perjantaina, joulukuuta 15, 2017

Heikko ja naisellinen mies ei kelpaa

Hesari kertoo, että kun naisia pyydettiin arvioimaan valokuvista miesten torsojen houkuttelevuutta. Jokainen nainen valitsi vahvan miehen vartalon, ei heikkoa.
Emme löytäneet yhtään naista, joka olisi mieltynyt enemmän heikkoon tai naisellisempaan vartaloon.

Feministit, kuten feministisen puolueen puheenjohtaja Katju Aro, haluavat purkaa maskuliinisen roolin sen haitallisuuden vuoksi. 

Tosiasiassa miehekkyys on eräs miehen suurimmista valttikorteista, erityisesti pariutumisessa. Miehekkyydestä luopumisessa ei ole mitään järkeä, jos mies aikoo harrastaa seksiä naisten kanssa.

Naiset ylläpitävät maskuliinista roolia parinvalinnoillaan.

Sukupuolisensitiivinen kasvatus on hölynpölyä, koska poika tarvitsee maskuliinisuutta aikuiseksi kasvaessaan. Siihen tavoitteeseen pääsemiseksi päiväkodin naiselliset leikit eivät auta.

Feministisestä teoriasta puuttuu pariutuminen. Feministit ajattelevat, että ihmiset pärjäävät, jos he vain kasvavat "omiksi itsekseen" ilman rooleja. Maskuliinisuus on heteromiehelle arvokas resurssi, siinä missä naisellisuus on ansa.

8 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Tutkija Ylen presidentinvaalitentistä: Ulko- ja turvallisuuspoliittiset teemat suosivat miesehdokkaita – Väyrysen kirjatempaus yllätti
Erikoistutkija Erkka Railo arvioi, että Sauli Niinistö ja Paavo Väyrynen hyötyivät keskustelun aihepiiristä ja nykyisestä maailmanpoliittisesta tilanteesta.


Turun yliopiston eduskuntatutkimuksen keskuksen erikoistutkija Erkka Railo arvioi Ylen aamu-tv:n haastattelussa, että Ylen eilisen presidentinvaalitentin perinteiset ulko- ja turvallisuuspoliittiset teemat suosivat miesehdokkaita.

Railon mielestä naisehdokkaat nähdään perinteisesti vahvempina laajan turvallisuuden käsitteissä, joissa puhutaan ympäristöuhkista ja vastaavista globalisaatiokysymyksistä ja miesehdokkaat puolestaan nähdään vahvoina sotilaallisen turvallisuuden uhkissa.

– Perinteinen sukupuolijaottelu valitettavasti vähän ohjaa keskustelua siihen suuntaan, että mielestäni Sauli Niinistö ja sanotaanko nyt Paavo Väyrynen saavat hiukan tukea tästä aihepiiristä ja yleisestä maailmanpoliittisesta tilanteesta, Railo sanoo.

Vaalikeskustelussa ehdokkaat muun muassa avasivat näkemyksiään Suomen mahdollisesta Nato-jäsenyydestä.

– Sauli Niinistölle annettiin aika paljon tilaa käyttää oikein paksua rautalankaa selittämään sitä, minkä takia hän ei tällä hetkellä kannata Nato-jäsenyyttä ja minkä takia hänen mielipiteensä voisi siinä muuttua.

Väyryselle ruusuja, Kyllöselle risuja

Railo kertoi, että Paavo Väyrysen kirjatempaus tentissä pääsi yllättämään hänet. Väyrynen oli ottanut studioon kirjojaan ja heilutteli niitä keskustelun aikana.

– Tämä on muistaakseni ensimmäinen kerta, kun vaalitentissä ehdokas rupeaa jakelemaan kirjoja muille ehdokkaille, Railo totesi.

Railo antoi Väyryselle tunnustusta siitä, että tämä onnistui tällä kertaa paremmin kuin aiemmissa presidenttiehdokkaiden vaalikeskusteluissa.

Vasemmistoliiton Merja Kyllöstä Railo puolestaan tylytti siitä, että tämä myönsi, ettei oikeastaan tiedä ulkopolitiikasta.

– Kyllä hänellä pitäisi olla presidenttiehdokkaana ja pitkäaikaisena poliitikkona olemassa ne keinot, joilla hän tietää ulkopolitiikasta ja pystyy sitä kautta sitten nykyisen ulkopolitiikan haastamaan, mikäli hän haluaa niin tehdä.

Anonyymi kirjoitti...

Amerikkalaisäiti alisti terveen poikansa 13 leikkaukseen ja yli 300 sairaalakäyntiin - haali rahaakin ”kuolemansairaalla lapsellaan”

Pyörätuolilla poikaansa lääkäriltä lääkärille kuskannut äiti väitti poikansa sairastavan lukuisia vakavia tauteja, muun muassa syöpää. Samaan aikaan pojan isä Ryan Crawford teki kaikkensa vakuuttaakseen Dallasin piirikunnan perheoikeuden siitä, että lapsi ei ollut oikeasti sairas. Crawford ei ollut saanut tavata poikaansa vuoden 2012 jälkeen.

- Aina sama tarina. Christopher on kuolemassa. Isää ei tarvita paikalle, koska hän ei osaa huolehtia pojasta, näin Bowen-Wright oli Crawfordin mukaan selittänyt lääkäreille.
...
Kukaan ei oikeastaan tajunnut äidin huijanneen vähän kaikkia, myös siis lääkäreitä.

Lääkärit ryhtyivät tutkimaan pojan tapausta saatuaan vinkin eräältä lääkäriltä marraskuussa 2015. Lääkärin mukaan Christopherissa ei kokeiden perusteella näyttänyt olevan mitään vikaa, ja lääkäri epäili mahdollista lapsen lääketieteellistä pahoinpitelyä.
...
- Jos äiti on antanut Christopherille jotain kouristuksen aikaan saamiseksi, se saattaa olla tappavan vaarallista. Olen hyvin huolissani lapsen hyvinvoinnista, lääkäri sanoi Huffington Postin mukaan.

Poliisi ryhtyi tutkimaan äidin toimintaa, ja viime viikon keskiviikkona Dallasin poliisi pidätti Bowen-Wrightin syytettynä vakavan ruumiillisen vamman tuottamisesta lapselle, kun hän oli väittänyt lapsensa kärsivän mystisistä sairauksista.

Äidin epäillään aloittaneen poikansa lääketieteellinen pahoinpitely jo kun lapsi oli vain 11 päivän ikäinen.

Christopher on nyt sijaisvanhemmilla, ja hän voi loistavasti. Isä taistelee edelleen huoltajuuden saamiseksi.

Anonyymi kirjoitti...

Miehensä taposta syytetty kajaanilaisnainen halusi vain pelotella: ”Se oli puhdas vahinko”

Kajaanilaisnainen pahoinpiteli miehensä kalakeiton takia heinäkuussa - puukotti hengiltä syyskuussa

Tilitoimistoyrittäjä kavalsi taloyhtiön rahat - nainen ei muista tehneensä nostoja

Anonyymi kirjoitti...

”Kommunistista järjestelmää tuskin halutaan” – mihin naisten ja miesten väliset isot palkkaerot urheilussa perustuvat?

IS:n toimittajat kävivät läpi miesten ja naisten palkkaeroja urheilussa.
Ilta-Sanomien toimittajat Marko Lempinen ja Pekka Holopainen puivat Yle Urheilun esille nostamaa keskustelua urheilijoille maksettavista palkoista ja palkkioista ISTV:n studiossa.

Yle julkaisi tällä viikolla tutkimustuloksen, joka kertoi suomalaisnaisten ansaitsevan urheilusta selvästi vähemmän kuin miehet. Suurin ero löytyi jääkiekosta, jossa naisen euro on 0,3 euroa.

Lempinen halusi kääntää palkkakeskustelua eri urille, joille se on ajautunut.

– Itseäni on hämmästyttänyt, että tästä on yritetty tehdä tasa-arvokysymys, jota tämä ei mielestäni ole. Urheilussa kysymys on markkinataloudesta, hän sanoi.

Holopainenkin ymmärtää yskän.

– Jos naisten urheilu kiinnostaisi samalla tavalla kuin miesten, tätä ongelmaa ei varmasti olisi, hän sanoi.

”Tyhjästä on paha nyhjäistä”

Esille noussut palkka-asia on perusteltu ja tärkeä. Ratkaisua miesten ja naisten palkkaeroihin urheilussa on kuitenkin vaikea löytää ainakaan nopeasti, kuten toimittajat heti aluksi sanoivatkin.

Lempinen löi tiskiin kaksi vaihtoehtoa.

– Luodaan kommunistinen järjestelmä, jossa jaetaan tasapuolisesti kaikille – mitä kukaan tuskin haluaa. Toinen vaihtoehto on, että pohdittaisiin, millä naiset ja miehet saataisiin maksamaan esimerkiksi naisten seuratoiminnasta.

Lempinen muistutti, ettei urheilussakaan löydy ihmeellistä rahapuuta, josta vain otetaan ”tuohta” tasapuolisesti kaikille.

– Jos katsojia on alle sata kuten monissa naisten jääkiekon SM-liigan otteluissa, niin tyhjästä on paha nyhjäistä.

Holopainen on seurannut palkkakeskustelun sävyjä hämmentyneenä.

– Kun on kuunnellut täyspäisenä pidettyjen poliitikkojen keskustelua siitä, että kaikkien pitää saada samat rahat, ei oikein tiennyt, itkeäkö vai nauraa. Ensin pitää muodostua palkanjakovara, hän sanoi.

Yleisöllä olisi mahdollisuus korjata palkkaeroja.

– Kuten tutkitustikin on todettu, naiset ovat miehiä laiskempia urheilun ja urheiluviihteen kuluttajia. Heittäisin palloa myös sinne, Holopainen sanoi.

Hän muistutti keskustelussa, että vertailu urheilumaailman huipputuloihin yltäviin miehiin ei kannata – eikä keskustelulla yritetä saada naisille heti valtavia tuloja.

– Äänessä olleista naisista kukaan ei ole peräänkuuluttanut mitään Mikko Koivun tuloja. He eivät välttämättä halua muuta kuin sen, ettei tarvitsisi välttämättä itse maksaa kaikkea, Holopainen sanoi viitaten NHL:ssä jääkiekkoa pelaavaan monimiljonääriin.

Anonyymi kirjoitti...

Hipsterioikeiston pomo: ”Seuraava suuri nuorisoliike Euroopassa on Generation Identity tai jihadismi”
Jyrkän maahanmuuttovastainen Generation Identity –liike hakee kasvua Euroopassa. Liike toimii franchising –periaatteella: yhteinen brandi, paikallinen toteutus.


Rennon tyylikäs nuori mies astuu hymyillen wieniläiseen kahvilaan. Hän on Martin Sellner, 28-vuotias filosofian ja oikeustieteen opiskelija ja uusoikeistolaisen identitaariliikkeen itävaltalainen johtohahmo.

– Generation Identity on yleiseurooppalainen, patrioottinen nuorisoliike, määrittelee Sellner.

– Haluamme säilyttää eurooppalaisen identiteetin, jota siirtolaisvyöry ja islamisaatio uhkaavat. Taistelemme niitä vastaan.

Hipsterit barrikadeilla

Identitaarien aktivistit ovat leimallisesti nuoria, koulutettuja ja trendikkäitä. Heitä ivataankin usein ”hipsterioikeistoksi” tai ”hipsterinatseiksi”.

Ranskasta lähtenyt identitaariliike toimii aktiivisesti Saksassa, Italiassa ja Itävallassa. Nyt se on leviämässä Britanniaan, Irlantiin, Hollantiin, Tshekin tasavaltaan ja Unkariin.

Identitaarit käyttävät kaikkialla samantyyppistä nimeä: Generation identititàire, Generazione Identitaria, Identäre Bewegung. Myös logot, tunnukset ja värit ovat samoja. Yhteinen tunnus on lambda, joka antiikin aikoina koristi spartalaisten soturien kilpiä.

Liike toimii ikään kuin franchising –periaatteella: brändi on yhteinen, toteutus paikallinen. Rahoituksen identitaarit sanovat kokoavansa yksittäisiltä tukijoilta.

Vasemmistolta omittu strategia

Martin Sellner sanoo, että identitaariliike on ottanut oppia vasemmistolta ja ympäristöliikkeiltä. Avainsana on aktivismi.

– Teemme uskaliaita tempauksia, joilla ilmaisemme näkemyksemme. Viemme banderolleja talojen katoille ja herätämme huomiota. Väkivallaton aktivismi on väline, jolla yritämme avata keskustelua, muuttaa politiikkaa ja pysäyttää siirtolaisvyöryn ja islamisaation, sanoo Sellner.

Sellner itse on kivunnut Wienin Burgtheaterin katolle kiinnittämään banderollin ”Hurskastelijat” ja kaatanut tekoverta Itävallan vihreiden puoluetoimiston katonharjalle protestina Pariisin terrori-iskuille. Keisarinna Maria Theresian patsaan Wienissä identitaarit pukivat burkhaan.

– Strateginen tavoitteemme on aktivoida hiljainen enemmistö, tuoda heidät kaduille osoittamaan, että he eivät hyväksy Euroopassa tapahtuvaa muutosta. Banderolli talon katolla voi olla tehokkaampi kuin vaalivoitto, kiteyttää Sellner.

Sellner toimi yhtenä nokkamiehenä myös viime elokuun Misson Defend Europe –kampanjassa, jossa identitaarit vuokrasivat joukkorahoituksella laivan ja purjehtivat Libyan edustalle. Tavoitteena oli tarkkailla kansalaisjärjestöjen alusten pelastustoimintaa ja tehdä propagandaa siirtolaisreitin katkaisemiseksi.

– Halusimme osoittaa, että hengenpelastus ja ihmissalakuljetus ovat kaksi eri asiaa.

Kaikki aktivismi ladataan verkkoon.

– Salainen aseeni on kamera. Se on aina ladattu ja valmiina, kehaisee Sellner.

– Asuntoni on infosodan päämaja, jossa teen videoita, vlogeja ja grafiikkaa ja kommunikoin suoraan ihmisten kanssa.

Anonyymi kirjoitti...

Ihmeellistä rahapuuta ei ole olemassa – urheilun rahanjaossa ei ole kyse tasa-arvosta

Urheilun rahanjaossa ei ole alkuunkaan kyse tasa-arvosta, vaan puhtaasti markkinataloudesta, kirjoittaa Marko Lempinen.
En muista, milloin viimeksi olisin ollut yhtä äimissäni suomalaisesta urheilukeskustelusta kuin viime päivinä. Aivan kuin olisi yritetty ampua tykillä hyttystä.

Viittaan Ylen selvitykseen miesten ja naisten huippu-urheilun tuloeroista. Sen mukaan suurin ero löytyy jääkiekosta, jossa naisen euro on 0,3 senttiä. Itse selvitys on jalo ja perusteltukin, mutta siihen liittyvissä naiskiekkoilijoiden lausunnoissa on ollut hämmästyttävä kaiku.

Tasa-arvon perään on huutanut esimerkiksi naisten SM-liigaa Oulun Kärpissä pelaava Saija Tarkki, joka on naimisissa veskariuransa jo päättäneen Tuomas Tarkin kanssa.

– Olen minä Tuomaksellekin sanonut, että onhan tämä toisaalta ihan pöljää, että minä menen ihan samalla tavalla hallille ja teen siellä ne samat jutut. Sitten menen pelaamaan olympialaisiin, ja nyt mitenkään vähättelemättä, Tuomas pelaa vain liigaa, niin hän saa siitä rahaa ja itse ei saa käytännössä mitään. Rahoitat itse sen, periaatteessa maksat siitä, että saat pelata, Saija Tarkki ruoti Ylelle.

Tykkilausunto, joka ei kuitenkaan osunut maaliinsa.

Arkielämässä on absoluuttisesti väärin, että naiset saavat samasta työstä vähemmän palkkaa kuin miehet. Sen sijaan urheilun rahanjaossa ei ole alkuunkaan kyse tasa-arvosta, vaan puhtaasti markkinataloudesta.

Ei edes voi olla muusta.

Naislätkän taso on noussut

Veikkaaja-lehdessä julkaistiin Salt Lake Cityn 2002 olympialaisten aikaan kolumni, jossa Juha Huopainen kirjoitti: helpommin voittaa pronssia naisten olympiajääkiekossa kuin naisten SM-pesäpallossa. Totuus ei jäänyt kauaksi.

Sittemmin naislätkän taso on noussut oleellisesti, globaalisti. Nykyään peli on uskottavaa, ja monet naiskiekkoilijat treenaavat yhtä paljon kuin miehet. Valitettavaa kyllä, lehtereillä kehitys ei näy.

Naisten liigassa on monissa matseissa ollut jopa alle sata katsojaa. Tulot ovat niin marginaalisia, että ilman pelaajien osittaista omarahoitusta tätä harrastussarjaa ei olisi edes olemassa.

Puurot ja vellit sekaisin

Jos Ylen kulttuuritoimitus selvittäisi nyt, mikä on saamen kielellä kirjoittavan kirjailijan euro suhteessa suomen kielellä kynäileviin, tasa-arvon aspekti näyttäisi karulta. Saamenkielisen euro ei olisi edes lähellä 0,3 euroa. Mölyä tuskin kuitenkaan äityisi.

Jääkiekon tulisi – Suomen suurimpana lajina – olla suunnannäyttäjä urheilukeskustelussa, mutta nyt puurot ja vellit tuntuvat sekoittuneen pahasti. Kuvitellaan, että jossain on ihmeellinen rahapuu, josta riittää tasapuolisesti jyvitettäväksi. Ei ole.

Ammattilaissarjat kustantavat aina oman toimintansa. Sarjat, jotka eivät elätä, ovat aina enemmän tai vähemmän harrastussarjoja.

Maajoukkuetoiminta? Saija Tarkki unohtaa, ettei Suomen jääkiekkoliitto maksa miehillekään palkkioita maajoukkue-edustuksista. Olympialaisten mahdolliset, Kansainvälisen kiekkoliiton maksamat menestysbonukset miehet lahjoittavat hyväntekeväisyyteen.

Harrastamisen ideologiaan ei kuulu palkanmaksu. Miksi Saija Tarkin ja kumppanien kohdalla kuuluisi?

Anonyymi kirjoitti...

Naiset olisivat estäneet alkoholilain uudistuksen

Eduskunnassa tehtiin tänään tiukan äänestyksen tuloksena luvuin 98-94 Suomen mittakaavassa varsin historiallinen päätös höllentää alkoholin rajoittamista hitusen verran. Muutos on pieni askel oikeaan suuntaan, mutta tahti tuntuu vain hidastuvan.

Alkoholin täyskielto kumottiin 1932 ja siitä 37 vuoden kuluttua eli vuonna 1969 mahdollistettiin keskioluen (enintään 4,7% alkoholia) myynti ruokakaupoissa. Sitten kuluikin 48 vuotta tähän päivään, jolloin eduskunta päätti, että ruokakaupoissa saisi myydä peräti 5,5% vahvuisia alkoholijuomia. Jos tahti säilyy samana, voimme odotella viinejä ruokakauppoihin 62 vuoden kuluttua. Siinä vaiheessa sivistysmaat ovat varmaan jo laillistaneet ekstaasin, LSD:n, taikasienet tai joitain muita alkoholia huomattavasti vaarattomampia päihteitä.

Eikä tätäkään askelta olisi otettu, jos naiset olisivat saaneet päättää. Eduskunnan 84:stä naiskansanedustajasta vain 25 eli 30% äänesti uudistuksen puolesta. Tästä voi arvioida, että jos eduskunnan sukupuolijakauma olisi tasan, eli sata miestä ja sata naista, niin uudistus olisi kaatunut luvuin 90 - 103. Tällaisia tuloksia katsellessa on hyvin hankala kannattaa päätöksenteon jakamista miesten ja naisten kesken tasan.

Joka tapauksessa iso kiitos hankkeen puuhamiehille ja -naisille! On varmasti ollut raskasta ja turhauttavaa yrittää viedä läpi uudistusta, jonka vastustaminen on -- kuten Arto Lampila täällä Puheenvuorossa osuvasti muotoili -- poliittisen venkoilun mestariteos. Varsinainen tavoite eli viinit ruokakauppoihin jäi saavuttamatta, mutta tulos on silti symbolisesti merkittävä. Suomessa on (edelleen) mahdollista kehittää alkoholilainsäädäntöä sallivampaan suuntaan. En tosin vielä löisi koko omaisuuttani vetoa sen puolesta, että uudistus tosiaan ensi vuoden maaliskuussa astuu voimaan. Edessä on vielä ainakin suuren valiokunnan käsittely eli venkoilumahdollisuuksia on vielä.

Mr Abdullah Ibrahim kirjoitti...

We offer personal Business loans services around the world. We strive to provide high quality service and high customer satisfaction, while possible financial services. We pride ourselves on our commitment to our customers; We can give you personal loans, auto loans, business / investment loans, short term loans. You can contact us for an affordable loan now at 2% interest rate. Contact us now via E-mail: abdullahibrahimlender@gmail.com whatspp Number +918929490461