keskiviikkona, joulukuuta 13, 2017

Cis-miehen blogieuro on kolme senttiä

Bloggajien tuloissa on valtavat erot naisten, homojen ja muunsukupuolisten eduksi. Esimerkiksi tällä listalla naiset ja homot pesevät cis-miehet palkassa.

YLE kertoo bloggaajien palkkauksesta vuodelta 2015.
Lily-portaalissa White Trash Disease -blogia pitävä Natalia Tolmatsova tienasi ansiotuloja 71 526 euroa ja Tickle Your Fancy -blogia pitävä Sara Vanninen 34 489 euroa. Indiedaysin bloggaajista Mariannan-blogia pitävä Marianna Mäkelä ansaitsi 11 108 euroa ja Are you feeling fashionable -blogin Nadja Kamara 28 245 euroa. Mungolife-blogin Anna Vanhanen tienasi 44 707 euroa ja Alexa Dagmar -blogia pitävä Alexa Aavarinne 43 538 euroa. Bellablogit-portaalissa toimivalle No fashion victims -blogin Emmi Tissarille kertyi 9 913 euroa ansiotuloina ja 1 143 euroa pääomatuloina. Saman portaalin Mou Mou -blogia kirjoittava Iina Moukola tienasi 29 417 euroa ansiotuloina.

Naisten huonot palkat urheilussa on ymmärrettävää siitä näkökulmasta, että naiset ovat huonoja urheilijoita. Sen sijaan cis-miehet kirjoittavat, valokuvaavat ja mainostavat yhtä hyvin kuin muut sukupuolet. Miksi cis-miehiä syrjitään palkkauksessa?

YLEn A-studio saisi tehdä jutun cis-miesten kohtaamasta räikeästä palkkatasa-arvosta bloggaamisessa.

9 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Paljastava pukeutuminen on häirintää
Arkena ja töissä tulee pukeutua asiallisesti.


PÄIVI TURUNEN kirjoitti (HS Mielipide 10.12.), että Karlssonin pilapiirroksen (HS 8.12.) viesti oli asiaton. Hän totesi, ettei naisia saa ahdistella, vaikka he kulkisivat alastomina. Kirjoituksen otsikkona oli ”Paljastava vaatetus ei oikeuta häirintää”.

Paljastava vaatetus ei todellakaan oikeuta häirintää, mutta se on itsessään seksuaalista häirintää muita ihmisiä kohtaan. Juhlapuvuissa se on hyvän maun puitteissa hyväksyttävissä, mutta työvaatteissa ei.

Esimerkiksi televisiossa joillakin toimittajilla näkee asuja, jotka paljastavat tarpeettoman paljon. Kansan Radiossa 10. joulukuuta joku naispuolinen soittaja huomauttikin tv-toimittajiin viitaten, että naisten ei tulisi käyttää liian avokaulaisia asuja ainakaan töissä.

Julkisuudessa naiset ovat valittaneet, että miehet tuijottavat hississä – jopa eduskunnassa – tai julkisissa kulkuneuvoissa heidän rintojaan ja pitäneet sitä seksuaalisena häirintänä. Asian voi nähdä toisinkin päin: asua, joka paljastaa rintavaon tai vielä enemmän, voi pitää seksuaalisena häirintänä.

Siispä pukeudutaan asiallisesti arkena ja töissä.

Juha Koskinen

Helsinki

Anonyymi kirjoitti...

Vasemmistoedustaja: Kokoomuksen Virolainen paras puhemieheksi

Jari Myllykoski toivoo kokoomuksen vaalivan Riitta Uosukaisen perintöä.
Vasemmistoliiton kansanedustaja Jari Myllykoski tukee kansanedustaja Anne-Mari Virolaista (kok.) eduskunnan puhemieheksi.

Puhemiehen paikka siirtyy sinisten Maria Lohelalta kokoomukselle helmikuussa seuraavien valtiopäivien alkaessa. Puhemiehen paikasta kisaavat vahvimmin Virolainen ja kansanedustaja Ilkka Kanerva (kok).

– Olen oppinut tuntemaan Virolaisen velvollisuudentuntoisena edustajana, ja uskon hänen aidosti kunnioittavan esimerkiksi eduskunnan kyselytunnin tarkoitusta antaa oppositiolle mahdollisuus esittää kysymyksiä hallituksen ministereille, Myllykoski perustelee.

Myllykoski muistuttaa kokoomuksen tehneen aikoinaan tärkeän tasa-arvoteon valitessaan Riitta Uosukaisen ensimmäisenä naisena eduskunnan puhemieheksi.

– Arvostan kansainvälisissä tehtävissä kouliintunutta Kanervaa samoin kuin varapuhemies Satosta, mutta toivon kokoomuksen vaalivan nyt Uosukaisen perintöä.

Kanervan haastajaksi noussut Virolainen on saanut tukea kaikista eduskuntapuolueista ilmaistuaan halukkuutensa puhemiehen tehtävään. Kokoomuksen eduskuntaryhmä on tekemässä valintansa tammi-helmikuun vaihteessa.

Anonyymi kirjoitti...

11.12.2017 A-studion naiskiekkoilijan palkkaero-osio oli raskasta kuultavaa. Markkinamekanismin ymmärtämisen voisi laittaa esim luokalta pääsemisen ehdoksi, koska sitä tarvitsee ihan jokainen kansalainen elämässään tavalla tai toisella. Kyllä naiskiekkoilijakin studiossa sen tajusi, mutta halusi päästä itkemään kun omasta puoliammatista/harrastuksesta ei saa muiden ammattien tasoista palkkaa. Hieno homma että saa edes jotain tuloja siitä mitä tykkää tehdä. Samapalkkaisuuden vaatimus on kuitenkin ihan puhdasta kommunismia ja sen naurettavuus tulee esille kun vertaa mistä kaikesta mies voisi samoin perustein valittaa: Esim pornografiaa harrastava mies valittaisi sydäntäsärkevästi, ettei saa kameran edessä masturboimisesta samaa palkkaa kuin vastaavaa hommaa tekevä(ja erittäin hyvännäköinen) camgirl..

Anonyymi kirjoitti...

Naiset valitsivat tutkimuksissa voimakkaan miehen miellyttävimmäksi joka kerta – ylipaino ei haitannut, heikkous ja naisellisuus kyllä - Tiede - Helsingin Sanomat

Naisia pyydettiin arvioimaan valokuvista miesten torsojen houkuttelevuutta. Jokainen nainen valitsi vahvan miehen vartalon, ei heikkoa.

Anonyymi kirjoitti...

Tätä on seksi nyt: Tinder-sukupolvi ei eläkään yltä­kylläisyydessä, parisuhteissa etenkin miehet kärsivät puutteesta – mistä se johtuu?

Anonyymi kirjoitti...

Naiset valitsivat tutkimuksissa voimakkaan miehen miellyttävimmäksi joka kerta – ylipaino ei haitannut, heikkous ja naisellisuus kyllä
Naisia pyydettiin arvioimaan valokuvista miesten torsojen houkuttelevuutta. Jokainen nainen valitsi vahvan miehen vartalon, ei heikkoa.


NAISISTA suuri osa näyttää pitävän miellyttävänä miehen lihaksikasta ylävartaloa. On väitetty, että kaikkia naisia ei lihaksikas vartalo miellytä.

Kun 160 naista laitettiin valitsemaan miellyttäviä ylävartaloita kokeessa, valitsivat naiset kuitenkin aina sen, joka oli lihaksikas. Näin kertoo tutkimus, jonka julkaisi Britanniassa Royal Societyn julkaisusarja B.

KOKEESSA 160 naiselle esitettiin valokuvia miehen torsoista, ylävartaloista. Kuvista oli poistettu pää. Naisia pyydettiin arvioimaan kuvan houkuttelevuutta.

Näytettyjen valokuvien yksi ryhmä esitteli yliopisto-opiskelijoita. Toisessa ryhmässä oli miehiä, jotka oli valittu kuviin kuntosalilta. He olivat käyneet salilla 3–5 kertaa viikossa.

Kuvissa esiintyvien miesten voimaa mitattiin. Miehen mitattu voima selitti selvästi parhaiten sitä, miten houkuttelevaksi naiset luokittelivat hänet.

Se selitti tutkijoiden mukaan 70 prosenttia miehille annetuista pisteistä. Jos mies oli pitkä, lisäsi se miehen pisteitä jopa kymmenen prosenttiyksikköä.

MIEHEN YLIPAINO pudotti hiukan pisteitä. Mutta ei paljoa.

”Vaikka olet hieman ylipainoinen mutta näytät vahvalta, ei ylipaino juuri haittaa. Vahva ja tukeva kaveri on periaatteessa ok. Tämä voi lohduttaa monia miehiä”, kommentoi tulosta yksi sen tekijöistä, Kalifornian osavaltion yliopiston evoluutiopsykologi Aaron Lukaszewski. Hän selitti tutkimusta sanomalehti Guardianille.

”Yllätyimme siitä, kuinka vartalo vaikutti niin paljon”, sanoo tutkimusta johtanut Aaron Sell. Hän on tutkija Griffithin yliopistossa Queenslandissa Australiassa.

”Emme löytäneet yhtään naista, joka olisi mieltynyt enemmän heikkoon tai naisellisempaan vartaloon”, sanoo Sell.

MIESTEN houkuttelevuutta koskevissa tutkimuksissa on esitetty, että nainen ei koe tietyn pisteen jälkeen liian lihaksikasta vartaloa vetoavana.

”Teorian mukaan lihakset tarjosivat esivanhemmille etuja, kun resursseja piti hankkia tai suojella jälkeläisiä”, sanoo Lukaszewski.

Tietyssä vaiheessa naisen pariutuminen voimakkaasti hallitsevan miehen kanssa ei olisikaan eduksi.

”Hän voi käyttää voimaansa aggressiivisesti, ja siitä voi koitua haittoja”, taustoittaa Lukaszewski.

Kokeet viittaavat kuitenkin siihen, että jos lihaksikkaassa vartalossa olisikin haittapuolia, se ei näy naisten valinnoissa.

EVOLUUTIOPSYKOLOGI Lukaszewski sanoo, että tutkimuksia on ehkä johtanut harhaan se, että miehen ylävartaloista on kokeissa näytetty piirustuksia, ei valokuvia.

”Piirroksissa on esitetty kokeissa animaatiohahmo Hulkin kaltaisia lihashirmuja. He eivät aina näytä inhimillisiltä.”

SAMAT TUTKIJAT aikoivat seuraavaksi selvittää sitä, miksi tutkimukset kasvojen houkuttelevuudesta eroavat. Niissä naiset ovat osoittaneet mieltymystä naisellisiin miesten kasvoihin.

”Näyttää siltä, ​​että naiset analysoivat kasvoja eri tavalla. Me emme vielä tiedä miksi”, sanoo Sell.

Anonyymi kirjoitti...

HS-gallup: Enemmistö kansasta pitää kansainvälisiä sotaharjoituksia tarpeellisina – Harva uskoo Suomen kykyyn puolustaa maata yksin
Kansainvälisiä sotaharjoituksia pitää tarpeellisina 56 prosenttia HS-gallupin vastaajista. Noin joka neljäs eli 23 prosenttia on päinvastaista mieltä, ja hieman harvempi eli 21 prosenttia ei osaa sanoa kantaansa.


YLI PUOLET suomalaisista pitää tarpeellisina sotaharjoituksia, joissa Suomi harjoittelee useiden valtioiden kanssa ulkomaisen sotilasavun vastaanottamista.

Tulos ilmenee Kantar TNS:n Helsingin Sanomien tilauksesta tekemästä mielipidemittauksesta.

Kansainvälisiä sotaharjoituksia pitää tarpeellisina 56 prosenttia vastaajista. Noin joka neljäs eli 23 prosenttia on päinvastaista mieltä, ja hieman harvempi eli 21 prosenttia ei osaa sanoa kantaansa.

VASEMMISTO-OIKEISTO -jakolinja näkyy kysymyksen aiheessa voimakkaasti. Useampi kuin viisi kuudesta oikeistolaisena itseään pitävästä vastaajasta eli 86 prosenttia pitää kansainvälisiä sotaharjoituksia tarpeellisina.

Vasemmistolaisena itseään pitävistä 21 prosenttia katsoo kysymyksessä esitetyt sotaharjoitukset tarpeellisina, 58 prosenttia vasemmistolaisista puolestaan ei.

Samalla kokoomuslaiset ovat mielipidemittauksessa sotaharjoitusten suurimpia puoltajia ja vasemmistoliittolaiset niiden vastustajia.

Taipumusta puoltaa kansainvälisiä sotaharjoituksia keskiarvoa enemmän oli kokoomuksen lisäksi muiden hallituspuolueiden eli keskustalaisten ja perussuomalaisten joukossa. Vihreissä ja demareissa ajatukset jakautuvat samalla tavoin kuin väestöllä keskimäärin.

Erityisesti hyvätuloisissa, pääkaupunkiseudulla asuvien joukossa sekä miesten keskuudessa sotaharjoituksia pidettiin tarpeellisina.

SUOMALAISILTA kysyttiin myös, uskovatko he Suomen pystyvän yksin huolehtimaan puolustuksestaan kaikissa olosuhteissa.

Optimistisesti Suomen täysin itsenäiseen puolustuskykyyn suhtautuvat ovat vähemmistössä.

Vain neljä sadasta suomalaisesta on täysin vakuuttunut Suomen maanpuolustuskyvystä ja uskoo maan varmasti pystyvän huolehtimaan siitä. 18 prosenttia ajattelee, että täysin itsenäinen puolustuskyvyn ylläpito on todennäköisesti mahdollista.

Epävarmoja kannastaan oli vain kuusi prosenttia. Näin peräti 72 prosenttia epäilee Suomen mahdollisuuksia onnistua asiassa yksin.

Puolet kansasta arvioi, ettei maamme todennäköisesti pysty hoitamaan puolustustaan yksin. 22 prosenttia sanoo, ettei Suomi varmasti pysty itsenäiseen puolustukseen kaikissa tilanteissa.

Lähes kaikissa väestöryhmissä ikään, sukupuoleen tai asuinpaikkaan katsomatta ollaan enimmäkseen epäileviä Suomen itsenäiseen maanpuolustuskykyyn. Varsinaisesti joukosta erottautuvat vain perussuomalaiset.

Heistä 46 prosenttia arvelee, että Suomi ainakin todennäköisesti pystyy suoriutumaan yksin maan puolustamisesta. Keskustalaisista ja sosialidemokraateista samanlaisia ajatuksia on joka kolmannella.

dịch thuật sài gòn 247 kirjoitti...

Công ty dịch thuật Sài Gòn là nhà cung cấp dịch vụ dịch thuật tại TP Hồ Chí Minh: biên dịch (dịch chuyên ngành, dịch công chứng Sài Gòn, phiên dịch chuyên nghiệp tại Lầu 6, tòa nhà becamex, 47 Điện Biên Phủ, Đakao, Quận 1, TP Hồ Chí Minh. Công ty dịch thuật Sài Gòn vinh dự và tự hào được đánh giá là địa chỉ công ty dịch thuật tiếng Hàn cung cấp dịch vụ dịch thuật hơn 50 ngôn ngữ khác nhau như tiếng Anh, tiếng Nhật, tiếng Trung, tiếng Pháp, tiếng Đức, tiếng Nga, tiếng Tây Ban Nha, Bồ Đào Nha, Thái Lan, Lào, Campuchia, Thụy Điển, Thổ Nhĩ Kỳ…Với phong cách làm việc nghiêm túc, chuyên nghiệp nhằm mang đến cho Quý khách hàng tại thành phố Hồ Chí Minh trải nghiệm tốt nhất trên thị trường

Mr Abdullah Ibrahim kirjoitti...

We offer personal Business loans services around the world. We strive to provide high quality service and high customer satisfaction, while possible financial services. We pride ourselves on our commitment to our customers; We can give you personal loans, auto loans, business / investment loans, short term loans. You can contact us for an affordable loan now at 2% interest rate. Contact us now via E-mail: abdullahibrahimlender@gmail.com whatspp Number +918929490461