sunnuntaina, kesäkuuta 19, 2016

Suhde korkeamman markkina-arvon miehen kanssa.

Vauva-palstalla kirjoitetaan seuraavasti:
Useita kuukausia on tavattu harvakseltaan (=milloin miehelle käy), mutta olen itse ihastunut, ellen enemmänkin. Hän on miehenä sellaista, jota en voinut kohdalleni kuvitella. On huomaavainen ja hyvä käytös, fiksu, kuuntelee, laittelee viestejä ja kertoilee kuulumisia. Ja seksi on parasta, mitä olen saanut. Ei halua sitoutua.

Itse kävin pareilla treffeillä eri miesten kanssa ihan vaan tutustuakseni (ei seksiä), mutta en pääse irti tuosta miehestä. Mitä voin tehdä? Kohta pelkään jo mielenterveyteni puolesta; (Jos jollakin on vastaavaa kokemusta, kertokaa, kuinka pääsitte elämässä eteen päin).
Saman kokeneilta naisilta vastauksia tipahtelee seuraavaan tyyliin:
  • Ainoastaan eroaminen totaalisesti auttaa. On se nyt kumma jos ei noin mukava mies ymmärrä, että hajottaa sut ahneudellaan (pelkkä seksi).
  • Vastaava oma tilanteeni kesti liki vuoden ja silloin olin täysin myyty; mies on mukava, luotettava ja aviomiesmateriaalia. Kappas vaan kun ihastuminen haihtui käsitin myöhemmin, että mukava mies ei käyttäisi itsekkäästi toisen yksipuolisia tunteita hyväkseen saadakseen vain seksiä.
  • On kokemusta. Minä rikoin sydämeni, ihastuin. Mies piti minusta ja rakasti seksiä kanssani mutta ei minua. 1,5v tuota jatkui, muuttaen vain muotoaan välillä. Sitten lopetin kun näin hänet toisen kanssa, murruin. Meni pari vuotta kumpikin seurusteli ja niin pois päin.Nyt erottu kumpikin, mies ehkä palannut yhteen, en tiedä. Olemme taas nähneet, seuraa ja seksiä. Kai tämäkin parempi kun yhden illan jutut. Nyt vain tiedän millainen mies on eikä ole pelkoa että ihastuisin korvia myöden. Vain seuraa ja seksiä sen aikaa että löytyy oma sydämen valittu.
  • Been there,done that. Ihastuin,mies ei halunnut sitoutua. Seksi oli mieletöntä. Jäin koukkuun... Ja aina välillä mies viestittelee kun olen alkamassa unohtaa häntä.
  • Nämä on niin raskaita juttuja. Roikuin juuri yli vuoden tämmöisessä peessä. Muka seurusteltiin mutta aistin että äijää ei oikeasti kiinnosta kuin seksi. Yritin puhua asiasta useita kertoja, ja pari kertaa katkaista suhdetta mutta aina se lirkutteli takaisin ja käytös muuttui hetkeksi js olin riittävän tyhmä uskoakseni. :( Tiesi tasan tunteistani ja silti pani kylmästi menemään. Sika.
  • Juuri samanlainen tilanne menossa itsellä. Lopetin muutama viikko sitten suhteen, vaikka olen rakastunut. Tajusin, että vaikka mies tykkää minusta kovasti, hän ei tulisi rakastumaan minuun. Hän piti ns. silmänsä auki muiden naisien suhteen minunkin kanssa ollessaan.   
Miehet huomauttavat tähän väliin...
  • Naisten suuret ongelmat, ollaan pelimiesten käytettävissä seksiin, mutta ei kuitenkaan kiinnostuta miehistä jotka haluaisivat tositarkoituksella parisuhteen koska ne miehet ei ole yhtä sytyttäviä.
  • Itse tehty ongelma. Roikutaan jännämiesten panoringeissä ja itketään omaa kurjuutta, vaikka kaikki on vaan omasta valinnasta kiinni. Sitten joskus ehkä aikuistutaan ja otetaan sen tavallisen tylsä mies, jonka kanssa perustetaan perhe kun alkanut biologinen aikapommi tikittään. Niin vitun säälittävää. Tuollaista muijaa joka ei arvosta edes itseään en kyllä huolisi itsekään. 
Naiset eivät ymmärrä markkina-arvon julmaa lakia

Naisilla on vaikeuksia ymmärtää, että he kyllä kelpaavat itseä korkeamman markkina-arvon miesten seksileluiksi, mutta eivät parisuhteeseen.

Miehille kelpaa seksiin yleensä nainen kuin nainen ja koska naisista on kova kilpailu, mies joutuu yleensä tyytymään sellaiseen seksipartneriin, joka ei kelpaa miehelle pitkäaikaiseen suhteeseen.


Suhteen alkuaika sisältää tyypillisesti paljon seksiä ilman "rasittavia" pohdintoja suhteen jatkosta. Vähitellen naisen päässä alkaa kuitenkin jylläämään virheellinen päättelyketju:
Mies tykkää seksistä kanssani, joten mies on varmaan samaa tasoa kanssani ja haluaa suhteeseen
Naiset eivät ymmärrä, että miesten on hyvin vaikea löytää säännöllisiä seksipartnereita. Siksi miehet ottavat tuhoon tuomituista suhteista irti sen seksin, joka niissä on tarjolla.  

3 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

SETÄMIEHET-SARJAKUVA AIKUISILLE: "MISSIN SUHDE KARILLA - POIKAYSTÄVÄLLÄ PERINTÖPRINSESSA VARALLA!"

Jukka Aakula kirjoitti...

Miehet tai naiset jotka pitävät jatkuvasti yhteyttä exiinsä ovat keskimäärin useammin psykopaatteja tai narsisteja kuin muut:

http://www.esquire.com/lifestyle/sex/news/a44836/friends-with-ex-psychopath/

Itse tutkimus on tässä

http://www.sciencedirect.com/science/article/pii/S0191886916302690

Itse aiheesta voi tietysti todeta, että sekä naiselle että miehelle voi käydä noin että jää kiinni toiseen ihmiseen emotionaalisesti tai seksuaalisesti. Nykymiehiä kun seuraa tuntuu että yhä useammin se on mies joka kaipaa naisen perään eikä kykene irtautumaan.

Sinänsähän on hieno kun ihinen rakastuu, mutta irti pitäisi kyetä repeytymään jos toiselta ei saa vastakaikua.

yanmaneee kirjoitti...

longchamp
christian louboutin shoes
balenciaga sneakers
jimmy choo
golden goose
adidas superstar shoes
christian louboutin shoes
hermes birkin
kobe byrant shoes
supreme