perjantaina, elokuuta 21, 2015

Gender gap in education

Why don't politicians care about the gender gap in education?

In Canada, Roosh V’s Crackpot Critics Have Got It All Wrong

199 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Suomalaismies: Näin pettäjäpalvelun käyttäjältä yritetään kiristää 399 euroa – Krp: Älä maksa!

Ilta-Sanomien tietoon tuli perjantaiaamuna ensimmäinen suomalaistapaus, jossa Ashley Madison -palvelun käyttäjää on lähestytty kiristysviestillä. Poliisi neuvoo olemaan lähtemättä leikkiin.
Suomalaiselta Ashley Madisonin käyttäjälistoilta löytyneeltä henkilöltä vaaditaan 450 dollarin (noin 399 €) arvoista bitcoin-maksua, tai kiristäjä uhkaa ottaa yhteyttä tämän kumppaniin. Kiristysviesti on allekirjoitettu nimellä Team GrayFlay. Nopealla verkkohaulla löytyy useampiakin uutisia ympäri maailman, jossa sama kiristäjä on lähestynyt palvelun käyttäjiä.

Kiristäjällä oli tiedossa käyttäjän koko nimi, tarkka kotiosoite ja palveluun käytetty noin 70 euron summa.

Tavoitimme käyttäjän sähköpostihaastattelua varten.

Anonyymi kirjoitti...

Analyysi: Onko Sari Sairaanhoitajan vika, että Sipilällä on tuskanhiki?

Vuoden 2007 vaalikeskustelut kuulostavat nykyään absurdeilta. Toreilla ja studioissa puhuttiin jakovarasta ja menonlisäystavoitteista.

Kansanedustaja Juhana Vartiainen (kok.) puhui keskiviikkona Ylen A-studiossa yhteiskuntasopimusneuvotteluista ja viittasi vuoden 2007 tapahtumiin.

– Tässä ei muusta ole ollut kysymys kuin työn ja pääoman välisen tulonjaon oikaisemisesta sen jälkeen, mitä tapahtui vuoden 2007 jälkeen.

Keskustelukumppani, kansanedustajakollega Timo Harakka(sd.) innostui.

– Kokoomus voitti vaalit tekemällä täysin epärealistisen vaalilupauksen Sari Sairaanhoitajalle!

– Nythän sen virheen voi korjata, vastasi Vartiainen.

Onko siis Sari Sairaanhoitajan vika, että pääministeri Juha Sipilä (kesk.) hallituskumppaneineen on puskenut viime ajat tuskanhikeä epäonnisen yhteiskuntasopimushankkeensa kanssa?

"500 euroa sopiva palkankorotus"
Sukelletaan vuoden 2007 vaalitaisteluun. Silloinen oppositiopuolue, nykyisen rahaministerin kokoomus päätti ottaa vaaliaseekseen koulutetut, palkkakuoppaan jääneet naiset.

Korvakahviloissa puhuttiin Sari Sairaanhoitajasta. Se oli yksi hahmoista, jotka kokoomuksen palkkaama mainostoimisto Bob Helsinki oli muokannut Hullunkuriset perheet -pelikorteista kampanjamateriaaliin.

Sari jäi äänestäjien mieleen – aivan kuten kampanjan suunnittelijat olivat miettineet. Mutta se jäi myös sairaanhoitajien mieleen. Viesti iskostui todenteolla, kun puoluesihteeri Taru Tujunen vastasi Iltalehden kyselyyn, että kyllä, sopiva korotus hoitajan palkkaan olisi 500 euroa.

Anonyymi kirjoitti...

Lihavien naisten "säännöt" kirjoitettiin uusiksi: "Itsestä ei tarvitse pitää joka päivä"
Lihava nainen voi kuvitella, että hänen pitää aina olla iloinen kuin joulupukki, sillä kaikkihan pitävät tästä hauskasta punanutusta.


tsetuntoasioista bloggaava markkinointiasiantuntija Melissa Mazza kirjoittaa Huffington Post -lehden blogissa, ettei lihavien ja ylipainoisten naisten pidä enää jankata itsellensä vanhoja uskomuksia siitä, miten lihavien naisten kuuluisi pukeutua tai olla.

"Lihavana oleminen on aina määrittänyt, kuka olen ja se on saanut minut tuntemaan oloni huonoksi. Olen häpeillyt kehoani, arvottomuuttani ja pelkoani siitä, ettei minua voisi rakastaa", Mazza kirjoittaa.

"Miten olla lihava, jotta minut hyväksytään?"

Nykyaikana naiset saavat painetta osakseen siitä, että pitäisi näyttää tietynlaiselta ja olla tietyn kokoinen. Nainen kertoo pohtineensa omia tunteitaan kärsivällisesti ja myötätuntoisesti ja päätti lopulta, ettei itsensä tallomisessa ole mitään järkeä.

"Itseni perusta oli rakennettu valheille. Kuten moni muu, minäkin olin teettänyt itselleni kirjoittamattomat säännöt, miten olla lihava, jotta yhteiskunta voisi minut hyväksyä", nainen jatkaa.

Mazza kirjoittaa blogiinsa listan kirjoittamattomista säännöistä, joita lihavat naiset saattavat itsellensä hokea. Hän päätti kirjoittaa säännöistä myös päivitetyn ja paremman version, jonka hän toivoo muidenkin lihavien naisten löytävän.

Anonyymi kirjoitti...

Taas ylilyönti: Perussuomalainen varavaltuutettu toisi prostituoituja turvapaikanhakijoille

Helsingin perussuomalainen varavaltuutettu Olli Sademies ehdottaa, että Kirkkonummelle saapuneille turvapaikanhakijoille pitäisi tuoda venäläisiä prostituoituja.

Sademies kirjoitti asiasta julkisessa Facebook-profiilissaan torstaina. Kirkkonumelle avattiin viime viikolla väliaikainen vastaanottokeskus, koska turvapaikanhakijoiden määrä on kesällä kasvanut odotuksia enemmän.

– Koska Kirkkonummelle on saapunut parisataa viriiliä nuorta miestä elintasopakolaisina, niin mielestäni hyysäreiden on myös huolehdittava heidän naisasioistaan, sillä tuon pienen kylän naisista ei riitä heidän miehisiä tarpeita tyydyttämään, Sademies kirjoittaa.

Tämän jälkeen Sademies ehdottaa, että Venäjällä toimivaa matkatoimistoa pitäisi pyytää lähettämään Kirkkonummelle venäläisiä prostituoituja.

– Se pienentäisi tuntuvasti raiskausuhkia ja rikastusideologiakin toteutuisi ihan win-win-win pohjalta kun kaikki voittaisivat, Sademies latelee.

Anonyymi kirjoitti...

Naisen vaginasta löytyi T Rex -dinosauruslelu

Englantilainen lääkäriharjoittelija Poppy Ward oli saanut potilaakseen naisen, joka valitti kovia kipuja alapäässään. Ward päätti tehdä naiselle gynekologisen tutkimuksen selvittääkseen, mistä kipu johtui. Tarkastuksen yhteydessä potilas paljasti, että hän oli käyttänyt masturbointiinsa dinosauruslelua.

Perheenäiti myönsi, että hän oli lainannut lapsensa T-Rex-lelua ja se oli jäänyt jumiin hänen vaginaansa.

Lääkäriharjoittelija ei antanut paljastuksen hämmentää häntä, vaikka hän olikin tilanteesta ihmeissään. Ammattitaitoisin ottein Poppy sai jumiin jääneen esineen poistettua. Ward kertoi tapauksesta The Guardian -lehden blogissaan. Harjoittelija kertoi, että tilannetta oli valvomassa hänen esimiehensä.

Lääkärit myönsivät, että heidän pokkansa oli pettää, kun he poistivat dinosauruslelun naisen alapäästä. Se oli ensimmäinen kerta, kun Poppy poisti erikoisen vierasesineen potilaansa sisältä, mutta ei suinkaan viimeinen.

Anonyymi kirjoitti...

”Kyllä miehen on kestettävä, jos nainenkin kestää!” Tätä mieltä lukijat ovat puolison osallistumisesta synnytykseen

Mielipiteitä löytyi molemmista ääripäistä.
Kysyimme IS:n lukijoilta, mitä mieltä he ovat siitä, ettei mies ole mukana synnytyksessä. Aihe nousi esiin keskustelupalstalta, jossa huolestunut tuleva isä kyseli, voiko kieltäytyä synnytykseen osallistumisesta.

Tätä mieltä lukijat ovat.

Anonyymi kirjoitti...

Näin törkeästi isorintaisia naisia kohdellaan: Mies tarrasi kassalla "munkkeihin"

Isorintaiset naiset joutuvat kuuntelemaan monenlaisia asiattomuuksia. Kuusi naista kertoo.

Anonyymi kirjoitti...

Seksikolumni: Jos et sinä syö sushia, en minä maista makkaraa

Jep, jep. Oraaliseksi puhuttaa jälleen. En oikein tiennyt, pitäisikö minun nauraa vai ärsyyntyä, joten päädyin ärsyyntymisen puolelle, kun tajusin, että minua vihastuttaneen artikkelin "sankari" oli nainen.

Tanskalainen seksuaaliterapeutti kun tokaisi, että naisen pitää hyväillä suullaan miehen penistä kerran päivässä ainakin kahden minuutin ajan, jotta mies tuntisi olonsa rakastetuksi. Rakastetuksi! Voi sanonkomikäsentään.

Se, että kumppani ottaa miehensä peniksen suuhun kerran päivässä, on kuulemma rakastava tapa antaa huomiota ja tunnustusta – aivan kuten naista kehuttaisiin, että hän näyttää hyvältä uusissa housuissa.

Anonyymi kirjoitti...

Mustasukkainen aviomies rähjää kaverisuhteistani, mitä teen? Naiset vastaavat

"Aviomies hermostuu mistä tahansa yhteydestä muihin ihmisiin neuroottisesti, yleensä kolmen viikon välein. Räjähdyksen jälkeen on täysi vapaus ja rauha noin viikon, sitten alkaa taas löytyä "epäilyjen aiheita". Onko ero ainoa mahdollisuus ystävystyä muiden ihmisten kanssa? Entä, jos kuitenkin rakastaa puolisoa..." kysyy nimimerkki Yksinasuva, 72 v.

Anonyymi kirjoitti...

Päivän kuva: Olkaa varovaisia lepsojen kanssa!!

Anonyymi kirjoitti...

Aito avioliitto -kampanja jatkuvan häirinnän kohteena!

Aito avioliitto -kampanjan teltalla on tehty ilkivaltaa ja vastakampanjointia, kuten homojen suutelusessioita. Teltan edessä on järjestetty provosoivasti jopa lesboparin vihkiminen

Tammikuussa kansalaisaloitetta tukemaan perustetun yhdistyksen hallituksen jäsen, Helsingin Kristillisdemokraattien puheenjohtaja Tuulikki Tepora kertoo KD-lehdelle, että häirintä on ollut monenkirjavaa.

Aito avioliitto-kampanjan teltan banderollit töhrittiin Helsingissä viime lauantaina mustalla nesteellä. Teltan eteen tunkeudutaan päivittäin ja esitetään vaihtuvia performansseja. Yhdistyksen teltan edessä liehuvat päivästä toiseen sateenkaariliput.

Homo- ja lesboparit ovat halunneet provosoida kampanjaa muun muassa suuteluperformansseilla. Aito avioliitto -teltan edessä on jopa vihitty avioliittoon lesbopari.

Teporan mukaan myös ohikulkijat huutelevat solvauksia ja teltan edessä käydään osoittamassa ahkerasti mieltä. Mopo tuntuu keulivan aika monella asiassa ja suhteellisuuden taju unohtuu.

Anonyymi kirjoitti...

Tinderin koomisille viestiketjuille ei voi olla tirskumatta, katso
Nauruhermoja kutkuttavat Tinder-keskustelut todistavat, että Suomessa asuu paljon kekseliäitä ja huumorintajuisia ihmisiä, jotka ovat deittiseuraa vailla.


Tinder-deittisovellusta käyttävät ihmiset tietävät, että joskus keskustelun aloittaminen uppo-oudon ihmisen kanssa voi tuntua hankalalta. Aloitusrepliikin tulisi olla tarpeeksi kekseliäs ja persoonallinen, että se erottuu laimeiden perustervehdyksien joukosta, mutta kuitenkin sellainen, ettei se saa tekstin vastaanottajaa täysin hämilleen.

Koomiset viestiketjut

Seuraavat Tinderin parhaat -Facebook-yhteisöstä löytyvät keskustelut todistavat, että joillakin seuranhakijoilla on pokkaa lähettää kiinnostavalle komistukselle tai kaunottarelle lähes minkälaista tekstiä vain. Nämä neropatit ovat kuitenkin saaneet tuntuvasti nenilleen, sillä vastausrepliikit ovat olleet varsin eeppisiä.

Anonyymi kirjoitti...

Kysy seksistä: Minulla seisoo koko ajan

Minua häiritsee jatkuva erektio, joka tulee uudestaan ja uudestaan heti seksin jälkeenkin.
Kun herään, olen jo erektiossa, samoin jatkuva seksin halu, vaikka olen onnellisesti avoliitossa ja harrastan noin joka toinen päivä seksiä. Masturboin 3 kertaa päivässä pitääkseni kurissa erektioni kaiken muun lisäksi. Onko se normaalia?

Nimimerkki: Halukas, mies 28 vuotta

Anonyymi kirjoitti...

Mitä naiset oikeasti ajattelevat miesten pornon katselusta? Rehelliset vastaukset selvitettiin

Fakta on, että hyvin monet miehet ja naiset katsovat aikuisviihdettä. Nyt selvitettiin leidien suhtautuminen parisuhteessa tapahtuvaan pornon katseluun.

Pornosta tulee joillekin pariskunnille vaikea asia, kun taas toiset viihtyvät yhdessä aikuisviihdettä katsellen. Thought Catalog -sivusto selvitti, miten naiset oikeasti suhtautuvat miehen pornon katseluun. Leidien näkemykset poikkesivat toisistaan melko paljon:

Anonyymi kirjoitti...

Mies haluaa vierasta naista, kun oma ei anna

Vauvakeskusteluissa oleva mies harmittelee oman elämänsä muuttumista tylsässä parisuhteessa elämiseksi.

-Ollaan oltu yhdessä 12 vuotta. Seksielämä on ollut tosi huippua ensimmäiset 8 vuotta. Siis käsittämätöntä kiihkoa. Mitä vaan ja missä vaan. Ei minkäänlaisia estoja. Ruokapöydällä, autossa keskellä kaupunkia, suihinottoa ajaessa, metsässä, jaetussa mökkihuoneessa. Tunne oli aina molemminpuolinen. Entä nyt? hän harmittelee.

Hän toteaa pitävänsä vaimoaan mahtavana, mutta seksi on muuttunut tylsäksi “makuuhuoneseksiksi.”

-Melko harvoin kaiken lisäksi. Juteltu ollaan, mutta vetoaa väsymykseen. Kuitenkin jaksaa valvoa ja tehdä töitä vaivatta. Olen tosi aktiivinen edelleen (40v) ja nyt minusta alkaa tuntua, että alan käymään vieraissa. Käsihommat alkaa kyllästyttämään, mies avautuu.

Vaikka viesti on aivan asiallinen, moni pitää sitä provona. Moni toki antaa myös hyviä ohjeita, naisen rakastajastakin varoitellaan. Muuan ohjeista on kuitenkin aika kattava:

-Se kyllästyminen tulee kaikille jossain vaiheessa ja on mielestäni kohtuutonta odottaa, että nainen olisi aina yhtä kiimassa kuin aiempina vuosina. Täytyy sanoa että hyvin näköalaton ja lapsellinen olet, jos petät. Tämä on asia joka ei pettämällä tai jättämällä parane, sillä tulet kohtaamaan asian uudelleen tulevaisuudessa. Arvosta sitä mitä sinulla on, ja juttele perinpohjin vaimosi kanssa.

Anonyymi kirjoitti...

Ksml: Kenraali soitti sivarille tämän puhuttua lehdessä armeijan "aivopesusta" - "miksi ajattelet niin?"

Varusmiespalveluksensa keskeyttänyt mies sai yllättävän puhelinsoiton puolustusvoimien henkilöstöpäälliköltä.

Keskisuomalainen uutisoi, mitä tapahtui Jyväskylän yliopiston ylioppilaskunnan puheenjohtajan Taimo Halmeen keskeytettyä armeijan. Hän antoi tästä löytyvän haastattelun, jossa totesi haluavansa välttää tilanteen jossa toisen ihmisen henki riippuu hänestä. Halme nimitti palveluksen aikana kuulemaansa luentoa "aivopesuhetkeksi".

"Joukko 18–19-vuotiaita nuoria kuunteli kirkkain silmin, miten korkea-arvoinen ammattisotilas kertoi, että Venäjä on se taho, joka hyökkää Suomeen, ja näin siihen varaudutaan. Ei aloitettu pehmeästi puhumalla moraalista tai sodankäynnin ja tappamisen oikeutuksesta, vaan suoraan selitettiin, millaisella kalustolla Venäjä tulee ja miten siihen vastataan", Taimo Halme arvosteli armeijakokemustaan.

Samana päivänä Halmeen puhelin soi. Toisessa päässä oli kenraaliluutnantti, pääesikunnan henkilöstöpäällikkö Sakari Honkamaa.

Miehet kävivät varttitunnin keskustelun Suomen puolustamisesta ja armeijan keskeyttäjien syistä. Halmeen mukaan keskustelu ei ollut tuohtunut, vaan molemmin puolin asiallinen.

– Hän halusi lisätietoja siitä, miksi ajattelen niin kuin ajattelen, Taimo Halme kertoo.

Halme sanoo olevan hienoa "jos hänen kokemuksensa vuoksi varusmiespalvelukseen pohditaan parannuksia".

– Harvoinpa sitä kenraalit soittelee, hän hämmästelee.

Anonyymi kirjoitti...

Avioeroja ja uusperheitä: tiesitkö näitä 1600-1700-lukujen elämästä?

Elämä oli satoja vuosia sitten erilaista kuin nyt - vaikka joitakin yhtymäkohtia nykyaikaankin voi löytää kuten uusperheet ja avioerot. Ohessa muutama tietoisku 1600- ja 1700-lukujen elämästä.

1 Suurin osa lapsista menehtyi ennen kolmatta ikävuottaan.

2 Eliniän lyhyys ja vanhempien uudelleenavioituminen synnyttivät monimutkaisia kuvioita, joita nykyään kutsuttaisiin uusperheiksi.

3 Tehokkain tapa saada avioero oli karkaaminen. Tällöin jätetty osapuoli saattoi halutessaan hakea avioeroa vuoden ja yhden yön jälkeen.

4 Kaksinnaimisesta rangaistiin kuolemalla.

5 Laki kielsi muun muassa epilepsiaa potevia avioitumasta.

6 Vuosina 1622-1723 voimassa olleen lain mukaan aatelisnainen, joka avioitui muun kuin aatelisen kanssa, menetti perintömaansa läheisimmälle sukulaiselleen.

7 Koska Ruotsi oli suurvalta, suomalaiset saattoivat hakea töitä sellaisistakin valtakuntaan kuuluneista kaupungeista kuin Tukholma, Tallinna ja Riika.

Anonyymi kirjoitti...

Yksin naisten joukkoon joogatunnille? Ei enää, nyt Lahdessakin on miehille oma ryhmänsä

Jooganohjaaja Veikko Tarvainen vetää äijäjoogaa, joka on suunnattu yksinomaan miehille. Tarvainen vertaa tunteja vain naisille tarkoitettuihin kuntosaleihin. Hänestä miehet tarvitsevat omat joogatuntinsa, koska miehet häpeilevät naisten edessä joogaamista. Tarvainen on myös huomannut, että miesten kesken miehet kokevat vähemmän tarvetta esittää.

- Yleensä joogaryhmässä on yksi mies ja 20 naista. Jossain vaiheessa mies tuntee olonsa orvoksi ja lopettaa.

Tarvainen oli ensimmäinen jooganohjaaja, joka alkoi vetää miesten joogaa. Sittemmin ajatuksesta ovat innostuneet muutkin ohjaajat. Miesten joogaa on syksyllä tarjolla myös Lahdessa. Ryhmä aloittaa syyskuussa Wellamo-opistossa.

Anonyymi kirjoitti...

"Pyydä hänen puhelinnumeroaan vain, jos aiot soittaa" - Mies, kohtele näin yhdenillanjuttuasi!

Brittisivusto Men's Health on julkaissut naisen kirjoittamia vinkkejä siitä, kuinka miehen tulisi kohdella naista, jonka kanssa harrastaa satunnaista seksiä. Tässä poimintoja Amy Grierin ohjeista:

1. Kun nainen lupautuu mukaasi, ole itsevarma, avoin ja kohtelias. Tilaa taksi.

2. Pyydä mieluummin nainen omaan kotiisi kuin ehdottaisit hänen kotiaan. Kerro hänelle joku hauska syy lähteä luoksesi, esimerkiksi kylmässä oleva viinipullo tai kuuntelemisen arvoinen äänilevy.

3. Muista kondomi. Älä puhu rakkaudesta. Huolehdi siitä, että naisen tarpeet tulevat tyydytetyiksi.

4. Älä jälkeenpäin heittäydy liian läheiseksi, vaan kevennä tunnelmaa jutustelemalla. Älä käännä selkääsi.

5. Aamulla voit tarjota kahvia, vettä tai pyyhettä. Jos kaipaat yöllisen uusintaa, tee se hyvin hienotunteisesti ja hänen tuntemuksiaan kuunnellen.

6. Pyydä hänen puhelinnumeroaan vain, jos aiot soittaa. Varo latteita loppukommentteja tyyliin "Pidä itsestäsi huolta". Mieluummin vaikka "Olen tosi iloinen, että tapasimme

Anonyymi kirjoitti...

Pettäjäsivustolle murtautuneet: "Meillä on kymmeniätuhansia kuvia käyttäjistä"

Pettäjäsivusto Ashley Madisoniin tehty tietomurto on ollut vahvasti tapetilla viime päivinä.

Tietomurto saattaa koskea miljoonia palvelun käyttäjiä

The Impact Team -ryhmä on julkistanut palvelusta saamiaan tietoja verkkoon muutamassa erässä.

Motherboard-sivusto kertoo saaneensa nyt yhteyden ryhmittymään välikäden kautta. Rymittymä vastasi sivuston esittämiin kysymyksiin sähköpostitse.

The Impact Team kertoo paiskineensa runsaasti töitä tehdäkseen palveluun hyökkäyksen, jota ei huomattaisi. Ryhmittymän mukaan palvelun tietoturva oli täysin kuralla.

Ryhmittymä kertoo, että sillä on hallussaan huimat 300 gigatavua palvelun emoyhtiön, Avid Life Median työntekijöiden sähköposteja ja dokumentteja yhtiön sisäisestä verkosta. Lisäksi ryhmittymä sanoo, että sillä on hallussaan kymmeniä tuhansia Ashley Madison -palvelun käyttäjien kuvia sekä käyttäjien keskusteluja ja viestejä. Aineiston joukossa on myös intiimejä kuvia.

The Impact Team perustelee toimiaan syyttämällä Avid Life Median toimivan kuin huumediileri, joka hyväksikäyttää addikteja. Rymittymä sanoo, että se saattaa krakkeroida tulevaisuudessa myös muita tahoja, ”jotka ansaitsevat satoja miljoonia hyötymällä toisten tuskasta, salaisuuksista ja valheista”.

Anonyymi kirjoitti...

U.S. college majors: Median yearly earnings vs. gender ratio

Anonyymi kirjoitti...

Vähän niin kuin nykyään pimppa märkänä jihadisteja puolustelevat punaviherfemakkoämmät:

Kulttuuri - Alueet - Uutiset - Karjalainen

...
Perjantaina julkistettujen arkistojen mukaan Neuvostoliittoa ihannoinutta Lessingiä pidettiin mielipiteiltään jopa fanaattisena.

Britannian hallitsemassa Etelä-Rhodesiassa, nykyisessä Zimbabwessa, syntynyt Lessing vastusti myös kolonialismia ja rotusyrjintää.

- Hän sanoo, että kaikki musta on ihanaa ja että kaikki miehet sekä valkoiset asiat ovat pahoja, tiedustelupalvelun muistiinpanoissa luonnehditaan.

Lessing katkaisi välinsä kommunisteihin Neuvostoliiton kukistettua Unkarin kansannousun vuonna 1956. Lessing sai kirjallisuuden Nobel-palkinnon vuonna 2007. Vuonna 2013 kuollut kirjailija on muistellut kommunistien ihailua ihmettelemällä omaa sinisilmäisyyttään.

Anonyymi kirjoitti...

Pornotähtien uskomattomat seksitarinat kuvauksista: Vagina haisi ihmisraadolta! - Mariama Bah - Käyttäjiltä - Seiska Live

Makeup miracles - hauskat kuvat - Naurunappula

Afrikkalainen mieheni ei näyttäydy kanssani - Seura.fi

HS Sunnuntai 1.12.2002 - Tavallista vaikeampi rakkaus

Mitä pidempää työviikkoa teet, sitä korkeampi on aivohalvauksen riski | Yle Uutiset | yle.fi

Anonyymi kirjoitti...

It turns out parenthood is worse than divorce, unemployment — even the death of a partner - The Washington Post

Anonyymi kirjoitti...

Feministisiä murhia?:

Mom killed her three young sons to help her daughter, prosecutor says - The Washington Post

...
She wanted her husband to pay more attention to their daughter, a prosecutor said.

“In her mind, she was protecting her daughter from being not as loved as the boys were by their father,” Logan County prosecutor William Goslee told the Columbus Dispatch.
...

Anonyymi kirjoitti...

Video: Hillary’s Meeting With Black Lives Matter -- NYMag

Anonyymi kirjoitti...

Pa. woman allegedly tried to use Harvard connections to seduce student - The Washington Post

A 40-year-old woman who worked at a prep school in Pennsylvania tried to use her Harvard connections in an attempt to pressure a student into a relationship, authorities say.

Emily Feeney, of Wayne, Pa., faces charges of institutional sexual assault and corruption of minors, as well as related charges, according to a Chester County District Attorney’s Office news release.
...
Feeney — who also served as a swim coach at Malvern Preparatory School — is accused of kissing the victim and sending him “photographs of herself in various stages of undress,” the release states.

The victim said he started to get the e-mails and texts last year, according to the release. He told Feeney to stop the behavior, according to a criminal complaint, at one point messaging her: “Im not interested in you end of story Im 16 im not into you,” the criminal complaint notes.
...
Emily Feeney shouldn't worry: this is America, where women never face the same consequences as men when it comes to sex with juveniles (see Molly Shattuck or scores of other teachers for examples).

Ile kirjoitti...

Pikkukunta purkaa naimattomien miesten öisen ulkonaliikkumiskiellon

Anonyymi kirjoitti...

http://www.bestgore.com/torture/5-year-old-boy-stabbed-30-times-step-mother/

Anonyymi kirjoitti...

Maggie Kirkpatrick avoids jail time for child abuse - BBC News

Australian actress Maggie Kirkpatrick has avoided jail time after being found guilty of sexually abusing a teenage girl in 1984.
...

BBC - Capital - Your house or mine: The life of couples who live apart

Anonyymi kirjoitti...

Syyttääkö mies seisokin lopahtamisesta kondomia? Tässä selvitys siitä, miksi se on kehno tekosyy

Tutkijat selvittivät, voiko erektio todella olla kumista kiinni.
Osa miehistä syyttää erektio-ongelmiaan kondomin käyttämisestä. Selitys on usein, ettei sen kanssa seksi tunnu niin hyvälle kuin muutoin. Uuden tutkimuksen mukaan selitykset ovat kuitenkin puppua.

Sen mukaan miehillä, joilla on ongelmia saada erektiota kestämään kondomia käytettäessä, on ongelmia sen kanssa muutoinkin. Heillä seisokki lopahtaa muita helpommin oli kumi päällä tai ei. Tutkimus julkaistiin Journal of Sexual Medicine-lehdessä ja siitä uutisoi Daily Mail.

Tutkimukseen osallistui 479 yliopistossa opiskelevaa 18-23-vuotiasta heteromiestä. He täyttivät kyselyn seksielämästään viimeisimpien 90 päivien ajalta. Heistä 38,5 prosentilla ei ollut ollut minkäänlaisia erketiovaikeuksia kondomin kanssa. Vastaajista 13,8 prosentilla seisokki oli lopahtanut kondomia laitettaessa ja 15,7 prosentilla yhdynnän aikana kondomia käytettäessä. Miehistä 32,3 prosentilla oli ollut ongelmia molemmissa.

Tutkijat selviittivät heidän taustaansa ja kävi ilmi, että ongelmia kokeneistä miehistä 12,9 prosenttia oli kärsinyt masennuksesta ja heistä 8,9 prosenttia söi lääkkeitä ADHD:n vuoksi. ADHD-lääkityksen tiedetään aiheuttavan joillain miehillä erektio-ongelmia.

Miehillä, joilla oli ongelmia pitää erektio kondomin kanssa, oli lieviä erektiovaikeuksia muutoinkin. Tutkijoiden mukaan tämä viittaa siihen, ettei vika ole ehkäisyvälineessä.

Anonyymi kirjoitti...

SS: Liikennemerkkien miehistä halutaan eroon – ”Ei ole tarkoitus hahmottaa, että olisi jompaakumpaa sukupuolta” - Autot - Ilta-Sanomat

Anonyymi kirjoitti...

Lapsiarki uuvutti Johanna Pakosen avioliiton - Viihde - Ilta-Sanomat

Anonyymi kirjoitti...

Nettikommentoijat näyttävät vihreää valoa seksille ensimmäisillä treffeillä: "Heti vaan, jos mieli tekee"

Avasimme verkkosivuillemme keskustelun siitä, kannattaako heti ensimmäisillä treffeillä harrastaa seksiä. Vastaajat vahvistavat seksuaalineuvoja Henriikka Sundellin kertomusta siitä, että suomalaiset eivät välttämättä halua tuomita muita. Intohimo saa räiskyä, kun hetki on oikea.

Anonyymi kirjoitti...

Amislaiset heittivät sukupuoliroolit romukoppaan: Poikia puri teatterikärpänen, tytöt syttyivät katutaiteelle

Nuorukaispula ammattioppilaitoksen teatterissa loppui, kun opettaja keksi ottaa poikaoppilaita hupusta kiinni ja viedä heidät tekemisen äärelle. Samaan aikaan maalariopiskelijat, myös tytöt, ryhtyivät katutaiteilijoiksi.

Anonyymi kirjoitti...

Poikien puhelin: Näin pornon katsominen näkyy poikien kysymyksissä

Omaan penikseen liittyvät kysymykset ovat yksittäisenä aiheena selvästi eniten suomalaisia poikia seksuaalisuudessa ja varttumisessa askarruttava asia.

Väestöliiton poikia tukevaan anonyymiin puhelinpalveluun tuli viime vuonna peräti 725 puhelua, joiden aiheena oli omat sukupuolielimet.

Poikien esittämien kysymysten kirjo on tuttu vuosikymmenten ajalta: onko penis oikean kokoinen ja toimiiko se niin kuin pitäisi?

Osa kysymyksistä liittyy hoitoa vaativiin ongelmiin, mutta sitäkin useammin pulmat ovat ”korvien välissä”.

Anonyymi kirjoitti...

Kysy seksistä: Mies retostelee seksikumppaniensa määrällä

Hei! Onko normaalia, että miespuolinen kaveri kertoo kuinka monta seksikumppania hänellä on ollut?
Niitä on ollut paljon (yli sata) ja hän kehuskelee sillä kuinka naiset ovat kehuneet hänen taitojaan ja "vehkeensä" kokoa. Keneltä on vienyt "neitsyyden" ja kenen kanssa on "höylännyt" kaksi tuntia.

On ruvennut ällöttämään nämä jutut. Kannattaako edes uskoa kaikkea?

Nimimerkki: Outoa, nainen 54 vuotta

Anonyymi kirjoitti...

Parisuhteen tappava ase

Mykkäkoulu on yksi kontrollin keino, joka voi jättää pahimmillaan syvät haavat.

Mykkäkoulu on tuttu asia suomalaisissa parisuhteissa. Väestöliiton psykologilla ja pariterapeutilla Keijo Markovalla on mielikuva, jonka mukaan erityisesti suomalaismiehet ovat taitavia mykkäkoulun harjoittajia.

- Verbaliikka ei perinteisesti ole ollut suomalaisten miesten vahva alue. Kun sitä ei sitten osata, valitaan se tapa, jossa puhetta ei ole ollenkaan.

Markova kertoo, että mykkäkoulu syntyy yleensä tilanteessa, jossa parisuhteen toisella osapuolella on riidellessä tapana vetäytyä syrjään.

- Eteen voi tulla niin negatiivinen tilanne, että toinen päättää kääntää selkänsä toiselle. Joskus kyseessä voi olla myös pyrkimys välttää tilanteen pahenemista, varsinkin, jos sama asia on tapahtunut aiemmin. Mykkäkoulu voi joka tapauksessa olla todella voimakas ase.

Aseella Markova tarkoittaa sitä, että mykkäkoulu voi olla jopa keino hallita toista ihmistä.

- Mykkäkoululainen voi ajatella, että "panen sinut niin koville, että olet kohta niin ahdistunut, että olet valmis tekemään mitä tahansa". Kyseessä on siis kontrollin keino. Sen sijaan, että mykkäkoululainen uhkaa väkivallalla, hän voi kieltää tehneensä mitään.

Anonyymi kirjoitti...

Teiniäitiys yleistyy myös Pohjois-Karjalassa

Alle 15-vuotias synnyttäjä on harvinaisuus. Tämän vuoden puolella ainakin kaksi alle 15-vuotiasta äitiä on synnyttänyt jälkikasvunsa Pohjois-Karjalassa.
Teini-ikäisten synnyttäjien lukumäärä on ollut vähäisessä nousussa. Vuonna 2014 alle 20-vuotiaiden suorittamia synnytyksiä oli Pohjois-Karjalassa 85 kappaletta. Vuosittain kymmenkunta tyttöä tulee Pohjois-Karjalassa äidiksi alle 17-vuotiaina.
Pohjois-Karjalan sairaanhoitopiirin synnytys- ja äitipoliklinikan osastonhoitaja Tuula Honkanen kertoo, että alueella kaikkien synnytysten määrä on vuosittain 1500 kappaleen paremmalla puolella.
Suomessa nuorimmat synnyttäjät ovat 13-vuotiaita ja vanhimmat 50 vuoden molemmin puolin.
Joensuulainen Laura Turpeinen, 21, oli vielä alaikäinen, kun alkoi odottaa esikoistaan Sofiaa. Lapsen isä Jussi Kukkonen, 21, kuvassa sai shokkitiedon vauvantulosta 17-vuotissyntymäpäivänään. Molemmille oli alkuhämmennysten jälkeen selvää, että vauva pidetään. Nyt Turpeisen ja Kukkosen perheessä on Sofian lisäksi Alma,1, kuvassa.

Anonyymi kirjoitti...

Ugandan nainen ei enää saa olla lainassa maksua vastaan

Ugandassa ei enää saa vaatia myötäjäisten palauttamista, mutta muuten myötäjäiskäytäntö on yhä tasa-arvon esteenä.

Ugandan korkein oikeus päätti elokuussa, että mies ei voi erossa vaatia takaisin vaimosta maksamiaan myötäjäisiä. Se on osavoitto niille, jotka toivovat koko myötäjäiskäytännön kieltämistä.

Ugandan perinteen mukaan sulhanen maksaa myötäjäiset morsiamen perheelle. Maksuksi annetaan rahan ohella lehmiä tai vuohia. Viime aikoina on alettu pyytää myös kulutustavaroita, kuten jääkaappia tai sohvaa.

Naisjärjestö Mifumi esitti vuonna 2007 myötäjäisten kieltämistä, koska käytäntö rikkoo perustuslakiin kirjattua naisten ja miesten tasa-arvoa avioliitossa ja erossa. Perustuslakituomioistuin tyrmäsi esityksen 2010.

Mifumi vei asian korkeimpaan oikeuteen, joka on nyt kumonnut myötäjäisten palautusvelvoitteen.

Nainen lainassa
Korkeimman oikeuden lausunnon laatinut tuomari Jotham Tumwesigye katsoi, ettei vaimon vanhempia voida velvoittaa palauttamaan maksua vuosia tai vuosikymmeniä kestäneen avioliiton jälkeen.

Tuomari huomautti, ettei vanhemmilla todennäköisesti olisi varaa maksuun ja se taas voisi vaikeuttaa heidän tyttärensä asemaa avioliitossaan.

– Myötäjäisten palautus viittaa siihen, että nainen on annettu lainaksi ja hänet palauttamalla saa rahat takaisin. Se loukkaa naisen ihmisarvoa, lausui korkeimman oikeuden puheenjohtaja Bert Katureebe.

Mifumin juristi Solomy Awiidi pitää oikeuden päätöstä vasta osavoittona pitkässä taistelussa. Päätöksen ansiosta moni nainen voi kuitenkin vapautua sortavan avioliiton panttivankeudesta ja heidän omaisiaan vastaan nostetut syytteet palauttamattomista myötäjäisistä raukeavat.

Summat alenevat
– Ainakin ihmiset alkavat varoa maksamasta ylisuuria myötäjäisiä, koska palautusta ei ole luvassa liiton epäonnistuessa, arvelee Mifumin vetoomusta ajanut ihmisoikeusjuristi Ladislaus Rwakafuzi.

Nyt on osoitettu, että Ugandan naiset voivat riitauttaa oikeudessa heitä sortavan lain, iloitsee Ugandan naisverkoston toiminnanjohtaja Rita Achiro.

Hän patistaa hallitusta ja parlamenttia säätämään nopeasti lain, joka vahvistaa oikeuden päätöksen.

Achiro kertoo varoittavana esimerkkinä, että perustuslakituomioistuin kumosi jo 2004 avioerolaista pykälät, jotka loukkasivat sukupuolten tasa-arvoa, mutta muutoksia ei ole vieläkään saatu kirjatuiksi lakiin.

Anonyymi kirjoitti...

Ruotsissa avataan raiskausensiapu myös miehille

Tukholmalaissairaalan raiskausensiapupoliklinikka auttaa jatkossa myös miehiä. Asiantuntijoiden mukaan Ruotsissa noin viisi prosenttia miehistä joutuu jossain vaiheessa elämäänsä seksuaalisen väkivallan kohteeksi.

Ruotsissa aloittaa syksyllä ensimmäinen miespuolisille seksuaalisen väkivallan uhreille tarkoitettu ensiapupäivystys. Vastaanotto käynnistyy lokakuun puolivälissä Tukholman Södersjukhuset-sairaalassa, kertoo Ruotsin televisio SVT.

Sairaalassa on ollut jo kymmenen vuoden ajan ensiapupäivystys raiskauksen uhreiksi joutuneille naisille. Vuosittain sinne hakeutuu hoitoon 600–700 naista. Jatkossa vastaava palvelu tarjotaan myös miehille.

Ruotsissa mies tai poika on uhrina viidessä prosentissa kaikista vuosittain ilmi tulevista raiskaustapauksista. Kaikki tapaukset eivät kuitenkaan tule tietoon, sillä miesten arvioidaan jättävän ilmoittamatta asiasta naisia useammin.

Miehet kuitenkin reagoivat tilanteeseen hyvin samalla tavalla kuin naiset, sanoo kuraattori ja seksologi Karl Norwald Södersjukhuset-sairaalasta.

Hänen mukaansa raiskauksesta puhuminen on molemmille sukupuolille vaikeaa, mutta miehiin kohdistuvat normit ja ennakkoluulot voivat tehdä siitä miehille vielä vaikeampaa.

– Raiskauksen uhriksi joutuneet miehet kyseenalaistavat naisia useammin oman sukupuoli-identiteettinsä ja seksuaalisuutensa, Norwald sanoo SVT:n haastattelussa.

Uppsalan yliopiston yhteydessä toimivan alan asiantuntijakeskuksen (Nationellt centrum för kvinnofrid) mukaan Ruotsissa noin viisi prosenttia miehistä joutuu jossain vaiheessa elämäänsä seksuaalisen väkivallan kohteeksi.

Anonyymi kirjoitti...

Dildot otettiin aseiksi New Yorkissa – hämmentävä näky suurkaupungissa

Sukupuolitaudeista ja suojautumiskeinoista tietäminen on tärkeä asia. Eräs kaveriporukka halusi järjestää New Yorkissa dildosodan, jossa tapahtumaan osallistuneet taistelisivat dildoilla sukupuolitauteja vastaan. Tapahtuman järjestäminen ei kuitenkaan ollut kovin yksinkertaista.

Dildosodan ajatus oli sinänsä kunnioitettava, sillä tapahtumalla haluttiin edistää tietoisuutta HIV-viruksesta ja muista sukupuolitaudeista. Viranomaiset eivät kuitenkaan olleet innoissaan ajatuksesta, että Union Square -puistossa olisi noin 5.000 ihmistä heilumassa tekopenikset käsissään. Miehet eivät kuitenkaan antaneet periksi.

He peruuttivat tapahtuman näennäisesti, mutta lähettivät kaikille osallistujille kuitenkin salaviestit vielä jälkikäteen. Porukkaa saapui paljon paikalle ja kaikille jaettiin dildot, jotka oli peitetty mustalla muovikassilla. Kaikki osallistujat kerääntyivät sovittuna aikana samalle alueelle, nostivat dildomiekkansa esiin ja tapahtuma saatiin onnistuneesti vietettyä.

Anonyymi kirjoitti...

Päivän kuva

Anonyymi kirjoitti...

Italia vaatii ilotytöille pakollisia heijastinliivejä!
Jotta asiakkaat löytävät heidät helpommin? ;)


Viisi vuotta sitten espanjalaiset viranomaiset ilmoittivat, että jatkossa prostituoitujen tulee pitää heijastinliiviä ollessaan töissä. Nyt Italia on päättänyt seurata esimerkkiä ilmoittamalla, että heijastinliivin pitäminen on prostituoiduille pakollista, uutisoi Stara.

Heijastavien vaatteiden käytöllä pyritään lisäämään liikenneturvallisuutta. Suuri osa prostituoiduista seisoskelee tien vieressä. Hämärässä heitä on vaikea huomata. Espanjasta poiketen Italia aikoo myös kieltää liian lyhyet minihameet.

Daily Mail -lehden mukaan prostituoituja on ohjeistettu hankkimaan tietyöläisen vaatetusta vastaavat suojavaatteet. Mikäli prostituoidut eivät pukeudu vaatimusten mukaisesti, seuraa siitä jopa 500 euron suuruinen sakko.

Anonyymi kirjoitti...

Mitä nainen ajattelee, kun ihastus ei vastaa viestiin?

Naisen mielessä käy paljon asioita, kun ihastus ei vastaa välittömästi hänelle lähetettyyn viestiin.

Naisen mieliala kulkee laidasta laitaan, kun kriittinen teksitiviesti ihastuksen kohteelle on lähetetty.

Tuntuuko sinusta, että käytät enemmän aikaa sen miettimiseen, mitä mies ajattelee kuin mies käyttää ajattelemiseen ylipäänsä? Tunnistatko siis tämän ajatuskaaren odottaessasi ihastuksesi vastaavan viestiisi?

Anonyymi kirjoitti...

Keski-ikäiset naiset life coachien suurimpia asiakkaita

Life coacheja eli elämäntaidon valmentajia on Suomessa jo toistatuhatta. Valmentajien tyypillisimpiä asiakkaita ovat keski-ikäiset naiset, jotka haluavat panostaa hyvinvointiinsa. Alaa kohtaan on edelleen paljon epäluuloja.
Life coaching eli elämäntaidon valmennus on hiljalleen vakiinnuttanut asemaansa kovassa nosteessa olevalla hyvinvointialalla. Ala on kasvanut hiljalleen 2000-luvun alusta lähtien, ja nykyään elämäntapavalmentajia on Suomessa jo noin 1500.

Vakiintumisesta huolimatta monelle on yhä epäselvää, mitä life coachit tarkalleen ottaen tekevät.

– Elämäntapavalmentajien tärkein tehtävä on auttaa ihmistä onnistumaan elämässä, sanoo Valmentamo-valmennusyrityksen toimitusjohtaja ja life coach Anne Karilahti.

Anonyymi kirjoitti...

No nyt on tutkimus – joka neljäs saksalainen on tehnyt sitä autossa

Auto voi olla paljon muutakin kuin pelkkä kulkuväline. Monilla saksalaisilla on kokemuksia kesähelteitäkin kuumemmista hetkistä autossa.

Saksalaisen tutkimuksen mukaan 56 prosenttia saksalaisista on kokenut lämpimiä hetkiä autossa. Eivätkä hetket ole aina päättyneet halailuun ja hyväilyyn; joka neljäs on vienyt homman loppuun asti. Tutkimuksen mukaan saksalaiset siis tykkäävät puuhailla autossa.

Tutkimuksessa selvisi myös mielenkiintoisia alueellisia eroja. Länsi-Saksan puolella autoaktiviteettien harrastajia oli enimmillään kolme neljäsosaa asukkaista, kun taas Itä-Saksan uudemmissa osavaltioissa kokemuksia oli alle puolella väestöstä.

Tutkimuksen tuloksissa oli myös hieman vakavampaa tietoa. Vain 10 prosenttia kertoi harrastavansa erinäistä toimintaa parkkipaikoilla. Tämän perusteella liikenteessä olevissa autoissa tapahtuu paljon ajamiseen keskittymistä häiritsevää toimintaa, mikä vaikuttaa suoraan liikenneturvallisuuteen. Kuljettajien tulisikin turvallisuuden nimissä pitää huoli häiriötekijöiden minimoimisesta.

Tutkimuksen teki markkinatutkimuslaitos OmniQuest.

Anonyymi kirjoitti...

Koskakohan Suomessa?:

ISIS jihadis' lie to lure British girls to be sex slaves revealed | Daily Mail Online

Anonyymi kirjoitti...

Seksityöläinen paljastaa totuuden työstään: Nämä yleiset uskomukset eivät pidä paikkaansa

Amerikkalainen Sarah Greenmore kirjoitti Independent-lehteen rohkean kannanoton työstään prostituoituna.

Liki puolitoista vuotta Nevadan laillisessa Moonlight Bunny Ranch -bordellissa työskennellyt Sarah Greenmore kertoo rehellisesti rakastavansa työtään.

– Työni on sekoitus asiakaspalvelua ja fantasioiden täyttämistä, ja rakastan sitä. Se sopii tarpeisiini ja antaa taloudellista vakautta, jota minulla ei ole ennen ollut, Greenmore kirjoittaa Independent.co.uk-sivustolla.

Greenmore jatkaa kuitenkin huomanneensa jo uransa alussa, että työhön liittyy paljon asioita, joita ulkopuoliset eivät ymmärrä. Seuraavat viisi yleistä uskomusta Greenmore haluaa kumota.

Anonyymi kirjoitti...

Lukijat kuumenivat – suunnitelma sukupuolineutraaleista liikennemerkeistä oli liikaa: ”Enemmänhän naiset käyttävät housuja kuin miehet hameita”

IS:n lukijat arvostelevat ankarasti liikenne- ja viestintäministeriön suunnitelmaa muuttaa liikennemerkkien hahmot sukupuolineutraaleiksi.
”Taas poltetaan turhaa rahaa.” ”Paljonkohan tuohonkin uppoaa rahaa?” ”Liikaa rahaako?” ”Järjetöntä tuhlausta.” ”Jos on ylimääräistä rahaa, ne voi antaa mulle.”

Siinä muutama lukuisista kommenteista, joissa IS:n lukijat epäilevät tulevan liikennemerkkiuudistuksen maksavan maltaita. Kommentit liittyvät sunnuntaiaamuna julkaistuun uutiseen, jonka mukaan Liikennevirasto pyrkii uudistamaan liikennemerkkien hahmoja sukupuolineutraaleiksi.

Liikennemerkkien päivittäminen liittyy liikenne- ja viestintäministeriössä käynnissä olevaan tieliikennelain uudistukseen ja siitä kertoi ensimmäisenä Savon Sanomat.

Vain seitsemän prosenttia puolesta

Yhteensä kommentteja oli sunnuntai-iltaan mennessä kertynyt yli 800. Artikkelin yhteydessä olevaan mielipidekyselyyn oli vastannut yli 40 000 lukijaa.

Heistä 93 prosenttia vastustaa uudistusta ja seitsemän prosenttia on sen kannalla. Kommenttikentässä mielipidejakauma on vielä jyrkempi: lähes kaikki kommentoijat ilmaisevat vastustavansa uudistusta.

”Nyt siis ehdottomasti perustetaan 20 henkilön työryhmä, johon sijoitetaan kymmenen miljoonaa euroa, jonka tehtävänä on selvittää mitä tällainen hanke maksaisi. Sitten luodaan ehdotus kaupunkien hallituksille liikennemerkkien vaihdosta, johon saadaan menemään noin 1,2 miljoonaa euroa. Sitten kun on kaikki selvittely tehty, voidaan todeta, että ehkä sillä sukupuolella nyt ei ole niin väliä. Mutta saatiin hakattua yli kymmenen miljoonaa euroa tuhkana tuuleen”, nimimerkki Niinpä lataa.

Anonyymi kirjoitti...

Mies luuli tatuoineensa tyttöystävänsä nimen niskaansa – lopputulos olikin jotakin aivan muuta

Plymouth Heraldissa kerrotaan kiinalaisten merkkien käyttämisen riskistä.
Kiinalaisia merkkejä tatuoidaan yhä useamman länsimaalaisen ihoon, mutta joskus lopputulos menee pahasti pieleen.

Tatuointi sinänsä voi olla tyylikäs, mutta kuinka oikeastaan tiedämme, mitä merkit oikeasti tarkoittavat.

– Yksi tuntemani heppu tatuoi niskaansa tyttöystävänsä nimen. Tai ainakin hän luuli sen olevan tyttöystävänsä nimi, paikallinen tatuoija Doc Price kertoo Plymouth Heraldin verkkosivuilla.

Pricen thaimaalaisen tyttöystävän epäilykset heräsivät, ja kaksikko päätti viedä miehen tapaamaan kiinalaista ystäväänsä.

– Hän katsoi sitä ja sanoi ”miksi sinulla on Windows 7 -tatuointi niskassasi?” Emme pystyneet lopettamaan nauramista, muistelee Price.

Hän uskoo, että kyseessä oli lomakohteessa sijaitseva tatuointiyritys, jolla on tapana kuitata helpot rahat turisteilta.

– Tatuoija ei varmaankaan tiennyt, kuinka miehen tyttöystävän nimi kirjoitetaan kiinaksi, joten hän luultavasti googlasi sen tai jotakin vastaavaa!

Anonyymi kirjoitti...

Liikennemerkkisuunnitelma raivostuttaa: ”En kestä tätä urpoilua”

Suunnitelma liikennemerkkien hahmojen ”tasa-arvoistamisesta” ei saa kannatusta MTV Uutisten lukijoilta.

Liikennevirasto haluaisi Savon Sanomien jutun mukaan vähentää liikennemerkkien henkilöhahmojen maskuliinisuutta. Asiantuntijan mukaan Ruotsissa on kokeiltu myös hame päällä kulkevaa hahmoa, mutta se ei saa Liikennevirastossa kannatusta. Hahmo ei saisi viraston mukaan olla tunnistettavissa jommaksikummaksi sukupuoleksi.

Lukijoilta ei tunnu löytyvän ymmärrystä Liikenneviraston suunnitelmalle. Asiaa on kommentoitu vilkkaasti MTV Uutisten Facebook-sivuilla.

Anonyymi kirjoitti...

Totta vai tarua? Mies käski muuttaa 3 päivässä – vaimon jäätävä toiminta vetää sanattomaksi

Monissa medioissa kiertävä tarina Jakesta ja Edithista takaa kunnon naurut.

Avioero voi olla sotkuista puuhaa. Tämä pitää erityisen hyvin paikkansa, jos puoliso jättää jonkun toisen vuoksi. Tässä monissa medioissa kiertävässä tarinassa eräs nainen saa kostonsa.

Tarinan paikkansapitävyydestä ei ole takeita, se voi olla vain urbaani legenda, mutta moni ikävän avioeron kokenut taatusti toivoo, että se olisi totta!

Anonyymi kirjoitti...

Työporukoittensa ainoat naiset

Nainen palomiehenä, jääkiekkoilijana tai upseerina on edelleen harvinaisuus. Sari, Noora ja Elena kertovat rohkeista valinnoistaan.

Anonyymi kirjoitti...

37-vuotias naisopettaja kärähti vuoden kestäneestä seksisuhteesta oppilaaseensa

37-vuotias englanninkielenopettaja Lindsay Norwood on syytettynä vuoden kestäneestä seksisuhteesta 18-vuotiaan oppilaansa kanssa.

New York Daily Newsin mukaan [lähde] naimisissa oleva kolmen lapsen äiti jäi kiinni, kun mies oli paljastanut äidilleen hänellä olevan suhde opettajansa kanssa.

Miehen mukaan syyllisyydentunne suhteesta vanhemman naisen kanssa ajoi hänet jopa itsetuhoisiin ajatuksiin.

Vaikka suojaikäraja Washingtonin osavaltiossa on 16, niin opettaja-oppilas-suhteessa ikärajaksi on asetettu 21 vuotta.

Norwood voi nyt saada 14 kuukauden ehdottoman vankeustuomion. Hän erosi työtehtävästään koulun aloitettua asiaan liittyvät tutkimukset.

Anonyymi kirjoitti...

Pettäjäpalvelun käyttäjien painajainen: Murtautujilla hallussaan myös alastonkuvat

Murtautujat sanovat pitävänsä hallussaan kaikkiaan 300 gigatavua Ashley Madisonilta vietyä tietoa.
Syrjähyppypalvelu Ashley Madisonin ja sen käyttäjien painajainen pahenee. Palvelun murtaneet hakkerit ovat julkistaneet lisää tietoja sivuston sisällöstä. Käyttäjätietojen lisäksi verkkoon on vuodettu yhtiön sisäisiä tietoja.

Samalla murtautujat kertoivat, että heillä on hallussaan käyttäjien intiimikuvat ja -keskustelut.

Vice-sivuston Motherboard keskusteli Impact Teamiksi itseään kutsuvien murtautujien kanssa. Keskustelukumppanit varmistivat aitoutensa käyttämällä samaa digitaalista allekirjoitusta kuin mikä vuodetuissa tietopaketeissa oli.

Murtautujat sanoivat työskennelleensä kovasti päästäkseen sisään Ashley Madisonin omistaman Avid Life Median järjestelmiin ja tarkkailleensa yhtiön toimintaa pitkään. Mutta kun järjestelmä oli murrettu, heillä oli vapaat kädet sen sisällä. Järjestelmän sisäistä turvallisuutta ei käytännössä ollut.

Kaikkiaan varastettua tietoa on 300 gigatavua. Tähän mennessä sitä on julkaistu muutamia kymmeniä gigatavuja.

Anonyymi kirjoitti...

Mies ruiskutti penikseensä ”viagraa” – sukuelin oli räjähtää!

Keski-ikäisen pariskunnan lemmenleikit olivat keskeytyneet vaarallisen tilanteen takia. Miehen penikseen oli alkanut pakkautua verta kovalla paineella ja mies pelkäsi elimensä räjähtävän. Sairaalaan kiidätetty mies jouduttiin toimittamaan heti leikkaussaliin.

Metro-lehden mukaan vaarallinen tilanne oli saanut alkunsa siitä, että mies oli ruiskuttanut penikseensä viagran tavoin toimivaa potenssilääke TriMixiä. Mies kertoi, että hänen vaimonsa oli kiinnostunut parinvaihdosta ja aviomies koki tarvitsevansa lisäpuhtia makuuhuoneeseen tehdäkseen vaimoonsa vaikutuksen.

Kokeilu oli päätyä katastrofaalisesti. Sairaalassa miehen peniksestä tyhjennettiin runsaasti verta ja hänelle annettiin lääkkeitä. Miehen henkilöllisyyttä ei ole paljastettu. Vastoin odotuksia mies ei ole ottanut opikseen. Hän nimittäin kertoi Imgur-palvelussa, että seuraavalla kerralla hän kokeilee samaa temppua pienemmällä annostuksella.

Anonyymi kirjoitti...

Norjalaistutkimus: 2,5-vuotiaat tytöt päihittävät pojat joka alueella päiväkodissa - Lapset - Tiede - Helsingin Sanomat

Anonyymi kirjoitti...

Parisuhdetta koetellaan lapsen syntymän jälkeen - neuvo, jolla seksistä tulee entistä upeampaa
Muksun ilmestyttyä elämään täytyy parisuhteeseen panostaa entistä enemmän, minkä avuksi tutkijat selvittivät tehokkaan konstin.


Pariskuntien seksielämää koetellaan lapsensaannin jälkeen. Jos kumppanit eivät muista panostaa suhteeseensa riittävästi, voi meno vällyjen välissä hiipua ikävästi.

Tuore yhdysvaltalainen tutkimus selvitti keinon, jota noudattamalla parisuhde säilyy suuremmalla todennäköisyydellä hyvinvoivana ja seksielämä kukoistavana. Avain tähän on tutkijoiden mukaan se, että tuoreet vanhemmat jakavat vastuun lastenhoidosta tasavertaisesti. Joitakin saattaa yllättää se, että parisuhteessa seksi paranee antamalla enemmän aikaansa muksulle.

- Tutkimuksemme osoittaa selvästi, että mitä lastenhoitoon tulee, niin pariskunnat, jotka jakavat työtaakan ja joissa molemmat vanhemmat panostavat lapseen; he saavat suhteestaan laadukkaamman ja ehyemmän, heillä on vähemmän konflikteja, heidän kommunikaationsa on parempaa ja heillä on enemmän intiimisti tekemisissä toistensa kanssa, tutkija ja sosiologian apulaisprofessori Daniel Carlson Georgian yliopistosta kertoo.

Tutkimuksessa "lastenhoidolla" tarkoitettiin sääntöjen luomista lapsille sekä niiden valvomista, lasten seuraamista ja valvomista yleisesti, rankaisemista, mikäli sääntöjä rikottiin, muksujen kehumista sekä heidän kanssaan leikkimistä.

Miten tutkimus tehtiin?

Tutkimukseen otti osaa 500 pariskuntaa, joilla kaikilla oli jälkikasvua. Tutkijat jakoivat heidät eri ryhmiin sen perusteella, miten vastuu lastenhoidosta jakautui kumppaneiden välillä.

Kun parikunnat täyttivät suhteensa laatua mittaavan kyselyn, pääsivät tutkijat etsimään yhteyttä niistä lastenhoitoon.

Kaikista tyytymättömiä parisuhteisiin oltiin silloin, jos lastenhoidon vastuu oli jakautunut niin, että äidistä oli tullut kaiken hoitava "leijonaemo". Onnellisimpia olivat rakastavaiset, jotka jakoivat tasavertaisesti vastuun lastenhoidosta.

Anonyymi kirjoitti...

Pettäjäsivuston hakkerointi: Kahta itsemurhaa tutkitaan

Toronton poliisi epäilee, että kaksi ihmistä on riistänyt henkensä Ashley Madison -sivuston hakkeroinnin vuoksi

Kanadassa Toronton poliisi on saanut vahvistamattomia tietoja, joiden mukaan kaksi ihmistä olisi tappanut itsensä Ashley Madison -deittipalvelusivuston hakkeroinnin vuoksi. Ashley Madison -verkkosivusto on suunnattu erityisesti parisuhteessa oleville ihmisille. Sen slogan kuuluu "Elämä on lyhyt, hanki salasuhde".

Hakkerit vuotivat viime viikolla sivuston kaikkien käyttäjien profiilit sähköpostiosoitteineen internetiin. Palvelulla on anonyymejä - tai ainakin ennen anonyymejä - käyttäjiä maailmanlaajuisesti noin 39 miljoonaa, suomalaisiakin noin 70 000.

Sivusto on perustettu Kanadassa vuonna 2002. Suomessa se avasi palvelunsa vuonna 2012.

Ashley Madison on ilmoittanut maksavansa 500 000 Kanadan dollaria ratkaisevasta vihjeestä, jonka avulla päästään hakkereiden jäljille.

- Tämä koskee meitä kaikkia. Vuodolla on sosiaalinen vaikutus, koska puhutaan perheistä, lapsista, vaimoista ja miehistä, Toronton poliisin virkaa toimittava poliisipäällikkö Bryce Evans kommentoi tietovuotoa.

Anonyymi kirjoitti...

Haluatko enemmän seksiä? Kokeile tätä

BBC:n mukaan vanhemmat voivat vaikuttaa onnellisuuteensa ja seksin määrään työnjaon avulla.

Vastuu lasten hoitamisesta kannattaa jakaa tasan, vihjaa yhdysvaltalaisprofessori Daniel Carlsonin johtama tutkimus. 487 perhettä kattavan tutkimuksen mukaan vanhemmat olivat onnellisimpia perheissä, joissa vastuu lapsista oli jaettu tasaisesti. He olivat myös kaikkein tyytyväisimpiä seksielämäänsä.

Jos päävastuu lapsista oli äidillä, olivat sekä miehet että naiset tutkimuksen mukaan usein tyytymättömiä niin parisuhteeseensa kuin seksielämäänsä. Päävastuun ollessa isällä vastaavaa vaikutusta ei havaittu.

Tutkijat aikovat jatkossa paneutua selvittämään, miksi hoitovastuun jakavat vanhemmat ovat tyytyväisimpiä parisuhteeseensa.

- Yritämme ymmärtää, mikä jakamisessa on pariskuntien mielestä niin positiivista, kuvailee Georgia State Universityssä työskentelevä professori Carlson.

BBC:n haastatteleman brittiprofessori Cary Cooperin mukaan Carlsonin ryhmän tutkimustulokset vaikuttavat oikeansuuntaisilta. Hänen mielestään ne kuitenkin voivat johtua siitä, millaiset parit ovat taipuvaisimpia jakamaan tehtävät tasaisesti. Cooperin mukaan moderni mies, joka on valmis hoitamaan lapsiaan satsaa todennäköisesti mieluusti myös parisuhteeseensakin.

Anonyymi kirjoitti...

Aktiiviupseereita ärsyttävät reservin majurien ylennykset: Syö koko ylennysjärjestelmän perusteita

"Majurina mies on tyhmimmillään", väittää vanha sanonta. Upseeriliitto on kuitenkin nyt hermostunut siitä, että sen mielestä reservin majuriksi pääsee jatkossa liian helposti. Suomen reserviupseeriliitossa ollaan tietysti toista mieltä.

Pääesikunta julkisti heinäkuun alussa uuden ylennysohjeen, jossa reservin majuriksi ylentämisen vaatimuksista poistettiin korkeakoulututkinto. Upseeriliitossa pelätään uusien reservin majureiden vyöryä, joka syö koko ylennysjärjestelmän perusteita.

Uusimmassa Sotilasaikakauslehdessä pääluottamusmies, majuri Mika Ylönen jyrähtää, että uuden ylennysohjeen vaikutus sodan ajan kokoonpanolle on huolestuttava.

"Sotilasarvo mielletään helposti palkkiona tehdystä maanpuolustustyöstä", Ylönen kirjoittaa.

"Tulevaisuudessakaan esiupseeriylennykset eivät voi perustua pelkkään maanpuolustustahtoon, vaan niihin tulee aina liittyä ylennettävän upseerin osalta suoritettu yliopistotasoinen korkeakoulututkinto, monialainen osoitettu osaaminen sodan ajan joukoissa sekä sijoitus sodan ajan joukkoihin."

Anonyymi kirjoitti...

Haluatko enemmän sexiä?Kokeile tätä:


https://heartiste.wordpress.com/2015/08/24/man-gives-his-unhappy-wife-everything-she-asks-for-and-this-is-what-happened-next/

Anonyymi kirjoitti...

Tässäkö vuoden naistutkimusteko?:

Sijaisäiti pahoinpiteli poikaa: Nokkosia housuun, pakkasessa seisottamista ja kuumia löylyjä - Kotimaa - Ilta-Sanomat

Sijaisäiti pahoinpiteli tekoaikaan 8-10-vuotiasta poikaa niin, että pojalle tuli paleltumavammoja, lämpösairauden oireita ja hänen psyykkinen terveytensä vahingoittui.
Sijaisäiti teki tekoaikaan 8-10-vuotiaalle pojalle ruumiillista väkivaltaa toistuvasti. Hän seisotti poikaa alushoususillaan pakkasessa, jätti lapsen useiksi tunneiksi pakkaseen, istutti poikaa kuumassa löylyssä saunassa ja pakotti pojan lenkille. Mikäli poika ei lenkille suostunut, sijaisäiti löi kepillä tai potki takapuoleen.

Sijaisäiti pakotti pojan myös seisomaan kesällä ulkona alushoususillaan talon nurkkauksessa, jossa oli paljon sääskiä. Sijaisäiti tunki nokkosia pojan alushousujen sisään. Sijaisäiti vei myös pojan ulos korvista tai hiuksista vetäen ja pakotti pojan pitämään palavaa tulitikkuja sormiensa välissä.
...

Ile kirjoitti...

Vuoden naistutkimusteko hyvinkin.

Nyt täytyy kumminkin sanoa kirosana, JUMALAUTA, miten alhainen tuomio tuollaisesta kiduttamisesta ja nöyryyttämisestä!!!!!!!!!!!!!!!

Anonyymi kirjoitti...

"Kaksi sanaa paljastaa pettäjäpalvelun murtajan naiseksi"

John McAfeen mukaan pettäjäpalvelun tietojen vuodossa ei ole kyse varsinaisesta ulkopuolisen suorittamasta tietomurrosta, vaan jäljet johtavat emoyhtiön työntekijään.

John McAfee on vakuuttunut, että Ashley Madison -tietovuoto tehtiin sisältä käsin, hän kertoo International Business Timesin julkaisemassa artikkelissa.

Entinen tietoturvayhtiön perustaja ja omistaja John McAfee kertoo voivansa vuosikymmenien kyberturvallisuuskokemuksensa perusteella sanomaan varmaksi, että tietoja ei murrettu esiin verkon ulkopuolelta, vaan ne keräsi luotettu työntekijä.

– Pystyn tunnistamaan murron sisäpiiriläisen tekemäksi 100 % varmuudella tarpeeksi suuren datamäärän perusteella – ja 40 gigatavua on enemmän kuin tarpeeksi, McAfee väittää.

McAfee perustaa väitteensä siihen, että tietovuoto sisältää paljon tiedostoja, joista ei käytännössä ole hakkereille mitään iloa ja joiden kerääminen verkon ulkopuolelta ei olisi ollut vaivan arvoista saavutettuun hyötyyn nähden.

Tällaisiksi materiaaleiksi McAfee laskee esimerkiksi Ashley Madisonin toimistojen pohjapiirroksen, yrityksen organisaatiokaaviot ja lähdekoodit Avid Life Median käyttämille ohjelmille.

Anonyymi kirjoitti...

Uskomatonta: Alipainoinen ruotsalaismalli ”liian lihava” alalle

Aftonbladet uutisoi 19-vuotiaasta mallista Agnes Hedengårdista, jonka julkaisema Facebook-video osoittaa mallimaailman julman todellisuuden.

– Painoindeksin mukaan olen alipainoinen, mutta agenttini mukaan olen liian iso, Agnes Hedengård kertoo.

Agnes on työskennellyt mallina viisi vuotta, ja ollut muun muassa mukana Ruotsin Top Model -ohjelmassa. Nyt hän on masentunut.

– En enää tee niin paljoa mallintöitä, koska olen liian iso. Minun täytyy itse asiassa laihduttaa saadakseni töitä.

Videollaan Agnes seisoo bikineissä ja näyttää vartaloaan, jonka malliala näkee liian suurena.

– Olen pitkään halunnut kertoa mielipiteeni asiasta, ja nyt Fashion Weekin yhteydessä koin, että on aika antaa ääneni kuulua. Halusin näyttää niille ihmisille, jotka eivät tiedä miten sairasta tämä on, Agnes kertoi Aftonbladetille.

Tämä ei kuitenkaan ole ensimmäinen kerta, kun Agnes sai kuulla ettei hänen vartalonsa kelpaa mallialalle.

– Kertoja on aivan liian monta, varmaan jopa kaksikymmentä.

Anonyymi kirjoitti...

Tukholman uusi tasa-arvotyöryhmä koostuu pelkistä naisista

Tukholman kaupungin uusi tasa-arvotyöryhmä työstekentelee demokratia- ja tasa-arvokysymysten parissa. Ryhmän johtajan Annika Hjelmin (MP) mukaan siinä ei ole mitään kummallista, että ryhmä koostuu yksistään naisista.

Viime vikolla uusi ”ihmisoikeuksien ja demokratiakehityksen kanslia”-nimellä kulkeva työryhmä aloitti työnsä Tukholman kaupungintalolla. Ryhmää johtaa ympäristötuhopuoluetta edustava Annika Hjelm.

”Tulemme työskentelemään tasa-arvokysymysten parissa. Päätavoitteemme on, että ketään tukholmalaista ei syrjittäisi. Noin puolet ryhmän jäsenistä on aiemminkin puuhastellut samojen asioiden parissa Tukholmassa. Heidän lisäkseen olen palkannut neljä henkilöä, joilla on syvä ja laaja tietämys tämäntyyppisissä kysymyksissä”.

Uudessa nevostossa on pelkästään naisjäseniä, mikä opposition kunnanneuvoksen Lotta Edholmin (FP) mielestä pistää ikävästi silmään.

”On erittäin tärkeää, että uusia virkoja perustettaessa huomioidaan, että aliedustetut ryhmät tulevat huomioiduiksi ja että johtoryhmät eivät olisi epätasaisesti muodostettuja. Minulla ei ole mitään huomautettavaa näistä naisista, mutta on vähän omituista, että miehet loistavat poissaolollaan”, Lotta Edholm sanoo.

Hänen mukaansa tälläistä kokoonpanoa olisi ollut vaikea kuvitella millään muulla hallinnonalalla.

”Siinä ei ole mitään ihmeellistä, että kunnan toiminassa on mukana hyvin paljon naisia, mutta silti pitäisi yrittää jotenkin saada kohtuullisen hyvä, osaamiseen perustuva tasapaino sukupuolten välillä”, hän sanoo.

Annika Hjelm vastaa esitettyyn kritiikkiin.

”Olen kyllä ollut tietoinen tästä kysymyksestä. Tietenkin sukupuolijaolla on merkitystä, vaikkakaan se ei merkitse kaikkea. Valitsematta jääneilläkin oli hyvin paljon osaamista. Selkeä enemmistö hakijoista oli naisia ja olen haastatellut suhteellisesti enemmän miehiä kuin naisia, jos heidän jakaumansa hakijoiden joukossa huomioidaan”.

Hjelm kertoo saneensa apua rekrytointivaiheessa henkilöstökonsultita ja hänen mukaansa kaupungin osaamiseen perustuvaa rekrytointimallia on käytetty.

”Tietenkin olisi ollut hyvä, jos ryhmässä olisi miehiäkin. On aina hyvästä, jos molemmat sukupuolet ovat edustettuina, mutta olen aivan vakuuttunut, että olen palkannut työhönsä parhaiten sopivat henkilöt”, hän selittää.

”Ihmisoikeuksien ja demokratiakehityksen kanslia” koostuu yhdeksästä henkilöstä, eikä Annika Hjelmillä tällä haavaa ole suunnitelmia lisärekrytoinneista.

Anonyymi kirjoitti...

Lääkäri paljastaa: Tinder-sovelluksen suosio perustuu tieteelliseen faktaan!

Loopin Jussi Ridanpään haastattelussa lääkäri Emilia Vuorisalmi kertoo, että kasvot kertovat ihmisestä enemmän kun mitä luullaan. Vuorisalmen mukaan nisäkkäät keräävät paljon tietoa näön perusteella, joten on selvä, että ulkonäöllä on paljon tekemistä ihastumisen kanssa. Vuorisalmen mukaan ihastumisella ei loppupeleissä ole paljoakaan tekemistä ulkonäön kanssa, vaan siihen vaikuttavat muut seikat. Joka tapauksessa Tinder-sovelluksen suosiolle löytyy siis myös tieteellistä pohjaa. Katso Vuorisalmen haastattelu yltä!

Anonyymi kirjoitti...

Tutkimus: Kotitöiden epätasainen jakaminen aiheuttaa avioeroja

Avioeroja koskevan tutkimuksen tuloksista on selvinnyt, että yllättävän moni liitoista päättyy eroon kotitöiden epätasaisen jakautumisen takia. Tutkijat ovat huomanneet, että etenkin naiset hakevat helpommin avioeroa, jos he kokevat kotitöiden kasautuvan vain heidän harteilleen.

Daily Mail -lehden mukaan yhä useampi naisista vaativat tasa-arvoista työnjakoa kotonaan. Avioliitot, joissa miehet osallistuvat kotitöihin ja lastenhoitoon olivat huomattavasti onnellisempia, kuin liitot, joissa nainen vastaa yksin kodin arjen ylläpitämisestä.

Stanfordin yliopiston teettämä tutkimus pohjautui vuonna 2009 tehtyyn tutkimukseen, jossa arvioitiin avioeroihin johtaneita syitä. Tutkimukseen osallistui 2.262 koehenkilöä. Tutkimuksen alkaessa henkilöt olivat parisuhteissa.

Koehenkilöistä 371 on eronnut tutkimuksen aikana seurustelukumppanistaan tai aviopuolisostaan. Avioeroja tutkittaessa kävi ilmi, että jopa 69 prosenttia avioeroista oli haettu vaimon alotteesta. Aviossa olevia pareja tutkittaessa puolestaan selvisi, että yksi tärkeä tekijä onnellisuudessa, oli tasapuolisesti jakautuvat kodin askareet

Anonyymi kirjoitti...

Miesten vessat ovat siistimpiä kuin naisten vessat – joskus

Kumpi on siistimpi, miesten vessa vai naisten vessa?

Kysymys on ehkä ikuinen, mutta aina ajankohtainen.Siitä puhutaan kotona, mutta se on myös yhteiskunnallisen keskustelun aihe nyt, kun yhteisvessoja on alettu toivoa lisää.

Yhteisvessoja halutaan, koska sukupuolitetut tilat tuottavat ongelmia erityisesti niille, joiden sukupuolen muut tulkitsevat väärin. Sukupuolten välistä kahtiajakoa ei haluta enää muutenkaan korostaa. Moniin julkisiin tiloihin ja työpaikoille onkin rakennettu miesten ja naisten vessojen lisäksi yhteisvessoja.

Jotkut naiset vastustavat yhteisvessoja sillä perusteella, että miesten vessat ovat heidän käsityksensä mukaan epäsiistimpiä kuin naisten vessat. Jotkut miehet taas kokevat tämän väitteen loukkaavana.

Mikä on totuus miesten vessoista ja naisten vessoista?

Sitä on kysyttävä asiantuntijalta.

Sellainen on Riitta Parkko, kokenut siivooja, joka toimii SOL-palveluissa nyt esimiehenä.

Ovatko miesten vessat epäsiistimpiä kuin naisten?

"Eivät. Se on pelkkä myytti tai pinttynyt ajatustapa. Ei se pidä yhtään paikkaansa", sanoo Parkko.


Yhteisvessat tulevat: Tutkijan mukaan sukupuolilla ei ole kohta enää väliä vessassakaan

Yhteisvessat tulevat. Yhä useampaan julkiseen paikkaan on alkanut ilmestyä vessoja, joita voivat käyttää kaikki sukupuolesta riippumatta.

Kyse on kansainvälisestä trendistä, joka näkyy jo Suomessakin. Yhdysvalloissa ja Britanniassa niitä tuli ensin yliopistoihin. Suomessa esimerkiksi Turun kaupungin pääkirjastoon tehtiin keväällä yhteisvessoja naisten ja miesten vessojen lisäksi.

Yhteisvessojen puolesta kampanjoidaan maailmalla ennen kaikkea siksi, että niillä voitaisiin ehkäistä syrjintää. Sukupuolitetut tilat tuottavat hankaluuksia erityisesti niille, joiden sukupuolen muut arvioivat väärin. Vaikeinta on, jos ei selkeästi sukupuolitu mieheksi eikä naiseksi.

"On todella epämiellyttävää, jos vessassa katsotaan pitkään tai sanotaan, että sinä et kuulu tänne. Joillakin näin käy kaikissa vessoissa. Tilanne voi olla niin vaikea, ettei halua enää mennä mihinkään", kertoo tutkija Riikka Taavetti nuorisotutkimusverkostosta.

Taavetti tutki viime vuonna Hyvinvoiva sateenkaarinuori -hankkeessa 15-25 -vuotiaiden kokemuksia. Hän uskoo, että tulevaisuudessa siirrytään kokonaan yhteisvessoihin myös siksi, että se on järkevämpää kuin monien eri vessojen rakentaminen eri ryhmille. Kaikkien vessojen kannattaisi hänen mielestään olla esteettömiä ja sukupuolineutraaleita eli kaikkien käytettävissä. Isojen, monen kopin vessojen muuttaminen yhteiskäyttöön voi olla haastavaa.

Taavetti ei kuitenkaan näe mitään syytä, miksi myös yksittäisten vessojen pitäisi olla erikseen tietyille ryhmille.

Anonyymi kirjoitti...

Kalle Päätalon lapsenlapsi luki vaarinsa ensimmäisestä sukupuolitaudista

Viimeisen vuoden ajan hän on lukenut joka päivä vaarinsa, kirjailija Kalle Päätalon kirjoittamaa Iijoki-sarjaa, ja raportoinut etenemisestään blogiinsa. Lukemisesta on tullut samanlainen rutiini kuin hampaiden pesusta.

Minne Vilja Päätalo meneekin, painava, hassunnäköinen kirja kulkee aina mukana.

Iijoki-sarjassa on yhteensä 26 osaa, joista jokaisessa on reilut 500 sivua. Omaelämäkerrallisissa teoksissa on kuvattu aivan kaikki.

Maanantaina Vilja Päätalo twiittasi päässeensä pisteeseen, jota hän vähän pelkäsi etukäteen: hän luki vaarinsa ensimmäisestä sukupuolitaudista.

"Se oli aika kiusallista, vaikka olen tiennyt naisista ja sukupuolitaudeista ja että tauteja oli vieläpä kaksi. On ollut vaikeaa hyväksyä, että tämä on se mun vaari, sama vanha mies jonka muistan lapsuudesta", Päätalo kertoo.

Anonyymi kirjoitti...

YLE Teema tänään klo 21:57:

ATK - naisen ystävä vai vihollinen?

(1986) Ohjelmassa pohditaan ATK:n mukanaan tuomia hyötyjä ja haittoja naisten työssä. Haastateltavana erilaissa ATK-alan tehtävissä työskenteleviä naisia.

Anonyymi kirjoitti...

Nainen raivostui pakeista: Onko tässä Tinderin historian sekopäisin paasaus?

Erään miehen kokemus Tinder-treffien jälkeisistä välienselvittelystä ei jätä juurikaan mitään epäselväksi.

Mies kertoi Tinder-treffeistään imgur-palvelussa.

– Sekoilin Tinderissä vähän hullun työjakson jälkeen. Tuli match erään naisen kanssa. Tekstailimme. Olisi ehkä pitänyt nähdä varoitusmerkit (esimerkiksi aamuseitsemältä lähetetty tekstiviesti seuraavana päivänä, koska hänen viestinsä oli viestiketjun viimeisen viesti edelliseltä illalta, enkä ollut vielä vastannut), mutta haluan uskoa ihmisistä hyvää – erityisesti tekstiviestien välityksellä, sillä asiat voivat näyttää erilaisilta kuin toinen on tarkoittanut.

Anonyymi kirjoitti...

"Aviossa olevia pareja tutkittaessa puolestaan selvisi, että yksi tärkeä tekijä onnellisuudessa, oli tasapuolisesti jakautuvat kodin askareet."

Naiset ovat hyviä kiristäjiä. STM:n tutkimuksen mukaan parisuhteessa elävät miehet tekevät yli tunnin päivässä enemmän yhteenlaskettua ansio- ja kotityötä kuin heidän kumppaninsa. MUTTA naiset tekevät enemmän kotitöitä. Naiset manipuloivat mielensä mukaan tilastojen tulkintoja ja "unohtavat" miesten enemmät ansiotyötunnit.

Presidentti Halonenkin muisti mainita naisten "kaksoistaakan" vaikka miehillähän se kaksoistaakka on, ei naisilla mitään kaksoistaakkaa ole Tilastokeskuksen aineiston mukaan laskettuna.

Naiset poimivat rusinat pullasta tulkitessaan tilastoja.

Anonyymi kirjoitti...

lSeitsemäs kerta toden sanoi: Kansanedustaja sai viimein ajokortin

Vasemmistoliiton kansanedustaja Anna Kontula on saanut ajokortin useiden yritysten jälkeen.

Kontula kirjoittaa Facebookissa, että ajolupa heltisi vasta seitsemännellä yrittämisellä.

- En mä nyt virkavirhettä tee, jos päästän sut tästä läpi, vaikka aika paljon on kyllä hiottavaa, sanoi ajotutkinnon vastaanottaja, ja kirjoitti ajoluvan, ilmoittaa Kontula päivityksessään.

- Veikkaan edelleen, että mikäli kortti olisi tullut kansanedustajuuden perusteella, se olisi tullut aikaisemmin kuin seitsemännellä yrityksellä, hän jatkaa päivityksensä kommenttiosiossa.

Kontula kertoo yhden hylkäyksistä tulleen siksi, koska hän ajoi nopeusmerkin jälkeen 30 metriä tien vanhaa nopeutta, mikä on 10 kilometriä tunnissa enemmän kuin nykyinen sallittu nopeus.

Ajokortin Kontula päätti suorittaa, koska hänen mukaansa ilman sitä poliitikon työtä on hankala hoitaa täysipainoisesti. Yksityiset ajonsa hän kuitenkin aikoo rajoittaa "lähinnä lavatanssireissuihin".

Anonyymi kirjoitti...

Tätä mieltä tavalliset venäläiset naiset ovat Suomen täydellisistä venäläisnaisista

Kaviaaria, samppanjaa, kauneusleikkauksia ja ylellistä prinsessaelämää. Sellaista on arki Suomen täydelliset venäläisnaiset -sarjassa. Vastaako se totuutta venäläisnaisten elämästä?
Suomen täydelliset venäläisnaiset alkoi eilen. Se perustuu kansainväliseen menestys-realityyn, jossa viisi naista päästää katsojat tirkistelemään luksuselämäänsä.

Sarjan viisi naista Valeria Hirvonen, Regina Slepak, Sofia Kazakov, Elena Lukkarinen ja Alisa Ranta-aho ovat kauniita, menestyviä ja huomiotaherättäviä. He pitävät yllä kliseitä siitä, että venäläisnaiset ovat kodinhengettäriä, joilla on visuaalista silmää kauneudelle. He haluavat miehen, joka tarjoaa ravintolassa ja kohtelee kuin prinsessaa. Tämä käy katsojalle selväksi jo ensimmäisen jakson aikana.

Kysyimme kolmelta ihan tavalliselta venäläissyntyiseltä naiselta, mitä mieltä he ovat uudesta sarjasta. Onko viiden tosi-tv-tähden tarjoama kuva venäläisistä naisista realistinen?

Anonyymi kirjoitti...

Suomi tienaa ottamalla lainaa! Tuotto noin prosentin. Nyt kannattaisi ottaa lainaa biljoonia ja tienata sillä. Blogi US Pauli Sumanen 25.8.2015

Anonyymi kirjoitti...

Helsinkiläisnaisella napsahti päässä kioskin jonossa – kerro omat kokemuksesi raivonpurkauksista - Hyvä olo - Ilta-Sanomat

Anonyymi kirjoitti...

Mekkopojat eivät päässeet luokkakuvaan – oppilaat vihaisia | MV!!??

"Tämä osake kelpaa enää stand up -koomikolle" – asiantuntija tylynä | Helsingin Uutiset

Anonyymi kirjoitti...

Auttaako pilleri naisten haluttomuuteen?
KOLUMNI
Elina Tanskanen
Kirjoittaja on toimittaja, seksuaalineuvoja ja logoterapeut


Naisten Viagran keksimistä on odotettu yhtä kiihkeästi – ellei jopa kiihkeämmin – kuin miesten e-pilleriä. Siksi se, että alun perin mielialalääkkeeksi kehitetty flibanseriini sai kahden hylkäämiskierroksen jälkeen vihdoin myyntiluvan Yhdysvalloissa, on iso uutinen.

Addyi-kauppanimeä kantava lääke on kuitenkin vaikutusmekanismiltaan kaukana Viagrasta, sillä se säätelee aivojen välittäjäaineiden tuotantoa.

Edistysaskeleesta huolimatta olen huolissani. Ihmiset tapaavat innostua liikaa ihmepillereistä, joiden kuvitellaan noin vain hoitavan pois päiväjärjestyksestä jonkin monisyisen ongelman – puhumattakaan niistä, jotka suunnittelevat lääkkeen livauttamista puolisonsa iltateehen.

Ihmisten epätoivo ja hinku kokeilla jotain, melkein mitä tahansa, ovat omiaan herättämään myös sijoittajien kiinnostuksen: myyntilupauutisen jälkeen Addyin valmistaja Sprout Pharmaceuticals ehdittiin jo myydä miljardilla dollarilla.

Anonyymi kirjoitti...

Amerikkalaiset katsovat verkosta, kuka naapureista pettää puolisoaan
Ashley Madison -pettämissivuston käyttäjät voivat USA:ssa jopa saada potkut


"Monta onnetonta vaimoa täällä tänään", tekstasi amerikkalaisnaapuri minulle alkuviikosta.

Verkkoon oli ilmestynyt meidän naapurustoamme koskeva nimilista ihmisistä, jotka olivat kirjautuneet Ashley Madison -pettämissivustolle. Sivuston kautta naimisissa olevat ihmiset voivat etsiä seksikumppaneita. Palvelu tunnus on "Elämä on lyhyt – hanki salasuhde."

Suomeen palvelu tuli vuonna 2012.

Tietomurto Ashley Madison -sivustolle paljastui heinäkuussa, ja hakkerit ovat julkaisseet tiettävästi yli 30 miljoonaa nimeä sisältävän käyttäjälistan vaiheittain. Tiedot ovat johtaneet kiristysyrityksiin, ja sekä Yhdysvalloissa että Kanadassa selvitetään nyt tietomurron yhteyksiä nimilistalla mainittujen henkilöiden itsemurhiin.

Klikkasin auki omaa naapurustoani Washingtonin esikaupungissa koskevat sivut. Listassa oli satoja ja satoja miehiä, joiden kotiosoitteet tunnistin: kas, viereisellä Cordell Avenuella asuu paljon miehiä, joilla on tainnut olla avioliitto-ongelmia.

Tai viimeistään nyt on.

Anonyymi kirjoitti...

Kuusi suurinta suuseksisyntiä

Ekspertti paljastaa miesten ja naisten yleisimmät suuseksimokat.

Suuseksitaidoissakin on usein parantamisen varaa, vinkkaa Men's Journalin haastattelema seksologi Ava Cadell. Cadell tietänee, mistä puhuu, sillä hän on kirjoittanut aiheesta kirjan sekä laatinut taitoa opastavan DVD-sarjankin. Hänen mukaansa nämä ovat naisten ja miesten yleisimpiä suuseksivirheitä.

Anonyymi kirjoitti...

Caught on camera: The moment Russian serial killer 'cannibal Granny Ripper' carries the severed head of her victim downstairs in a SAUCEPAN | Daily Mail Online

Anonyymi kirjoitti...

Naisten suurimmat paineet selvitettiin - pystytkö samastumaan?
Kyselyn tulokset osoittavat, että naiset kokevat paineita aivan liikaa. Suurin osa naisista ei tunne olevansa riittävän hyvä.


Moni nainen tuntee itsensä riittämättömäksi, selviää tuoreesta brittikyselystä. Siihen vastasi 2000 naista. Heistä 80 prosenttia myönsi, ettei tunne olevansa tarpeeksi hyvä.

Alla on yleisimmät asiat, jotka aiheuttavat naisille paineita sekä "syypäät", jotka yllyttävät stressaamaan. Suluissa olevat prosenttiluvut kertovat siitä määrästä, kuinka monet naiset pitivät kyseistä kohtaa erityisen merkittävänä omalla kohdallaan.

Paineet, TOP 5

Kaikesta täytyisi suoriutua kerralla (36 prosenttia)

Täytyisi olla kiinnostava persoona (33 prosenttia)

Pitäisi olla älykäs (32 prosenttia)

Kropan pitäisi olla täydellinen (30 prosenttia)

Kodin tulisi olla täydellinen (29 prosenttia)

Seuraavina painelistalla olivat ajatukset siitä, että pitäisi olla täydellinen vaimo, äiti ja työntekijä.

Kysely selvitti myös, mitkä tahot tuputtivat naisille paineita. Kiinnostavaa on, että leidit pistävät itse itselleen kaikista eniten vaatimuksia.

Paineiden laukaisijat, TOP 5

Minä itse (72 prosenttia)

Perhe ja ystävät (33 prosenttia)

Sanomalehdet ja aikakauslehdet (22 prosenttia)

Elokuvat ja televisio (18 prosenttia)

Twitter ja Instagram (18 prosenttia)

Enemmän, enemmän ja enemmän...

Käyttäytymisen ja ihmissuhteiden asiantuntija Jenni Trent Hughes kiteyttää hyvin sen, mitä monet saattavat kyselyn tuloksista ajatella:

- Kun suhteutamme, kuinka paljon naiset suorittavat päivittäin, on hälyttävää, kuinka monet naiset siltikin tuntevat alituisesti tarvetta tehdä enemmän, olla enemmän ja antaa enemmän.

Naiset, ei oteta turhia paineita - elämä on liian lyhyt, jotta käyttäisimme sen stressaten!

Anonyymi kirjoitti...

Onko tämä maailman huonoin parisuhdevinkki? Suomalainen psykologikin ihmettelee
Suomalaispsykologin mukaan kostotoimiin ei pettämistapauksessa kannata lähteä, vaikka niin joku neuvoisi.


Parisuhdevinkkejä voi lukea lähes mistä tahansa lehdestä tai sivustolta, ja ohjeita tulee myös pyytämällä tai pyytämättä sekä ystäviltä että asiantuntijoilta.

Toiset parisuhdevinkit ovat huonompia kuin toiset. Siinä missä yksi parisuhdeneuvoja kehottaa pariskuntaa avoimuuteen ja keskusteluyhteyden löytämiseen, toisella ammattiauttajalla voi olla radikaalimmat neuvot.

Psykologi ja parisuhdekouluttaja Kari Kiianmaa on antanut urallaan pariskunnille runsaasti parisuhdeneuvoja. Hän on myös törmännyt erikoisiin parisuhdevinkkeihin, joita toiset ammattiauttajat ovat asiakkailleen antaneet.

"Todella huono vinkki"

- Yksi, mikä on mietityttänyt, ja olen kuullut sen useammankin kerran, on että jos puoliso on jäänyt uskottomuudesta kiinni, niin ammattiauttaja antaa vinkiksi, että "Sinun pitää tehdä sama sille", eli järjestää tilanne missä petät itse kumppania, Kiianmaa kertoo ihmetellen Voicelle.

Kiianmaan mukaan tämä käsittämätön vinkki yrittää perustua ajatukseen, että tällä tavalla pettänyt kumppani tietää, miltä se tuntuu, kun tulee petetyksi.

- Mielestäni tämä on tosi huono vinkki. Sehän on juuri eri suuntaan mihin pitäisi mennä. Pitäisi pyrkiä avoimuuteen ja käsittelemään asioita rehellisesti. Mutta sitten kun lähdetäänkin pelaamaan jotain peliä, mennään kyllä ojasta allikkoon, Kiianmaa jatkaa.

Anonyymi kirjoitti...

Miksi laihaa naista pidetään kauneimpana, vaikka hän ei ole tervein ja lisääntymiskykyisin?

Kiinan tiedeakatemian ja skotlantilaisen Aberdeenin yliopiston tutkijat paneutuivat kysymykseen, miten naisen painoindeksi vaikuttaa hänen evolutiiviseen kelpoisuuteensa ja pidämmekö kauneimpina näillä mittareilla kaikkein elinvoimaisimpia naisia, New Scientist kertoo.

Evolutiivinen kelpoisuus (engl. fitness) koostuu kahdesta osatekijästä: lisääntymiskyvystä ja selviytymiskyvystä. Suosittu hypoteesi evoluutiotutkimuksessa on, että arvioimme ihmisen viehättävyyttä alitajuisesti hänen kelpoisuutensa mukaan.

Yksi naisen kelpoisuuteen vaikuttava asia on hänen painoindeksinsä. Esimerkiksi joidenkin sydänsairauksien, diabeteksen ja alhaisen hedelmällisyyden riski on suurempi hyvin lihavilla kuin hoikilla naisilla. Toisaalta ihmiskunnan pitkässä historiassa lihavuus on esimerkiksi ruokakriisin yllättäessä lisännyt yksilön kelpoisuutta, ja erittäin laihat, nykyään vaikkapa anoreksiaa sairastavat naiset ovat usein hedelmättömiä.

Anonyymi kirjoitti...

Kansanedustaja huolissaan liikeaikalain kumoamisesta: Miten käy työntekijöiden?

Kauppojen aukioloaikojen vapauttaminen on myös naiskysymys, sillä suurin osa kauppojen työntekijöistä on naisia, Hänninen sanoo ja vaatii lain kumoamisen sukupuoli- ja lapsivaikutukset selvittämistä.

Hallitus aikoo kumota kauppojen aukioloa säätelevän liikeaikalain. Hallituksen esityksen mukaan kaupat, parturit ja kampaamot saisivat jatkosssa olla auki milloin vain. Hallitus perustelee esitystään kilpailukyvyn parantamisella ja uskoo aukioloaikojen pidentämisen tuovan lisää työpaikkoja sekä lisätunteja alalle.

Anonyymi kirjoitti...

Iäkkäät naiset paljastavat, mitä tekisivät elämässään nyt toisin: ”En tekisi tehtävälistaa, tekisin älä tee -listan”

Tuntuuko sille, että työpaikan paineet, kodin häsellys ja yhteiskunnan vaatimukset ovat liikaa? Näin vanhemmat naiset neuvovat nuorempiaan.
Sanctuary Span kyselytutkimus paljastaa, että paineet iskevät erityisesti nuoriin naisiin. Kyselyyn osallistuneista naisista jopa 40 prosenttia pelkäsi palavansa loppuun ja lähes 75 prosenttia arvelee yrittävänsä liikaa olla täydellinen. Naisista 80 prosenttia tunsi, ettei ole tarpeeksi hyvä.

Naiset listasivat viideksi stressaavimmaksi tekijäksi elämässään kokonaisuuden hallinnan, kiinnostavana ja älykkäänä pysymisen sekä täydellisen vartalon ja kodin tavoittelun.

Yhtiö kääntyi #letgo-kampanjansa videolla vanhempien naisten puoleen ja kysyi, mitä he tekisivät eri tavalla, jos voisivat valita elämänsä valinnat uudelleen. Vanhempien naisten vastaukset ovat koskettavia. He jättäisivät suorittamisen ja keskittyisivät olemiseen.

– En tekisi tehtävälistaa, tekisin älä tee -listan, toteaa eräs.

Naiset nauttisivat elämästään enemmän. Tanssisivat vielä viisi minuuttia pidempään, kun jalat vielä kantavat, antaisivat iltasuukkoja valituksen sijaan ja halaisivat pienokaisiaan enemmän ennen kuin nämä kasvavat isoiksi.

Naiset muistuttavat, että on tärkeää keskittyä olemaan ystävällinen itselleen ja muille, rentoutumaan ja olemaan välillä vain olemassa suorittamisen sijaan.

Anonyymi kirjoitti...

Teen's plight: From dating app to sex offender registry - CNN.com

Anonyymi kirjoitti...

Naisopettaja pidätettiin – lähetteli oppilaalle kuvia rinnoistaan!

Opettajana työskentelevä yhdysvaltalaisnainen on pidätetty epäiltynä lapsen seksuaalisesta ahdistelusta. 32-vuotias Andrea Slade oli lähetellyt oppilaalleen kuvia rinnoistaan SnapChat-sovelluksen välityksellä. Daily Mail -lehden mukaan kahden lapsen äiti on kiistänyt syytteet.

Andrea väittää, että kuvat päätyivät oppilaalle vahingossa. Aviomiehelle tarkoitetut arkaluontoiset kuvat olivat näppäilyvirheen takia lähteneet väärälle vastaanottajalle.

Tapauksen julkitulon jälkeen alabamalainen koulu pidätti Andrean virastaan. Viranomaiset ovat kertoneet, että heillä on todisteita siitä, ettei rintakuvien lähetteleminen oppilaalle ollut vahinko. Andrea on päästetty vapaaksi takuita vastaan ja hänelle luetaan syytteet syyskuussa.

Anonyymi kirjoitti...

Onko kukaan koskaan tehnyt tutkimusta siitä kuinka paljon Suomessa on enemmän nuoria miehiä kuin naisia?

Näiden kolmen ilmiön kumulatiivinen vaikutus lienee todella suuri:
- ulkomaalaiset väliaikaiset työntekijät (suurin osa miehiä)
- pakolaiset, turvapaikanhakijat ja maahanmuuttajat (suurin osa miehiä)
- ulkomaalaiset opiskelijat (suurin osa miehiä)
- suomalaisissa nuorissa luonnollisestikin enemmän miehiä

Tämähän on aivan onneton saldo tosiasiassa Suomesa oleskelevien sukupuolijakaumasta??

Lisäkysymys: Kun Ruotsissa on ollut tätä samaa maahanmuutto jne. menoa jo pidempään niin voiko olla niin että oikeasti homoseksuaalisuus yleistyy selviytymiskeinona tällaisessa tilanteessa kun naisia on niin vähän? Onko Ruotsissa enemmän homoseksuaaleja kuin esim. Suomessa?

Terv. Ihmettelevä

Anonyymi kirjoitti...

Ingo elää parisuhteessa koiran kanssa | IL-TV Doc | Iltalehti.fi

Anonyymi kirjoitti...

Nainen sai tuomion sek­su­aa­li­ses­ta hy­väk­si­käy­tös­tä – iski myös raskaana ollutta naista vatsaan

Oulun käräjäoikeus tuomitsi torstaina naisen kuuden kuukauden ehdolliseen vankeusrangaistukseen lapsen seksuaalisesta hyväksikäytöstä sekä pahoinpitelystä.

Vuonna 1970 syntynyt, tuomion saanut nainen oli muun muassa ehdottanut seksuaalista kanssakäymistä alle 16 vuotta nuoremmalle lapselle ja puristellut tätä takapuolesta. Käräjäoikeuden tuomio oli yksimielinen. Juttua käsiteltiin suljetuin ovin.

Nainen tuomittiin myös pahoinpitelystä. Hän oli humalassa iskenyt toista naista vatsaan, vaikka oli tiennyt tämän olevan raskaana. Raskaana olleelle naiselle oli tullut iskusta kipua ja särkyä.

Anonyymi kirjoitti...

Suomalaismiehet saavat naisia enemmän lisäelinvuosia – naiset elävät silti pidempään
Muihin länsimaihin verrattuna Suomessa eletään hieman pidempään. Miehet kirivät elinvuosissa naisia kiinni.


Kun suomalaismiehet elivät vuonna 1990 keskimäärin 70,9-vuotiaiksi, nyt eliniän odote on noussut 77,4 vuoteen. Terveiden vuosienkin määrä on kasvanut 61,4:stä 66,5 vuoteen.

Naisillakin elinikä on pidentynyt, mutta ei niin paljon kuin miehillä. Vuonna 1990 naiset elivät Suomessa keskimäärin 79-vuotiaiksi. Elinikä on noussut naisilla 83,8 vuoteen. Naisilla terveitä elinvuosia oli vuonna 1990 67,3 vuotta ja vertailuajankohtana vuonna 2013 70,7 vuotta. Naiset elävät siis yhä pidempään kuin miehet, mutta miehet kirivät naisia elinvuosissa kiinni. Miehillä elinvuodet ovat lisääntyneet 6,5 vuodella, naisilla 4,8 vuodella.
Keskimääräinen miesten elinikä kaikkiaan 188 valtion vertailussa on nyt 68,8 ja naisten 74,3 vuotta. Kuilu kehittyneiden ja kehitysmaiden välillä on pienentynyt, mutta kun kehitysmaassa mies elää keskimäärin 67,3 vuotta ja nainen 72,3 vuotta, kehittyneessä maassa miehet elävät keskimäärin lähes vuosikymmenen kauemmin 75,5-vuotiaiksi ja naiset 81,8-vuotiaiksi.

Suomalaiset elävät siis pidempään kuin länsimaissa keskimäärin. Sekä miehet että naiset pari vuotta pidempään kuin muissa kehittyneissä maissa keskimäärin. Kansainvälinen eliniän odote on noussut paljon kahdessa vuosikymmenessä, miehillä 5,8 ja naisilla 6,6 vuodella vuosien 1990 ja 2013 välillä.

Teollisuusmaissa eliniän piteneminen selittyy pääasiassa syöpäkuolemien sekä sydän- ja verisuonitauteihin menehtyneiden määrän laskulla. Kehitysmaissa ja kehittyvissä maissa eliniän odote on noussut erityisesti ripulin, keuhkosairauksien sekä lapsikuolleisuuden vähenemisen takia.

Tutkimus julkaistiin brittiläisessä tiedejulkaisussa The Lancet.

Anonyymi kirjoitti...

Naiset hallitsevat Suomen suosituimpien treeniblogien listaa

Ainon tarinoita treenaamisesta -blogi on Cisionin listauksen ykkönen. Top 10 -listalla on vain yksi mies.
Cision esittelee alkavan vuodenajan kuntoilumotivaatiota kasvattaakseen elokuun top-blogilistauksessa Suomen suosituimmat treeniblogit.

Listan kärkipaikalla on Ainon tarinoita treenaamisesta -blogi, jonka postauksissa vaasalainen personal trainer ja ryhmäliikuntaohjaaja Aino Rouhiainen jakaa vinkkejä terveelliseen ruokavalioon ja urheilulliseen elämäntapaan.

Kärkikymmenikön bloggaajista yhdeksän on naisia. Toisella sijalla on kuitenkin kehonrakentaja Mika Nyyssölän blogi.

Kolmannelle sijalle nousee näyttelijänä ja fitness-bloggaajana tunnetun Venla Savikujan Elämää Venlan silmin -blogi.

Treeniblogien top 10 -lista Suomessa elokuussa 2015

Anonyymi kirjoitti...

Whaaat? Viidakon tähtösestä tuli pornokauppias!

Viidakon tähtösenäkin tunnettu Katri Sorsa bongattiin Vantaan Tikkurilassa sijaitsevasta Punainen kuu -erotiikkaliikkeestä.

Katri patsasteli iloisesti dildojen ja muiden hilavitkuttimien keskellä, sillä hän oli tiskin takana eli suomeksi: TÖISSÄ.

Mitäs ihmettä, arvon tv-imettäjä-äiti ja Viidakon tähtönen?

-Teen täällä silloin tällöin tuurauksia, iloinen Katri malttoi todeta ja jatkoi ystävällistä asiakaspalveluaan.

Katrista on julkaistu myös rohkeita kuvia uransa aikana, joten yksi Suomen seksikkäimmistä äityleistä ei varmaan säikähdä uutta pestiään millään tasolla.

Anonyymi kirjoitti...

Huonoilla treffeillä yllättäviä vaikutuksia sinuun - oletko kokenut?
Huonot treffit aiheuttavat jopa fyysisiä tuntemuksia.


Ikävästi päättyneet treffit voivat olla jopa fyysinen rasite elimistölle. Huonot treffit tuntuvat ajan haaskaukselta ja usko tosirakkauteen kokee kolauksen. Voi olla jopa helpotus, ettei suhde etene pidemmälle, jos ensimmäisetkin treffit tuntuvat kaaokselta.

Siitäkin huolimatta pettymykset ja huonot kohtaamiset aiheuttavat erilaisia tuntemuksia. Daily Mailin haastatteleman lääkäri Linda Papadopoulosksen mukaan huonot treffit aiheuttavat epätoivon lisäksi jopa masennusoireita.

-Ennen treffejä olo saattaa olla jännittynyt ja innostunut. Jos kaikki menee hyvin, voi tunne muuttua intohimoksi. Jos asiat eivät suju odotusten mukaan, on olo surkea, Papadopoulos toteaa.

Lieviä masennusoireita

Tutkimusten mukaan jopa neljäsosa aikuisista kärsi lievistä masennusoireista huonosti menneiden treffien jälkeen. Oireina pidettiin muun muassa eristäytymistä perheestä ja ystävistä, jotka saattaisivat esittää kysymyksiä suhteen etenemisestä.

Lehden mukaan oireet johtuvat elimistön stressistä, joka aiheutuu, kun elimistön korstisoli ja testosteronitasot vaihtelevat. Hormonivaihtelut saavat ihmisen muun muassa syömään liikaa, mikä voi aiheuttaa painonnousua ja rasvaiset herkut voivat tuoda mukanaan myös ei-toivottuja vieraita finnien muodossa.

Elimistön kokeman stressin takia myös immuunijärjestelmä on kovilla, minkä takia ihminen voi sairastua helpommin.

Anonyymi kirjoitti...

Kohu pettämissivuston ympärillä paisuu – nyt palvelun perustaja narahti käytöstä

Britannian varapresidentti Joe Bidenin poika Hunter on paljastunut sivuston käyttäjäksi. Hän itse on kieltänyt syytökset. Myös tosi-TV-tähti Nicole ‘Snooki’ Polizzin miehen Jionni LaValle on kerrottu käyttäneen sivua.

Myös brittiläinen televisiokasvo Josh Duggar on joutunut myöntämään käyttäneensä palvelua. Hän on esiintynyt julkisuudessa kunnollisena perheenisänä, joka rakastaa vaimoaan yli kaiken. Viime viikon torstaina mies joutui nöyrtymään ja antamaan julkisen lausunnon pettämisistään.

– Olen häpeissäni kaksoiselämästä, jota olen elänyt. Suren sitä kipua ja häpeää, joita minun syntini on aiheuttanut vaimolleni, lapsilleni ja erityisesti Jeesukselle sekä kaikkiin häneen uskoville, Duggar kommentoi paljastuneita tietoja.

Nyt myös sivuston perustaja ja toimitusjohtaja Noel Bideman on narahtanut palvelun käytöstä. Hän on aiemmin hehkuttanut täydellistä perhe-elämäänsä ja hyvää suhdetta vaimoonsa. Toisaalta Bideman on aiemmissa lausunnoissaan sanonut, että hän ehdottomasti pettäisi vaimoaan, jos tämä ei täyttäisi hänen seksuaalisia tarpeitaan.

Anonyymi kirjoitti...

Mies, mikä seksiasento on suosikkisi? Nämä asiat se sinusta paljastaa

Alla, päällä vai jossain ihan muualla? Men's Health kertoo, mitä lempiasentosi paljastaa.
Osa miehistä suosii rauhallisia menoja, kun toiset pelmuavat kuin villipeto. Seksiterapeutti Ava Cadell kertoo Men’s Healthille, mitä asento sinusta viestii.

Jos suosikkisi on...

Anonyymi kirjoitti...

Nauttikaa nyt femakot, tätähän te hölmöilyllänne olette olleet ajamassa:

Tanskan pakolaisavun (!) mukaan hallitsematon turvapaikanhakijoiden turva on johtamassa Armageddoniin:

Sammenbrud truer flygtningesystem - Europa - International
http://jyllands-posten.dk/international/europa/ECE7963933/Sammenbrud-truer-flygtningesystem/

Google Translatella poimintoja:

Collapse threatens refugee system
Danish Refugee Council Secretary General Andreas Kamm, believes that the current refugee crisis is permanent and will lead to a collapse.
...
"We run the risk that conflicts between refugees and migrants on the one hand and local populations on the other goes awry and escalating, and in my eyes, we face a decidedly Armageddon scenario."
...
He estimates that the current pressure of refugees constitutes a 'permanent' challenge that does not go away, and recommends the development of new tools that can address and solve the problems.

But the answer is not that "Europe imports surplus populations," it said.

"We can not be required to destroy our own society. We must stop before it if we possibly can, "he says.

Refugee Chief: We face a decidedly Armageddon
We can not take 60 million. refugees and we are not obliged to destroy our own communities, says the Secretary General of the Danish Refugee Council.
...

Anonyymi kirjoitti...

Onko moraalitonta erota, jos syy on puolison sairaus? Katselen jo seuraa netistä
Riitta on asunut erossa miehestään Joukosta yli vuoden, sillä Jouko sairastaa skitsofreniaa. Avieron mahdollisuus mietityttää.


Yli 20 vuotta yhdessä olleen parin elämää on leimannut Joukon psyykkinen sairaus. Yhteinen elämä on ollut onnellista, joskin Joukon akuutin psykoosin vaiheet ovat hankalia. Silloin ystävällinen ja hauska mies muuttuu arvaamattomaksi ja väkivaltaiseksi.

Yhteisiin vuosikymmeniin mahtuu kaksi kertaa, jolloin Jouko on lyönyt Riittaa. Lääkärien mukaan se kuuluu sairaudenkuvaan, joten tilanteista on päästy aina eteenpäin, sillä pari on viihtynyt hyvin yhdessä.

Nyt 65-vuotiasta Riittaa kuitenkin mietityttää. Pari muutti yhdessä tuumin erilleen. Olisiko vielä aikaa etsiä uusi kumppani, jonka kanssa vanheta? Onko puolison sairaus moraaliton syy erota?

”Olen ollut viimeiset vuodet hyvin yksinäinen”, Riitta kirjoittaa. ”Olen ikäistäni nuoremman oloinen. Elämällä olisi vielä varmasti paljon annettavaa.”

Vaikka Riitta on edelleen virallisesti naimisissa Joukon kanssa ja he tapaavat viikoittain, on parin yhteiselämä ollut jo vuosia täysin toverillista. Riitta on alkanut katsella internetin seuranhakupalstoja. Tansseihinkin tekisi mieli. Ystävätkin kehottavat tekemään irtioton sairaasta miehestä.

Parikymmentä vuotta poissa sinkkumarkkinoilta ovat tehneet tehtävänsä, ja Riittaa epäilyttää uuden kumppanin etsintä. Vuosien varrella kaksikin miestä on osoittanut kiinnostusta häneen, mutta molemmat olivat tuolloin varattuja.

”Ukkomiesten lähentely-yritykset ovat aina vastenmielisiä. Ja nyt mietin, olenko itse samanlainen, jos etsin uutta kumppania, kun olen vielä virallisesti naimisissa”, Riitta pohtii.

Anonyymi kirjoitti...

Pettämispalvelun jymäytys: Naisia ei ollutkaan

Anonyymi kirjoitti...

Miesten tehtävä suojella naisia (raiskauksilta)

Mä en voi uskoa, että mun pitää kirjoittaa tää blogi, mutta ilmeisesti sitä nyt sitten tähän on tultu. Maailman ensimmäinen peruslähtökohta on - ja on aina ollut tämä (vapaasti käännettynä):```Kaikki yhteiskunnat perustuu sääntöihin raskaana olevien naisten ja lasten suojelemisksi. Kaikki muu on ylimääräistä, joutavuutta, keikarointia, luksusta ja hömpötystä - joka pitää - ja joka on pakko - heivata hätätilanteessa tämän perustoiminnon säilyttämiseksi. Koska lajin säilyminen on ainoa yleismaailmallinen moraali, mikään muu perusta ei ole mahdollinen.

Yritykset luoda "täydellinen yhteiskunta" millekään muulle pohjalle kuin "naiset ja lapset ensin!" ei ole vain järjetöntä, vaan myös automaattisesti koko kansan itsemurhaan pyrkivä. Tästä huolimatta, kiilusilmäiset idealistit (jotka kaikki ovat miehiä) ovat yrittäneet loputtomasti - ja epäilemättä tulevat yrittämään.''' [1]Tältä pohjalta todettakoon seuraavaa. Ruotsalaiset miehet ovat täydellisesti laiminlyöneet naistensa turvallisuuden sallimalla maansa nousta maailman kärkeen raiskaustilastoissa. Naisena halveksin tästä syystä ruotsalaisia miehiä lähes rajatta. Syy on varmasti osaltaan naistenkin, mutta katson - perinteisesti - että viime kädessä - aivan viime kädessä - naisten ja lasten viimekätinen turvallisuus on - ja voi vain olla - miesten käsissä.

Näinpä siis vetoan tänään Suomen miehiin: älkää jumalauta päästäkö sitä tapahtumaan Suomessa, mikä Ruotsissa on jo tehty. Te olette vastuussa Suomen naisista, Suomen pojista ja tyttäristä - on teidän pääasiallinen tehtävänne varmistaa meidän turvallisuutemme tässä maassa.

Älkää jättäkö meitä raiskaajien käsiin.

Anonyymi kirjoitti...

Tutkijat yllättyivät:
Parivuotiaiden tyttöjen ja poikien ero luultua suurempi


Norjalaistutkimuksen mukaan 2-vuotiaat tytöt pärjäävät arjessa samanikäisiä poikia paremmin.

Norjalaisen Stavangerin yliopiston tutkimuksen mukaan tytöt ovat itsenäisempiä varhaisemmassa iässä kuin poikalapset. Erot ovat tutkimuksen mukaan nähtävissä jo 2-vuoden iässä.

Stavangerin yliopiston tutkimuksessa tarkasteltiin yli tuhatta 2-3 -vuotiasta lasta ja heidän kykyään selviytyä arkisista askereista. Tutkimus keskittyi päiväkoteihin, sillä Norjassa jopa 90 prosenttia 1-5 -vuotiaista lapsista on kunnallisissa päiväkodeissa.

Tutkijoiden mukaan tytöt olivat kehittyneempiä kaikkien tutkimuksessa tarkasteltujen tehtävien osalta: Tytöt oppivat muun muassa usein poikia aiemmin syomään ja pukeutumaan itse. Päiväkodeissa 2-vuotiaiden tyttöjen sosiaaliset ja kielelliset taidot olivat kehittyneempiä samanikäisiin poikiin verrattuina. Tulosten mukaan tytöt sopeutuivat poikia paremmin päiväkotien rutiineihin ja osallistuivat keskittyneemmin ja innokkaammin yhteisiin leikkeihin.

2,5 -vuoden iässä erot tyttöjen ja poikien välillä olivat merkittävimmät: 21 prosenttia 2,5 -vuotiaista tytöistä olivat oppineet kuiviksi ja osasivat ilmaista tarpeensa vessakäynnille, kun samanikäisistä pojista seitsemän prosenttia osasi saman.

Yliopisto kertoo verkkosivuillaan, että tutkijat yllättyivät tuloksista.

- Odotimme eroja, mutta yllätyimme siitä kuinka suuria ne olivat, yliopiston tutkijat toteavat.

Aikuisten odotukset

- Laajemmalla mittakaavalla sosiaaliset taidot ja arkiset askareet ovat yhteydessä kielelliseen käsityskykyyn ja motorisiin taitoihin. Kielelliset kyvyt voivat olla yhteydessä siihen, että tytöt osaavat poikia paremmin ilmaista toiveitaan ja tarpeitaan, tutkija Aud Toril Meland sanoo.

Kehitykseen vaikuttavat myös kotona lapsen kanssa käydyt keskustelut sekä vaihtelevat aktiviteetit. Tutkijoiden mukaan erot saattavat selittyä sillä, että tytöille ja pojille luodaan erilaisia odotuksia. Aikuisten asenteet sukupuolia kohtaa voivat vaikuttaa jo pikkulapsiin, yliopiston tiedotteessa todetaan.

- Poikia pidetään aktiiviisina, mutta he eivät silti ole parempia arkiaskareissa. Olisi tärkeää tarjota pojille oikeanlaista tukea. Poikien tulisi saada myös tuntea mielihyvää siitä, että he oppivat askareita, joissa tarvitaan sekä sosiaalisia että kielellisiä taitoja, Meland sanoo.

Stavangerin yliopiston mukaan tutkimustuloksista voi olla hyötyä päiväkotien henkilökunnalle.

Tutkimuksesta uutisoi myös Tiede.fi

Anonyymi kirjoitti...

Työmarkkinoilla on käynnissä iso murros: Voittajia ovat naiset

Ennen riitti jos oli hyvä esimerkiksi matematiikassa, tai oli todellinen tietokonevelho.

Nykyään tällaiset taidot eivät automaattisesti takaa enää korkeapalkkaista työtä, kertoo Fivethirtyeight.

Teknologian kehittyessä automaatio ottaa yhä enenemissä määrin teknisiä töitä pois ihmisten käsistä ja työntekijöiden taidot siirtyvät painottumaan kanssakäymisen puolelle.

Uuden tutkimuksen mukaan sosiaaliset taidot kuten selkeä kommunikointi ja tiimipelaajana oleminen merkitsevät työelämässä jatkuvasti enemmän.

Ja hyöty tästä muutoksesta sataa erityisesti naisten pankkiin.

Niin sanottujen kovien taitojen aika ei kuitenkaan ole vielä ohitse, vaan niillekin riittää kyllä kysyntää.

”Korkean kognitiivisuuden taidot omaavat työntekijät tienaavat yhä enemmän, mutta sosiaaliset taidot korostuvat jatkuvasti enemmän”, sanoo Harvardin professori David Deming.

Sosiaaliset taidot korostuvat työelämässä, sillä automaatio uhkaa Oxfordilaisen tutkimuksen mukaan jopa puolta Yhdysvaltain työpaikoista.

Tietokoneet eivät kuitenkaan ole hyviä simuloimaan ihmisten välistä kanssakäymistä.

Demingin mukaan esimerkiksi johtajien tai konsulttien töitä on vaikeampi automatisoida, joten näiden töiden vaatimat taidot muuttuvat arvokkaammiksi.

Demingin tutkimuksen mukaan naiset ovat sopeutuneet paremmin työelämän muutokseen, joka on näkyvissä jo nyt.

Deming havaitsi, että naisten työtehtävät ovat muuttuneet radikaalisti viimeisen 30 vuoden aikana, samalla kun miesten työtehtävissä ei ole ollut nähtävissä huomattavaa muutosta.

Tutkimuksessa tarkasteltiin myös minkälaisilla työaloilla naisten osuus työvoimasta kasvoi eniten, ja sen mukaan naiset menestyivät paremmin sosiaalisten taitojen vaatimuksissa.

Vaikka kognitiiviset taidot eivät vaihtele sukupuolten välillä, Deming siteerasi myös omassa tutkimuksessaan toista tutkimusta, jonka mukaan naiset saavat parempia pisteitä tunneälyä ja sosiaalista havaintokykyä mittaavissa testeissä.

Anonyymi kirjoitti...

Varma kikka selvittää: Tämä on sopiva ikäero parisuhteessa!

Harva muistaa vanhaa keinoa selvittää parisuhteen sopiva ikäero. Muistutetaanpa siis mieliin.

Se menee näin: Otetaan vanhemman puolison ikä. Jaetaan se kahdella. Lisätään siihen sitten luku seitsemän. Tuota ikää nuoremman kanssa ei laskukaavan ideologian mukaan ole soveliasta seurustella. Ja kikka toimii.

30-vuotias mies saa seurustella siis alimmillaan 22-vuotiaan naisen kanssa.

54-vuotiaalle sosiaalisesti hyväksyttävää on 34-vuotias.

80-vuotias voi seukata 47-vuotiaan tai sitä vanhemman kanssa.

Anonyymi kirjoitti...

5 vinkkiä, joilla voit itse nopeuttaa rakastumista – ja rakastua kumppaniisi uudelleen

Lääkäri, kirjailija Emilia Vuorisalmi selittää IS:n uudella palstalla rakkauden saloja.
Perehtyessäni rakkaustieteisiin olen usein törmännyt kysymykseen: ”Keneen rakastumme?”. Tähän ei ole yksiselitteistä vastausta, koska rakastuminen on hyvin monimutkainen ilmiö. Usein rakkaus yllättää juuri, kun vähiten sitä odotamme, mutta sen syttymistä voi myös avittaa.

On selvää, että rakastumiseen vaikuttavat muun muassa geneettinen perimämme, kasvatuksemme, elämänkokemuksemme, ympäristötekijät sekä ajoitus. Tutkimusten mukaan rakastumme helpommin, kun elämämme on jollain tavoin epätasapainossa. Esimerkiksi uuteen kaupunkiin muutto, särkynyt sydän tai uusi työpaikka altistavat rakastumiselle. Syy tähän löytyy todennäköisesti välittäjäaine dopamiinista, joka on tärkeässä asemassa rakastumisreaktiossa ja jonka eritys on usein koholla haastavissa tilanteissa.

Tasaisemmissa elämänvaiheissa dopaminiinin eritystä saa kiihdytettyä esimerkiksi kokeilemalla vapaa-alalla uutta harrastusta tai asettamalla itselleen työhön liittyviä, tyydytystä antavia tavoitteita.

Pitkässäkin parisuhteessa kumppaniin voi rakastua uudelleen ja rakastumista voi buustata dopamiinin avulla vaikka illallisella uudessa paikassa tai yhdessä hikoilemalla.

Anonyymi kirjoitti...

Täydellisen parisuhteen salaisuus: Tarkasta, että nämä asiat ovat kunnossa
Omaa parisuhdetta ja sen toimivuutta kannattaa miettiä seuraavien kohtien kautta. Elätkö oikeasti toimivassa suhteessa?


Psykologi ja parisuhdekouluttaja Kari Kiianmaa tietää, mitkä asiat kuuluvat toimivaan parisuhteeseen. Kiianmaa listasi Voicen haastattelussa, mitkä asiat ovat tärkeimpiä hyvän parisuhteen kannalta.

Anonyymi kirjoitti...

Onko kumppanisi potentiaalinen pettäjä? Selvitä, millaisesta kodista hän tulee
Tutkijat saivat selville, että lapsuudenkodin kokemuksilla voi olla huomattava vaikutus myöhempiin parisuhteisiin.


Vanhempien pettäminen lisää selvästi todennäköisyyttä siihen, että lapsi tulee olemaan uskoton myöhemmin parisuhteissaan. Näin väittää tuore, yhdysvaltalainen Texas Tech yliopiston sekä Nevadan yliopiston tekemä tutkimus, johon otti osaa noin 300 opiskelijaa.

Osallistujilta kysyttiin, olivatko he ikinä pettäneet kumppaniaan. 30 prosenttia opiskelijoista myönsi olleensa uskoton. 33 prosenttia kaikista vastaajista kertoi, että omien vanhempien parisuhteessa oli ilmennyt pettämistä.

Vanhempien pettäminen vaikuttaa

Kiinnostavaa on, että kumppaniaan pettäneistä ihmisistä 44 prosenttia oli tietoisia, että heidän omat vanhempansa olivat olleet uskottomia toisilleen. Sen sijaan heillä, jotka olivat pysyneet uskollisina rakastetuilleen, sama luku oli 22 prosenttia.

Näin ollen ihmiset, joiden omat vanhemmat olivat pettäneet, tekivät itse samoin puolet suuremmalla todennäköisyydellä kuin muut.

Selvää syytä, miksi vanhempien uskottomuus saattaa lisätä todennäköisyyttä myös omalle vastaavalle käytökselle, ei ole tiedossa. Veikkausten mukaan epätasapainoinen kotitausta voi aiheuttaa ongelmia tulevissa parisuhteissa. Toisaalta myös vanhempien pettäminen voi vaikuttaa lapsen käsitykseen sitoutumisesta.

Siitä huolimatta pettämisensä myöntäneet ihmiset eivät pitäneet uskottomuutta hyväksyttävänä.

Anonyymi kirjoitti...

HS-Prvada alittaa taas kerran jopa itsensä:

Anja Lehikoinen aistii eläinten tunteita – "Koirani sanoi minulle, että älä lopeta minua vielä" - Eläimet - Kaupunki - Helsingin Sanomat

Anonyymi kirjoitti...

Kysy seksistä: Miten saisin vaimoni kokeilemaan hieromasauvaa?

Vaimoni ei omien sanojensa mukaan ole ikinä lauennut ja siksi haluaisin kokeilla hieromasauvaa.?

Nimimerkki: Leluillako onneen, mies 49 vuotta

Anonyymi kirjoitti...

Miksi naiset valittavat, että seksi on raskasta? Naiset vastaavat

"Naiset aina sanovat, että seksi on ”raskasta”. Miksi?" Kysyy nimetön

Anonyymi kirjoitti...

Näin toivut erosta! Viisi pohdittavaa kysymystä

Särkyikö sydämesi? Pohdi näitä kysymyksiä, ja selviät erosta entistä vahvempana.

Vastaa näihin Self.comin esittelemiin kysymyksiin rehellisesti, ja tiedät mitä toimintamalleja kannattaa välttää jatkossa.

Anonyymi kirjoitti...

Eläimiin sekaantumien huolettaa poliitikkoa – haluaa kieltää lailla

Kansanedustaja Leena Meri (ps.) on tehnyt kirjallisen kysymyksen eläinten seksuaalisen hyväksikäytön kriminalisoinnista.
– Aikooko asianomainen ministeri ryhtyä toimenpiteisiin eläimiin sekaantumisen kriminalisoimiseksi pelkkänä tekona ja voidaanko asiassa edetä pikaisesti odottamatta eläinsuojelulain kokonaisuudistusta, kuuluu Meren kysymys.

Eläimiin sekaantuminen on Suomessa rangaistavaa, jos teko täyttää eläinsuojelurikkomuksen, lievän eläinsuojelurikoksen, eläinsuojelurikoksen tai törkeän eläinsuojelurikoksen tunnusmerkistön.

– Jos teko ei täytä minkään edellä mainitun rikoksen tunnusmerkistöä, eläimiin sekaantuminen ei ole rangaistava, Meri toteaa.

Eläinsuojelulain uudistus on meneillään, ja työssä on ollut lähtökohtana eläimen itseisarvo, hyvinvointi ja kunnioitus. Työ on aloitettu edellisellä hallituskaudella.

Maa- ja metsätalousministeriön asettaman ohjausryhmän ja työryhmän piti saada työ valmiiksi viime vuoden loppuun mennessä, mutta toimikautta on jatkettu.

Anonyymi kirjoitti...

Näyttelijä Seela Sella: "Miehelle pitää antaa tarpeeksi seksiä"

Näyttelijä Seela Sellan mielestä makuuhuoneessa pitää olla riittävästi vipinää, jotta mies ei pettäisi. Hänen omassa suhteessaan vieraissa käyminen johtui muista syistä.
– Tää on kans tärkeetä naisille. Pitää antaa miehelle tarpeeks seksiä, sori vaan. Sitten se ei juokse muualle, näyttelijä Seela Sella, 78, täräyttää Me Naisten ja Loopin Olisinpa tiennyt -ohjelmassa.

Hyvästä avioliitosta puhunut Seela kertoo, että hänen liitossaan sitä ongelmaa ei ollut, vaan parin pettämissotkut johtuivat muista asioista. Hän muisteli vaihetta, jolloin sekä hänellä että hänen aviomiehellään Elis Sellalla oli avioliiton ulkopuoliset suhteet.

– Se oli minun hölmöyttäni. Kuvittelin, että kaikki täytyy kokea ennen kuin tulee suureksi taiteilijaksi, Seela kertoo.

Elis petti kostoksi. Kun Seela kuuli, että toinen nainen on ihastunut Elikseen, hän pakotti miehensä soittamaan ja selvittämään tilanteen, jotta enemmältä pahalta mieleltä vältyttäisiin.

– Eihän se tietysti ymmärtänyt, mitä tarkoitan, mutta teki mitä sanoin. Minä seisoin vieressä, kun hän soitti sille naiselle.

Anonyymi kirjoitti...

Swedish woman Madeleine reveals love for mass murderer Anders Breivik | Daily Mail Online

Bryce William's mother had 'violent outbursts and threatened to kill him | Daily Mail Online

'You undertook!' Woman slaps man in road rage incident | Daily Mail Online

Anonyymi kirjoitti...

Shona Sibary admits she 'gets rid of dogs as soon as they stop being cute puppies' | Daily Mail Online

Minesh Parbat who killed 'horny' Lisa Watling in crash is jailed for seven years | Daily Mail Online

How bad dates can damage your immune system: Horrible hook-ups release hormones that cause spots, depression and flu-like symptoms | Daily Mail Online

'Drunk' female passenger arrested after 'punching easyJet flight attendant' | Daily Mail Online

Why men find thinner women attractive, scientists say | Daily Mail Online

Dad spends nearly HALF A MILLION pounds to visit son, 9, in Cyprus | Daily Mail Online

Anonyymi kirjoitti...

Seksikolumni: Kaverille kans! Miksi miehet käyvät samalla kololla?

Mikä saa miehen menemään sänkyyn naisen kanssa, vaikka tämä on jo kaverille tuttua petiseuraa?

Kuulinpa tässä erikoisen tarinan erään poikaporukan mökkireissulta. Pojat olivat iskeneet mukaansa mökille kyliltä muutaman naisen, joista yksi siirtyi makuuhuoneeseen tositoimiin pojista onnekkaimman kanssa. Kun pojasta puhti loppui, kyseli daami viattomasti, haluaisiko eräs pojan kavereista tulla jatkamaan. Ja ei, tämä ei ole minkään pornoleffan käsikirjoitus, vaan totisinta totta: reipas kaveri totta tosiaan tuli jatkamaan siitä, mihin toinen oli hommat jättänyt. Ja ettei kukaan luulisi, että kunnossa olisi mitään vikaa, tuli tämä ensimmäinen sankari vielä kerran hoitamaan homman himaan.

Tarinahan on kaikin puolin outo, vaikka kukaan ei ihmettelisikään, jos hommat olisi hoidettu samaan aikaan kolmenkimppana. Nyt kuitenkin sekä naisen että näiden kaverusten toimintaa voi ihan avoimesti vähän kummastella. Ymmärrän kyllä jossain määrin naista: ehkä naisen itsetunnolle tekee hyvää – vaikkakin ehkä vääristyneistä syistä –, kun kaksi kaverusta haluaa päästä touhuamaan tuhmia. Tai ehkä nainen vaan kaipasi kyytejä, joita ensimmäisellä kierroksella ei vielä saanut, ja joita tuossa kyläpahasessa tuskin on kovinkaan usein tarjolla. Siinä ei ole mitään hävettävää. Tai ehkei nainen alunperinkään osannut päättää, kumpi kaveruksista olisi mieleisempi. Hei, me naiset olemme sellaisia. Pahimpina päivinä emme osaa päättää, mitkä kengät laitamme aamulla jalkaan, joten onko todella niin outoa, jos miehet tuottavat päänvaivaa?

Anonyymi kirjoitti...

Lukija: Valkoisen miehen syy?
Lukijan vastine kirjoitukseen


Yhdysvalloissa monikulttuurisuus on todellakin onnistunut, kun ymmärtää onnistumisen mittarin olevan valkoihoisten eurooppalaisten hävittäminen maailmankartalta.

Eurooppalaiset naiset ovat yleistymässä määrin kääntämässä omille miehilleen selkänsä ja missään tämä ei ole niin selvää kuin Yhdysvalloissa.

Perinteiset vaatimukset kunnioitettavasta työpaikasta, tulevaisuuden haaveista ja muusta elämän sisällöstä katoavat kuin pieru saharaan, kun juuri hiekan vaatteistaan karistaneet iPhone-miehet ylittävät Suomen rajan.

Valkoinen Mies on rakentanut kaiken valmiiksi, keksinyt sähkön, tietokoneet ja muut elämää helpottavat vempaimet, mutta heti kun valkoiselle naiselle tulee mahdollisuus valita jotain muuta, niin hän kääntää selkänsä omalle kansalleen ja vetää tuhansia vuosia jalostuneen geeniperimänsä vessanpöntöstä alas öisessä viidakkokuumeessaan.

Jos joku Valkoinen Mies edes yrittää faktoilla valistaa (yritys suojella) naista maahanmuuttajien korkeasta rikollisuusasteesta, niin ‘edistyksellisesti’ nainen kutsuu tätä rasistiksi ja saa lisäpuhtia etnodeittailuunsa.

Hän haluaa todistaa lähipiirilleen olevansa parempi ihminen ‘seurustelemalla’ mahdollisimman monen kehitysmaalaisen kanssa. Antamalla todistuksia etnorakkauden ihanuuksista, hän innoittaa lähipiiriään apinoimaan näitä käyttäytymismalleja, jotka enemmän tai vähemmän perustuvat muunneltuun totuuteen.

Anonyymi kirjoitti...

Keskisuomalainen: Sotilaiden kuntovaatimuksia kiristetään

Puolustusvoimat aikoo tiukentaa sotilaiden fyysisen suorituskyvyn vaatimuksia poistamalla kuntotestien ikähyvitykset.

Keskisuomalainen-lehti kertoo, että muutos koskee sekä varusmiehiä, ammattisotilaita että reserviläisiä. Se on toteutumassa vuonna 2017.

Puolustusvoimat aikoo lisäksi laatia suorituskyvyn rajat tehtäväkohtaisesti myös taistelu-, erikunta- ja tukitehtäviin. Tehtäväkohtaiset kuntorajat ovat osa pääsyvaatimuksia. Muutos johtuu etenkin nuorten heikentyneestä fyysisestä kunnosta.

Koulutuspäällikkö, eversti Hannu Hyppönen kertoo Keskisuomalaiselle, että suuri osa varusmiehistä, reserviläisistä ja ammattisotilaista ei nykyisin täytä fyysisen suorituskyvyn vaatimuksia.

Puolustusvoimien mukaan uudet kuntorajat ovat tehtäväkohtaisia iästä ja sukupuolesta riippumatta. Fyysisestä kunnosta tulee nykyistä selvemmin myös valintaperuste.

– Vasta valmistuneen, noin 25-vuotiaan erikoisjääkärin pitää jaksaa juosta 12 minuutin testissä 3 000 metriä. Kun hän 40-vuotiaana pyrkii erikoisjääkärirykmentin komentajaksi, pitää juoksutestissä edelleen ylittyä 3 000 metriä, Hyppönen antaa esimerkin.

Anonyymi kirjoitti...

Onko parisuhde tuhoon tuomittu, jos kumppani sairastuu vakavasti? Asiantuntija vastaa

Kumppanin äkillinen sairastuminen koettelee myös parisuhdetta. Se, selvitäänkö koettelemuksesta yhdessä, on paljon kiinni parisuhteen lähtötilanteesta.

Kun kumppani sairastuu äkillisesti, koko elämä tuntuu pysähtyvän – samaten tulevaisuuden suunnitelmat. Emmekö voikaan vanheta yhdessä? Loppuuko yhteinen taival liian lyhyeen? Entä miten käy läheisyyden ja seksielämän?

Se, päätyykö pariskunta eroon sairastumisen myötä, linkittyy pitkälti siihen, millä pohjalla parisuhde on.

– Onko pari edelleen rakastava ja läheinen, jos jompikumpi sairastuu? Jos ollaan jo valmiiksi etäisiä, silloin tunnemaailman käsittely tulee vielä haastavammaksi, parisuhde- ja seksuaaliterapeutti Teija-Liisa Ranta pohtii.

Pariskunnan onkin tärkeä pystyä kommunikoimaan keskenään: kertomaan tunteistaan, olivat ne millaisia tahansa.

Ranta muistuttaa, että jokaisella parilla on omat yksilölliset syynsä eropäätökseen. Siitä, eroavatko sairastumisen kokeneet parit herkemmin, ei Rannalla itsellään ole faktatietoa.

– Veikkaan, että jos tällaisessa tilanteessa päädytään eroon, suuri tunnetason etääntyminen on jo tapahtunut aiemmin, jos ei kyetä suremaan yhdessä ja pystytä käsittelemään vaikeita asioita, joita sairastumiseen liittyy.

Pysykää puolisoina – älkää muuttuko pelkästään hoitajaksi ja potilaaksi
Vaikka suru on yhteinen, voivat molemmat osapuolet vetäytyä eri suuntiin työstämään tilannetta, ja sitä, missä mennään.

Se, että toinen onkin sairautensa vuoksi tarvitseva ja avusta riippuvainen, voi aiheuttaa hämmennystä, ahdistusta tai jopa raivostuttaa.

Ja se, että itse onkin heikko ja tarvitsee toista enemmän kuin aiemmin, voi olla myös itselle kova paikka.

On kuitenkin äärimmäisen tärkeää, että pari pysyy edelleen puolisoina toisilleen.

– Pitää varoa, ettei toinen humpsahda pois puolison roolista – vaikka sairastumisen alkuvaiheessa toinen tarvitseekin paljon tukea ympäriltään. Ajautuminen pelkästään hoitajan ja potilaan rooliin vääristää parisuhdetta: suhteessa pitää pysyä kaksi rakastavaa ihmistä, Ranta muistuttaa.

Anonyymi kirjoitti...

Mieheni narahti Tinderin käytöstä, mitä teen? Miehet vastaavat

"Miksi varattu mies lataa Tinderin salaa ja kun jää kiinni, on poistanut kaikki keskustelut, mutta katuu ja vannoo rakkauttaan? Mies myös kertoo "valaistuneensa" ja tekevänsä tämän jälkeen kaikkensa suhteen eteen... Onko tämä epävarmuutta tai huomionhakua? Suhde kestänyt vuoden, avoliitto", kysyy nimimerkki Mitäihmettä.

Anonyymi kirjoitti...

Kolme seksiasentoa, joita jokaisen on kokeiltava

Yourtango-sivuston mukaan nämä temput tuovat vipinää makuuhuoneeseen.

Kaipaavatko lemmenleikkinne uudenlaista koreografiaa? Kama Sutran selaamista ei tarvita, näihin asentoihin taipuvat myös vähemmän notkeat.

1. Seksiä seinää vasten

Klassikkoasento, joka kuumentaa tunnelman. Eikä kumppanin tarvitse kannatella keveämpää, yhdyntä seinää vasten on kiihkeän nautinnollinen vaikka kumpikin pitäisi jalat maassa. Tuntemukset ovat vain tehokkaampia, kun jännität koko kehoasi pysyäksesi tiiviisti kiinni seinässä.

2. Nainen sängyllä, mies seisten sen vieressä

Nainen palelee usein helpommin kuin mies. Tämän asennon avulla ongelma ratkeaa. Vuoteella makaava daami voi vetää peiton päälleen, vieressä seisovan miehen taas ei tarvitse hikoilla viltin alla. Lisää jännitystä asentoon saa, jos nainen vetää peiton päänsäkin ylitse. Peiton alla on pimeää ja hengitys on raskaampaa, mutta ei kuitenkaan vaarallisella tavalla.

3. Mies selällään, nainen polvillaan hänen kasvojensa edessä

Näin suuseksistä saadaan uusia tehoja. Nainen voi nostaa tai laskea itseään, ja pääsee näin vaikuttamaan siihen, kuinka intensiivistä kielellistä kiihotusta saa.

Anonyymi kirjoitti...

4 tapaa, joilla nainen pahoittaa huomaamattaan miehensä mielen

Naisten ei pidä unohtaa, että miehilläkin on herkkä puolensa.

Mies voi olla naista huonompi ilmaisemaan pahaa mieltä - varsinkin, jos se on naisen aiheuttamaa. Se, ettei mies sano asiasta, ei kuitenkaan tarkoita, etteivätkö hänen tunteensa vahingoittuisi.

The Good Men Projectin sivuilla listataan seuraavat asiat, joilla nainen voi huomaamattaan laittaa miehen mielen matalaksi:

Anonyymi kirjoitti...

Video: Ensitreffit-asiantuntija Kari Kanala: Aggressiivisuus voi kariuttaa parisuhteen

Ensitreffit alttarilla -ohjelman asiantuntija Kari Kanala vastaa kiperiin, rakkausaiheisiin kysymyksiin.

Mitkä ovat hälytysmerkkejä? Milloin on aika erota? Pastori Kari Kanala miettii vastauksia rakkautta ja parisuhdetta koskeviin kysymyksiin.

– Meillä kaikilla on pelkoja, mutta millä tavalla pelot tulevat pintaan? Ja millä tavalla käsittelemme niitä? Aggressiivisuuttakin voi käsitellä luontevalla tavalla, mutta jos se tulee pintaan, sen kanssa kannattaa tehdä todella paljon töitä, koska se voi olla asia, joka kariuttaa parisuhteen, Kanala miettii.

– Joskus ero on paras ratkaisu, ainakin sellaisessa tilanteessa, jossa suhde on muuttunut alistamiseksi, hyväksikäytöksi, tai siihen, että ei olla tasavertaisessa suhteessa, että toinen ei enää ole se ykkönen, hän jatkaa.

Mitä muuta Kari Kanalalla oli sanottavanaan parisuhteesta? Katso video!

Anonyymi kirjoitti...

Video: Mistä tietää, että toinen on kiinnostunut? Maaret Kallio vastaa

Ensitreffit alttarilla -ohjelman asiantuntija Maaret Kallio vastaa kiperiin, rakkausaiheisiin kysymyksiin.

Mistä tietää, että toinen on kiinnostunut? ? Psykoterapeutti-seksuaaliterapeutti Maaret Kallio miettii vastauksia rakkautta ja parisuhdetta koskeviin kysymyksiin.

– Siitä tietää, että toinen on kiinnostunut, kun toinen osoittaa uteliaisuutta. Lähtee ehkä kertomaan liikaa itsestään ja tahtoo tehdä vaikutuksen, Kallio pohtii.

Nainen kehottaa tutkiskelemaan ennen kaikkea omia tuntoja orastavan parisuhteen kynnyksellä.

– En niinkään miettisi, millainen se toinen on, vaan millainen olo minulla on hänen kanssaan.

Mitä muuta Maaret Kalliolla oli sanottavanaan rakkaudesta? Katso video!

Anonyymi kirjoitti...

Ikuinen romantikko? Naimisiin 12 kertaa – Suomen ennätys
12 avioliittoa solminut henkilö on yhä elossa. Jotkut avioituvat saman kumppanin kanssa monta kertaa. Eräs pari viidesti.


Eräs henkilö Suomessa pitää itsellään vähintäänkin epävirallista avioliittojen Suomen ennätystä.

Hän on mennyt naimisiin kaikkiaan 12 kertaa.

Tieto selviää Tilastokeskuksen Väestötietojärjestelmästä, jonka tilastot yltävät 1970-luvulle. Sitä vanhempia tietoja avioliittojen lukumäärästä ei ole, koska tiedot perustuvat 1960-luvun lopulla valtakunnassa käyttöön otettuun henkilötunnukseen.

”Välttämättä henkilö ei ole avioitunut 12 eri henkilön kanssa, vaan hän on voinut avioitua useamman kerran saman puolison kanssa”, Tilastokeskuksen yliaktuaari Markus Rapo kertoo.

”Tämä henkilö on myös edelleen elossa. Muuta emme yksityisyydensuojan takia kerro.”

SAMA PARI VIIDESTI VIHILLE

Sama aviopuoliso tai ei, henkilö on sanonut ”tahdon” poikkeuksellisen monta kertaa. Esimerkiksi monista avioliitoistaan usein otsikoissa ollut mäkihyppääjälegenda Matti Nykänen on naimisissa vasta kuudetta kertaa.

Suurin osa solmii elämänsä aikana vain yhden avioliiton. Tilastokeskuksen vuoden 2008 tietojen mukaan vain joka sadannella avioituvalla kerta on toinen.

Vain kaksi henkilöä tuhannesta solmii avioliiton enemmän kuin neljä kertaa.

Yhä useammin avioparin kummallakin osapuolella on takanaan aiempia liittoja.

Esimerkiksi liittoja, joissa pariskunnan jäsenet olivat kumpikin kolmatta kertaa naimisissa, oli vuoden 2013 lopussa yhteensä 1 220. Liittoja, joissa kumpikin oli naimisissa vähintään neljättä kertaa, oli niitäkin 70.

Tavatonta ei ole sekään, että sama pari menee naimisiin, eroaa ja menee uudelleen toistensa kanssa naimisiin. Avioliitot ja erot voivat vuorotella vielä useita kertojakin.

Tilastokeskuksen mukaan useimmin sama aviopari on avioitunut keskenään viisi kertaa.

EI PIDÄ TUOMITA

Helsingin Tuomiokirkkoseurakunnan kappalainen Maija Kuoppala ei muista urallaan törmänneensä useammin kuin toista kertaa avioituviin henkilöihin. Esimerkiksi tänä kesänä hän on vihkinyt avioliittoon vain ensikertalaisia.

”Aika uskomattomalta kuulostaa”, hän henkäisee Suomen ennätyksestä kuullessaan.

”Uskon, että jokainen solmii avioliiton aivan tosissaan ja toivoo liiton onnistuvan. Samoin kirkko toivoo liitosta elämänmittaista suhdetta. Mutta elämässä on tragedioita ja selvittämättömiä syitä sille, miksi kaikki liitot eivät onnistu. Ne ovat valtavan surullisia asioita.”

Kuoppala arvioi, että jos hänen vihittäväkseen tulevasta parista toinen olisi menossa naimisiin esimerkiksi viidettä kertaa, hän ottaisi asian esille parin kanssa keskustellessaan.

”Kysyisin varmasti henkilön käsitystä avioliiton merkityksestä. Mutta en tenttaisi tai tuomitsisi, se ei ole meidän tehtävämme. Jokainen ero on ihmiselle kova paikka, ja jättää aina jälkensä.”

Anonyymi kirjoitti...

Naisvartaloiden vetovoima testattiin - tulos muuttaa aiemmat uskomukset
Tuore tutkimustulos on täysin ristiriidassa aiempien teorioiden kanssa. Nyt miehet haluavatkin laihan naisen, koska hoikkuus kielii nuoruudesta.


Tuoreen tutkimuksen mukaan miehet tuntevat vetoa eniten hoikempiin naisiin. Aberdeenin yliopiston tiedemiehet kertovat, että tähän syynä on niin sanottu evolutiivinen kelvollisuus. Miehet yhdistävät laihan vartalon terveyteen, nuoruuteen ja hedelmällisyyteen.

Tutkimusta tekemässä ollut professori John Speakman kertoo Daily Mail -lehdelle, että evolutiivisesti ajateltuna kunto ja kelvollisuus syntyvät kahdesta asiasta: elossa selviytymisestä ja mahdollisuudesta lisääntyä.

- Halusimme tutkia sitä, kun henkilö katsoo toista ja ajattelee toisen olevan fyysisesti puoleensavetävä. Teemmekö tuon arvion evolutiivisen ymmärryksemme perusteella, eli mikä on henkilön potentiaalinen mahdollisuus selviytyä ja lisääntyä?, Speakman kertoo.

Laihimmat naiset viehättävimpiä

Tiedemiehet tekivät matemaattisen mallin, missä otettiin huomioon liikalihavuus, eliniänodote ja hedelmällisyys. Mallissa oletettiin, että ihmiset pitäisivät fyysisesti viehättävimpänä naista, jonka painoindeksi on 24 - 24.8. Tämä menee yleisessä painoindeksikaavassa lievän ylipainon luokkaan.

Tutkijat testasivat tätä oletusmallia yli 1 300 ihmisellä 10 eri maassa. Ihmisille näytettiin 21 kuvaa naisista erikokoisina, ja ihmisiä pyydettiin laittamaan naiset viehättävyysjärjestykseen.

Jokaisessa maassa naiset ja miehet arvioivat fyysisen viehättävyyden samalla tavalla. Kuvien laihimmat naiset, joiden painoindeksi oli noin 19, arvioitiin viehättävimmiksi. Mitä enemmän lihavuus lisääntyi kuvissa, sitä vähemmän kuvien naisia pidettiin viehättävinä.

Aiempi teoria romukoppaan?

Tutkimuksessa myös selvisi, että lihavampia naisia pidettiin vanhempina kuin laihempia. Optimaalinen painoindeksi on tutkimuksen mukaan 17 - 20, mikä on yleisellä painoindeksitaulukolla katsottuna normaalia alhaisemman painon ja normaalin painon välillä. Tällainen painoindeksi on esimerkiksi Angelina Joliella tai Gisele Bundchenilla.

Kyseinen tutkimustulos on ristiriidassa aiempien teorioiden kanssa, joiden mukaan miehet tuntisivat enemmän vetoa pulleampaan vartalotyyppiin, sillä sitä on pidetty merkkinä hyvästä mahdollisuudesta selviytyä. Nyt onkin niin, että laihuus yhdistetään nuoruuteen ja sitä kautta terveyteen, hedelmällisyyteen ja selviytymiseen.

Tutkijat haluavat seuraavaksi selvittää, minkäkokoinen mies on naisten mielestä viehättävin.

Anonyymi kirjoitti...

Ensitreffit alttarilla -Miia kirjoittaa saamastaan julmasta kritiikistä: "Ihmettelen, mitä pahaa olen tehnyt"

Ensitreffit alttarilla -sarjassa rakkautta etsinyt Miia on saanut ikäviä kommentteja sen jälkeen, kun hänen ja Ollin ero tuli julkisuuteen.
Jo toinen Ensitreffit alttarilla -ohjelmassa solmittu avioliitto päättyi, kun Miia Ezen ja Olli Laine kertoivat pari viikkoa sitten hakevansa avioeroa. Pari ei tuntenut toisiaan ennen avioitumista, ja heidän liittonsa kesti reilun vuoden.

Kumpikaan ei ole kommentoinut eron syitä, mutta lifestyleen ja matkailuun keskittyvää Miikkulaisen-blogiaan pitävä Miia kertoo blogissaan saaneensa ikäviä kommentteja erouutisten tultua julkisuuteen.

– Osaan ottaa vastaan negatiivisia kommentteja tietyissä määrin, mutta viime aikoina se on ylittänyt sietämisen tason, Miia kirjoittaa.

Hän kertoo jopa miettineensä bloggaamisen ja sosiaalisessa mediassa olemisen lopettamista.

– Ihmettelen, että mitä väärää olenkaan tehnyt näille tietyille ihmisyksilöille, jotta ansaitsin nuo ilkeät kommentit vajakki ämmänä olemisesta ja ikuisena vanhana piikana pysymisestä. Olen vain etsinyt rakkautta – niin kuin moni muukin ikäiseni sinkku.

Miia kertoo kuitenkin olevansa kiitollinen siitä, että joukossa on ollut paljon myös hyviä ja kannustavia kommentteja. Blogipostauksessaan hän esittelee myös uutta kotiaan, jota hän on viime aikoina sisustanut omannäköisekseen. Hän jakoi maistiaisen sisustustyylistään myös Instagramissa.

Anonyymi kirjoitti...

Miksi nainen jää pettäjämiehensä luokse? Katso yleisimmät syyt
Pitkän parisuhteen jälkeen mikään ei enää ole mustavalkoista. Pettämisen paljastuessa aina ei välttämättä ole oikea ratkaisu nostaa heti kytkintä.


Petettynä ollut tietää, millaista tuskaa pettäjä on aiheuttanut teoillaan sekä henkisesti, emotionaalisesti että fyysisesti. Kun pettäminen paljastuu, petetyn ajatukset ja keho kokevat muutoksen pyörremyrskyn.

Petetty ihmettelee, miksi tämä on tehty minulle, kenen kanssa, milloin ja miten kauan. Petetty tosin voi myös alkaa täysin tunteettomaksi. Petetty saattaa tuntea olonsa pahoinvoivaksi, täriseväksi tai täysin turraksi. Verenpaine voi nousta pilviin, vatsaa vääntää ja henkilö yrittää saada kehonsa ja mielensä uudestaan kontrolliin.

Tila on hyvin epämukava ja kyseessä on 'taistele ja pakene' -reaktio. Näin reagoidaan huomattuun uhkaan, ja keho alkaa valmistaa itseään taisteluun tai pakenemiseen. Muun muassa Divorced Moms -sivustolla selvitetään syitä sille, miksi niin monet naiset alkavat taistoon eli jäävät pettäjämiehen luokse, eivät niinkään pakene eli eroa.

Anonyymi kirjoitti...

Naiset kertovat: tämän opin itsestäni parisuhteen myötä

Kun itseään katsoo tarpeeksi läheisen ihmisen silmin, voi oppia uutta.
Sanotaan, että parisuhde on kuin peili. Kun jakaa elämänsä toisen ihmisen kanssa, oppii itsestään asioita, joita yksineläjä ei joudu kohtaamaan itsessään. Aina peilikuva ei imartele – eihän kukaan halua tunnustaa itselleen, ettei ole ihan ihanteellinen tyyppi. Onneksi moni on parisuhteessa saanut huomata olevansa myös luulemaansa parempi tyyppi.

Anonyymi kirjoitti...

Alzheimer olisi usein estettävissä – riskitekijöitä löydetty yhdeksän | Yle Uutiset | yle.fi

Anonyymi kirjoitti...

Naispelaajan järjetön raivari tallentui videolle - olisi rikkonut jopa vapaaottelun sääntöjä

Anonyymi kirjoitti...

suomi24 etusivulla:
"Tästä kohistaan nyt!"


Misei tavallinen mies kelpaa naisille?

Anonyymi kirjoitti...

Miehet käyvät vähiin monella yliopistoalalla – peruskoulun on muututtava, vaativat asiantuntijat - Koulutus - Kotimaa - Helsingin Sanomat

Tytöt valtasivat huippulukiot – ”Tytöt ovat valtavan tavoitteellisia, pojat rock’n roll” - Lukio - Kotimaa - Helsingin Sanomat

Valtakunnalliset päättökokeet olisivat hyödyksi pojille - Lukio - Kotimaa - Helsingin Sanomat

Anonyymi kirjoitti...

Naisrokkari järkyttää raiskauspuheillaan: ”Älkää käyttäkö korkokenkiä!” - Viihde - Ilta-Sanomat

Anonyymi kirjoitti...

Onpas salaperäistä:

Poliisilta erikoinen tiedote: Oletko ollut tekemisissä kuvan naisen kanssa? - Rikos - Uutiset - MTV.fi

Helsingin poliisi tutkii seksipalveluiden myynnin yhteydessä tapahtunutta epäiltyä rikosta.

Asiaan liittyy Helsingin keskustassa vuosina 2011-2015 toiminut 34-vuotias Linda-nimeä käyttänyt nainen. Uhriksi joutumisen selvittämiseksi poliisi pyytää henkilöitä, jotka ovat olleet tekemisissä kuvassa olevan naisen kanssa ottamaan yhteyttä poliisiin p. 040-5440325 tai sähköpostitse jr.helsinki@poliisi.fi

Poliisin mukaan asiassa ei ole tällä hetkellä muuta tiedotettavaa.

Anonyymi kirjoitti...

Ministeri Grahn-Laasonen huippulukioiden naisvaltaistumisesta: Tyttöjen koulumenestys ei ole ongelma - Koulutus - Kotimaa - Helsingin Sanomat

Anonyymi kirjoitti...

Tyttövaltaistuminen herättää huolta Tapiolan oppilaissa

Espoon Tapiolan lukiossa tänä syksynä aloittaneista opiskelijoista peräti 73 prosenttia on tyttöjä. Ensimmäisen vuoden oppilaita tilanne ei varsinaisesti häiritse, mutta moni pitää ykköslukioiden tyttövaltaistumista huolestuttavana.

"Tuntuu, että systeemi ei ole kovin tasavertainen, jos korkeamman keskiarvon lukioissa on huomattavasti enemmän tyttöjä", sanoo ensimmäistä vuotta lukiossa opiskeleva Essi Tuomala.

"Paras tilanne olisi, jos tyttöjä ja poikia olisi suunnilleen saman verran. Ajatus siitä, että joistain lukioista tulisi tyttö- ja toisista poikakouluja, on huolestuttava", sanoo myös Julia Vuorinen.

Teemu Huotari ja Matias Vapola jakavat luokkakaveriensa ajatukset. Huotari epäilee etenkin ruotsin numeron laskevan monen pojan muuten hyvää keskiarvoa, mikä puolestaan estää pääsyn ykköslukioihin.

Vapolan mukaan eri oppimistapojen huomioonotto ja itselle sopivan oppimistavan löytäminen jo yläkoulun alussa auttaisivat lukioon hakevia.

Arjessa poikien vähyys näkyy Tapiolan lukiossa lähinnä käytäväkuvassa ja parin etsinnässä vanhojentansseihin.

"Koulun yleishenki ei ole niin äijämäinen. En tiedä, onko se huono asia", Huotari sanoo.

Kaikki ovat yhtä mieltä siitä, että sisäänpääsyn on oltava tasapuolinen molemmille sukupuolille. Kukaan ei kannata poikakiintiöitä tai muita helpotuksia vain toiselle sukupuolelle.

"Olisihan se epäreilua, jos pojat pääsisivät sisään helpommin", Vuorinen sanoo.

Anonyymi kirjoitti...

MIELIPIDE
Kävin pitkästä aikaa lavatansseissa ja järkytyin – tavallinen vaihtoaskelmies saa helposti nahkavitosta


Kävin tänä kesänä pitkästä aikaa perinteisissä lavatansseissa, tai luulin käyneeni. Meno oli muuttunut lähinnä tanssinharrastajien esiintymistilaisuudeksi. Orkesterit soittivat melkein yksinomaan jiveä, fuskua, masurkkaa, polkkaa, hidasta valssia ja muita tansseja, joiden nimiä en osaa lausua saati kirjoittaa.

Näyttää siltä, että tanssikansa on tullut töihin eikä tutustumaan vastakkaiseen sukupuoleen. Tanssiessa naiset – myös muutamat miehet – ojentelevat käsiään ja jalkojaan kuin joutsenet kaulaansa. Tavallinen vaihtoaskelmies saa siinä helposti nahkavitosta päin näköä. Ja sitten tuo juoksuhumppa! Se on kuin 400 metrin ratajuoksu, jossa lattia tömisee ja hitaimmat perinteisen tyylin hiihtäjät kaatuilevat tai pakokauhun vallassa luovuttavat lattian näille kiitäjille.

Ei ole enää niitä hyviä aikoja, kun voi pyytää tanssikavaljeerin kahville ja pienelle juttuhetkelle tanssin lomassa. Perinteisten lavatanssipaikkojen täytyisi järjestää sellaisia tansseja, joissa soitettaisiin perinteistä tanssimusiikkia.

Pauli Lehikoinen
yrittäjä ja eläkeläinen, Helsinki

Anonyymi kirjoitti...

Niinpä niin. Opetusministeri ei muuhun pysty kuin saivartelemaan ja viisastelemaan. Mitään korjausta ei ole luvassa jatkossakaan. Jos koulu syrjisi tyttöjä samassa mittakaavassa kuin poikia, olisi ongelma kaikkien tasa-arvo-ohjelmien kärjessä. Nyt sitä ei edes mainita.

Anonyymi kirjoitti...


Naisrokkari järkyttää raiskauspuheillaan: ”Älkää käyttäkö korkokenkiä!”


Chrissie Hynden raiskauksen uhreja syyllistävät kommentit ovat nostattaneet kohun.
Chrissie Hynden kommentit ovat järkyttäneet musiikkimaailmaa. The Pretenders -yhtyeen laulaja Hynde, 63, kertoi Sunday Timesin haastattelussa joutuneensa raiskatuksi 21-vuotiaana.

Tapahtumaa Hynde pitää omana vikanaan.

Hynde kertoi joutuneensa moottoripyöräjengin hyväksikäyttämäksi Ohiossa.

– Ihan sama miten haluat tarkastella asiaa, niin se oli oma vikani ja otan siitä täyden vastuun, Hynde tykitti haastattelussaan.

Hynde pitää tapahtumaa omana vikanaan, koska oli itse hyväuskoisuuttaan luullut jengiläisten vievän hänet juhliin, mutta joutuikin autiotaloon, jossa jengi raiskasi hänet. Hynde sanoi käyttäneensä tuolloin huumeita.

– Jos kulkisin kylillä alusvaatteisillani ja humalassa, niin kenenkä muun vika se on jos ei minun itseni? Hynde kuvaili.

– Mutta jos mies hyökkää vaatimattomasti pukeutuneen naisen kimppuun, joka ei yritä herättää huomiota, niin silloin se on miehen vika, hän jatkoi.

Hynden mukaan paljastaviin asuihin pukeutuminen ja flirtti on kuin leikkisi tulella.

– Jos et halua houkutella raiskaajia, niin älä käytä korkokenkiä. Muuten et voi juosta raiskaajaa pakoon, Hynde summasi.

Hynden kommentit ovat järkyttäneet tukijärjestöjä, jotka auttavat seksuaalisen väkivallan uhreiksi joutuneita.

Twitterissä Hynden kommentit on tuomittu jyrkästi.

– Chrissie Hynde, mikään ei oikeuta raiskausta. Se ei ole koskaan uhrin vika, Twitterissä kirjoitetaan.

Twitterissä osa kommentoijista tuntui ymmärtävän mitä Hynde tarkoitti kommenteillaan ja uskoi rokkarin syyllistävän itseään tapahtuneesta.

– Chrissy Hynden arvostelijat eivät tunnu ymmärtävän, että hän on uhri ja tämä on selvästi itsensä syyllistämistä. Minun käy häntä sääliksi, Twitterissä pahoitellaan.

Anonyymi kirjoitti...

Seksitaudista tieto kännykkään – maksuton palvelu opiskelijoille

Riskiryhmiin kuuluville nuorille riittää jatkossa näytteen otto ja kävely postilaatikolle. Tieto mahdollisesta klamydiasta tai tippurista tulee kännykän tekstiviestinä.

Ylioppilaiden terveydenhuoltosäätiö ottaa käyttöön seksitautien etätestauksen syyskuun alusta.

Kaikille säätiön asiakkaille tarjotaan mahdollisuutta testauttaa onko saanut klamydia- tai tippuritartunnan. Molemmat taudit vaativat hoitoa.

Opiskelijan ei tarvitse jatkossa mennä terveysasemalla antamaan näytettä, vaan sen voi ottaa missä tahansa ja lähettää maksutta analysoitavaksi. Vastaus testin valmistumisesta tulee tekstiviestinä. Tuloksen opiskelija voi varmistaa palvelun kehittäneen Yhtyneet Medix laboratorion kehittämästä internetpalvelusta.

Klamydia on yleisimpiä seksitauteja ja se on yleistynyt Suomessa. Myös ylioppilaiden terveydenhuoltosäätiö YTHS:n tekemät klamydiatutkimukset ovat lisääntyneet reippaasti viime vuosina.

Opiskelijoihin otetaan yhteyttä

Myös tippuri on jonkin verran lisääntynyt, mutta se on melko harvinainen seksitauti.

YTHS saa myös tiedon testituloksesta ja ottaa tarvittaessa yhteyden opiskelijaan, jos hän ei ole itse hakeutunut hoitoon.

Palvelua on kokeiltu Vantaalla, jossa siitä on saatu hyviä tuloksia. Myös Tampereen kaupunki ottaa samaan aikaan palvelun käyttöön.

Anonyymi kirjoitti...

Käytkö kuumana metsuriseksuaaleihin? 14 täysin loogista syytä tapailla parrakasta miestä

Parrakkaat miehet vetoavat moniin naisiin. Jos sinun täytyy joskus kuitenkin selitellä ystävillesi, miksi parta saa sinut menemään sekaisin, nappaa tästä valitsemasi tekosyy.

Muun muassa metsuriseksuaalit ovat syy siihen, miksi parrakkaat miehet ovat päässeet pysyvästi naisten päiväuniin. Dpaki-sivusto onkin listannut lukemattomia syitä siihen, miksi naisen kannattaisi deittailla miestä, jolla on parta.

Lue täysin loogiset syyt siihen, miksi parrakas mies on oiva valinta kumppaniksi.

Anonyymi kirjoitti...

Paritussyyte: Kaksi miestä vuokrasi hierontayritystä ja kahta asuntoa prostituoiduille

Kahden miehen epäillään syyllistyneen törkeään paritukseen Oulussa, Kemissä ja Kokkolassa.
Syyttäjä vaatii miehille vankeusrangaistusta. Kahden miehen väitetään vuokranneen thaihierontayritystä ja kahta yksityisasuntoa Kemissä ja Kokkolassa seksipalvelujen myymistä varten. Syyttäjän mukaan miehet myös markkinoivat prostituoituja aktiivisesti.

Jutun käsittely alkoi Oulun käräjäoikeudessa tänään.

Keskusrikospoliisi pääsi syytettyjen jäljille tutkiessaan laajempaa paritusvyyhtiä. Sen mukaan virolaiset ja venäläiset naiset ylläpitivät välityspalvelua, jonka kautta prostituoituja välitettiin eri paikkoihin eri maissa.

Käräjäkäsittelyssä olevat tapahtumat ajoittuvat vuoden ajalle vuosille 2011–2012.

Syyttäjän mukaan päätekijä vuokrasi thaihierontapaikan silloiselle vaimolleen ja edisti yrityksen liiketoimintaa, jossa tuloja saatiin seksiä myymällä. Lisäksi päätekijän epäillään vuokranneen itselleen hankkimaansa kahta asuntoa prostituoiduille Kemissä ja Kokkolassa.

Molemmat syytetyt kiistävät syytteet. Päätekijäksi epäillyn miehen puolustuksen mukaan syytetty ei ole tiennyt prostituutiosta. Mies on vain auttanut kielitaidotonta vaimoaan kääntämällä tekstiviestejä asiakkaille.

Syytteessä oleva toinen mies kiistää, että olisi tiennyt asunnoissa ja liiketilassa harjoitetusta seksimyynnistä. Mies sanoo toimineensa vain palkatun vuokraisännän roolissa.

Päätekijän syyttäjä uskoo saaneen hyötyä parituksesta lähes 32 000 euroa ja toisen tekijän lähes 11 000 euroa.

Anonyymi kirjoitti...

"Mitä isommat rinnat, sen parempi"

Millaiset naiset haluavat G-kuppikoon rinnat? Illan dokumentti paljastaa.

Englantilaisella Charlottella, 23, on kuppikoon G:n rinnat. Hänet ja muutama muu rintojaan suurennuttanut brittinainen tavataan tämän illan 5D-dokumentissa Haluan vieläkin isommat rinnat.

Alunperin Charlotten rintavarustus oli B:n luokkaa. Viiden operaation jälkeen hän on kuitenkin jo ohittanut rintaidolinsa Pamela Andersonin, jonka kuppikoko on E.

- En ajattele, että rintani ovat isot. Olen niin tottunut niihin, kahden lapsen äiti kertoo brittien Huippumalli haussa -ohjelmastakin muistettavalle toimittajalle Louise Roelle.

Tuhtiin etumukseen on tottunut myös Charlotten aviomies Simon. Hän pitää vaimostaan nimenomaan isorintaisena.

- Hänen rintansa ovat upeat! Mitä isommat, sen paremmat, mies lausuu.

Itse asiassa juuri Simon kannusti puolisoaan hankkimaan mahdollisimman isot rinnat.

- Vaimoni näyttää nyt seksikkäämmältä kuin ennen, hän kehuu.

Intoa ei ole vähentänyt edes se, että Charlotella on ollut vakavia komplikaatioita matkan varrella. Niiden vuoksi hänen toinen rintansa jouduttiin poistamaan puoleksi vuodeksi eikä tilanne ole vieläkään palautunut normaaliksi.

Rahaa ja kuuluisuutta vailla

Charlotten lisäksi dokumentissa kuullaan Rachelin, 29, Katen, 20 ja Ann Marien, 24, tarinat. Kaksi lasta imettänyt Rachel haluaa palauttaa rintoihinsa ryhdin. Kate tavoittelee G:tä ja toivoo nimenomaan epäaidon näköisiä rintoja. Ann Marie haaveilee glamourmallin urasta.

- Raha ja kuuluisuus houkuttelevat, tällä haavaa työtön Ann Marie myöntää avoimesti.

Hänen rintansa olivat alunperin B:t. Viimeisimmän leikkauksen tarkoitus on suurentaa niitä E:hen asti. Ann Marie on niin sinut asian kanssa, että hän laskee myös kamerat leikkaussaliin. Operaatio näytetään alusta loppuun eikä materiaali sovi heikkohermoisille. Juontajallakin on vaikeaa, mutta paikalla oleva kirurgi tekee työtään tietysti turhia hermoilematta. Hän tosin on sitä mieltä, ettei Ann Marien operaatiossa ole mitään mieltä.

Haluan vieläkin isommat rinnat tänään TV5:lla kello 23.30.

Anonyymi kirjoitti...

Seela Sella: Tämän virheen naiset tekevät aina parisuhteissaan

Näyttelijä Seela Sellakin yritti ensin, kunnes tajusi, että se on turhaa.
Näyttelijä Seela Sella, 78, ei koskaan riidellyt edesmenneen miehensä Elis Sellan kanssa isoista asioista, koska avioparin huumori-, ajatus- ja arvomaailmat olivat niin samanlaiset.

– Pystyimme keskustelemaan kaikista asioista. Pienistä asioista riitelimme, ja sitten nauroimme sen jälkeen, Seela muistelee.

Hyvästä avioliitosta Loopin ja Me Naisten Olisinpa tiennyt -ohjelmassa puhunut Seela kuitenkin kertoo tehneensä liitossaan yhden virheen.

– Yritin muuttaa häntä koko ajan, niin kuin kaikki naiset tekevät aina sen virheen, että yrittävät kouluttaa miestään sellaiseksi kuin heidän mielestään olisi edustavaa, Seela kertoo.

Hänen mukaansa kouluttamisesta ja kasvattamisesta ei kuitenkaan tullut yhtään mitään.

– Onneksi ennen Eliksen kuolemaa tajusin, että hän oli erikoinen ihminen, ja jumalan kiitos annoin hänen olla loppuvuodet sellaisena kuin hän on, näyttelijä kertoo pilke silmäkulmassaan.

Anonyymi kirjoitti...

Suomen täydelliset venäläisnaiset kertovat: Tämän takia suomalaismies on parempi kumppani kuin venäläinen tai ruotsalainen

Suomen täydelliset venäläisnaiset liputtavat suomalaisen miehen puolesta. Neljä heistä kertoo, mikä suomalaismiehessä oikein viehättää.
Viikko sitten maanantaina Liv-kanavalla alkanut Suomen täydelliset venäläisnaiset seuraa viiden luksuselämästä nauttivan emigranttinaisen elämää.

Kaikilla heillä on kokemusta rakkaudesta suomalaismiehen kanssa. IS kysyi naisilta, miksi he ovat valinneet suomalaismiehen venäläisen sijaan. Mikä suomalaisessa miehessä oikein viehättää?

Anonyymi kirjoitti...

Ryvettynyt pettäjäpalvelu väittää: Nyt on naisia

Pettäjäpalvelu Ashley Madison vakuuttaa olevansa yhä kovassa vireessä. Massiivisen tietomurron kohteeksi joutunut palvelu väittää, että sadat tuhannet käyttäjät ovat rekisteröityneet palveluun.

Pettäjäpalvelu Ashley Madison väittää saaneensa "satoja tuhansia" uusia käyttäjiä viime viikolla.

Yhtiö kertoo asiasta tiedotteessaan, jossa se vakuuttaa lisäksi, että palvelun uusista käyttäjistä 87 896 on naisia.

Avid Life Media -yhtiön operoima deittipalvelu on ollut julkisuudessa runsaasti sen jälkeen, kun tietomurtautujat tunkeutuivat yhtiön palveluun ja alkoivat vuotaa sivuston käyttäjien arkaluonteisia tietoja internetiin.

Viime viikon lopussa Avid Life Media kertoi yhtiön toimitusjohtajan Noel Bidermanin jättävän tehtävänsä.

Ashley Madisonin väitteet uusista käyttäjistä ovat voimakkaasti ristiriidassa julkisuudessa liikkuneiden arvioiden kanssa, joiden mukaan tietomurto paljasti, että käytännössä mitätön osa palveluun rekisteröityneistä käyttäjistä oli oikeasti naisia.

Tiedotteessaan pettäjäpalvelu leimaa verkkolehti Gizmodon tekemän analyysin hölynpölyksi.

– Viime viikolla varastettua dataa analysoinut toimittaja teki vääriä johtopäätöksiä vuodetussa datassa esiintyneistä kentistä. Toimittaja päätteli voivansa laskea aktiivisten naispuolisten Ashley Madison -jäsenten määrän näiden oletusten perusteella. Johtopäätös oli väärä.

Sanojensa tueksi Ashley Madison vyöryttää numeroita: viime viikolla naiset lähettivät 2,8 miljoonaa viestiä palvelussa, yhtiö väittää.

Palvelu tienaa rahaa veloittamalla siihen rekisteröityneitä miehiä näiden naisille lähettämistä viesteistä. Yhtiö väittää, että viestittelystä maksavien miehen suhdeluku aktiivisiin naisiin oli 1,2:1 kuluvan vuoden tammi–kesäkuussa.

Anonyymi kirjoitti...

Vaimo jätti kikkelitatskan jälkeen – mutta mitäs mies sitten tekikään?

Vaimo osti 34-vuotiaalle miehelleen lahjaksi tatskakoneen, mutta tämä meni ja pilasi kaiken. Hän tikkasi liki 7-tuumaisen penistatuoinnin reiteen. Ja paitsi että se oli ruma, niin, se oli penistatuointi.

Vaimo lähti kävelemään oitis. Hän katsoi että nyt riitti, sillä hän oli aiemminkin joutunut kaikenlaisten miehensä kepposten kohteeksi.

Mieskin tajusi tehneensä tyhmyyden. Hän on nyt poistattanut tatskan ja toivoo, että raksu tulisi takaisin.

Englantilaiskarju toteaa britti-Metrossa, että tämä on hänen viimeinen oljenkortensa voittaa vaimo takaisin. Tatuoinnin poistattaminen laserilla sattui, mutta jos vaimo palaa, se on sen arvoista.

Lahkeesta roikkunut kalufiguuri esti miehen elämää kaikin tavoin. Hän ei voinut seurata altaalla tyttärensä uimaharrastusta, sillä peniskuva aiheutti pahennusta.

Anonyymi kirjoitti...

Suomen ”vakava tyttöongelma” ihmetyttää – Mikä superresurssi!”

Vihreitä edustava yrittäjä Kaisa Hernberg hämmästelee Puheenvuoron blogikirjoituksessaan sitä, että huippulukioiden suuri tyttöjen osuus nähdään ”vakavana ongelmana”.
- Vakavaan huippulukioiden tyttöongelmaan esitetään ratkaisuksi peruskoulun päättöarvioinnin muutosta, koska nykyinen tyyli suosii tyttöjä, jotka ovat “kilttejä ja koulumyönteisiä”, Hernberg kirjoittaa.

Asiasta kertoi Helsingin Sanomat.

- Samaan aikaan meille suomalaisille on ylpeydenaihe, kun pörssiyhtiöidemme hallituspaikoilla on 23 prosenttia naisia, Hernberg huomauttaa.

- Kiteytettynä ongelma siis ilmeisesti on, että yhteiskunnastamme löytyy vielä osa-alue, jolla ei pärjää olemalla hyvä jätkä ja tuntemalla muita hyviä jätkiä. Onhan se nyt kauheaa, jos tytöt menestyvät koulussa siksi, että viitsivät panostaa opintoihinsa enemmän ja käyttäytyä fiksummin kuin pojat, hän irvailee.

Hernbergin mielestä on kuitenkin tärkeää miettiä, miksi pojat menestyvät peruskoulussa tyttöjä heikommin, ja puuttua mahdolliseen vinoumaan. Hernebergin mielestä yhtä tärkeää olisi kuitenkin miettiä myös sitä, miksi tytöt menestyvät koulussa paremmin, mutta yhteiskunnassa huonommin.

- Onko niin, että poikien ja miesten menestymistä yksinkertaisesti pidetään Suomessa tärkeämpänä? Insinöörien maa ei toimi ilman kansallista Juha-kiintiötä? Hernberg pohtii.

Hän kehottaa näkemään lukiotilanteessa myös positiivisen puolen.

- Se, että tytöiltämme löytyy kunnianhimoa, yhteistyötaitoa ja kykyä työskennellä määrätietoisesti, on Suomelle mieletön mahdollisuus. Mikä superresurssi oppilaitoksissamme kasvaakaan!

Anonyymi kirjoitti...

Nörttiluola vai tavallinen luokka? Koodaaminen kiinnostaa tyttöjä enemmän sopivassa ympäristössä

Naisia on tietojenkäsittelytieteessä ja alan teollisuudessa vain vähän, mikä johtuu osittain siitä, etteivät tytöt ilmoittaudu edes tietotekniikan peruskursseille.

Yhdysvaltalainen Washingtonin yliopisto havaitsi, että tyttöjen ilmoittautuminen tietotekniikan johdantokurssille kolminkertaistui, jos luokka sisustettiin uudelleen vähemmän nörttimäiseksi ja helpommin lähestyttäväksi.

Luokkahuoneen ulkonäkö voi vahvistaa ennakkoluuloja siitä, ketkä kuuluvat luokkaan ja ketkä eivät, selittää johtava tutkija Allison Master. 270 korkeakouluopiskelijan perusteella tehty tutkimus on julkaistu Journal of Educational Psychology -lehdessä.

Tutkija näytti koehenkilöille kahta luokkaa, joista toinen oli sisustettu nörttimäisesti ja toinen ei. Edellisessä huoneessa näkyi tietokoneen osia ja Star Trek -julisteita, kun taas jälkimmäisessä seinillä oli taidetta ja luontokuvia.

Koehenkilöiltä kysyttiin, kummassa luokassa he halusivat opiskella ja kuinka kiinnostuneita he olivat käymään tietotekniikan kurssin.

Pojat eivät välittäneet, missä luokassa he opiskelivat, mutta tytöille se oli tärkeää. Koehenkilöt olivat toisen asteen opiskelijoita ja 14–18-vuotiaita.

Anonyymi kirjoitti...

Nettideittailusta on lyhyt matka työhaastatteluun

Yhdysvalloissa erilaiset työnhakupalvelut kasvavat huimaa vauhtia.

Työnhaku- ja välitysmarkkinoille aikoo myös deittipalvelu eHarmony. Sen toimitusjohtajan mielestä deittailupalvelun räätälöidyllä parinvalinnalla olisi paljon annettavaa myös työnvälitykseen.

– Kukaan ei ole kunnolla pyrkinyt löytämään juuri toisilleen sopivaa työnhakijaa ja lähiesimiestä, toimitusjohtaja Neil Clark Warren sanoi uutistoimisto Reutersin haastattelussa.

EHarmony aikoo käyttää noin sadan muuttujan profilointia löytääkseen toisilleen sopivat työntekijät ja työnantajat. Alan nykyiset jättiläiset Monster ja LinkedIn eivät profiloi osapuolia yhtä tarkasti.

EHarmonyn palvelun nimeksi tulee Elevated Careers. Palvelu julkaistaan Yhdysvalloissa 2016 ja se on todennäköisesti maksullinen kaikille osapuolille, vaikka osa perustoiminnoista olisikin ilmaisia.

Anonyymi kirjoitti...

Mieskosmetologi meikkaa itsensä sarjakuvien naissankareiden kopioiksi - katso taidonnäytteet
Sarjakuvafanin upeat muodonmuutoskuvat keräävät tuhansia tykkäyksiä netissä.


Argenapeede-taiteilijanimen taakse Instagramissa verhoutuneen mieskosmetologin taidonnäytteet ihastuttavat. Sarjakuvia intohimoisesti rakastava mies julkaisee sivullaan kuvia, joissa hän on muuntautunut naispuolisiksi sarjakuvahahmoiksi. Hän on maskeerannut itsensä esittämään muun muassa Yhdysvalloissa kuuluisaa Wonder Woman -sankaritarta.

Nettikansa on huomannut miehen lahjakkuuden. Hänellä on Instagramissa noin 100 000 seuraajaa ja hänen postaamansa työnäytteet keräävät tuhansia tykkäyksiä.

Anonyymi kirjoitti...

Tyttöjen menestys tyssää työelämään - "Kierrämme kehää, josta voi päästä pois"

Tytöt menestyvät koulussa poikia paremmin ja valtaavat yhä useampia paikkoja huippulukioista ja akateemisista opiskelupaikoista. Mutta miksi työelämän johtavissa asemissa on silti miesenemmistö?

Tyttöjen keskimäärin parempi menestys opinnoissa ei ole uusi ilmiö, eikä edes kansallinen, huomauttaa kasvatuksen ja koulutuksen oikeudenmukaisuuden ja tasa-arvon professori Kristiina Brunila. Tämä on havaittu muun muassa OECD:n raportissa, jonka mukaan poikien koulumenestys on heikentynyt eri puolilla maailmaa.

Ilmiö näkyy myös suomalaisten pörssiyhtiöiden johdossa. Lähes kaikki suomalaisten pörssiyhtiöiden uudet toimitusjohtajat ovat keski-ikäisiä miehiä, uutisoi Aamulehti maanantaina. Lehden selvityksen mukaan viime ja tänä vuonna 19 pörssiyritystä on vaihtanut toimitusjohtajaa, ja uusista toimitusjohtajista vain yksi oli nainen.

Tytöt menestyvät koulussa paremmin sekä yhteiskunnan näkemysten että koulujärjestelmän takia. Suomessa trendi on ollut jo pitkään tällainen ja se on edelleen voimistunut, kertoo kasvatustieteiden professori Kirsi Tirri.

Koulujärjestelmämme nimittäin suosii "kilttejä tyttöjä", jotka tekevät niin kuin käsketään. Pojille annetaan lusmuilua ja huonoa käytöstä anteeksi, koska ”pojat ovat poikia”. Tytöiltä taas odotetaan tunnollisuutta ja huolellisuutta, minkä seurauksena tytöt myös käyttäytyvät niin ja menestyvät koulumaailmassa, Brunila kertoo.

Anonyymi kirjoitti...

Suutelututkimus paljastaa: Eurooppalaiset ovat vasta kolmanneksi kovimpia pussailemaan!

Kansainvälinen tutkimus selvitti, miten eri kulttuureissa suhtaudutaan romanttiseen ja seksuaaliseen suutelemiseen. Yllättävän monessa maassa pusuja pidettiin ikävänä asiana.

Rakastuneena voi olla vaikea ymmärtää, etteivät kaikki näytä tunteitaan suutelemalla kumppaniaan. Tuoreen yhdysvaltalaisen tutkimuksen mukaan romanttinen ja seksuaalinen suuteleminen on kuitenkin yleistä vain 46 prosentilla kaikista kulttuureista.

- Oletimme, että vain joissain kulttuureissa ei harrastettaisi romanttista ja seksuaalista suutelua tai saisimme tietää sen olevan tällöin omituinen tapa toteuttaa intiimiyttä, mutta yllätyimme, kun saimme tietää, että suurin osa kulttuureista meni tähän kategoriaan, tutkija Justin Garcia Indianan yliopistosta kertoo.

Tulokset

American Anthropologist -lehdessä julkaistussa tutkimuksessa selvitettiin 168 maan suhtautumista suutelemiseen. Tutkimuksessa oli mukana eri kulttuureita ympäri maailmaa.

Mitä enemmän kulttuureissa on sosiaalisia kerrostumia, sitä normaalimpana suutelua pidetään eri kulttuureissa. Kaikista eniten ihmiset suutelevat Lähi-idässä, sillä kaikki alueen mukana tutkimuksessa olleet maat suhtautuivat suuteloihin myönteisesti.

Suuteluun suhtauduttiin suopeasti myös 70 prosentissa Euroopan maita, ja samaa asiaa mittaava luku oli Aasiassa 73 prosenttia ja 55 prosenttia Pohjois-Amerikassa. Tämä tekee eurooppalaisista vasta kolmanneksi kovimpia suutelijoita.

Kaikista kielteisimmin suuteloihin suhtauduttiin Keski-Amerikassa, Saharan eteläpuolisessa Afrikassa, Uudessa-Guineassa sekä Amazonin alueella.

Anonyymi kirjoitti...

Maailma olisi parempi paikka, jos naiset osaisivat koodata – näin väittävät Linda Liukas ja Tuuti Piippo - Raha - Raha - Helsingin Sanomat

Anonyymi kirjoitti...

Miehellä 48-senttinen penis: ”Naiset pelkäävät sitä!”

Meksikolainen Roberto Esquivel Cabrera on paljastanut, että hänellä on yksi maailman pisimmistä peniksistä, ellei pisin. 52-vuotias Cabrera on ollut aiheesta vaitonainen, sillä hänen mukaansa liian pitkä penis on aiheuttanut hänelle vain murheita.

Metro-lehden mukaan lääkärit ovat mitanneet Roberton miehuuden ja sen pituus on 48 senttiä. Mies kertoi, että penis ulottuu polvia pidemmälle hänen seisoessaan. Muiden kannustamana mies on ilmoittanut olevansa kiinnostunut Guinnessin maailmanennätyksestä.

Tällä hetkellä pisimmän peniksen ennätys on yhdysvaltalaisella Johan Falconilla. Falconin penis on 33,98-senttinen. Vaikuttaisi siltä, että seuraava ennätys menee Meksikoon, mikäli Roberto haluaa virallistaa asian.

Saltillossa asusteleva Cabrera totesi, että maailmanennätys on ainoa asia, jossa hän hyötyy pitkästä peniksestään. Mies on menettänyt työkykynsä peniksensä takia ja hänen mukaansa naisetkin ovat pysytelleet kaukana sen koon vuoksi. Miehen mukaan naiset pelkäävät hänen penistään.

Roberto toivoo, että maailmanennätyksen myötä hänen tilanteensa tunnistettaisiin vaivaksi, jotta hän voisi jonain päivänä saada avustusta työkyvyttömyyteensä. Tällä hetkellä Roberto elää kaduilla ruokaa kerjäten, sillä hän ei ole saanut lääkäreiltä lausuntoa, jonka mukaan hänen peniksensä olisi aiheuttanut hänen työkyvyttömyyteensä.

Anonyymi kirjoitti...

Villimpää kuin koskaan! 70-vuotiaat hakevat uusia virikkeitä seksielämäänsä

70-vuotiaana seksi kokemuksena ei ole muuttunut. Eläkkeellä on aikaa panostaa läheisyyteen, seksiin ja romantiikkaan.
Nykyiset seitsemänkymppiset ovat vällyjen välissä aivan toista maata kuin samanikäiset vielä muutama vuosikymmen sitten. Seksi ja seksuaalisuus kiinnostavat riippumatta siitä, onko rinnalla vakituinen kumppani vai ei. Erektiohäiriölääkkeiden ja limakalvoja vahvistavien voiteiden avulla seksi toimii.


Nykyiset seitsemänkymppiset ovat vällyjen välissä aivan toista maata kuin samanikäiset vielä muutama vuosikymmen sitten.
Maailman muuttuessa moni 70-vuotias on joutunut pohtimaan myös sitä, voiko hän katsella pornoa, harrastaa yhden yön suhteita tai sooloseksiä. Koska homo- ja transseksuaalisuudesta on puhuttu julkisuudessa jo pitkään avoimesti, usealle on tullut myös ajankohtaiseksi miettiä, onko omaa seksuaalisuuttaan päässyt lainkaan toteuttamaan koko aiemman elämänsä aikana.

Myytit epäseksuaalisista vanhenevista ihmisistä ovat murtumassa myös julkisesti. Esimerkiksi kirjailija Panu Rajala kertoi 70-vuotishaastattelussaan IS:lle, että seksuaalisuus on vielä vahvasti läsnä hänen parisuhteessaan:

– Taito, halu ja kyky ovat tallella.

Anonyymi kirjoitti...

http://funnyjunk.com/Sweden+yes/movies/5507729/

Anonyymi kirjoitti...

Woman Sentenced To Death For Smuggling Hard Drugs In Her Privates And Anus - AfricanSeer.com

Anonyymi kirjoitti...

Ostitko häneltä seksiä? Tätä naista epäillään HIV:n levittämisestä

Lasten elatusavusta tulee kymmeniä kyselyjä päivittäin – "syynä maan tiukka taloustilanne" - Perhe - Kotimaa - Helsingin Sanomat

Elatussopimusten määrä kasvanut roimasti – Päivi Räisänen luopui elatusavusta ja oli pudota tyhjän päälle - Avioero - Kotimaa - Helsingin Sanomat

Anonyymi kirjoitti...

Oletko miesfeministi? Tee testi täällä Blogi US Pauli Sumanen 31.8.2015

Anonyymi kirjoitti...

Laulajattaren karu mielipide: "On paljastavasti pukeutuneen naisen oma vika, jos hänet raiskataan"

Naisten, jotka kuljeskelevat ympäriinsä humalassa ja "provokatiivisesti" pukeutuneena, pitää varautua tulemaan seksuaalisesti hyväksikäytetyksi, Hynde sanoo.

Laulajattaren mukaan on niukasti vartalonsa verhonneiden naisten oma vika, mikäli he tulevat raiskatuksi.

Hynde itse kertoo tulleensa moottoripyöräjengin raiskaamaksi 21-vuotiaana Yhdysvaltain Ohiossa 1970-luvun alkupuolella. Hän sanoo tapahtuneen olleen hänen oma syynsä hänen pukeutumistyylinsä ja huumeiden käyttönsä takia.
...
- Naiset, jotka myyvät tuotettaan seksillä - se on prostituutiota. Pop-tähti, joka kuljeskelee ympäriinsä näyttäen pornotähdeltä ja sanoo olevansa feministi - hän on prostituoitu, Hynde tykittää.
...

Anonyymi kirjoitti...

Pormestaritar johti brasilialaiskaupunkia Whatsapp-viesteillä – pakoilee poliisia kavalluksesta epäiltynä | Yle Uutiset | yle.fi

Kari Hurtta kirjoitti...

! Tytöt menestyvät koulussa poikia paremmin ja valtaavat yhä useampia paikkoja huippulukioista ja akateemisista opiskelupaikoista. Mutta miksi työelämän johtavissa asemissa on silti miesenemmistö?

Puhutaanko tässä keskiarvosta?

Muualla on kirjoitettu että miesten (tai poikien) hajonta on isompi. Onko tällä vaikutusta asiaan?

Anonyymi kirjoitti...

"Tytöt menestyvät koulussa poikia paremmin ja valtaavat yhä useampia paikkoja huippulukioista ja akateemisista opiskelupaikoista."

Mikä on huippulukio? Sellainenko, jossa kirjoitetaan useita laudatureja kielissä ja muissa humanistisissa aineissa? Vai sellainen, jonka oppilaista iso osa valmistuu Teknisen korkeakoulun teoreettisen fysiikan linjalta?

Tytöt kehittyvät poikia nopeammin. Viimeisin tutkimus 2-vuotiaista päiväkotilapsista osoitti, että jo siinä iässä tytöt ovat paljon poikia edellä. Pojista iso osa joutuu taistelemaan perälautaa vastaan, kun oppimistavoitteet tehdään keskiarvon perusteella. Ja keskisarvossa näkyy tyttöjen kehitteneisyys. Ero kehityksessä näkyy tyttöjen aikaisemmassa murrosiässäkin. Siksi vain parhaat pojat pärjäävät koulussa.

Kun lisäämme tähän, että ne pojat, jotka eivät onnistu saamaan jatkokoulutuspaikkaa heti ylioppilaaksi valmistuttuaan, pistetään vuodeksi tyhmistymään inttiin, joten he eivät voi pärjätä enää jatkossa pääsykokeissa. Samassa asemassa olevat tytöt voivat täydentää tietojaan välivuoden kotonaan ja tehdä samalla osa-/kokoaikatyötä. Ja kun ne opiskelupaikankin saaneet pojat tyhmistyvät vuoden intissä, heidän keskeytysprosenttinsa on sitten opiskelupaikoissa suuri opiskeluvaikeuksien vuoksi.

Ei tarvitse olla kummonenkaan päättelijä, kun tajuaa, mistä ero loppututkintojen määrässä johtuu. Kouluhallituksen käyttämien asiantuntijoiden se on poikien oma vika, mitäs ovat niin villejä koulussa.

Ile kirjoitti...

Poliisi aloitti juopuneiden kotiinkuljetukset tilanpuutteen vuoksi – ongelma: Vaimot eivät päästä sisään

Herää kysymys, eikö lainsäädännöllä ole tähän asiaan mitään sanottavaa.

Eikö poliisi voisi tällaisissa tapauksissa esim. asettaa rikostutkinnan kohteeksi kotiin pääsyä estelevän vaimon rikosnimikkeellä heitteillepano?

Ile kirjoitti...

Voiko siis parisuhteen/yhdessäasumissuhteen toinen osapuoli lain mukaan estää toisen osapuolen kotiinpääsyn?

Vaikka poliisi todistaa tätä tapahtumaa paikan päällä, ei sillä ole mitään sanottavaa asiaan?

Anonyymi kirjoitti...

Monin tavoin etuoikeutetut naiset taas ulisemassa samalla kun todellisilta ja paljon suuremmalta ongelmalta eli miesten ongelmilta suljetaan silmät:

Professori: "Lama heikentää akateemisten naisten asemaa entisestään" - Tasa-arvo - Kotimaa - Helsingin Sanomat

Anonyymi kirjoitti...

Helsingissä vangitun prostituoidun asiakkaita on jo ilmoittautunut – heillä voi olla aihetta terveydelliseen huoleen

Helsingin poliisi pyytää Linda-nimeä käyttäneen prostituoidun asiakkaita ilmoittautumaan viipymättä. Asiakkaiden epäillään joutuneen rikoksen uhreiksi seksipalvelujen myynnin yhteydessä.

Helsingin poliisi julkaisi epäillyn kuvan maanantaina. Tapauksen tutkinnanjohtaja, rikoskomisario Jukka Larkio kertoi HS:lle tiistaina aamulla, että muutamia ilmoittautumisia oli jo tullut.

Muutoin Larkio on vaitonainen rikosepäilyihin sisältyviin yksityiskohtiin liittyen. Hänen mukaansa vastakkain on yksityisyydensuoja ja julkinen etu.

Larkion mainitsemat yksityisyydensuojan piirissä olevat seikat ovat käytännössä epäillyn terveydentilaan liittyviä tietoja. Julkisuudessa on liikkunut epäilyjä, joiden mukaan 34-vuotias Linda kantaisi HI-virusta. Muun muassa Iltalehti uutisoi asiasta maanantaina.

Larkio ei myönnä eikä kiellä tietoja hiv-positiivisuudesta.

"En ole näin sanonut, enkä ota siihen kantaa. Jokainen voi siis vetää omia johtopäätöksiään", Larkio sanoo.

Epäillyltä seksipalveluja ostaneilla on joka tapauksessa aihetta fyysiseen terveyteen liittyvään huoleen. Tämän vuoksi heidän tuleekin Larkion mukaan ottaa mahdollisimman pian yhteyttä poliisiin.

Poliisi otti epäillyn naisen kiinni elokuun alussa. Helsingin käräjäoikeus on vanginnut hänet epäiltynä törkeän pahoinpitelyn yrityksestä.

Nainen myi poliisin mukaan seksipalveluita Helsingin keskustassa vuodesta 2011 lähtien aina kiinnijäämiseensä saakka. Asiakkaita ja mahdollisia rikoksen uhreja epäillään olevan lukuisia.

"Tarkasta määrästä ei ole tietoa, koska kukaan ei ole ollut tekemässä tilastoa."

Poliisin julkaisemassa kuvassa olevan naisen kanssa tekemisissä olleita henkilöitä pyydetään ottamaan yhteyttä poliisin numeroon 040 544 0325 tai sähköpostitse osoitteeseen jr.helsinki@poliisi.fi.

Anonyymi kirjoitti...

Pitääkö hän sinua vain varalla? 6 hälyttävää merkkiä

Kiinnostaako kumppania oikeasti olla juuri sinun kanssasi? Merkit asian varmistamikseksi kertoi Yourtango.com

Tuntuuko, että uusi tuttavuus tai kumppani pitää sinua vain kakkosvaihtoehtona? Olisiko aika olla rehellinen itselleen? Yourtango-sivustoi kertoi, mitkä ovat merkkejä siitä, että toinen ei välitä oikeasti.

Anonyymi kirjoitti...

Kuusi faktaa miehen sukuelimistä

Tiesitkö, että siemennesteessä on hedelmäsokeria?

Miehen sukuelinten tärkein tehtävä on suvun jatkaminen. Mutta elinten toiminta ja niiden erittämät hormonit vaikuttavat miehen elämään myös monin muin tavoin, toteaa tuore kotimainen kirja. Olitko sinä perillä näistä sukuelinfaktoista?

Anonyymi kirjoitti...

Pahoja ne kiltit tytöt — KaisaHernberg

Anonyymi kirjoitti...

Asiat, jotka tekevät naisesta hetkessä seksikkäämmän miehen silmissä
On olemassa sellaisia seikkoja, jotka hetkessä nostavat naisen viehätysvoimaa. Tällaisia ovat muun muassa hersyvä nauru.


On selvää, että jokaisella on erilainen maku naisten ja miesten suhteen. Toinen tykkää puheliaammasta, toinen taas hiljaisesta. On kuitenkin olemassa joitain sellaisia seikkoja, jotka lähes poikkeuksetta nostavat naisen viehätysvoimaa miehen silmissä.

1. Hyvä huumorintaju ja kyky nauraa itselle

2. Sekaiset hiukset

3. Itsevarmuus, joka ei kuitenkaan mene liiallisuuksiin

4. Hassutteleva asenne ja kyky pelleillä myös julkisella paikalla

5. Hersyvä nauru

6. Intohimo johonkin itselle tärkeään asiaan sekä ylpeys siitä

7. Silmälasit

8. Asu, joka koostuu miehen vaatekappaleista, kuten kauluspaidasta

9. Selkeät mielipiteet ja niiden esille tuominen

10. Ylpeys omista erikoisuuksista

Anonyymi kirjoitti...

Epätoivoinen haku somessa: Lapsi tulossa, isä hukassa – nainen etsii lomaromanssiaan

Nuori ranskalaisnainen yrittää etsiä tulevan lapsensa isää YouTube-videon avulla.

– Hei, olen Natalie, ja olen Ranskasta. Tänään olen tekemässä tätä videota, koska tarvitsen apuanne, aloittaa kaunis ruskeaverikkö videonsa.

Pariisilainen Natalie Amyot on palannut Australiaan etsimään 'todella söpöä' miestä, johon hän rakastui välittömästi tämän nähtyään.

– Kolme kuukautta sitten tulin Mooloolabaan, minulla oli mahtavaa, tapasin upeita ihmisiä. Viimeisenä iltana meillä oli juhlat. Tapasin todella söpön miehen. Minulle se oli rakkautta ensisilmäyksellä. Ja vietimme kauniin yön.

26-vuotias brunette julkaisi avunpyyntönsä niin Facebookissa kuin YouTubessakin toivoen löytävänsä yhden illan juttunsa. Amyot sai nimittäin tietää olevansa raskaana kuusi viikkoa sen jälkeen, kun oli palannut Australiasta takaisin Ranskaan.

– Seuraavana aamuna lensin kotiin Pariisiin, ja hävitin puhelimeni, jossa hänen numeronsa oli. Joten minulla ei ole mitään keinoa ottaa häneen yhteyttä.

Amyot'n rakkaustarina on kuitenkin herättänyt epäluuloja, sillä monen on vaikea ymmärtää, miksei päätäpahkaa rakastunut nainen tiedä edes irlantilaisbaarissa tapaamansa miehen nimeä. Tuntomerkit ovat kuitenkin seuraavat: 183-senttimetrinen, sinisilmäinen, ruskettunut ja vaaleatukkainen australialaismies.

Amyot toivoo, että hänen videotaan jaettaisiin, ja hän löytäisi lapsensa isän. Nainen sanoo kuitenkin ymmärtävänsä, jos mies ei halua olla lapsen kanssa tekemisissä.

Anonyymi kirjoitti...

Luulitko, että jooga on vain laihojen ja notkeiden naisten laji? Nämä kuvat todistavat luulot vääriksi

Joogaan taipuu kuka jos toinenkin – sen todistavat nämä kuvat.

Kun ajattelet joogaavaa henkilöä, tuleeko mieleesi ensimmäisenä laiha, notkeaakin notkeampi länsimaalainen nainen?

Todellisuudessa joogan kehittelivät intialaiset tuhansia vuosia sitten – se tarkoituksena oli ihmisen ja kaikkeuden olemusta koskevia pohdiskelut ja liikkeet. Nykypäivänä joogaa harrastaa aktiivisesti 21 miljoonaa henkilöä Yhdysvalloissa. Joogan harrastaminen parantaa sekä fyysistä että henkistä hyvinvointia, sekä ylläpitää terveyttä – lajia harrastetaan ympäri maailman ulkonäköön, vartalomalliin ja rotuun katsomatta.

Anonyymi kirjoitti...

23-vuotias nainen joutui selliin liian äänekkäästä seksistä – mitä sitten tapahtuikaan

Birminghamissa, Britanniassa, naapurusto on raivoissaan 23-vuotiaan neitokaisen äänekkäästä elämästä.

Aiemmin tänä kesänä naiselle lasetettiin parin viikon tuomio häiritsevästä seksuaalisesta elämästä. Nainen oli herätellyt naapureitaan orgastisesti huutamalla.

Ilmeisesti oppi ei ole mennyt täysin perille, tai kyse on koston kierteestä. Nyt nainen joutui käräjille toisenlaisesta meluavasta elämäntyylistään. Hän paukutteli ovia, tömisteli ja heitteli tavaroita. Tällä kertaa hän joutui maksamaan sakkoja ja muita oheiskorvauksia 350 puntaa.

Naapurit ovat olleet hätää kärsimässä ja naisen ex-poikaystäväkin on pahoitellut asiaa:

-Hän tekee elämästä todella vaikeaa.

Aiheesta uutisoi Metro-lehti Britanniassa.

Anonyymi kirjoitti...

Nainen viestitteli rakkaudesta ja ikävästä – huijasi rahaa heikkolahjaiselta mieheltä

Syrjäseudulla asuneelta heikkolahjaiselta mieheltä tuhansia euroja rahaa huijannut 40-vuotias nainen tuomittiin Pohjois-Savon käräjäoikeudessa 50 päiväksi vankeuteen petoksesta. Itä-Suomen hovioikeus ei myöntänyt jutussa jatkokäsittelylupaa.

Nainen tuli vuonna 2013 miehen mökkiin autonkuljettajan kanssa. Nainen ja mökin omistaja juttelivat ja vaihtoivat puhelinnumeroita. Seuraavana päivänä nainen otti yhteyttä ja alkoi puhua ystävyydestä. Hän myös lähetti tekstiviestejä joissa kertoi rakkaudestaan ja ikävästään mieheen.

Nainen pyysi rahaa muun muassa vuokraan, koska hänellä oli häätö uhkaamassa. Mies lähettikin rahat naiselle. Nainen myös kertoi tilanneensa hääpuvun ja tarvitsevansa siihenkin rahaa.

Kaikkiaan mies lähetti naiselle rahaa ainakin 13 eri kertaa.

Nainen vieraili miehen luona kolme kertaa. Viimein naapurit kiinnittivät huomiota vierailuihin ja kutsuivat paikalle poliisit. Mies oli juuri nostanut naiselle 2 000 euroa auton ostoa varten. Setelit löytyivätkin pöydältä lehtien välistä.

Nainen itse oli sitä mieltä, että muut olivat tulleet sotkemaan hänen ja miehen suhteen. Naisen mukaan heillä oli ollut "lämmin ja tasaveroinen" suhde. Miehen edunvalvojan mukaan mies ei pystynyt huolehtimaan raha-asioistaan, vaan ne hoiti miehen äiti kuolemaansa saakka.

Anonyymi kirjoitti...

Guardian: Britannian kansallisella spermapankilla vain yhdeksän rekisteröityä spermanluovuttajaa

Britannian kansallisen spermapankin listoilla on vain yhdeksän rekisteröityä spermanluovuttajaa, paljastaa spermapankin johtaja Laura Witjens brittilehti Guardianille.

Vuosi sitten julkisella rahoituksella käynnistetty kansallinen spermapankki aikookin nyt aloittaa markkinointikampanjan uusien luovuttajien houkutteluksi.

"Jos mainostaisin ajatuksella 'mies, näytä, mistä sinut on tehty', niin saisin varmasti satoja spermanluovuttajia", Witjens harmittelee.

Uuteen mainoskampanjaan on haettu inspiraatiota Tanskasta, jossa spermapankkibisnes kukoistaa.

"Tanskalaiset tekevät niin. He sanovat, että tämä on viikinkien maihinnousu. Maan vientituotteet ovat olut, Legot ja sperma. Se on heille ylpeydenaihe", Witjens sanoo Guardianille.

Brittien kampanjassa tuleekin olemaan supermies-teema. Supermiehen takana on myös vakavampi viesti: luovuttajien sperman tulee olla poikkeuksellisen laadukasta, että se kestää pakastamista ja sulattamista.

Heikompilaatuinen sperma ei tästä selviä, mikä on myös yksi syy siihen, miksi spermapankin listalla on vain yhdeksän miestä.

2013 tehdyn tutkimuksen mukaan joka kolmas luovutettu sperma oli maahantuotua Britanniassa. Eniten sitä tuotiin Yhdysvalloista ja Tanskasta.

Sperman kysyntä on kasvanut Britanniassa voimakkaasti viime vuosina, koska samaa sukupuolta olevat pariskunnat ja vanhemmat naiset haluavat saada lapsia.

Britanniassa muutettiin lakia spermanluovutuksesta vuonna 2005. Lakimuutoksen jälkeen syntyneillä lapsilla on oikeus 18 vuotta täytettyään etsiä oikea biologinen isänsä.

Anonyymi kirjoitti...

Tällaisia törkyviestejä maahanmuuttoa puolustavalle satelee - eniten uhkaillaan raiskauksilla

Nuorisotutkija Veronika Honkasalo on näyttänyt saamiaan uhkausviestejä poliisille, mutta törkeätkään viestit eivät helposti täytä rikoksen kriteereitä.

Nuorisotutkija Veronika Honkasalolle tulvii loukkaavia kommentteja pääosin miehiltä. Hän on myös Helsingin kaupunginvaltuutettu, kaupunginhallituksen jäsen ja vasemmistoliiton valtuustoryhmän puheenjohtaja.

- Vihaviestien lähettely on selvästi sukupuolittunutta, 95 prosenttia asiattomasti kommentoivista on miehiä, varsinkin Facebookissa. Se varmaan johtuu myös kohteesta, kun olen feministipoliitikko. Viestit kietoutuvat rasismiin ja naisvihaan, Honkasalo toteaa.

Eniten Honkasaloa uhkaillaan raiskauksilla.

- Se on niin paradoksaalista, että ne, ketkä haukkuvat maahanmuuttajia raiskaajiksi, uhkailevat monikulttuurisuuden puolesta puhujia raiskauksella, Honkasalo huomauttaa.

Tämäntyylisiä viestejä hän saa: "Toivottavasti eksyt puistoon ja sinut raiskataan." "Sinun pitäisi ryhtyä huoraksi vastaanottokeskukseen, niin ehkä sitten oppisit."

Honkasalolle myös lähetetään sähköpostiin rasistista kuvamateriaalia.

- Minulle lähetettiin esimerkiksi kuva seivästetystä naisesta ja teksti: "Tätäkö sinä haluat?"

Anonyymi kirjoitti...

Onko kalju haluttavampi naisten silmissä? Sosiaalinen koe paljastaa

Yhdysvaltalainen Sam kokeili Santa Monican rannalla, vaikuttavatko hiukset menestykseen naismarkkinoilla. Uskoisitko, että ero kaljun ja hiuksellisen miehen välillä on näin suuri?

Anonyymi kirjoitti...

Kolme orgasmityyppiä - ja kuinka kutakin lisätään

Orgasmin ei aina tarvitse olla samanlainen.

Prevention -lehti esittelee erilaisia tapoja onnellisen lopun saavuttamiseksi. Näin saat enemmän kutakin orgasmikolmosista.

Kari Hurtta kirjoitti...

! » Onko kukaan koskaan tehnyt tutkimusta siitä kuinka paljon Suomessa on enemmän nuoria miehiä kuin naisia?

Ilta-Sanomat: Täällä on pahin pula nuorista naisista - katso kotiseutusi tilanne! (6.2.2014)

Joka toinen nuori suomalainen elää alueella, jossa on selvästi enemmän nuoria miehiä kuin nuoria naisia, kertoo Väestöliiton Väestötieteen vuosikirja.

HS: HS:n kartta osoittaa: Nuorista sinkkumiehistä on ylitarjontaa lähes joka kaupungissa (19.5.2013)

Yle: Vain Tammelassa on nuoria sinkkunaisia enemmän kuin sinkkumiehiä (12.8.2015)
Kanta-Hämeen maakunnassa on nuorilla sinkkunaisilla valinnan varaa, sillä miltei joka kunnassa on enemmän 20-29 –vuotiaita miehiä kuin naisia. Ainoan poikkeuksen tekee Tammela. Siellä on yksineläviä naisia enemmän kuin miehiä.

Miten olisi

Tilastokeskus: Väestö iän mukaan, 2014 lopussa (30.3.2015)

Anonyymi kirjoitti...

Harmia maailman suurimmasta peniksestä: Naiset pelkäävät, estää työnteon

Meksikolainen Roberto Esquivel Cabrera, 52, kärsii harvinaisesta elinongelmasta: hänellä on tiettävästi ihmiskunnan suurin penis.
48,2 senttimetriä pitkä elin roikkuu reippaasti miekkosen polvien alapuolella. Cabrera onkin nyt anonut viranomaisilta vammaisen statusta, koska monsteripenis vaikeuttaa hänen liikkumistaan ja estää työnteon.

Cabrera tavoittelee pääsyä myös Guinnessin ennätystenkirjaan.

Tähän saakka ME-peniksen titteliä on pitänyt amerikkalainen Johan Falcon 34 senttimetrin miehuudellaan, kertoo Daily Express.

Cabrera hakeutui lääkärin luo Saltillossa Coahuilan osavaltiossa Meksikossa. Hirmuheijarista otettiin röntgenkuva todisteeksi sen olemassa oloa epäileville.

Saltillon terveyskeskuksen lääkärit ovat vahvistaneet, että ”3D-skannauksen mukaan se on aito”. Lääkärin mukaan röntgenkuva paljastaa, että peniksen varren pituus on noin 15 senttiä ja loput pituudesta ovat ylimääräistä ihokudosta.

Ile kirjoitti...

Tutkija: Kaunis on rumaa huonompi puoliso – ja surkeampi myös sängyssä

Anonyymi kirjoitti...

Miehet alttiita identiteettivarkauksille

Jopa 100 000 suomalaista on joutunut identiteettivarkauden kohteeksi jossain vaiheessa elämäänsä. Etenkin miehet ovat alttiita identiteettivarkauksille.

Asia käy ilmi turvallisuuspalveluita tarjoavan Mysafety oy:n teettämästä tutkimuksesta. Tutkimuksen mukaan naiset osaavat varautua miehiä useammin erilaisiin tapaturmiin tai vaikkapa varkauksiin. Naiset suhtautuvat selvästi miehiä kriittisemmin esimerkiksi tietojen jakamiseen sosiaalisessa mediassa.

– Identiteettivarkauden uhri on kaksi kertaa todennäköisemmin mies kuin nainen. Miehet ovat tutkimuksemme mukaan naisia huolimattomampia lompakon ja tärkeiden papereiden suhteen, Mysafetyn toimitusjohtaja Niclas Fagerlund sanoo.

Anonyymi kirjoitti...

Yksi asia tappaa seksuaalisen halun suhteessa
Intohimon hiipueessa suhteessa kannattaa kiinnittää huomiota yhteen asiaan. Sen tiedostaminen voi pelastaa suhteen.


Tapaat unelmiesi puolison ja ajattelet, että hän on sielunkumppanisi. Ette ole ainoastaan rakastuneita, vaan tunnet jopa sellaista intohimoa, jota et ole kokenut koskaan aikaisemmin. Mutta tämä vaihe parisuhteessa ei kestä ikuisesti. Se saattaa kestää kuukauden tai kenties vuoden. Mutta entä sen jälkeen? Mitä teet, kun huomaat, että alun kipinä on hiipunut?

Ensimmäiseksi auttaa, kun ymmärtää miksi kuherruskuukausi on niin autuasta aikaa. Kun tapaat uuden kumppanin, käyttäydytte molemmat parhaalla mahdollisella tavalla. Opettelette vasta tuntemaan toisianne ja sitä, mitä toinen haluaa.

Tämän jälkeen suhteeseen tulee vakautta ja rutiineja. Suhde vakiintuu ja kumpikin tuo siihen omat haavansa elämän varrelta. Tässä vaiheessa suhteessa alkaa helposti suojella itseään säästyäkseen ikäviltä tunteilta.

Yksi asia tappaa intohimon suhteesta

Vastaus intohimon kuolemiseen on yksinkertainen. Se ei liitykään siihen, että olisit välttämättä yhdessä väärän tyypin kanssa. Kyseessä onkin yksi selkeä syy hekuman laskuun: itsensä hylkääminen. Kun et pidä itsestäsi huolta, auta itseäsi kasvamaan ihmisenä ja pyrkimään olemaan paras versio itsestäsi, parisuhteesikaan ei voi hyvin. Onneksi opettelemalla rakastamaan itseäsi, kaikki alueet suhteessa parantuvat. Sen sijaan, että lähtisit suhteesta, kun rakkaus ja intohimo loppuvat - jotka vähenevät joka tapauksessa jossakin kohtaa, miksi et opettelisi rakastamaan itseäsi ja katsoisit, mitä tapahtuu? Kun on rehellinen itselleen omista tunteistaan ja haluistaan, se vaikuttaa myös positiivisesti suhteeseen.

Anonyymi kirjoitti...

Oletko outo? Jos vastasit kyllä, olet onnekas
Kaavojen rikkominen kannattaa. Se nimittäin saattaa auttaa myös rakkauden löytämisessä.


Kuten aina on sanottu, parasta on olla oma itsensä. Kaikkine vikoineen ja outouksineen. Tähän päätelmään on nyt saatu myös "tieteellinen" todistus, sillä tuoreen tutkimuksen mukaan outous saattaa olla suuri apu deittimarkkinoilla.

Tutkimuksessa oli mukana olleiden henkilöiden tuli valita mielenkiinnon herättäviä ihmisiä internetin deittipalveluista. Tutkijat huomasivat, että sekä miehillä että naisilla valinnat kohdituivat ihmisii, jotka eivät vastanneet niitä perinteisiä pukeutusmis- tai mielipideseikkoja.

Tulosten mukaan näyttää siis siltä, että kaavojen rikkominen on pelkästään hyvä asia ja pieni outous kääntyykin usein voitoksi. Ainakin deittimarkkinoilla.

Tutkijoiden mukaan vanhat stereotypiat siitä, että miehet haluavat kiltin naapurintytön eivät enää pidä paikkaansa. Joten olkaamme rauhassa hieman outoja.

Anonyymi kirjoitti...

Asiantuntija ehdottaa: Palataan poika- ja tyttökouluihin
Jos koulu kerran suosii tyttöjä, hyötyisivätkö pojat siitä, että palattaisiin poika- ja tyttökouluihin?


Palataan tyttö- ja poikakouluihin, ehdottaa nuorisopsykiatrian ylilääkäri Seppo Mäkinen.

Mäkinen on huolestunut tyttöjen ja poikien suurista eroista oppimistuloksissa. Mikäli koulujärjestelmä ei pysty turvaamaan poikien koulunkäyntiä, asiaa olisi syytä harkita vakavasti.

”Pojat ovat toiminnallisia. Olen työskennellyt kaksikymmentä vuotta Porvoon sairaalassa ja tavannut monia kavereita, joiden on vaikea keskittyä. Nykyisellään koulun opetus on enemmän tyttöjä suosivaa”, Mäkinen sanoo.

Murrosikäisten poikien myöhempi kypsyminen ja keskittymisvaikeudet pitäisi pystyä Mäkisen mielestä huomioimaan opetuksessa nykyistä paremmin.

”Poikien mielenkiinto pysyy opetuksessa, jos he pääsevät osallistumaan ja tekemään itse jotain konkreettista. Huonolla luennolla alkaa haukottaa jo viiden minuutin kohdalla, jos se asia ei synnytä mielekästä prosessia oppilaan mielessä.”

Olisiko koululaisten jaottelemisesta sukupuolen mukaan apua?

RATKAISU DIGISTÄ?

Erityisasiantuntija Ritva Semi Opetusalan Ammattijärjestö OAJ:stä kertoo, että paluu tyttö- ja poikakouluihin nousee keskustelussa esille silloin tällöin. Semi tyrmää ajatuksen.

”Paluuta ei ole.”

Siitä, että pojat pärjäävät koulujärjestelmässä tyttöjä huonommin, pitää toki olla huolissaan.

”Poikien erilaiseen tapaan toimia pitäisi vastata koulutuksessa. Huonompi pärjääminen alkaa jo päiväkodissa. Eräs tutkija on sanonut, että päiväkodit on suunniteltu viisivuotiaille kilteille tytöille”, Semi sanoo.

”Ongelma on se, että pojat lukevat edelleen huonommin kuin tytöt. Jos tähän ongelmaan olisi yksinkertainen ratkaisu, se olisi jo tehty.”

Entä jos opettajiin saataisiin lisää miehiä? Ymmärtäisivätkö he paremmin poikien tarpeita?

”En kannata miesopettajien kiintiöitä, sillä kyse on opetusmenetelmistä ja kouluympäristöstä. Voi olla, että uusista oppimismenetelmistä ja digitaalisista ratkaisuista löytyy joki ratkaisu”, Semi toteaa.

Anonyymi kirjoitti...

“Raiskaus ei ole koskaan uhrin vika” – Chrissie Hynden lausunto naisten oikeuksista puhuttaa yhä
The Runawaysin Jackie Fox otti kärkkäästi kantaa Chrissie Hynden viikonlopun lausuntoon.


Viime viikonloppuna The Pretendersistä tunnettu Chrissie Hynde kertoi The Sunday Timesin haastattelussa, miten nainen saa syyttää vain itseään, mikäli tyrkyttää itseään miehille asuvalinnoillaan ja hänet raiskataan. Lausunnosta syntyi valtava kohu.

Tätä nykyä asianajajana työskentelevä, The Runaways -yhtyeessä 1970-luvulla soittanut Jackie Fox kertoi heinäkuussa, että Runaways-yhtyeen manageri Kim Fowley raiskasi hänet hotellihuoneessa vuonna 1975. Yahoolle antamassaan haastattelussa Jackie Fox on nyt kertonut, miten Hynden lausunto kylmää häntä pahemman kerran.

“Monet raiskauksen uhrit syyttävät itseään jo muutenkin tapahtuneesta. Chrissien lausunto antaa ymmärtää, että raiskaus voisi jollakin tavoin olla uhrin vika. Ei ole kuitenkaan olemassa sellaista tilannetta, että raiskauksen uhri olisi jollakin tavoin vastuussa tapahtuneesta. Huono tilanteen arviointikyky ei ole mikään selitys tai oikeutus raiskaukselle”, Fox sanoi ja jatkoi:

“Tunnen liian monia naisia jotka raiskattiin silloin, kun he olivat joko humalassa tai pilvessä. He kaikki syyttävät tapahtuneesta jollakin tavoin itseään. Naisen on voitava pukeutua niin, että hän tuntee olonsa hyväksi omissa vaatteissaan ilman, että hänen pitää pelätä miesten reaktioita. Naisilla on myös oikeus juoda alkoholia, ja joskus he juovat itsensä humalaan. Ei kenenkään – etenkään nuorten – pitäisi joutua miettimään tällaisia asioita.”

Anonyymi kirjoitti...

Kommentti: Selvittääkö Ensitreffit alttarilla rakkauden kaavan?

Haluamme kuulla tarinoita, joissa ihmiset rakastuvat ja elävät onnellisina elämänsä loppuu saakka. Vielä enemmän haluamme, että olisi olemassa kaava, jolla täydellinen puoliso löydetään. Ensitreffit alttarilla -ohjelma vastaa molempiin tarpeisiin.

Ohjelmasta voi poimia ainakin kolme kohtaa onnellisen parisuhteen löytymiseen.

Ensimmäinen oppi on ajoitus. Täydellistä yhtä ainoata kumppania ei ole, vaan hyvän elämänkumppanin saa sopivasta henkilöstä, jonka elämässä on sopiva hetki sanoa tahdon. On olennaista, että molemmat osapuolet ovat valmiita sitoutumaan ja avaamaan itsensä.

Kari Kanala korostaa ohjelmassa tahdon-sanan merkitystä. Tämä on toinen oppi. Pysyvän ihmissuhteen luomisessa on valtava merkitys tahtomisella, sillä että ihan oikeasti jaksaa myös huonojen päivien ohi.

Maaret Kallio harmittelee, että niin syvällistä asiaa kuin parisuhdetta haetaan usein pinnallisin keinoin, kuten kuvan perusteella Tinderissä. Kolmas oppi ohjelmasta on oikealla tavalla valittu kumppani. Kauneus on katoavaista ja arki iskee ihmissuhteissa nopeasti. Ulkonäköä merkittävämpää yhteisen tulevaisuuden kannalta ovat samanlaiset arvot, lapsuudenkodin kokemukset ja unelmat.

Onko mahdollista löytää rakkauden kaava, kysyy kolmas asiantuntija Mikael Saarinen. Ovatko Ensitreffit alttarilla -asiantuntijat onnistuneet muodostamaan kolme paria, jotka pysyvät yhdessä? Aika näyttää. Rakkauden kaavalle olisi varmasti kysyntää.

Anonyymi kirjoitti...

"Harmia maailman suurimmasta peniksestä: Naiset pelkäävät, estää työnteon"

Story of my life.

Anonyymi kirjoitti...

Ruotsissa yli 1 800 eronnut Amnestysta protestina prostituutiopäätökselle

Eronneet ovat pettyneitä Amnesty Internationalin päätökseen kannattaa seksityön dekriminalisointia. Amnestyn Ruotsin osastoa johtava Anna Lindenfors pitää eroamisaaltoa hyvin vakavana. Suomen Amnestyssa päätös ei ole nostattanut isompia protesteja, kertoo toiminnanjohtaja Frank Johansson.

Ruotsissa yli 1 800 jäsentä on eronnut ihmisoikeusjärjestö Amnesty Internationalista vastalauseena järjestön päätökselle ryhtyä tukemaan seksityön dekriminalisoimista, kertoo Ruotsin radio.

Amnestyn Ruotsin osaston johtaja Anna Lindenfors pitää eroamisaaltoa hyvin vakavana. Järjestö on lähettänyt eronneille jäsenille kirjeen, jossa pyytää heitä harkitsemaan vielä päätöstään.

Kirjeessä selvennetään Amnestyn kantaa asiaan. Lindenfors korostaa, etteivät he puolusta ihmiskauppaa tai seksinostajia. Olemme ehdottomasti ihmisoikeuksien puolella, Lindenfors sanoo.

Amnesty International perustelee päätöstään sillä, että dekriminalisointi nähdään parhaana keinona suojella seksityöläisten ihmisoikeuksia.

Elokuinen päätös on kuitenkin nostattanut vilkkaan keskustelun Ruotsissa muun muassa sosiaalisessa mediassa, jossa monet ovat kirjoittaneet olevansa pettyneitä Amnestyyn.

Suomen Amnestyssa ei merkittäviä protesteja

Amnestyn Suomen-osastossa ei ole ollut havaittavissa samanlaista protestiaaltoa kuin Ruotsissa, kertoo toiminnanjohtaja Frank Johansson.

Hänen mukaansa järjestöstä ei ole erottu tavallista enemmän päätöksen jälkeen. 20 eronnutta on ilmoittanut syyksi Amnestyn prostituutiopäätöksen. Kaikkiaan Suomen Amnestylla on noin 40 000 tukijaa.

Johansonin mukaan keskustelua aiheesta on Suomessa käyty enemmän ruotsinkielisellä puolella. Hän arvioi syyksi sen, että suomenruotsalaiset seuraavat Ruotsissa käytävää keskustelua enemmän kuin suomenkieliset.

Suomen Amnesty on myös käynyt asiasta keskusteluja niiden naisjärjestöjen kanssa, joiden kanssa se tekee yhteistyötä. Yhteistyöhön tämä ei ole kuitenkaan Johanssonin mukaan vaikuttanut.

Ruotsin ja Suomen osastot olisivat halunneet muutoksia Amnestyn päätökseen. Johanssonin mukaan he olisivat painottaneet myynnin dekriminalisoimista ja jättäneet oston suhteen eri vaihtoehtoja.

Seksin ostoa koskevia säännöksiä olisi heidän mielestään tullut tarkastella tapauskohtaisesti ja dekriminalisoimista olisi tullut kannattaa niiden lakipykälien osalta, joiden katsottaisiin olevan omiaan altistamaan seksityöläisiä ihmisoikeuksien loukkauksille.

Anonyymi kirjoitti...

Naiset vaalentavat ihoaan kielloista huolimatta - "Miehet rakastavat naisia jotka loistavat yössä"

Ihoa vaalentavien tuotteiden käyttö on suosittua Afrikassa ja Aasiassa, vaikka erilaisten kreemien haitalliset vaikutukset ovat hyvin tiedossa

Norsunluurannikko kielsi tuotteiden käytön keväällä, mutta vaalennusbuumin lopettaminen on osoittautunut taisteluksi tuulimyllyjä vastaan.

- Rakastan vaaleaa ihoa, en voi lopettaa (voiteiden käyttöä), sanoo 26-vuotias kampaaja Fatou.

Ihonsa vaalentaneita ihmisiä näkyy kaikkialla Norsunluurannikon suurimmassa kaupungissa Abidjanissa. Muuta kehoa tummemmat rystyset ja kyynärpäät paljastavat vaaleuden olevan peräisin purkista.

Kosmetiikkayhtiöt ovat jatkaneet vaarallisiksi tietämisensä tuotteidensa myymistä. Erään firman johtajan mukaan valmistuksen lopettaminen vain ajaisi ihmiset käyttämään omia kehitelmiä.

- Se olisi vielä huonompi vaihtoehto. Me sentään tiedämme tuotteidemme sisällön, nimettömänä pysyvä johtaja sanoo.

Kielletyt voiteet sisältävä elohopeaa, steroideja ja hydrokinonia, jota käytetään muun muassa valokuvien kehityksessä. Iho-ongelmien lisäksi vaalennustuotteet voivat aiheuttaa runsaasti käytettynä verenpainetautia ja diabetesta, sanoo ihotautilääkäri Elidje Ekra Abdijanin yliopistosairaalasta.

Vaaleus viehättää

Monet naiset kertovat valkaisevansa ihoaan miesten mieltymysten takia. Norsunluurannikon terveysministeri Raymonde Goudou Coffie allekirjoittaa käsityksen.

- Miehet pitävät naisista, jotka loistavat yössä. He tuovat valoa ja hohtoa makuuhuoneeseen, ministeri kuvailee.

Sosiaalista painetta ei helpota se, että suurissa ulkoilmamainoksissa poseeraavat naiset ovat poikkeuksetta vaaleahipiäisiä.

Kauneussalongit myyvät ja mainostavat tuotteita kiellosta ja roiman sakon uhasta huolimatta, koska kysyntää riittää. Ministeri Coffie kuitenkin vakuuttaa, että valistusvaiheen jälkeen viranomaiset aikovat ryhtyä tosissaan poistamaan vaalennustuotteita markkinoilta.

Afrikassa ennen Norsunluurannikkoa vain Etelä-Afrikka on kieltänyt osan ihonvalkaisuun käytetyistä tuotteista jo 1980-luvulla. Ennakkotapaus ei ole rohkaiseva, sillä mediassa julkaistujen tutkimustietojen mukaan huomattava osa naisista käyttää edelleen katumyynnistä saatavilla olevia tuotteita.

rouva Anna kirjoitti...

Hyvä Laina Seekers!!!

Oletko myöskään taloudellisia vaikeuksia? Haluatko aloittaa oman yrityksen tai maksaa velkansa? Tämä laina Yritys on perustettu ihmisoikeusjärjestöjen ympäri maailmaa, jonka ainoana tarkoituksena on auttaa köyhiä ja ihmiset taloudellisiin vaikeuksiin elämän. Jos haluat hakea lainaa, saada takaisin meille alla olevat tiedot sähköpostilla: annayehowshuwa@gmail.com

nimi:
Lainamäärä vaaditaan:
Laina Kesto:
Matkapuhelinnumero:

Kiitos ja Jumala siunatkoon
rouva Anna

Anonyymi kirjoitti...

TÄYDENTÄVÄ TARJOUSVAKUU TARJOUSTAAN US

Tällä tavoin tiedotamme suurelle yleisölle, että yksityinen lainanantaja Greg Owen on avannut taloudelliset mahdollisuudet kaikille, jotka tarvitsevat taloudellista apua. Annamme 3 prosentin korkoa yksityisille, yrityksille ja yrityksille selkeillä ja ymmärrettävällä ehdolla ilman ennakkomaksua.

Tarvitsetko yritysluottoa?
Tarvitsetko henkilökohtaisen lainan?
Haluatko ostaa auton?
Haluatko jälleenrahoittaa?
Tarvitsetko kiinnitysluottoa?

Ota meihin yhteyttä sähköpostitse Via: Gregowenloanfirm@gmail.com

Anonyymi kirjoitti...

Hei, Hanki helppo pääsy varmistamaan aidot online-rahapalvelut vain 2 prosentin korolla. Hanki seuraava laina.
Henkilökohtaiset lainat (suojattu ja vakuudettomat)
Yritysten luotot (turvallinen ja vakuus)
Konsolidointilaina ja paljon muuta. Olemme sertifioitu, luotettava, luotettava, tehokas, nopea ja dynaaminen. Jos kiinnostunut, ota meihin yhteyttä käyttäen alla mainittuja yksityiskohtia.

Sähköposti: progresiveloan@yahoo.com
Soita / WhatsApp: +16626183756
Verkkosivusto: https://progresivefunding.wordpress.com