maanantaina, joulukuuta 05, 2016

Laasanen kirkkonummella 8.12 klo 18-20


Epäneutraalia sukupuolikeskustelua Kirkkonummella.

Suomen Perusta-ajatuspaja ja Kirkkonummen Perussuomalaiset järjestävät kirjan teemoja käsittelevän keskustelutilaisuuden torstaina 8.12. klo 18–20. Kirkkonummen kunnantalon Kirkkonummisalissa (Ervastintie 2, Kirkkonummi) järjestettävässä tilaisuudessa kirjaa on esittelemässä Suomen Perustan toiminnanjohtaja Simo Grönroos ja miesten tasa-arvokysymyksistä alustaa miesaktivisti Henry Laasanen.


21 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Ellevill krangel om parkeringsplass

Driver In Parking Lot Bumper Car Road Rage Feared For Her Life: I Was Terrified - YouTube

Anonyymi kirjoitti...

Tähtitieteilijä Anne Liljeström ei ole nainen eikä mies – ”Harva ymmärtää kunnolla, mistä muunsukupuolisuudessa on kyse”

Lyhyt analyysi: kyse on erikoisuuden tavoittelusta. Ei sen kummemmasta. Kun kymmenisen vuotta sitten tyydyttiin vielä puhumaan erilaisista sukupuolirooleista, niin nyt sitten jo puhutaankin muunsukupuolisuudesta. Tosiasiassa kyse on yhdestä ja samasta asiasta.

Jos kiinnostuksen kohteet ja tyyli on hivenen miehisempi, niin todennäköisesti kohdussa on saatu normaalia tyttövauvaa suurempi annos testosteronia. Helposti ymmärrettävä juttu. Kokemuksia korostava elämänkatsomus asemoi tämänkin yksilön vakaasti, ja varsin stereotyyppisesti, naisten ryhmään.

Anonyymi kirjoitti...

Seksityö on mukavaa ja asiakkaani ovat miellyttäviä - Mielipide - Helsingin Sanomat

Maksan seksistä, koska vaimo ei ole "sillä tuulella" edes kuukausittain - Mielipide - Helsingin Sanomat

Seksityöntekijä HS:n mielipidepalstalla: Minusta on tullut helppo kaato - Mielipide - Helsingin Sanomat

Anonyymi kirjoitti...

Tummaihoisen pojan Lucia-kuva herätti viharyöpyn Ruotsissa – nyt leviää koskettava tukikampanja

Tavaratalon Lucian päivän kampanja jouduttiin keskeyttämään viharyöpyn vuoksi Ruotsissa. Nyt vihaa vastustetaan somekampanjan voimin.

Åhléns-tavaratalon Lucian päivän kampanjasta nousi Ruotsissa kohu, kun kampanjan mainoksessa Lucia-neitona esiintyi nuori tummaihoinen poika.

Kampanja herätti vihaisen palautteen ryöpyn ja se on herättänyt keskustelua vihapuheesta Ruotsissa.

Monet vaikuttajat, esimerkiksi maan kulttuuriministeri Alice Bah Kuhnke ovat julkaisseet itsestään kuvan Luciana sosiaalisen median palveluissa osoittaakseen tukensa vihan kohteena olleelle pojalle.

– Rakkaus ja kunnioitus. Se ei ole niin vaikeaa, Kuhnke kirjoitti kuvansa yhteydessä Instagramissa.

Ruotsalaiset ovat alkaneet julkaista kuvia #jagärlucia-hashtagilla. Tavoitteena on osoittaa, että kuka tahansa voi olla Lucia – ihonväriin tai sukupuoleen katsomatta.

Vanhemmat pyysivät poistamaan kuvan
Pojan Lucia-kuva jouduttiin poistamaan Åhlénsin sivuilta asiattomien kommenttien vuoksi. Pojan vahemmat pyysivät maanantaina, että kuva poistettaisiin.

– Monille maahanmuuttajille sanotaan Ruotsissa, että pitäisi sopeutua Ruotsalaisiin tapoihin, mutta kun niin tekee, kohtaa vaan vihaa, kiteytti yksi pojan sukulaisista Aftonbladetille.

Anonyymi kirjoitti...

Ex-puolisoni ei käytä lapsilisiä siihen mihin sovittiin – etävanhempana maksan lasten ylläpidon, reissut ja harrastukset - Mielipide - Helsingin Sanomat

Anonyymi kirjoitti...

Laasanen mainittu:

Naiset on alistettu seksiorjiksi, Helsinki on helvetti ja valtaa pitää häikäilemätön eliitti – tutkija kertoo, mitä dystopiaromaanit Suomesta kertovat - Kulttuuri - Helsingin Sanomat

Vuoden oudoin oikeusjuttu? Moderni perhe -tähden Sofia Vergaran omat hedelmöittyneet IVF-alkiot haastoivat tämän oikeuteen - Viihde - Ilta-Sanomat

Moni kärsii tietämättään kakkostyypin diabeteksen esiasteesta – lisää äkkikuoleman vaaraa - Terveys - Ilta-Sanomat

Ella Draper forced her children to make false 'satanic sex cult' abuse allegations | Daily Mail Online

Anonyymi kirjoitti...

Modern Family star Sofia Vergara reportedly being sued by her frozen IVF embryos

...
The case has become a touchstone in America for discussion about issues including when life starts, who should have the power to end it, and whether men should have the same rights as women over frozen embryos.
...
According to Post sources the new lawsuit contends that "Emma" and "Isabella", by not being born, have been deprived of an inheritance from a trust that has been created for them.
...
The lawsuit asks that the frozen embryos be given to Mr Loeb so that they can live and receive the trust fund set up for them, according to the Post.
...

Anonyymi kirjoitti...

Mikäköhän on totuus tästä jutusta?:

"Mulle munansaanti on vaan työsuhde-etu" – Basson aamujuontaja teki naisellisen version Tippa-T:n hitistä - Rumba.fi

Slushin afterpartyssa ahdisteluja

Slush-ahdistelutapaukset suututtavat tapahtuman naiskävijöitä - "Siellä oli meneillään Taharruslush" - Kotimaa - Uutiset - MTV.fi

index.php (712×289)

Anonyymi kirjoitti...

Samainen ahdisteluväittäjä:

SLÄMÄRI: "Eiköhän meissä kaikissa pieni ilotyttö ole" - Ina Mikkola - Basso

Anonyymi kirjoitti...

Onko Ina Mikkolan koko maailma seksissä ja seksuaalisuudessa? | MV!!??

Anonyymi kirjoitti...

Professorin neuvot poikien koulumenestykseen: ”Tiukka valvonta vie lopunkin motivaation”

Koululaisen on hyvä harrastaa eri asioita monipuolisesti. Sekään ei ole hyväksi, jos lapsi on kiinnostunut vain koulunkäynnistä.

Näin sanoo Jyväskylän yliopiston psykologian professori Jari-Erik Nurmi, jota Aamulehti pyysi kommentoimaan tällä viikolla julkaistua Pisa-tutkimusta. Sen mukaan suomalaislapset ovat kansainvälisesti vertaillen edelleen hyviä matematiikassa ja lukemisessa.

Huolta on kuitenkin herättänyt se, että tyttöjen ja poikien väliset erot ovat kasvaneet. Opiskelumotivaatio on hukassa varsinkin luonnontieteissä niin tytöillä kuin pojilla.

Ei kannata painostaa
Vanhempien ei kannata ainakaan alkaa painostaa lapsiaan koulunkäyntiin, varoittaa Jari-Erik Nurmi.

– Läksyjen tiukka valvonta vie lopunkin motivaation, Nurmi sanoo.

Hän viittaa amerikkalaisen Deci Ryanin itseohjautuvuusteoriaan. Sen mukaan ihmiset motivoituvat, kun he tuntevat, että he saavat vapaasti päättää omista asioistaan ilman ulkoisia pakotteita.

– Jos vanhempi valvoo kovin tiukasti, se vähentää lapsen mahdollisuutta päättää itsenäisesti erilaisista kiinnostuksen kohteista.

Vanhemmat voivat vahvistaa lapsensa motivaatiota koulunkäyntiin olemalla kiinnostuneita siitä, mutta nimenomaan keskustelemalla koulusta yleisellä tasolla. Kiinnostusta esimerkiksi matematiikkaan voi lisätä tuomalla matematiikkaa arkeen vaikkapa rakentelemalla tai leipomalla.

Nurmen mukaan monipuoliset kiinnostuksen kohteet ovat terveen koululaisen merkki.

– Vanhempien on hyvä kannustaa lapsia kokeilemaan eri asioita.

Nurmi: Erikoista, että suomalaiset eivät viihdy koulussa
Yksilötasolla motivaatio perustuu pitkälti siihen, millaista palautetta nuori saa omasta menestyksestään koulussa.

– Jos menestyy hyvin aineissa ja yksittäisissä tehtävissä, motivaatio kasvaa. Jos ei menesty, motivaatio lopahtaa.

Motivaatio heijastaa myös koululaisen sosiaalista taustaa. Tämä tuli esiin Pisa-tutkimuksessa.

Alemman sosiaaliluokan perheistä tulevien ja maaseudun poikien koulumenestys on heikompaa kuin muiden.

– Voisi ajatella, että maaseudulla on enemmän ruumiillisen työn tekijöitä, jotka arvostavat käytännön töitä, Nurmi pohtii.

Nurmen omissa tutkimuksissa tyttöjen ja poikien välinen motivaatioero ei ole tullut merkittävästi esiin. Tästä on tosin poikkeus. Tyttöjen motivaatio matematiikan opiskelua kohtaan alkaa laskea jo alaluokilla, vaikka tytöt pärjäävät matematiikassa.

Nurmi pitää hieman erikoisena sitä, että suomalaiset eivät viihdy koulussa, vaikka he pärjäävät Pisa-tutkimuksessa.

– En ole koskaan kuullut tälle ristiriidalle hyvää selitystä.

Yksi syy voi Nurmen mukaan olla suomalaisten suhtautuminen työhön, mikä saattaa heijastua myös koulunkäyntiin. Aikuisetkaan eivät mene viihtymään töihin vaan tekemään töitä.

– Tähän suhtautumistapaan sopii sekin, että suomalaislasten koulupäivät ovat lyhyitä ja läksyjen määrät vähäisiä. Eli hoidetaan hommat pois alta ja sitten ollaan vapaalla.

Anonyymi kirjoitti...

Mies traumatisoitui armeijasta: "Mietin, miten minulla voi mennä näin huonosti" | Yle Uutiset | yle.fi

Anonyymi kirjoitti...

SAARA SÄRMÄ: FEMINISMI HERÄTTÄÄ TUNTEITA

Viime viikolla uutisoitiin, että ensi keväänä Suomessa itsenäisyyden satavuotisjuhlavuonna kaikille ysiluokkalaisille jaetaan nigerialaisen kirjailijan Chimamanda Ngozi Adichien teos Meidän kaikkien pitäisi olla feministejä. Ruotsissa vastaava hanke on toteutettu jo aiemmin ja moni feministi on epäillyt voisiko moista tapahtua Suomessa.

Totta kai voi, asiat tapahtuvat, kun niitä tehdään. Useampikin taho on tehnyt työtä teoksen kääntämisen, julkaisemisen ja jakelun eteen. Yhdessä ja erikseen.

Adichien teos perustuu hänen vuonna 2012 pitämäänsä puheeseen TEDxEuston konferenssissa ja käsittelee sekä feminismiin liittyviä negatiivisia stereotypioita, että sitä, miten sukupuolittuneet käsitykset rajoittavat meidän kaikkien elämäämme ja toimintamahdollisuuksiamme.

Adichien esimerkit ovat yleismaailmallisia, vaikka hän kirjoittaakin Nigeriasta ja Yhdysvalloista. Juuri universaaliuden ansiosta kirjasessa on paljon tunnistettavaa myös suomalaisille, jos sen sisältöön vain vaivautuu tutustumaan. Englannin kielen taitaville teos on saavutettavissa yhden Google-haun vaivalla. Lukemisen ohella alkuperäisen puhe on katsottavissa myös videona.

Yllättävän moni näytti kimpaantuvan kirjan otsikossa olevan feminismi-sanan takia ja päätti lukematta, että teos on paskaa. Pelkkä kirjan nimi sai väittämään vastaan ”eipäs pitäisi” ja joissakin kansalaisissa heräsi jopa halu kirjarovioihin.

Niin vaarallisena feminismi ilmeisestikin näyttäytyy, että siihen ei edes uskalleta perehtyä! Pelkkä f-sanan näkeminen saa aikaan lähes hysteerisen reaktion. Uskon, että ysiluokkalaiset luettuaan kirjasen osaavat keskustella siitä paljon älykkäämmin kuin nämä aikuiset ihmiset.

Äänekkäimmät ”keskustelijat” uskovat vuorenvarmasti tietävänsä, mitä feminismi on, vaikka eivät ole koskaan lukeneet yhtään feminististä teosta tai kuunnelleet yhdenkään feministin puheenvuoroa. Absurdeihin ja täysin perusteettomiin syytöksiin on mahdoton vastata, koska niillä ei ole mitään tekemistä minkään kanssa, mitä feminismi on tai mitä feministit ovat sanoneet.

Politiikan tutkija Mikko Poutanen on tunnistanut tasa-arvo- ja yhdenvertaisuuskeskusteluista rakenteellisen kaavan, joka toistuu keskustelusta toiseen. Tämä kaava perustuu lähtökohtaan, jossa oletetaan tasa-arvon olevan jo vallitseva asiaintila. Kuitenkin sekä tutkimuksellisesti että vähemmistöjen kokemuksiin perustuen voidaan osoittaa, että näin ei ole. Tasa-arvoon on vielä matkaa sillä vähemmistöihin kohdistuu rakenteellista syrjintää.

Sen myötä vähemmistö ottaa esiin ongelman ja haluaa ylipäätään tuoda näkyväksi oman olemassaolonsa merkityksen ja oikeutuksen. Esimerkiksi Yhdysvalloissa noussut Black Lives Matter -liike tuo esiin poliisiväkivallan rasistisia ulottuvuuksia ja Suomessa saamelaiset pitävät esillä itsemääräämisoikeuteensa liittyviä sekä kulttuurisen omimisen ongelmia. Tämä rikkoo oletusta tasa-arvosta vallitsevana asiaintilana ja korostaa vallan epäsymmetriaa.

Vastareaktiona näihin tasa-arvopyrkimyksiin epätasa-arvoisesta tilanteesta hyötyvät tahot tulkitsevat tarkoituksellisesti vähemmistön yrittävän kohottaa itseään muiden yläpuolelle. Ei uskoisi kenenkään voivan pokkana käyttää loogisesti mahdotonta ilmaisua kuinka tasa-arvo on mennyt ”liian pitkälle”.

Anonyymi kirjoitti...

Monet samat väitteet voisi sanoa vaikkapa kansallissosialismista kuin mitä tuossa on käytetty feminismin puolesta. Jos vaikka lapsille jaettaisiin kirjaa, jonka nimi olisi: "Meidän kaikkien pitäisi olla kansallissosialisteja" ja sitten yritettäisiin puolustella asiaa sillä, ettei sisältöä ole luettu ja siellä on paljon kivaa.

Anonyymi kirjoitti...

Former Icelandic minister claims FBI tried to frame Julian Assange | Daily Mail Online

Anonyymi kirjoitti...

Just one thing makes Mick, the desiccated Shar Pei, attractive writes LIZ JONES | Daily Mail Online

Anonyymi kirjoitti...

Jocelyn Wildenstein caught on video attacking her designer boyfriend | Daily Mail Online

YouTube star De'arra tricks Ken with dead girlfriend prank | Daily Mail Online

Stop calling them boys and girls! Advisers paid £200k to help train teachers claim using sex specific classrooms is unfair to transgenders | Daily Mail Online

Anonyymi kirjoitti...

Mother 'left children to STARVE TO DEATH while she went on nine day trip with lover'

Anonyymi kirjoitti...

Britannian poliisi aloitti tutkimukset lasten hyväksikäytöstä Lontoon jalkapalloseuroissa - Urheilu - Helsingin Sanomat

Vanhemmat valitsevat lapsille yhä tyttöjen ja poikien harrastuksia – Onko siitä jotain haittaa? - Kotimaa - Helsingin Sanomat

Anonyymi kirjoitti...

Poliisi tutkii törkeää pahoinpitelyä Kajaanissa – mies hakattiin mehukannulla - Kotimaa - Ilta-Sanomat

...
Poliisin mukaan nainen löi miestä lasisella mehukannulla päähän yksityisessä asunnossa lauantaina 10. joulukuuta.

Nainen löi miestä vielä käteen rikkoontuneella kannulla. Miehen käteen tuli tikkejä vaatinut haava.

Mies pakeni asunnosta toiseen asuntoon.
...

Poliisi epäilee: Humalainen nainen sytytti asuntonsa tuleen Juvalla - Kotimaa - Ilta-Sanomat

Mr Abdullah Ibrahim kirjoitti...

We offer personal Business loans services around the world. We strive to provide high quality service and high customer satisfaction, while possible financial services. We pride ourselves on our commitment to our customers; We can give you personal loans, auto loans, business / investment loans, short term loans. You can contact us for an affordable loan now at 2% interest rate. Contact us now via E-mail: abdullahibrahimlender@gmail.com
whatspp Number +918929490461