitty miehille jo kauan sitten, mutta tutkijoilla on ollut vaikeuksia löytää samankaltaista lääkettä naisilla, mikä nostaisi heidän halujaan ja herkistäisi aisteja. Naisille suunnattua Viagraa on yritetty aiemmin tuoda markkinoille, mutta lääkkeeseen on vaikeaa saada lupaa sen vuoksi, että sen pitää vaikuttaa naisen aivoihin toimiakseen oikein.

Nyt farmaseuttinen yritys Sprout on kehitellyt naisten mielihaluja ja tyydytystä lisäävän lääkkeen nimeltä flibanserin. Sproutin toimitusjohtaja Cindy Whitehead lupaa, että flibanserin nostaa naisten mielihaluja 53 prosenttia, vähentää stressiä 29 prosenttia ja tuplaa tyydyttävät seksuaaliset kanssakäymiset.

Flibanserin ei ole aiemmin saanut hyväksyntää sen vuoksi, että se tekee uneliaaksi eikä lääke ole viranomaisten mukaan ollut tarpeeksi tehokas. Whitehead on kuitenkin määrätietoinen lääkkeen markkinoilletuonnin suhteen.

Hän on kommentoinut NPR News -uutisten mukaan, että naisille suunnatulle lääkkeelle on vaikeampi saada hyväksyntää, koska naisten tyytyväisyyttä pidetään toisarvoisempana kuin miesten. Viagrakaan ei ole täysin turvallinen lääke, mutta siitä johtuvista tapaturmista huolimatta se on silti edelleen markkinoilla.

Anonyymi kirjoitti...

Porn is not art: Italian Footballer wants to be porn actor

Anonyymi kirjoitti...

Naiset kertovat: Näistä syistä eka treffit ovat jääneet viimeisiksi – ”luonnehtivat itseään kiltiksi ja kunnolliseksi”

Anonyymi kirjoitti...

25v nainen kyllästyi olemaan tukeva, laihdutti puolet painostaan – on nyt maansa palvottu seksisymboli!

5-vuotiaasta Xia Yanista on tullut kotimaassaan Kiinassa seksisymboli, kiitos internetin suuren yleisön.

Vielä kolme vuotta sitten Xia painoi 82 kiloa. Hän vietti vapaa-aikansa televisiota katsellen ja roskaruokaa mussuttaen. Eräänä päivänä nuoren naisen mitta tuli täyteen peilistä takaisin katsovaa ilmestystä. Hän pisti ruokavalionsa uusiksi ja ryhtyi harrastamaan liikuntaa.

Nykyään Xia painaa vain puolet ennätyspainostaan, eli 41 kiloa.

Lukema kuulostaa täkäläisittäin vähän liiankin hurjalta, mutta luonnollisesti on otettava huomioon naisen syntyperän mukanaan tuoma pituus. Jokin aika sitten fitness-treenaajana nykyään työskentelevä kaunotar latasi nettiin ennen- ja jälkeen-kuvansa. Siitä lähtien huomio on ollut taattu ja häntä kuvaillaan maassaan jumalattareksi.

Anonyymi kirjoitti...

Kioskissa sinkkujuttua 15.00 eteenpäin. Huippuna Raakelin biljardipöydän päältä jakamat pariutumisvinkit ajassa 19.10

Anonyymi kirjoitti...

Älypuhelin on nuorten naisten lemmikki

Viestin äännähtelyt, kuvien tykkääminen, hymiöiden ja emojien ilmeet sekä pikaviestittely lujittavat kiintymystä puhelimeen. USA:ssa opiskelijanaiset viettävät matkapuhelimensa parissa päivittäin kymmenen tuntia, miesopiskelijat alle kahdeksan, selviää amerikkalaistutkimuksesta.

Anonyymi kirjoitti...

Uusi tapa hoitaa suhdetta: seksidieetti

Anonyymi kirjoitti...

Totuuspeli on suunnattu pariskunnille - uskallatteko kokeilla?

Psykologit ovat luoneet eräänlaisen totuuspelin pariskunnille. Se koostuu kolmesta kysymyssarjasta, joihin vastaaminen takaa monille toisen ymmärtämistä uudesta näkövinkkelistä.

Anonyymi kirjoitti...

Vesa Keskinen kotitöistä: Älykkäämmät feministit ovat manipuloineet tyhmempiä sovinisteja

Anonyymi kirjoitti...

World's widest hips: The women with EIGHT FOOT waists who 'couldn't be happier' - Mirror Online

Mies löysi vaimonsa läppäristä järkyttävän tiedoston! - Como

Miehen salakuva julkisesta vessasta räjäyttää naurut - katso! - Como

Onko tässä joulun erikoisin seksilelu? - Como

Anonyymi kirjoitti...

Mies osti kamelin – ryhtyi pokaamaan sillä naisia

Anonyymi kirjoitti...

Näissä asioissa nainen on sinua parempi

Anonyymi kirjoitti...

http://www.hs.fi/ulkomaat/a1305929059615

Äärijärjestö Isis julkaisi tammikuussa manifestin, jossa ohjeistettiin musliminaisia järjestön mielestä oikeaoppiseen elämään.

Julistuksen linjauksiin kuului muun muassa määritelmä siitä, että tyttö sai mennä naimisiin aikaisintaan 9-vuotiaana ja sen jälkeen hänen tulisi keskittyä ensisijaisesti äitiyteen ja Koraanin tutkimiseen.

Naisen on myöskin syytä pysytellä piilossa kodissaan, josta saa poistua vain poikkeustapauksissa.

Anonyymi kirjoitti...

Tutkimus: Naimisissa pysymällä saa lopulta enemmän seksiä kuin paria vaihtamalla

Seksi vähenee pitkässä suhteessa ensimmäisten kiihkeiden vuosien jälkeen, mutta pelkkää alamäkeä avioelämä ei ole.

Viidenkymmenen avioliittovuoden jälkeen sukupuolielämä vilkastuu jälleen hieman. Tämä selvisi kolmen amerikkalaisen yliopiston tutkimuksessa.

Tutkijat havaitsivat myös, että saman puolison kanssa pysyneet harrastavat pitkän päälle seksiä useammin kuin paria vaihtaneet. Seksin tarjoama nautinto ei kuitenkaan puolisoa vaihtamalla vähene – jos ei lisäännykään.

Tutkijat tarkastelivat 1 656:n naimisissa olevan 57–85 vuotiaan amerikkalaisen seksielämää suuren kansallisen sosiaalitutkimuksen aineistosta. Tutkimuksen julkaisi Archives of Sexual Behavior.

Anonyymi kirjoitti...

Työelämä ja vanhemmuus ovat sovinnaisuuden ansoja – meillä on oikeus rehottaa
Kolumni
Rosa Meriläinen
Kirjoittaja on tamperelainen vapaa kirjoittaja.


Vanhemmuus on kuitenkin verraton sovinnaisuusansa. Sitä haluaa olla lapselleen hyvä äiti. Se asettaa voimakkaat rajat kyvylle olla boheemi ja pidäkkeetön. Työelämäkin on ollut melkoinen sovinnaisuusansa. Sitkeästi olen yrittänyt olla uskomatta, että uskottavuus olisi jotain ulkokultaista ja pinnallista. Hauskuus ei vie pohjaa vakavilta sanoilta!

Anonyymi kirjoitti...

Deitti tulossa kylään? Nainen, piilota nämä tavarat!

Jos tapailu sujuu hyvin, ei ehkä kannata pilata alkavaa parisuhdetta pelästyttämällä toista likaisilla alusvaatteilla tai hämmentävillä pehmoleluilla. Lue, mitkä tavarat kannattaa hävittää ennen kuin kutsut deittisi kylään!

Anonyymi kirjoitti...

Naisten valinnat: Näissä vaatteissa mies on seksikkäimmillään!

Anonyymi kirjoitti...

Nyt on naisten takamuksissa kokoa - onko jo liikaakin?

Channel 5 on tuottanut dokumentin World´s Biggest Hips, jossa nähdään mahdollisesti jopa maailman suurimpia naisten takapuolia.

Keskiössä ovat 42-vuotias Mikel Ruffinelli, 56-vuotias Denise Souder, 35-vuotias Marlena Plummer ja 40-vuotias Claudia Floraunce, jotka ottavat ilon irti vartaloistaan.