lauantaina, elokuuta 15, 2009

Pääkärsijä

Jailing the woman who killed her partner in a drink-fuelled accident only serves to inflict more pain on her grieving family
Was there ever a more pointless, purely punitive, prison sentence than the one handed down at Bristol crown court yesterday to a woman who killed her partner in a drink-fuelled accident? Caroline Broad, 41, was jailed for three years for causing the death by dangerous driving of her fiancee, Christopher Phillips.

Nobody should drink and drive and to cause a death by doing so can never be taken lightly. But when the main sufferers of the tragedy are the offender and her children – including a nine-year-old (now bereft of a mother, as well as a father-figure), who or what is served by inflicting further pain on this family?

The 2009 summer of hate

Judgment-copying theory of female attraction

4 kommenttia:

MikkoAP kirjoitti...

Tuo Guardian artikkeli on kyllä järkyttävä! Siis voiv voi, nainen tappaa miehen, mutta toki siitä aiheutuvat henkiset kärsimykset ovat riittävä rangaistus! Eihän uhri ollut kuin mies, eli ei olento, jolla oli ihmisarvo!

Ilokseni olen kyllä huomannut, että Guardianin kommenttiosiossa löytyy hyvää tavaraa. Edes perusvasemmistolaiset eivät pääsääntöisesti enää sulata tuota potaskaa.

MikkoAP kirjoitti...

"Edes perusvasemmistolaiset eivät pääsääntöisesti enää sulata tuota potaskaa."

Ja jos jotain kiinnostaa, niin itse kannattaisin maltillista ja kansallismielistä talouspolitiikkaa, johon liittyy tulonjakoa. Kannatan perinteistä perhemallia, sillä valtaosa väestöstä on heteroja, jolloin perinteisen isä-äiti-lapset perhemallin tukeminen on koko yhteiskunnan kannalta välttämätöntä. Toki on paljon huonosti toimivia isä-äiti-lapset systeemejä ja toisaalta hyvin toimivia homoseksuaalisten vanhempien muodostamia perheitä. Jolloin vaihtoehtoisia perhemalleja tulee sallia. Mutta silti, heterovanhemmuuden tukeminen on yhteiskunnan kannalta tärkeää. Eli en oikein sovi perinteiseen oikea/vasen-jakoon.

Mortimer kirjoitti...

Guardiania tyypillisimmillään. Hassua muuten miten Guardianin otsikot tunnistaa kauas. En tiedä mitään muuta julkaisua, jossa pelkän otsikon perusteella voi sataprosentttisen varmasti tunnistaa lehden johon se kuuluu. Tyylilleen uskollista :).

kur kirjoitti...

Toi judgement copying theory on kyllä puhdasta kultaa ja nopsaan intuitiivisesti selittäisi käsittämättömän määrän Yleiseen Elämänkokemukseen kuuluvia kokemuksia. Onko asiaa tutkittu? Jos on, löytyykö linkkejä?