sunnuntaina, joulukuuta 27, 2015

Mamuraiskausten ja suomiväkivallan oleellinen ero

Mamuraiskaukset ovat tyypillisesti ns. puskaraiskauksia, joissa raiskaus tulee naiselle enemmän tai vähemmän ullatuksena.

Suomiväkivalta naisia kohtaan tapahtuu sen sijaan parisuhteen sisällä tai muunlaisessa parisuhteen muodostuksen kontekstissa - harvemmin täydellisenä ullatuksena.

Mamuraiskaukset rajoittavat naisten vapautta liikkua

Ulkona päivystävä ullatusraiskauksen uhka rajoittaa naisten ja tyttöjen liikkumisvapautta.


Mamuraiskausten mielenkiintoinen piirre feministisestä näkökulmasta katsottuna on niiden valtaulottuvuus naisten vapauden riiston näkökulmasta katsottuna. Voisi kuvitella, että feministit haluaisivat lutkamarssinsa takaisin naisten liikkumisvapauden turvaamiseksi.Mamuraiskaukset ylläpitävät rakenteellista väkivaltaa naisia kohtaan, jota vastaan feminismin luulisi taistelevan täysin voimin.

Parinvalinta, parinvalinta, parinvalinta

Suomalaisen parisuhdeväkivallan välttäminen on lähes täysin naisen omissa käsissä. Pitää vain valita sellainen partneri, joka ei ole väkivaltainen tai joka on naista itseään heikompi.Jostain kumman syystä naiset haluavat ehdoin tahdoin valita itselleen tunnetusti väkivaltaisen partnerin ja kun murha tapahtuu, feministit ovat sormi pystyssä julistamassa suomalaisen miehen surkeutta.

Parisuhdeväkivalta ei kuitenkaan edusta sellaista naisten vapautta rajoittavaa väkivaltaa, mitä puskaraiskaukset ovat.

Järkevällä parinvalinnalla nainen pystyy estämään joutumisensa parisuhdeväkivallan uhriksi, eikä valinta useinkaan ole edes vaikea - pelkkä vilkaisu miehen naamaan tai parisuhdehistoriaan riittää paljastamaan riskit.

Miksi feministit syyttävät suomimiehiä?

Kuten yllä osoitin, mamuraiskaukset rajoittavat naisten vapautta paljon enemmän kuin suomimiehen tekemä parisuhdevalta, jonka välttäminen on täysin naisen omissa käsissä.Siitä huolimatta feministit syyllistävät suomimiehiä 6-0, samalla kun he vaikenevat mamujen tekemistä raiskauksista. Miksi?
  1. Manumiehet ovat suominaisiakin ylempänä uhrihierarkiassa. Itseä suurempaa "uhria" on hankala syyllistää näyttämättä sydämettömältä.
  2. Feministit taistelevat rahasta ja vallasta suomalaisia eliittimiehiä vastaan. Hyökkääminen vallattomia mamumiehiä kohtaan ei palvele tuota tavoitetta millään tavalla.
Lähes joka päivä uutisoidaan uusista ullatusraiskuksista, mutta feministit ovat hiirenhiljaa odottaen tilaisuutta syyllistää suomimiestä, koska suomimiehen syyllistäminen palvelee feministien valtatavoitteita.

Mamumiesten syyllistäminen nostaisi suomalaista miestä korokkeelle ja sitä feministit eivät halua missään tapauksessa, koska suomalaisen miehen huono maine on feminismin elinehto.

68 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Ullatus:

Poliisi epäilee: Mieskaksikko raiskasi nuoren naisen Ylivieskassa | Yle Uutiset | yle.fi

Kuinkakohan monta joukkoraiskausta nykyään oikein tapahtuu. Ainakin on tullut se vaikutelma, että uutisiinkin asti on päätynyt vähän väliä. Ja koska raiskaukset ovat piilorikollisuutta, niin kaikista tapauksista ei edes raportoida poliisille eikä ehkä kaikkia poliisille raportoituja tapauksia uutisoida.

Tässä on on punaviherfemakoilla mietittävää politiikkansa tuloksista. Lopputulos lienee se lyhyellä tähtäimellä, että tämä on juuri se mitä he ovat kaivanneetkin. Jos joukkoraiskauksia ei olisi, niin ne täytyisi keksiä. Pidemmällä tähtäimellä voi olla, että femakot on Suomessakin väkivallalla ja sen uhalla vaiennettu ja säkitetty.

Anonyymi kirjoitti...

Jos joukkoraiskauksia ei olisi, niin ne pitäisi keksiä sen vuoksi, että siinä on femakoille hyvä vihollinen. Toinen mahdollinen esiin työntyvä trendi voisi ehkä olla jatkossa elävältä polttamiset tai naaman hapottamiset.

Anonyymi kirjoitti...

Onkohan muuten tuollaisten mamujoukkoraiskausten kohteeksi päätymisellä jotain vaikutusta äänestyskäyttäytymiseen? Jos esimerkiksi on aiemmin äänestänyt punaviherfemakoita, niin tajuaako erehtyneensä ja alkaa äänestämään nuivempia vaihtoehtoja? Vai onko niin, että alkaa pikemminkin entistäkin raivokkaammin, oikein kouristuksenomaisesti pitämään kiinni punaviherfemakkojen äänestämisestä, kun ei voi myöntää erehtyneensä pahan kerran?

Homo kirjoitti...

Onkohan tämä yksittäistapaus vai yleisempikin reagointitapa?:

Anti-Racist Idiot Goes to Haiti, Gets Raped, Is Thankful for the Experience | Beyond Highbrow - Robert Lindsay

...
Amanda Kijera, a White liberal anti-racist (Facebook page here), went to Haiti to volunteer to help the Haitian people. After a few months there, she was raped one night by a Black Haitian man on a rooftop. After the rape, she says she feels grateful for having had this experience (Huh?!) and blames Whites for so screwing up Black guys all over the world that they do fucked up stuff like raping women. It’s all Whitey’s fault. You know, we’re forcing all these Black guys to rape women by oppressing them and all.

As she was being raped on the rooftop, she pleaded with her “brother” to stop and told him she was a Malcolm X scholar. I doubt if the illiterate punk even knows who Malcolm X was. As you might expect, this had no effect on the rapist.
...

Satunnaisia huomioita kirjoitti...

Ilta-Sanomat: ”Eikö sulla ole autoa?” ja 8 muuta vain miehille sanottua lausetta (26.12.2015)

9. ”Minut on haukuttu homoksi, kun en lähtenyt panemaan humalaista naista baari-illan jälkeen.”

Ei vaan fiksu. Muutoin olisi joutunut syytetyksi.

Rikoslaki: Raiskauksesta tuomitaan myös se, joka käyttämällä hyväkseen sitä, että toinen tiedottomuuden, sairauden, vammaisuuden, pelkotilan tai muun avuttoman tilan takia on kykenemätön puolustamaan itseään tai muodostamaan tai ilmaisemaan tahtoaan, on sukupuoliyhteydessä hänen kanssaan.

Me Naiset: 13 asiaa, jotka sanotaan vain miehille (19.12.2015)

Kommenteissa:

Ähä: Näköjään suurin osa noista oli miesten toisilleen sanomia typeryyksiä. Siis missähän vika, jos mies stereotyypittelee miessukupuolta?

Joku raja: No minut kyllä haukuttiin impotentiksi kun en lähtenyt panemaan suttuisen oloista humalassa olevaa naista baari illan jälkeen.

Anonyymi kirjoitti...

"Onkohan muuten tuollaisten mamujoukkoraiskausten kohteeksi päätymisellä jotain vaikutusta äänestyskäyttäytymiseen? Jos esimerkiksi on aiemmin äänestänyt punaviherfemakoita, niin tajuaako erehtyneensä ja alkaa äänestämään nuivempia vaihtoehtoja? Vai onko niin, että alkaa pikemminkin entistäkin raivokkaammin, oikein kouristuksenomaisesti pitämään kiinni punaviherfemakkojen äänestämisestä, kun ei voi myöntää erehtyneensä pahan kerran?"

Kaikki eivät päätä mitä äänestää tai muutenkaan tekee rasistisen hölynpöly perusteella. Ihan samalla tavalla suurin osa jengistä ei ole seksistejä eikä pidä kaikkia miehiä raiskaajina vaikka jotkut teikäläisistä pitävätkin.

Anonyymi kirjoitti...

Tosiasiat ovat rasismia faktarajoitteisille femakoille. LOL!

Ja painovoima on naisia sukupuolisyrjivä rakenne!

Anonyymi kirjoitti...

Espoossa murhan yritys joulun alla, miestä puukotettu useita kertoja - Rikos - Uutiset - MTV.fi

...
Poliisi otti tapahtumapaikalta kiinni 21-vuotiaan naisen, joka on uhrin seurustelukumppani. Nainen vangittiin tiistaina 22.12. todennäköisin syin epäiltynä murhan yrityksestä.
...

Anonyymi kirjoitti...


Yleltä tuli tänään "Peter Lund Madsen opintomatkalla", jossa riemuittiin siitä kuinka maailman kansat ovat sekoittumassa tässä lähimmän 100 vuoden kuluessa.

Ehkäpä ullatuksista ei sovi pahastua, koska ne tukevat tätä suurta päämäärää? Sodan hävinneen osapuolen naisethan ovat perinteisesti voittajien "käytettävissä".

Anonyymi kirjoitti...

En oo koskaan lukenut mitään näin idioottimaista. Joka ikinen lause jonka kirjoitit, on täysin faktapohjatonta hölynpölyä. Sen sijaan tästä paistaa läpi ennakkoluulot, rasismi ja paha sovinismi.

A) raiskaus on aina yhtä tuomittavaa, tapahtui se puskassa tai kotona, teki sen ulkomaalainen tai suomalainen. (Huom huom, iholtaan jonkin muun kuin valkoisen värinen ihminen voi olla suomalainen)
B) kuinka KEHTAAT syyllistää parisuhteessa raiskattuja naisia siitä että tulevat raiskatuksi? Jo se, että kirjoitat kuinka vika on oikeastaan uhrin jos tulee kantasuomalainen raiskaamaksi, kertoo siitä kuinka sinua ei todellisuudessa kiinnosta pätkääkään naisten oikeudet tai turvallisuus. Tässäpä vaan uusi kiva keppihevonen millä voi ratsastella samalla kun mölyää rasistisia järjettömyyksiä.

Minä olen nainen, ja häpeän sitä että kehtaat edes kuvitella, että sun ajatusmaailmasi ja mielipiteesi olisivat minun puolellani.

Anonyymi kirjoitti...

https://cdn.liveleak.com/80281E/ll_a_s/2015/Dec/27/LiveLeak-dot-com-fd9_1451229396-Pj9GIu4_1451229438.jpg?d5e8cc8eccfb6039332f41f6249e92b06c91b4db65f5e99818bdd2974f41dbd486fe&ec_rate=230

kyllä te sitten opitte

Anonyymi kirjoitti...

Liveleak-linkki ei toimi.

Anonyymi kirjoitti...

Äiti yritti tappaa poikansa rotanmyrkyllä

Homo kirjoitti...

Hienoa, että löytyy fiksujakin naisia, toisin kuin nämä kotoperäiset punaviherfemakot, joilla ei vaan järjen valo meinaa millään syttyä:

Ex-Muslim Mona Walter Left Islam After Reading the Quran - YouTube

Tämä pelleilly tai suoranainen terrorisointi burghilla sun muilla kasvot peittävillä islam-asuilla olisi jo korkea aika kriminalisoida:

Muslim Woman Tries To Use Shariah Law On Australian Cop, Gets failed Miserably - YouTube

Tätä kehitystä punaviherfemakot siis käytännössä ajavat eteenpäin:

UK Muslim society wants forced sex segregation in UK universities (10Dec13) - YouTube

Eikös tällainen ole nykyään sotarikos?:

Muslim Woman Wants Islamic Law for Sex Slaves - YouTube

Former Islamic state group sex slave Jinan narrates her dreadful story on FRANCE24 - YouTube

Sexual violence as a weapon of war

Rape: Weapon of war

BBC NEWS | In Depth | How did rape become a weapon of war?

Rape as a Weapon of War

Anonyymi kirjoitti...

http://starecat.com/cultural-differences-getting-stoned-taking-shots-guys-hanging-out/

Linkityspalvelu kirjoitti...

! » Liveleak-linkki ei toimi.

Näyttäisi toimivan nyt.

Liveleak: Cultural differences

Mutta parempi olisi jos siihen annettaisi alkuperäinen sivu.

Tuo näyttäisi samalta:

Storecat: Cultural differences: getting stoned, taking shots, guys hanging out (14 December 2015)

Anonyymi kirjoitti...

Mies pelkää itseään älykkäämpää naista – vitsailevakaan nainen ei sytytä
Naisen yhteiskunnallisesti korkeampi asema altistaa perheriidoille, väittää tutkimus.


Miehen on biologisesti järkeenkäypää etsiä älykästä naista, sillä äly antaa lähtökohtaisesti parempia eväitä lapsenhoidolle. Lisäksi älykkyyttä tukevia geenejä voi todennäköisemmin siirtyä jälkikasvulle.

Mutta käytännössä useita miehiä pelottaa ajatus elämisestä tai jopa seurustelusta sellaisen naisen kanssa, joka on häntä älykkäämpi.

Tästä saatiin näyttöä Texasin yliopiston tutkimuksessa, joka julkaistiin Personality and Social Psychology Bulletin -lehdessä.

Tutkijat kysyivät 105 mieheltä näiden naismieltymyksistä. Miehet ilmoittivat, että miestä paremmin älykkyystestissä pärjänneet naiset ”antoivat suotuisia vaikutelmia ja olivat yleisesti kiinnostavampia” verrattuna miestä huonompia tuloksia vastaavissa testeissä saaneisiin naisiin.

Kyselyssä 86 prosenttia miehistä ilmoitti kokevansa miellyttävänä tapailun itseä älykkäämmän naisen kanssa.

Kun miesten tuli oikeasti tavata kyseisiä naisia, valtaosa miehistä ilmoitti yllättäen vähemmän kiinnostaviksi heitä älykkäämmät naiset. Tilanteessa miehet olivat keskimääräistä vähemmän valmiita vaihtamaan kyseisten naisten kanssa yhteystietoja ja suunnittelemaan heidän kanssaan treffejä.

Tutkimuksen jälkimmäisessä osiossa miesten ja naisten tuli suorittaa älykkyystestit samassa huoneessa. Tämän jälkeen miesten tuli siirtyä istumaan sen naisen viereen, joka oli osoitettu miehen pariksi.

Mielenkiintoinen havainto oli, että miehet ottivat tuolinsa kanssa enemmän etäisyyttä naisiin, jotka olivat pärjänneet paremmin kuin miehet. Tutkijoiden mukaan miehet kokivat keskimäärin vähemmän viehtymystä älykkäimpiä naisia kohtaan.

Monet tutkittavista miehistä ilmoittivat, että he tunsivat älykkäiden naisten seurassa itsensä normaalia vähemmän maskuliinisiksi.

Pelkkä miestä älykkäämmän naisen läsnäolo oli riittävä tekijä aiheuttamaan miehelle uhatun olon, tutkijat selvittävät. Tutkijoiden mukaan miesten viehtymys naisen älykkyyteen pätee usein vain teoriassa – eli silloin, kun deittikumppanit ovat kuvitteellisia vaihtoehtoja.

Texasin yliopiston tutkimus on linjassa aikaisemmin saatujen tutkimustulosten kanssa.

Esimerkiksi vitsaileva nainen ei miehiä sytytä, kertoo Miamin yliopiston tutkimus. Sen sijaan miehet suosivat naista, joka nauraa miehen omalle huumorille.

Chicagon yliopiston tutkimuksen perusteella naisen miestään korkeampi tulostaso kasvattaa avioeron todennäköisyyttä 50 prosenttia.

Naisen miestä korkeampi yhteiskunnallinen asema lisää herkkyyttä riitelylle etenkin silloin, kun pariskunnalla on taloudellisia vaikeuksia. Sen sijaan miehen korkeampi asema ei yksittäisenä tekijänä vaikuta riitelyn yleisyyteen.

Tämä selviää sosiaalipolitiikan professori Heikki Ervastin ja tutkija Anniina Kaittilan tutkimuksesta, joka julkaistiin Sosiologia-lehdessä.

Tutkijoiden mukaan tuloksia selittävät perinteiset sukupuoliroolit: kotitöistä riidellään yleisesti, mutta niiden kasautuminen enemmän naisen kontolle hyväksytään ainakin tiettyyn rajaan asti.

Niissäkin parisuhteissa, joissa tasa-arvo kuuluu tärkeimpiin päämääriin, naiset tekevät miestä enemmän kotitöitä.

Anonyymi kirjoitti...

Nuori mies nysväsi aina tyttöystävänsä kanssa – kaverit järjestivät hautajaiset! | Stara

Anonyymi kirjoitti...

Isä kylvyssä 2-vuotiaan tyttären kanssa – someraivo repesi heti | Stara

Comedian Torben Chris hits back at critics of pictures of dads bathing with their children | Metro News

Mother mutilated and murdered by Isis for public breast-feeding baby in Syria | Metro News

Anonyymi kirjoitti...

Kuinka kauan miehen pitäisi jaksaa sängyssä? Naiset kertovat mielipiteensä

Mikä on sopiva – ja riittävä – aika petipuuhille? Kauanko pitää jaksaa puuhastella ennen kuin saa kääntää kylkeä?

Miehen pitäisi olla kohtelias, hurmaava ja vaikka mitä, mutta yksi asia herrasväkeä taatusti mietityttää eniten. Kuinka kauan sängyssä pitäisi jaksaa peuhata, jotta vastapuolikin olisi tyytyväinen? Kymmenen minuuttia? Tunti? Sisältyykö siihen esileikki? Entäpä, jos kuitenkin käy niin, että mies pääsee huipulle ennen naista? Siitä huolimatta, että herrasmiehen pitäisi toki aina antaa naisen tulla ensin.

Miksei siis kukaan ole kysynyt naisilta tätä asiaa? Miesten onneksi YouTube-käyttäjä Aryia YouTuben SimpleSexyStupid-kanavalta on itse asiassa tehnyt juuri näin. Katso yllä olevalta videolta naisten vastaukset!

(Juonipaljastus: Vastaukset vaihtelevat 10–35 minuutin välillä keskiarvon ollessa noin puoli tuntia.)

Lähde: Viral Thread

Anonyymi kirjoitti...

Karma, ONLY A BITCH, if you are one! SJW self inflicted wounds! - YouTube

CRAZY Feminist tries to get me fired: BACKFIRES SPECTACULARLY - YouTube

Phil Mason - Wikipedia, the free encyclopedia

Anonyymi kirjoitti...

Plus-kokoisen mallin alastonkuvasta tuli yksi vuoden some-ilmiöistä: ”Peppu vei voiton”

Tess Hollidayn sensuelli alastonkuva on saanut Instagramissa jo liki 53 000 tykkäystä.
Tess Hollidaysta, 30, tuli syksyllä yksi vuoden puhutuimmista ilmiöistä muotimaailmassa kun hänen Instagramissa julkaisemansa alastonkuva lähti leviämään sosiaalisessa mediassa.

– Minun ja kehoni suhde on kuin matka, ei määränpää. Kunnioitan ja arvostan sitä, mitä se on tehnyt eteeni ja elämää, jonka se on tuonut tähän maailmaan, lukee Tessin kirjoittaman kuvan tekstinä.

– Minua ei kiinnosta pätkääkään, jos olen mielestänne kaunis tai jos kehoni loukkaa teitä.

Satunnaisia huomioita kirjoitti...

Ilta-Sanomat: Voiko seksiin kyllästyä? Osallistu keskusteluun (28.12.2015)

Kommenteista:

Erkki: Kyllä voi. Vuosikymmenen kun on ilman voi sanoa, että eipä juuri kiinosta.

Satunnaisia linkkejä kirjoitti...

Stara: Nainen yritti ostaa vauvaa netissä – olisi antanut lahjaksi 14-vuotiaalle (27.12.2015)

New York Daily News: Georgia woman tried to buy baby off Craigslist for her 14-year-old daughter: cops (December 7, 2015)

ajc.com; Cops: Cumming woman tried to buy Craigslist baby for daughter (Dec. 7, 2015)

wsb-tv: Woman accused of trying to get baby for teen daughter (Dec. 7, 2015)

Anonyymi kirjoitti...

All male panel -ilmiön luojan kutsu ensi vuodelle: ”Yhteisellä asialla patriarkaattista alistusta vastaan!”

Hyvää uutta vuotta! Päätimme täällä Nytissä kiittää kuluneen vuoden 2015 hyviä tyyppejä.

Yksi heistä on kansainvälisen politiikan tutkija Saara Särmä, josta kehkeytyi Suomen virallinen feministi meillä ja maailmalla.

Toukokuussa Särmä perusti Congrats, you have an all male panel! -blogin, jolle hän kokosi kuvia pelkästään miehiä sisältäneistä keskustelutilaisuuksista. Kuviin hän lisäsi peukkua näyttävän David Hasselhoffin, kasari-idolinsa.

Blogista tuli valtavan suosittu ympäri maailmaa, ja siinä kirjoittivat kansainväliset mediat Business Insiderista Buzzfeediin.

Särmä kertoi haastattelussamme, ettei hän kaipaa mekaanista laskukaavaa sille, kuinka monta kiintiönaista tarvitaan paneeliin.

”Mutta jos molemmat sukupuolet olisivat edustettuina, näkökulma laajenisi ja kysyttäisiin monipuolisempia kysymyksiä.”

Marraskuussa Särmä antoi ohjeita, joita noudattamalla yhteiskunnasta tulee tasa-arvoisempi.

Joulukuussa Särmän ja Rosa Meriläisen feministinen ajatushautomo Hattu antoi yksinkertaiset ohjeet itsenäisyyspäivän vastaanoton seuraamiseen: Juhli itsenäisyyttä haukkumatta yhdenkään naisen ulkonäköä tai pukeutumista.

Satunnaisia huomioita kirjoitti...

All male panel -ilmiön luojan kutsu ensi vuodelle: ”Yhteisellä asialla patriarkaattista alistusta vastaan!”

Vuonna 2015 puhuttiin myös miesten kokemista tasa-arvo-ongelmista ja miesasiamiehet eli meninistit nostivat päätään.

Tuota termiä meninisti en ole kuullutkaan. Onko tässä joku uudelleenmääritysyritys?

Maskulisti ei taida kelvata eikä heitä mainittaisi.

Satunnaisia linkkejä kirjoitti...Ilta-Sanomat: Isisin ohjekirjasta löytyi tarkat säännöt ”vääräuskoisten” naisten orjuuttamiseen ja raiskaamiseen (29.12.2015)

The Independent; Seized Isis documents outline rules for enslaving and raping captured women (28 December 2015)

Anonyymi kirjoitti...

"Tuota termiä meninisti en ole kuullutkaan. Onko tässä joku uudelleenmääritysyritys?

Maskulisti ei taida kelvata eikä heitä mainittaisi."

Maskulinisti on oikea miesasiamies ja menisti femakkojen keppihevonen?

Satunnaisia huomioita kirjoitti...

Tuota termiä meninisti en ole kuullutkaan. Onko tässä joku uudelleenmääritysyritys?

Näyttääpi tuo löytyvän:

Vihreä Lanka: Feministien ja meninistien välisestä ystävyydestä (13.4.2015)

Nyt: Miesten vapautusliike nousee maailmalla, ja tämä mies haluaa tuoda sen Suomeen (10.4.2015)

"Meninisteiksi" itseään kutsuvat miesasiamiehet siis kiinnittävät huomiota asioihin, joista ennen vain naiset ovat pitäneet ääntä, kuten oikeudesta omaan kehoon – tosin osa twiittaajista on mukana myös vitsillä.

BuzzFeed: Men Are Calling Themselves “Meninists” To Take A Stand Against Feminism (Dec. 18, 2014)

Although the use of the hashtag now advocates men’s rights and criticises women for objectifying men, it was originally hijacked from male feminists.

BBC: #BBCtrending: Feminism v Meninism (20 December 2013)

Anonyymi kirjoitti...

http://www.whas11.com/story/news/traffic/accident-construction/2015/12/27/bridge-collapses-southern-indiana-when-truck-drives-over/77942926/

http://captaincapitalism.blogspot.fi/2015/12/hooters-girls-worth-more-than-feminists.html

Anonyymi kirjoitti...

VIIVI & WAGNER
30.12.2015

Satunnaisia huomioita kirjoitti...

( Captain Capitalism: Hooters Girls Worth More Than Feminists, December 28, 2015 )

Viittaa kuvaan

Starecat: Some women are not for decoration protest fail

Tuo näyttäisi olevan alkuperäinen kuva: protest-hooters.jpg.

Noissa on havaittavissa tietty ero.


Anonyymi kirjoitti...

Raiskaustapaus Kempeleessä herätti kysynnän: Naiset ostavat lupavapaita turvasumutteita

Kempeleessä Oulun kupeessa on syntynyt uusi markkina ilman lupaa myytäville turvasumutteille. Paikallisen aseliikkeen mukaan niitä ovat kysyneet naiset marraskuussa paljastuneen raiskaustapauksen jälkeen. Kyseessä on jonkinlainen hittituote, ja myös paikallinen K-Rautia on ottanut sumutteet valikoimiinsa.

Oulun Aseen hyllyille on otettu syksyn aikana uusi myyntiartikkeli: lupavapaat turvasumutteet. Normaalisti myymälässä kaupataan luvanvaraisia ja aseita ja myös lupaa vaativia kaasuaseita.

– Meillä on otettu myyntiin lupavapaita turvasumutteita, koska asiakkaat ovat niitä kysyneet, kertoo myyjä Mikko Soikkeli.

Minkälaisista tuotteista sitten on kysymys?

– Kyseiset turvasumuttimet värjäävät, tai niissä voi olla suolaa tai mentholia, jotka kirvelevät. Osassa malleista on myös hälytin ja ne viheltävät, kun niillä sumuttaa, Soikkeli kertoo.

– Värimallit perustuvat siihen, että tekijä on helpommin tunnistettavissa, kun sumute värjää kohteen ja se tietysti auttaa rikoksen selvittämisessä.

Anonyymi kirjoitti...

Tamponin tavoin käytettävän pillukaiuttimen uskotaan aktivoivan sikiötä - Sikiön kehitys - Elämä - Helsingin Sanomat

Anonyymi kirjoitti...

Lukija: Transseksualismihullutusta New Yorkissa | MV!!??

Transseksuaaleja tulee kutsua orwellilaisella uuskielen sanalla "ze" ja jos heitä kutsuu väärällä nimellä, voi saada jopa 125 000 dollarin sakot!

Anonyymi kirjoitti...

Radical Leftist Feminazi, Germaine Greer, comes out in support of Female Genital Mutilation in the Muslim world | BARE NAKED ISLAM

Anonyymi kirjoitti...

Anton Ali-Sisto: Hyödylliset idiootit ja rauhan uskonto – Elina Grundström | MV!!??

Kaari Utrio: Islamin häpeä | MV!!??

Nuorta paria rangaistiin yleisön edessä “lempeästä yhteydestä” Indonesiassa | MV!!??

kirjoitti...Independent: Young unmarried couple brutally caned in Indonesia for 'affectionate contact' (30 December 2015)
A young unmarried woman and a man have been publically caned in Indonesia’s Aceh province for being "too intimate" with each other.

The two university students, 23-year-old Wahyudi Saputra and 20-year-old Nur Elita, were caned for “khalwat” – affectionate contact – in front of a crowd, according to the The Jakarta Post. They were struck five times each and Elita was reportedly carried by officials to an ambulance after the punishment.


kirjoitti...NYC: GENDER IDENTITY/GENDER EXPRESSION: LEGAL ENFORCEMENT GUIDANCE

New York City Commission on Human Rights Legal Enforcement Guidance on Discrimination on the Basis of Gender Identity or Expression: Local Law No. 3 (2002); N.Y.C. Admin. Code § 8-102(23)

VIEW AS PDF

The New York City Human Rights Law (“NYCHRL”) prohibits discrimination in employment, public accommodations, and housing. It also prohibits discriminatory harassment and bias-based profiling by law enforcement. The NYCHRL, pursuant to the 2005 Civil Rights Restoration Act, must be construed “independently from similar or identical provisions of New York state or federal statutes,” such that “similarly worded provisions of federal and state civil rights laws [are] a floor below which the City’s Human Rights law cannot fall, rather than a ceiling above which the local law cannot rise.”
Examples of Violations

a. Intentional or repeated refusal to use an individual’s preferred name, pronoun or title. For example, repeatedly calling a transgender woman “him” or “Mr.” after she has made clear which pronouns and title she uses.

b. Refusal to use an individual’s preferred name, pronoun, or title because they do not conform to gender stereotypes. For example, calling a woman “Mr.” because her appearance is aligned with traditional gender-based stereotypes of masculinity.

c. Conditioning an individual’s use of their preferred name on obtaining a court-ordered name change or providing identification in that name. For example, a covered entity may not refuse to call a transgender woman her preferred name, Jane, because her identification says that her first name is John.

Satunnaisia linkkejä kirjoitti...Ilta-Sanomat: Isis murhasi vauvaansa imettäneen äidin Syyriassa – ”Loukkasi julkista säädyllisyyttä” (30.12.2015)

Daily Mail / MailOnline: Mother was mutilated and murdered by ISIS for breastfeeding her baby in public after another woman spotted the child under her burkha in Syria (29 December 2015)

A woman has been brutally murdered by ISIS's female police for breastfeeding her child in public, according to witness reports.

The woman had been breastfeeding her son under the cover of her burqa, in Raqqa, northern Syria when she was spotted by ISIS's feared women police force; the al-Khansaa Brigade.


Sunday Times: Welcome to your preview of the Sunday Times (27 December 2015)

THE young mother sheltering on a street in the Syrian city of Raqqa was clumsily attempting to breastfeed a screaming child when the morality brigade struck.

Ducking under the shade of a tree, she had tucked the child under her black burqa to shield him from public view. But the furtive act of motherhood was spotted by a member of the Al-Khansaa Brigade, the Isis-controlled city’s women-only guardians of public purity, who mercilessly meted out a horrible punishment.

Anonyymi kirjoitti...

Käytettiköhän ISISin naispoliisi niitä tissirautoja imettäjänaiseen vai millä tavalla häntä silvottiin?

Tämä ei koske kaikkia muslimeita, vaan liittyy blogin aihepiiriin:

Pakistanilainen muslimi: Allah ei tykkää pikkupoikien panemisesta, mutta emme voi hillitä itseämme (video) | MV!!??

Musta orkidea: Sukupuolenkorjaus muuttaa ihmisen

Erään naisen tarina:

Nainen erosi islamista. -Mona Walterin tarina | MV!!??

Ei kai tämä voi pitää paikkaansa?:

Helsingin vastaanottokeskukset

...
SPR on myös sitä mieltä, että lapsen törkeä seksuaalinen hyväksikäyttö ei ole poliisiasia, vaan se voidaan puhumalla selvittää, naisten / lasten hakkaaminen ylipäänsä on heidän mukaansa ok, heidän henkilökuntaansa kohdistuvat erinäiset teot ovat myös ok.
...

Anonyymi kirjoitti...

Täällä on aiempaa tietoa tissinrepimisraudasta rangaistuksena imetyksestä:

ISIS Finds Savage Way to Mutilate Women Caught Breast Feeding in Public - The Gateway Pundit

kirjoitti...Olisiko alkuperäinen lähde suomi24.fi keskustelu VASTAANOTTOKESKUKSEN HENKILÖKUNTA PAENNUT (15.12.2015)

Ja siellä nimimerkki ZXBNBNMCBC.

( Linkki kommenttiin näyttää toimivan epämääräisesti. )

Anonyymi kirjoitti...

Tissirauta - vuoden naistutkimusteko!

Anonyymi kirjoitti...

Poliisin ja sotilaiden seksiorgiat kuohuttavat Belgiassa – poliisi tutkii terroriuhan aikaiset tapahtumat - Ulkomaat - Verkkouutiset

Satunnaisia linkkejä kirjoitti...Ilta-Sanomat: Isisin teinimorsiamen karmeasta kohtalosta lisää väitteitä – pakotettiin uusien taistelijoiden seksiorjaksi ennen kuolemaa (31.12.2015)
Daily Mailin mukaan tunisialaisnaisen kerrotaan asuneen samassa talossa itävaltalaisteinien kanssa.

Entinen naisvanki väittää, että ”Isisin itävaltalainen teinimorsian” Samra Kesinovic pakotettiin terroristijärjestön seksiorjaksi ennen väkivaltaista kuolemaansa. Asiasta uutisoi Daily Mail.


Daily Mail / MailOnline: Teenage Islamist 'poster girl' who fled Austria to join ISIS was used as a sex slave for new fighters before she was beaten to death as she tried to escape, former prisoner reveals (30 December 2015)

Satunnaisia huomioita kirjoitti...

Tissirauta - vuoden naistutkimusteko!

En nyt sanoisi noin.

Tuossa ei ole mitään järkeä.

Satunnaisia huomioita kirjoitti...

Ei vaan fiksu. Muutoin olisi joutunut syytetyksi.

Muitakin yllätyksiä voi tuolla. Näin Briteissä:

Daily Mail / MailOnline: I ruthlessly used a younger man to give me the baby I craved: Shannon’s confession is shocking - but she’s utterly unrepentant (31 December 2015)

• Shannon Robertshaw, 42, from London, had her daughter Hannah, four, after knowingly not using contraception with a 21-year-old man
• She went into lone parenthood by choice and loves every minute of it
• She advises single women that they have options if they want a family
What if, in the heat of the moment and emboldened by alcohol, we found ourselves having unprotected sex? What if I didn't spell out the risks of pregnancy? And what if he said he didn't want anything to do with the resulting child? Then all the better.

I really wasn't interested in a long-term relationship, and as an independent woman with a career in the financial sector, I felt I would do a far superior job of raising a baby on my own, thank you.

Now 42, I have a beautiful four-year-old daughter, Hannah, and am happier than I could ever have imagined. There are no regrets.


Jälkikäteen hän voi toki sitten vielä vaatia elatusmaksuja tältä, jota käytti hyväkseen.

And I wasn't going to ask him for financial help, which must have been a weight off his shoulders.

Mitäköhän hän kertoo tyttärelleen tyttären isästä?

She is now four and we are very happy together. There are no rowing parents for her to contend with. It is all very peaceful. She has never asked about her daddy, but I know the time will come when she does. I haven't planned exactly what I will say, but it will be age appropriate.

When she is old enough to properly understand, I will explain in full. I will, of course, put a positive spin on the story: she was very much wanted and I would do anything for her.

And if she wanted to track down Ben, I'd help her. He hasn't so much as sent a birthday or Christmas card, but if he turned up on our doorstep, I wouldn't turn him away.

Anonyymi kirjoitti...

Islamismi on feministien erityisessä suojeluksessa. Tämän vuoksi islamistiset teot ovat feminismiä eli naistutkimustekoja. Tissirautakin on siis naistutkimusta.

Anonyymi kirjoitti...

Kuten Henry huomauttikin, femakot eivät järjestä lutkamarsseja islamistien tekemiä raiskauksia vastaan, koska islamistit ovat femakkojen suojeluksessa. Lisäksi islamismilla ja feminismillä on paljon yhteistä muutenkin, kuten:

Feminism becomes more like Islamism every day - Spectator Blogs

Islam Is Actually A Feminist Religion: 5 Myths About Islam

Anonyymi kirjoitti...

Kirjoitin vastineen kirjoitukseesi täällä:

https://juhaotava.wordpress.com/2015/11/28/raiskauskeskustelusta/

Anonyymi kirjoitti...

Ministeritär Berner haluaa tyhjentää eläkekassat

Tajukangas: Helsingborgiin maailman ensimmäinen sukupuolineutraali lautamies – “lautahän” | MV!!??

Suomalaiset eivät saa varoittaa matuista – Rekolan VOK:n asukkaita varoitetaan vihamielisistä kantasuomalaisista! | MV!!??

Anonyymi kirjoitti...

Poliisi: Ylivieskan törkeä raiskaus oli keksitty - Rikos - Uutiset - MTV.fi

Itkevät naisministerit ärsyttivät Elisabeth Rehniä - Kotimaa - Uutiset - MTV.fi

Poliisi: Ylivieskan törkeä raiskaus oli keksitty - Rikos - Uutiset - MTV.fi

Isisin "mainostyttö" pakotettiin seksiorjaksi ennen kuin hänet tapettiin pakoyrityksen takia - Ulkomaat - Uutiset - MTV.fi

Isisillä ohjeet naisvankien kohteluun – "Isä ja poika eivät saa raiskata samaa naista" - Ulkomaat - Uutiset - MTV.fi

Raiskauksia ja orjuutusta – Isisin naisvankeja kohdellaan brutaalisti - Ulkomaat - Uutiset - MTV.fi

Anonyymi kirjoitti...

"https://juhaotava.wordpress.com/2015/11/28/raiskauskeskustelusta/

Arvio 15 000 raiskauksesta perustuu jo melko vanhaan uhrikyselyyn vuodelta 2005, jota on käytetty Oikeuspoliitisen tutkimuslaitoksen raportissa muiden lähteiden ohella."

Tällainen feministikysely ei anna missään nimessä luotettavaa kuvaa raiskausten yleisyydestä Suomessa. Tähän on tietysti ilmoitettu kaikki ne kerrat, kun päivää myöhemmin on tullut mieleen, ettei se edellisillan känniseksi jonkun tuntemattoman miehen kanssa ollutkaan näin jälkikäteen ajateltuna niin kovin hyvä idea. Tai pettämiset, tai ne kerrat, kun on vonkaamisen jälkeen vähän vastentahtoisesti suostuttu antamaan, jotta partneri pysyisi tyytyväisenä. Raiskauksia tällaiset tapaukset ovat vain feministien mielestä.

Joo, ihan oikeita raiskauksia jää piiloon, ilmoittamatta, syytämättä ja tuomitsematta, mutta myös perusteettomia raiskausilmoituksia tehdään myös. Joidenkin arvoiden mukaan jopa neljännes Suomessa tehdyistä raiskausilmoituksista on tällaisia. Poliitikkojen, kuten Anna Kontulan, tulisi tunnustaa tämä. Nyt he ajavat Suomeen systeemiä, jossa mies on lähtökohtaisesti syyllinen. Oikeusvaltion alasajo on edessä, jos näille kontuloille ei laiteta kampoihin.

Satunnaisia huomioita kirjoitti...

Ei kai tämä voi pitää paikkaansa?:

Ei näyttäisi sopivan ollenkaan tuon uutisen kanssa:

Ilta-Sanomat: Poliisi otti kuusi miestä kiinni Kirkkonummen vastaanottokeskuksessa (31.12.2015)
Poliisi tiedottaa ottaneensa kiinni ja pidättäneensä kuusi irakilaismiestä yleisen järjestyksen ja turvallisuuden ylläpitämiseksi.

Miehet otettiin kiinni Kirkkonummen vastaanottokeskuksesta poliisin operaatiossa torstaiaamuna.

Tutkinnanjohtaja, rikosylikomisario Thomas Elfgrenin mukaan heitä epäillään julkisesta kehottamisesta rikokseen.


Siis selvästikin joku kertoo poliisille, mitä tuolla tapahtuu.

Satunnaisia huomioita kirjoitti...Siis

Mtv: Yksityinen tieraha kiinnostaa liikenneministeriä – jos se tukee vientiä (30.12.2015)
Liikenne- ja viestintäministeri Anne Berner toivottaa eläkerahan tervetulleeksi infrahankkeisiin. Työeläkeyhtiö Ilmarisen toimitusjohtaja Timo Ritakallio kertoi eilen MTV Uutisten haastattelussa, että yhtiö olisi olisi valmis käyttämään jopa satoja miljoonia euroja liikennehankkeisiin.

Ajatuksena on kai että työeläkeyhtiö käsittelee tuota sijoituksena, josta se haluaa voittoa.

Rahoitusmallin pulma on se, miten tuotot kerätään. Tietullit ovat myrkkyä autoilijoille. Jo nyt erilaisilla veroilla tieliikenteestä kerätään noin kahdeksan miljardia euroa.

– Jos siihen luodaan joku uusi maksuelementti, silloin pitää katsoa kokonaisuutta, että maksut eivät kerry liian isoiksi, sanoo Jalonen.

Tieliikenteen rahoitusmalli pitäisi siis laittaa totaaliseen remonttiin.


Eli eläkeyhtiö rakennuttaa tien ja vastineeksi saa maksuportit tien alkuun?

Eiköhän tilaaja (Valtio?) joudu maksamaan tien takaisin sitten vaikka lainalla, jos ei saa muuten maksuja riittävästi.

Anonyymi kirjoitti...

ISIS compile checklist of how to treat kidnapped sex slaves | Daily Mail Online

Anonyymi kirjoitti...

Naisen keho toimi ”panimona”

Satunnaisia linkkejä kirjoitti...Memri: Islamic State (ISIS) Releases Pamphlet On Female Slaves (December 4, 2014)

The Research and Fatwa Department of the Islamic State (ISIS) has released a pamphlet on the topic of female captives and slaves. The pamphlet, which is dated Muharram 1436 (October/November 2014) and was printed by ISIS's publishing house, Al-Himma Library, is titled Su'al wa-Jawab fi al-Sabi wa-Riqab ("Questions and Answers on Taking Captives and Slaves"). It was presumably released in response to the uproar caused by the many reports this summer that ISIS had taken Yazidi girls and women as sex slaves. Written in the form of questions and answers, it clarifies the position of Islamic law (as ISIS interprets it) on various relevant issues, and states, among other things, that it is permissible to have sexual intercourse with non-Muslim slaves, including young girls, and that it is also permitted to beat them and trade in them.

Satunnaisia huomioita kirjoitti...

Siis selvästikin joku kertoo poliisille, mitä tuolla tapahtuu.

Myös

MTV: Kuusi irakilaista pidätetty vastaanottokeskuksessa – epäillään julkisesta kehottamisesta rikokseen (31.12.2015)

twitter / Keskusrikospoliisi: 1,2

MTV: Poliisi irakilaismiesten pidätyksestä: Haluttiin estää rikos uudenvuodenaattona (31.12.2015)

KRP:n mukaan kyse on ollut vastaanottokeskuksen sisällä tapahtuneesta kehotuksesta, ei siis esimerkiksi Facebookista tai muusta sosiaalisesta mediasta.

Tuo siis myöskin vahvistaa sitä käsitystä vastaanottokeskuksesta joku kertoo poliisille.

Anonyymi kirjoitti...

Kiltti perhetyttö halusi Britannian ensimmäiseksi naisitsemurhapommittajaksi

eskiluokkainen kouluavustaja meni salaa perheeltään naimisiin islamistifanaatikon kanssa ja halusi tulla Ison-Britannian ensimmäiseksi naisitsemurhapommittajaksi.
Sana Ahmed Khan, 24, ei vanhemmilleen antamistaan lupauksista huolimatta lopettanut suhdettaan huumeiden väärinkäyttäjään Mohammed Rehmaniin.

”Hyväluonteinen ja kohtelias” nainen meni sen sijaan naimisiin Rehmanin kanssa ja alkoi jihadistiksi.

Pariskunta tuomittiin keskiviikkona syytettyinä aikeista olla Britannian ensimmäinen itsemurhapommi-iskut tehnyt pari. He olivat aikoneet iskeä 7. heinäkuuta, jolloin tuli 10 vuotta Lontoon terrori-iskuista, kertoo Telegraph.

Sana Khan oli rahoittanut miehensä suunnitelmia kouluavustajan työstään saamilla tuloilla.

Naisen äiti oli vaatinut tytärtään lopettamaan suhteensa Rehmaniin, mutta nämä menivät silti salaa naimisiin.

– Jos vanhempien vaistot joskus ovat olleet oikeassa, niin Khanin äidin kohdalla oli näin, totesi syytetyn tyttären asianajaja.

Pariskunnan suunnittelema isku oli yksi seitsemästä, jotka tiedustelupalvelu MI5 sekä poliisi onnistuivat viime vuonna estämään Britanniassa.

Rehman ja Khan olivat kaavailleet kohteikseen joko suurta ostoskeskusta tai metroa, tavoitteena mahdollisimman suuri uhrimäärä.

Anonyymi kirjoitti...

Miehet eivät ole enää harvinaisia ensi- ja turvakodeissa – turvan sai viime vuonna 55 miestä

Suurimmissa kaupungeissa turvakodit olivat jouluna täynnä, vain Turussa ja Oulussa oli vielä tilaa. Joulu on aikaa, jolloin perheet sinnittelevät ja lapsille yritetään tarjota rauhallinen joulu.

– Perheet sinnittelevät viimeiseen asti kotona ja joulun jälkeen tilanteet purkautuvat. Erityinen asia on tänä vuonna ollut se, että yksin ilman lapsia tulevien määrä on selkeästi kasvanut.

– Heikko signaali näyttää olevan myös se, että ikääntyneiden ja eläkkeellä olevien määrä näyttäisi olevan kasvussa. Tilastot kertovat sen myöhemmin, mutta semmoinen tuntuma meillä tällä hetkellä on, kertoo Ensi- ja turvakotien liiton pääsihteeri Riitta Särkelä.

Satunnaisia huomioita kirjoitti...

Poliisi: Ylivieskan törkeä raiskaus oli keksitty - Rikos - Uutiset - MTV.fi

Aiemmin totesit?

Poliisi epäilee: Mieskaksikko raiskasi nuoren naisen Ylivieskassa | Yle Uutiset | yle.fi

Kuinkakohan monta joukkoraiskausta nykyään oikein tapahtuu.

Eli myöskään kaikkia noita ei taida tapahtua.

Satunnaisia linkkejä kirjoitti...Ilta-Sanomat: Presidentti Niinistö otti puheessaan kantaa pakolaiskriisiin: liian paljon vihanlietsontaa (1.1.2016)
Presidentti Sauli Niinistö tuomitsi jyrkästi polttopullojen heittelijät ja toivoi turvapaikanhakijoiden elävän maassa maan tavalla.

Tasavallan presidentti Sauli Niinistö puuttui uudenvuodenpuheensa aluksi tunteita herättävään maahanmuuttoon.

Presidentti otti kantaa väkivallantekoihin turvapaikanhakijoita kohtaan. Niinistö tuomitsi jyrkästi polttopullojen heittelijät ja vihan lietsojat.

– Olen itse vanhan opin juristi, silloisen lain mukaan polttopullo rakennukseen, jossa saattoi olla ihmisiä, oli nimikkeeltään murhapoltto ja sitä se on minulle vieläkin. Raskas rikos. Niin kuin on pakolaisiin kohdistuva vaino tai vihan lietsonta. Liian paljon sellaista on tapahtunut, Niinistö jyrähti.

edward joe kirjoitti...

cbd for sale, cbd legal shop, cbd near me, cbd premium, cbd hemp oil, cbd capsules, cbd oil

cheric kirjoitti...

https://www.worldvision.in/, worldvision.in, world vision, sponsor a child in india, sponsor a child

CBD OIL kirjoitti...

gotocbdoil.com , gotocbdoil.us , gotohempoil.com , thesafecbdoil.com

sponsor a child kirjoitti...

worldvision.in