perjantaina, maaliskuuta 31, 2017

Hubaralta ja Viimalta kajahtaaLainasin Hubaran kirjan. Sontaa alusta loppuun. Kiitos niin "#¤% Koneen säätiö.

HIENOJA UUTISIA! Selvitin SETAn puheenjohtajan Viima Lampisen sukupuolen! Viiman ei tarvitse enää elää epätietoisuudessa!

5 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Tyhjät tynnyrit kolisevat eniten.

El Ninja kirjoitti...

Suomessa on erittäin helppo selvittää oma sukupuolensa. Ellei 19-vuotispäivään mennessä ole postiluukusta kolahtanut kutsuntakirjettä, niin et ole ainakaan mies. Tässä maassa ainoastaan naisilla on aidosti mahdollista olla hämillään omasta sukupuolestaan, sitä luksusta ei miehille ole suotu.

Hubarassa hupaisaa on se, että hän suoltaa rasistista vihapuhetta, mutta ei tajua sitä itse. Ehkä kukaan ei ole kertonut hänelle mikä on rasismin määritelmä. Vihapuheella ei tosin mitään määritelmää edes ole, joten ymmärrän täysin jos joku sitä vahingossa tuottaa - jopa kokonaisen kirjan verran.

Anonyymi kirjoitti...

Miehet suuremmassa vaarassa menettää työpaikkansa kuin naiset – robotit korvaavat ihmisiä vauhdilla

Miehet ovat suuremmassa vaarassa menettää työpaikkansa roboteille.

Ihmiset ovat menettäneet työpaikkojaan roboteille jo lähes 30 vuoden ajan. Taloustutkijoista koostuva The National Bureau of Economic Research -ryhmän tutkimus paljasti että vuosien 1990-2007 aikana yhden tai useamman robotin työllistäminen hävitti keskimäärin kuusi olemassa ollutta työpaikkaa. Yhteensä noin 670 000 työpaikkaa katosi teollisuuden aloilta noiden vuosien aikana, ja luvun odotetaan kasvavan.

Kun tuhatta työntekijää kohden palkataan yksi robotti, laskee se palkkoja pahimmillaankin vain puoli prosenttia, arvioi työryhmä.

Automatisaatio vaikuttaa jopa kaksi kertaa vahvemmin miesvaltaisiin aloihin. Niillä voi olla myös näkyvä vaikutus matalapalkkaisten töiden aloilla. Selvitys paljastaa kuitenkin automaatiossa piilevän myös myönteisiä vaikutuksia työmarkkinoihin, kun tuottavuus kasvaa.

Robottien korvatessa ihmistyövoiman eritoten pienipalkkaisilla aloilla, koulutuksen merkitys kasvaa entisestään. Talousneuvojien neuvoston jäsen Jason Furman painottaisi opetuksessa nimenomaan taitoja, joita automatisaatiolla ei voida korvata.

Robotiksi luokitellaan kone, joka ei tarvitse operaattoriksi ihmistä ja voi suorittaa useita eri tehtäviä. Esimerkiksi hissejä tai kahvinkeittimiä ei lueta roboteiksi, sillä niillä on ainutlaatuinen tehtävä eikä niitä voi ohjelmoida tekemään muunlaisia toimenpiteitä.

Anonyymi kirjoitti...

Naislääkäriltä räväkkä blogikirjoitus eronneiden isien puolesta: ”Ainoa mikä kiinnostaa on elatusmaksun suuruus” - Perhe - Ilta-Sanomat

Lääkärilehti - Kirjaudu sisään

Hävyttömät naiset:

”He eivät häpeä mitään” – ruotsinlaivan baarityöntekijä oivalsi, miten suomalaiset naiset eroavat muista - Kotimaa - Ilta-Sanomat

Anonyymi kirjoitti...

Ihmettelen sitä, että kuinka media on kehdannutkin lähteä tuohon Shirley, "Koko" Hubaran "ruskeiluun" mukaan. Selvästikin kyseessä on epätoivoinen yritys olla nobodyn sijasta joku ja saada samalla jotain elantoa itselleen vaikka sitren kuinka paljon ruskeaksi tekeytymällä ja sitten uikuttamalla jokaisesta mahdollisesta ja mahdottomasta asiassa julkisuudessa.