maanantaina, lokakuuta 05, 2015

Marko Ahonen ei ymmärrä markkinoita

Marko Ahonen esittää huonosti perusteltuja markkinaväitteitä.


  • Jos mamu vie työpaikkasi huonolla kielitaidolla ja ilman suhteita, se johtuu vain siitä, että olet todella huono työntekijä. Olisit parempi.
  • Mikäli maahanmuuttaja ”vie naisesi”, se johtuu vain siitä, että olet huono puoliso ja sinut päätettiin pistää vaihtoon. Olisit parempi. Oma moka, ei maahanmuuttajan.
Marko ei ymmärrä, että markkinoissa kyse ei ole pelkästään "viemisestä".

Nuorten ja komeiden pakolaismiesten määrän lisääntyminen aiheuttaa pariutumismarkkinoilla seuraavia vaikutuksia:
  1. Naissuhteiden hankinta vaikeutuu, eli seksin hinta nousee.
  2. Miehet joutuvat tyytymään entistä alempitasoisiin partnereihin.
  3. Yhä suurempi osa suomalaisista miehistä jää ilman naisuhdetta.
Markon mielestä on oma moka, jos pariutumismarkkinoiden rakennetta muutetaan entistä vieläkin epäreilummaksi miesten kannalta.

Suomalaiset miehet ovat huonoja naisten iskijöitä. Markon mielestä se on lienee oma moka, koska suomalaiset miehet eivät tee loputtomia ehdotuksia naisille kadulla. 

Markon mielestä on oma moka, jos maahanmuuttajat polkevat jonkin alan palkkatason ja työehdot pohjamutiin.

Marko varmaan väittäisi raskaana olevista naisista samalla tavalla: "Jos mies vie sinulta työsi, se johtuu vain siitä, että olet huono työntekijä. Oma moka, ei miehen syy."

19 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

What does it feel like to be groped? - Quora

Anonyymi kirjoitti...

» Lesbian Swedish Bishop Wants Christian Crosses Removed From Church to Please Muslims Alex Jones' Infowars: There's a war on for your mind!

Anonyymi kirjoitti...

Tasa-arvopäiviä suunnitteli 42 naista, eikä yhtään miestä – ”kieltämättä näyttää aika pahalta”

Tasa-arvopäivien suunnittelu- ja talkooryhmän sukupuolijakauma on hämmästyttänyt sosiaalisessa mediassa.
Viime viikolla järjestettiin Tasa-arvoasioiden neuvottelupäivät Helsingissä. Tapahtuman suunnittelu- ja talkooryhmän kokoonpano on herättänyt ihmetystä sosiaalisessa mediassa, sillä 42 hengen suunnitteluryhmään kuului vain naisia. Mukana oli edustajia muun muassa Helsingin ja Lapin yliopistoista, Naisjärjestöjen keskusliitosta, Setasta, Tasa-arvotiedon keskus Minnasta ja valtakunnallisesta tasa-arvoverkostosta.

Tapahtuman järjestivät Tasa-arvotiedon keskus Minna ja sosiaali- ja terveysministeriön Valtakunnallinen tasa-arvoverkosto. Järjestäjien mukaan myös miehiä kutsuttiin suunnittelemaan, mutta heitä talkootyö ei tällä kertaa kiinnostanut.

– Olemme avanneet Tasa-arvopäivien valmistelutyötä myös miesjärjestöjen keskusliiton suuntaan. Myös meidän seminaarikutsussa kutsuttiin avoimesti halukkaita järjestämään tapahtumaa, kertoo erikoissuunnittelija Reetta Siukola Terveyden ja hyvinvoinnin laitokselta.

Järjestäjät toivovat, että aktiivisessa suunnitteluporukassa olisi mukana sekä mies- että naisjärjestöjen edustajia.

– Jaoimme tietoa tapahtumasta muun muassa meidän verkkosivuillamme, sosiaalisessa mediassa, yhteistyökumppaneillemme ja esimerkiksi Kuntaliittoon. Pdf-kutsussa kerrottiin myös, miten voi osallistua Tasa-arvopäivien järjestämiseen, Siukola sanoo.

Suunnitteluryhmä piti kaksi palaveria ennen tilaisuutta. Siukola toivoo, että ensi vuonna myös miehet osallistuvat järjestelyyn.

– Talkootyö vaatii itsensä likoon panemista ja kyllä tämä aina työaikaa vie jokaiselta, joka tällaiseen lähtee mukaan. Kieltämättä talkoolaisten lista näyttää aika pahalta, koska onhan se sukupuolijakaumaltaan yksipuolinen, Siukola myöntää.

Siukola lisää, että kaksijakoisen sukupuolikäsityksen lisäksi järjestäjät halusivat tuoda tasa-arvopäiville myös sukupuolen moninaisuuden näkökulmaa, sillä sukupuolten tasa-arvo ei ole vain nais- tai mieskysymys.

Anonyymi kirjoitti...

Babysitter who had sex with 11-year-old boy gets suspended sentence | UK news | The Guardian

Ile kirjoitti...

Luetuin uutinen: Tyly temppu naiselle

Anonyymi kirjoitti...

Sinkun kannattaa olla nirso

Sinkkuvuoteni herättävät minussa katkeransuloisia muistoja samaan tapaan kuin lasteni vauva-aika. Näin jälkikäteen on helppo nostalgisoida kiusalliseen hiljaisuuteen päättyneitä deittejä, hiprakassa lähettämiäni lemmenviestejä ihmisille, jotka eivät olleet minusta kiinnostuneita ja sitä vapautta, jonka ansiosta saattoi ostaa pelkän menolipun johonkin syrjäiseen maailmankolkkaan.

Tosin muistan selkeästi myös sen epätoivon, joka sai etenkin sunnuntai-iltaisin ihmettelemään, mikä tässä on niin vaikeaa, rakastaako kukaan minua koskaan ja jos ei rakasta, niin mitä teen sitten.

Minulla ei kuitenkaan ole pahaa sanottavaa existäni tai miehistä ylipäätään. Olin vain sen verran eksyksissä oman sieluni sopukoissa, ettei ollut ihme, että sielunkumppanin etsiminen oli vaikeaa.

Näin hankalaa ei tietenkään ollut siihen maailman aikaan, kun puoliso löytyi maksimissaan muutaman kilometrin säteellä omasta asuinpaikasta.

Parinvalintapakkaa ovat sekoittaneet niin polttomoottoriliikenteen, hormoniehkäisyn kuin netin yleistyminen. Viimeisin deitti-innovaatio on suosiotaan kasvattava mobiilisovellus Tinder. Sitä on sen verran kätevä käyttää, että olen kuullut useita huolestuneita puheenvuoroja aiheesta onko nykysinkuilla jo niin paljon valinnanvaraa, etteivät he malta enää sitoutua.

Anonyymi kirjoitti...

Helsinki on täynnä bordellien jälkiä – maalaistyttöjen kehoista taisteltiin heti rautatieasemalla
1800-luvulla säätyläisnaiset eivät liikkuneet ulkona iltaisin ilman miesseuraa


Kun torimyyjät ja kaupunkirouvat siirtyvät illan tullen sisätiloihin, alkaa Helsingissä öinen kuhina. On vuosi 1867, ja pimeässä kadunkulmauksessa hihaan tarttuva nainen on hyvin todennäköisesti prostituoitu.

Helsingissä toimii kymmeniä bordelleja – mitä lähempänä keskustaa, sitä laadukkaampi ja kalliimpi paikka on. Maksullista seksiä löytää helposti myös kadulta tai yleisestä saunasta.

Prostituoidun tunnisti helposti, kertoo prostituution historiaa tutkinut dosentti Antti Häkkinen. Säätyläisnaiset kun eivät liikkuneet lainkaan ulkona iltaisin ilman miesseuraa.

Julkisilla paikoilla notkumista ei myöskään katsottu hyvällä: se oli lailla kiellettyä, ja siitä saattoi joutua vankilaan.

"Siinä oli sellainen koodisto. Julkinen tupakointi, vaatteet, ehostus tai ronski kielenkäyttö olivat sellaisia, joiden perusteella tulkittiin prostituoiduksi", Häkkinen sanoo.

Tunnusmerkkinä käytettiin myös harmaata hartiasaalia.

Perheettömiä, yläluokkaisia miehiä sen sijaan liikkui kaupungilla paljon. Suurta ikäeroa avioparin välillä pidettiin suositeltavana, joten mies saattoi olla perheetön vielä selvästi yli 30-vuotiaana. Ilotaloissa käytiin mieluiten miesporukassa. Siellä tehtiin muutakin kuin pelehdittiin – pelattiin, ryypättiin ja syötiin.

Anonyymi kirjoitti...

Osa turvapaikanhakijoista ihmettelee Suomen lakeja – esimerkiksi naisten yksin liikkuminen hämmästyttää - Kotimaa - Ilta-Sanomat

Anonyymi kirjoitti...

Hähä, seuraavaksi varmaan neitsyydenpalautusleikkaukset ja pimpparisojen poisto verorahoilla:

Nuorille tytöille tehdään Ruotsin terveyskeskuksissa neitsyystutkimuksia – vastoin heidän tahtoaan

Anonyymi kirjoitti...

Kioski
Jakso 17: Rakelin kuplassa


Rakelin kuplassa pohditaan sukupuolirooleja. Miksi me kahlitsemme itsemme ja toisemme kapeampaan tilaan kuin olisi tarpeellista?

Anonyymi kirjoitti...

Maksullisen seksin nykyhinta on sata euroa – prostituutio on mullistunut Suomessa parissa vuosikymmenessä
"Ai­na en­sim­mäi­se­nä asun­nois­sa pi­ti ava­ta kaa­pin ovi, kos­ka siel­lä pii­les­ke­li kaap­pi-Igor"


Maksullisen seksin nykyhinta liikkuu sadan euron tienoilla. Sillä saa naisen omakseen puoleksi tunniksi, kertoo rikosylikonstaapeli Kenneth Eriksson Helsingin poliisista.

"Sellaisia kalliimpia eliittiprostituoituja, joita oli vielä 90-luvulla, ei enää ole. Normaalihinta on sata euroa, mutta halvimmillaan se voi olla kuusikymppiä puoli tuntia", hän kertoo.

Muutoksen syynä on se, että tarjontaa on valtavasti.

Prostituutio on muuttunut valtavasti Suomessa kahdenkymmenen viime vuoden vuoden aikana. Sen ovat mullistaneet rajojen avautuminen sekä internet.

Vielä 1980-luvulla maksullista seksiä oli tarjolla tietyissä yökerhoissa ja hotelleissa. Suomessa toimi tuolloin arviolta 200 prostituoitua, mikä on hämmästyttävän vähän, kertoo prostituution historiaa tutkinut Antti Häkkinen.

"Prostituutio oli marginaalitoimintaa. Oli kalliita eliittiprostituoituja ja sitten aivan yhteiskunnan ulkopuolella syrjäytyneiden välistä prostituutiota. Oli hyvin vähän mitään tältä väliltä."

Tilanne muuttui rajusti 1990-luvulla, kun Suomeen alkoi Neuvostoliiton hajoamisen jälkeen virrata venäläisiä ja virolaisia prostituoituja, sanovat Eriksson ja Häkkinen. Helsinki oli pian jaettu katu kadulta eri parittajien kesken.

Ensimmäistä kertaa noin yli 20 vuoteen seksityö oli jälleen kaupunkilaisten silmien edessä, kadulla.

Anonyymi kirjoitti...

Seksuaaliterapeutti huolestui suomalaisten nuorten seksiringeistä – yksi tyttö ja monta poikaa - Seksi & Parisuhde - Ilta-Sanomat

Seksuaaliterapeutti kummastelee nuorten järkyttävää seksivillitystä: ”Joukossa tyhmyys tiivistyy” - Lifestyle - MTV.fi

Anonyymi kirjoitti...

Seksikolumni: Kaverille kans! Miksi miehet käyvät samalla kololla? - Lifestyle - MTV.fi

Anonyymi kirjoitti...

TV2:n Seksikoulu: 4-lapsisen perheen vanhemmat suostuivat nussimaan Ylen kameroiden edessä – ”Tehneet paljon töitä tämän eteen” - Viihde - Ilta-Sanomat

Anonyymi kirjoitti...

Tätähän punaviherfemakkoämmät halusivat:

Maahantulijat joukkoraiskasivat “rajat auki”-aktivistin; vaikeni tapauksesta suojellakseen “aatettaan” | MV!!??

Anonyymi kirjoitti...

Sexpon toiminnanjohtaja: "Eläinseksiä harrastavat eläinrakkaat naiset" | m.iltalehti.fi

Anonyymi kirjoitti...

Häpeä nainen! Kuinka kehtaatkin tehdä tällaista?:

Mikä ihmisiä vaivaa??!! | MV!!??

Kirjo kirjoitti...

"Miehet joutuvat tyytymään entistä alempitasoisiin partnereihin."

Mua oikeasti ja aidosti kiinnostaa tää kohta tekstistä. Muistaakseni luin jostain, että nykyisellään noin 70 (+?) prosenttia yliopistossa opiskelevista on naisia. Oletan, että ihmiset haluavat koulutukseltaan about samaa "kastia" olevan puolison. Eikö tällöin pulaa pitäisi olla nimenomaan korkeakoulutetuista (ts. koulutukseen panostavista, älykkäistä) miehistä, eikä naisista? Itse yliopistossa tuntuu että miehillä on kyllä vientiä, kun omalla alalla 45 ihmisen sisäänottomäärästä ehkä noin 5 on miehiä ja loput 40 naisia.

Kyllä minä korkeakoulutettuna naisena haluaisin korkeakoulutetun miehen, mutta taitaa olla turha toivo, koska en voittanut geenilotossa kai tarpeeksi? Väittäisin olevani suht älykäs, ällän papereilla lukiosta valmistunut ja suoraan yliopistomaailmaan hypännyt nainen, joka on menestynyt hyvin yliopisto-opinnoissa. Seksiä joo väittäisin saavani, mutta en pysyvää puolisoa. Kai mulla on liian leveät hartiat ja liian pienet tissit?

yanmaneee kirjoitti...

adidas yeezy
nike shoes
yeezy boost
kyrie 6
nike air max 97
golden goose
hermes online
red bottom shoes
retro jordans
fitflops sale clearance