tiistaina, elokuuta 02, 2016

Hyvätuloisen miehen viehätysvoima

Kyösti Niemelä teki deittailuhistoriaansa tutkaillessaan mullistavan havainnon, josta hän avautuu kolumnissaan Naiset haluavat hyvätuloisen miehen – eikä siinä ole mitään vikaa.

Kyösti on muotoillut kolumninsa naisia mahdollisimman vähän suututtavaan muotoon, jotta kommenttiloota ei huuda punaisena. Kyösti korostaa äänekkäästi, että "naisissa ei ole mitään vikaa". Ilman tuota vastuupoistolauseketta palaute olisi karseaa, koska naiset syyllistyvät ja vihastuvat totuuden pariutumisesta toitottaville miehille.
Suomalaiset naiset etsivät tietyn tulotason miestä, mutteivät välttämättä itse tiedosta sitä.
Naiset elävät usein valetodellisuudessa, jossa heidän rationalisointihamsterinsa todistelee, että miehen tulotasolla ei ole väliä. Tavallaan naiset tapertavat samanaikaisen tiedostamisen ja aktiivisen unohtamisen välitilassa.

Naisten yritys hypegamisuutensa aktiiviseen unohtamiseen toimii niin kauan, kunnes naiivi mies toteaa: "Älä vain ajattele elefanttia, vaikka elefantin ajattelemisessa ei olekaan mitään väärää." Tuon lausahduksen jälkeen naiset eivät voi olla ajattelematta elefanttia, mikä tuo pintaan ankaran syyllistymisen defenssit.
Joitain vuosia sitten kirjoitin naistenlehteen omakohtaisen jutun rahasta ja deittailusta. Kerroin siinä, kuinka kumppaninetsintä oli muuttunut opiskeluvuosieni jälkeen.

Naisia oli alkanut kiinnostaa, kuinka paljon mies tienaa. Pienituloisille miehille, kuten minulle, tämä oli iso muutos.
Opiskeluaikoina rahalla ei tosiaankaan ole merkitystä, mutta iän karttuessa naisista tulee persompia rahan perään - eritoten miesten rahan perään.
Harvoin kukaan sanoo ääneen mitään sellaista, että kyllä miehen pitäisi tienata vähintään neljä tonnia kuussa. Sen sijaan he saattavat ajatella, että olisipa kiva ostaa joskus jonkun ihanan miehen kanssa asunto Etelä-Helsingistä, tehdä kolme lasta ja keskittyä niiden kasvattamiseen. Se on hieno suunnitelma, mutta silloin ei kannata pyytää ketä tahansa ulos. Näin raha muuttuu romantiikaksi, hyvä tulotaso juuri minulle tarkoitetuksi ihmiseksi.
Raha ei muutu romantiikaksi automaattisesti. Nainen saattaa ajatella, että "tietenkin huonotuloisissakin miehissä voi olla kivoja miehiä, mutta heitä voi olla myös hyvätuloisissa. Miksipä siis en etsisi miestä hyvätuloisten joukosta, jos muut ominaisuudet ovat yhtä hyvät".
Toivoisin, että kulttuurissamme voitaisiin sanoa se ääneen: monien naisten unelmiin liittyy mies, jolla on rahaa. Eikä siinä ole mitään vikaa.

Varakasta miestä etsiviä naisia pilkataan valitettavasti edelleen kullankaivajiksi, onnenonkijoiksi ja vastaaviksi. Mutta ei rikkaan miehen etsimisessä (saati löytämisessä) ole tietenkään mitään väärää.
Tottakai rikkaan miehen etsimisessä on "jotain väärää", jos se koetaan vääräksi tai piiloteltavaksi asiaksi. Moraalisesti täysin "oikeita" asioita ei tarvitse salailla.

Miehen näkökulmasta katsottuna kullankaivajassa on paljon "väärää". Suurin osa miehistä ei halua kullankaivajaa, kuten naisetkaan eivät halua miestä, joka sanoo tärkeimmäksi kriteerikseen "hyvät suihinottotaidot".

Kerropa Kyösti rehellisesti, valitsisitko sinä treffeille naisen, joka kuvaa itseään kullankaivajaksi ja onnenonkijaksi? Et varmaankaan.

Feministi vetää herneen nenään Kyöstin jutusta

Minja Koskela kirjoittaa otsikolla Naiset haluavat hyvät tulot, eivät hyvätuloista miestä.
Vaikka mietin pääni puhki, en saa mieleeni yhtään kolmikymppistä naista, joka unelmoisi rikkaisiin naimisiin pääsystä. Itse asiassa en tunne yhtään naista, joka unelmoisi naimisiin pääsystä ylipäänsä, vaikka se kolumnistin jokseenkin 50-lukuvaikutteisessa maailmassa kuulostaneekin eriskummaiselta.
Etkö ole koskaan katsonut Satuhäitä tai kymmeniä muita hääohjelmia?
Tuntemani naiset haluavat elää tasa-arvoisessa parisuhteessa, jossa vastuu yhteisistä menoista, lastenhoidosta ja kotitöistä jaetaan puoliksi.
Naiset eivät yleensä toitottele rikkaan miehen kaipuutaan suureen ääneen. Siitä huolimatta merkittävän suuri osa naisista haaveilee sugardaddystä aviomiehenä.

Miksi ihmeessä rajoitat tarkastelusi muutamiin (lesbo)feministisiin ystäviisi. Ota pääsi pois persuksista katso koko maailmaa feministisen kuplasi sijaan.

13 kommenttia:

Kuhnuri kirjoitti...

Oli kyllä todella vastenmielinen tuo Kyöstin artikkeli. Oli jotenkin muotoillut hyveeksi tuon naisten kullankaivuun. Täytyy ihailla sinun inhorealistista tapaasi, jolla olet tuonut näitä asioita julkisuuteen. Internet on myös hyvä alusta avata meidän miesten silmät tuolta naisten kaksinaamaisuudelta, valtamediahan haluaisi mielellään vaieta koko asian.

Nettomaksaja kirjoitti...

Köpin esitystapaa arvioidessa pitää muistaa, että Laasasen tyylillä kirjoitettu tuskin menisi läpi hesarissa.

Anonyymi kirjoitti...

Muistatko kolmesta tosi-tv:stä tutun kauniin sinkkuäidin? Ana, 30, menee naimisiin linnakundin kanssa

Yksi Turkkulaanen kirjoitti...

Vastenmielistä tai ei, turha tosiasioita vastaan on pullikoida. Eivät ne siitä miksikään muutu. Eräs miehen suurimmista viehätystekijöistä naisten silmissä on hyvät tulot ja omaisuus. Näin on aina ollut ja aina tulee olemaan. Jos tämä tekee elämisen mahdottomaksi, täytyy muuttaa toiselle planeetalle.

Mikko Ahola kirjoitti...

Naiset haluavat hyvän avioliiton, jossa he itse eivät joudu maksamaan aviomiehensä menoja. Jotta tämä onnistuisi, niin naiset eivät voi käyttäytyä samalla tavoin, kuin miehet, eli havitella mahdollisimman paljon tilapäisiä seksisuhteita. Tilapäisissä seksisuhteissa on se vaara, että intiimi seksi johtaa nopeasti rakastumiseen ja tämä taas seurustelusuhteeseen. Miehille ei ole mikään ongelma se, että he saisivat seksiä itseään paljon köyhemmiltä naisilta. Miehet eivät ajattele järkevästi tässä suhteessa, ja näin ollen miehet joutuvat usein parisuhteisiin, joissa puoliso tienaa selvästi vähemmän, kuin mies itse.

Miesten kannattaisi ottaa oppia naisista ja välttää tilapäisiä seksisuhteita, ja suostua seksiin vasta harkinnan jälkeen. Tähän harkintaan kuuluu oleellisesti se, että huomioidaan naisen tulotaso, jotta tulevassa liitossa perheen yhteiset tulot olisivat korkeammat.

Anonyymi kirjoitti...

Juice Leskisen maskulistinen MGTOW-kannanotto!

Linkityspalvelu kirjoitti...

Linkitetyssä artikkelissa oli viittaus aiheeseen

Taloussanomat: Avioerotutkimus paljasti dramaattisen muutoksen – näin miehen työtilanne vaikuttaa eroriskiin (28.7.2016)

Avioeroriskiä kasvattaa sen sijaan miehen työttömyys.

Harvardin sosiologian professori Alexandra Killewald havaitsi, että viimeisen neljän vuosikymmen aikana aviomiehillä, jotka eivät ole olleet kokoaikaisesti töissä, avioeron riski on ollut 3,3 prosenttia kaikkina vuosina.

Samaan aikaan kokoaikaisesti työssä käyvien aviomiesten avioeroriski on 2,5 prosenttia. Toisin sanoen on kolmanneksen todennäköisempää, että työtä vailla olevien miesten liitto päätyy eroon.


Työtön mies ei ole hyvätuloinen.

Satunnaisia huomioita kirjoitti...

Ilman tuota vastuupoistolauseketta palaute olisi karseaa, koska naiset syyllistyvät ja vihastuvat totuuden pariutumisesta toitottaville miehille.

Toki tämä kommentti sieltä tuli:
Voi hömpän pömpän miten sovinistinen kirjoitus! En ole ikinä ajatellut miehen rahoja kun olen jotakuta alkanut tapailla.

Anonyymi kirjoitti...

Vihreät nueret haluavat nyt kriminalisoida mm. loukkaamisen, syrjinnän tai kiihottamisen sukupuolen perusteella, ujuttamalla sen osaksi rasismia:

2016-08-03 IL: Nyt Vihreät nuoret vetoavat: Järjestäytynyt rasismi rikoslakiin

Muistaako kukaan tarkemmin, että eikös EU:ssa joidenkin vuosien sisällä haluttu kriminalisoida jopa feminismin kritisointi tai naurunalaiseksi saattaminen samanlaisella rasismikytköksellä? Ja kaiken huipuksi tällaiseen syyllistyneet haluttiin pakottaa johonkin uudelleenkoulutukseen (oikein kunnon komministimaiden meinengin tapaan!).

Muistaako kukaan tarkemmin tätä juttua, josta on ollut puhetta tässäkin blogissa ainakin kommenttipalstalla? Löytyisikö linkkiä aiheeseen joko tässä blogissa tai sen ulkopuolella?

Anonyymi kirjoitti...

Kas, tässähän näitä olikin:

EU on kieltämässä antifeminismin — Henry Laasanen

EU aims to ban anti-feminist speech

A EUROPEAN FRAMEWORK NATIONAL STATUTE FOR THE PROMOTION OF TOLERANCE

Lokikirjat kirjoitti...

Mielenkiintoinen postaus!

Anonyymi kirjoitti...

Minusta on paljon oikeudenmukaisempaa, että naiset katsovat enemmän lompakkoa ja statusta kuin naamaa. Naamalleen kukaan ei voi mitään, mutta varallisuutta ja hyvän ammatin voi saavuttaa tekemällä työtä.


"Tottakai rikkaan miehen etsimisessä on "jotain väärää", jos se koetaan vääräksi tai piiloteltavaksi asiaksi."

Varmaankin Niemelä tarkoitti, että sitä ei pitäisi kokea vääräksi. Minusta tuossa samalla implisiittisesti sanotaan, että kun miehet etsivät isorintaista ja hyväperseistä naista, se on ihan ok sekin

Mikko Ahola
"Tähän harkintaan kuuluu oleellisesti se, että huomioidaan naisen tulotaso, jotta tulevassa liitossa perheen yhteiset tulot olisivat korkeammat."

Eli tuossa on järkeä vain jos mies preferoi rahaa enemmän kuin vaikkapa naisen nuorta ikää tai ulkonäköä. Minä ainakin otan mielummin seitsemän vuotta itseäni nuoremmman naisen, joka on siis myös seitsemän vuotta minua jäljessä sekä palkka- että urakehtiyksessä ja myös varallisuuden kartuttamisessa.

Ja vielä mikäli ottaa naisen, joka panostaa uraansa on tullut ottaneeksi naisen, joka panostaa uraansa eikä naista, joka panostaa kotiin.

- Syltty

yanmaneee kirjoitti...

cheapjordans
goyard bags
nike air max 97
nike air max 95
yeezy 700
golden goose starter
jordan shoes
polo ralph lauren
fila shoes
kobe shoes