perjantaina, joulukuuta 25, 2015

Naisen korkean markkina-arvon salaisuus

Vauva-palstalla keskustellaan otsikolla Minuun rakastutaan nyt, kun olen laiha – ja itse olen menettänyt uskon aitoon rakkauteen:  Laihtuneen naisen päässä syttyy toisinaan markkina-arvovalaistumisen lamppu.
-15kg ja yhtäkkiä miehet kuolaavat perääni. Haluavat olla kanssani, sanovat että olen heidän elämänsä rakkaus. Itse olen nyt tosissaan alkanut uskoa, että mies rakastuu vain naisen ulkonäköön. Sama ihminen minä olen kuin ennenkin, en sen itsevarmempi, en sen mukavampi.

Te, jotka tuskailette sitä, että miehet aina jättää tai eivät kiinnostu. Kokeilkaapa huviksenne laihduttaa normaalipainon alarajoille ja katsotaan tilannetta uudestaan. Naurettavaa, mutta totta.
Tietoisuus markkina-arvotodellisuudesta voi olla tuskallinen.
  • Ei kauheasti kiinnosta enää miesten antama huomio kun tietää mihin se aina lopulta perustuu. 
  • Laihdutin 20kg ja nyt miehet tulevat juttelemaan ja pyytävät numeroani. Ennen minuun päin ei edes katsottu. Olin kuin ilmaa. Tosirakkauteen en usko minäkään, juurikin tämän kokemuksen takia.


7 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

"Olin ensin rutiköyhä mutta rikastuin sitten parilla millillä kun tein hittilevyn. Ennen ei naiset olleet kkiinostuneita minusta mutta nyt kuolaavat perään. Ei oikein kiinnosta toi naisten kiinnostus, kun tietää mihin se aina lopulta perustuu." (Virhe on tietysti kohdassa "aina", by the way.)

Unknown kirjoitti...

Sama menee toisinpäin. Minut on miehenä jätetty kahden naisen toimesta kun lihoin. Kun laihduin, useat naiset kuolasivat perääni ja halusivat parisuhdetta. Eipä ole tämäkään asia sukupuolittunutta!

Ile kirjoitti...

Onneksi sukupuolivaikutusten arviointi on tehty

Juha Järä kirjoitti...

Mitenhän naisten toiminta keskimäärin toisinpäin?..raha, valta, kuuluisuus?..tai että osaa kannattaa jtn ja vastustaa jtn?

Ile kirjoitti...
Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.
Ile kirjoitti...

Tässä on balanssi suomalaisessa nyky-yhteiskunnassa: EU:n sosiaalirastosta naisia kannustetaan entistä kasvuhakuisempaan menestymiseen samalla kun miehistä suostutaan huomioimaan iso syrjäytyneisyysuhan alla oleva joukkio.

Lainaus Sukupuolentutkimuksen sp-listalta:

Etelä-Suomen ESR-haku käynnistymässä

Hämeen ELY-keskus etsii uudenlaisia avauksia erityisesti nuorten ja yli 50 -vuotiaiden työllistämisen edistämiseen. Yritysten kanssa etsitään uudenlaisia toimintamalleja, esimerkiksi työn organisointiin ja johtamiseen, joilla tuetaan muutostilanteisiin sopeutumista. Erilaisia nopeita ja tuloshakuisia kokeiluja kaivataan myös naisten yritysten kasvuhakuisuuden tukemiseen sekä miesten syrjäytymisen ehkäisyyn. Haku kestää 1.3.2016 saakka.

Tarkemmat hakuajat ja -ohjeet julkaistaan Rakennerahastojen sivulla: http://www.rakennerahastot.fi/web/etela-suomen-suuralue/hakuajat

kirjoitti...

Onneksi sukupuolivaikutusten arviointi on tehty

➠ Yle: Kovaa kritiikkiä sotilaiden pakkokomennuksille ulkomaille: henki ja terveys uhattuina (23.12.2015>
Sotilaan henkeen kohdistuvat riskit kovenevat selvästi, jos velvollisuus puolustaa Suomea laajenisi velvollisuudeksi taistella ulkomailla, arvioi Aliupseeriliiton Mika Oranen. Ulkoministerio valmistelee pikavauhtia lakia, jotta Suomi voisi osallistua sotilaallisesti EU-turvatakuisiin. Puolustusministeri harkitsee mahdollisuutta tehdä osasta ulkomaankomennuksista sotilaille pakollisia.